Godkväll

Jag och Elina har precis komimt till bosvedjan efetr ett besök på filmstaden där vi såg filmen Bröllopsduellen. Den va ju rätt bra, skönt tidsfördriv en lördag kväll! Men sjukt mycket folk där, låååånga köer. Ledsamt var ju också att när filmen var slut och jag kikade på min telefon så såg jag att jag hade 7 missade samtal från Jacke.. Uscha så hemskt att man inte kan ringa upp eller skicka ett sms o åtminstonde skriva att vi va på bio.

Ska sova här hos Elinas mamma inatt för jag o Elina tnkte satsa på att komma upp i tid imorgon och sen bege oss ut till Birsta o kolla in rean innan det är dags för Elina och hennes syster Tessie att åka tillbaka mot Sthlm.

Nu ska jag o elina kolla på lite tv men sen blir det nog sängen. Kan vara bra om vi ska orka upp imorgon i vettig tid.
Så skönt att ha henne hemma här, att ha nån att umgås med! Hon har gjort denna helg mycket bra :)

Gonatt!


Som vanligt

Som vanligt så är man inte sig själv riktigt dagen efter man varit ut.
Hur som helst hade vi de rätt bra igår, drack mycke hemma och sen drack jag vatten på krogen. Men skulle nog ha startat med vattnet lite tidigare känns de som.
Idag har jag tagit 1 treo och 1 ipren men dom har inte hjälpt nämnvärt mycket. Förutom huvudvärken mår jag dock rätt hyffsat.
Saknar Jacke idag, extra mycket! Man känner sig ofta lite extra sårbar en dag som denna. Och idag är tårarna nära mest hela tiden... hoppas verkligen han ringer ikväll för jag vill prata med han!

Nu ska jag hoppa in i duschen för sen bär det iväg till Bosvedjan där jag ska äta middag hos Elinas mor.

Ha en trevlig eftermiddag och kväll!

Weird

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/354312

Detta va lite underligt att se måste jag säga.. Gamla huset vårat, som vi vuxit upp i är till salu igen. =)

ÖGA!

Nånting hände inatt, vet inte vad. Jag vaknade.. och hade ont som sjutton i Ögat! Det pulserade och kändes som det skulle sticka ut en näl inifrån.. precis så beskrev jag smärtan för mig själv inatt.
Jag försökte öppna ögat och då började tårarna rinna direkt, det gjorde så ont! Valde att tvinga mig att somna om istället.

Idag.. det känns, det svider lite, jag är röd på ena sidan av ögat.. men det är ändå okej, jag ser ju iaf det jag skriver nu. Men det känns lite irriterat faktiskt. Skumt.

Jaja, jag kom inte hit och skrev för att klaga över mitt öga bara.
Jag vill faktiskt berömma mig själv också som lyckats någolunda med att vända tillbaka dygnet ordentligt.
Jag vaknade 05:50 när klockan ringde och tvekade inte en sekund med att kliva upp, det kändes gött! Tror inte jag är så jätte trött idag heller :)

Men saknaden sitter i nu, som en ständigt klump.. kom hem nu då! Jacob, kom hem!


Skola till 16.. tänker inte gå längre än så. jag känner mig stressad nog som det är. Sen utgång med Elina. Great :)

Vad ska ni hitta på idag då?

Show them?

ser ni? Jag är fortfarande uppe.. så trött.. men ingen ro i kroppen.

Jag kan iaf lova er att jag gråtit nästan varje dag i en vecka nu.. nästan.. av alla möjliga orsaker.
Av:
- Saknad
- Lycka
- Ensamhet
- Pga serieavsnitt
- Kärlek
- Omtänksamhet

Ja, det är väl dom anledningarna jag kan hitta nu.. Det har varit en konstig vecka.. så mycket lyckliga saker som hänt och samtidigt har jag varit så ledsen emellan åt.
Och jag vet ju att jag alltid varit en känslosam människa.. men det är väl okej att jag visar det då emellan åt? Även om jag just nu blivit bra på att bita ihop och inte visar dom så öppet som jag gjort tidigare..
Men visst kan jag skriva deppiga och mörka saker hr ibland.. kanske ofta till och med..
vill bara klargöra att ingen behöver läsa om mina käsnlostormar om dom inte vill. Tror faktiskt inte att det är för er jag skriver.. det är nog mest för mig själv.
This is like a diary :)


mer eller mindre ego

Jag har mer eller mindre betsämt mig för att bojkotta tärningen ett tag. Jag är aldrig där vilket gör det hela väldigt oekonomiskt. Så jag ska nog säga upp mitt kort på ego. Får satsa på att börja springa så fort snön försvunnit istället.



Glömde de oranga

Jag hade i ärlighetens namn glömt bort hur gott det är med apelsiner.
Jag har nyss upptcäkt det igen :)



huvud.

Mitt huvud, mitt kära huvud.. det har värkt hela eftermiddagen. Jag har haft stor lust att lägga mig och sova men tror faktiskt att jag lyckats hålla mig vaken trots att jag bara slöat framför tvn.
Jag har druckit säkert 1 liter vatten i eftermiddag, tänkte att de kanske va därför huvudvärken dök upp.. men nej, den har blivit värre. Så jag har druckit kaffe, tänkte att de kanske va koffeinbrist..men nej, nu sprängs det snart. Jag vet ju inte om jag har feber för det är väldigt sällan jag har det tror jag.. men jag känns väldigt varm och har en underlig skakfrossa. Men hur som helst. Jag vet inte vad det är fel men tänker ta en treo nu snarast och sen lägga mig och sova.
Det borde göra susen right? :)

Annars har jag väl egentligen inte mycket att förtälja, det har varit en slö kväll.. Det enda roliga har egentligen varit att min käraste älskade Jacke har ringt. Och gissa om jag saknar han!?
12 dar kvar.. sen kommer han.. känns som en evighet dock.. men jag vet att det går fort!

Hoppas ni alla har en bra kväll! :)

Gonatt och sovgott!

done done done

Japp, jag är done!

Detta har varit en bra dag och nu är jag slut.. måste verkligen försöka aktivera mig så jag inte somnar nu.. för då är hela natten förstörd.

Började min dag med att åka upp på sjukhuset o hälsa på Mli, Johan och deras söta dotter. Där satt jag lääänge o bara stirrade på underverket! Hon var så söt, så otroligt söt. Helt fantastiskt! :)

Sen var det iaf en kort stund skola...Psykologi..lärde mig säkert nånting vettigt :)
Stan, där strosade jag runt..konstaterade att jag är less på kläder och har ingen köptlust alls nu när jag är missnöjd med min kropp. Sen blev de bolaget, köpte vin..och sedan hem. Sen ja kom hem har jag duschat och valt ut kläder tills imorgon så allt går smidigt o snabbt efter skolan innan ja ska till Elina.

Jag har suttit en stund nu och försökt rannsaka mig själv. Vad är det som gjort att jag gått upp så i vikt? Det måste nästan vara mina matvanor.. För seriöst, man skulle kunna skylla på att jag inte tärnar så ofta..ibland går det nån månad emellan. Men jag köper det inte. För de åreb jag bodde i Finland tränade jag inget. Det vara bara nån månad en höst som jag tränade. Och då var jag smal.. när jag bodde där..eller ja smal för att vara min kroppsform iaf.
Jag behövde aldrig träna och där höll jag ändå vikten. För lite mer än ett år sen vägde jag 8 kilo mindre än nu.. och då tränade jag inte och hade inte tränat på ett år.
 Jag skulle också kunna tänka mig att skylla lite på Jacke :) Han har så dåligt inflytande på mig när han är hemma. För är det nåt jag inte äter ofta så är det skräpmat, det hör inte till min vardag. Men när han är i min vardag så händer det ofta att vi äter nåt onyttigt. Och han kanske tål det men det gör inte jag. Nepps, jag ska vara stark nästa gång han kommer hem.
Nää hörrni, det enda vettiga är väl egentligen att jag skärper mig o tränar regelbundet..men förstå min frustration över vart dessa kilon kommit ifrån..

blää nu blev ja ju nästan lite deppig. Men hörrni, ha en bra dag!

Day, Good day.

Jamen hallåja!

Vet ju egentligen inte om jag har särskilt mycket att förtälja.
Jag hade svårt att somna igår, men lyckades faktiskt. Bara det att jag blir så jävulskt upprörd över den där boken jag läser nu så jag får sömnsvårigheter. Jag klarar inte av att läsa såna här böcker, denna orättvisa...den får mig att vilja gå ut o begrava mig i snön. Denna värld och orättvisan..gör mig deprimerad. Varför leva och vara delaktig i allt skit? Nej som sagt, denna bok gör mig upprörd men jag måste läsa ut den innan Jacke kommer hem, det har jag lovat. Det är boken Flyga Drake jag skriver om..så ni vet.. det sjuka med den är att den är så jävulskt tråkig.. det händer inte ett skit, jag är så less när jag läser och läser endast för Jackes skull. Men mitt i allt det tråkiga kan det hända något riktigt jävligt så man blir illamående. Sjuk bok. Mycket sjuk.

Vaknade iaf 6:45 imorse, alldeles av mig själv. Sängen var för varm och jag kunde omöjligt somna om. Så jag klev upp helt enkelt. Kändes konstigt.. har varit så trött senaste tiden och inte tagit mig upp alls.. och nu helt plötsligt..så vaknar jag självmant! Fantastiskt :)

Nej nu, nu måste jag skynda mig o göra mig iordning. Ska snart till skolan för 1 lektion..1 lektion.. ja ni hör ju själv.

Ha en bra dag! :)

Åååh

Åååh hittade precis den här. I love this!

Stonebridge - You don't know.

Sundsvall dance event

Det är vad de blir i helgen. Jag o Elina tänkte besöka det hela på fredagen för då är det Dj Sammy, men jag är nästan sugen att gå på lördan å.. för då är de stonebridge.

Ska hur som helst bli gött, massa artister.. kolla in det här: http://www.sundsvalldanceevent.com/

Dj Sammy




Stonebridge - Put em high


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

here it comes

Som jag skrev igår/inatt. Idag är allt bra, allt är lugnt igen och nu fattar jag inte ens varför det gjorde så ont, varför tårarna spruta. Jag är väl överkänslig helt enkelt.


Kan ju iaf ta o passa på o berätta om vad jag gjort de senaste dagarna. Det har varit lite luddiga inlägg hittills. Så mycket känslor som kommit i vägen, med emilies barn och min saknad. =)

Iaf så var vi på bio i måndas, vet inte om ja berättat de.. men det var vi; Jag, pappa, Britta och Wille var och såg Wallander - Hämnden. Bra film. Rolig film faktiskt.. Jag skrattade en hel del.. samtidigt som man va förbannad emellan åt också. Så mycket känslor i samma film brukar vara ett gott betyg från mitt håll =)

Carolin var här igår kväll och förgyllde tillvaron :) Vi åt tacos med pappa och Britta.
Sen satt vi och drack kaffe, surra och kollade på kort..skrattade en hel del och som vanligt pratade gamla minnen och gamla bekanta. Tror både jag och Carolin behövde lite sällskap nu, lite surr om nåt annat än det som är. Och det som är också. Jag längtar till 27 feb då hon o jag ska till Utanede en helg o vara hundvakt. Det borde bli en bfra helg :)

Men nu först så ska vi ta itu med denna helg och som ni vet kommer Elina hit :) Det blir fint de :)
                                          




  


ensamhet

det slog till igen.. för en liten liten stund sen.. jag var precis på väg att gå o lägga mig, men bestämde mig för att läsa Jackes mail igen..det som han skickade idag..
och då slog det till..saknaden..längtan.. just nu skulle jag på ett sätt vilja lägga mig i en mörk vrå, dra en varm filt över mig och ligga där i 2 veckor. tills han kommer hem, lyfter fram mig ur denna mörka vrå och säger till mig att han är hemma nu, allt är bra.
men å andra sidan så känner jag mig så otroligt ensam.. och önskar verkligen att jag hade en axel att luta mig mot. bara få snörvla på någons tröja och säga att det här är förjäkla jobbigt just denna sekund.

imorgon återgår allt till det normala, då är allt lugnt igen. för det är så korta stunder det är jobbigt. men då det är jobbigt så är det extra jobbigt.

det känns som jag är tillbaka i bubblan. ser på en värld genom min bubbla, samtidigt som jag står utanför bubbland och tittar in på mig själv. vad vill den här jäkla bubblan mig egentligen? kan den inte spricka så jag bara kan få vara i den klara verkligheten!?


Vilken Lycka!

Vad är det för fel på mig?

Läste precis att Emilie och Johan fått en liten flicka.=)
Och direkt när jag läste började tårarna spruta! Jag är så lycklig för deras skull! Skönt o höra att alla mår bra..

Emilie och Johan har fått en dotter.. det är Obeskrivligt och Fantastiskt! :)


Va sjukt detta är - ett barn.

Imorse när ja vakna till av att klockan ringde för tredje gången såg jag att ja fått ett meddelande. I smset stod det att Mli befinner sig på förlossningen! :) Jag visste inte om jag skulle skratta eller grina av den stora nyheten. Min Emilie, min älskade vän Emilie blir mamma. Hon ska få ett barn..tänk att jag inte tror jag fattat det förrän precis nu!
Gud, jag är så spänd och glad så ja tror ja vill grina!
Detta är fantastiskt!

så mycket

Skriver ju så mycket nu..så mycket blaha.. så jag minns inte om jag berättat för er att Elina kommer upp i helgen?? Ska bli så skönt o träffa henne :) Vad vi ska hitta på är svårt att säga. Lär nog knappast bli nåt storartat eftersom min ekonomi är på minus då jag inte fått nåt besked från csn än. Känns surt att man inte fått jobba nåt på länge, för lön hade varit välkomnat. Hur som helst, om det inte regnar pengar över mig de närmaste dagarna så blire nog inte storartat för mig o Elina. Kul ändå o bara träffa henne :) Blir ju så sällan.
Men det är konstigt de där, även fast vi träffas så sällan jag, Elina och Nina så känns det ändå inte som så. Vi pratar ju emellan åt och även om det kan dröja mellan samtalen också så känns de ändå som vi är nära varann.

JAja, har inte mycket mer att skriva. Jag har hinkat kaffe för att få bort huvudvärken men det har icke funkat. Jag har också ätit en vitaminrik apelsin men inte det har stillat huvudet.. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. men men..

Vi ska snart på bio; Jag, pappa, Britta och Wille. Vi ska se Wallander - blir great :)

Ha en fin afton people :)

food

Nu äre lunch! Vi ska kila bort på sjukhuset snart och äta nåt.. men behöver nog inte äta en stor gourmetrulle eller så =) Åt ju frukost alldeles innan man kom hit.
Lektionen i svåra ord och begrepp var givande. Man lärde sig säkert en del nytt samtidigt som man fick väcka upp lite gamla ord som låg i minnet sen förra terminen.

Efter lunchen har vi psykologi. Känns sådär måste ja säga.. Känns inte så jätte roligt, men vi har ju inte riktigt kommit igång än heller.

Ikväll borde jag verkligen göra klar min uppgift om diabetes..eller göra klar? Jag har ju inte ens börjat på den än. hatar att ha grejer liggande.

Men hörrni, nu ska vi kila bort på sjukhuset och äta.


Mr Crowley

Sen jag började lyssna på 107,4 på radion har jag hört denna låt så många gånger att jag nu faktiskt lite förälskat mig i den.

Ozzy Osbourne - Mr Crowley


School

Nu befinner jag mig på skolan.. Jag tog mig hit!! :) Trodde fasen inte ja skulle klara de imorse..
Jag hade ställt 3 klockor mellan 7 -8.. vakna ja o klev upp?? Nepps, det gjorde ja inte! 8:30 orkade jag mig upp.. men det var inte långt ifrån att ja gick o la mig igen då huvudet kändes så tungt av tröttheten.

Tror minsann det är dags för mig att vända på dygnet igen. Börja gå o lägga mig innan 22 så jag kan vakna utvilad senast 7. Jag är som barna.. behöver nästan 12 timmars sömn.. :P

Jag håller på o läsa Flyga Drake nu och igår låg ja o läste rätt länge. Tycker ännu inte att den verkar särskilt fantastisk men det är ju för att det för mig är lite fel sorts bok. Brukar inte direkt läsa såna där böcker och därför blir jag inte särskilt intresserad. Men dom säger ju att den är bra och jag har lovat Jacke att läsa den innan han kommer hem.
Kan iaf berätta att jag läst 7 böcker sen i slutet av november. På 2 månader har jag alltså läst 7 böcker.. känns ganska sjukt :) Man läser mycket med andra ord!
Camilla Läckbergs böcker är verkligen nåt att rekommendera. Jag läste de 6 böckerna hon skrivit nu och jag tycker dom är fantastiska. Man blir som uppslukad. Hon har ett sätt att skriva på som gör att man inte vill lägga ifrån sig boken, genialiskt!

Nej hörrni. nu ska ja inte skriva mer. Ska skriva ut lite papper o greja som de va tänkt.

Sen ska man se vad de är för ny frivillig lektion dom lagt in på schemat: "Svåra ord och begrepp". Hoppas verkligen det är nåt intressant eftersom jag åkt hit helt frivilligt :)

Have good day, See you later.

RUBRIK

Nu är det så gott som natt, jag borde sova nu...
Var längesen ja stängde av ljudet  på telefon och var redo att gå o lägga mig.
Men på nåt vis så vill jag inte. Underligt :)
Hur som helst så är det 2 veckor till Jacke kommer hem. Och jag kan inte annat än att säga att livet flyter på rätt bra nu, jag är lycklig! Faktiskt riktigt lycklig! :) Så dumt att jag är en sån människa som på nåt sätt alltid ska hitta nåt negativt att tänka på. Men, ja.. jag jobbar iaf på att hålla det negativa för mig själv!


Jag älskar ditt sätt att vara, ditt sätt att uttrycka dig. =)
Hur du med ärlig oro i rösten frågar alla dessa frågor: "Hur mår du?" och
"Nej men My, hur mår du Egentligen?" och alla dessa följdfrågor. Visst kan jag ibland bli lite irriterad då man svarar en gång och får samma fråga igen fast uppställd på ett annat sätt.
Men för det mesta så vet jag bara att det betyder att du verkligen bryr dig om mig..
Jag försöker vara densamma för dig, jag försöker att verkligen visa dig all den omtanke och kärlek jag kan. Jag hoppas du vet det, jag hoppas du ser det. Och framförallt hoppas jag att du känner dig älskad, för det är precis vad du är.
Jag älskar dig Jacob Wallin, vart du än befinner dig. ♥♥

Jag är så lycklig som hittat detta guldkorn. Ibland ska man ha tur :)


Lipstick Jungle

En hel dag har passerat. Jag och syster Johanna har sett 7 avsnitt av Lipstick Jungle.. har man mycke o göra eller? =)
Vi har dock tagit korta pauser för exempelvis middag, promenad till Ica och telefonsamtal.

Jacke ringde idag. Det gjorde mig lycklig, skönt att höra hans röst. Men nu på efterhand känns det mest bara tungt. Ni anar inte hur mycket man går omkring hela dagarna och biter ihop. Försöker vara stark, hel och hållen. Och jag tycker jag gör det bra. Men jag har också stunder då allt bara känns skit.
Jag känner mig meningslös. Han är ju en del av mig, av mitt liv. Och att inte ha den delen till hands är väldigt påfrestande. Detta ständiga ihopbitande.
Men som allt annat som är jobbigt så passerar även detta. Imorgon är jag förmodligen glad som en lärka igen.. eller åtminstonde på bättre humör än just nu.

Nej ni, nu vet jag inte riktigt vad ja ska hitta på.

Men ha en bra söndag kväll!


American Woman

Denna låt spelades i mitt huvud när ja vakna.. Så jag tänkte ge den till er också!


Guitar Hero

Goddag-Godmorgon eller vad man nu kan tänkas skriva!

Inatt har jag haft underliga drömmar igen.. och först tänkte jag när ja vakna att detta bara var drömmar från ingenstans, dom kan inte ha haft någon betydelse. Men faktum är att jag tror faktiskt det fanns en betydelse med dom. En riktig tankeställare, på ett bra sätt. :) Ni skulle säkert vilja att ja berätta men de gör jag inte! :P

Jag undrar ja vad denna dag ska bjuda på.. Det har snöat massor. Får nog skotta idag också trots att vi skottade inatt.
Fundera om ja ska dra o träna sen kanske. Wille har träningar vid 15 så jag skulle kunna dra o träna då jag å.

Har föresten inte berättat för er alla att pappa och Britta lämnar mig o Wille ensamma i en hle månad. I April ska dom till södra Spanien och vistas där en månad.. golf o semester. Hur underbart är inte det ?? Synd man går i skolan, annars hade man kunnat åka ner en vecka och bo med dom.
Hur som helst har jag och Wille bestämt oss för att låna hit Mattias Guitar Hero World Tour spel och lira varje ledig stund! :) Blir kul de.

NU blire frukost.

Jag saknar dig hjärtat, det är så jävulskt tråkigt att sova utan dig - det händer absolut ingenting i sängen. Det är alltid så spännande när du är hemma och man undrar om man ens ska överleva natten eller om du ska sparka luften ur en ;P


Nattskriverier

Nu är det natt, det är dags att sova. underligt nog orkar jag inte ens lägga mig i sängen. Känns inte som jag har nån lust med de..men det lär jag göra ändå =)

Kvällen har varit nice. God mat, gott vin, goda drinkar, kortspel med pappa, Johanna o Wille och sen vatten och surr med Britta då hon kom hem fårn jobbet vid 00:30.
Även att vi gick ut o skotta snö, Jag, pappa o Wille. Kändes som en god sak att göra efter tolvslaget =) Britta var rätt chockad då hon körde in på gården och vi 3 stog där fullt påklädda o skottade.

Har iaf varit en bra kväll. jag o pappa har surrat mycket om det förflutna och om det som är, vad som är rätt och vad som är fel. Om valutor och världs ekonomi. Alltid intressant, har nog säkert lärt mig en hel del nytt ikväll!

Men nu lägger jag mig och sover! Kändes skönt att rapportera om kvällen iaf..

Damn it, kom just på att jag inte bäddat i sängen än.. bläää.. varför gjorde jag inte de förut då jag drog ur dom gamla sängkläderna?? Bra fråga..yes!

nåra bra..

Ja det blir nog några bra helger framöver! Till helgen anländer Elina till Sundsvall city så man får se o umgås lite med henne! Känns great :) Sen kommande helg ska ja förmodligen till Östersund o hälsa på min bror.
Därefter kommer Jacke hem! :)
Helgen efter Jacke åkt så ska jag o min kära vän Carolin upp till Utanede o va hundvakt då mamsen o Lars ska få komma iväg på en weekend ! :)

Men nu ska vi ta den här helgen först o främst. Johanna dyker in snart.. Jag ska laga mat med pappsen nu o sen blire kortspel ikväll :)  I love my family!

Ha en bra kväll people! :)


    

Makes you wanna dance.

Camille Jones Vs Fedde Le Grand - The creeps




you are my everything.

Love this song.


Anna Ternheim - What have I done


seriöst

Seriöst, så är jag sämst på att göra de jag ska!
Jag tog mig iväg o träna, blev ca 2 timmar på gymmet, mest kondition. Hade med mig skolboken, öppnade den som hastigast men hittade istället nåt på tvn att se så ja slog ihop boken o trampade o såg tv istället! Svettigt vare och pulsen gick upp. Härligt!

Sen ja kom hem har jag ätit lunch, kollat på Top Model och satt igång en maskin med tvätt. Har inte duschat än... men det är bara för att jag tänkte att ja ändå skulle städa nu så då blir ja svettig igen. Duschar efter de.

Har egentligen inget vettigare att skriva för tillfället. 
Men jag återkommer, som vanligt!



By the way, jag har inte rökt nåt idag..än... tänkte försöka dra ner på rökningen. Och så länge man håller sig sysselsatt går det rätt bra att strunta i de. Kanske man skulle sluta helt?? Njaaaa... jag vet inte om ja vill de.. Men blev lite motiverad då Elina har slutat nu. Och Eva o Maria hade slutat också hörde jag. Duktiga människor. :)

Prioritering

Det är inte sällan jag håller på och gör prioriteringar.
Hur som helst så tänker jag packa ner skolboken och dra på Ego. Svettas och läsa på samma gång, det måste vara det absolut bästa man kan göra.

I eftermiddag måste jag städa och tvätta samt byta sängkläder. Sen behöver jag sätta mig och göra den där uppgiften om diabetes, hatar att ha skoluppgifter liggandes så man inte kan slappna av.

Det är lördag... men vem bryr sig om man städar o pluggar då? När ska man annars ha tid???

See you later!


Trött-Bosse :)



New day

En ny dag och jag är uppe.. Jag klev upp nu.. slöis! :)
Ställde ingen klocka idag, ville se hur länge jag sov av mig själv. Vaknade till vid 9 men va bara kissnödig, inte pigg. Så jag somnade om o sov till nu. Vaknade nu, va kissnödig igen så denna gång klev jag upp för jag vill inte sova bort en hel dag.

Drar nog o tränar idag.
Måste försöka hitta min energi nånstans och få nåt annat att tänka på tror ja. Känner mig så förvirrad på nå vis.

Nu ska jag äta frukost!

ett längre samtal



Jag och Jacke tog ett längre samtal ikväll.. Om allt.. Om oss.. hur han upplever saker och hur jag är och hur jag upplever saker. Det var som jag trodde.. ibland känner han ett avstånd mellan oss. Och det var ju inte alls min mening. Fortfarande förbryllad över hur konstigt allt kan bli, hur konstigt man kan bete sig emellan åt trots att det inte alls är tanken.. det bara blir...




Har också en helt annan fundering. Och det är över min trötthet.
Igår satt jag o läste igenom min blogg sen ett år tillbaka och jag kunde bara konstatera att i början av året var jag trött, inte lite trött heller.
Jag somnade på bion, i soffan varje kväll, vid köksbordet och stående lutad mot väggen. Jag somnade, överallt, hela tiden. Det skyllde jag på att jag var deprimerad sen omställningen efter flytten från Finland och det faktum att Niklas tog sitt liv.
Men sen kom sommaren, jag mådde bättre.. men jag sov lika mycket. Då skyllde jag på jobbet.
Till och med våra dagar i Paris.. till och med där somnade jag relativt tidigt. Var inte alls sugen på nå mys eller så då vi gick o la oss, bara sova sova sova...
Sen kom hösten och skolan börja.
Redan första riktiga dan i skolan somnade jag på lektionen och sen dess har jag fortsatt att slumra på lektionerna.
Vad har jag skyllt på? Jo, då gick jag igenom något mycket jobbigt som jag inte vill nämna här.
Sen blev det vinter.. Jacke åkte till Afghanistan. Jag har varit trött.. sovit massor.
Det är skolan som tröttar ut.
Men snälla nån, nu börjar jag fundera. Kan man vara trött i ett års tid med en massa förklaringar till det?
Jag äter rosenrot och dricker spirulina varje dag, samt massvis av kaffe men är ändå trött..
Är det konstigt eller har jag bara haft ett tungt år????????

Nu ska jag sova. gonatt!

Nominering

 

 

 

Käraste Mli gav mig en nominering och det var ju gulligt av henne :)


Nu är det min tur att nominera!

Emilie: En vän jag haft många år och hennes blogg kollar jag mest hela tiden. Nu är det extra spännande då hon ska föda vilken dag som helst, Och man går och väntar med spänning, för jag delar verkligen hennes lycka. :)

Carolin: Min kära Bispen vän, med lika härliga funderingar som mig. Hennes blogg är för mig mörk, invecklad men också så sanningsenlig på något vis. Synd att vi får så lite av varan, för jag älskar inläggen!

Therese: Kusin vitamin. Hennes blogg tittar jag in på ofta. Hon är endast 18 men ändå känns det som att hon kommit så långt, som att hon hittat något att brinna för i dansen. Det gör mig både motiverad och glad!



Självklart finns det lite regler och dessa är:

* Länka till den ni fått nomineringen av
* Länka till de personer ni ger nomineringen till
* Tala om för de nominerade att de blivit nominerade


Mando

INGET ANNAT ÄN BRA!

No subject

Varför blir det såhär??

Idag.. idag har jag saknat Jacke, väldigt mycket. jag har föreställt mig den sekund då han kliver in genom dörren och jag får krama han. Jag har föreställt mig att inte behöva sova själv, att få bara berätta för han hur lyckligt jag är som har han hemma. Jag har sett fram emot att ha någon att bry sig om, att fixa till för. Bädda för, städa för och göra vad som helst för.

Idag när jag kände på det här viset kom jag fram till att han förmodligen inte ens fattar att jag känner såhär.
Han vet  nog inte ens om att jag saknar honom så mycket som jag gör. För jag har inte berättat det för honom. Jag har inte sagt hur mycket jag saknar han.. inte visat hur ledsen jag är över att han är borta. Nej istället har jag visat min andra sida, min starka sida, där jag accpeterar att han är där. Den sida som pratar om vardagliga saker som att han bara vore i närmaste stad över dagen.

Men det är ju inte schysst. Jag har förmodligen nån inbyggd mekanism som visar min starka sida för honom och de flesta andra bara för att jag inte vill att det ska vara jobbigt för honom genom att veta att jag har det jobbigt. Jag vill inte göra situationen jobbigare än vad den är. Men tanken slog mig inte förrän just idag att det kanske är ännu jobbigare för honom att inte veta vart han har mig.. jobbigt för han att inte veta om jag saknar han då jag är så kall i mitt sätt..

Därför bestämde jag mig för att berätta för honom idag precis hur det är...
men när han ringde... hur var jag? Precis som vanligt.. Lika stark och kylig. Varför?
Varför är det så svårt?? Är det någon som har en teori om det här så dela gärna med er!?

bättre

Hela vägen till skolan lyssnade jag på 107,4 Rock klassiker och det gjorde mig faktiskt lite piggare. Hög volym och då stängde jag ute omvärlden, mycket skönt.

I helgen måste jag plugga och träna och skärpa till mig. Måste byta sängkläder och städa. Upptackte imorse hur dammigt o äckligt det är hemma nu. Hualigen va man kan bli slö ibland, inte alls likt mig att låta det bli smutsigt hemma. Jag som alltid tyckt om att städa, ibland lite till överdrift dessutom.

Denna dag blir jätte lång och nu måste jag kila iväg på lektion. Är nog inte hemma förrän efter 17..hur ska jag hålla mig vaken idag? Brukar aldrig lyckas och inatt då jag sovit så lite och så dåligt kan jag aldrig tro att jag kommer hålla mig vaken hela dan.

Dessutom har denna morgon gått åt till att tänka på Niklas.. Snart ett år sen han försvann från oss. Så underligt, så tragiskt. Tiden går så fort.

eftersläng

Gårdagen var tung.. Vet inte vad de blev, kände väl helt enkelt inte för att kliva upp, vara social och må bra. Så klockan 16 klev ja upp, åt middag.. sen gick jag o la mig igen. Slött.
Men det var på nåt vis skönt att bara strunta i allt en dag och återhämta sig eller nåt. 
Det har kommit en eftersläng av allt nu och idag vill jag helt enkelt lägga mig under täcket och grina hela långa dagen. Jag vill så gärna prata med Jacke nu, säga hur mycket jag saknar han. Och att jag älskar han trots att han är så långt borta. Att jag inte tycker om att vara känslokall utan bara är det för att jag måste..
Men det går inte.

Jag måste på skolan idag, hur tungt allting än känns..jag måste. Annars missar jag för mycket och så pass mycket självdisciplin har jag att jag förstår att det inte är bra att missa mycket.

Nu ska jag åka, Hejdå


bad day

ibland har man dåliga dagar.. idag är en sån.


Dreaming..

Vissa saker undrar man verkligen varför man drömmer, finns det nån mening med det? Jag brukar tänka att det är så att det man inte bearbetar dagtid, bearbetas på natten. Men jag är inte så säker. För nu har jag drömt om en och samma person, och det är samma tema, i tre nätter. Vet inte om det är tre nätter i sträck men jag minns det hemskt väl iaf vad jag drömt. Och jag förstår inte? Detta är en människa som jag inte träffat på mer än ett år..2007..december 2007 träffade jag denna person senast. Och det finns inget att bearbeta så why??
Aja, orkar inte bekymra mig så mycket.. blir bara så brydd..

Idag hade jag ställt klockan på 6 eller ja.. klockorna.. Dom ringde fyra gånger mellan 6 och 7..klev jag upp?? Neeej, det gjorde jag inte, jag somnade om och fortsatte drömma. Så vid halv 9 tog jag mig upp. Less. Hade tänkt hinna med att både tvätta och träna innan skolan idag men nu hann jag bara med tvättningen. Får se om man kanske tränar ikväll istället.

Igår va vi ute på Riiby till 21:30 ungefär. Jag börjar bli lite halvbra på Guitar Hero nu faktiskt ;P Trodde ja aldrig :)

Just ja, det ska ja berätta också.. Mamma ringde igår o undra om ja kunde va hundvakt en helg och det ska väl inte vara några problem! Hoppas jag får tag på Carolin bara så kanske hon vill spendera den helgen med mig i Utanede.. Skulle va nice :) Ta promenader med hundarna o sådär.

Nu ska jag hänga tvätt o göra mig iordning, om en timme åker jag på skolan.

Igår när jag kom hem kände jag dom för första gången på länge. Dom starka saknadskänslorna. Det gjorde ont i magen och hjärtat, det högg till som att nån slagit mig hårt.
Oftast när det blir såhär, när jag kommer på hur långt borta du är brukar jag tillåta mig själv grina och bryta ihop. Men igår tryckte jag undan det. Orkar inte vara ledsen och förtvivlad. Orkar inte må dåligt. Orkar inte tänka på hur situationen egenltigen ser ut. Men jacke, Jag saknar dig.

Way to go

Jahapps, vi har inte kommit iväg till Riiby än.. men det beror endast på att Britta skulle åka o handla.. och då passade jag på att sätta mig och fortsätta med pluggandet. Vilket jag blev helt klar med till och med! Så idag har jag lämnat in de 2 arbetena vi hade nu. Lär ju ändå få nya den här veckan så det känns skönt att ha allt gjort! :)

Jacke ringde idag också, sköönt, känns som de va ett tag sen ja prata med han. Men på nåt vis hade vi inte så mycket att säga till varandra. Det händer ju inte sådär himlastormande mycket här hemma. Och det som händer där nere håller han för sig själv.

Nej nu ska vi nog bege oss ut till Riiby, tänkte bara uppdatera er om att jag är så jävulskt nöjd med min skolinsats idag!

Ha en bra kväll folket!

Bra jobbat

Var så sjukt trött idag, trodee inte jag skulle ta mig upp.. Men vid 9 lyckades jag faktiskt ta mig upp ur sängen.

Hade sån sjuk ångest över skolan idag så jag satte mig vid 10 o pluggade så nu har jag faktiskt fått 1 av 2 uppgifter avklarade. Tog 2 timmar, längre tid än jag trodde.. men det är skönt att ha det gjort iaf! Och jag tror faktiskt att jag lärde mig en del av det också.. =)

Idag blir det antagligen Riiby igen, jag bad Viktoria om att få rida igen så eventuellt skulle jag få de...men det får vi se. Annars blire väl en massa Guitar Hero. Jag o Wille har kommit rätt långt på vår turné nu.. Synd att Johanna inte är med, var skönt då vi va tre i vårt band. Men det går bra med bara mig o Wille också, han på trummar o jag på gittar. We rock ;P HAHA.

Nej ni, nu ska jag nog ta o dricka en kopp kaffe o ta en dusch sen äre kanske dags att åka.

Ha en bra dag hörrni :)


♥♥ Jag saknar dig älskling. Väldigt väldigt mycket.

Ny vecka

Det är numera en ny vecka och skönt är väl de..antar jag.
Befinner mig på skolan nu, kom precis hit och det är en timme kvar tills vi börjar.. Cizzi borde anlända om en halvtimme så ja tänkte att ja slår ihjäl lite dötid i datasalen så länge.
Idag har vi 1,5 timme Psykologi sen slutar vi, känns otroligt dumt att slösa en hel dag på en lektion men men..får se ifall dom kan lösa det på nåt vis.

Efter skolan tänkte jag följa med folket ut på Riiby. Spela lite Guitar Hero med Wille medan pappa hjälper Mattias med renoveringen. Borde egenltigen satsa på att plugga en massa.. och det ska jag göra. Men då det finns roligare saker att göra är det svårt att hitta tid till plugget.

Nej ni, hade egentligen inte mer att skriva, allt flyter ju på rätt bra nu.

Ha en bra dag

Söndag

Det är söndag och helgen är i princip slut. Det har varit en rätt bra helg.
Fredagen - Britta fyllde år, vi firade henne med fondue, dricka och sedan kortspel och TP.
Igår, Lördag så klev ja o Johanna upp i någolunda tid och drog ner på Ego o tränade, bastade o njöt av hur skönt de va att träna på en lördag. Sedan blev de fika på stan.
Idag, Söndag ska familjen ut till Riiby i Bergeforsen för pappa ska hjälpa Mattias med renoveringen. Eventuellt ska jag o Johanna med också men det beror på om vi får rida eller inte. Har  inte kollat vad det är för grader ute än..det hänger lite på det men det hänger mest på om det finns några hästar lediga.
Om det inte blir nån ridning så blir det iaf träning på Ego. Det är bestämt.

Imorgon är det en ny vecka och jag borde ha lagt ner mer tid på studierna i helgen än vad jag gjort. Jag har ju bara läst när jag varit på gymmet. Ingenting när jag varit hemma.
Men jag hinner säkert på nåt vis. =)

Nu blire frukost för min del iaf. Ha en fantastisk söndag!

-20!!

Jag är pigg och alert idag, somnade ju strax efter 22 igår, sköönt! :)

Idag är dock en sån dag då man skulle vilja ligga hemma under täcket med en  bok i sin hand.. för kollade nyligen på termometern och den visade till min fasa att det är -20 grader ute!
Så det var bara att gå o ta på sig mer kläder för jag hatar att frysa. Nu har jag långkalsonger o grejer på mig så ja känner mig lite som en michelingubbe, men hellre de än att frysa.

Idag blire förmodligen en tung dag, kommer vara helt slut när ja kommer hem är ja rädd för. Mycket fakta och mycket att lägga på minnet. Får anteckna så mycket jag kan.

Vi slutar iaf 16:30 idag, övervägde att dra o träna efteråt men struntar i det, jag va ju o träna 2 pass igår.. Så träningen skjuter jag nog på tills imorgon.

Nu måste jag åka på skolan
Ha en underbra fredag!

T x2

Denna dag har varit kreativ måste jag säga. Först iväg till skolan, var där 40 minuter för tidigt så passade på att läsa lite. Sen efter 40 minuters lektion åkte jag o Cizzi till Ego o svettades.. Lunch på Chaow Praya River och sedan mötte jag upp Johanna. En fika och pepp inför nästa träningspass.. Fixade Brittas present och sedan bar det av till Ego igen. Denn gång kom jag på den bra idén att jag skulle ta med mig skolboken och sätta mig på en cykel och trampa samtidigt som jag läste, sagt och gjort! Funkade riktigt bra, läste rätt mycket och såg nog de flesta orden genom svettdropparna :)
Man måste vara kreativ ibland!

Kom hem för 1,5 timme sen, har precis hängt upp tvätten som jag tvättat ikväll och nu ska jag lägga mig o plugga lite tänkte jag. Mycket att läsa fortfarande.

Jacke ringde när jag va på Ego och som vanligt måste jag säga att jag älskar när han ringer även om man då väcks upp ur sin bubbla och kommer tillbaka till verkligheten-inser att han är låååångt borta.
Jag älskar han så mycket.

Är jäkligt nöjd med denna dag och dagens insatser.

Ha en bra kväll och gonatt! :)


stress...

Så nu börjar de bli stressigt, jag som tyckte ja klev upp så tidigt för att ha mycket tid innan ja ska på skolan.. men nej, så var inte fallet. Nu måste ja skynda mig lite.
Idag börjar vi med Psykologi, känns skoj måste jag säga! :)

Efter skolan blire träning med Cizzi, sen ska ja träffa Johanna, fixa present åt Britta och gå en sväng på stan. Slutligen så blire lite träning med Johanna igen. :) Men allt detta står och faller på huruvida Johanna har tid att träffas eller inte.

Nu måste jag göra mig iordning, bråttom, bråttom.

Ha en bra dag! :)

4 veckor kvar.

Idag är det ganska precis 4 veckor till Jacke kommer hem igen, känns dock som en evighet måste jag säga.. Skulle verkligen vilja ha hem han nu genast. Men jaaa, tiden lär väl gå ändå. Och det ger mig mer tid till att göra sånt jag borde, som plugga och träna. Idag ställde jag mig på vågen och det var inte kul kan jag säga utan överdrift. Det inte bara känns och syns i spegeln hur det banat iväg den senaste tiden. Jag mår inte bra på det här sättet och därför måste det åtgärdas.

Idag börjar skolan igen och på nåt vis känns det rätt bra faktiskt. Imorgon är ja ledig så då tänkte ja passa på o tvätta, köpa present åt Britta och träna. Ska höra med Johanna om hon hänger på. Längesen ja spenderade lite quality time med henne.

Har haft huvudvärk i några dagar nu, framför allt på kvällarna och ibland har jag vaknat till på natten med huvudvärk men jag har ignorerat de, och tröttheten är ju makalös. Undra om det är nåt fel eller om man bara kan bli såhär ibland? Tänkte att de kanske är nå brist på nå vitamin eller nåt men jag tycker jag får i mig mycket vitaminer o sånt genom de ja äter..

Nu blire att göra sig iordning.
Ha en bra dag folket!

Pluggoo

Ja herregud, många timmar i skolboken blev det. Och nu är jag tömd på all inteligens och koncentration en stund. I slutet va vi helt färdiga och omotiverade och framförallt överfyllda med fakta så vi satt o skratta o bara skrev rakt ur boken, orkade helt enkelt inte.
Men en hel del fick vi ändå gjort tycker jag, vi gick ju igenom en hel del men det är fortfarande mycket kvar att ta in.. så mycket fakta och termer i denna kurs och svåra ord. Det är helt otroligt..känns som vi gått igenom så mycket i denna kurs men ändå så är det bara en bråkdel av allt. Kommer bli tuffa veckor dom här sista 2 veckorna med denna kurs.
Blev inge birsta iaf, vi höll oss i stan, satt i källaren på coffee house, där va de faktiskt rätt lugnt o skönt.

Inga planer för kvällen, blir nog inget särskilt, tror knappast jag orkar läsa nå mer plugg iaf.

Vad har ni haft för er idag då?

Omprioritering

Japp, det blev en omprioritering.. Jag ringde Cizzi och fråga om vi inte skulle ta o plugga tillsammans idag eftersom vi båda har mycket att läsa. Och så får det bli. Hon har ändå Odin på dagis till 16 så det passar bra med plugg idag.
Så ingen träning, men det gör inte så mycket, konstetrade att de e bra o få ordning på skolan först innan man håller på med annat. Eller?

Nu ska ja ta bussen ner på stan för att möta upp Cizzi, vi ska åka ut till Birsta o sätta oss, brukar inte vara så överdrivet mycke folk där mitt på dan nu när skolorna börjat igen.

Have a nice day people!

Varför???

Varför har jag så svårt att somna på kvällarna?? Är det för att jag nästan alltid dricker en kopp kaffe på kvällen eller är det för att det är så förbaskat jobbigt att sova själv eller vad är de? Blir tokig.
Men trots att jag hade svårt att somna igår så tog jag mig upp innan 8 idag iaf, det kändes gött.
Så nu på morgonen har jag rensat lite, satt in papper i pärmar, betalat räkningar och diverse annat. Har också packat träningsväskan och är redo för ett besök på Ego.

Egentligen borde jag inte prioritera att dra o träna nu, inte förrän jag fått allt till skolan klart.. men jag drar hellre o tränar än läser en tråkig faktabok om kroppens celler. Blir as mycket att göra ikväll och imorgon bitti istället.. För det är rätt mycket jag ska ha gjort tills imorrn då skolan börjar. Mycket att läsa in o komma ihåg. Men det får så lov att ordna sig.
Ska förmodligen träffa Cizzi före skolan imorgon o luncha, då kanske vi kan diskutera lite, det är då jag brukar lära mig bäst. Vi börjar ju inte förrän 13 imorgon o jag tror det är ganska mycket info bara men man vet ju aldrig. :)

Nej du, nu ska jag nog röra på mig. Åker ner o tränar, sen ska jag försöka att än en gång få tag på Anja, vilket inte är det lättaste. Ska se vad hon gör idag och om vi inte kan träffas. Saknar henne.. och det är en hel evighet sen vi ens pratade med varandra förutom nåt enstaka sms.

Ha en bra dag people!

tröttheten slog mig hårt

Vart kom tröttheten ifrån? Den måste ha infunnit sig nu efter all bristfällig sömn de senaste nätterna. För helt plötsligt har jag svårt att hålla ögonen öppna.

Idag har varit en rätt bra dag. Var ner på Ego, tränade, gick sådär..ville t ai mer än vad jag orkade men måste väl inse att jag är väääldigt otränad nu och inte orkar så mycket.
Sen gick jag på stan, lämna in telefon som va trasig, va på banken o fixa e-legitimation.. Sen köpte jag en take away kaffe från barista o strosade lite på stan, tittade på folk och njöt av alla de plusgrader som va :) Kändes lite vår i luften på nåt vis bara för att de va så varmt.

Sen efter de har jag bara varit hemma, surrat med Emilie och Jacke.. därmed började jag sakna Jacke mer än vanligt då. Och jag erkänner - det är jobbigt nu, jag är less på att han är borta. Känns som man står på ett ställe och stampar i väntan på att han ska komma hem. Känns som man bara står och väntar på att framtiden ska anlända så man kan ta ett steg in i nästa ruta..

Vet inte hur jag ska fördriva kvällen, blir nog tidig läggning..läsa tills ja somnar.

Ha det bra!

kanon

Passet igår gick bra men de kändes att de va längesen man jobba. Trevligt o träffa all igen! :)

Har sovit skit inatt säkert för att ja visste att ja skulle upp, men ja känner mig ändå rätt pigg!
Nu äre bråttom bråttom, en jobbdag idag igen - skööönt!

Ha en bra söndag!

Yes, rätt beslut

Jag tog rätt beslut. Jag känner det nu.

Jobbet ringde idag, ville att ja skulle komma in extra, så länge ja kunde. Jag sa nej eftersom ja ville kolla syrrans match och så. Men i samma sakund jag lagt på så fick jag ångest, fick riktigt dåligt samvete eftersom jag vet hur svårt det är att få tag på nå o hur svårt  de kan va o stressa ihjäl sig på helgen. Så jag ringde upp igen, sa att jag kommer vid 12 o stannar till 18. Jag valde dom tiderna eftersom pappa ska på Johannas match vid 12 o Britta slutar jobba vid 18 så ja kan åka med henne hem då.
Nu känner jag att jag gjorde ett bra val som beslutade mig för det här. Och eftersom jag ska sitta vak så kan ja ta med mig en skolbok o kanske eventuellt läsa lite beroende på omständigheterna.

Så denna helg dedikerades helt plötsligt till jobb och det känns så otroligt skönt! Ska bli så skönt att kliva i arbetskläderna igen och göra något vettigt.
Dessutom kanske ja blir lite trött av att jobba idag så ja kan somna i tid.. för nu har jag haft svårt att somna dom senaste kvällarna. Riktigt svårt att inte ha Jacke bredvid sig när man ska sova.. Inatt blev det väldigt sent just av denna orsak.

Nu ska ja göra mig iordning.
Men kära vänner, ha en bra lördag!

en sån där stund..

Nu anlände jag precis till en mörk plats utan sol, en jobbig stund, då jag verkligen känner för att ha Jacke hemma, vill bara krypa in i hans famn och somna. Vill prata mig till sömns, med han som god lyssnare. Eller ha en telefonlur mot mitt öra med hans röst på andra sidan. Jag vill höra han säga med sin gulligt ironiska röst: "Men My vänta nu, måste vi bestämma de där nu?" Precis som han så ofta säger då jag kommer med tokiga eller mindre tokiga idéer. Sen vill jag att han ska säga att han älskar mig och att allt ordnar sig.. för det gör det alltid..ordnar sig.

Jag har haft ett långt samtal med Nina nu och det var härligt, att få surra o surra om allt möjligt, och jag är så sjukt glad att hon är "in a happy place" just nu. Hennes lycka gör mig verkligen glad, var så längesen jag hörde henne kvittra på detta vis.
Tack för samtalet gumman, det gjorde gott!

Nu ska jag försöka sova, ny dag imorron.

I hate this part

Nu är det snart dags för Irene Huss. Men innan dess tänkte ja hinna se ett greys anatomy avsnitt. Imorgon blire att gå o se syrran lira volleyboll match. Blir gött de.

En låt till er.
Ha en bra fredag kväll!

Pussycat Dolls - I hate this part


Härliga Fredag!

Denna fredag har varit fantastiskt bra.
Började med att jag gjorde klart sista uppgiften i människan socialt och kulturellt så nu kan jag lägga den kursen bakom mig.
Precis när jag skickat in uppgiften så ringde chefen igen o fråga om jag kan jobba! JIPPI :) Så på söndag ska jag jobba 7-17, great! :)
Sen fick jag besked från csn att mitt studiebidrag kommer på måndag, tack för det, det är mycket välkomnat nu efter jul och nyår!
Sen kom det absolut bästa: Jacke ringde! Och det kändes verkligen som att de va en evighet sen ja prata med han o jag hade så mycket att säga o diskutera o prata om o han stackarn fick knappt en syl i vädret eftersom ja va så upp i varv! Men han fick säga några ord iaf :)

Efter det tog jag, Britta o vovven en promenad på 1 timme, varmt blev det och förbaskat skönt va de dessutom! VÄLBEHÖVLIGT minst sagt!

Nu har jag precis fikat lite och vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig för i eftermiddag när jag varit såhär flitig. Tror ja kanske ska försöka städa lite och sedan ta en dusch.

Fantastiska fredag! Ikväll blire Irene Huss igen - great! :)

plusgrader

Idag sägs det vara plusgrader så ska nog satsa på en promenad o få lite frisk luft. Andra planer för dagen är att göra lite skolarbeten, måste verkligen få klart det här nu. Annars får jag ju sitta i helgen och iofs spelar inte det nån roll, hade inga andra planer direkt ändå så..

Inatt har jag sovit bra! Tog en stund att somna men sen har jag sovit som en stock. Dom hade ringt från jobbet imorse men inte ens det hade jag märkt. Pratade med dom alldeles nyss o chefen sa att de kan bli lite jobb framöver då de är mycke förkylningar o så nu. Jag måste skärpa till mig o inte vara lat. Det är 2 månader sen ja jobba nästan så nu är det bara att skärpa till sig o ta alla pass som går.

Har inte mycket mer att skriva nu, ska nog ta o städa lite tror ja, sen är de dags för plugg.

Ha en bra dag!

So simple.

Ja det var verkligen enkelt egentligen, varför har jag dragit ut på detta?
Det tog 40 minuter för mig att skriva klart den stora uppgiften jag hade kvar i Människan socialt och kulturellt.
Nu återstår bara en mindre uppgift som jag tänker ta mig an imorgon. Vet på ett ungefär hur jag ska göra den så det kan inte bli så svårt tycker jag.
Känns grymt skönt att ha gjort detta innan bedtime iaf, annars hade nog ångesten som jag redan bär på ha vuxit sig ut genom mina öron. Det är sjukt vilken press man kan sätta på sig själv ibland. Och det känns hela tiden som att det inte är tillräckligt, som att man inte gjort tillräckligt bra ifrån sig. Men hittills har jag klarat mig bra och jag tänker fortsätta i samma stil.

Kvällen skulle egentligen bestå av ännu en Irene Huss film men det var hockey på tv så Irene Huss blev automatiskt utröstad - tyvärr. Men men, den visas ju flera gånger så det är ingen big deal.
Jag har saknat Jacke ikväll, gått som på nålar, hoppats att han ska ringa men nej, no sign of him yet. Så synd för helt plötsligt i min tristess har jag fått helt konstiga idéer som jag tror jag måste diskutera med han bara för att få bort dom ur mitt huvud. Hoppas jag kommer ihåg dom tills den dag han hör av sig.

Jaja, ska väl gå o lägga mig nu även om jag som vanligt inte känner mig ett dugg trött. Måste bero på all överskottsenergi som jag går o bär på här hela dagarna och inte gör något av.

Men Gonatt då!

tanken slog mig igår



Snart ett år har vi varit tillsammans..inte riktigt än men snart.. och det slog mig igår att Jacke förmodligen varit borta mer under detta år än vad han varit hemma. It sure feels like it anyway.

Men samtidigt, han va hemma många veckor i somras så det kanske väger upp en del, jag vet inte.
Hur som helst så måste jag bara ge oss själa en eloge som har klarat detta.. att bara träffas på helgerna..och nu bara träffas 10 dagar efter att ha varit ifrån varandra över en månad.
Det var ändå så mycket lättare då när han kom hem varje helg, då han va i Sverige. Då kunde jag prata med han hela veckorna, skicka söta sms, få tag på han när helst jag behövde, han kunde ringa mig när helst han behövde.
Nu är allt så omvänt..han är så långt borta. Och vi pratar inte ofta, eller ja, vi gjorde det förra svängen han va borta, oftare än vad jag trodde vi skulle. Men det har ändå ingen betydelse, jag kan inte ringa han när jag är förtvivlad eller när jag behöver fråga nåt, jag kan inte planera nånting med honom för framtiden.. jag får bara hållas.. försöka behålla tålamodet och vänta med allt.

Men oftast då han ringer harf den där paniken gått över, jag har inget att säga, jag är inte ledsen, jag komme roftast inte ens ihåg va de va ja ville prata med han om. Bara för att jag förtränger för att slippa det onda.
Det är så jobbigt. Och jag längtar tills den dagen då vårat förhållande kan få en vardag. Och jag ska se till med alla krafter och all intelligens jag har att vi ska överleva vardagen, vårat förhållande ska hålla. Det har jag gett mig fasen på.


Privileged.



Hittills denna förmiddag har jag faktiskt förenat nytta med nöje.
Jag har hittat en ny serie vid namn Privileged som jag suttit i tittat på.. har sett två avsnitt. Men..jag lovade mig själv att för att jag ska få kolla på denna serie så måste jag plugga lite först. Så jag skrev halva delen innan första avsnittet och sen en till del innan andra avsnittet.
Nu tänkte jag sätta mig o skriva lite till innan jag ser ett till avsnitt. Det blir som belöning på nåt vis.
Jag pluggar lite och får se ett avsnitt..sen pluggar igen. Kanske jag blir klar med den här uppgiften idag om jag är flitig?? =)

fy sjutton

Vilken jobbig natt detta har varit.. började med att ja inte kunde somna igår, jag låg o läste en evighet men blev inge tröttare. Så jag låg där o vred o vände på mig, tyckte det va så varmt så jag fick ta av mig strumporna och pyjamasbyxorna, otroligt, det händer aldrig eftersom jag brukar frysa hela nätterna.
Jag saknade Jacke, jag tyckte allt va jobbigt, det snurrade så mycket tankar i huvet, hur de blir sen när vi lyckas hitta en lägenhet, hur mycket jag ska jobba i sommar och framför allt vart jag ska jobba.. Ja allt var bara som ett virrvarr av tankar.
Lyckades till slut somna.. Men har sovit oroligt, saknat Jacke i drömmarna och vaknat flera gånger.
Nu tvingade jag mig själv upp bara för att jag inte vill vända på dygnet igen. Måste försöka hålla mig vaken idag.

Kom hem nu älskling, jag är trött på de här larvet.

lägenhetsköp

Irene Huss va bra som vanligt.

Nu efter filmen har jag suttit o kollat på lite lägenheter men det är bara frustrerande att göra det eftersom vi ändå inte kan köpa nån nu då Jacke är borta.. inte direkt så ja kan gå o köpa en lägenhet själv?? Eller ja, då skulle han ju bli sjukt överraskad när han kommer hem iaf :) Dock inte på ett bra sätt tror ja..
Nää, egentligen borde ja sluta kolla, man blir ju sugen på nån enstaka och dom lär ju inte finnas kvar sen ändå.

Nu ska jag antagligen ta o lägga mig i sängen o sova... men samtidigt så är ja inte ett dugg trött eftersom ja slumrade till förut. Får väl lägga mig o läsa som vanligt. Ska nog ta en kopp te först o sen krypa i säng.

Imorgon är en ny dag och jag hoppas jag kan skärpa mig o få nåt gjort, det här börjar bli patetiskt, sitta instängd här hela dagarna.. :)

Gonatt!

this day

Denna dag har snart passerat. Jag har ätit mat, hjälpt Britta o frosta ur frysen.
Skickat mess till Petra och fått svar, blev så glad..och lite blödig.

Inget från jacksson än.. men det kommer väl i sinom tid..samtalet som man hela tiden väntar på samtidigt som man försöker att inte vänta på de. Sjukt hur man håller på.
Jag saknar han, saknar hans kramar, hans läppar mot mina, jag saknar hela hans närhet, saknar att ha nån att skratta med och åt. Jag saknar han.

Nu ska jag koka lite kaffe för snart är det dags för ännu en Irene Huss film.


5 veckor kvar

Shame on me säger jag bara! Detta måste ha varit en av de absolut värsta slödagarna hittills, jag som hade så mycket planerat för mig idag.

Visst har jag fått lite gjort, men det är ytterst lite de! Har lyckats läsa igenom lite skolgrejs, kollat runt o planerat kommande termin. Och där slutar förmodligen listan eftersom jag inte tänker dra upp att jag typ diskat o sånt, för det gör jag dagligen.
Så vad har jag gjort???
Jag har legat på soffan, tittat på serier, sen förflyttat mig till sängen, läst några sidor och sedan somnat som en stock. Jag vet inte ens hur länge jag sov, men de va mörkt ute när ja vakna o klockan var halv fyra. Fick så jävulskt dåligt samvete gentemot mig själv att jag genast klev upp o tog en promenad med hunden. Men även om jag försökte gå en längre bit med henne så gick jag i racerfart för det var isande kallt ute med en ilsken blåst som piskade mig i ansiktet.
Kan iaf konstatera att det var första gnutta frisk luft jag fick på 3 dagar och innan de så har jag bara fått luft när jag gått mellan bilen och huset så det kan ha varit välbehövligt.

Ikväll blire en Irene Huss film. Annars har jag inte mycket planerat, skjuter än en gång upp pluggandet. Hoppas dock Jacke ringer för jag har en idé angående denna termin som jag skulle vilja diskutera med han. För även om det inte gäller honom så skulle de va skönt att få hans åsikt.
Det är 5 veckor kvar nu tills han kommer hem..det har gått en halv sen han åkte.
Ibland känns det så jäkla jobbigt att jag bara vill skrika.
Men det gör jag inte, jag biter ihop och håller mig hemma istället, det funkar för mig.
Det där med att hålla mig sysselsatt, javisst de kan funka. Men för mig funkar det fint att hålla mig hemma också, för här frågar ingen nåt om Jacke och hur de känns o allt sånt, så här behöver man inte ens tänka på att han är borta.

Ha en bra kväll!


En god natts sömn.

En god natts sömn och jag har lyckats vända tillbaka dygnet - GRATTIS till mig :)

Vaknade redan vid 7 men hade ställt klockan på 8 så ja tänkte ja skulle försöka sova till dess.. grejen va den att jag nästan inte kunde somna om, slumrade bara lite till strax innan 8 o då orkade jag inte ligga mer, kände mig för rastlös.

Igår kväll blev de en film me pappa o Britta, en av Irene Huss filmerna, riktigt bra så vi ska se en till ikväll, blir nog en varje kväll resten av veckan :) Det visas en varje kväll på tvn..
Hann faktiskt med att läsa lite, lägga upp en plan för hur jag ska fixa en av kurserna jag håller på med nu. Sökte lite info om de arbeten jag ska skriva och sådär. Så nu måste jag bara fortsätta läsa så är jag redo att skrva sen. Tror det blir bra.
Idag fyller Petra år - GRATTIS!
Jag saknar mina flickor i Finland, i söndags satt jag länge o tittade på bilden på oss som jag har på min garderob bredvid sängen.. Och det var inte utan att jag verkligen verkligen fick dryft efter dom!
Och Petra.. vi som lovade att vi inte skulle tappa kontakten, vi har verkligen tappat kontakten. Så tråkigt.
Så mycket som ändrats på ett år.
Men ändå, stort grattis till dig min vän!



utan internet

Ja tänk så hemskt! Idag har jag varit utan internet nästan hela dagen för att nån propp hade gått o jag är för ointelligent för att fatta hur man fixar de. Så denna dag har varit rätt trist, men istället har man ju fått en del gjort. Har tvättat hela dagen, plockat o städat undan, duschat o grejat.

Less över att jag inte tog mig iväg o träna idag som tänkt, jag var på väg, hade tagit på mig träningskläderna.. men så kollade jag graderna, konstaterade att det var varmt och skulle va nice med lite utomhusvistelse. Försökte nå Anja men lyckades inte.. så träningen blev det inget av med, inte heller nån utomhusvistelse. Sämst självdisciplin.

Jacksson ringde i eftermiddag, han har anlänt till Afghanistan - de va ju skönt för han! :) HAde dock inte så mycket att säga till han och som vanligt kände jag mig liute chockad då han ringde eftersom man hela tiden går och väntar på de samtiidgt som man försöker tänka att han inte kommer ringa alls. Så som vanligt blev jag stum, hade inget att säga..förutom att ja saknar han och älskar han.
Får ta nya tag nästa gång han hör av sig och hoppas jag har nåt vettigt att prata om då!

Borde försöka ta tag i de här med skolan nu.. men hur ska jag orka??

Anyway, ha en bra kväll folket!

han har åkt nu

..tillbaka till den ensamma vardagen. Det måste gå de å.
Men det har varit helt fantastiskt att ha honom hemma!

Klev upp tidigt idag, vet inite hur jag lyckades, särskilt med tanke på hur sent jag somnade.. men det gick! Har plockat lite i tvättstugan, ätit frukost, skickat in studieförsäkran och fundera över hur jag ska lägga upp min dag då jag är världens mest snorigaste person för tillfället känns de som.

Måste iaf börja med att läsa i mina skoluppgifter, man måste ju börja nånstans. Visserligen lär jag hinna med mig någolunda bara jag får undsan den värsta. Jag har ju faktiskt lov i 1½ vecka till så jag borde klara allt jag vill ha gjort innan dess.
Känns bara som att nu när man inte öppnat en skolbok eller nånting på nån vecka så är det lite extra tungt.

Pappa o Britta ska på hockey ikväll, så blir nog Steetdance för min del. Jag måste skärpa till mig med träningen, för min egen skull och ingen annans! För första gången på länge känner jag faktiskt att det är för min egen skull. Min otränade rygg och min numera lite putande mage o småfeta lår. :)

Ha en bra dag.


Update

Blir inte att ja skriver så mycke, har varken ork eller tid. Och känns som ja prioriterar att va med min älskling istället.

Hans födelsedag gick bra, vi åt på Olearys o bowlade efter maten. Jag tyckte dock hamburgaren va riktigt vidrig o smakade fisk så ja åt inte upp den men de gick väl helt okej på bowlingen jämfört med hur de brukar gå. Fest hos Anton.F sen och i sista sekund ner på krogen med Anton.L.

Igår hade vi middag med föräldrarna våra. Det var jag, Jacke, Britta, Pappa, Jackes mamma Karin, Jackes pappa Olle, Wille och Johanna. MIdaggen hölls här hemma på Alvägen och det gick över all förväntan. Dom surrade o surrade så jag visste inte riktigt vad vi nånsin varit nervösa för.

Imorgon åker Jacke tillbaka till Afghanistan och det gruvar jag mig så för. Visst att den förra månaden han va borta gick bra..men den var hemsk, och jag vill inte uppleva den igen på nåt sätt i huvudtaget. Uscha buscha..om han bara kunde stanna hemma!

birthday

Min kära fyller ju som sagt år idag.. och nu bär det av mot Olearys för mat o bowling. Kan dock inte säga att jag känner mig pigg o alert, är lite seg sen nyår fortfarande och har gjort mitt bästa för att vila bort tröttheten idag.
Men denna kväll ska man säkert ta sig igenom på nå vis :) Bara att bita ihop för älsklingen skull!

Imorgon blire middag på Alvägen med Britta, Pappa, Olle o Karin (jackes föräldrar), Wille lär vara närvarande och kanske Johanna??? :) Blir ju intressant.

Ha en bra kväll! Hejdå

alla andra..

De flesta andra skriver om vad som hänt under 2008 och vad man har för förväntningar om 2009. Visst skulle jag också kunna göra de men de orkar ja inte. Kan endast sammanfatta att 2008 var bra, jag flyttade hem till Sverige, träffade Jacke, började plugga, reste till Paris och Bulgarien och jag förlovade mig på årets sista dag. 2009 blir minst lika bra hoppas jag.
Kan också sammanfatta nyårsafton med att säga att de va okej. God mat o gott sällskap. Dock för mycet alkohol för min smak, jag missade i princip tolvslaget eftersom jag var full och surrade o va EJ uppmärksam på vad som hände runtomkring. Så detta va första och sista gången ja va packad på nyår. Alkoholen tog glansen och sprang iväg. 

Men skit i de nu - IDAG är ingen vanlig dag! Det är ju Jackes födelsedag! Grattis min käraste älskling! :)
Så idag ska jag vara med honom och göra exakt de som han vill! Ikväll blire bowling o käk på Olearys med massa kompisar till Jacke. Great :)
GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN!


RSS 2.0