Vad gör folk?

Alltså.. en liten fundering.. Vad sjutton gör folk på kvällarna? En stor anledning till att jag lägger mig så tidigt jämnt är ju för att jag är grymt uttråkad. Tvn gör mig rastlös och datorn är trist.. ska man städa? Jag brukar ju lägga mig o läsa men det är inte alltid så roligt. Kolla på film? Men hur roligt är det 7 dar i veckan? :) Som ikväll.. jag är så rastlös o uttråkad så jag inte ens orkar sitta o glo på Idol som jag faktiskt brukar försöka hitta ro till att göra.. min lösning är ju att gå o lägga sig o försöka sova även fast det är fredag kväll och klockan är 21.
Man skulle skaffa sig en hobby av nå slag. :)

Veckans schema!

Slänger in veckans schema för er som undrar när jag jobbar :)

Idag: 7-13
Tisdag: 7-16
Onsdag: Ledig
Torsdag: 7-21
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig
Söndag: 7-21

Ha en bra dag :)

Sällan eller aldrig

Jag har sällan eller aldrig något att blogga om. Det händer inte mycket av intresse i min vardag och då vet man inte riktigt vad man ska dela med sig av. Jag vill dock inte lägga ner bloggen heller eftersom jag ibland får mina skriv-ryck! :)

Jobbar inte så mycket nu eftersom vikariatet är slut och man hoppar in då det behövs. men faktum är att jag njuter lite av att vara ledig.. särskilt nu när Jacke är hemma :) Senaste veckan har vi sprungit på hus-visningar och det är ju faktiskt kul! Det fortsätter vi med nästa vecka.
Vi har inte betsämt oss för att köpa hus men vi har tankar på det.. det är däremot inte det lättaste att hitta det som passar just oss just nu. Så vi får se vart det leder det här hus-letandet. Det är iaf kul att titta och fundera :)

Har åkt på en äcklig förkylning med ont i hals och bröst, slemhosta och täppt/rinnande näsa. Det är inget man lägger sig ner och bryter ihop av eftersom det "bara" är en förkylning men man blir liksom lite trött och tagen.


Goddagens!

Har jobbat hela helgen och imorse fick ja ett samtal av Anna som bad mig komma o jobba för de va lite kris. Och jag vill ju jobba även om man inte känner så klockan 7 på morgonen då man blir väckt :) Jobbar till 15 idag så det känns riktigt skönt. Imorgon jobbar jag 7-13 och det innebär ju att det blir 5 dagar över helg men va sjutton, det är så korta dagar så det är lugnt :) Sen vet jag ju inget mer om jobb förrän på söndag kl 7-21.

Så nu vet ni hur det ser ut på jobbfronten den här veckan :)


Godmorgon!

Det gick riktigt bra att jobba igår och jag tror min kropp blev rent av glad av att få röra på sig. Har inte känt av några krämpor och det är ju kanon! Har fått för mig att jag får ont i ryggen när jag går hemma och inte gör nånting. :) Det enda som var ovant igår var ju att kliva upp 05:45.. har inte gjort det på flera veckor och det märktes igår kväll. Somnade strax efter 21 i soffan och vid 22 tiden väckte Jacke mig och sa åt mig att gå o lägga mig i sängen. Har sovit underbart hela långa natten så idag är jag ganska utvilad :)

Nu ska jag göra mig i ordning för ännu en dag på jobbet.
Ha en bra helg!

RSS 2.0