Uscha

Jag känner mig allt annat än fräsch nu.. halsen är jätte ond, jag är super trött och känner mig rätt slut. Tyvärr, jag hade ju tänkt vara frisk, pigg och på ett strålande humör när min sambo kommer hem ikväll. Kommer ju såklart vara glad ändå men inte så fantastisk som om jag varit frisk o pigg.
Han kommer iaf inte så jätte sent som jag trott. Tror han kommer redan strax efter 22. Bra tajming tycker jag eftersom Navy CIS är mellan 21-22. :)

Nu ska jag vila lite till och sen ska jag försöka bli piggelin innan han kommer!

Ha en bra kväll!

Just ja!

Måste ju berätta att efetr långt övervägande så tog jag ur min piercing ur tungan. Det känns såklart tomt i munnen men det känns också fräscht. Kommer nog alltid ångra mig lite med tanke på vilken smärta det var att hålet, det var ett mardröms scenario och det är väl därför jag haft kvar den så länge. Men igår när jag stod o fixade tänderna med tandtråd och munskölj så kände jag bara att den måste bort. Så äckligt med den där staven som ska samla på sig en massa skit. Munnen blir ju aldrig riktigt ren.. och det blir svårt att komma åt att borsta/skrapa tungan. Så nu är den borta och jag känner mig fräschare!

Hej svejs!

fy sjutton.

Igår kände jag att jag va lite öm i halsen men inget som jag tyckte va nå farligt.. Idag är den jätte jätte ond! Men jag har druckit hett te med honung så hoppas det lindrar lite. Jag som tyckte de va så bra o mota bort förkylningen förra veckan med vitlök. Det kanske helt enkelt inte går att mota bort, bara skjuta fram..?
Hur som helst så har jag absolut ingen lust att bli sjuk nu och jag vill absolut inte va hemma från jobbet, särskilt inte nu eftersom det redan är jätte många sjuka och det är kris..

Det är bara att rycka upp sig. :)

Ha en bra dag!


imorgon

Kom hem efter jobbet och satte genast upp julstjärnan i köksfönstret.. jag krånglade, trixade o hade mig.. för att konstatera att det såg förjävligt ut så jag plockade ner den igen! Det är inte klokt att jag jämt ska hålla på såhär.. Får hitta nån annan julstjärna eller nån ljusstake eller nåt till de där fönstret om jag orkar! :)

Nu ska jag snart gå o lägga mig.. känner mig lite skum i halsen och vägrar bli sjuk!

Imorgon är en stor dag eftersom hjärtat mitt äntligen kommer hem från Afghanistan. Shit vilka fjärilar det är i kroppen nu. :)
"Tomorrow! Tomorrow! I love ya tomorrow..."

Duktigt.

Äntligen har jag fått lite gjort här hemma.. men det tog tid innan jag fick ett ryck. Nu är iaf golven och listerna rena. Har dock inte dammtorkat utan dammsög av de flesta ytorna istället, jag är helt enkelt för lat.
Badrummet är rent och dom tvättade kläderna ligger hopvikta i garderoberna.

Imorgon kväll innan Jacksson kommer tänkte jag ge mig på köket. Tänkte torka av skåpen lite, kaklet och sånt där. :) Det känns skönt att skylla på att jag städar för att det ska vara fint när Jacke kommer hem.. för om jag skulle städa av anledningen att det är jul snart så skulle det aldrig bli gjort. Så mycket kan jag inte påstå att jag bryr mig om julen. 

Har precis ätit stuvade makaroner och köttbullar så jag är redo för en kväll på jobbet.

Ha det bra! 

Måndag.

En mysig måndag har tagit sin början. Känns ju skönt! :) Jag håller på i tvättstugan och det flyter ju på riktigt bra. Ska städa o dona lite här hemma idag.. bära upp lite grejer till vinden där det redan är fullt. Kommer inte gå att gå in där men det får bli ett senare problem som löses då sambon är hemma. :) Jag vill ha ordning i lägenheten först och främst.

Ska bort till Britta o hämta en sladd så jag kan sätta upp julstjärnan i fönstret också.. blir säkert kanon bra de.

Ha en fin dag!

Vilken bra söndag!

Men hej å hå vad bra denna dag gått!

Jag va ut o övningskörde med pappsen och det gick ju faktiskt rätt bra. Det är ju nästan 6 år sen jag körde sist så det var ju som att sätta sig i förarsätet för första gången. Men pappa tyckte det gick hur bra som helst och om det inte va för att vi hade glömt papprena så hade jag fått köra på vägarna istället för på Gärde parkeringen. Det känns ju bra! :)

Efter körningen blev de middag hemma hos pappa o Britta med dom o Johanna, ett glas vin och sedan canasta spel såklart! :) Hade ett mysigt samtal med min älskling som jag saknar hemskt mycket och nu efter jag kom hem har jag bytt gardiner i köket och julpyntat lite mer här i lägenheten. Börjar bli riktigt mysigt men det är en del grejer jag saknar än. Får ta o fixa det imorgon eller på tisdag... eller ja, imorgon blir det nog inte eftersom jag har tvättstugan 7-14.

Nu ska jag ge er veckans schema och sedan måste jag bädda i sängen och lägga mig så jag orkar upp imorgon!

Måndag: Jobbar 16-21.
Före det ska jag tvätta 7-14 och städa klart här hemma.

Tisdag: Jobbar 8-17.
På kvällen någon gång kommer min älskade sambo hem så ska göra riktigt fint här hemma innan han kommer. :)

Onsdag: Ledig.
Ska till tandläkaren 11:00 vilket känns lite surt förstås eftersom jag skulle vilja umgås med Jacke varje sekund!

Torsdag: Jobbar 13-21.
Tandläkaren 9:20 så ingen sovmorgon där heller.

Fredag: Jobbar 8-17.

Lördag: Jobbar 7-21.

Söndag: Jobbar 7-17.

Godnatt! :)

Oavbrutet

Har tänkt på Jacke oavbrutet i flera dagar nu - snart kommer han hem och det känns helt overkligt. Han har varit borta så länge så det känns konstigt att ha ska komma hem nu. Det ska bli underbart! :)

Nu ska jag ut o köra med pappsen och sen ska jag göra klart här hemma, måste ju få upp nå gardiner i köket och städa det sista!


Lugna puckar

Det blev rätt lugnt igår på grund av att jag hade sprängande huvudvärk. Och trots värktabletter så sitter den fortfarande i.. fattar inte vad det är med huvet mitt! Var iaf med till Ida där vi titta på "Så mycket bäättre", lyssnade på musik och drack lite. Jag drack 2 cider och en öl så för mig blev det väldigt lugnt. När resten av gänget skulle ner på krogen så tog jag mig en promenad hem och la mig o sussa.

Idag ska jag se till att göra det sista i lägenheten sen ska jag ut o övningsköra med papi. :) Ska bli spännande o se om jag ens kommer ihåg vilken pedal som är vilken. :)

Ha en fin söndag!

Shopping!

Idag kan man snacka om shopping!
Jag har köpt:
- Helly Hansen vinterskor på Scorett för 1039 kr. (bild nedan)
- Vit tröja på Ginatricot för 199 kr.(bild nedan fast inte en grå)
- Ljuslykta, Indiska 49 kr.
- 4 st bordstabletter, Indiska 35kr/st.
- Doftolja för ljuslyktor, Indiska..vet inte priset.
- Stjärna på fot, Åhléns 199 kr.
- 1 st slev, Cervera 35 kr.
- 1 stekspade, Cervera 49 kr.
- 1 SIA doft-blockljus, Welcome 85 kr.
.
Ja det var väl allt jag köpt tror jag. Sen gick jag o Britta på Charm o åt en god macka och drack en mariestad efter det hårda shoppandet! :)
.
Har varit en helt fantastisk dag måste jag säga - jag är super nöjd. :) Ska förmodligen ut me Emilie o hennes kollega Ida ikväll. Men inget är hundra procent bestämt än.

Ja, då kör vi!

Idag är dagen ganska bra planerad. Jag ska städa och julpynta här hemma och jag ska gå på stan o shoppa en massa. Jag hoppas jag kommer in i rätt humör innan jag springer på stan för igår när jag gick runt där så kände jga inte alls för att shoppa något i huvudtaget.
Nu blire lite frulle och sen är de väl dags att börja stryka gardiner.. eller om jag börjar med att städa.. vi får se. :)
Ha en underbar dag!

Enjoy, find the joy!

Motivationen har varit i botten den här veckan och jag vet att mina kollegor har märkt det på jobbet. Många som sagt: "Mäh, vad är det med dig Du brukar ju aldrig va sådär negativ!". Faktum är att jag brukar vara negativ som ni vet, men jag brukar undvika det på jobbet för det ger bara dålig stämning.
Iaf så bestämde jag mig för att spela lite skön musik nu innan jag drar på jobbet så jag kanske blir lite gladare och lite inspirerad.. eller så kan man ju å runt o tänka på hur rik man är just idag då lönen kommit, det gör en ganska glad också! :)
.
.
Axwell - i found you (remode)
.
.
Far east movement - Like a G6


Äntligen helg!

Sista dagen att jobba innan jag är ledig över helgen! Gissa om det ska bli skönt!? =) Ska ha en så lugn o skön helg.. shoppa lite, städa och julpynta. Kolla på Idol ikväll och sitta vid datorn. Kanske lägga sig i tid och vakna tidigt imorgon. Det blir ju härligt de :)
Hoppas ni får en bra dag!

Teneriffa

Idag bokade min älskling resan till Teneriffa - Playa de las americas! :) Vi åker den 12/12 och är hemma 19/12 och gissa om jag ser fram emot det? Gud så skönt det ska bli att vila upp dig en vecka, få lite värme och solsken nu mitt i den här hemska vintern. Och det bästa av allt är att vara med mitt hjärta en hel vecka, bara vi två utan några måsten - Underbart! :)

Morsning!

Så jävulskt skönt, nu är jag mig själv igen! Jag kommer upp tidigt på morgonen och är pigg som jag alltid varit tidigare, det är så skönt! :)
.
Snart är den här veckan slut och snart får man lön, jag kommer göra av med en hel del pengar nu i helgen har jag kommit fram till. Men det är faktiskt bara nödvändiga saker - dock dyra saker. :) Man brukar väl säga: "Pengarna ska rulla".
.
Sen kan jag berätta att jag inte vet när min sambo kommer hem (såg att du frågat de Denise), men någon gång nästa vecka bör han komma.. Så det är inte länge kvar nu - härliga tider! :D Ska verkligen bli kul att få hem för gud vad jag saknat honom.. men jag kan ärligt säga att det blir ju lite av en omställning också. Nu är jag van att vara själv och det blir en helt annan vardag när man är själv. Jag behöver inte laga mat, inte hålla koll på att det finns mat i kylskåpet, jag sover oavbrutet hela nätterna och är pigg på morgonen, jag behöver inte bry mig om annat än mina egna grejer och mina egna tider. :) Ja som sagt, det blir lite annat när han kommer hem men det spelar ingen roll - det blir ju underbart att få hem han!
.
Nu ska jag borsta tänderna och bege mig till jobbet i snöyran.
Ha en bra dag!

Vitlök.

Kände igår mors enär ja klev upp att jag börja bli förkyld så jag åt en vitlöksklyfta.. under dagen kändes det mycket bättre och jag trodde att jag kanske bara inbillat mig på morgonen. Idag är halsen lite ond och jag känner än en gång att det är nånting på gång. En till vitlöksklyfta har jag tagit och nu ska jag dricka te med honung i - vägrar bli sjuk!
Nu har iaf jag och min sambo bestämt oss för att ta en sista minuten innan jul. Blir antagligen teneriffa och vi åker förmodligen runt den 12/12. Ska bli så grymt jäkla skönt att komma ifrån den här förbaskade snön och kylan! :)

Ny vecka - nytt schema!

Veckans schema:
Måndag: 7-13
Tisdag: 16-21
Onsdag: 8-17
Torsdag: 13-21
Fredag: 8-16
Lördag-Söndag: LEDIG :)
.
Ser verkligen fram emot helgen, jag har planerat den så bra! Den kommer bli lugn o fin, jag ska städa och julpynta ordentligt innan sambon kommer hem från Afghanistan! Själv tycker jag ju inte om julpynt o tjaffs men det gör han :)

Sjukt tidig kväll igår.

Kalla det för pensionärsvarning om ni vill.. klockan 19:20 konstaterade jag att jag va skit trött och att jag inte hade ork till att göra något, och jag följer inget på tv.. så jag gick o la mig! Läste i ungefär en hlavtimme och slocknade sedan helt ovaggad. Sov till 5 imorse, konstaterade att jag hade sovit 9 timmar då och jag är utvilad. Mycket mycket skönt! Detta måste göras oftare - riktig sömn i många timmar! :)
.
Nu ska jag bege mig till jobbet och sen efter jobbet är det bara att dra hem o vänta på mamsen eftersom jag ska ha en heldag med henne. :)
.
Ha det bra!

En enkel lösning.

Satte mig i soffan när jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen och började fundera på vad tusan jag ska äta till middag. Konstaterade att jag va skit trött och inte visste om jag skulle orka laga nån mat i huvudtaget.. så jag tog den enkla vägen o beställde pizza. Blir pizza och serier i soffan - hur bra blir inte det? =)
Funderar på att gå o lägga mig väldigt tidigt ikväll för ögonen klappar nog ihop snart. :)
Ha en bra kväll!

Yes, ja är pigg!

Jag är mig själv igen, äntligen! Va inte pigg när ja vakna men så fort ja sträckt på mig lite o tvättat av ansiktet så kände jag mig riktigt alert. Jag har plockat undan här hemma och pysslat med blommorna denna morgon och det är så sjukt för det är just på tidiga mornar innan jobbet som jag kan få för mig att fixa med saker här hemma. Jag borde kliva upp flera timmar innan jobbet så jag skulle hinna med en rejäl städning :)
.
Jobbar 8-17 idag och det ska säkert gå bra! Jag har haft hyffat lugna dagar den här veckan måste jag säga, inga vidriga långpass och lugnt på jobbet. det har varit en bra vecka helt enkelt :)
.
Nu ska jag borsta tänderna innan ja promenerar iväg till jobbet!
Ha en bra dag!

Frontierville

Det är så jävulskt sjukt men jag sitter o spelar de där frontierville timme efter timme på facebook. Får liksom ingenting gjort här hemma.. bara spelar o spelar. :)
Har iaf duschat o ätit så nu kan jag bege mig till jobbet. Tar en promenad så man får lite frisk luft idag iaf! :)
Ha en bra kväll!

Tandläkaren.

Kom ju på att jag skulle ringa tandläkaren och skaffa mig en nyt id så jag kan laga hålen jag har. Fick faktiskt två tider på en gång: Ons 1/12 och Tors 2/12. Lär bli att jag får gå till tandhygienisten sen också eftersom mitt tandkött inte mådde nå vidare. Fasen va skönt att äntligen kommit igång med dom här tanläkarbesöken och få nån ordning på allt! :)
Nä undra om man ska få nåt vettigt gjort idag?

Julen forts.

.
Har fått några svar på frågorna iaf och fortsätt svara, det är kul o höra vad det är som gör julen så speciell! Jag själv har ju jättesvårt för att tycka om julen men det kan vara så att jag är väldigt låst i mitt tankesätt också. Så det är jättekul o höra om hur mysigt ni har det på jul! Själv var det längesen jag umgicks med min familj på jul och haft det där myspysiga som alla surrar om.
.
Jag har hittat mitt syfte på jul för tillfället iaf.. Jag har jobbat flera jular och jag ska jobba hela den här julhelgen, och gissa om jag ser fram emot det!? :) Smyga in på morgonen, viska God Jul och göra deras dag till en bra dag och inte så ensam.. för det är många som är ensamma på julen, många av de äldre har ingen släkt att umgås med så då får man göra det bästa för att göra deras dag så bra som möjligt. :)

Julen, vad tycker du?

Vaknade på helt fel sida när Emilie ringde o väckte mig. Men jag är tacksam för att hon ringde, annars hade jag nog aldrig vaknat! :) Gav mig iaf in i diskussionen om julen som jag lovat mig själv att inte göra detta år. Att jag inte bara kan hålla tyst och sluta tjata!? Förstår att det är skit jobbigt o höra samma visa varje år. Ska iaf låta bli att säga nåt till Jacke, han lär ju va döless!
.
Har iaf 2 frågor som jag skulle vilja ha svar på, bara för att få veta hur människor i allmänhet tänker och känner, jag har ju liksom kört fast i mitt tankesätt..
- Varför firar du jul?
- Vad är det bästa med julen?

Overkligt och ovanligt.

Klockan ringde klockan 6 men det vet jag inget om, jag sov ja.. som tur va så hade jag ställt en klockan 06:15 också som jag hörde. Mina ögon svider denna morgon av trötthet. Är det mörkret som gör att jag är så förbannat tröt på mornarna? Jag har ju alltid varit morgonpigg och tagit mig upp på klockans första signal utan problem. Men nu, jag fattar liksom inte vad jag gör på morgonen, går runt o sover tror jag. Det är jäkligt jobbigt särskilt eftersom jag är så van vid att jag alltid varit morgonpigg. Jag ska skylla på vintern: "Dumma, dumma vinter, jag behöver dig inte alls!"
Nä det är väl bäst jag försöker vakna till och sen gör mig klar för jobbet. Tror jag ska gå till jobbe så kanske jag lyckas vakna lite.

Men äntligen!

Idag tog jag mig ÄNTLIGEN till tandläkarn och det gick ju riktigt bra. Bryr mig inte ens om vad det kommer kosta när allt är klart för jag ska fasen ha ordning på min mun nu! Tandläkarn konstaterade att jag hade 4 hål, dåligt tandkött och tandsten. Så det blir fler besök både hos han och tandhygienisten, men dte blir ju så när man är seg o aldrig tar sig till tandläkaren. Men vet ni vad det bästa av allt är? Han drog ut den där vidriga visdomstanden som har plågat mig så länge! :) Och tänk va enkelt och fort det gick, vad har jag gruvat mig för??
.
Nu ska jag snart slänga mig i sängen o läsa lite innan jag somnar så sött :)

Varför så trött?

Jag är så trött på mornarna så det är inte klokt. Jag som brukar vara rätt morgonpigg, kliva upp när klockan ringer. Nu reagerar jag knappt på klockan och bara sover vidare. Vad är det frågan om?
Idag ska jag till tandläkaren men det är en hel timme kvar och jag funderar seriöst på att gå o lägga mig o blunda en halvtimme till för jag är så hemskt trött.
See ya!

Farsdag

Har varit på Clas Ohlson me Johanna och köpt tavelkrokar samt pappas farsdags present. Nu sitter vi hos pappa o kikar på hockeyn efter en mättande middag. Jag o syrran lagade tacogratäng åt pappsen och han tyckte de va kanongott så det va ju bra! :)

Ska hem direkt efter hockeyn o ta itu med disk och annat roligt innan jag slår mig ner i soffan och bara slappar. Blir nog en tidig kväll ikväll, känner mig fortfarande helt slut.

Ha en bra kväll!


Skadedjur

Måste ju berätta om skadedjuren i mitt badrum! Jacke har flera gånger sagt att han sett nå kryp i badrummet men jag har aldrig sett några så jag har inte tagit de här så allvarligt. I fredas upptäckte jag vad han pratade om, ett krälande kryp på väggen i badrummet. Frågade Emilie vad det kunde vara och hon började genast kolla upp detta. Det visade sig att det var en pälsänger.
Har läst på om dessa nu och kommit fram till att jag kan få bort dom själv bara jag orkar lägga lite tid på det. Jag måste ta ut allt som går ur badrummet och sen städa det noggrannaste jag kan för då har dom inget att leva av. Dom lever tydligen av hår och textilier så en rejäl städning i badrummet borde göra susen! :)

Idag

Idag hade jag tänkt få en del gjort.. håller på o lagar mat nu som jag ska ha i matlåda.. men måste laga en till rätt tror jag, ska göra matlådor så det räcker hela veckan precis som mamma tjatat om. :) Men jag vet ju att jag förmodligen kommer lessna, glömma bort och inte äta matlådorna. Ska dock göra ett tappert försök. Vet inte varför jag blivit så emot matlådor, tror det är att jag tycker dom blir så tråkig när man ska värma upp dom sen. Då äter jag hellre en fräsch sallad på jobbet. :)
.
Ska till pappsen idag eftersom det är farsdag men blir nog inte där så länge.. tänkte som sagt laga en till maträtt i eftermiddag och sen vill jag gärna plcoa undan o förbereda lite inför den kommande veckan. Jag vet ju att jag nästan aldrig får nåt gjort under veckorna. Det står liksom still då man jobbar. Och nästa helg ska jag åka bort så då kommer det verkligen inte bli nåt gjort på hemmaplan.
.
Veckans schema kommer här:
Måndag: Tandläkaren 10.10 och sen jobb 12-21
Tisdag: 8-15
Onsdag: 16-21
Torsdag: 8-17
Fredag: 7-13. sen ska jag åka bort och umgås med mamsen hela helgen.
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Godkväll!

Emilie kom ju igår, vi åt middag o drack vin.. sen såg vi ju såklart Idol och suktade efter kära Olle :) Johanna kom hit och det blev en sväng på memento. Blev en kort kväll och skönt va ju de! :) Har mått bra idag förutom att jag varit riktigt riktigt trött och sovit tungt på eftermiddagen efter middan.
Jag går igenom en ständig saknad och nu ikväll kom jag på att jag kan inte sitta såhär rakt upp o ner när jag är ledig, jag måste göra nåt vettigt av mina lediga dagar annars blir jag ju så deppig och det känns knappt som att man är ledig heller.
Ha en fin kväll!

Taggat till.

Emilie kommer ju ikväll till mig, vi ska äta mat o kika på Idol. Jag har varit seg hela dagen men ändå fått massor gjort vilket såklart är skönt! Nu tog jag en lång varm dusch och har äntligen blivit kvitt segheten. :)
Ska bli kul o få hit Emilie, alldeles för sällan vi träffas!
Ha en bra fredag!

Morrn morrn

Jaha, ska jag orka kommentera all denna snö som kommit inatt? Vi visste ju att den skulle komma förr eller senare och jag är glad för dom som tycker om vintern och dess vintersporter men personligen tycker jag det är i högsta grad otrevligt med vinter, snö, halka, blöta kläder osv. Jag o Jacksson pratade ju förra vintern om att börja åka längskidor/slalom eller snowboard. Det skulle man kanske ta fasta på så att man inte avskyr den här vintern så hemskt mycket.
.
Ja, hur jag ska ta mig till jobbet är en fråga jag inte vet om jag kan besvara. Hade ju tänkt gå så länge det inte är 10 minus ute men nu kan jag ju glömma det eftersom det inte bara snöar utan det stormar också så man eventuellt blåser bort. På dintur.se står de att det inte är nå förseningar i busstrafiken men det låter ju helt overkligt, det blir ju alltid kaos då första snön kommer såhär på natten. Men aja, jag får väl lita på dom då.
.
Tycker för övrigt rätt synd om alla bilförare också som såhär tidigtpå morgonen har fullt sjå.. ser hur domfår sopa av bilen, stanna och sopa igen.. sen fastnar dom, tar sig knappt ut från sin egen gård. Ingen höjdare alls det här vädret.
.
Men nu ska jag försöka sluta vara negativ, vi kan ändå inte påverka vädret!
Jag jobbar 8-17 idag och såg igår att jag har en lugn dag framför mig, mycket skönt! Efter jobbet MÅSTE jag handla, har inget kaffe, inge smör, inge pålägg, inget te och ingen fil hemma. Man handlar inte ofta nu när Jacke är borta! :)

Jag älskar just den här veckan!

Den här veckan är så grymt skön eftersom jag är ledig så mycket!det finns verkligen möjligheter att få en massa saker gjorda här hemma. Sen hur mycket som blir gjort är en annan sak, men skönt är det iaf! :)
Tvättar för fullt nu och som sagt så va de inte skit mycket tvätt men det är ändå skönt att ha det gjort! Har inte städat ett jota idag men känner ingen press på mig om det heller. Kanske städar på fredag då jag är ledig eftersom Emilie ska komma hit då på kvällen! Myspys o ha henne här.. kan vi äta massa godis o kika på idol :) Blir skit bra de.

Segpropp

Man är rätt seg idag faktiskt och har inte fått så jätte mycket gjort. Tog en skön promenad förut idag och det va helt klart uppfriskande. Bäddat rent i sängen och nu ska jag plocka ihop all tvätt för imorgon bitti har jag tvättstugan igen.. :) Har inte så jätte mycket tvätt men vissa saker vill jag verkligen ha tvättat nu.
Pratade med Jacke en sväng ikväll men de va jobbigt de å.. man hinner ju knappt säga nåt till varandra och hela samtalet tycker jag att han låter stressad och vill bara lägga på. Inte kul men jag vet att det inte är nåt att göra nåt åt.. bara att gilla läget.
Ha de bra!

Galet

Brorsan va här på middag igår och sen blev de en utgång. Jag blev skit full och trodde att hela denna lediga dag skulle vara sabbad. Men hör och häpna, jag mår rätt bra! Är lite seg men inte dålig alls. Mycket skönt :)
Nu ska jag äta en väldigt väldigt sen frukost!
Här kommer veckans schema:
Måndag: Ledig
Tisdag: 16-21
Onsdag: 8-17
Torsdag: 7-16
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig
Fattar ni vilken skön vecka jag har!? Ska försöka få massvis gjort här hemma :)

johanna

Idag fyller en mycket speciell tjej 20 år! Min allra käraste sörra, Grattis! :)

Ha en underbar dag! Synd att ja jobbar så jag missar hela firandet.



Segpropp

Alltså herregud va seg ja är.. va seg att somna igår och ännu segare att vakna imorse! Jag ville verkligen inte imorse och jag hatar när jag är så, allt tar dubbelt så lång tid och det har jag inte tid med. Så ikväll ska det banne mig bli en tidig kväll så jag får rejält med sömn inatt.
Nu ska jag försöka bli pigg men det verkar segt.
Ha en bra dag!

Outcast

Han är ju underbar vår kära Timo Räisänen!



Konstig natt

Inatt har jag inte sovit nå bra, vaknat flera gånger. En gång tyckte jag att de va en hund som skällde oavbrutet nånstans så jag fick lägga täcket över huvudet för att kunna somna om. Sen har jag vaknat av att det varit varmt och av tidningen som kom. Det värsta är ju att när klockan ringer sen så sover man så grymt skönt och fattar inte hur man ska få upp kroppen ur sängen.
.
Jag känner mig lite deppig mest hela tiden, jag fattar inte. För jag har bestämt mig för att vara stark och skärpt men det känns inte riktigt som det ska. Jag vet inte hur jag ska få bort känslan som ligger i bakgrunden o tynger lite..

Som jag trodde.

Dagen var inte smärtfri men näst intill. Kan faktiskt säga att jag tror att de va bättre att jobba än att sitta hemma o uggla, då hade jag nog mått skit på riktigt! Men nu har jag ju faktiskt mått helt okej, lite seg och slötänkt men det går ju bra ändå :)
Nu ska jag dricka en kopp te o äta en macka innan ja ska slänga mig i sängen med min goda bok!
En lång jobbhelg väntar och jag tycker faktiskt att det känns rätt skönt.. då vet man vad man ska göra dom kommande dagarna.
Ha en bra kväll och sovgott!

Min nya favorit!

.
Far East Movements - Like a G6.

Fasen va ja saknar han!

Igår va vi ut o käka och grattade Johanna som fyller 20! :) Det blev först middag på Oscar där jag åt Sirloin Rostlock med sötpotatisgratäng, pepparsås och tomatsallad. Ruskigt gott kan jag lova er! :)
.
.
.
Sen drog jag, Johanna och Britta på Memento och där va de ett jäkla ös kan jag lova. Svin mycket folk och ett jäkla drag. Hade riktigt kul, dansade, sjung karaoke o hade bara allmänt jätte kul! Men sen vet jag inte vad som hände.. Jag blev på pissigt humör o bara skällde om allt och tänkte att allt va skit. Ja, jag vet inte vad som hände men jag va på uselt humör och framför allt saknade jag min Jacke. Det kändes inte alls kul o va där utan han..
Vi va ändå där till slutet och då tog ja o Britta en taxi hem.
Idag har jag försökt sova så länge som möjligt för att inte vara nå bakis, det blev en hel del dricka igår och idag jobbar man ju 13-21. Är faktiskt inte särskilt bakis nu men de kommer väl så småningom, tvivlar på att den här dagen kommer gå smärtfri.
.

Björn.


Brorsan.

Min kära bror kom hit ikväll och föreslog ett biobesök! Och ett biobesök var verkligen behövligt en dag som den här. hans besök gjorde också att jag ryckte upp mig lite och fick rumpan ur soffan. jag har bokstavligt talat suttit i soffan hela dagen efter Jackes besked imorse. Nu känns allt dock lite lättare. Vi såg The social network, filmen om Facebook och den var minst sagt intressant..en bra film helt enkelt! Tack brorsan för ikväll!
Nu tänkte jag krypa i säng och läsa lite och jag ser fram emot morgondagen då jag ska vara en aning mer aktiv än idag. Jag o Britta ska åka o handla nå tavelkrokar och sen imorgon kväll ska jag, pappa, Britta, Wille och Johanna på Oscar och äta för att fira att Johanna fyller 20 på lördag! :) Vi måste ta det tidigare för på fredag beger sig pappa och Britta utomlands på golfresa och jag jobbar hela långa helgen.
Godnatt gott folk!

besvikelse.

Jacke ringde och ja va på kanon-bra humör så det var ett roligt samtal.. tills han berättar att han nu fått veta när han kommer hem.. i mitten av december! Han som skulle komma hem den 11 november. Det gick från 3 veckor till 8 veckor på en grisblink och jag blir vansinnig. Jag har varit inställd på att det kan blir förlängt men inte med så här många veckor..max 1-2 veckor har jag tänkt. Fy och blä säger jag bara, nu va ju hela den här dan förstörd och hela den här månaden. Jag som va så glad att det äntligen va den magiska månaden november då han ska komma hem!

Emilie berättade något jättebra!

Pratade med Emilie och hon hade riktigt bra nyheter. Dom har slopat att man måste gå handledarutbildningen hundra gånger om man ska köra med flera olika. Så jag va bara tvungen att kolla upp det här och det stämmer ju hur bra som helst. Det räcker att du nån gång har gått utbildningen under de senaste 5 åren och med vem är obetydligt. Så jag ringde till pappa och berättade denna glada nyhet så nu kan han köra med både mig o Wille eftersom han gått utbildningen med Johanna, jag gått med Jacke och Wille med Britta. Perfekt :)
Pappa är verkligen klockren att köra med. Och nu när Jacke är borta så lär vi ju aldrig komma igång med nån körning.

Vilket ryck.

Har varit så sjukt trött och tänkte ta mig sjutton inte få nånting gjort alls idag förutom tvättstugan men så hände nånting och jag hittade energi. Så nu har jag slipat och oljat in bänkskivan i köket, det har vi sagt länge att vi ska göra så det känns skönt att ha det gjort! :) Har också tagit in stolarna från balkongen och nu ska jag olja in dom. Känns sjukt bra att få det här gjort för det är något jag tänkt på länge!
Får se om man de kommande lediga dagarna kan få lite mer gjort, finns en del som skulle behöva fixas! Förrådet på vinden borde städas och kläder borde rensas bort. Sommarjackorna måste upp på vinden så vi får plats med vinterkläderna - detsamma gäller alla skor. Men nu ska jag ta en sak i taget. :)

Ha en bra kväll!

Veckans schema.

Här kommer den här veckans schema:
Måndag: 7-13. Tvättstuga på kvällen.
Tisdag: Ledig
Onsdag: Ledig. Ska på Oscar o käka med pappa, Britta o Johanna som fyller 20 :)
Torsdag: 13-21
Fredag: 8-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17
Nu måste jag rusa.
Hejsvejs!

RSS 2.0