Vi får väl se..

Gårdagens körning gick ju hur bra som helst när den värsta nervositeten äntligen släppt :) Fick många bra tips och det är jag hemskt tacksam för! Hoppas vi kan köra nåt nu när pappa kommer hem, skulle gärna träna på en del som körskoleläraren lärt mig. :) Sen måste jag skärpa till mig lite med teorin, var skit duktig i en vecka o läste varje dag, nu har jag inte öppnat boken på minst 2 dagar.. segpropp.

Har nu lovat mig själv en del förändringar som jag tror att jag kommer ha sjukt svårt att verkligen fixa men det är ju alltid bra att försöka :)
Vi pratade nämligen på jobbet i veckan om hur gammal kroppen egentligen är.. med tanke på rökningen och ingen träning och sådär.. och jag konstaterade att min kropp är nog väldigt mycket äldre än vad den egentligen borde vara :) Har inte riktigt kunnat släppa dom där tankarna så igår bestämde jag mig för att sluta röka och börja träna. Vette tusan hur jag ska klara det eftersom jag verkligen tycker om att röka, men jag ska göra ett tappert försök!
Sjukt ändå hur man kan uttrycka sig sådär: "Jag tycker verkligen om att röka". Galet.

Nu ska jag ta o dra ner på stan.. måste kolla efter ett par nya tränings skor och en ryggsäck så jag kan cykla till gymet med en bra väska på ryggen :)

Sen blir det att jobba mellan 13-21.

Ha en finfin dag!


Dåligt

Har varit på så sjukt dåligt humör några dagar nu så jag har inte orkat skriva nåt!

Var ju i bispgården i påskhelgen och det va riktigt skönt måste jag säga :) Vädret var ju underbart, 24 grader i skuggan och helt vindstilla - det är riktig värme de :)

Fick ett tråkigt besked häromdagen, jag har jobbat för lite timmar i kommunen för att få det där vikariatet jag sökte. Så från måndag är jag arbetslös i en och en halv månad. Så det är bara till o söka a-kassa igen nu då. Känns lite surt men jag är glad att jag fått jobba så länge som jag fått på det här vikariatet. :)

Idag är jag ledig så jag ska köra en dubbel lektion på körskolan om en timme. Är lite nervös faktiskt, men jag vill verkligen inte vara det för jag kör så mycket sämre när jag är nervös.. Efter körningen ska jag åka ut till birsta, emilie ska träna uppsättning igen. Får se hur länge jag blir där.. vädret är ju klockrent idag och det är min enda lediga dag den här veckan, så hoppas hon inte behöver träna jätte jätte länge :)

Resten av veckan ser ut såhär:
Fredag: 13-21
Lördag:  7-21
Söndag: 7-15

Nu ska jag göra mig klar så jag kan gå til körskolan.
ha en finfin dag! :)

Utanede, Bispgården

Befinne rmig i Utanede hos mamma och det har varit några underbara dagar! Vädret är ju fantastist! :) Önskar dock att Jacksson varit hemma och varit här men det får bli en annan gång.
Vi har egentligen inte gjort så mycket men vi har varit utomhus hela tiden i den härliga solen och det räcker långt för att man ska få ny energi :)
Åker hem till stan imorrn.. blir nog ganska sent tyvärr, skulle ju vilja hinna städa o greja på sista lediga dagen innan man börjar jobba igen.. men men det löser sig nog! :)

Det gick ju bra!

Det gick ju riktigt bra att köra igår.. även fast ja va dundernervös och skakade i hela kroppen :) Han sa att jag va väldigt duktig att köra men att vi ska gå igenom en hel del grejer ändå bara för att se att jag verkligen kan och förstår alla regler osv. Så en hel del lektioner blir det.. 10-12 stycken tror jag är inbokade framöver här. Men det gör mig inte så mycket, visst det blir mycket pengar så man får leva snålt 2 månader framåt men det är det ju helt klart värt eftersom det är en långtidsinvestering. :)
Så nu har man fullt upp några veckor framöver med teori, körlektioner, riskettan, teorilektioner, halkbanan och i början av juni är det teoriprov och uppkörning inbokat. Känns skönt ändå att ha allting inbokat så man inte behöver vela så mycket. Nu vet man när man ska infinna sig och vilken tidsperiod man har på sig med teorin.

Har pluggat tre timmar teori idag och igår blev de cirka 2 timmar.. måste försöka plugga lite varje dag för jag kan lova att det inte är jätte logiskt och lätt alla gånger. Teorin är den jag är mest nervös över.. körningen är jag rätt bra på känns det som..

Nu ska jag göra mig iordning och fixa lite här hemma innan jag ska iväg på jobbet.
I helgen åker jag upp till mamsen.

ha en bra helg!

Körkort

Denna vecka är de en hel del fokus på körkortet. Igår kväll va ja på teorikurs och även om jag kunde det mesta av de han tog upp så var det jätte bra med en repris. Och jag fick lite ny motivation och energi till att vilja fortsätta. Så jag satte mig igår kväll och gjorde första fasen än en gång i teorin och äntligen så klarade jag den! :)
Idag har jag min första körlektion kl 9:30-10:10 och konstigt nog känner jag mig inte så nervös som jag gjort tidigare. Jag har försökt förtränga vad jag känner för att annars hade jag lätt avbokat och bokat om och avbokat o hållt på sådär tills ja skärpt mig. :) Skumt är det men det ska nästan bli lite kul och lite spännande att köra idag.
Efter körningen ska jag bege mig upp till Haga så Emilie får träna uppsättning på mig igen :)

I helgen tänkte jag nog åka upp till mamma o Lars o vara där. Skulle vara skönt med frisk luft och lugn och ro. Och att umgås med dom såklart!

Nej hörrni, nu ska jag dricka lite kaffe o göra mig klar!
Ha en finfin dag!

Härliga vår!

Vilket fantastiskt väder. Jag vaknade 7:30 imorse och kände mig pigg, det har säkert med den underbaa solen att göra :)

Idag blir en fin dag. Jag ska möta upp Johanna vid 11:30 så ska vi gå o sola.. Sen blir de en sväng på stan me Jessica o Anna :) Efter det ska jag o Johanna ta en promenad, handla och sedan fixa middag. Om vädret håller i sig tänkte vi grilla. Som sagt: Det blir en finfin dag, Härligt! :D

Dagens träning








Det gick ju riktigt bra de där :)

Emilie har tränat uppsättning på mig idag inför gesällen och det gick riktigt bra! :) Jag blev så fin så :) Blir väl en till träningsdag till veckan skulle jag tro.

Ikväll gör jag inget särskilt.. har plockat lite här hemma. Funderade på att dra fram dammsugaren men orkade inte de nu. Måste bära upp vinterkläder o sånt på vinden så det blir lite bättre ordning här. Så skönt att få städa bort vinterjackor och skor.

Nu ska jag fortsätta kika på arga snickaren.
Ha en finfin kväll!


Promenera.

Idag ska jag til Haga där Emilie jobbar idag.. hon ska träna uppsättning inför gesällen! :) Tänkte ta en promenad dit.. det är ju långt att gå och jag måste också ta en omväg förbi baguetterian men det blir ju bara skönt.. hoppas jag orkar! :) Lär ju bli helt slut men det är sånt man får ta. Proppa in lite musik så ska det säkert gå bra!

Bäst jag kilar så jag hinner i tid.
Ha en finfin dag!


Behövde motivation och inspiration.

Jacke har frågat mig flera gånger varför jag inte uppdaterat bloggen sen Spanien.. men jag har inte haft rätta motivationen och inspirationen. Nu börjar den infinna sig lite. :)

Kan ju börja med veckan i Spanien. 
Resan ner blev lite strulig.. Slutdestinationen med flyg var Sevilla men på vägen dit mellanlandade vi i Madrid. Vi skulle vara i Sevilla klockan 23:45 på natten men flyget från Madrid blev försenat så vi landade inte förrän närmare 01:00. 
Det va ju inte hela världen.. men här kommer problemet:
Vi hade hyrt bil av Avis.. Jacke och pappa hade ringt och pratat med Avis här i Sverige och frågat hur det blir om flyget är försenat eftersom Avis kontoret i Sevilla stänger 24:00. Dom på Avis svarade att det inte alls är något problem, dom får ju flightnumret så dom kommer se att det är försenat och vänta på er. Jo tjena!
Det är möjligt att det funkar så i Sverige.. men inte i Spanien. Det var stängt och igenbommat. Och vi fick inte tag på nån som visste nåt, dessutom vägrar dom ju prata engelska där nere så det va inte det lättaste..
Slutade då med att vi fick sova på nå jävulskt obekväma stolar på flygplatsen.. eller ja, man sov ju inte så jätte mycket men blundade iaf! Avis kontoret öppnade kl 7:00 och när pappa och Jacke gick dit o förklarade problemet för tjejen där så verkade det som att hon inte kunde engelska så bra. Hon sa dock att hon inte jobbade kvällen innan och att dom stänger ju 24. När pappa och Jacke sagt sitt och ska få sina bilar så kan hon helt plötsligt ganska bra engelska, är de inte konstigt? :)

Resten av veckan var dock helt underbar! Vi hade riktigt riktigt bra väder.. varmt och skönt :) Solade en massa, hängde på beachen och åt god mat. Spelade såklart en massa kort också och drack öl o Sangria tills de spruta ur öronen :)



Nuevo Portil.

      


Äntligen semester! - Spanien here we go!

Äntligen har denna dag nått sitt lsut, imorgon åker vi! :)
Idag har det varit fullt upp hela dagen... jobbade 7-17 sen gick jag hem, duschade o greja så fort jag orkade så vi kunde åka till Jackes föräldrar o äta middag. Det blev tacos och trevligt sällskap särskilt med tanke på att John och Nina är i Sundsvall nu.
Efter maten åkte vi o slängde lite skräp innan vi åkte hem och packade färdigt. Så nu har jag packat klart samt fixat mina offlinelistor på spotify så man har nåt att lyssna på när man ligger o solar :)

Dags o sova nu eftersom det är tidig morgon som gäller!
Ha en finfin vecka, nu dröjer de innan ja skriver igen!

RSS 2.0