Goddagens

Hade ju funderat över sovmorgon nån dag.. men idag vaknade jag och kände mig relativt pigg faktiskt så då kan man lika gärna kliva upp! :)

Vet inte riktigt hur man ska få dagen att gå..? Kanske man kollar om tvättstugan är ledig i eftermiddag, vi har faktiskt en del tvätt och jag vill inte tvätta i helgen. Kan man ju passa på o byta sängkläder o sådär också. :) Men om det inte finns nåt att göra i tvättstugan så kanske man kan dra bort till Britta o se om man kan vara behjälplig på nåt vis.

ja, ha en bra dag iaf! :)

Skräppost

Jag orkar nästan aldrig kolla min mail eftersom den ständigt och jämt är full med skräppost. Så idag satte jag mig och öppnade varje mail och tryckte på länken avregistrera/avanmäl. Det tog tid men nu är det gjort och jag hoppas verkligen att skräpposten minskar nu! :)

Har precis duschat och ska ta o se om jag kan få nåt litet vettigt gjort idag även om det är tveksamt. :)

Igår vaknade jag 07:25 och såg att jag hade en förfrågan om jag kunde jobba 8-12. Jag svarade på smset och klev upp o borstade tänderna. 07:35 gick jag ut genom dörren och var på väg till jobbet.. jag stressade som en galning, försökte vakna och försökte att inte känns någon hunger. Gissa om jag var trött på jobbet? Jag fattade typ ingenting om vad som skulle göras - kände mig som ett fån! Men det gick ju bra ändå :)

Har varit trött idag också.. sådär överdrivet trött som man kan bli i perioder.. så tror det är dags att strunta i väckarklockan någon morgon och ge mig själv en äkta sovmorgon!

ha det bra!

Shiit

Skrev ett skit långt inlägg om gårdagen och dagens schema men allt försvann.. man blir så less så det är inte klokt. Orkar absolut inte skriva allt igen.. kan iaf säga att vi var sjukt trötta igår.. och att vi inte skulle till Enköping utan Livgardet i Kungsängen - jag och Jacke hade missuppfattat vart vi skulle. Blev bjudna på middag hos Jackes faster i Sollentuna innan vi begav oss hem. Det var mycket skratt och mycket trötthet - man är jäkligt lättroad när man är trött :)

Idag blir det till att handla lite och hälsa på Jackes föräldrar, tror han ska försöka städa undan lite i sitt gamla rum men vi får se hur de blir med de.. Sen ska vi till pappa och Britta och se om vi kan vara behjälpliga i huset.. dom lär ju ha fullt upp i huset inför flytten eftersom man samlar på sig en hel del grejer under årens lopp.

Nu ska jag sminka mig innan vi beger oss.

Ha en bra dag! :)


La La La

Låten talar för sig själv.. :)
LMFAO - LA LA LA


Grått

Igår va en grå dag.. både ute och inne. Jag funderade mycket över livet, vad jag vill med livet, hur livet har varit hittills och sådär.
Vill jag slå mig ner här i Sundsvall nu med Jacke och leva den här vardagen vi har? Eller vill jag ha ut något mer av livet innan?
Jag och Jacke hade det här samtalet igår kväll och det fick mig att analysera situationen och mig själv och jag är glad att Jacke förstod mig och försökte hjälpa mig att komma på vad jag vill. Jag tror att det som får mig att fundera så mycket just nu är att jag har distanserat mig från folk och sociala sammanhang.. man sitter mest bara hemma och gör ingenting vilket gör att man funderar mer än vanligt. Men jag tror och hoppas att det blir bättre i sommar då man får jobba och tjäna pengar så man inte är lika låst. Jag vet att allt löser sig på bästa vis till slut.. det brukar vara så. :)

Idag ska jag se till att städa lite här hemma. Fogarna har nu torkat så jag kan städa ordentligt i hela lägenheten vilket jag ser fram emot. Har varit dammit och skitigt här nu ett tag då hallen har varit under renovering.

Imorgon bär det av till Enköping om det inte dyker upp nå jobb.. vi åker från stan 5:30 på morgonen och kommer hem på eftermiddagen/kvällen nån gång. Det känns inte så viktigt för mig att åka ner men Jacke pratade igår om vikten av att visa John stöd inför hans Afghanistan resa. 

Mer finns inte att skriva,
Önskar er alla en trevlig helg! 


Memories

Har jag berättat för er att jag älskar den här låten? Har jag berättat att jag tycker David Guetta är grym i det mesta han gör?


Lovely

Jag va lite orolig att det inte skulle bli nå jobb den här veckan men nu har jag lyckats haffa kvällspasset idag (16:00-21:00)! Jag lovar att: - I need it! Skulle verkligen behöva jobba skit mycket nu för att komma ikapp mig med ekonomin som är katastrofal.. känns skönt iaf att det kommer komma in lite pengar på kontot nästa månad så man kan börja betala sina egna räkningar åtminstone! Skönt för Jacke också att ha lite pengar kvar efter alla räkningar är betalda. :)

Va även in o deklarerade idag och såg att jag ska få tillbaka cirka 2800 på skatten - GÖTT! :) Det kommer man behöva i början av juni... :)
Hoppas jag får jobba mycket i april, helst hela påsken, så man får hyffsad lön i slutet av maj. Jag o Elina har surrat om att jag o Jacksson ska åka ner till dom då eftersom jag fyller år och Elina fyller en vecka senare. Skulle va gött att fira födelsedagarna tillsammans! Saknar faktiskt Elina lite nu då dom är i Thailand.. så van att surra med henne hela dagarna.. Men hoppas innerligt att dom har det underbart! :)

Nu ska jag gå o handla lite och sen ska jag ta o duscha o göra mig klar så jag slipper stressa sen i eftermiddag.

Hej å hå!

Gomorron!
Snacka om att man fått rutin nu.. nästan lite överdrivet måste jag själv säga. Somnar vid 22 och sover till 6.. sen är det samma hela tiden. Det knäppaste är ju att jag även i helgen vaknade efter 8 timmar även fast klockslagen var lite annorlunda.. men jag tycker om rutin så jag tänker banne mig inte klaga! :)

Vad kan jag berätta? Inte mycket.. inge jobb inplanerat eller nånting. Men jag hoppas verkligen jag får jobba i helgen frö annars ska vi till enköping o hälsa på John på hans jobb. Iofs så är väl inte det hela världen men jag vet inte.. jag tycker inte det är så kul att åka hemifrån 5 på morgonen för att titta på en militäranläggning i nån timme och sen vända och åka hem. Been there, done that..

Nu ska ni iaf få nån bild från hallen. Ljuset är lite konstigt så klinkret ser jäkligt mörkt ut, mörkare än i verkligheten. Det ska fogas inom några dagar så ha överseende med de.. ;P

 


Hallåja.

Idag har jag faktiskt något roligt att berätta! (för en gångs skull)
Klinkret ligger på golvet i hallen och det ser riktigt bra ut, Jacke och hans pappa har kämpat på bra. Ska ta nån bild på det sen och lägga upp åt er..

Jag o Jacksson har blivit förkylda men jag har bestämt mig för att ignorera förkylningen så länge som möjligt, jag snyter mig när det behövs (hela tiden) men annars har jag valt att låtsas att jag är frisk. Tror det är bäst så!
Jacke har inte riktigt lika lätt för det där med inställningen som jag har. Han har hakat upp sig och påpekar både titt som tätt hur jobbigt det är o andas, "snoret rinner eller så är det täppt", " börjar få ont i halsen", "huvudvärken börjar komma", "är jag varm?".. ja ni fattar. Och jag har ingenting emot att han känner så, han kanske är sjukare än vad jag är och det kan jag inte säga nåt om. Men jag ska säga er att det faktiskt är svårt att slå bort allt han säger utan att börja känna efter lite själv men med viljestyrka så går det mesta. :)

Nu ska jag äta lite frulle och sen ska jag göra mig ordning för ett informationsmöte på arbetsförmedlingen, roligare saker har man gjort! :)

Ha en bra dag!


På gång.

Tvätten hänger på tork, jag börjar nästan vakna till och jag har lyckats roffa åt mig 2 jobbpass i helgen - både lördag och söndag! Nice :)
Nu ska jag ta o gå på affären o handla lite.. och sen är de väl bäst att man får lite gjort, det ska plockas undan i hallen och köket, sängen ska bäddas och jag själv skulle behöva en dusch.


Älskar denna låt, Enjoy! :)


Uscha...

Herregud, va trött ja är! Fattar inte hur jag kan vara så himla slut efter 7 timmars sömn..!? Fick jobba igår 17-22 - gött! Jag har haft lite ångest och känt lite oro de senaste dagarna eftersom det inte har plingat så mycket om jobb i telefonen. Men igår så fick jag äntligen ett pass iaf! :)

Idag har jag tvättstugan och det är därför jag har tvingat mig upp trots den dryga tröttheten.. Får se vad mer jag ska kunna åstadkomma här hemma idag. Känns inte så motiverande att städa o greja eftersom det ska läggas klinker i helgen. Jag kan ju plocka undan lite i hallen inför klinkerläggningen. :)

Ja vad mer? Idag åker Elina och Tobbe iväg på en 2 veckors semester till Thailand.. och jag är inte avundsjuk för jag har ingen som helst längtan till Thailand.. men det får mig att längta till Spanien resan som äger rum i maj. Skönt o komma iväg lite från detta land.

Nu ska jag ta o få i mig nå frukost.. och  senare måste ja ringa o se om Mli vaknat, dom har ju förmodligen köpt lägenhet nu dom. Grattis! :D

Carry out.


Idag va man trött igen.

Idag hade jag svårt att ta mig upp.. tog mig inte upp förrän vid 7. Mycket underligt, somnade ju i vanlig ordning strax efter 22 igår. :)

Igår kl. 22 började Petra Mede Show vilket jag tyckte verkade vara väldigt jobbigt. Såg nån minut av det innan jag gick o la mig och bara i dom minuterna gjorde att jag blev såå trött. Hon är så gapig, så himla "för mycket".. Hon kanske har svinroliga skämt - det säger jag inget om - men hon är ju så jäkla överspelad och jag klarar det inte.

Nu är Bella och Tyra på Vakna med the vopice och pratar om sin talkshow. Jag undrar så klart om detta är något att se?? Ska tydligen handla om Kissie och Marie Plosjö m.fl som är på Gran Canaria och lever lyxliv..?

Nä hörrni, nu återgår jag till normal vardag.. ska väl städa idag eller nåt annat vettigt för nå lyxliv på Gran Canaria lär man aldirg leva! :)

Ha en bra dag!

Tillbaka till rutiner.

Nu är det ny vecka och tillbaka till rutinerna. Vi gick och la oss innan 22 igår och somnade genast.. Så klockan 6 imorse borde man varit pigg men det var man inte.. Men Jacke sa imorse: "Vi måste försöka hålla på det här nu så vi får rutin - kanske man slipper vara så trött."  Jag håller med till 100%. :)

Missade en jobbchans idag.. 17-22:30. Faktiskt ett pass jag tycker om! Men jag var inte tillräckligt snabb. Får vänta och vara beredd resten av dagen!

Nu ska jag bädda sängen och göra något aktivt så jag piggnar till lite! Ha en bra dag!

Energin.

Har jobbat mitt pass idag: 8-13 och det gick bra. Klev upp strax efter 6 imorse och kände mig ganska utvilad, så grymt skönt det här med rutiner.
När jag kom till jobbet imorse 7:30 kändes det som eftermiddag och som att jag skulle jobba ett kvällspass. Det var så skönt när jag gick till jobbet imorse med solen som sken och värmde..man får så skön energi! :)
Kände mig faktiskt lika pigg när jag promenerade hem efter jobbet, gick och tänkte att jag skulle städa badrummet och skura golven när jag kom hem. Men i samma sekund som jag klev innanför dörren så var energin som bortblåst. Det är väl att man slappnar av och känner efter - riktigt dumt för jag vill ju verkligen få en massa gjort.
Har svept lite kaffe nu och ska försöka hitta energin igen för jag ska vekrligen städa idag, tänkte ta o pyssla om mig själv lite också.. skulle va skönt. :)

Pappa och Britta har fått huset sålt så imorgon tänkte jag o Jacksson åka dit en sväng o se om vi kan hjälpa till att röja lite. Jag har ju en del grejer kvar där också så jag lär väl ska packa med mig dom därifrån. :)

Ja, nu är det väl bäst att jag sätter fart så jag inte tappar all energi jag har.

Ha en bra fredag och helg!

Goddag.

Vaknade faktiskt med Jacke strax efter 6 och kände mig ganska vaken och ganska pigg, skönt att man lyckats vända på dygnet igen! Det kommer mycket positivt med att jobba! =)
Tvättar idag igen.. var ju bara några dar sen jag tvättade så det var inte alls mycket tvätt men jag behövde tvätta både mina och Jackes jobbkläder. Nu sitter jag o kollar på Vakna med the voice och har ätit frukost.
Blir väl till att städa lite idag då man är ledig men annars har jag inte mycket att göra..

Ikväll ska vi till Jackes föräldrar och äta middag och imorgon jobbar jag igen! Så jäkla gött så jag orkar knappt fatta de! :D

Ha en bra dag!

Ljuset i tunneln.

Man ser helt klart ljuset i tunneln nu! Jobbade 8-17 idag och ska jobba 7-12 imorgon! Grymt härligt att jobba och tjäna pengar. Jag har varit så lycklig idag när jag jobbat och självklart är pengarna en del av det men det bästa av allt är att få röra på sig, träffa människor och använda sig av sin sociala kompetens. Jag älskar ju att jobba med människor och att vara social.. trots detta har jag suttit inne massor av månader nu.. hualigen - ja som sagt: Jag ser ljuset i tunneln! :D
Det har känts i fötter, ben och rygg idag att jag är ovan att röra på mig såhär.. när jag promenerade hem efter jobbet kände jag sakta men säkert hur öm min kropp var. Men detta är också nåt positivt! Jag är dessutom ganska nöjd över att jag promenerat både till och från jobbet - well done Mysan! ;P Imorgon bitti ska jag dock åka med Jacke, han åker ju hemifrån halv sju så det passar ju perfa.

Nu ska jag slänga mig i sängen så det inte blir så sent - det är ju tidig väckning imorrn igen..nice!
Jag gillar ROP-enheten och dess upplägg. :)


Morsning!

Jag ska jobba idag: 8-17.
Detta kommer gå galant eftersom jag känner mig utvilad då jag gick o la mig så tidigt igår. :) Har varit vaken en halvtimme nu och fått i mig frukost och sminkat mig.. tycker det är grymt skönt att ha lååång tid på mig på morgonen innan jobbet. :) Ska ta en promenad ner till jobbet som tar cirka 20-25 minuter så behöver inte bege mig förrän om en halvtimme.

Emilie, Johan o Stella skulle eventuellt dyka förbi ikväll o kika på lägenheten - dom är varmt välkomna. =) Vi har ju bott här ett tag, men det är inte ett dugg konstigt att dom inte varit här. Dom gånger dom varit i närheten har vi varit borta eller så.. och sen blir det ju inte så ofta man har vägarna förbi när man bor i olika delar av stan.

Ha en bra dag!


Gör mig pigg.

Vaknde 06:35 av att Jacke putta mig, mitt alarm tjöt värre än jag vet inte vad. Jag brukar alltid vakna på första tonen men idag var jag trött.
Har varit ner i tvättstugan och kört igång första omgången, nu försöker jag få i mig frukost.

Funderade på att gå o lägga mig mellan maskinerna men när jag såg solens strålar titta fram mellan molnen och snön som droppar numera som vatten från taken och balkongerna så blev jag pigg. Termometern visar just nu på +4,5 grader. Det är på väg att bli vår! :D Denna insikt måste ju göra varenda mänska glad, eller hur!? =)

Idag blire till att städa o greja lite, sen måste jag gå o köpa frimärke och posta ett brev. Hade tänkt köra en ordentlig städning för som ni kan förstå så är det lite dammigt o skitigt sen igår.. men Jacke ska ju fortsätta ikväll, han ska bila in nå uttag i hallen och sätta upp 2 uttag i sovrummet så det är bäst att grovstädningen får vänta till imorrn!

Ha en bra dag! =)


Sunday

Nu har jag jobbat mina pass för denna vecka och det har gått utan några svårigheter. =)

Här hemma är hallen på gång att renoveras. Golvvärmen är lagd och idag ska Jacke och hans pappa flytspackla. Det tar sig sakta men säkert. Får se när vi kan lägga klinker sen.. Det lär nog dröja nån vecka med tanke på ekonomi och tidsbrist.

Ja mer än så har jag tyvärr inte att berätta.
Ha det bra! :)

Godmorgon!

Tog mig upp tidigt idag.. Kände mig ganska pigg då Jacke klev upp så jag tänkte agtt det fanns ju ingen anledning att ligga kvar i sängen då. :)

Jobbade igår.. var riktigt trevligt - dom är ju gulliga dom äldre. Man blir rent av lite glad! :)

Jacke har börjat med hallgolvet här hemma.. I helgen ska flytspacklas och läggas golvvärme. Sen får vi se när det blir till att lägga klinker. Det märker vi. :)

Idag har Jacke bett mig om lite smågrejor som ska göras men eftersom jag klev upp för en timme sen så har jag redan hunnit med det! :) Ska kila bort på affärn sen iaf när dom öppnar. Får se vad man gör resten av dagen till 17 då man börjar jobba igen.

See ya :D


Äntligen!

NU har jag äntligen lyckats roffa åt mig lite jobbpass! :)
Idag: 17-22.30
Imorgon: 17-22.30
Lördag: 17-22.30

Sen ska jag ju jobba nästa fredag 8-13. Jag är mycket tacksam över detta och det känns jäkligt roligt! Jag vill verkligen jobba nu.

Mer än så har jag inte att avslöja så jag återkommer när det finns nåt nytt att berätta.

Ha en bra dag!

Halsbränna och ROP.

Har haft kraftig halsbränna i två dagar nu.. det är förjävligt! Tur jag ska till pappa ikväll så kan jag ta några novalucol av han eftersom mina är slut. Har hinkat mjölk idag som ska neutralisera brännan och stundvis har det hjälpt. :)

Fick mina första meddelanden från ROP-enheten om jobb idag... men alla dessa tre kom på samma gång och innan jag ens hunnit uppfatta vad som stod i dom så fick jag tre nya som alla hade samma budskap: Passet har blivit tilldelad en annan.
Så nu fattar man grunkan. Direkt när man får ett sms från ROP så ska man snarast besvara med ett JA innan man ens läst själva meddelandet så att ingen annan hinner ta passet. Lyckades roffa åt mig ett pass nu på eftermiddagen så nästa vecka blir det åtminstonde en dags jobb! :) Gissa om man kommer vara på hugget nu när man får sms. :P

Nu ska jag ta o plocka ur diskmaskin och göra mig iordning innan vi ska iväg till pappa och Britta.
See ya!


Underbara

Jacke är en underbar människa. Han kom hem, satte sig ner med mig och lät mig berätta om dagens skit. Han gav mig en värmande kram och peppade mig att fortsätta söka jobb.
Jag kände hans stöd till 100%. Vi kommer fixa detta trots att det är jäkligt jobbigt. Men tillsammans kommer vi fixa detta, för att vi kan!

Det känns riktigt dåligt att leva på min sambo.. men alternativen är värdelösa. Jag har gett järnet nu för att försöka lösa mitt ekonomiska dilemma nu men det är mest bara motgångar. Hoppas det vänder snart! :)

Tack iaf kära sambo för att du är underbar!


Egen lyckas smed.

Man är sin egen lyckas smed.. så har jag tänkt idag och därför har jag tagit itu med saker.. Allt gick bra från början av dagen.. har sommarjobb klart, är med som vikarie hos ROP-enheten, har pratat med chefen osv. Men efter lunch då jag skulle ta tag i skolan så raserade det mesta.

Det visade sig först och främst att min ansökan till skolan inte alls kommit fram. Sen upptäckte också syon som jag pratade med att det fattades en kurs i min undersköterske utbildning. En kurs jag läste första terminen som min lärare verkar missat att föra in. Där har vi då förklaringen till att jag inte fått höjd lön än.. 
Några distans studier kan jag glömma, och komma in nu under vårterminen är en på miljonen. Så han sa åt mig att jag kan söka men jag lär inte komma in förrän i augusti. Och vad jag ska läsa är oklart, han gav mig några idéer om hur jag kan lägga upp det och jag vet inte alls hur jag ska göra.
Vad gäller kursen som inte är införd i systemet så sa han att jag måste ta kontakt med den lärare jag hade då.. nu är det ju så himla tursamt att hon inte jobbar kvar på skolan och jobbar delvis på sjukhuset och delvis i norge. Så jag ringde hennes efterträdare som skulle försöka hjälpa mig.. men medan vi pratade hittade hon inte den här kursen så inte vet jag. Hoppas verkligen det löser sig iaf.

Nu måste jag satsa på att få jobba som en idiot.. men hur ekonomin ska gå ihop är en gåta. Denna månad kommer jag få 0 kronor i inkomst eftersom jag inte fick jobba nåt förra månaden. Jag hoppas vekrligen att jag får jobba något nu framöver.. annars vet jag inte vad jag gör.. Kan ju för sjutton inte leva på Jacke. Skit.

Nä, nu har jag fått det här ur mitt system.. blir så upprörd när jag skriver om det.
Vi hörs.

Duktigt.

Idag klev jag upp 9:15 och bestämde mig snabbt för att dra ner på stan och kika lite. Utsätta mig för lite människor, se vad som finns i butikerna och sådär. Har inte varit på stan sen december så det är ett tag sen. Tog en promenad ner på stan för motionens och luftens skull, var nere klockan 10:20 så det kändes bra :)
Köpte en duk att ha på köksbordet som jag ska stryka nu. Tänkte faktiskt få en del gjort idag istället för att bara sitta vid datorn.

Har ätit lite lunch nu och sett ett Grey´s anatomy avsnitt.. Så nu ska jag göra ett ryck.

Ha en bra dag folket!

RSS 2.0