Skoj!

Gårdagen var riktigt skoj och det va bara att dansa, dansa och dansa! :D Härligt med en kväll med tjejerna på ett sånt här event. Gjorde mig faktiskt ingenting att vara nykter för när det är sån där musik så är det bara att dansa järnet oavsett om du är full eller inte.

Idag har jag varit ute hos Jessica med henne och solat på hennes altan. Jag som aldrig tar mig utanför dörren har knappt märkt att det är sommar så det var underbart med en dag i solen. Välbehövligt. :)

Nu ska jag äta lite och sen bara lägga mig o dö i soffan med en bok tror jag.
Ha en fin kväll!

Blev inte många bilder tagna och jag vet inte om alla blev så bra. Dessutom vet jag inte hur dm andra känner för att ja skulle lägga upp nån. Så ni får se varsin bild på mig o Jessica bara :)
(Bilderna är klickbara)
  


Kärlek

Världens bästa Jacke! :)



Air

Ja, idag är dagen då vi ska på Air festival och skaka loss. Jag känne rmig inte så himla laddad nu men det ska säkert ändra på sig tills ikväll! :) Flickorna (Jessica, Linda, Anna, Marie-Helen och Annie) kommer hit ikväll och vi ska äta lite tillsammans o sådär innan vi går ner. Som tur är kommer jag inte vara ensam om att vara nykter. Linda och Annie ska även dom vara alkoholfria ikväll :)

Nu är det bäst jag äter lite frukost och sätter igång med städningen.

Ha en finfin dag och kväll alla!

Det är väl lika bra..

Jag vet att många har börjat undra om det är så att vi ska ha barn.. särskilt med tanke på att Emilie nu gjort om min blogg och syftet på precis det! :) Det är ingen hemlighet men inte heller något jag basunerat ut av den enkla anledningen att jag inte vet vad jag ska säga om det.. Så förvänta er inte att jag kommer börja tokskriva om det även om vi såklart tycker det är jätte roligt. Jag ska skriva ett långt inlägg nu om hur jag känner för det här och det kommer inte vara något inlindat o gulligt utan ni får sanningen! :)

Jag har inte koll på veckor o dagar o sånt där men jag är i vecka 19 nu tror jag.. hade inte koll på mens innan så det är lite osäkert.. nästa vecka är de dags för ultraljudet som jag tyvärr inte ser fram emot så mycket. Fattar inte varför men det kan bero på att Jacke inte kan följa med eftersom han är i Afghanistan nu. Har dock turen som får ha kära mamma med mig men det är tyvärr inte samma sak.
Vad mer kan ni tänkas vilja veta? Jag känner inte av bebisen ett dugg än så länge.. tyvärr så känner jag mig mest bara tjock trots att ja inte är så himla tjock. Kroppen förändras och det har jag väldigt svårt att acceptera tyvärr. Jacke tjatar om att jag är fin men känner jag mig inte fin just nu.

Den bittra sanningen är att jag inte tycker det är särskilt roligt att vara gravid. Jag är sur och bitter, grinig och ledsen.. humöret är svajigare än nånsin och jag har väldigt svårt att styra det. Jag får inte röka, inte ta ett glas vin, jag kan inte ah några kläder i garderoben.. ja listan fortsätter. Tur att det kommer något underbart av det för annars vette tusan om det vore värt de! :)
Jag hoppas att jag kommer ändra inställningen efter ultraljud och då jag börjar fatta att det är ett liv där inne och att jag kan börja förstå vad det är frågan om! För nu när jag tänker på att vi ska ha ett barn så kommer känslan "skräckslagen glädje" med en hel del gråt. Jacke har fått försöka lugna mig flera gånger och intyga att vi kommer klara detta.

"Hur fasen ska vi kunna ta hand om ett barn?"
"Det är helt underbart, vi ska ha barn!"

Det var det, nu vet ni :)

Trodde jag ja..

Jag trodde ju att om jag drar på städningen ända till fredag kväll så komme rjag få ett ryck och bara tokstäda. Men nej, så har det inte blivit.. jag har legat i sängen o läst/sovit i 3 timmar nu och inte fått ett jota gjort här hemma. Känner mig inte alls nå manad eller stressad heller. Men måste iaf börja med städningen så att jag inte blir galen imorgon då den där stressen kommer infinna sig innan flickorna kommer hit! :)

I övrigt finns det nog inte mycket att skriva, det ska bli grymt skönt att vara leidg i helgen, jag har längtat.. Nog för att jag tycker om att jobba men den här veckan har jag varit trött o less. Nya tag på måndag!


Jahapp

Som ni ser så har Emilie fixat till utseendet på min blogg och som vanligt så blev de jätte fint :)

Efter jobbet idag så va de fullt ös igen! :) Åkte med skräp, va i Birsta o handla samt va till Ica Kubiken o hämta ut ett paket som Jacke skickat hem från Afghanistan. Efter det så blev det till att skynda hem o plocka lite innan Eva, Maria och Johanna kom på besök :)

Nu ska ja plocka ur diskmaskinen och göra iordning nå fika innan jag lägger mig.
Ha en bra kväll och en god natt! :)



Jag saknar dig! <3

Hej

Idag är jag trött, jätte trött trots att ja sovit gott inatt! :) Idag blire till att åka till birsta efter jobbet med Jessica, vi ska leta grejer till lördag! Känns skönt att göra nåt direkt efter jobbet för annars blire oftast så att man bara går hem o blir helt slut.
Efter birsta besöket tänkte jag ta en sväng förbi Ica Maxi och sen Johannedal för nu ha ja packat bilen full me skräp. Skönt att bli av med de!

Plikten kallar, ha en bra dag!


Inte mycket.

Jag har verkligen inte mycket att skriva om just nu och funderar starkt på att lägga ner det här med att blogga.. men ja.. jag vet ju att ja kommer ångra mig också om jag tar bort den.

Det händer en del den här veckan.. känns som de är ständigt fullt upp och just därför tog jag mig en välbehövd sovmorgon idag! :) Utöver att jobba så ska jag med Jessica på stan, leta kläder till Air Festival som vi ska besöka på lördag.. sen ska det städas här hemma, åka med skräp och det ska handlas. Det komme rju hinnas med ganska lätt och jag tänkte försöka pricka av en del av sakerna just idag innan jag börjar jobba. :)

Veckans schema kommer här:
Idag (tisdag): 16-21
Onsdag: 7-15
Torsdag: 7-17
Fredag: 7-15
Lördag och Söndag är jag äntligen LEDIG :)

Roligt!

Just nu håller vi på o kopplar in en diskmaskin som vi köpt idag och det är riktigt riktigt roligt! :) Den förra maskinen blev de nå fel på och vi fick lite vattenskada här hemma.. dock så ville inte El Giganten eller Gram hjälpa oss och försäkringsbolaget va inte mycke till hjälp så vi struntar i de där nu, det blev för jobbigt så vi köpte en ny. Kan tyckas onödigt av vissa men vi har hållt på o tjafsa om det här så länge nu och inte kommit nånvart så nu blev det såhär :)


Längtar!

Jag längtar som tusan till imorgon för då är jag ledig! Ska njuta denna enda lediga dag på hela veckan :) Det värsta är att ja måste få in nån tvätt antingen imorgon eller torsdag morgon och inget av det lockar.. men har ingen tid över nån annan dag och Jacke ska spela tävlingar hela veckan. Skulle vilja strunta i tvätten men det går ju inte heller eftersom min kära sambo åker till Afghanistan på måndag och lär vilja ha med sig rena kläder :)

Känner mig faktiskt ruskigt slut nu.. räknade ut att jag jobbar 62 timmar denna vecka (söndag-söndag). Men men det är ingen idé att tänka på hur många timmar man gör utan det är bara köra på så är snart den här veckan över också! :)

Nu ska jag göra mig klar för jobbet.
Verkar bli härligt väder, ha en finfin dag! :)

hemma igen!

Det blev ingen överdrivet lång sväng.. i princip bara en dag i Sthlm men det va en mycket trevlig dag med bra väder :D
Idag har vi varit i Norrtäljde o hälsat på mormor och då hade vi också turen att träffa Moster Anna och mina kusiner Ida och Julle. Det är 7 år sen ja va ner dit sist så det va verkligen kul! Visade Jacke lite av den lilla mysiga staden också eftersom det är så fantastiskt fint där :)

Blev att vi åkte hem idag för att jag tog på mig att jobba extra imorgon. Det är inte lätt att få tag på vikarier nu på sommaren då alla vikarier redan jobbar så jag tyckte att ja kan ställa upp :)

Jobbar rätt mycket den här veckan som kommer.
Schemat för de kommande dagarna:

Söndag (imorgon): 7-21
Måndag: 7-21
Tisdag: 7-17
Onsdag: Ledig
Torsdag: 16-21
Fredag: 7-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17

Nu ska ja gå o lägga mig o läsa lite tror ja!
Gonatt!

Veckans schema

Lika bra jag lägger in veckans schema för det kan lika gärna dröja en vecka till innan jag sätter mig vid datorn.
Börjar från Tisdag eftersom jag redan skrivit om vad jag ska göra idag.

Tisdag: Ska eventuellt åka till Hemsön vid Härnösand med Jackes föräldrar och hans faster. Sen jobbar jag 16-21.
Onsdag: Jobbar 7-17, sen måste det packas.
Torsdag: Jobbar 7-15 och sen åker vi till Stockholm där vi stannar till antingen Lördag eller Söndag.

Så ser det ut! :)

Gomorron!

Har inte slagit igång datorn på flera flera dagar nu.. Har haft massa annat för mig istället som jobba, middagar och sånt där! :)
Idag är jag äntligen ledig och idag ska jag:

* Åka på Helex nu och träna.
* Städa.
* förhoppningsvis tvätta om tvättstugan är ledig.

Har varit sjukt trött i helgen då jag inte fått tagit det lugnt. I lördags efter då jag slutade 21 va de stressigt.. jag åkte hem o dyscha snabbt för att sen bege mig till Jackes föräldrar där dom hade haft middag. Blev kvar där till strax efter 22 och ja va hysteriskt övertrött och stressad..
Somnade 02:30 lördag natt och klev upp 05:30 igår morse. Konstigt nog va ja ändå ganska pigg på jobbet igår. Slutade 17 igår och  åkte raka spåret till jackes föräldrar för att lämna igen bilen jag lånat av dom över helgen. Sen for ja o Jacke o handla, laga mat och kl 19:00 låg jag i soffan o sov.
Vid 21 flyttade jag mig till sängen.. och vid 1 inatt väckte Jacke mig o sa åt mig att klä av mig o krypa ner under täcket. Vaknade nu klockan 9 efter 14 timmars sömn och hade kunnat sova ett tag till :)

Nej nu ska jag rycka upp Jacke så vi kan dra o träna.
Ha en bra dag!

Hej Hej!

Nu är vi hemma från Malta och jag kan inte tycka att det är roligt. Vädret är skit, det är kallt och man är tillbaka i vardagen. Vi har haft en fantastisk vecka på Malta med 30-35 grader i skuggan, molnfritt och vindstilla.. De första dagarna hade jag lite svårt för den tryckande värmen särskilt när de inte blåste nåt, kändes som syret inte räckte till.. men jag vande mig och sedan var det bara att njuta! :) Kvällarna har varit jätte sköna, cirka 25-26 grader till sent på kvällarna. Och jag läste på en väderprognos som hotellet satt upp att det va som kallast 22 grader på nätterna.

Vi har:
*Badat varje dag.
* Promenerat hur mycket som helst, backe upp o backe ner..
* Åkt en sightseeing tur på en cabbad dubbeldäckarbuss där man kunde hoppa av vart man ville och sedan kliva på en senare buss. Var borta en hel dag på detta. Hann se halva Malta iaf :)
* Åkt en båttur som tog oss runt i hamnarna och berättade om dess historia och städerna runt dom.
* Åkt en båttur till systerön Comino där vi badade i Blue Lagoon en dag. Riktigt fint, riktigt härligt! :)
* Sen har vi ju också använt oss av lokalbussarna och tagit oss till huvudstaden och ätit middag o gått runt där.
* ISLE OF MTV MALTA SPECIAL gästar Malta en gång per år och detta år lyckades vi pricka in precis rätt vecka. Folk från hela Europa hade kommit för detta event och vi fick reda på efteråt att de va cirka 50 000 pers där. Riktigt häftigt! LMFAO, Far East Movement och Snoop Dogg uppträdde under kvällens lopp.

Sen har vi ju såklart bara slappat på taket på hotellet också där de va en fin pool, härliga solstolar och en fantastisk utsikt! :)

Bilder kommer senare! :)


RSS 2.0