riktigt bra

Det gick riktigt bra att cykla idag, man blev pigg imorse av cykelturen till jobbet. Och det tog faktiskt bara en kvart.. känns bra! Sen ja kom hem så har jag tvättat lite, kollat klart på filmen som jag somnade till i lördas.. Sen ha ja nog inte gjort så mycket mer. Är väldans trött så de blir att slöa lite nu.

Imorgon blire jobb 8-17 o sen ska jag på förfest hos en jobbar kompis innan vi från jobbet drar på gatufesten. Blir säkert kul! Känns iaf som att de ska bli kul att umgås med dom från jobbet i ett helt annat sammanhang.


Jacke är borta, bilaffärer i Tyskland med sin morbror och bror. Han borde komma hem natten mellan tisdag o onsdag.. Så de känns lite underligt faktiskt att vara själv, är ju så van att umgås med han hela tiden. Men det går faktiskt rätt bra än så länge ändå.. Saknaden lär väl infinna sig ikväll när man ska sova.

Aja,
Ha en bra kväll! Hejdå

Cykel

Idag är det dags för min första dag på hjul.. tänkte cykla till jobbet. Måste bara hitta cykelnyckeln så ja kan låsa den utanför jobbet..

Just nu har jag verkligen sämst kondition o styrka så får se om jag överlever på en cykel.. :)

Ha en bra dag!

Börjar vara dags

Börjar vara dags för ett inlägg igen. Det märks att de e sommar o att man jobbar mycke. Man orkar aldrig skriva och vet inte vad man ska skriva om egentligen.

Denna dag har iaf varit mycket bra. Jobbade 7-12 och sen åkte vi (jag o Jacke) ut till Alnö, åt på Restaurang Piren.. Sen bestämde vi oss för att ta oss ett dopp då de ändå va så varmt. Så vi åkte på min begäran ut till Johannesnäsvägen där ja är uppväxt.. Var så kul o se stället man vuxit upp på och då vi såg vårat gamla hus så var det så ögonen tårades. Visst att man kanske inte trivdes där till hundra procent jämt då de va så långt till allt.. men man måste erkänna att man ändå saknar det! Och alla minnen som byggts upp där är fler än många.
Ett dopp tog vi i det iskalla vattnet och jag vet inte vem av oss som frös mest, men skrattade gjorde vi iaf! :)

Nu är det dags för Gatufestveckan. Ska gå tisdag - lördag. På tisdag går jag med jobbet o på onsdag blire lugnt för ja jobbar på torsdag. På torsdagen har vi fått inbjudningskort av snälla Anna till nåt event som Absolut Vodka har på Oscar. Så vi ska dit o mingla lite.. Britta, pappa, Anna, Nicke, Jag, Jacke, Anton o Jerry ska dit o mingla lite. Om vi alla går tillsammans vet ja inte, tror inte de, vi delar nog upp oss.. men iaf så är de vi som ska dit. Kan bli nice "förfest" innan man går på Gatufesten.

Nu ska ja upp o umgås me pappa o Jacke igen.. Britta kommer väl hem snart också. Sen imorgon är det som vanligt tidig väckning eftersom man ska jobba.

Ha de bra! hej svejs!

Shopping förlänger livet

Shopping är verkligen nånting roligt, man blir så lycklig, åtminstonde tills man inser att det har gått pengar till de. :)

Idag var man på stan innan affärerna öppnade.. Med kära Carolin! :)
Shoppade 2 par skor för endast 200 kr sammanlagt.. Sen på Carlings där ja skulle hitta ett linne åt Jacke så hittade jag också 2 klänningar och ett linne åt mig själv.. Samt att jag idag inhandlat ett par örhängen o ett par solbrillor.
Och med detta har jag fått ett leende på mina läppar idag - OCH nu är jag redo för Gatufesten! :)

Nu ska jag och Jacke iväg och bada, Ha en underbar Fredag för det ska jag ha med den jag vill leva mitt liv med! =)

Som vanligt

Har inte uppdaterat eftersom ja egentligen inte suttit vid nån dator sen igår morse. Nu hinner ja inte heller. Hinner säga att jag jobbar 8-15 idag o nu ska ja iväg. 
Hejdå

Sex and the city

Filmen var helt enkelt Fabulous! Man hamnar i ett underligt lyckorus då man ser dessa 4 NY-tjejer! Missa inte denna film för guds skull, den är obeskrivligt bra. Rolig o sorglig o allt möjligt på samma gång! Och dessa kläder, modet..
Säger bara Fabulous!

Satc

Ikväll blire Sex and the city med Johanna.. Även att Anja o Madde skulle dit å. =)
Idag har man strosat runt på stan med Johanna o Anja, chackat en massa kläder o grejjer. Bara gått runt o varit allmänt slö. Varför denna trötthet? Blir att hinka kaffe innan bion ikväll om man ska hålla sig vaken. Kanske ska köpa koffeintabl? Eller börja med rosenroten igen..? Ja ja vet inte ja.

Lysnnar som bäst nu på Melissa Horn, så underbar röst, så underbara texter.
Hörde henne en hel natt hos Nina i Sthlm.. Den natten då man grät hela natten, då man raserade murarna och öpnnade sig med sina vänner i närheten. Helt fantastiskt var det nu när man tänker tillbaka.

Ger er adressen till en låt som bara känns så rätt för mig just nu.. Så kärleksfull - precis som mitt liv är just nu med Jacob Wallin vid min sida.
LYSSNA ---> Melissa Horn - Till Hiva.



Gårdagen

Gårdagen var till belåtenhet. Va på salongen i Haga o Mli fixa håret på mig. Jag är riktigt nöjd med färgen.. den är så fin så! :) Riktigt nöjd.
Efter färgningen o sådär då Mli fått sluta så skjutsade snälla Jacke hem oss till Mli. Där diskade jag o Mli lagade mat - makaronipudding. Vi åt, jag drack kaffe o sen satte vi oss i soffan.. surrade lite men va faktiskt ganska lugna måste jag säga..Jacke kom o hämta mig strax före elva så de blev en riktig heldag med gogumman min! Tack för de :)

Idag ska jag försöka vakna till lite - skärpa mig. Har varit helt slut några dagar nu igen. Va lite piggare ett tag faktiskt men nu igen så känner jag mig ständigt sovande.
Ska iaf förmodligen på stan ganska snart o träffa Anja. Ta en fika o bara va på stan. Har inte vistats på stan sen dagen innan vi åkte till Paris förutom ett snabbt systembesök - det börjar va snart en månad sen de.

Ska kanske också på bio med min syster ikväll - se Sex and the city. Hur nice som helst tycker jag :)

Näää, nu ska jag försöka väcka Jacke o sen kliva upp.
Hejdååå

på timmarna

På timmarna idag då ja va ledig så va ja hem.. sov 1½ timme.. sen kom världens bästa Jacke o lagade mat åt mig o Johanna. Han till o med dukade o allting medan ja va stressad o gjorde mig iordning. Snacka om att man blir bortskämd av denna underbara varelse..Hur ska jag kunna leva upp till det här??

Nu ska jag o världens snällaste gå o lägga oss.. Och jag ska krama han det bästa ja kan.


Lite bilder

Lägger upp lite bilder från midsommar.





om du läser jacke

Om du läser de här så kan jag än en gång påminna dig om att du ska ha med dig golfbollarna till pappa o Britta när du hämtar Wille på Öjen. :) Men tror du borde komma ihåg de vid de här laget.

Vill också skriva att jag verkligen är världens lyckligaste med digi min närhet. Du är Guld värd Jacke, precis som Maria sa i fredags.. Varenda ord hon sa till dig är sant.
För du är verkligen det bästa jag vet just nu och du har en så stor del i mitt liv. Och när jag såg dig vaka över Johanna som du gjorde i fredas, när du sa att det är klart du tar hand om henne efetrsom du inte vill att någon i din familj ska råka illa ut, då älskade jag dig bara ännu mer. Och hur du backade upp mig då jag höll på o bli riktigt ovän med din kompis..
Allt du gjorde var av kärlek och omtanke.
Och när du sen tog hand om Johanna även hemma, som att hon verkligen var en del av din familj..helt otroligt.
Du är nog en av de få människor i världen som faktiskt har ett hjärta av Guld.
Tack älskling för att du finns i mitt liv och för att jag får älska dig!


Midsommarhelgen

Midsommar har nu passerat med ilfart.

Midsommarafton blev bra. Vi va hos en kille i stan med Jacksson o hans kompisar. Vi spelade kubb o drack o hade kul. Jag o Jacke tog på oss mamma o pappa rollen o hade ansvar för lillasyster Johanna.. Vi var riktigt bra på det kan ja lova! jacke bet en kille i tån o jag va allmänt grinig o tjatig. ;P Tur Johanna va föreberedd på de annars kanske hon hade blivit irriterad på oss. :)
Kära storasyster Maria körde hem oss redan vid 12-1 tiden och det var alldeles lagomt.

Igår var världens slö/bakisdag. Först Kermit - taco/pizzabuffé.. Sen hem, slöade.. bestämde oss för att hyra film o beställa Biteline. Så från Biteline blev de en pizza o tacos.. samma mat som vi hade ätit några timmar tidigare.. 3 filmer hyrde vi och jag tror inte nån utav oss va så jätte imponerade av dom.. :) Men där låg vi ändå alla tre o kollade på dessa händelselösa o tråkiga filmer.

Blev som vanligt sent i säng inatt. Somnade kanske vid 1 så idag är man inte piggelin. Jobbar ju 7-21 idag o på timmarna lär ja ska va me Jacke.. eftersom han har min hemnyckel bland annat.

Nu ska jag jobba vidare och jag hoppas ni alla haft en bra helg!
Lite bilder dyker upp senare. Hejdåå!

Ikväll

Först o främst ska ja askriva att jag är på jobbet nu.. Jag jobbar till 17 idag..
Då får jag hämtning efter jobbet at Eva o Johanna.. Vad som händer är ännu oklart. Men ja o Johanna ska hem till Skönsmon iaf o göra oss iordning o börja dricka lite. Sen ska vi spendera kvällen med Jacksson o alla hans kompisar, vilka det nu är.. och vart de nu blir.. Allting är egentligen ganska oklart än.

Igår va ja o Jacksson ute med Stoffe o Anton med Stoffes båt. Blev en tur till Berga där pojkarna åt mat o jag en glass som Jacke köpte åt mig. Det var riktigt härligt att både åka båt o sitta i Berga o sola. Hur underbart som helst - kändes som äkta sommar! Efter de kom Johanna o mötte mig i hamnen.. vi tog en sväng på stan och sedan en promenad hem till pappa. Där åt vi mat o sen spelade vi en massa kort o det var även då det bestämdes att Johanna skulle få va med oss på midsommar.

Igår blev det som vanligt ganska sent och idag är man ju då som vanligt ganska trött. Men de är väl bara att bita ihop o hålla sig vaken :)

Vad ska alla andra göra på midsommar då? Tycker de verkar som de e rätt många som ska jobba...
Jag önskar er alla en Glad Midsommar!

nu

Nu är man hemma igen.. Vi va till Brittas pappa med en säng.. där ute va de fint.. en sjö o massa skog o grönt o fint. Men dock inget ställe jag skulle vilja vara bosatt på eftersom de e långt ut i skogen och massa flygfän o grejjer, har ju lite svårt för de här med insekter o sånt ja. Sen blev de mat på Öjen, många år sen ja va vid den golfbanan - men de va lika fint som vanligt! :) Nu här hemma har jag plockat undan lite och håller på o tvättar...

Glömde att berätta tidigare idag att jag dessutom fått ledigt i helgen.. eller ja, jag är ledig lördag.. jobbar fredag och söndag. Men de känns skönt.. Turen är verkligen med mig nu! :D

Snart blire fotboll, men först glass o kaffe med tha family! :)

Helt underbart!

Vad allt blev mycket roligare nu när man kom hem och kollade posten! Jag har kommit in på skolan och jag börjar den 19 augusti! Ska bli grymt kul att plugga kan ja lova!

Nu ska ja ut till Öjestrand o äta me familjen! :) Hörs sen

Inte så mycket men..

Det blev inte klippt så mycket igår som jag fasade.. Visst försvann de en hel del hår men så farligt var de inte.. Känns som vanligt nu typ.. fast lite kortare bara :)
Jacksson o svärfar tyckte iaf att jag blev jätte fin i håret om man bortser från den  hemska färgen jag har nu.

Nu är jag som vanligt på jobbet - mycket jobb just nu.. men de e ganska skönt ändå måste jag säga.. Tycker om mitt jobb och börjar komma in i det här väldigt bra nu!

Vette fasen va de e frågan om nu annars? Det är nåt som är fel med mig.. visst att jag ofta är trött o bitter men nu är jag så slut i hela kroppen så ja skulle kunna somna stående vart som helst..jag är så otroligt trött.. kanske nå vitaminbrist av nå slag..? De senaste två dagarna har jag kanske dessutom inte varit på nåt toppen humör alls och jag förstår om Jacke kanske skulle börja va less på mig även om jag inte tror han är de.. Men ja vette tusan vad det är.. Man blir less ibland bara över saker och ting i allmänhet..


Idag ska ja hem direkt efter jobbet, umgås me familjen.. fotboll ikväll.. kanske me Agge? :) Vi får se.

Ha en underbar dag iaf!

Ja hualigen

Igår va ja mer less än vanligt kan man lugnt säga.. För igår tänkte jag på denna dag.. Tänkte på mitt hår som jag älskar så fruktansvärt mycket som ska bli kortare idag. Jag är väldigt bitter över detta, att jag inte sa nej från första början och höll fast vid det.. Jag har ju sparat bra länge nu och äntligen börjat få lite längd på det här håret igen. Och jag förstår att det är jätte lätt för er alla att säga att jag kommer va fin ändå och att det växer ut igen... Men EN Decimeter - växer det ut på 2 veckor? För jag hade liksom planerat redan inför gatufesten med hår o kläder o sådär till största del åtminstonde.. Och om jag känner mig fin nu då? Om jag vill ha det här underbara långa håret i sommar? Så man kan se tillbaka på kort från en sommar då man för en gångs skull hade långt hår.
Nej hörrni, finns inget som helst nöje i det här.. gör det enbart för Mli's skull och inget annat.

Ja, helgen va ju annars som den va.. utgången i lördas gick ju sådär. Jag blev klappkanon o de va ju onödigt för i söndas va ja så bakis som ja aldrig nånsin varit i hela mitt liv tror ja. Positivt va att ja o Jacksson åkte hem från krogen tidigt.. För jag har verkligen inget där att göra måste jag säga.. Blir bara ledsen o irrad o instabil i allmänhet.. helt onödigt.

Så i söndas gjorde vi inte många knop.. tror vi tog oss upp ur sängen ca 14:30.. Då åkte vi o skulle äta me Stoffe men de gick inge vidare förvarken mig eller Jacke.. Man trodde man va hungrig men när maten väl stog där framför oss ville man bara kräkas. På kvällen när vi nästan börjat piggna till lite så gick vi på bio o såg filmen The Happening. Den filmen fick ju förstås helt klart både godkänt och väl godkänt. Bra med nånting som va bra på söndagen :)

Igår så va vi i hamnen i Stoffes båt ett tag.. synd att de blåste så kallt annars så va de riktigt nice. Sen va vi på affärn o Jacke lagade mat åt mig.. Nya bestämmelser om att han ska äta mindre skräpmat och jag mindre godis - det var detta som gjorde att han lagade mat hemma.. Myspysig kväll blev de iaf med världens bästa Jacke och en bra film.

Nu ska jag dra o jobba - jävlas inte med mig idag för gissar att humöret kan vara lite lättretligt då jag först o främst e trött och det blir en jävligt lång dag. När ja ska till Mli's prov direkt efter jobbet.
Goodbye

less

idag är jag less så hoppas de blir nåt kul idag annars kan  ja lika gärna gå o lägga mig igen..

Lördag

Igår kom Jacksson o hämta mig efter jobbet, vi åkte hem, surra me pappa.. Jacke o pappa satte sig o kolla fotbollen och ja gick o duscha o diverse.. Sen joinade jag dom o kollade på fotbollen innan läggdags. Somnade kanske 1 inatt.. för vi surra o surra o surra, precis som vi brukar.. Men de e mysigt att ligga o prata tills ögonen faller ihop :)

Idag jobbar jag till 15 sen ska ja hem, kanske städa lite, trycka i mig koffein och försöka hålla mig pigg o alert. Vid 17 tiden kommer Agge o Anja hem till mig o vi ska kolla fotbollen o dricka gott :) Sen blire krogen. Och även om jag länge känt att jag är less på festande och sådär så börjar jag faktiskt känna nu att jag tycker de ska bli rätt nice ikväll!
En kväll med fotboll, dricka o dans - kan det bli bättre? :) Jaaa, vädret kan väl bli bättre förstås.

Nu ska ja jobba! hejdå

On my way

Är precis på väg till jobbet så de blir en snabb uppdatering. På Riiby gård va de fint o härligt, kändes så lugnt o avslappnande där måste jag säga! På systemet träffade jag Mli så ja behövde aldrig åka till salongen.. Hon sa att hon skulle behöva klippa av en decimeter.. och, ja, jag blev faktiskt lite rädd då hon sa de.. tycker så om längden på mitt hår nu.. men jaa, kommer väl fortfarande va ganska långhårig hoppas jag! Så det är väl bara att bita ihop och hoppas på att håret växer ut på en vecka typ :)

Nu ska ja ringa Agge o prata om morgondagen, får se vad vi hittar på.. om vi hittar på nåt..

Måste dra mig mot jobbet! Hejdå!

Riiby

Live från Riiby gård i Bergeforsen!

Åkte hit vid 9, fika med Viktoria, Mattias, lilla Stoffe, Wille o Britta.. Har kollat fölet och alla andra islandshästar.. sett en riktig snygging till häst! Har även sett kissekattungar och en hund vid namn Bravo. Blir kvar en stund till men sen väntar Mli i Haga och Systemet dit ja ska me Britta.
Sen jobbar jag ju också 14-21 så de e verkligen en fullsatt dag idag måste jag säga.
Klockan 21 kommer min gudagåva till pojkvän o hämtar mig efter jobbet, ska vi hem till min nystädade våning o sova eftersom jag även jobbar 7-15 imorgon.

Nu ska jag återgå till sällskapet! Hej svejs!

Bra kväll

Det har varit en riktigt bra kväll måste jag säga. Jag har städat i flera timmar och svetten har runnit. Har dammat, dammsugit, bäddat rent, skrubbat kakel i duschen, rengjort duschavloppet, putsat speglar och rensat en massa grejer. Och det känns så otroligt skönt att fått allt detta gjort! Har verkligen känt mig lite mer som mig själv igen ikväll då jag äntligen kommit in i gängorna och fått tillbaka lite av min energi.

Nu efter städandet o sådär så har jag o pappa suttit o grejjat med min dator, sen åt vi glass och drack kaffe o kollade fotbollen; Österrike - Polen.

Börjar bli ruggigt slut o de e väl bäst man kryper i säng om man ska ta sig upp i tid imorgon. Har ju grymt mycke o göra imorgon innan jobbet, får se vad man orkar o hinner med.. Har även lovat Mli att komma upp på salongen en sväng så måste väl ta det så tidigt som möjligt också..

Ska bli så grymt skönt att lägga sig med boken nu o sen somna sött.. trots att jag sover ensam. Har nog på nåt sätt vant mig vid att min kära Jacke är borta ibland. För nu känns de inte längre så jätte jobbigt.. visserligen så vet jag ju att han kommer hem imorgon kväll så de e väl kanske därför.

Jepp, nu blire sängen. Godnatt dear people!

Bilder

Laddar upp lite bilder från den gångna tiden...



Äntligen hemma

Tog en uppfriskande promenad hem från jobbet idag, det kan man göra nu - ganska skönt att promenera faktiskt..även om de inte e jätte varmt nu. Och om man går i normal takt så tar de högst 40 minuter och de e ju en ganska lagom promenad de efter jobbet.

Nu när ja äntligen är hemma borde jag vekrligen satsa på att städa lite o sådär men vart ska jag hitta den motivationen? Det känns så omotiverat o städa där jag inte kan ha min alldeles egna ordning och sådär.. Jag vill bo i en lägenhet nuja.. eller ja, de e praktiskt såhär också men de skulle va bra mycke skönare med en lägenhet, där man kan få städa o greja o dona bäst man vill. Där man inte behöver tänka på en massa andra personer. Känns dumt också på nå vis att flytta när de på nå vis går bra här.. och i sommar kommer man väl bo i princip själv här så då spelar de väl ändå ingen roll.

Nu ska jag iaf bara vila o läsa o mysa hela kvällen.. kanske plockar lite men får se.. Imorgon skulle ja behöva besöka Af o även Vc.. eller åtminstonde ha telefonkontakt med dom.

Ingen utgång av nåt slag ikväll.. Angelica va sjuk o ärligt talat så känns de rätt skönt att inte behöva ens fundera på o gå ut för jag vill inte.. är så fruktansvärt less på krogarna i den här stan, tappat lusten för allt festande totalt. Visst kan man gärna dricka ett glas vin eller nåt o bara umgås hemma.. men nå party o utgång o sånt känns inte alltför lockande. Otroligt skön känsla faktiskt :)

Jaja, ha en bra kväll!

Torsdag

Idag är det torsdag som ni alla vet. Jag jobbar 7-15 så nu är jag på jobbet, har jobbat på väldigt bra så en liten rast kanske man förtjänar. =) Är idag också så kvick o energisk att jag till och med hittills bara gått trapporna även om ja ska till 4:e våningen, inte åkt hiss en endaste gång än så länge. Det går ju att motionera på jobbet oxå! :)

Emilie vill klippa av mig en bit av mitt hår så hon har nån modell till sitt halvtidsprov.. och NEJ jag vill inte klippa mig.. MEN klart man ställer upp för sin eviga vän! Har hon ingen annan modell så har hon inte de, jag har väl inget att välja på då..

Angelica vill att vi kanske ska gå ut ikväll eftersom de e studenten o allt.. hade ingen som helst lust tidigare.. men just nu känns de som att ett glas vin eller två skulle va rätt gott.. Är dock inte alls nå sugen på krogen, snarare kanske gott sällskap bara.. Ja vi får se.
Längtar iaf till lördag, dels för att Jacke kommer hem men också mycket för att det är fotboll igen då.. Ser fram emot matchen även om jag tror att Spanien spöar Sverige.. tyvärr.

Nu ska jag jobba vidare. Ha en bra dag!

trots den bristfälliga sömnen

Ja, trots den bristfälliga sömnen de senaste två dygnen så har det gått riktigt bra att jobba. jag känne rhur jag verkligen är på topp och även om jag inte känner mig som världens gladaste så funkar det verkligen med ett jätte glatt humör och ett leende på läpparna när man jobbar. Inte bara att man märker att andra rycks med utan också att man känner sig piggare i sig själv.
I eftermiddag har jag haft några timmar då jag bara rusat runt här på jobbet och känt hur jävulskt roligt detta jobb faktiskt är för det mesta och hur bra jag känner att jag trivs med det ändå, trots att jag ibland tvivlar.

Nu ska jag snart åka hem. Sen blire fotboll ikväll!

Och jag kan också berätta att min kärlek till Jacksson har växt sig så mycket starkare nu sen Paris och Sthlm. Först var vi dygnet runt med varandra i Paris och sen va vi ifrån varandra när ja va i Sthlm o han Karlsborg. Och nu när vi båda är på hemmaplan känner jag verkligen hur jag inte kan få nog av honom. Hur synkade vi är hela tiden. Han är helt underbar! Och just nu älskar jag Oss så mycket att det bara kryper i kroppen av lycka!

Perfect

Perfekt jobbväder idag! :) Och man jobbar ända till 17, helt perfa!

Ikväll lär man ska se fotbollen, men med vem och vart har ja inte bestämt än.. får se hur de känns under dagens gång.

Ha en bra dag!


En sak till

Förutom att min telefon e lite knäpp så kan de hända att jag faktiskt kommer att stänga av den emellan åt. Detta pga att jag upptcäkte förra veckan hur stressad jag blir av min telefon.. Men det är inte för att jävlas med nån.. och det komme rinte hända ofta. men funderar seriöst på att ha nån stund, nån dag i veckan då jag bara stänger av telefon och bara slappnar av och vilar huvudet. LÅter väl skönt? Tycker jag iaf :D


första gången på en vecka.

Nu är det första gången jag sitter i närheten av en dator på 6 dagar. Detta för att jag haft fullt upp och vistats i sthlm. Och i sthlm har man allt annat än varit vid nån dator.. man har varit ute i det underbara vädret och njutit av sommaren. Och hundra ggr om har man sagt saker som: "Detta är riktig sommar" eller "Det här är verkligen livet".

Hinner inte skriva mer nu, har ju börjat jobba. Och tror att uppdateringen kan bli lite sämre nu framöver kanske.. Delvis för att jag kommer jobba en hel del och delvis för att det är sommar nu och jag orkar knappt se en dator då vädret är så bra! Bojkotta datorer i sommar kanske??

Ha en bra dag trots att Sundsvall verkar ska blåsa bort helt och hållet!

stängde av en stund

En stund nu ikväll så har jag haft det lugnt o skönt.. stängde av telefonen i 1½ timme och jag till o med glömde bort att den va avstängd, var mest bara brydd över hur tyst den var tills ja kom på att jag stängt av den. Skööönt var det iaf!

Surrade med Jacksson en stund och han verkar mest bara njuta av livet han nu, härligt för han! Det förjänar han verkligen!
Nu efter jag pratade med han så tänkte jag att ja måste packa och oj va de ska va jobbigt tänkte jag.. men packningen tog några minuter och nu ska jag bara raka benen o duscha så är jag redo att möta den tidiga avfärden mot Sthlm imorgon :)

Ska bara ta de lugnt nu resten av kvällen och försöka bli av med huvudvärken.. sen tar vi nya tag imorgon o drar ut på turné igen.. =)

Än en gång önskar jag er en bra kväll!

varför så stressad?

Jag förstår mig inte på mig själv ibland.. varför blir jag så kolossalt stressad när det händer mycket o telefonen går varm?
Idag.. idag har jag varit så stressad så nu när jag äntligen är hemma känner jag huvudvärken som slår i huvet och hur jag egentligen bara skulle vilja lägga mig o sova. Men icke, jag måste köpa resa, packa o duscha o greja..
Och när ska jag hinna städa? Samtidigt känns det som jag varit bosatt i telefon de senaste två dagarna och det är väl både bra och dåligt antar jag.

Skulle ha varit till Mli idag eftersom hon e ensam o ja har faktiskt lite dåligt samvete för att ajg inte hunnit.. ja de där samvetet.. Skulle också ha varit ut till alnö för länge längesen o hälsat på Cizzi o Pernilla.. men nej inte ens det har jag gjort.. och det handlar nog inte direkt om tidsbrist utan kanske mer om lathet. Hualigen.. de där samvetet..

Nu ska jag iaf försöka fixa med resan o sådär så man har de klart.. sen bär det av och sen får man komma hem o börja jobba. Hoppas det blir nån rutin i vardagen snart igen.. har lite svårt med oplanerade dagar tror ja.. stress blir de i huvet då..

Ha en bra kväll iaf!

grejja o dona

Har denna morgon börjat packa ihop en hel del saker som jag packade upp igår o tvättade.. Så nu ska väskan packas igen då jag precis packat upp.. otroligt. Stockholm nästa.. åker imorgon. Skulle nästan ha velat åkt ikväll men nu blire inte så.

Ska på stan nu, har ingen lust alls men ja måste. Så de e väl bara att gilla läget mest hela tiden :)

Höra med syster/systrar om dom vill träffas kanske.

See you.

Us against the world.


Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonigh


Vilken lycka!

Det ringde precis en tjej från jobbet och ville byta en helg med mig! Och inte vilken helg som helst..GAtufesten! Så nu är jag ledig fredag, lördag och söndag på gatufesten och ska jobba en helg i augusti istället! Helt underbart :D
Vad glad ja blev nu!

Nu ska ja boka resa till sthlm och sen börja packa o greja lite smått. Idag är en mycket bra dag :D

Kärlek till dig J.

Just nu tänker jag på dig kära Jacke.. Jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli såhär, att jag skulle tillåta mig själv att tycka om dig så djupt som jag gör.

Och jag har verkligen försökt ibland att hålla tillbaka vissa känslor, vissa tankar så man inte går händelserna i förväg och riskerar att bli besviken. Försökt att kanske inte alltid känna efter till hundra procent hur det känns.. bara för att skydda mig själv från att bli sårad eller besviken om de inte blir som man tänkt sig.

Men nu..nu kommer jag inte ifrån känslan att vi på nåt vis hör ihop, åtminstonde just nu -man vet ju aldrig vad som händer.. men just Nu är känslorna väldigt starka.
Vi hör ihop, allting är så enkelt med dig, även om man ibland kan tjaffsa så känns allt så uppriktigt och ärligt och när jag är med dig så mår jag så bra, så brilliant bra.

Du är en så uppriktig människa och jag tror aldrig jag har kunnat prata med någon på det sättet som vi kan prata med varandra - om precis allt..
Du ger mig så mycket hela tiden.


Och ärligt talat tror jag inte du vet hur mycket du hjälpt mig.
När vi träffades var jag fruktansvärt negativ och det blev bara värre med allt som hände runt omkring på så kort tid.
Jag var deprimerad precis som du sa, och jag vet att det är mycket tack vare dig som jag blivit lyckligare, gladare och framför allt lugnare i sinnet och i själen.

Du stog där redan från början med din öppna famn och dina goda lyssnar-öron och bara fanns, existerade och bara hjälpte mig igenom allt - genom att lyssna, fråga och ge råd..

Du blir bara mer och mer fantastisk i mina ögon för varje dag som går..

Jag vill och försöker verkligen vara samma person för dig som du är för mig.. försöker ha samma inverkan och betydelse på ditt liv som du har på mitt.



♥ Jag älskar dig, Jacob Wallin, allt med dig, hela tiden..



Solsken iaf..

Solen skiner ju iaf idag och det är väl härligt. Men jag kan också säga att jag inte känner mig särskilt positiv idag även om jag innerst inne vet att livet är helt underbart just nu.

Men idag har man haft en del beslut att ta, egentligen inga livsviktiga beslut men ändå beslut. Dessutom har man suttit i telefon mest hela dagen så om de inte vore för att ja inte pratat me Emilie än o att Jacke ska ringa senare så hade jag nog stängt av den.

Vet inte än hur de blir me Sthlm.. men kommer nog åka dit nånting iaf.. kanske på onsdag morgon/förmiddag.. men sen blire väl hem igen på lördagen redan tror jag.. Men jag vet inte alls ja.. Det är ett svårt beslut att ta det här..
Hade velat åkt redan imorron till Sthlm tror ja eller idag kanske.. så man får några dagar där iaf.. men Sonja flyttar ju imorron o Elina och Nina jobbar så ja ha väl inte så mkt att göra där då i så fall.

Dagen har ändå varit helt ok, jag o Johanna va o köpte jordgubbar o vindruvor o la oss på stora studsmattan ute på gården o sola. De va skönt kan ja lova! Sen ha ja väl packat upp o tvättat o duschat o sådär också..
Nu ska ja försöka få tag på Mli.
 
Hejdå

BILDER FRÅN PARIS

Här finns lite bilder från Paris, kommer uppdateras mer så fort jag har tid!

BIlddagboken --> http://sweetie.bilddagboken.se

RSS 2.0