Det går långsamt

Den här dagen går till vettiga saker.. tvättstugan, packning och annat som ska göras innan vi åker; raka benen, växla pengar och handla sånt som man kan behöva. Men allt går rätt segt måste jag säga.. ska käka lite lunch nu och sen är det bara att sätta fart på riktigt. Vill ju hinna städa lite också för det värsta jag vet är att komma hem till ett stökigt hem.

Ha en finfin dag! :)


Omotiverad

Är så sjukt slut och omotiverad just nu.. den kommande semestern är mer än välbehövlig.
Försöker hitta energi genom att tänka på att våren är här och vi går mot ljusare tider men det är svårt att verkligen ta till sig dom tankarna. Det blir underbart med en vecka i Spanien. Det är till och med så att jag inte bryr mig om vad vi har för väder. Det viktigaste är att komma bort bort bort.. stänga av telefon och inte sitta vid nån dator eller tv. Helt underbart! :)


Goood morgon!

Igår hyrde vi film, köpte pizza och ett kilo godis. Sen tryckte vi i oss utav bara h-vete.. :) Göttans!
Vi såg två av filmerna igår: Takers och Unstoppable som båda va riktigt bra filmer tycker jag. Skön att vi för en gångs skull valt bra filmer.. brukar inte vara vår starka sida.

Idag kanske vi åker upp till sjukhuset o hälsar på Jackes mormor om hon orkar ta emot nå besök.. sen hoppas jag på att vi ska till birsta o leta efter en bikini till mig :) Middag hos Jackes föräldrar ikväll.. så vi kommer nog inte va hemma så mycket idag.

Veckans schema:
Måndag: 7-16
Tisdag: 16-21
Onsdag: 8-15
Torsdag: Ledig.
Fredag: 7-17
Lördag: Åker till Spanien.
Söndag: Ligger och Solar. ;P


Ha en bra dag!

Endast lördag!

Känns så jäkla skönt att det bara är lördag.. ledig en dag till! :)
Igår kväll blev det utgång för mig o Johanna. Började med Memento men gick vidare till Oscar. Vi dansade så svetten rann och det va hur kul som helst! Jag saknar verkligen dansandet.. men jag saknar inte kroglivet särskilt mycket för om man tänker efter så är det ganska tråkigt utöver dansgolvet.
Det va iaf kul o umgås med syrran, det är dåligt med den varan nu för tiden. Och skönt är att jag inte är bakis idag.. inte än åtminstone.. har dock sovit lääänge, vaknade vid 12 nån gång och det är nog därför jag mår bra nu.

Idag ska jag plocka undan o diska lite, sen bör jag ta mig utanför dörren.. blir nog en liten promenad typ bort på Ica :) Sen vette tusan vad vi ska hitta på.. blir nog en biteline pizza ikväll och nån film iaf! Mys :)
Näe, det är väl bäst man gör nåt vettigt av den här dagen nu då.

Hahaha, hittade dessa 2 på mingla.nu..

 


Vilken fantastisk dag!

Igår fick vi så otroligt mycket gjort så idag när jag vaknade kändes det som att jag bor i ett nytt hem :)

Jag va mentalt överkörd när jag slutade jobba igår.. så otroligt trött så när Jacke ringde o fråga om han skulle hämta mig så blev jag väldigt tacksam. Dock får jag veta direkt när jag sätter mig i bilen att hans mormor fårr en hjärtinfakt och åkt in på akuten.. Mycket mycket tråkigt men det har gått bra som tur är! Hon ligger på sjukhuset men verkar må bra trots det inträffade.

Trots detta så åkte vi hem o körde igång med allt här hemma. Jacke drog antenn från vardagsrummet, borrade genom väggarna o hade sig, för att få upp tvn i sovrummet. Under tiden så rensade jag skåp o lådor.. det är helt sjukt va mycket skräp man kan få plats med då man bara lägger in huller o buller i skåpen.. fattar inte vad man samlar på för skrot.
Köpte skåp att ha ovanför databordet för några dagar sen som Jacke har satt upp och det var verkligen behövligt. Nu har vi kunnat stoppa in pärmar och kontorsprylar där samt skrivaren som stått på golvet o samlat damm! :)

Sen städade vi jäklar anamma, dammade och dammsög och torkade köksskåp och hela bibban.. Mycket skönt att ha så rent omkring oss :) Vi började med projektet vid 14 tiden och va klar vid 20 tiden.. den enda pausen vi tog var när vi åt middag. Well done!




Helgen är passerad

Denna helg har faktiskt varit riktigt bra. I lördags va vi ute på Öjestrand golfklubb där det var aktivitetsdag. Det skulle vara pulkaåkning och pimpling men det hade töat för mycket för nå pulkaåkning. Några pimplare var det iaf men vi satt bara i solen och njöt av livet vi :)

Igår tog jag o Britta en promenad upp till Sidsjön där det var "Guldnappet".. Och eftersom vädret var helt fantastiskt så var det ju mycket folk också. Blev en riktigt härlig promenad och det var längesen man fick såhär mycket luft på så få dagar :) Igår kväll bjöd Emilie, Johan och Stella in sig på middag och det gjorde dom rätt i! Vi är ju så seg på att bjuda in folk så dom får bjuda in sig själv. :)Mycket trevligt o ha dom här, synd bara att jag va så trött o seg..

Här kommer iaf veckans schema:
Idag (Måndag): 7-16 och teorilektion ikväll kl 17:30-19:00.
Tisdag: 16-21
Onsdag: 8-17
Torsdag: 7-13
Fredag-Söndag: LEDIG :)


He is home

Äntligen är mitt hjärta hemma :) Jag har varit så lycklig.. förutom inatt då när jag fick ett utbrott på han för att han väcker mig hela tiden när han inte kan ligga still. Men jag är ändå utvilad idag och det va så mysigt att ha sällskap vid frukosten imorse! Känns lite tungt att vara på jobbet när ahn är hemma men va fasen, jag jobbar ju bara till kl 13:00. Blir kanske en god middag, ett glas vin o massa mys ikväll, jag njuter av att ha han hemma kan jag lova!

Imorgon blir det till att vara ute på Öjestrands golfklubb hela dagen.. Det ska va nå pulkatväling o sådär. Trevligt!


Railway

Ikväll är det dags igen:
PUBQUIZ på RAILWAY SALOON kl 19:00.


Körkortspaket

Köpte ett körpaket igår som innehöll halkbanan + riskettan + teoripaketet + 5 körlektioner. Det  kostade 6500 och det va ju inte så farligt kan jag tycka.. har alltid tänkt mig att det ska kosta kanske 15 000 - 20 000 för mig att ta körkort. Nu har jag ju dessutom en översnäll pappa som sponsrar lite och en underbar sambo som även han ställer upp :) Dom är underbara!

Så redan igår öppnade jag teoriboken och började läsa... tänkte att jag ska bära med mig den där överallt nu och läsa så ofta som möjligt. Vill verkligen fixa det här körkortet nu! Ska boka in en körlektion snart också för en genomgång och lite planering så jag vet vad jag ska träna mer på hemma. :)

Imorgon kommer Jacksson hem, jippi :D

Rent

Efter en 9 timmars arbetsdag gick jag hem o städade.. man undrar ju hur man är funtad? =) Iofs så skulle jag inte ha så mycket tid till det nån annan dag så de va väl lika bra o få de gjort! :)

Nu ska jag få i mig lite middag av nå slag, ta en dusch och sen bara slappa tills ja däckar vilket lär gå fort :)

Ha en finfin kväll!

Goooodmorgon!

Igår låg jag o tänkte innan jag somnade att det kanske har gått till överdrift det här med att gå o lägga sig tidigt. Igår gick jag iofs o la mig vid 21:00 och det är ju inte såå tidigt. Men vet ni vad jag kom fram till imorse?? Att jag önskar att jag kunde gå o lägga mig vid 21 tiden varje kväll.. för det är bara då som jag är pigg på morgonen! Jag vaknade strax efter 5 imorse och kände mig utvilad.. låg kvar o blundade tills klockan ringde och visste att jag hade gott om tid på mig.
Det bästa som finns är ju att vara utvilad på morgonen, komma pigg till jobbet redo att göra sitt absolut bästa. :)

Ha en fantastisk dag!

Älskar det här!

Detta underbara plagg införskaffade jag mig idag på Rut M.fl i Birsta. :) Fast jag tog ett rosa istället för det gråa..


Veckans schema

Måndag: 7-17
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-17
Torsdag: 7-15
Fredag: 8-13
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig


Dammsug åt mig

Har faktiskt städat en del de här två dagarna jga varit ledig.. men har ju inte ara städat, har faktiskt roat mig med annat också.
I fredags kom Britta o hämta mig efter jobbet och vi åkte ut till Kvissleby o handla.. sen hem till henne o pappa o fixa mat. Det blev lövbiffsrullader fyllda med paprika/chili ost, paprika och lök. Mycket gott :) Sen blev det kortspel till cirka 2 på natten.. öl, vin, rosévin och likör.. Jag borde varit död igår men icke! Jag bestämde mig för att vara pigg och det funkade! :) Både hade tvättstugan och putsade fönster igår innan jag, pappa o Britta tog en härlig prommis i solen :)
Såg ju såklart Melodifestivalen igår kväll och det gick ju precis som man trodde, inte som man ville men som man trodde.. och egentligen är ju inget bidrag dåligt för då skulle dom ju inte va i final.

Idag städar jag.. jag har rensat badrumsskåpet och städat där.. man samlar på sig bra mycket skräp måste jag säga! :) Nu har jag bara dammsugningen kvar och det är ju det absolut tråkigaste jag vet! Men det är bara o gört!

Snart kommer hjärtat mitt hem också och det är ju helt underbart! :)
Jag saknar honom verkligen jätte mycket!

Jacke

Jag saknar dig!


Gomorron

Denna morgon förstår jag inte varför jag är så trött.. Gick o la mig vid 21 tiden igår och somnade ganska på en gång.. så jag fattar inte. Hade tänkt tvätta håret denna morgon.. inte för att håret är så skitigt men de kliar så hemskt i hårbotten och det brukar jag ta som ett tecken på att det är dags att tvätta. Men ja, det är väl bra att avvakta med håret också.. vill ju tvätta det så sällan som möjligt.

Tidigare i veckan hade jag en så himla bra plan. Jag tänkte att vi skulle äta middag och spela kort ikväll jag, johanna, pappa och Britta.. men planen sprack när jag såg att Johanna ska till Åre med jobbet. Iofs så finns vi ju kvar och vi kan ta den där middagen nästan när som helst.. :) Blir dock så att jag äter middag med pappa och Britta ikväll ändå. Underbart tycker jag för jag har inte mycket mat här hemma och ingen fantasi heller.
Blir så skönt att få hem Jacke så man får nån ordning på sig själv och detta hem :)

Jobbar 7-15 idag.
Efter jobbet ska jag och Britta bestämma vad vi ska äta och handla det som behövs.


Kör kör kör

Har varit ute ännu en sväng o kört.. denna gång i stan och det är ingen lek, hundrafemton skyltar i varje kvarter plus trafik och människor. Man blir lite svettig! :) Sen körde vi ut från stan och bort mot Bergsåker.. kände där en konstig bränd lukt i bilen så vi stannade. Lukten kom från höger bakhjul/broms.. så då vi ändå var i närheten av Bydalen så svängde vi in till Jackes föräldrar så Jackes pappa kunde ta sig en titt. Han hissade upp bilen o greja och jag vet inte vad han kom fram till mer än att det inte va så mycket att göra åt just nu och att vi kunde köra vidare. Tur! :)

Nu ska jag ta o slänga i mig lite middag och sen blire till att slappa tills de e dags för att sova! :)

Ha en fin kväll!

Smygande

Förkylningen kommer smygande och jag är hemskt frusen.. men som vanligt så tänker jag vägra tillåta nån förkylning. Det brukar ju faktiskt funka skapligt då jag ignorerar den och försöker motverka den efter bästa förmåga. :)

Idag jobbar jag 8-17 men får se om jag kanske slutar tidigare. Såg i planeringen igår att jag inte hade nå jobb inplanerat efter kl 15 så ska höra hur det är med de där.

Lär väl bli lite övningskörning idag också. Måste ju för sjutton börja med teorin ganska snarast men vill ju vänta tills Jacke kommer hem. Ska dock höra med syrran om jag kan läna hennes körkortsbok och börja läsa den iaf. Det är ju inge kul att vara ute på vägarna och ha svin-dålig koll på teorin.

Nu ska jag sminka mig o borsta tänderna sen är de dags att kila!

Ha en bra dag :)

Joico

Mli tyckte också att jag skulle använda ett annat schampo och balsam. Joico K-Pak reconstruct ska nu testas!




"Bra bilder"

Emilie skrev att jag skulle ta "bra bilder".. men hur lätt är det på sig själv då?? :)
Jag har gjort ett försök iaf så det får duga!

Detta är jag innan förvandlingen :) Lägg märke till de orangea/gula håret...



Uppsättningen!



Färgen.
  


Blondie

Har varit en bra dag.. flera timmar med Emilie! :) Hon tränade håruppsättning och jag tycker det gick jätte bra ja, vet dock inte vad hon tycker om sin insats. Min kära vän toppade och la slingor i mitt hår också så nu är det rätt ljust! Skönt att man snart är fri dom här fula orangea/gula nyanserna! Märks dock att min hår är slitet nu så man får nog ta o va snäll mot det väldigt länge nu.

Tog inga bilder men Emilie knäppte nåt på uppsättningen iaf. Får ta nån bild när jag orkar så ni får se att det blev lite ljusare nu mitt kära hår.

Nu ska jag banne mig sova, orkar knappt hålla ögonen öppna!
Gonatt! :)

Härligt

Det är härligt att vakna, ligga o dra sig länge och sedan äta en bra frukost. Har hittat ett bra koncept nu, dels blir jag mätt och dels så blir det en kickstart på dagen.. mycket skönt :)

Min frukost består av:
- En tallrik fil med blåbär och hallon
- Ett glas Proviva blåbär
- En rosenrot tablett
- En multivitamin tablett
- 2 koppar kaffe

  

Idag ska jag åka med Britta och Ulrika ut till Birsta vid 12-13 tiden.. det är ju perfekt eftersom jag ska va hos Emilie vid 14 tiden! :) Slipper jag åka buss ut dit :D

Nu ska jag ganska snart slänga mig i duschen! Ha en finfin dag alla! :)


Veckans schema!

Japp, här kommer det:

Måndag (idag): 8-15
Tisdag: Ledig. tid hos Mli så hon får öva på uppsättning inför gesällen.
Onsdag: 13-21
Torsdag: 8-17
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Har anmält mig tillgänglig i helgen för jag ser ingen anledning till att vara ledig en hel helg och bli uttråkad när jag istället kan jobba! :)


Ingen ork

Jag har inte alls haft nån ork till att sitta vid datorn de senaste dagarna. Jag har istället satsat på att jobba, sova och sedan jobba igen. Jag har dessutom varit skapligt pigg hela helgen men det är väl tack vare att jag går o lägger mig så tidigt :)

Igår va jag ledig från jobbet 12-16 så det blev en sväng till birsta med Jessica och Marie-Helen! :) Köpte en mysig filt från Boom, en poncho och ett linne från H&M. :)



Filten som jag köpte är grå... och den är helt underbar! Inte såå dyrt heller: 199:-



Ponchon kommer bli perfekt i Spanien och i sommar på kvällarna. 199:-



Jag va liksom bara tvungen att köpa det här fina för endast 99:-

Längtar

Jag längtar tills imorgon.. så jag får komma igång o jobba igen. Har varit ledig en dag nu och det har varit värdelöst. Jag vet att man säkert kan hitta på nånting på sina lediga dagar.. en del säger att mans ka ut o promenera i det fins vädret, men kan någon berätta för mig hur kul det är att vara ute o gå utan sällskap och utan mål egentligen?
Jag blir så jävulskt bitter då jag är uttråkad så nu skulle jag vilja jobba några timmar varje dag tills jag hittar nån motivation och glädje till att göra något av min lediga tid.
Det är en seg månad det här.. visst blir jag piggare av vädret som nästan alla andra men det sega är ju att det verkar vara så lite som roar mig.
Jag vill väl egentligen inte jobba varje dag heller men av två onda ting så skulle jag hellre välja att jobba mig slut så jag kan sova den lilla tid jag har hemma :)

Har iaf gjort en broccoligratäng nu så jag har middag idag och mat i helgen :)

Sen tänkte jag väl försöka ta mig utanför dörren och andas frisk luft.. tänkte gå bort på affären men det stora problemet då är ju att komm apå nåt att handla. Ska absolut inte handla nåt onödigt för den här månaden är inte rolig ekonomiskt sett.. Har ni träffat positiva Mysan?? ;P


Motivation?

Motivationen till att åka på gymmet har helt försvunnit.. kan det bero på att det är så fantastiskt väder och så? Jag har ju iofs inget annat för mig en ledig dag som denna. Har mest abar huvudvärk för att jag legat i sängen på tok för länge!

I förrgår gick jag o la mig 20:00 bara för att jag va så trött. Orkade inte kämpa emot sömnen. Igår gick jag o la mig 21:00 bara för tat ja va så grymt uttråkad. Slog igång tvn men det va absolut ingenting att se. Vad ska man annars göra om man inte ska titta på tv? Jag kollade datorn o det tog ju inte många minuter att kolla facebook och läsa några bloggar. Vaknade iofs tidigt imorse, av mig själv, vilket såklart va skönt :) Har legat o läst i 2 timmar nu och konstaterade att jag måste köpa fler böcker! :)

Ha en bra dag

Bästa valet

Igår gjorde jag ett mycket bra val, jag är nöjd :)
Jag kände mig jätte jätte trött på kvällen och tänkte att jag skulle se The Mentalist klockan 20 men då klockan började närma sig 20:00 så satt jag i soffan och mina ögon föll ihop hela tiden. Då bestämde jag mig för att gå o lägga mig! Det fanns liksom ingen anledning att hålla sig vaken längre. Och tackar för det! Jag somnade kasnke 20:30 och vaknade då klockan ringde imorse 05:30.. pigg, jag är pigg - hur sjukt är det inte? Det är sällan jag vaknar utvilad! Mycket skönt :)

Igår körde jag o pappa i sjukhusets parkeringshus.. tränade parkering på alla möjliga och omöjliga sätt.
Jag körde inte in i nån bil eller pelare och pappa berömde mig väldigt mycket. Det gick rätt bra faktiskt men de va banne mig inte kul. Lovar att jag aldrig ska parkera där inne sen när jag har körkort och kör själv ;P

Och ikväll är det dags för Railway Saloons pubquiz igen - mycket trevligt! :)

Ha en fin dag!

Morsning

God morgon!

Det är verkligen jätte skönt att börja 8 istället för 7.. Jag tycker jag hinne rmycket mer här hemma och jag kan ta det lugnt. Sen får man ju sova 45 minuter längre och det är ju underbart :)

Har egentligen inga planer idag efter jobbet.. kanske skulle övningsköra lite men vi får se hur trött jag är. Ska se till att laga mat idag också, det har jag inte gjort på flera flera dagar innan gårdagens grillning.

Önskar er en bra dag iaf!

RSS 2.0