Måste ju berätta hur de gick.

Kanske att ja mest måste skriva om natten för Emilies skull, ringde ju o terra henne om de här problemet igår. :) Jag har iaf sovit rätt bra, men andra halva av natten har jag vaknat till lite nån gång o kollat på klockan men ändå känt mig lugn. Och när sen alla mina klockor började ringa imorse så kändes det tryggt o bra för jag visste ju att jag gett det där massor av tid igår kväll. :)
Nu ska jag snart promenera iväg till jobbet i mina nya skor! :)
Ha en bra söndag!

Stört

Det här med klockan och vintertiden har stigit mig åt huvet totalt.. jag har varit jätte stressad över det här ända sen igår och nu orkar jag inte stressa upp mig mer. Jag har ställt 3 klockor och hoppas att åtminstonde nån av dom ska ringa på rätt tid. Jag har blivit alldeles snurrig ikväll kan ja lova! :) Ni vet hur de blir när man övertänker på nånting? -Det blir helt galet i hjärnan.
Hittade iaf ett par skor idag på stan samt ett par jeans. Skorna köpte jag på Scorett för hela 400 kronor och jeansen för 200 på Cubus. Kändes bra att shoppa lite men jag hade ju ändå inte gjort av med mycket pengar :) Det bästa av allt va väl o ha med Johanna, vi umgås verkligen för sällan! :)
Orkade inte ta nån bild av skorna men här är en bild ja hittade på internet:

Timmar

Nu är jag leduig 12-16 och jag är så sjukt trött. Ska lägga mig på soffan här på jobbet ett tag och slumra lite.. sen ska jag förhoppningsvis träffa Johanna på stan, jag behöver verkligen nya skor! Dessutom vill jag ju äta nåt idag också! :)

Ha en fin lördag!

Skärp dig.

Jacke ringde idag.. oc hur va jag?? Negativ, ynklig och jag klagade över hur synd det är ommig när han väljer att vara där nere.. Hualigen, jag hatar när jag är sådär. Jag msået skärpa mig och be om ursäkt, jag gör det verkligen inte lätt för honom heller! Jag som varit så duktig o stark den här veckan som gått. Vad hände med mig nu egentligen? Skärpning genast! :)
Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig iordning så det är gjort iaf, annars brkar det kunan bli stressigt när jag ska iväg på jobbet och det verkar ju onödigt! :)
Ha en bra fredag och helg! :)
(By the way så fattar jag inte vad det är för fel på blogg.se nu.. men det går inte att göra mellanrum mellan raderna, all text trycks ihop.)

Det kommer krypande.

Ibland och oftast på kvällarna kommer saknaden. Ikväll kom också tankarna... Afghanistan, det är ett jäkla farligt ställe att befinna sig på.. Alla tycker man ska vara orolig man jag har aldrig tänkt så, har hela tiden tänkt att inget ska hända min Jacke. Han älskar ju mig så inget kommer hända han, han ska ju komma hem o vara sambo igen. Men jag tror att jag fick lite insikt idag om vart han faktiskt är och vad som händer där men ni ska veta att jag har starka försvarsmekanismer så jag slog bort dom där tankarna illa kvickt för att skydda mig själv och mitt välmående. Jag tänker fortsätta tänka att han bara jobbar över och kommer sen, eller är på kurs i umeå och kommer hem om några dagar. Jag tycker det funkar fint för mig. :)
Nu ska jag lägga mig o läsa om en liten stund.. och sen sooova! :)

remember me

Har precis sett filmen "Remember me" och den va ju bara för tragisk. Jätte bra film kan jag lätt säga men tragisk från början till slut. Jag skulle nästan kunna tänka mig att se den igen bara för att den gick rakt in i hjärtat.
Och ni vet ju att Robert Pattinson är underbar i Twilight filmerna, han är lika fantastisk i denna film!
Se den om ni inte sett den!

Ego

Tog ett beslut.. jag måste börja träna så jag har nåt att göra nu när Jacke är borta.. blir så lat av att bara sitta.. behöver ju inte ens städa eftersom det inte blir nå stökigt. Ingen tvättstuga tar nån tid och matlagningen är väldigt sparsam, hittills har det blivit mycket gröt och annat enkelt. Så jag sitter mycket och gör ingenting.. vilket måste få ett slut! Nu är bara frågan vart jag ska träna nånstans? Helex drar eftersom syrran tränar där men samtidigt så vet jag ju att vi antagligen kommer träna på olika tider eftersom jag jobbar mycket kvällar.. så om jag ska träna själv så vill jag nog träna på ego. Där känner jag mig trygg eftersom jag tränat där förut. Ska ta reda på lite priser så får det avgöra.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ta mig utanför dörren, kan ju inte sitta här inne så fort jag har en ledig dag.
Ha en bra dag!

tandläkarn, för hundrade gången.

Denna morgon bestämde jag mig för hundrade gången att jag måste till tandläkarn! Jag kan inte gå o vänta längre, jag har tandvärk nästan varje morgon jag vaknar och ibland under dagarna också. Jag har undvikit det länge eftersom det är så jävulskt dyrt.. nån tusenlapp för att bli av med lite smärta, uscha va de svider i plånkan.
Men nu får jag nog ta o svälja de där och ta mig dit ändå innan det går för långt, vilket det kanske har redan??
Nu ska jag på jobbet! See ya!

otroligt.

Det är otroligt att dom kan visa så många dåliga program samtidigt på tvn. Jag bläddrar o bläddrar men inget att se. Så jag tror jag går o lägger mig istället, läser lite och somnar förmodligen rätt fort - mycke skönt! :)
Gonatt!

Det finns ingen skrivarglöd.

Har inte känt för att skriva något på några dagar nu och egentligen vet jag inte vad jag ska skriva nu heller.
Jag o Johanna va på stan igår en sväng och sen va vi till pappa o Britta o åt middag samt spelade kort innan vi begav oss ner på stan. Vi gick på Memento men Johanna va trött o jag va väl inte hundraprocentigt på gång heller så vid 1 tiden åkte vi hem.
Idag har jag inte varit bakis men jäkligt slö, legat på soffan mest hela dagen och inte gjort nånting vettigt alls. Men det är skönt att ha såna dagar också tycker jag!
Lägger ut kommande veckas schema:
Måndag: 7-17
Tisdag: 7-17
Onsdag: 7-15
Torsdag: Ledig
Fredag: 16-21
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17
Ha en bra kväll! :)

Inga krämpor.

När klockan ringde hade jag svårt att öppna ögonen och jag låg några minuter och kände efter i varje del av kroppen, hoppades att hitta nån liten krämpa så jag kunde vara hemma. Men nä, det funkar ju inte så, bara att kliva upp!
Jobbar till 15 idag - tur det, för annars vette tusan hur jag skulle orka.
Ha en bra dag!

Färdsätt?

Kan inte bestämma mig för hur jag ska ta mig till jobbet idag.. ska jag gå, cykla eller åka buss? Det är kallt ute och det finns risk för halka så cykeln utan bromsar känns lite väl riskabelt! Buss skulle vara skönt, men det är uppiggande att ta en rask promenad också..
Idag jobbar jag 7-17 och jag längtar tills dagens slut, är så jävulskt trött. När larmet ringde imorse så ville jag verkligen bara sova ett tag till! Har fått för mig att det hände nåt på min mobil inatt, att den ringt och att jag i panik stängt av det som lät.. men jag hittar inga missade samtal eller dylikt så jag vet inte va de va. Kanske en dröm.
Nu ska jag ta ett beslut om färdsättet innan jag måste bege mig till jobbet.
Ha en bra dag!

Det blir kanon de här!

Idag efter jobbet tog jag en härlig rask promenad hem med härligt musik i öronen. Och då blev jag lite pepp faktiskt! Nu kan jag pyssla lite här hemma, inte behöva laga middag direkt när ja kommer hem. Fixa o greja lite som man annars aldrig tar sig tid till.. Tror det kommer bli bra det här med att var ensam hemma i några veckor! :)

Nu ska jag kika lite på tv och sen ska jag lägga mig o läsa tills ja somnar!

Godnatt!

Så jäkla sjukt.

Igår kom allt ikapp mig och jag bröt ihop.. jag grinade, grinade och grinade.. kunde nästan inte prata mellan snyftningarna. Det var verkligen inte meningen att börja tjuta sådär men det var väl chocken som släppte. Kändes så konstigt när man har gåt toch tänkt varje dag nu att han ska åka i november. Man har liksom förberett sig lite varje dag också blir de bara helt annat. Men nu är det bara att göra det bästa av situationen. :)

Vid 8 åker Jacke här hemifrån och jag börjar jobba 7, så vi får säga hejdå innan. Kommer nog va lite seg på jobbet idag men det ordnar sig de å!

Ha en bra dag!

Mycket att göra.

Det är lite synd att jag o Jacke bara får en dag tillsammans innan han åker för denna dag har han så mycket att göra. Det ska handlas, packas, vaccin ska tas och han ska klippas osv. Så han klev faktiskt upp före mig idag och drog iväg på jobbet en sväng. Han lär väl komma hem sen och börja packa o sådär.. sen ska vi till birsta, köpa en skräp telefon med kontantkort och en dator som Jacke ska ta med sig. Dom här grejerna har han tänkt köpa länge men det har ju inte varit nån stress direkt :)
Emilie ska klippa Jacke och sen ska vi till Bydalen o äta middag med Jackes föräldrar.. Ja så ni hör, det är inte bara en sak som ska grejas.

Nu ska jag hänga sista maskinen i tvättstugan.

Afghanistan.

Idag ringde min kära sambo till mig och berättade att han fått en chans att åka till Aghanistan tidigare, redan på onsdag.. Så han åker på onsdag, blir borta 3 veckor och sen vet jag inte hur länge han är hemma innan han drar igen..
Kan säga att jag varit i chock sen jag fick beskedet.. ringde emilie för att berätta och fick ett litet sammanbrott, då förstod jag nog innebörden av mina ord. Nu tror jag att jag backat lite igen och inte riktigt förstår att han faktiskt ska åka. Men det kommer ju såklart gå bra, det vet jag, dels att vara själv hemma och dels att vara ifrån varandra.

Det konstigaste med det här är nog att det kom så förbaskat plötsligt.. men det kanske är positivt också, jag vet inte?


schema.

Orkar inte skriva så mycket nu men här kommer iaf veckans schema:

Måndag: 7-15
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-15
Torsdag: 7-17
Fredag: 7-15
Lördag och Söndag: Ledig


Det är svårt.

Igår efter jobbet va ja nära att bryta ihop eftersom jag fick veta att vi skulle iväg till Jackes föräldrar o äta middag med familjen + lite släktingar såsom fastrar o kusiner. Jag ville verkligen inte!
Redan från morgonen igår hade jag bestämt hur min kväll skulle se ut - jag skulle köpa en kebabrulle och sen ligga i soffan o glo på tv tills jag kunde gå o lägga mig. Jag hade som plan att lägga mig innan 22:00.
Istället fick jag duscha, fixa håret o sminka mig när ja kom hem för att sen sitta och försöka vara trevlig hela kvällen. Alla såg dock hur trött ja va och att jag höll på o somna i mitt hörn så vi åkte hem vid 21:30. Mycket skönt! Somnade kanske vid 22:30 så de va alldeles perfekt! :)

Idag på timmarna ska jag o en jobbar kompis på stan är de tänkt, är ju inte så mycket öppet men en fika tänkte vi ta iaf. Får se om nån fler hänger på! :) Det är skönt när man gör något på timmarna och inte bara sitter på jobbet eller ligger o sover hemma. Kanske ska förklara för alla vad "timmarna" innebär. Jag jobbar 7-21 iudag och mellan 12-16 så är jag ledig och fri att göra vad jag vill.

Någon hade skrivit o frågat i mitt förra inlägg om jag inte är orolig över att Jacke går ut själv, om jag inte tror att han kan va otrogen..
Svaret är nej. Visst vet jag att han kan vara otrogen men jag tror det är långt till att han skulle ta det steget och om han skulle va så jävulskt korkad att ta det steget så är det hans förlust. I mitt förra förhållande blev jag sviken hundra gånger om och jag tog en massa skit och försökte svälja det men det lärde mig att det inte är värt det. Jag vet att Jacke älskar mig och om den kärleken inte är tillräcklig så bör vi inte va tillsammans heller.

Nu måste jag kila på jobbet! :)

Ha en bra söndag!


Och en ny dag gryr..

Natten har gått hyfsat.. jag somnade utan problem efter en halvtimmes läsning.. men sen vaknade jag till en stund innan Jacke kom hem och låg liksom o halvsov i väntan på att han skulle kliva innanför dörren. Måste va kvinnlig intuition, inbyggd klocka eller ett sjätte sinne man har för han klev ganska snart innan för dörren. Luktade vidrigt av all sprit men verkade rätt lugn. Han sa själv att han va lagomt full och att han tagit det rätt lugnt - och precis som väntat så hade dom haft kul på förfesten och skit tråkigt på krogen.
Det enda jobbiga med natten va att jag hade så hemskt svårt att somna om.. så mellan 03:30 och 04:30 låg jag o vred o vände mig i sängen. Funderade på att kliva upp men visste att då skulle ja va helt slut hela dagen på jobbet.. så till slut lyckades jag somna och när klockan ringde 05:50 sov jag som skönast! :)

Idag jobbar jag 7-17 och efter det ska jag nog göra så lite som möjligt för att kunna lägga mig så tidigt som möjligt och soooova! :)

Har precis varit upp på vinden o hämtat lite mössor o vantar o sånt där, börjar ju va dgs att klä på sig rejält på morgnarna nu.. hoppas iaf att jag kan cykla ett tag till innan det fryser på.

Ha en bra lördag!


Plötsligt.

Plötsligt så slogs jag av att Jacke faktiskt ska tillbaka till Afghanistan igen! Visst han ska inte dit som militär och det är väl lite mindre risker med det här jobbet men ändå.. fattar ni hur långt det är till Afghanistan?? Kom precis på att det är fasen på riktigt.. jag kommer va helt ensam i den här lägenheten hela vintern. Det kommer gå bra, det vet jag men shit va ja kommer sakna han! Kommer nog sakna han mer den här gången än förra gången eftersom jag kommer bo själv nu. Förra svängen bodde jag ju med pappa och Britta o hade dom nära hela tiden.
Men det kommer säkert gå jätte bra den här gången också, måste peppa för det hela tiden iallafall!
Hold on, be strong, right!? :)

Va less ja va..

Ja va så jävulskt less imorse då internet inte funka.. höll på i flera timmar o försökte få igång de men det var helt kört!

Har jobbat ikväll och varit skit trött så jag hoppas jag ska somna utan problem ikväll så jag orkar upp till jobbet imorgon bitti. Jacke är med nå kompisar och dom skulle ut ikväll vilket såklart är skit kul för dom! Men jag hoppas innerligt att han inte sk akomma hem inatt o vara full o väcka mig. Hatar att bli väckt mitt i natten när man ska upp vid 6 tiden. Men det vet han nog och jag hoppas han vet det inatt också :)

Nu ska ja kolla på slutet av idol sen går jag nog o lägger mig o läser mig till sömns. :)

Ha en fin helg!

trött-öga

Skulle kliva upp 6:30 ja.. men nää, vaknade 7:30 och fick skynda mig ner i tvättstugan. Har int ens orkat ätit frukost än, inte kokat kaffe ingenting.. Jag orkar ingenting just nu känns det som.. men jag ska ta ig i kragen alldeles strax oh försöka få nån ordning på mig själv! :)

Igår va vi ut tilMaria och Anders på alnö och jacke hjälpte dom att koppla in spisen.. Sen drog vi till Jackes föräldrar, satt där till 22:30 o surra me Jackes pappa. Blev en sen kväll och det är väl därför jag är helt slut idag.

Nu ska jag iaf föröska få i mig lite frukost.. see ya!

Vilken skön helg!

Har varit i Bispgården hos mamma o Lars i helgen och gissa om det varit skönt! Fattar inte att det ska ta sån tid mellan gångerna vi åker dit.
Lite bilder:

         

Finns många fler bilder men orkar inte lägga upp fler.. :)

Denna vecka består till mesta del av jobb.
Veckans schema:
Måndag (idag): 7-17
Tisdag: 7-16
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: 12-21
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

Nu ska jag o Jacksson sätta oss o sortera lite papper o greja. Ska se om ja kan hjälpa ha o fylla i massa papper inför nya jobbet också.. Förresten, jag kanske inte berättat att Jacke fått jobb i Afghanistan!? Det har han iaf och han åker i november någon gång! Han är super glad och jag är glad för hans skull. :) Han kommer inte jobba som militär utan som elektriker vilket såklart känns bättre än förut.

Ha en bra kväll!

typiskt.

Kom ner till Sthlm igår och va jävligt snorig.. så jag är lite hängig men det är bara att bita ihop och kämpa vidare! :) Det är ju inte varje dag man är i huvudstaden med bästa Elina!
Igår tog vi de lugnt, kikade på Idol, spelade lite kort och gick sen o la oss vid 1 tiden.

Nu har jag duschat i nästan en halvtimme för att kunna inbilla mig att jag är lite friskare. Ska på stan snart och kika lite, kanske man hittar en jacka? -Vore inte helt fel.
Ikväll blir de utgång med Elina och några kompisar till henne vilket såklart blir skit kul! Hoppas bara inte att jag snorar ner hela kvällen och blir seg - jag vägrar!

Ha en bra dag, för det ska jag ha här med min älsklingsvän!

RSS 2.0