Nästan allt gick dåligt.

Igår gick nästan allt dåligt!

Började dagen med att ringa tandläkaren eftersom jag har en skön smärta i munnen... "Välkommen till tandläkare Jan Forsgren, vi har semesterstängt till den 3/8."  Less? Javisst!

Sedan ringde dom från jobbet, ville jag skulle jobba - självklart tackade jag nej! Har ju hur mycket som helst att göra när man väl är ledig så man hinner ju knappt med sig alls.

Nästa scenario handlar om lght. Vi har ju som tidigare berättat varit och kollat på 2 lägenheter i samma hus på V,Radiog. En lägenhet på 2:a våningen och en ligger på 3:e våningen. Igår fick vi veta att killen på 2:a har ångrat sig och ska inte sälja längre.. Okej, lite less blev vi men det var inget mer med det... vi satte oss vid datorn och skulle lägga bud på den andra lägenheten. DEN ÄR BORTA! Den är borttagen från både hemnet och mäklarens sida. Såld redan?? Ingen aning.
All kraft flög liksom ur mig.. Jag vet ju att dom brukar ta bort dom när budgivningen är färdig.. men budgivningen här hade ju knappt börjat. Jag fattar nada.
Vi ska dock ringa idag så fort mäklaren öppnar och höra vad det är frågan om.


Idag är jag uppe med tuppen så jag ska hinna med mig.. Måste tvätta och städa idag. Samt ska jag o träna mitt i allt detta. Som sagt så hinner man inte med mycket när man är ledig.. fullt upp och jag känner mig stressad.

Nu måste jag hänga tvätt och komma igång med allt som ska göras innan det bär av mot gymmet.

Ha en bra dag!  :)

Efter ledig helg

Måndag igen, fortfarande ledig, SKÖNT!

Vi va i stugan i helgen, allting blev så bra! Grillning och fiske, jag drog en liten aborre och skrek som en idiot av rädsla. Jacke drog en stor och ful gädda som vi slog ihjäl med en sten. :)

Idag ska jag umgås med Maria som fyllde 30 förra veckan. Ska också hem till pappa och Britta, måste tvätta kläder!! Sen ska jag försöka hinna med att träna med Johanna innan vi ska och fika hos Robin, Frida och lille Oskar. Stress stress stress. As usual.

Ska ringa tandläkaren nu också även om det tar emot. Jag vill inte slösa en jävulskt massa pengar nu när jag inte har så mycket pengar. Har ju blivit så snål så det inte är klokt. Men detta går inte längre.
Jag har ont och har haft till och från ganska länge nu.. Visdomständerna jävlas. Tanköttet är svullet, insidan av kinden också, så det är svårt att tugga och bita ihop nu utan att nästan bita sönder kinden.
Ena tanden har vuxit fel, den har vuxit snett och river på insidan av kinden så fort jag biter ihop. Ja ni hör ju själv, det är inte klokt.. Jag måste till tandläkaren!

Nu ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg nån gång.
Hejdå!

Vi kör.

Jag och Johanna kör, Golds gym den här veckan, börjar på Friskis gym nästa vecka. Jag har sjuk träningsvärk, men på nåt vis så är det ju skönt, man känner sig lite nyttig, lite piggare. Känns rätt bra.

Vet ju att jag skrivit att jag ska ha sommaruppehåll men jag kan ju liksom inte låta bli att skriva, nu var jag riktigt sugen! :)

Denna vecka har verkligen varit fulltecknad och kommer antagligen fortsätta i samma stil.
I måndas var det jobb och sen träning, sen matlagning - sen sömn.
Tisdag: Jobb, hem en sväng. Maria fyllde 30 så vi va hos henne!
Idag onsdag: Faktiskt varit ledig idag, hör och häpna! Men stressad..hela dagen.. Va o träna, sen duscha, sen hem för att fixa mat. Jag och Jacksson missförstod varandra så ingen mat blev de. Hungrig. Visning på västra radio.g. - VILL HA! Middag med Jackes föräldrar som kommit hem från Grekland.. Jackes faster är här också.
Torsdag: Jobb, träning och sedan middag hos pappa med Johanna. Kortspelet Canasta förstås.
Fredag: Jobb, träning.. Sen middag med Jacke hos pappa.. Canastakväll med pappa och Britta.
Lördag - Söndag: Vi kommer förmodligen och förhoppningsvis befinna oss i mamma och Lars stuga i Norrsjön i helgen. Bara jag och Jacksson och ett fiskespö. Skulle vara underbart! :)

Nu ska jag lägga mig o kanske glo på tv innan ja somnar.
Det var kul o skriva några rader! :)


Nu kör vi.

Till veckan kör jag och syrran igång! En vecka på Golds, sen F&S. Måste finna energi o bli lite pepp!


makes me wanna dance


still going strong

bloglovin

Sommar uppehåll

Jag har 2 saker att förtälja just nu. Och efter att jag berättat dessa två saker funderar jag på ett litet uppehåll med bloggen. Det händer inget just nu, lär inte gör det heller de närmaste 3 veckorna.. Så det bidrar till att man inte har så mycket att skriva om.

De två sakerna jag kan berätta är att pappa och Britta har bokat en månad i Spanien igen nästa år. Hela april ska dom vara där, samma ställe som i år - och jag och Jacke har förtur att komma dit en vecka som gäster eftersom vi inte var dit i år! :) Det ser jag sjukt mycket fram emot! Är ju långt dit men ändå.. det ska bli äkta semester! Det är ju en by där det inte händer något, finns inte så mycket att göra, och vi bor vid en golfbana, det är lite av ett pensionärs-ställe. Ska bli så jäkla skönt!
Den andra saken är att Jacke har tänkt bidra med ett träningskort till mig, och då sa vår snälla far att han kan bidra till Johannas träningskort så vi kan träna tillsammans! Blir bra de, jag tycker om att träna med Johanna, det är lite go och energi i henne! :)

Jag drar nu, vet inte när jag skriver igen.. om något roligt händer så skriver jag nog!
Hejdå

Jobb

Idag har jag återigen jobbat. Skönt en dag som denna då regnet kommit hit.

Ikväll blire Flygande Jakob till mat och sen lär det garanterat bli att vi lirar Canasta! :) Gött de!

Ja egentligen har jag absolut ingenting att skriva.. det händer ju inte så mycket faktiskt. Det är jobb och slöande hemma som gäller. Men det duger väl det å! :)

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Time

Det är helt klart dags för ett inlägg.. Jag är seg med detta! Har dock inte suttit så mycket vid nån dator på flera dagar så där har ni orsaken! :)

I lördas fick jag ledigt från jobbet så i fredags kunde jag roa mig med att gå på Gatufesten! :) Blev faktiskt en lyckad kväll! Förfest hos Camilla med henne, Emelie, Kickis, Ida och Henke.. riktigt skoj! Bra för mig att umgås med lite folk, sällan man gör de nu för tiden faktiskt. Sen nere på GF såg vi Lena och Orup innan vi stadgade oss i Dalton's tältet med ölen. Trots att det var en riktigt kul kväll så var jag väldigt nöjd med denna endaste dag. Gatufesten är kul, men bara om dte är många bra artister.. för de där med att betala nästan 400 spänn för att sitta i ett tält och dricka öl ur plastmuggar klarar jag mig utan.

I lördas var vi på bio jag och Jacksson, även han nöjde sig med en kväll på GF, vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser.. Den va inte alls så bra som jag förväntat mig. Noll Tolerans, Livvakterna och Tredje vågen var ju hur bra som helst så man hade väntat sig något liknande av denna film. Men icke, lite svensk b-films känsla gav den. Inte lyckat.

Igår kollade vi på P.S. I love you. Jag har ju sett den förut men kunde gott se den igen eftersom Jacke inte sett den. Ni som inte sett den - SE DEN! Den är så bra! Och man grinar och skrattar och mest grinar igen. Sjukt bra film.

Idag är man ledig så håller på o städar och tvättar och diverse. Har nog inget annat att göra idag. Ska bara få en massa gjort här hemma och det är ju iofs inte alls fel det heller!

Ha en bra dag!

Lite seg faktiskt

Inga bilder än, ni får bita ihop! Man har ju inte tid att sitta vid datorn då det är 30 grader och solsken ute! :)

Idag är jag ledig, skönt de.. Igår va vi ute o cruisa i Buicken, jacke körde och jag, pappa och Britta satt med varsin cider och njöt! Då vi ändå va ute o cruisa i stan så svängde vi in till gatufesten.. hälsa på Mattias som jobbar i Oscar's tältet! Man blev faktiskt lite sugen att gå ändå.. men jag tycke rinte att det är värt pengarna, det är problemet! Pappa skulle kolla om han kunde fixa biljetter..billigare iaf.. Så då kanske man kan gå på fredag, kolla Lena, Orup och Ulf Lundell. Kan väl inte vara fel!? :)

Nu ska jag göra mig iordning för beachen med Britta, Pappa, Stoffe och kanske Wille.
Ha en underbar dag folket!


RSS 2.0