tråkigt.

Solen är inte här idag.. så himla synd för jag hade planerat en heldag i solen! Men men.. det kvittar, det är varmt ute så man kan va ute ändå, måste röra på mig - så mycket som möjligt - måste verkligen försöka bli kvitt dessa äckliga kilon jag fått och dessutom få bättre kondis! :)

Igår hände en skojig grej! Brorsan min ringde och frågade om ja va hemma, han tänkte komma in på en kaffe för han va i sundsvall! Så vi satt på balkongen några timmar o surrade - riktigt skoj! Är ju inte så ofta man träffar han, riktigt sällan faktiskt så jag är glad att han hörde av sig! :)

Nu ska jag klä på mig och sticka ut på en promenad eller nåt.

Hejsvejs!

jobb jobb jobb

Det är mycket jobb för mig nu.. men den här veckan är rätt lugn eftersom jag har korta dagar - det är skönt de! Efter dessa dagar väntar tre dagars ledighet: fredag, lördag och söndag! Grymt skönt ska det bli och jag hoppas innerligt på bra väder så man får njuta lite av sommaren som äntligen infunnit sig!

Idag börjar jag 16 så klev upp vid 7, körde igång i tvättstugan och städade hela lägenheten.. Känns skönt att det är gjort men samtidigt är jag så jäkla less på att städa! Jag längtar till Jackes semester så kanske jag kan pusha han att städa lite också :)

Nu ska jag gå o kolla till tvätten och sen ska jag ta en promenad i den härliga värmen! Tog en kort prommis imorse vid 8 tiden och jäklar va varmt de va, hade bara en klänning på mig men svettades ändå, det är sommar de! :)

Ha det bra tills vi hörs igen!

svin dåligt

Sov svin dåligt igår.. trodde jag skulle slockna tidigt och sen sova sött hela natten. Men nej, jag blev helt knäpp, sköt upp de där med att gå o lägga mig, ville inte lägga mig i den kalla stora sängen själv, blev mörkrädd, skraj för åskan och bara helt knäpp. Så jag bäddade ner mig i soffan och tyckte lite synd om mig själv.. somnade strax efter 12 men sov riktigt dåligt och vaknade så fort Jacke satte handen på handtaget klockan 2. :) Låg vaken o surra med han bra länge tills ja kom på att ja måste sova igen. Sen sov jag riktigt oroligt tills de va dags att kliva upp o cykla till jobbet.

Trots att jag är äckligt trött idag så skyndade jag mig hem med en jäkla fart för att hinna tvätta nå kläder - hatar verkligen när de är massor av tvätt!

Blir go middag och myspys ikväll och jag ska verkligen satsa på att sova! :)

Ha en bra lördag kväll!

trötthet

Jag är så trött så trött. Jobbar ju i helgen och ikväll är jag helt slut. Ser fram emot att gå o lägga mig snart och ta an jobbdagen imorgon! Jobbar varje dag nu till och med torsdag, men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag.

I onsdags umgicks ja med Elina! Först va vi på stan, kikade i butiker och drack en latte i solen vid torget. Sen gick vi hem till mig och satt på balkongen till närmare 23. Vi lagade mat och spelade kort, drack öl, rött vin och rosé. Sen blev de memento, karaoke och sen också efterfest. Det var en lyckad kväll men jag va helt död igår och sov typ hela dan! :)

Ja mer än så har jag inte att berätta, ska slänga mig i soffan igen och bara slappa tills det äntligen är dags att gå o lägga sig. Jacke är på en liten fest i bergsåker och jag hoppas innerligt att han inte kommer hem och väcker mig sent - då blir ja less!

Önskar er en Trevlig midsommarkväll !

De va som sjutton.

Gomorron!
Klev upp tidigt idag bara för att jag gick o la mig innan 22 igår. Så skönt att vakna utvilad! Igår började jag jobba så veckans schema ser ut såhär:
Måndag (igår): 7-17
Tisdag (idag): 8-13
Onsdag: 7-13
Torsdag: Ledig
Midsommarafton: 7-17
Midsommardagen: 7-17
Söndag: 7-21

Förutom  att jobab så ska jag umgås lite med Elina eftersom hon är här uppe den här veckan! :)

I söndags pratade jag och min sambo om hur vi har det, vad vi gör och inte gör och vad det kan bero på. Vi kom fram till att vi är negativa, tråkiga och energilösa. Så vi satte upp en del mål som jag faktiskt tror att vi kommer fixa! Ett av målen kan jag berätta nu eftersom det var sjukt. Eftersom vi bor alldeles nedanför skidbacken så bestämde vi oss för att 1 gång i veckan promenera upp för backen. Och nånstans innerst inne trodde jag inte att det skulle bli. Men igår kväll, trots vidrig trötthet efter jobbet så tog vi backen!
Innan trodde jag att benen skulle värka men så var inte fallet, lungorna höll på att explodera dock eftersom man har sämst kondition och andas i vanliga fall som en person med astma.




Nu måste jag göra mig iordning för att ta cykeln till jobbet!

Ha en bra dag! :)

SMS-inlägg

20100617028 (MMS)


Cykling.

Förra inlägget var ett provinlägg för att se om jag klarar av att mobilblogga :)
Bilden var på vinflaskan som jag fick av mamma och Lars tillsammans med en tjusig orkidé och härliga sängkläder! :)

Idag har jag inte fått så mycket gjort som jag hade tänkt men jag tog iaf en cykeltur till jobbet och tillbaka bara för att se vart den bnästa vägen är och hur lång tid det tar. Jag hittade en bra väg som tog 10 minuter ganska precis då de va en hel del trafik. Kändes perfekt :) Jag ser fram emot att börja jobba på måndag och framför allt att cykla till och från jobbet! Så härligt med vinden i håret, farten och mjölksyran i benen. Det är njutningsbart! :)

I eftermiddag tänkte jag försöka se om min sambo har lust att åka till Ikea en sväng och köpa lite billiga förvaringprylar. Har kommit på att jag måste strukturera om lite i köket och har hittat lite bra prylar på Ikea som kan va användningsbara.

Nu ska jag ta en dusch eftersom de e sjukt svettigt att cykla :)

ha de gött!

SMS-inlägg

20100617004 (MMS)


Back to reality?

Idag tvättar och städar jag - sällan? Jag tycker om att ha rent omkring mig men börjar bli jäkligt less på detta nu.. städa, tvätta, laga mat och sen då? Sitta i soffan o glo? Nej tack!

Önskar att jag aldrig hade gått i ide.. det är inte bara i vinter utan det var egentligen längesen som man började tacka nej till galej. Nu när man är less på det här pensionärslivet är det så svårt att höra av sig till folk igen. Jag hade ju ett gäng med tjejer att umgås med, Emelie, Emma, Ida och Camilla. Och jag trivdes som fasen med dom.. men vad gjorde jag? Jag bangade på det mesta dom föreslog, va bekväm o ville sitta hemma. Renoveringen tog ju sin tid men va fasen, den tog inte all tid! Jag ångrar mig så grymt mycket.

Nu ska jag iaf göra mitt bästa för att ta mig ur den här jäkla bubblan vi lever i för det här är inte jag och har aldrig varit. Sådeså! :)

Jaja, detta låter ju sjukt men nu ska jag återgå till hushållssysslorna - man må ju äta iaf! :)


Härliga skog!

Har varit hos mamma i Utanede nu sen i torsdags och det har varit härligt! Idag bär det dock av hem till Sundsvall och vardagen igen! :)

I fredas fyllde Sara 24 år och när vi satt nere på Holmsta med "gubbarna", mamma och Barbro så föreslog mamma att jag och Sara skulle åka till Sollefteå o gå på krogen! Sagt och gjort - fasen va kul vi hade! Vi som inte ens känner varandra, träffades i princip för första gången, vi skrattade oavbrutet, dansade som galningar och tjatade på studenterna! Tack Anders för att du skjutsade oss och höll oss sällskap. :)

I lördags var det gäddtävliing i Stugun på dan som jag o mamsen inte va på för vi va i Sundsvall och hämtade Bosse som ska bo här uppe i Utanede nu. Däremot på kvällen så åkte vi upp till Stugun för där spelade Smalare än Thord. Och jäklar vilket drag det var - vi dansa och hade kul! :) Ska jag rabbla vilka vi var som åkte i Sunes minibuss upp? ... Ja okej då! Det var jag, mamma, Lars, Sune, Sara, hennes två kusiner från Göteborg och Saras pappa Reine som körde.

Som sagt, det har varit riktigt givande att vara här uppe. Dessutom en massa frisk luft. Jag och mamma har varit i stugan i Norrsjön och fixat och i söndags tog vi en promenad med hundarna ner på Edset.

Nu ska jag inte skriva mer. Men jag kan säga att jag känner mig utvilad och nöjd med att fått ny energi genom att vara här uppe i skogarna.

Ha en fortsatt bra dag! :)

Ps. Idag har min telefon kommit så jag ska hämta ut den, ska bli grymt kul med en ny leksak! :P

Plötsligt.

Har gått och funderat i 2 dagar nu på om jag ska höra med mamma om jag kan komma till henne i utanede i helgen. Jag tänkte att det är bäst att ta de nu för sen kommer man jobba en massa i sommar och nästa helg ska vi åka medvind. Så jag har tjatat på Jacke om hur han vill göra, om han vill dit, om jag ska åka själv eller hur vi ska göra.
Plötsligt ikväll så bestämde jag mig helt själv! Jag bestämde mig för att jag SKA åka och vara med mamma oavsett hur Jacke vill göra. Och eftersom jag inte jobbar nånting den här veckan så bestämde vi att jag åker upp redan imorgon med bussen vid 13 tiden. :)
Jacke kanske kommer upp han också men det är ett beslut han får ta sen.

Idag har vi äntligen kört iväg allt jäkla skräp, tomma kartonger o så som stått i hallen - så jävulskt skönt att det är borta!

Nu ska jag lägga mig o läsa lite innan de e dags att somna gott. Kliver upp rätt tidigt imorrn tror jag så jag hinner packa och dona innan jag ska åka.

Ha det gött!

CONGRATULATIONS ELINA!

Idag fyller min älskade och långvariga vän Elina 24 år!

HURRA HURRA HURRAA!



Önskar vi hade kunnat fira tillsammans men Vi ses vid midsommar!
Ha en underbar dag darling!


Känns gött.

Var så jäkla trött när klockan ringde så jag tänkte seriöst skita i att gå upp.. Har bestämt mig för att kliva upp innan 7 varje morgon så jag är redo ifall det kommer nåt sms från jobbet. Idag hade jag dessutom bokat tvättstugan så eftersom det inte kom nåt sms så tvättar jag för fullt nu! :)

Igår rensade jag mina garderober lite - väldigt nice, bli av med lite! Jag va på helt rätt humör för det med inställningen: "det är bara att kasta". Ska dock gå igenom ett skåp till som jag glömde igår.
Sambon blev inte särskilt less över de där med telefonen.. han bara kollade lite på internet för att se vad den hade för funktioner och sådär. Han trodde att det kunde vara en ganska bra mobil för mig. Jag kräver ju egentligen ingenting vad gäller mobiler förutom spotify nu då! :)

Nu ska jag kila ner i tvättstugan sen måste jag dammsuga - hatar när det är dammigt/grusigt på golvet nu när man springer runt barfota.

See ya!

Galet! -Nokia X6.

Har funderat ett tag nu på att skaffa mig en mobil så jag har Spotify i mobilen.. För gud så skönt det skulle vara! Man laddar aldrig ner musik nu för tiden så man har nästan ingen musik på mobilen. Idag satte jag mig o kikade lite vad det skulle kosta i månadskostnad att ta en mobil på Teliaabonnemanget.. Och vips!.. så hade jag beställt mig en ny mobil. Månadskostnaden är 200 i månaden så det är inte så farligt, men jag tror ändå min sambo kommer bli less på mig. Tokigt! :)

Nu ska jag cykla bort på affärn o köpa frimärken och sen har jag lovat att ta en tur med Bosse eftersom både pappa och Britta jobbar hela långa dagen!
Ha en bra dag!



Nokia X6

Värt att tänka på!

Ja ibland är man lite otydlig.. det var någon som kommenterat och frågat vart jag jobbar och att personen förstod att jag jobbar med att städa. Jag jobbar som undersköterska på ett servicehus och de där med städningen, det var ju bara att jag o syrran höll på att flyttstäda pappas och hans sambos sålda hus. :)
Men det blir ju sådär när man skriver.. man skriver till sig själv eller lite till sina vänner.. man tänker inte på att det kan finnas folk som läser som inte vet något alls om ens liv sen tidigare. Värt att tänka på! :)

Jadu

Jag vet inte ja, men man kanske ska lägga ner den här bloggen? Det händer alldeles för lite i mitt liv nu.. jag har aldrig nåt vettigt att skriva om.

Men jag gör ett inlägg nu iaf för idag är jag lycklig! I förrgår kväll va jag, Johanna och pappsen på Blå-kina och åt, pappa berättade exakt hur mycket vi betyder för han och tårarna föll - så himla fint! :)
Igår va jag o Jacksson i Birsta typ hela dagen, shoppade varsin jacka och lite kläder - jäkligt nice! :) Sen på kvällen åt vi oxfilé och potatisgratäng, drack lite vin och sådär. Vi spelade kort, drack kaffe och likör och sen åkte vi ner på Oscar! :) Jacke vill aldrig göra nånting, aldrig med mig allena.. men igår ställde han upp och hängde med ner på Oscar. Jag njöt varje sekund! Vi satt på deras underbara uteservering, drack öl och titta på folk.
Han ärt bäst! För sen berättade han att han haft näst intill skit tråkigt hela kvällen bara för att det inte var så mycket folk han kände där men han ville inte förstöra för mig å han hade inte sagt nåt tidigare. :) Så efter 2 sa jag att det var helt okej att vi åkte hem, jag hade fått min kväll.. fått dansa lite, se lite folk och inte känna mig så instängd! :) Detta måste göras om snarast - för fasen va trist de är att sitta hemma HELA tiden!

Nu ska jag fixa frulle, sen ska jag höra med Johanna om vi ska på stan o se om vi kan hitta nåt åt pappsen.
See ya! :)

RSS 2.0