Hejdå!

Idag startar äntligen vår resa! :) Det är dock några timmar kvar, ska jobba 7-17 först men sen drar vi så fort vi kan från stan.
Börjar med att köra till Dalarna där Jackes familj befinner sig hos Jackes faster. Spenderar natten där och fortsätter imorgon till Stockholm-Arlanda där vi ska spendera en natt på Ibis. Får försöka vara vaken sent inatt och ändå kliva upp tidigt imorgon så man är riktigt trött.. behöver somna tidigit imorgon eftersom vi lär ska kliva upp vid 4-5 tiden på söndag morgon. 6:50 lyfter planet från svensk mark och gissa om det ska bli skönt! :)

Ses nästa söndag/måndag! Ha de gött :)

Duktigt

Idag har vi varit jävligt duktiga jag o min kära sambo! :)
Medan han har varit instängd i vardagsrummet och ringt massvis med viktiga samtal så har jag tokstädat badrummet o köket. Känns så jäkla skönt när man faktiskt får nåt gjort.
Imorgon städar vi resten av lägenheten tillsammans.. brukar gå fort då vi gör det tillsammans. Sen är det ju tvättstugan, packning och åka till återvinningsstationen som står på schemat också.

Jobbar 16-21 både ikväll och imorgon kväll. Väldigt passande så man hinner få nåt vettigt utfört här hemma innan man drar iväg på semester.

Angående huset som vi va o kolla på så tycker vi båda om det men det är rätt mycket jobb på de. Iofs så behöver man inte göra allt på en gång och vi har ju absolut inte användning för alla fyra sovrummen i första taget. Det syntes iaf att det bott en familj med 4-5 barn där.. men men vad gör det? Man vill ju alltid göra om en del i ett nytt hem.. Så vi får se hur det blir.. Jackes pappa ska ta en titt tillsammans med en rör/avloppskunnig person för att kolla rören i huset. Det har nämligen varit nån vattenskada där o så och det är ju bra att kolla upp de där litegrann innan ens börjar fundera på om det är aktuellt med det här huset i huvudtaget :)

Nu måste jag äta nåt för jag är hungrig!
Ha en bra eftermiddag och kväll :)

Vilken dag!

Denna dag är det ingen vila och ingen ro! :)
Har varit o skjutsat Emilie på affärn o sådär på förmiddan.. Jacke va hemma hos Emilie o Johan o va barnvakt åt Stella vilket såklart hade gått alldeles utmärkt.
Sedan tog jag o Jacksson en sväng i Birsta.. jag ville hitta en bikini överdel men det va kört. Finns inte min storlek helt enkelt.. så vi åkte in till stan o leta men hitta ingen där heller.

Nu ska vi ta o göra oss iordning och dra iväg mot Edsgården. Där ska vi kika på ett hus och det ska bli riktigt nice! Är så nyfiken på o se detta hus från insidan. :)
Sen direkt efter åker vi till Sörberge o möter upp Lars som ska bjuda på middag.

Ha en bra tisdags kväll!


Schema

Jamen va kul att jag för en gångs skull sitter vid datorn. Det blir såhär då man jobbar och har sambon hemma, man hittar inte så mycket tid till att sitta vid datorn o glo :)
Finns inte så mycket att skriva om.. helgen har till största del bestått av jobb och trötthet. Vi va o grilla ute på Öjen med pappa, Britta, Brittas pappa och Johanna i lördags men i övrigt har jag inte gjort många knop utanför jobbet.

Tänkte iaf slänga in veckans schema för att jag vet att en del vill ha de :)

Måndag: 7-17
Tisdag: Ledig. Ska agera chaufför åt Emilie vilket ska bli trevligt trevligt!
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21. Innan jobbet måste det packas inför resan och tvätta en del kläder man kan tänkas behöva ha med sig.
Fredag (midsommarafton): Jobbar 7-17 och sen beger vi oss raka spåret till Dalarna där Jackes familj befinner sig hos en faster till Jacke.
Lördag: Åker från Dalarna, vidare till Stockholm där vi ska spendera en natt på Ibis Arlanda.
Söndag: 06.50 lyfter flyget som ska ta oss till MALTA :)

Nu ska jag kila på jobbet!
Ha en finfin dag :)

Tänk!

Tänk att man ska kunna hitta nåt negativt med allt.. Har kommit på att det inte bara är positivt att ha körkort. Man blir väldigt rastlös och uttråkad när man har körkort. Man vet att man kan åka vart man vill när man vill men man har ingenstans att åka. För 2 dagar sen va ja helt nöjd med att inte gå utanför dörren, kände inget behov alls av att göra nåt i huvudtaget. Sjukt. :)


Körkort

Gjorde min uppkörning idag och det gick ju faktiskt jätte bra!
Jag har kört en taktik senaste veckan som gått ut på att jag förträngt uppkörningen helt o hållet, jag har inte pratat om den och försökt att inte tänka på den i huvudtaget. Jag tror taktiken har funkat för underligt nog så va ja inte ett dugg nervös då jag körde upp idag! Lite nervig va ja sekunderna innan karln ja skulle köra med kom.. men de gick över så fort han satte sig i bilen.
Körde enkla vägar i cirka 20 minuter och i spöregn och det gick alldeles utmärkt :)

Så idag har ja varit till kära Emilie o hälsat på, handlat på Ica Maxi, ut till Timrå o hälsa på Lars o pappa och sen drog ja o pappsen in till stan o käka pizza på Jops. :)

Skulle behöva städa lite nu men har ingen lust för fem öre.. kanske skjuter upp de till imorgon..?

Jobbar inte mycket denna vecka:

Tisdag: 16-21
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

Ha de bra! :)


Tack !

Åskan väckte mig vid 5 tiden imorse och de va ju inte bra för nu är jag tröttare än allt tröttast. Det är förjävligt att vakna tidigt på morgonen och somna om igen.. då är man helt slut sen.
Dessutom hjälper inte det gråa trista utanför fönstret till. Hur ska jag lyckas vakna idag?

2 veckor till malta!

Det slog mig precis att om exakt 2 veckor befinner jag och Jacke oss på Malta! :) Ska bli helt helt underbart! Det är ca 30 grader där då vi är där och det är bara att hoppas på fantastiskt väder så vi kan bada från klipprona, ligga på hotellets takterass vid poolen och njuta, gå omkring och utforska allt fint som ska finnas på denna lilla söta ö. JAG VILL ÅKA NU! :)

Låg o funderade lite igår.. jag o Jacke har ju verkligen ordning på allt nu.. kanske vi ska spara lite till en resa i september också? Finns ju så många ställen vi vill åka till, så mycket vi vill se och varför vänta? Vi pratade om huruvida vi skulle åka nu i juni eller sen i september men varför inte åka båda svängarna? Det tycker jag vi ska göra! :)

Ännu en härlig dag!

Har sovit riktigt riktigt länge.. Vaknade strax före 8 och kände mig pigg, låg kvar i sängen och läste.. somnade såklart om och vaknade vid 9:30. Vilken sömntuta man blivit! :) Jag behöver jobba mer nu och börja 7 så jag får någon ordning på dygnet igen! Har varit vaken till 24 två kvällar i rad nu och det är allt annat än likt mig. Jacke lär iofs bli glad om jag ändrat mitt dygn lite.. är väl inte skit kul för han när ja sitter 20 tiden o gäspar o vill gå o lägga mig.

Har kokat rabarberkräm nu som jag ska smaska i mig innan jag tar mig nåt för den här dagen!

Ha en finfin dag :)

Underbart! :)

Alltså jag önskar att hela nästa vecka kan bli såhär varm! Jacke kommer hem till veckan och jag är ledig onsdag-fredag. Skulle va så härligt o åka till stranden o bara mysa på. Ta med oss fika o sådär :)
Det va iofs jäkligt mysigt o ligga i parken också idag. Jag tog med mig melonskivor och 1 liter vatten och boken. Det klarade jag mig på ett bra tag :)

På stan hittade jag en bikiniunderdel och femte boken från Mons Kallentoft som jag längtat efter att läsa! :)

Ha en fin lördag kväll :D

Paus

Måste ta en paus i solandet.. låg nere i parken i över två timmar och det kändes riktigt skönt :) Har suttit på ballis lite över en timme nu men där börjar de bli för varmt då de inte fläktar ett dugg. Blir alldeles snurrig i skallen.

Funderar starkt på att ta en promenad ner på stan o kika lite.. då är man ju ändå utomhus, får frisk luft, solljus och energi! Låter som en bra idé :)
Dessutom så har jag läst ut boken som jag köpte i onsdags eftermiddag så jag måste inhandla nästa som jag längtat efter att läsa. Den jag läst nu är Mari Ljungstedts senaste "Det fjärde offret" och den jag MÅSTE inhandla snarast är Mons Kallentofts senaste "Den femte årstiden". 

Nu ska ja duscha, byta om o sen kilar jag :)
Vi ses! 

Hallå!

Har inte haft ork att skriva något dom senaste dagarna.. men det har hur som helst varit riktigt bra dagar :)

I onsdags åkte jag upp till bispgården där ja umgicks med mamma o mormor. På torsdagen gick jag och mormor en guidad tur på thailändska paviljongen och det var ju riktigt roligt för det har jag aldrig gjort trots att jag bott där uppe många år :) Dom hade dessutom gjort om och byggt lite nytt inne på paviljongområdet sen sist ja va in o titta me brorsan. Efter turen på paviljongen så satt ja o mormor o sola stor del av efetrmiddagen; Mycket skönt!
Igår jobbade jag 7-17 och det var en ren plåga i denna värme. När det är såhär varmt vill man ligga o sola o kanske bada, inte va på jobbet o svettas ihjäl!

Idag när ja klev upp så va de hela 22 grader i skuggan o då va klockan vid 9.. så nu ska jag bara ta o äta lite frukost sen går jag ner i parken här bortanför o lägger mig o läser.
Jag älskar verkligen den här värmen! :)

Avklarat

Nu är teorin avklarad och det är så jävulskt skönt! :) Nu ska man bara klara uppkörningen så har man det där jäkla körkortet sen!! :)

Mormor

Igår anlände min mormor.. Pappa o Jag hämtade henne vid tåget. I bilen på väg hem föreslog pappa en grillning och så vart de. Vi blev 6 pers vid middagsbordet och det gick ju bra de också i denna lilla lägenhet :) Det va Mamma, Britta, Johanna, Mormor, Pappa o jag som fick äta den goda maten! Efter middan begav sig mamma o mormor hemåt Bispgården och de va synd att ja inte kunde följa med men jag har för mycket att göra idag som inte gick att ändra på.

Dagen ser ut såhär:
8:00 fotografering o så inför teoriprov. 8:30 startar teoriprovet.
Direkt efter ska jag hem och packa och plocka lite här hemma.
13:15 - 14:40 har jag en dubbel körlektion.
Strax efter 16:00 kommer pappa o hämtar mig och vi beger oss upp till bispgården.

Kommer hem till stan imorgon igen eftersom jag ska jobba 7-17 på fredag :)

Ha en finfin dag!

TEORIN

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del :)
Jag har städat hela lägenheten, rensat lite på vinden och burit upp vinterkläderna dit (bättre sen än aldrig).
Det bästa av allt är att jag pluggat en massa teori och klarat alla 3 repetitionstesterna fast jag fått göra om dom en del gånger för att få till de :) Slutprovet som man kan göra på datorn klarade jag på första försöket och det känns så bra! Jag kanske börjar få in de här i hjärnan nu, hoppas! Får köra nå tester till de kommande 2 dagarna så man  ser att allt verkligen sitter på riktigt.

Nu ska jag duscha av mig och baka en rabarberpaj för snart anländer Jackes föräldrar som ska "fira" min födelsedag som va för en vecka sen.

Ha en fin eftermiddag och kväll! :)

Mormor

Mormor ringde idag och ville meddela att hon kommer upp på tisdag kl 16:10 :)
Blev rätt chockad både jag o mamma eftersom mormor inte varit här på säkert 10 år.. men nu kommer hon och dte blir ju bra de! vi har ju rätt mycke o göra både ja o mamsen denna vecka men man får göra det bästa av situationen.

Känner mig helt crashad i kroppen idag.. kom ju på att jag inte stretchade något efter träningen igår och det känns verkligen idag. Magen är totalt mörbultad.. men det är ju skönt :)

Idag blire teoriplugg eftersom hela dagen igår gick åt till massa annat.

IndoorWalking

Första gången man provade på IndoorWalking idag och jag måste säga att jag va glatt överraskad. Trodd einte alls de skulle va nåt för mig men jag hade fel! :) Det är sjukt jobbigt, sjukt tungt men efter den där halvtimmen som vi körde idag så kändes det verkligen att man tagit i. Detta blir det fler gånger :)
Efter första passet körde vi BasicCore och det är ju pinsamt va svag man är. Jag kände att jag är framförallt svag i armarna och då tränade vi just inte så mycket armar utan fokus låg ju på mage och rygg. Magen är också hemsk.. jag funderade ett tag om jag hade nå muskler där i huvudtaget..
Dessa två pass var verkligen perfekt en lördag morgon. Ska försöka gå på dom flera gånger då man är ledig särskilt eftersom det är en så underbar start på dagen.

Nu kommer snart Johanna hit så vi kan åka ut till golfbanan o hälsa på. Jag älskar att vara där ute! Det är så himla fint och så somrigt.. känslan är fantastisk. :)




Skön start

Denna dag får en skön start med solsken, bra frukost och träning. Klockan 10 är de IndoorWalking och 10:35 ska vi på BasicCore. Det är alltså jag o syrran som ska va så hurtiga på lördag morgon :) När vi duschat o grejat efter träningen drar vi ut till Öjen o hälsar på pappa o Britta. Får se om pappa ska spela en golfrunda så man kan gå med. Då har man fått en mils promenad också- det gillas! :)

Ha en finfin lördag!


Hoppas det går vägen nu då :)

Det känns som att de enda ja går o tänker på nu är resan till Malta! Hoppas verkligen att de inte blir nå strul idag då Jacke ska boka resan! Sen måste vi boka lägenheten så fort som möjligt för det va inte så många rum kvar av de rum jag vill ha. :)

Idag jobbar jag 7-13 och det är tur att de inte är längre för jag är trött och har ont i ryggen. Vet inte vad som hänt med ryggen.. jag kan få sån här smärta ibland när jag lyfter lite fel eller så på jobbet men nu vette tusan vad det beror på. Kanske är yogan jag körde igår även fast det bara var en mjukyoga som skulle mjuka upp.

Nu måste jag iaf ut o parkera om bilen för grannarna bad mig om de.. den står för långt fram så det blir svårt att klippa gräset. Sen kommer Jessica o hämtar upp mig! Tackar och bockar för de :) Är lat nu på morgonen :)


MALTA

Jacke ringde så vi surra läänge.. Blev att vi börja prata om vart vi ska åka när vi är ledig tillsammans och nu har vi tagit ett beslut! :) Den 26/6 åker vi till Malta och ska va där i en vecka! :)
Jag ser verkligen verkligen fram emot det! Det ska vara så fint på den lilla ön med massor att se och det är precis en sån semester jag vill ha. Det ska även finnas nån badvänlig strand vilket såklart kommer behövas då det kanske kommer vara väldigt varmt.. det stog att medeltemperaturen den perioden brukar ligga runt 30 grader.

Nu ska jag plocka o greja lite, sen blire bakning!

Ha en finfin kväll! :)


   

Valet och kvalet

Denna morgon och förmiddag har varit precis som tänkt :) Jag har bara gjort det jag känner för.. Låg i sängen till strax efter 10, åt frukost, körde en mjukyoga för att stretcha ut muskler och leder och sen har jag putsat fönstrena och pysslat med blommorna mina :)
Nu är jag i valet och kvalet om vad jag ska göra. Ska jag gå ner på stan? Fortsätta städa? Ta en promenad uppe på berget? Eller kanske nåt helt annat?

Skönt att vara ledig iaf :D


Zumba

Jobbade ett långpass idag: 7-17. Det va ju såklart arbetsplatsträff på eftermiddag så i 4 timmar fick 5 vikarier kämpa på själva i hela huset och ja va en av dom. Vi sprang som jag vet inte vad och svetten rann faktiskt i pannan på mig. Men med kommunikation och flitiga jobbare så funkar det mesta :)
Kände mig totalt överkörd när jag jobbade sista timmen och ångrade väldigt mycket att jag bokat ett Zumba pass direkt efter jobbet.. man måste avboka passen minst en timme innan och som tur va så var det för sent att avboka :) Så det va bara att pallra sig dit och tack för det! Vilken energi jag får av Zumba passen! Dom är så roliga, tempot, musiken, rörelserna.. friheten att kunna göra lite som man känner utan att de blir fel! :)
Och det bästa av allt är ju att jag är rätt pigg nu ikväll också.

Imorgon är jag äntligen LEDIG och gissa om jag sett fram emot de! Vette tusan om jag ska göra nåt vettigt i huvudtaget, det får morgondagen utvisa :)

Ha en finfin kväll!

RSS 2.0