Max Payne

Igår var vi o såg Max Payne på biografen. Den va helt okej faktiskt, jag somnade inte iaf :D
Jaaa, igår hade vi en riktig heldag. Vi va hem till mig först, sen till Birsta åt lunch o köpte take away kaffe fårn Waynes. Seen la vi oss i sängen o glodde på tv en stund innan middagen.

Slutar 13 idag så de blir en lätt dag :)
Och efter jobbet ska jag o hämta ut ett paket på Ica som anlänt från H&M. Ska också luncha med älsklingen och ikväll tänkte vi kanske dricka lite vin o mysa hela långa kvällen. Imorgon blir inflyttningsfest hos syrran. =)

Nu ska ja fortsätta jobba.
Ha en bra dag!

I am proud

Ja, tänk så fantastiskt duktig jag varit idag och klockan är bara 11. Jag har gått igenom alla papper i mina pärmar och kastat massa gammalt och grejat, sorterat om osv. Känns riktigt bra! Jag har plockat i tvättstugan o fixat i min garderob. Sen har jag också ringt till Alfa kassan, arbetsförmedlingen och jobbet för att kunna ringa bemanningsenheten snart. Herregud va flitig man kan va ibland :D

Igår fick jag det underbara beskedet att jag ska få ersättning från ALFA kassan enda sen februari..den ersättningen borde komma antingen imorgon eller nästa vecka. Hur fantastiskt är det inte? Jag har väntat ända sen februari på detta och nu är det äntligen klart med allt strul! Vilken lättnad! :)

Borde ta en promenad nu snart och insupa lite luft men vi får se hur jag gör med det! Snart kommer Mr Jacksson hem och det är definitivt något jag ser fram emot :)
Ska ner på stan o inhandla en kappa jag hittade igår också, blir bra de! Jag bestämde mig idag..den är ju till och med nersatt med 25% så då kan man inte låta bli! :)

Ha en underbar dag mina vänner, det ska jag ha!


Jag älskar dom och denna låt..allt med dom egentligen.
The Killers - Human


Good things

dagen har ju gått rätt bra ändå, jag drog iväg o tränade o solade. Tyvärr så är jag väldigt röd i mitt ansikte nu efter solningen men det brukar ju lägga sig rätt snabbt som tur är!
Känner mig ändå stolt över mig själv att jag tog mig iväg, jag har ju verkligen sämst kondition. Resten av dagen har jag dock inte fått mycket gjort alls.. mest bara slöat som vanligt. Imorgon hoppas jag på att vara mer aktiv då jag ska träffa Anja på stan.. och sen också Johanna förmodligen.

Hade ett långt samtal med Sonja ikväll - det var kul, längesen vi pratade ordentligt, fattar inte varför vi är så sämst på att hålla kontakten. Iaf så bestämde vi att hon ska komma upp den 12 nov o stanna till den 15:e.. hoppas verkligen det blir så, för vi borde verkligen umgås lite innan hon drar iväg hem till Finland igen.

Sen har det börjat diskuteras runt jul o nyår nu.. och det känns konstigt.. jag är ju så van att jobba då.. men i år verkar det som jag ska va ledig. Jacke pratar om att åka utomlands över nyår och det skulle väl inte vara helt fel men för att de ska kunna slå in måste jag få jobba lite mer än jag gjort dom senaste månaderna!

Nu ska jag nog slå igång en film o lägga mig. Sov gott!


2 dar hjärtat

Jag kom precis på att det bara är 2 dar kvar tills du kommer hem! Och eftersom jag ska iväg o träna snart så håller jag mig lite sysselsatt idag. Får se till att vara lite sysselsatt imorgon också så är det snart onsdag och du kommer hem! JIPPI!

Vet du hur lycklig du gör mig? =) Igår var du så himla underbar, som alla andra dagar men igår var du lite extra underbar, tror det berodde på att du saknade mig lite extra mycket..




 

Let it begin

Sovmorgon tog jag idag igen.. herregud va skönt det är att sova tills man vaknar! Vaknade halv 10 och nu har jag ätit frukost o grejat. Om en timme ska jag åka ner på Ego för att träna och sola. Ska bli skönt eftersom det behövs och jag ser faktiskt fram emot det!

Igår somnade jag ganska snabbt ändå.. gick o la mig vid 21..kollade på två avsnitt av Fringe innan jag tvärslocknade så fort jag stängde ögonen. Skönt! :)

Nä hörrni, nu ska jag dra!

Ha en bra dag!

onsdag

Ja, jag längtar så till onsdag! Då kommer du hem, då ska vi prata en massa om allt och vi ska umgås. Jag saknar dig så mycket o de jag tänkt på mest idag är vad vi ska göra när du kommer hem.
Skulle vilja planera varje dag och varje stund men det går inte..och det spelar ingen roll för det viktigaste är att vi är tillsammans och får ut de mesta möjliga av varandra för sen dröjer det 2 veckor tills vi ses igen.



Denna dag har varit slö men jag har fått en del gjort ändå. Jag o Britta tog en promenad i höstsolen och det var så skönt med lite frisk luft måste jag säga! Sen har jag mest bara slöat..kollat på film o börjat se serien Fringe.

Nu ska jag ta en dusch o sen dricka lite kaffe samtidigt som jag kryper ner i soffan under filten.

Hoppas ni alla haft en bra söndag!



Hjärtat, jag älskar dig väldigt mycket och unnar verkligen dig att få göra detta men trots detta så känns det tufft, rent av svårt att visa det. Istället så vet jag att jag bara försvårar situationen genom att vara så ledsen och så behövande, som ett litet barn... vill bara säga att det antagligen går över så småningom.
Och anledningen är bara för att jag värderar dig och vår kärlek obeskrivligt högt.

Hör och häpna

Måste ju faktiskt erkänna att gårdagen gick rätt bra trots allt. Visst det var tungt och jag var som en vandrande pinne i koma första timmen, kunde inte andas, inte prata och hjärtat sprang maratonlopp i bröstet på mig. Jag var i chock, jag var rädd och skärrad. Men inte en tår lyckades pressa sig fram och i slutet av dagen fick jag höra av Jacke att han tyckte att jag hade varit känslokall. Så hör och häpna, jag lyckades vara känslokall :)
Men iaf så är jag glad att jag åkte ner, än så länge känns det som att det var det absolut bästa jag kunde gjort i det här läget och jag mår bättre nu.

Vi kom hem vid 20 så det blev inte så sent ändå.. skönt var de och jag åkte hem till Elinas mamma o jag o Elina spelade yatzy och drack vin o sen blev de en riktig krogrunda - BK, Oscar och Olearys. Och vi blev inte överfulla heller..utan drack faktiskt lite vatten och lite kaffe i slutet av kvällen för att må lite bättre idag :)

Idag mår jag faktiskt rätt bra, visst att man är lite slö men det får man räkna med efter en dag och kväll som igår.

Nu ska jag slå igång en film o slöa. Ha en bra söndag!


let's do this

Okej, nu har jag duschat o packat.. Nu ska jag snart ner på stan o fika med Elina. Sen bär det av till svärföräldrarna för att försöka få nån sömn. Tyvärr så somnade jag ju till på soffan förut så inte vet jag hur det blir med sömnen inatt, det ordnar sig!

Imorgon bär det av och jag har bestämt mig nu för att bita ihop och bara klara dagen..om inte annat för Jackes skull eftersom jag verkligen tror att han vill ha mig där.
Jag ska försöka vara känslokall men ni som känner mig måste skratta när jag säger så för känslokall är inte något jag har nån vana av att vara. Överkänslig som man är o grinar för allt.. men men, kanske jag chockerar även mig själv och lyckas lägga känslorna åt sidan en stund.

Ha en bra helg mina vänner! :)

Ge mig

Jag har pluggat klart, känner mig rätt nöjd faktiskt, har lämnat in två ganska bra och rätt utförliga arbeten enligt min åsikt.=) Sen har jag slöat, Bosse kom o la sig i soffan med mig, jag tänkte se en film.. men jag tvärslocknade, blev ju så mysigt då jag hade Bosse vid min sida. Tror hon ska få sova med mig på nätterna också, kanske jag sover bättre då.
Ska träffa Elina sen i eftermiddag/kväll, blir nice de! blir nog kanske en fika eller så.. sen ska ja hem till Jacke o sova!

Och förut såg jag en man i militäruniform på tvn..vad hände? Jo, tårarna sprutade, dom bara kom, utan nån som helst förvarning..som ett litet barn kände jag mig.. jag försökte skärpa mig men dom ville inte sluta spruta dom där satans tårarna.. Bara för att jag såg en i militäruniform..hualigen.
Hur ska det gå imorgon? Då ska jag se ett större antal militärer.. uscha.. jag vill inte.. jag ångrar att jag gick med på att åka ner dit. Men gör de ju för Jackes skull... pinsamt för han bara om jag sitter o stortjuter hela tiden, fats dte lär jag inte göra, inte hela tiden...
Ge mig akut magsjuka eller nån annan sjukdom så jag inte kan åka, Snälla! Ge mig!


Fantastisk

Ja det har varit en fantastisk morgon.
Väckning klockan 6.. jag kände mig trött, mycket trött men pallrade mig upp ändå. Satte genast igång o städa efter ha ätit frukost. Så hela nedervåningen skiner nu och det luktar gott av rengöringsmedel. Jag har också hunnit med att betala räkningar, tvätta kläder och rensat igenom en del lådor o sånt där man är duktig på att bara kasta ner saker som man inte orkar ta itu med.

Hur resten av dagen blir vet jag inte alls faktiskt. Ska nog ta o skriva klart sista uppgiften som ska in idag så jag kan slappna av sen. Elina kommer ju upp från Sthlm idag så ska ta o träffa henne en sväng var det tänkt. Blir bra de! Saknar henne!

Ikväll ska jag nog sova hos Jacke tänkte jag.. eftersom jag ska åka med hans föräldrar ner till Sthlm imorgon och besöka Jacke på hans jobb.. dom har ju anhörigdag och man ska få massa info. Så nu har jag chansen att öpnna öronen och ögonen ta in den info man får.
Vi ska åka klockan 5 imorgon bitti så det blir en tidig kväll för mig ikväll helt klart. Ska jobba stenhårt på att somna i tid. Kanske lite konstigt att sova hos Jacke utan honom men det känns lugnt, är ju där för jämnan då han är hemma så det är ju som mitt andra hem egentligen.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet.

Ha en bra dag :)

tårar.

NU är det dags igen, är det inte helt otroligt... dessa tårar som alltid ska komma på kvällen då det verkligen är dags att sova. Saknadskänslan..tomheten.. tårarna.
Jag har lovat Jacke att försöka låta bli att gråta ikväll, jag har lovat att försöka vara tapper ikväll då han ringer. Men nu sitter jag än en gång här i sängen med tårar i ögonen..och han ringer när som helst.

Det är precis så som vi sa förut idag.
Vi har vetat om det här hela tiden, vi har vetat om det här, hur det kommer att bli..men ändå har ingen av oss förstått allvaret - att det VERKLIGEN ska hända.
Nu är det så nära så nu går det inte att blunda för längre, nu har det blivit verklighet och vi tycker båda att det är hemskt jobbigt. Jag vet att han känner precis likadant som mig just nu, att han tycker det är minst lika jobbigt.
Men Vi måste vara tappra och starka.

Jag har fått tillsägelser nu, av min lärare.. och av Jacke.. och många andra har sagt liknande saker.
Det är dags att sluta blunda för verkligheten, det är dags att fördjupa sig i läget och ta emot information. Det är dags att få veta så mycket som möjligt om allt som kommer hända och hur allt funkar. Det är dags att öppna öronen och sinnet och lyssna. Det funkar inte annars.
Men jag vill inte! Jag vill ingenting veta om nånting, jag är inte intresserad, jag är bara rädd för vad jag ska få höra eller veta. Jag vill inte veta hur det är där nere..vill inte kunna fantisera ihop nå konstiga saker sen om den fakta jag kan tänkas få nu om jag lyssnar och tar reda på.
Jag vill inte vara delaktig genom att vet amassa saker.
Jag är bara rädd.

Visst kommer vi klara det här, det vet jag. Det är inte det jag bekymrar mig för.. det är tomheten, ensamheten..jag är inte så god vän med dessa två. jag är inte så bra på att handskas med dem.

Den starka känslan av kärlek gör att man blir alldeles svettig av tanken att vara ifrån varandra på det här sättet.
Samtidigt kan man vända på det hela och tänka hur fantastiskt det är att man hittat en människa som man älskar så mycket så att man är redo att försöka fixa det här halvåret..man är redo att satsa 100%.
Ganska fantastiskt ändå.


Så hääärligt

Det blev en sååå skön dag igår!

Jag o Nina tog med oss fika och Bosse och promenerade upp genom skogen mot södra berget. Trots att vi inte hade koll på vart vi gick eller nåt så var det bra, vi hamnade vid slalombacken och där slog vi oss ner i solen med vårat fika. Så jäkla skönt så det är helt otroligt!

Sen blev de massa kortspel och Wille kom hem o joina oss.. Maten lagade jag, hör och häpna kära läsare, och Wille o Nina blev mätta o de va väl bra! Anja kom hit och vi tjejer gjorde oss iordning för en kväll på dallan.
Ner på dallan vid 21..hem vid stängning. Nina sjöng bra mycket och et var precis det jag hade hoppats på för jag är ett av hennes största fans! :D
Det blev en lugn ikväll iaf, jag drack 1½ öl och 2 cider och under så många timmar blir man faktiskt inte full på det!

Är inte dålig idag med andra ord, lite trött bara eftersom man är ovan att vara vaken till längre än 23 som max. Men det är bara bra om man är trött för ikväll ska jag försöka sova tidigt - imorgon blire tidig väckning så man vänjer sig lite inför lördag då vi ska åka härifrån kl 5 på morgonen!

Jepp jepp, men de va allt från mig! Ha en bra dag, nu ska jag på skolan o bli värderad av min mentor..wish me luck :)

kärlek på avstånd

Ska först o främst ta o berätta om gårdagen som var egentligen ganska innehållsfattig.
Var en flitig liten skolflicka, hängde på skolan, vi  hade en föreläsning om psykiska störningar vilken var riktigt intressant och jag längtar otroligt mycket till psykiatri kursen!
Sen blev de stan, träffa Nina, tog en ficka, surra o gick runt o flamsa på stan en stund innna hon skulle träffa mamsen o jag skulle hem.

Idag ska jag o Nina ta o göra i ordning nå kaffe o fika o gå upp på södra berget! Ska bli hur nice som helst kan jag lova! Sen måste jag sätta igång med nå plugg..

Iaf så kom jag på igår att jag saknar Nina o Elina väldigt mycket här uppe i Norrland. Saknar hur vi kunde träffas vi 3 o bara sitta o dricka ett glas vin o surra...spela kort hela dagarna o kvällarna. Och bara surra, surra, surra..dygnet runt..
Ska bli skönt att va med Nina idag.

Kan också berätta vilken otroligt ledsen människa jag känner mig som på kvällarna. Varenda kväll börjar jag grina när jag pratar med Jacke. Jag vet inte varför, det är nog inte bara det faktum att han är borta för det är jag van vid.
Det är nog mer den där tomheten som har infunnit sig, känner mig så otroligt ensam! Och igår låg jag o fundera på om jag skulle ringa Nina o be henne komma o sova hos mig.
Sover dåligt gör man också.. vaknar flera gånger, sover oroligt.. man vet att man är ensam..och att nu är det tid att vänja sig för såhär kommer det vara sen hela vintern.
Kärlek på avstånd är inte lätt, och trots att jag vet att han finns där ute fast bara på en annan plats än mig..att han älskar mig minst lika mycket som jag älskar honom och att det kommer en tid då VI får vara tillsammans på heltid..ja..trots detta känns det tomt, ensamt..och bara jätte jobbigt.

Allt är stjärnklart, Jag älskar dig Jacob Wallin.


måndag

En helt vanlig måndag som iofs varit lite ovanlig eftersom jag spenderat en stor del av dagen på salongen i Haga där Mli jobbar. Hon passade på att fixa mitt hår o jag blev så fin så fin. Tack min gravida vackra jänta! :)

Ikväll har jag varit slö, sett ikapp lite serier jag missat. Skulle egentligen träffa Nina men de blev så sent o efetrsom jag ska upp tidigt imorgon så orkade ja inte.

Jag saknar iaf Jacke, vääääldigt mycket! Och det känns faktiskt att han inte ska komma hem i helgen. Tur jag ska åka ner dit istället över lördagen annars hade helgen känts så lååång! Hoppas det blir lite jobb framöver nu för annars vet jag inte vad.

Kanske jag o Jacke tar en kryssning till Riga.. när han blir ledig.. Men de är inget vi egentligen diskuterat, bara nåt jag sagt att jag vill göra. Skulle va skoj dock! Vi får se.. Kanske väntar med de till senare också!

Nu ska jag lägga mig o läsa tills ögonen slår ihop! Måste packa ihop mina grejer inför skolan imorgon också!

Godnatt mina vänner!

jamen inte dåligt du!

Igår blev de en ruskigt bra dag! Blev skogspromenad med Britta, sen hem o fixa middag för 11 pers. Hur trevligt som helst. MIddagen gick bra, alla rymdes runt bordet och det blev till o med mat över! :) Vin dracks det o surrigt var det, som vanligt!

Efter middan åkte jacke hem o jag o nina surrade en massa.. sen lyckaes vi få med oss britta ut! skojigt värre!  Det blev Aveny, med Marmeladorkestern och karaoke påMercury Cross! :) Sen blev det mitt första besök på Casinot nånsin och jag gick faktiskt plus! :)

Idag har jag bara varit med Jacke, varit o hälsat på hans bror och en blixtvisit hos hans faster!

Imorgon ska jag till salongen i Haga o hälsa på Mli o efter de ska jag nog träffa Nina en sväng.

HA en bra kväll, nu ska vi kolla film o mysa.

Lördag

Har faktiskt planer för denna lördag, inte ofta man har de. =)

Jacke ska iväg o träna sen o jag ska åka hem, ta en skogspromenad med Britta hade jag tänkt, det är ju så fint väder och det är nåt vi skulle ha gjort förra helgen egentligen men ja svek.

Sen ikväll ska ja umgås med Nina, dricka lite vin o surra ikapp oss. Vi har nog mycke att prata om både hon o jag!
Där emellan ska jag försöka få en del tid med in käresta också! Det måste jag bara ha..även om vi har morgondagen tillsammans..men all tid vi kan få med varandra nu är värdefull!

Ha en underbar lördag i detta härliga väder!

Hallå! 3 timmar!!!

Ja, denna dag är ju hur bra som helst trots allt. Jag va på stan me johanna, fikade o kikade runt lite. Tänkte dra till Birsta men mitt samvete sa nej, jag ville hem o plugga. Pluggade ingenting när jag kom hem utan bara låg o kolla på tv tills ja somna en stund.. men nu ni!

Nu ikväll har Jacke hållt på o städa o sortera papper o grejer.. och jag har pluggat...detta har vi pysslat med dom senaste 3 timmarna! Kan ni förstå att jag ägnar min fredagskväll till att plugga - desssutom har jag fått väldigt mycket gjort. Skickat in ett arbete, ett annat är nästan klart, bara en del finslip kvar. Och sen har jag nästan gått igenom en hel kurs om arbetsmiljö och säkerhet som jag fick material om igår.

Jag känner mig så otroligt duktig! Hoppas jag är tillräckligt duktig för att få goda betyg också :)

Nu ska jag sluta datanörda o plugga, nu ska jag kramas o lösa korsord!

Gonaattttt!

på riktigt

Nu börjar det kännas på riktigt.. nu har alla känslor kommit på en gång.
Jag känner saknad, oro och en massa annat på förhand nu.

Jag vet att du inte kan lova.. men snälla, gör allt du kan för att komma hem levande..

Det är iaf underbart att ha dig hemma nu älskling! Det var så längesen jag kände så starkt som jag gör nu, sån stark kärlek. Jag vill liksom aldrig ens släppa dig ur sikte.

Idag ska jag iaf plugga med Cizzi, Jacke ska träna.. Ja, sen får vi se vad vi gör.
Igår umgicks vi med varandra, och jag fick en fin sjal av John - tack! Dock har jag inte vågat ta fram sjalen utan de ska jacke få göra - o tvätta den. Jag är lite rädd fr den eftersom den kommer från Afghanistan. :)

Aja, nu ska ja ringa Cizzi. Hejdå

Jag saknar dig!

Nu saknar jag dig Jacke, väldigt mycket.. och tanken på hur det kommer att bli är jobbig, jag vet inte hur det ska gå..det kommer gå! Men...hur jobbigt kommer det bli?

Du berättade igår hur upplägget är, hur det är tänkt.. och att vara ifrån dig 1 månad i sträck känns tungt..men samtidigt känns det lätt i jämförelse med näramre 3 månader i sträck..
Efter nästan 3 månader..känner man varandra fortfarande då? Kommer man ihåg alla detaljer om varandra?
Eller måste man lära känna varandra på nytt?

Det är så skrämmande så jag vet inte vart jag ska gömma mig, få det att bara försvinna.. jag vill ju vara med dig, inte ifrån dig...


Nu ska jag ägna lite tid åt skolarbete efter att jag tagit en snabb dusch, sen ska jag iväg på skolan.. Tur du kommer hem i eftermiddag älskling, för jag saknar dig.

Allt blir bra

Ja, allt blir bra och allt löser sig.

Praktiken är ordnad, jag behöver inte göra inom äldrevården nu utan ska förmodligen få göra SOMA nu istället vilket känns skönt, och läsa in en kurs nu den här terminen också istället för senare. Känns nice att få stöka undan lite..

Vet inte vad det här betyder för resterande terminer då det blir hål i kursplanen om jag kanske blir klar lite tidigare än andra?? Jag får iaf validera bort dom här 4 veckorna vilket känns riktigt bra! Jag är nöjd! :)

Idag jobbar jag.. jobbar delad tur 7-12 och 16-21. Va hos angelica på timmarna, la mig på hennes soffa osov 2 timmar. Sen diskuterade vi vad jag skulle önska för avdelning på sjukhuset.

Imorgon äre skola o sen kommer Jacke hem - jag längtar! Just nu är verkligen de stunder då han är hemma de absolut bästa! För man vet att snart upphör dom där stunderna för ett tag.. snart är det så att han är borta nån månad i sträck..och jag fasar för den tiden, jag är livrädd och mår fruktansvärt dåligt över det. Men njuter ändå till max nu när jag har i min närhet.
Hur kan man älska en människa så mycket?

Verkar också som att jag slipper bli sjuk - skööönt! Jag va orolig igår. Så jag har överdoserat c-vitamin nu i 2 dagar, gurglat i saltvatten och druckit ohyggligt mycket vatten och te. Vaknade några gånger inatt pga halsen och mitt onda öra men nu känns det mycket bättre igen.

Ha en bra eftermiddag och kväll kära vänner!

igår o idag...

Igår blev de så att jag drog på Ego, solade o tränade innan jag skulle möta upp Johanna på stan!
Blev en fika på Coffe House vilket var underbart eftersom jag va alldeles skakis efter träningen. Sen gled vi runt på stano hade egentligen ruskigt tråkigt, men de gick ju de å! :)

Jacke kom o hämta upp oss o vi åkte hem till pappa o Britta, käkade tacos, drack lite vin, sen också kaffe o likör.. och surret gick som vanligt, diskussionerna flödade!

Sen åkte vi hem ja o Jacke, kollade Idol o va slöa. Jag funderade om vi skulle åka o säga hej till Mli o dom men då va klockan så mycket redan. Hur som helst slog vi igång en film vid 22:30 o ca 10 minuter senare sov jag som ett sött litet barn! :)

Därav är jag vaken nu, har hunnit gå ner på affären o vill helst bara att Jacke ska vakna nu så vi kan äta frukost för jag är hungrig! Skulle visserligen kunna gå upp o äta frukost själv men det känns inte riktigt lika kul!

Idag tror jag vi ska o kika på Johanna då hon har match.. Sen senare i eftermiddag/kväll nån gång ska jag till Tomas med några andra ur min klass o vi ska fixa grupparbetet som ska vi inlämnat senast tisdag.

Jaaa, det var allt från mig för nu! Ha en bra lördag!

äntligen en ny dag

Vi hade ett samtal igår, att av det tråkigare slaget.. Det fick mig att tänka att jag är faktiskt inte ensam i detta förhållande. Nu ska jag tänka över mig själv och varför jag är som jag är mot mion stackars älskling, han måste ha haft några tunga dagar!

Nu ska jag iaf snart iväg o träna innan ja ska iväg på stan o uträtta lite o den ta en kaffe med syrran. Men hinner nog inte sitta flera timmar. Måste hinna hem hit o greja också.. ska till pappsen o äta tacos ikväll.

Imorgon är de plugg som gäller..vi ska göra klart vårt grupparbete.

Varför är de så fullt upp på nå vis hela tiden?

Take the lead!

Såg precis en film med hjärtat, Take the lead heter den o jag tyckte den va riktigt bra! Jag fick lust att dansa efteråt eftersom det är just va de är - en dansfilm :)

Tänkte sätta mig o lösa lite korsord nu, kanske med älsklingen? :)
Vi har fastnat lite i den där korsords tidningen,  men vad gör väl de?


Ha en bra kväll mina vänner.

Tentan!

Tentan är avklarad och nu på efterhand känns de rätt bra trots lite hjärnsläpp på vissa frågor.

Nu är man hemma hos Jacke igen, min lilla sjukling :)

Ville iaf bara berätta att tentan är avklarad och att det känns verkligen som en lättnad!

Flitigt Mysan!

Ja, man har ju varit rätt flitig på senaste tiden ändå.. Har bloggat mycket nu ju och inte bara de..har pluggat en del, jobbat, umgåtts med kompisarna.. varit o tränat - visserligen bara en gång men det får inte stanna där, ska nog o dansa ikväll tänkte jag! -Som belöning för att tentan kommer gå så ruskigt bra! ;P

Har ju pluggat en del faktiskt, igår läste jag igenom allt som jag inte läst i boken, tänkte ta lite repitition idag bara så går säkert tentan idag som en dans! :)

Här kommer en liten del som kan förklara lite det jag skrev igår.....
Igår vart jag sådär hysteriskt underlig igen när vi skulle sova..  Blev irriterad och arg bara för att jag ska ha på ett visst sätt sen när vi flyttar ihop..om ett år....!! Att jag vet vilka fällor man ska undvika för att ett förhållande bara ska flyta bort.-..??
Sen börja ja grina..dels kanske för ansträngningen i huvet då jag blev irrad men dels också för jag helt plötsligt tänkte att det kanske inte kommer hålla mellan oss..

Så det är därför jag peppar mig själv idag och tänker att jag måste skärpa till mig o sluta va så förbaskat grinig om ingenting! :)

Igår satt vi iaf o löste korsord tillsammans efter att jag pluggat klart.. Och fy sjutton vilket team vi är, trodde inte korsord kunde flyta så fantastiskt bra som det gjorde igår! Vi är bra på de här Jacksson! :)

Aja, nu ska jag iaf trycka i mig lite frukost.
Och en annan sak är jag glad för idag är första morgonen jag vaknar upp utan att vara så stel i ryggen att jag inte kan böja mig! JIPPPI!! :D

"sen en tid tillbaka..."

Ja, det är så underligt i mig just nu. Så konstiga hormoner..så mycket irritationer...så mycket känslor...så mycket gråt..
Varför????
Ingen aning..
Jag vet inte vad det är med mig själv, förstår inte alls varför jag är som jag är. Men det är ju bara en period för tillfället, det vet jag ju..

Idag har jag varit på stan med Anja, Agge o lilla Amadeus. Vi drack sjukt mycke kaffe på Charm..skrattade med Jens o Nisse.. Ja, det är sjukt v ilka människor. Och kära Amadeus, han är ju så söt så man blir inte klok, Anja har verkligen en helt underbar liten 3 åring.

Nu ska ja umgås med Jacke..

japps!

Igår kväll kom min sjukling till pojkvän hem.. :) Jag blev strålande glad och även fast jag inte hade tänkt träffa han så gjorde jag de ändå, kunde ju bara inte låta bli! Men inga pussar och han får inte andas i min direkta närhet. Men de spelar ingen roll, igår kväll låg vi i sängen med ryggarna mot varandra och diskuterade allt möjligt! Funkar de å!


Nu ska jag snart iväg, träna.. sen ta en kaffe på stan tänkte jag. Ska kanske träffa Danne nu på morron också, eftersom han är här uppe o jobbar..inte så ofta man träffar han eftersom han bor i Enköping.. men vi får se hur de blir med de.

Hur blev det såhär?

Helt plötsligt slog allt mig i huvet igen.. Jag såg en bild på dig, och smärtan slog mig hårdare än på länge.. Vad hände??

Niklas, älskade kära vän, är det sant? Är du verkligen helt enkelt bara borta???
Jag vill bara inte tro det, har känts så många ggr som att jag sett dig...som att du ska komma gående på stan vilken sekund som helst. Eller att du kommer körandes i din fina bil, stannar, pratar med mig genom rutan.. sådär som det va förut. Då vi pratade om att vi bara måste ta o hitta på nå skoj nu snart...bara umgås...
Hur är det möjligt att det aldrig blir så igen?

Du har varit borta länge nu.. därför blir jag nästan lite förvånad nu när det helt plötsligt slår mig igen...du är faktiskt borta och har varit en längre tid.

Jorden fortsätter att snurra runt sin axel och vi lever vidare med våra liv..
Vill säga dig Niklas att även fast det är så..att allt går vidare.. så går du med mig och många andra i varje steg vi tar här på jorden.

Jamen sådär

Skolan idag gick väl sådär.. gick väl rätt bra först men sen när vi fick ett grupparbete att göra och vi blev indelade i grupper så gick de sämre.. för då va ingen av dom från min grupp där idag. Attans.
Men det lär väl fixa sig ändå.

Åkte iaf tidigt från skolan.. drog på Ego, solade och tränade. Träningen gick rätt bra och det flöt på, vet inte om ja va arg över något för det är oftast då jag brukar ha som mest energi till att träna stenhårt.

Efter träningen gick jag hem till Angelica.. surrade lite med henne o Anja innan pappa kom o hämta upp mig på hemvägen.

Väl här hemma så har jag lyckats ta itu med Alfa kassan o allt de där strulet o nu har vi precis ätit grillat o druckit rödvin - gotta!! =)

Ikväll kl 21 kommer Jacke hem igen.. Han har blivit sjuk i halsfluss och går på penicillin. Vet dock inte om ja ska träffa han ikväll, vi får se hur det känns sen. Har nog ingen lust att bli smittad av halsfluss alls om jag ska vara helt ärlig!
Men men, vi får se vad som blir gjort o inte.

Nu ska jag iaf ta o ägna mig lite åt studieboken tror jag...om jag orkar vill säga...

Hej svejs

Viktigt meddelande

FÖRST AV ALLT! VIKTIGT MEDDELANDE!
Idag fyller en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv år! :) Det är hon som gav mig mitt liv - Min kära mor!
GRATTIS :D






Ja, det är en ny vecka..

Planerna för denna vecka är inte många.. försöker att inte planera varje dag för då blir det aldrig nåt gjort! Bättre att försöka vara impulsiv.

Hittills denna dag har jag iaf tvättat lite, kollat på filmen som vi hyrde i torsdags och ätit frukost. Nu ska jag packa upp alla grejer jag hade med mig hem från Jacke.. och sen ska jag försöka läsa liute i min kära skolbok innan det är dags att bege sig ner mot stan, bibblan och Ego.

Resten av veckan då? Bra fråga.. blir nog många försök att bara plugga o plugga.. eftersom jag har tenta på torsdag oh jag börjar bli nojjig att jag inte ska klara den!

Ja, hur som helst har jag inte mycket mer att skriva nu..
Ha en bra dag folket! :)

tänkte bara säga om bilderna

Eftersom jag är segast i stan så kommer det säkert dröja nån dag till innan jag får hit nå bilder från Bulgarien.. så därför vill jag tipsa er om att min kära syster har lagt några bilder på sin blogg...om ni är nyfikna??

Gå in o kika här vettja ---> Johaanisch

söndag

Sitter ute på Offers jobb i Birsta nu... Dom spelar tv spel o jag tänkte sätta mig o kolla nån serie.
Är lite slö idag frpn gårdagen.. men det var kul igår! :)

Ha en bra söndag folket.

Love up north

Det är klappat och klart...nästan, ska bara köpas biljetter!

Den 17e oktober, alltså om 2 veckor blire "Love up north" inomhusfestivalen på Stadshuset. Nina kommer, kanske Elina också??? Skulle va riktigt skoj, vi tre..igen.. :D

Nina skulle komma redan den 15e.. lite dumt om hon vill umgås med mig, för jag jobbar dubbla skift den 15e och den 16e går jag i skolan.. men de löser sig, vi får hitta annan tid att träffas helt enkelt :D

Nu ska jag umgås med han som gör mig riktigt jäkla lycklig! Ni vet vem han är, right?!??

hjälp?

Jahapp, mamma fyller år på måndag... vad ska jag köpa åt henne?

Nån som har nåt bra tips så snälla ge mig det!! :)

Härliga lördag!

Jaha, gårdagen var ju bra! Började på stan med Anja o Johanna, hinkade kaffe som jag vet inte vad. Sen hem till Jacke.. duscha o greja o sen tog vi bilen ner till stan - åt på blåkina, blev överväldigande mätta. Efetrsom vi drack alkohol till maten så fick vi skjuts av Mange hem, tackar o bockar!

Väl hemma igen drack jag en öl, Jacke en whisky o sen låg vi i sängen o kikade på tvn. Tog också o gav varandra den sköna massagen innan vi gick o la oss. Och nu bara för att man skriver ordet massage tänker alla genast nåt sexuellt men icke sa nicke, det är inte det de handlar om. För ända sen jag skadade ryggen på jobbet så har vi gett varandra ryggmassage med jämna mellanrum även fast min rygg mår bra nu =)

Idag vet jag inte vad som händer.. allt är rätt oklart än så länge. Men eftersom Jacke börjat träna på Ego så chockade jag han imorse med att säga -"tror jag ska träna idag" och svaret på hans fråga om vem jag ska träna med blev -"med dig, eller ja samtidigt som dig." Så det står väl på schemat då.. Och ikväll ska jag kanske ut.. får se om Carolin kommer till stan eller inte..Och Anja va benhård igår, hon skulle inte med ut..men vi får väl se :) Man borde kunna övertala na :D

Nu ska ja äta frukost iaf, Ha en underbar lördag! :)


Hello?

Hello?
Can you hear me?




sämst

Jaaa, just nu är jag sämst på att höra av mig. Det är liksom på nåt vis redan fullt i mitt huvud med att komma ihåg när man ska gå i skola o när arbeten ska lämnas in osv. Så ursäkta mig för det alla ni kära vänner! Jag lovar att bättra mig sooon..
Men hur som helst så ringde Sonja o Mli mig idag o de va ju bra att dom hörde av sig för de va längesen ja surra ordentligt med nån av dom.. och tiden bara rusar iväg. Otroligt.

Nina, hörde av sig iaf, kommer inte i helgen som planerat! Hon hade blivit sjuk o ville dessutom ge mig mer pluggtid.. men allvarligt så lär jag inte läsa särskilt mycket ändå eftersom jag har sämst självdisciplin i det mesta.

Aja, nu ska jag o Jacke se film.. Ha en bra kväll - Sov gott!

Så småningom

Så småningm ska jag skärpa mig o skriva lite mer.. Och då ska ja också satsa på att lägga in lite bilder från Bulgarien så ni får en summering av veckan!

För tillfället är jag dock väldigt inne i skolan o allt. Jobbar ju den här veckan, samtidigt går jag i skolan, och när man inte jobbat på flera veckor o inte varit i skolan på 2 så känns de verkligen som att man måste ge järnet nu. Det är ju dock härligt att ha fullt upp, kommer man uppskatta ledighet på ett annat sätt, och dessutom är det rätt skönt att känna sig upptagen :)

Nu ska ja ringa Cizzi o be henne hämta upp mig innan skolan hos Jacke. Ska plocka undan lite här innan ja drar, kanske läsa lite också. Vi får se!

Ha en underbar dag trots regnrusket!

en paus

Tar just nu en paus i jobbet. Denna kväll är hur skön som helst. Och jaaa, jag älskar att jobba med människor, att lära känna dom, se förändringar och allt de där.

Men nu äre bara 2 timmar kvar och jag ska återgå till jobbet.

Var stolt över mig själv idag då jag skrev klart skoljobb på rekordtid, hoppas det inte blir avdrag på betyget för stressen bara :D


Älskling, jag älskar dig så jäkla mycket! Underbart att du är hemma den här veckan, var ett tag sen jag kände mig så bortskämd med din närhet och kärlek!

hemma igen

Japp, nu har man kommit hem från Sunny Beach. Det var en underlig vecka, dåligt väder, ja va magsjuk och förkyld. Men på nåt underligt vis var det en skit bra vecka ändå, bra med miljöombyte och roligt sällskap.

Orkar egentligen inte skriva mer nu, är ju stressad som attans denna vecka då det är skolarbeten, jobb och anat på en samma gång. Tenta nästa vecka, wish me luck! :)

Nog för att ja hade ett samtal med in mentor igår och hon har höga förväntningar på mig, tycker jag ligger väldigt bra till så det var ju skönt att höra! :)

Duschen nu, hej svejs!

RSS 2.0