Halkbanan

Idag var jag på den berömda halkbanan och det var mycket mycket lärorikt.
Det va skrämmande att se hur det faktiskt är.. man fick vekrligen upp ögonen för hur det kan vara i olika hastigheter och hur svårt det faktiskt kan vara att väja en sladd eller att väja för något som finns i ens väg.
Nu ser man ännu mer vilken risk man utsätter sig själv och andra för genom att ge sig ut i trafiken. Och man fick verkligen upp ögonen för hur svårt det kan vara att förstå och beräkna avstånd och risker.
Vet inte ifall jag tyckte att de va så "skitkul" som alla säger. Jag tänkte mycket på att om det hade varit ute i trafiken istället för där på halkbanan så hade man skadat sig rejält eller kanske dött, eller skadat/dödat någon annan.
Det var en läskigt upplysande upplevelse som inte va tråkig men inte "skitkul" heller. :)

Har i eftermiddag suttit och pluggat 3 timmar teori och jag tror faktiskt att jag kanske lärt mig lite, iaf för stunden. Det är hårdplugg som gäller nu när det bara är en vecka kvar!

Imorgon ska man upp i ottan igen och gå på jobbet. Kommer bli en lång dag men det grejar jag! :)
Nu ska jag äta middag, HEJDÅ! :)


Vilket sug!

Shit, vilket sug jag fick att åka utomlands nu! Vi va ju nyss men de känns som en evighet sen! Jag är ledig 1½ vecka i juni/juli och då funderar vi på att dra iväg nånstans. Vi har varit inne på Kroatien men det fanns så dåligt med flyg dit just den perioden jag är ledig. Men ja, jag har inte varit så sugen att åka nånstans i huvudtaget men nu kom det tillbaka. Grekland kanske? Va längesen ja va i Grekland och det är ju så fint där så det är inte klokt. :)


Man ställer ju upp om man kan!

Imorse va ja så sjukt less för att jag tagit på mig att jobba idag också.. men det gick ju riktigt bra trots den överhängande tröttheten!
Tog en veva på stan efter jobbet. Köpte ett par fina träningsskor, en ryggsäck, ett par byxor, en träningstop och en tröja :)
Kom hem vid 16 tiden.. åt lite och slocknade sedan på soffan! :) Vaknade 17:53 av att dom ringde från jobbet o fråga om ja kunde rycka in ett par timmar. "Javisst" sa jag, ringde pappa som skjutsa mig och 10 minuter senare va ja på jobbet!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova sött, för jag är fortfarande sjukt trött.



Dessa skor köpte jag och dom va grymt sköna :)


Tungt

Nu känns de lite tungt.. just idag, just nu.
Har jobbat torsdag, fredag, lördag, söndag och nu sitter jag här o laddar för ännu en dag på jobbet. Vi brukar max jobba 4 dagar över helg men jag gör min femte dag nu och det känns vekrligen i både psyke och kropp! Jag längtar hemskt mycket efter torsdag för då är jag ledig och får sova ut på morgonen! Jag behöver verkligen de nu! :)

Såhär ser denna veckas schema ut:

Måndag: Jobb 7-14
Tisdag: Halkbana 9-15
Onsdag: Jobb 7-17
Torsdag: ledig!
Fredag: 7-13
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Så länge jag jobbar såhär som jag gör så kommer den där körkortsteorin hamna i kläm. I helgen har jag inte öppnat boken igen.. blir så jäkla trött av dessa långa pass så jag gör inget annat än sover när jag kommer hem. Så torsdag, lördag och söndag måste bli teoriplugg för annars vette tusan hur det ska gå! Teoriprovet är ju nästa vecka. Har ju inte gått igenom alla faserna än. Panik.

Ha en bra dag iaf! :)


Trötter

Gick o la mig strax före 19:30 igår.. fanns ändå inget att göra plus att jag va jävuslt trött. Jag blir oftast sådär efter jobbet: slö och oföretagsam vilket oftast också leder till väldigt tidig läggning :)
Somnade inte förrän vid 22 tiden men det är iaf skönt att vara utvilad idag! :)

Nu måste jag rusa! Ha en fin dag!

Som ni redan vet

Har sovit riktigt dåligt inatt. Jag sover i princip aldrig dåligt! Hade svårt att somna och när jag väl somnat så vaknade jag flera gånger. Kan tänkas bli en tung dag idag.
Som ni redan vet så jobbar jag hela helgen så nikommer nog inte se så mycket av mig. Schemat skrev jag ju i ett tidigare inlägg så det är bara att kika där hur jag jobbar om ni undrar :)

Måste ju under helgens lopp försöka hinna plugga lite teori också.. hur jag nu ska orka de.

Nu måste jag rusa! Ha en finfin helg!

Utbildningskontroll

Idag körde jag en så kallad utbildningskontroll. Det är som en uppkörning fast inte lika allvarligt :) Jag fick köra med en annan körskolelärare än den jag har  och det var i en annan bil än ajg brukar köra. Det gick bra! Jag va sjukt nervös och i början gjorde jag några småtabbar mest av nervositet och för att jag inte kunde med bilen riktigt. Tänk att det kan va sån skillnad på olika bilar! Hur som helst så blev jag godkänd. Han tyckte inte att de va nåt speciellt jag behövde träna på utan han bara påpekade några småsaker jag gjorde galet och skulle ha tänkt på. Som tur va så bedömde han inte alls mitt sätt att köra en ny bil utan han förstod varför jag gjorde som jag gjorde med tanke på den bil jag i vanliga fall kör :)

2 veckor kvar till teorin. Snacka om att jag måste råplugga nu!

Pics

ÖJESTRANDS GOLFKLUBB 21/5 2011








VINDHEM, ALNÖ 22/5 2011








Schema

Här kommer för övrigt schemat för de dagar som är kvar på den här veckan:

Onsdag: LEDIG. Utbildningskontroll på körskolan 16:30-17:10
Torsdag: 16-21
Fredag: 7-17
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21


Inte roligt alls.

Har suttit ute o läst i körkortsteoriboken nu och tyckte jag hade ganska bra pejl på läget. Sen gick jag in och gjorde ett test på datorn som gick åt skogen! Why? Tyckte verkligen att jag lärt mig men ändå blir de fel. Det är verkligen inte roligt men jag måste ju klara det här nu, har ju kommit så jäkla långt med det här körkortet..längre än jag trodde att jag nånsin skulle komma.

Jacke åkte idag och ska vara borta 3 veckor.. vet inte riktigt hur de känns faktiskt. Jag vet att jag borde känna nån sorts tomhet och ensamhet men jag börjar bli så van vid det här nu att det känns lugnt. Visst kommer det alltid stunder då det känns dö-trist men just nu känns det lugnt :) Jag vet ju dessutom att han verkligen behöver jobba där nere nu så då känns det ännu mer okej.

Helgen har varit jätte bra iaf! I fredas var vi hos Mli o Johan där de blev grillning med dom, Johanna, Daniel, Sandra och Ante.. tror att folk trodde tat ja va jävligt uttråkad men de va ja inte alls! De va kul o komma ut bland folk lite och umgås :) Dessutom va de ju jätte skoj o kolla in charaderna som dom körde.. jag är ju en tråkmåns i vanlig ordning och får ju ångest vid själva tanken att köra charader och kanske skämma ut sig.. men de va kul o titta på iaf :)
I lördags åkte jag, Jacke och Johanna ut till Öjen där Johanna o Jacke slog ett gäng bollar på ranchen. Käkade där ute och grattade papi som fyllt år :) Efter det blev de middag och kortspel hemma hos pappa o Britta.
Söndagen spenderade vi mest i bilen.. jag körde o körde o körde tills ja va less på att köra bil! :) På kvällen blev de middag hos Jackes föräldrar vilket inte alls va fel :)

Nu ska jag kika på ett avsnitt av Gossip Girl, sen är de bara att ta upp pluggandet igen! :)
Ha en finfin kväll!

Känns bra

Slutade 13:00 igår och direkt efter jobbet bar det av till körskolan för en dubbel lektion där. Gick riktigt bra, lite småsaker än som jag bör träna en del på hemma bara.. Men nu är jag i princip klar på körskolan! :) Ska bara ha en lektion nästa vecka då jag får köra med en annan körskolelärare och en annan bil, en utbildningskontroll för att se om de är nå särskilt ja bör tänka på! :) Sen ska vi ha en dubbel lektion veckan innan uppkörningen också bara för att kolla läget lite.
Efter körskolan kom Jacke och vi drog iväg o körde.. så sammanlagt körde jag ungefär 5 timmar igår!
Det märktes sen för jag somnade till en film i soffan vid 21:30 och va tvungen o gå o lägga mig då, helt helt slut! Sen har jag sovit hela natten utan att ens vakna då Jacke kom o la sig, skönt! :)

Nu ska jag kila iväg på jobbet!
Ha en finfin dag!


tavlor

När jag kom hem från jobbet igår så hade Jacke satt upp tavlorna i vardagsrummet och jag tycker det blev riktigt bra ja! :)

  


TACK TACK TACK!

Igår fick jag en tidig födelsedagspresent av Jacke och gissa om jag blev glad! :)
Han hade köpt en klocka åt mig, nästan precis en sån som jag vill ha fast den här va förstås lite bättre!
Tack älskade älskade vän!

 


Blää

Det rinner och det rinner och rinner ur näsan och även om jag inte alls är jätte sjuk på nåt vis så är det väldigt störande. Använde upp 5 näsdukspaket igår och det känns ju sådär. Man blir ju så fin och fräsch runt näsan dessutom! :) Nyser som en galning. Mamma propsade på att det kanske är allergi och javisst! Det kanske det är, får väl ta o testa nån allergimedicin.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet! Jobbar 7-13 idag :)

Ikväll kommer Jacksson hem! :D

Städa, städa..

Idag städar jag och det känns skönt att få fint omkring sig! det var verkligen längesen jag städade och trots att jag dammsög av alla möbler, listerna och golven så yrde det dammtussar här så det var bara att ta en sväng till med dammsugaren. Men nu är det hyffsat dammfritt iaf! :) Har lite kvar av städningen: torka golv, badrummet, torka i köket och putsa fönstrena. Men får se hur mycket jag orkar göra idag!

Mamma kommer ner i efetrmiddag, jag ska följa med henne på IKEA o kolla på dukar till terassen hon ska ha i sommar.  

Ha en finfin dag i det underbara vädret! :) Det är ju bara 20 grader i skuggan. :)

Goddagens!

Blir så jävulskt trött o less av det här vädret så det är som ett skämt! Kom hem vid 14 idag och satte mig vid datorn.. genast började ögonen falla ihop på mig så det var bara att lägga sig på soffan o sova en stund.
Nu spelar jag musik, lagar broccoligratäng och känner mig rätt pigg :)
Påbörjade städningen här igår, tvättade och plockade så jag ska kunna damma och dammsuga. Så kanske ska ta itu med det idag? Jag ska göra ett försök :)
I helgen är det jobb som gäller igen! Men det känns faktiskt bra, vad ska jag annars hitta på?

Jacksson kommer iaf hem från Afghanistan nästa vecka och det gör mig lycklig och glad :)

Nu ska jag kolla till gratängen!
See ya! :)


Godmorgon!

Detta är en himla skön morgon.. Jag har sovit ut! Vaknade först vid 7 tiden, gick på toa och la mig sen igen och läste i körkortsboken.. orkade bara läsa några rader innan jag somnade igen. (som vanligt när jag läser den där boken)
Vaknade nu vid 8 och det va så jävuslkt skönt att veta att jag sovit så länge jag behövt. Jag känner mig ganska utvilad nu och det var många många dagar sen jag kände så. :)

Har inte så mycket att berätta i övrigt så jag slänger in veckans schema bara:

Idag (tisdag): Körlektion 11:00-12:25. Sen jobbar jag 13-21.
Onsdag: Riskettan 8:30-12:00 (ca tid) sen birsta för träning hos Emilie kl 15:00.
Torsdag: Jobb 7-12. sen leeedig! :) Ska försöka se till o städa o kanske tvätta nån maskin om tvättstugan är ledig.
Fredag: Jobbar 7-13.
Lördag: Jobbar 7-21.
Söndag: Jobbar 7-17.

That's it! Nu ska jag slänga mig i duschen!
Ha en bra dag!

Jobb jobb

Jobbar denna helg som ni vet och jag börjar bli trött... Känner mig helt färdig nu och det ska bli riktigt skönt att sluta klockan 15:00 idag! :)
Igår kom pappa o Britta hem från Spanien och jag har saknat dom! Sjukt va mycket jag hänger där jämnt på vardagarna. Och det enda jag tänkte på igår när jag slutade klockan 21 va att ja ville dit o se dom och säga hej! :) Hoppas dom inte tycker jag är alltför jobbig som ska va där för jämnan.. blir ju till slut så att man i princip slutar fråga, man går bara dit..

Rökningen har gått skapligt.. jag rökte 2 ciggaretter igår och 2 ciggaretter dan före det.. idag har jag inte rökt ett skit än så länge och jag ska absolut försöka hålla mig till det! :) Har dessutom börjat springa i trapporna upp och ner här på jobbet istället för att ta hissen och det känns hälsosamt. Man blir lite pepp och lite piggare av att tänka på hur sund man är när man inte röker och springer i trapporna. :)

Nu är min lunch slut och det är dags att jobba vidare! ha en finfin dag! :)

RSS 2.0