MUSICA!



Älskar denna låt!

Här finns musikvideon: http://www.youtube.com/watch?v=vUvVphkz_lU

Yees

Tror faktiskt att provet gick fint! :) Skrev iaf på alla frågor och hade säkert kunnat suttit och skrivit ett bra tag. Så det borde ha gått bra trots att jag inte pluggat nåt inför det.

Nu blire lektion, introduktion på Etik och Livsfrågor.

Ha en bra dag! :)

School day

Pluggade jag nåt igår? Nepps.. jag tänkte att jag borde kunna det här ändå, vill inte klara provet för att jag tokpluggat kvällen innan. Hellre klarar jag det på att jag verkligen ha sittande kunskaper. Så nu hoppas vi på de! :)

Är fortfarande lite förkyld..nyser och hostar.. Värdelöst, Helt Värdelöst. Jag vill verkligen träna nuju! Men funderar på om jag ska satsa på att plugga idag efter skolan, försöka göra klart allt som ska göras den här veckan. Och samtidigt dricka finrexin, äta bisolvon och kanske vitlök - bli frisk! Så kan man satsa på att träna imorgon! Jag har sånt sug efter träningen så jag knappt förstår mig själv! :)

Till helgen är de premiär för "nya espan" som egentligen heter något helt annat.. :) Både Ida o Camilla har hört om ja ska med dit och visst blir jag sugen! Dessutom är de ju inte ofta man umgås med nån, så kan nog bli skoj! Vi får se hur de blir.

Nu ska jag iaf borsta tänderna innan det är dags för skolan.
Wish me luck.

Sundaylove

Det är söndag, Sonja har återvänt till Finland.. Det har avrit kul att ha henne här! Vi har visserligen inte gjort alltför mycket aktiviteter men jag tycker det har varit lagom! Vi har åtminstonde haft tid att umgås vilket är gött! :) nu är det helt klart min tur att åka till Finland nästa gång. Men med renovering av lägenhet samt Spanien resa nästa vår så räcker nog inte pengarna till!

Min käraste Jacke kom hem igår kväll.. vi behövde det här..vara ifrån varandra några dar, umgås med kompisar och surra skit på varsitt håll.. För nu är vi helt klart nyförälskade på nytt! Avstånd ger perspektiv och saknad..vilket i sin tur leder till en jävulskt massa kärlek! Me like.

Nu ska jag mysa med älsklingen.. borde kanske egentligen plugga men orka!?

Ha en bra kväll!

Skön dag

Det har varit en skön och slö dag!

Kvällen igår var helt okej, men jag förstår varför jag inte varit ut sen i maj! Det är faktiskt inte jätte roligt! Egentligen mest bara onödigt! :) Men vi dansade en massa, drack en endaste cider och sen vatten.. Så man mår faktiskt finfint idag! orka bli full och sen bakis!? - Nej!

Snart anländer Jacksson till stan och han kommer hit o käkar middag med oss sen. Jag tänkte tillaga flygande Jakob - Mums! :)

Ha en bra kväll!

Perfect

En massa gamla minnen har snackats!
Och nu drar vi på krogen, har inte bestämt oss för vart vi ska men det ordnar sig!

Ha en bra kväll!

Inte tid

Man tar sig absolut inte tid till atts itta vid nån dator då man har en kompis här! :) Så ni får ha överseende.

igår åkte jag, Sonja och Britta ut till Birsta, tog en heldag där..fyndade lite! Var nog in i alla butikerna nästan! Tre shopping-galna tjejer, det är great! Jag handlade dock inte just nåt eftersom jag måste spara pengar till lägenheten.
På kvällen grillade vi oxfilé och sen blev det till att lära Sonja spela Canasta! :) Riktigt trevlig kväll måste jag säga! Och Sonja var djupt imponerad av oxfilén..jag var djupt imponerad av att hon börjat äta kött! :)

Idag tog vi en promenad ner på stan, och förbi min o Jackes lägenhet. På stan så gick vi runt i lite affärer, tog en fika på charm och sådär. Men så roligt var det väl kanske inte, man blir liksom mättad! Så vi drog hem igen och nu sitter vi på balkongen och dricker ett glas rosé och bara slappar innan de e dags att duscha, äta middag och greja!

Nu ska jag återgå till Sonja!
Hej svejs!

Roadtrip

Gårdagskvällen tog en helt annan form än vad som va tänkt. Sonja, den klantiga och virriga strulade till det rejält i Umeå, jag orkar faktiskt inte ens skriva hela historien, som slutade med att hon missade sista bussen till Sundsvall. Jag och pappa satt stressade här hemma i Sundsvall och letade andra färdsätt åt henne.. men kom fram till att det var kört. Så vi beordra henne att sätta sig på en buss till Nordmaling och sedan satte vi oss i bilen och gasade upp och hämtade henne. =)
Allt gick bra, vi kom hem vid 2 tiden och idag är jag trött eftersom jag klev upp med Jacksson vid 8 och vinkade av han. Han åker ju som jag kanske nämnt tidigare till Karlsborg för återträff idag.

Nu hör jag att Sonja också vaknat så ska nog ta o sätta på en kanna kaffe till!

Ha en bra dag! :)


Psykiatri

Idag började vi vår Psykiatri kurs, kommer nog bli jäkligt intressant! Det kommer bli mycket frågeställningar och mycket diskussioner, mycket lärorikt helt enkelt!

Nu sitter jag på skolan och väntar på att Jacksson slutar så ska vi ta en raid på Birsta och stan. Sen ska jag hem och vänta på att Sonja anländer ikväll kl 00:20. =) Ser verkligen fram emot dessa dagar med Sonja! Synd att ja fick så mycke uppgifter o skit nu bara, men får väl göra lite ikväll och resten på söndag! Det löser sig :D

Ha en bra eftermiddag folket!

fix och städtant

Gjorde ett ryck trots tröttheten.. Jag har nu bytt sängkläder och tvättat dom, putsat fönster och allmänt plockat. Nu är jag slut.. ska dock dammsuga också. Men dagen är inte slut än så jag tror jag ska ligga lågt en stund nu..

Idag ska vi hämta sängstomme med sängbord, känns skönt att ha det klart! Och vi fyndar hela tiden, även det känns helt fantastiskt kul! :)

Nä, nu ska jag vila mig. See ya!

Pitbull

Jag tycker han är skön!





New day

En ny dag och den har börjat med hostmedicin och detox te med honung i. Vaknade förstås imorse av att ha svårt att andas eftersom näsan va täppt och jag hade en hostattack. Less? - Jajemen!

Idag är jag hemma hos pappa och Britta, tänkte bädda rent, dammsuga och plocka lite. Helt enkelt förbereda för att Sonja anländer imorgon! :) Ska bli jätte kul att ha henne här, va ett tag sen vi träffades nu igen!

Nej hörrni, måste försöka kurera mig.

Här ligger Brittas hus ute för försäljning iaf!
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/495051

Ha en bra dag!


Galant

Redovisningen idag gick ju galant, jag hostade, harklade o greja och sen flöt det på! Väldigt lättsam dag i skolan. Skööönt!

Sen ja kom hem till Jacke har jag mest bara slöat, kollat på lite tv och suttit vid datorn. Funderar dock på att skärpa till mig nu och göra mig iordning. Klockan 16 ska vi ut till Birsta, funderar dock starkt på att åka ut innan.. men vi får se.

Ha en bra eftermiddag folk!

JAG VILL INTE!

Är det något jag vill idag så är det att stanna hemma! Förkylningen är fruktansvärd nu, snoret bara rinner och rinner.. hostan ger sig inte! Kurera, kurera vill jag göra! Men det finns ju ingen tid.. bara att bita sig i kragen, gå till skolan. Sen i eftermiddag har vi en del grejer att uträtta. Lämna tillbaka mitt skoställ på ikea eftersom det är för stort, kolla på dom där muggarna John pratade om, Byggmax o kolla golv..kan det ha varit nå mer? Ja säkert!

Imorgon ska jag iaf spendera dagen på alvägen, måste dammsuga o byta sängkläder o så innan Sonja anländer på onsdag. Ska bli grymt kul att hon kommer hit, jag ser fram emot de! :) Synd att vi inte har flyttat in i lägenheten än.. men det gör inte så mycket, vi får va på Alvägen helt enkelt :)

Ha en bra dag folket! Det ska jag försöka ha!

inte många knop

Allt går väldigt långsamt idag. Minsta ansträngning gör tyvärr att jag får tyngre andning.. Har legat i Jackes säng stor del av dagen.. kollat på gamla Paradise Hotel avsnitt. Intriger är ju alltid uppmuntrande en tråkig söndag :)

Jacke har åkt iväg och hjälpt Robin och Frida att lägga nå golv.. jag ville inte följa med då ja e dålig. Dels för att jag inte orkar och dels för att jag kan smitta lille Oscar. Så nu när Jacke varit borta har jag passat på att städa hans rum (för vilken gång i ordningen vet jag inte). Och egentligen är det ju dumt att man gör det åt honom, I know! Men han hade faktiskt påbörjat städningen så de va bara lite småplock att fixa :)

Nu ska jag nog slå på tvn igen och lägga mig med en kopp te i sängen.
Hejdå

Förkyld

Goddagens!

Gårdagen var slö, nå så grymt slö! Jag är glad att jag fick följa med på kräftskivan i fredas eftersom annars hade jag legat o dött i soffan..trodde ju att Jacke va på firmafest men så va ju inte fallet. Tur att det fanns en plats över på festen också annars kanske jag hade fått vänt och gått hem igen? :) Så tack pappa och Britta för att ni drog med mig då jag satt i köket och va uttråkad! :) Mindre tack dock för att jag va så jävulskt trött igår.. dels vare förkylningen, dels vare för att man va vaken till 02.00, och dels kan de ha berott på alkoholen. 
 
Jacke agerade chaufför igår åt pappa och Britta när dom skulle på 50-års fest.. mellan körningarna så låg vi i soffan och glodde på film. Det var faktiskt längesen jag hade en så skön kväll, film och mys i soffan en lördag kväll! Händer inte ofta!
Idag ska vi iväg till Bydalen, bosätta oss där nån dag..eftersom vi varit på Alvägen några dagar nu.

Nu ska jag se om jag kan väcka upp någon i huset så vi kan äta nån frukost! :)
Ha en bra söndag!

Alvägens Gatufest

Denna dag har spenderat med Britta och Wille.. Riiby gård i Bergeforsen och stan.

Ikväll följde jag med pappa och Britta på Alvägens alldeles egna gatufest. Kräftskiva - första gången jag smakat kräftor och det var ju faktiskt rätt gott! :) Men framför allt så är det kul att träffa alla grannar, luska vart folk bor, hur stora husen osv. Mycket kul! :)

Kom hem nu bara för att gå på toa och hämta mer öl så ska genast återgå!
Ha en bra kväll!

Blää

Vaknade imorse med hosta, rethosta..den är vidrig.. inte så många andra förkylningssymtom dock vilket är skönt. Har druckit te med honung i och tryckt i mig Noskapin, vägrar bli riktigt sjuk! Kurera, kurera!

Vill verkligen träna idag.. får så sjukt dåligt samvete när Johanna frågar varje dag om vi ska träna.. och nu tänkte jag att jag skulle ha tid i helgen.. särskilt eftersom den största planeringen med lägenheten är klar! Men vette tusan om det är bra att träna när halsen är knäpp och jag har rethosta?? Slött. Riktigt slött.

Ha en bra dag!

Ingen lätt start

Första dagen i skolan.. totalt kaos, helt omotiverat.. helt sjukt..
Börjar med att vi får veta att fyra av fem lärare har fått andra tjänster..KUL!? Så 2 nya lärare fick vi..glad - nej! Konstaterade dock att man får trösta sig med att det bara är denna termin kvar.
Efter genomgång med rektor och lärare om alla förändringar så hade vi 1½ timme lång föreläsing om demens.
Blev man slö? - Javisst!
Efter lunchrasten så skulle vi kolla på en timme lång film, även den om demens.. Super trött?? - Absolut!
Det mest positiva som hände idag va att Cizzi och jag gjort klar alla uppgifter och kunde därmed sluta efter filmen.. fanns många andra som antagligen blev kvar ett tag till.

Fick se lägenheten igår! Vi fick nyckel igår så vi kunde åka dit o mäta o greja lite. Nu ska vi börja planera för renovering! Tror faktiskt vi tänker ta med oss datorn dit ikväll och sätta oss och planera efter bästa förmåga. Vi försökte igår när vi kommit hem därifrån men konstaterade att de va väldigt svårt att bygga ett nytt kök på datorn utan att se det gamla framför sig!

Ser fram emot detta!
Nu ska jag ta en macka innan älsklingen kommer och vi ska till BIrsta.

Ha de bra!

Yesterday

Godmorgon!

Igår gick pluggandet fint! När jag trodde jag hade gjort det jag kunde så säger Cizzi: "Ska vi inte göra grupp uppgiften också även om vi inte vet exakt hur den ska göras?" Sagt och gjort! Det var lite klurigt eftersom vi var osäkra på hur uppgiften skulle göras, vi ska ju få info imorgon.. men det va skönt att ha gjort klar hela den här kursen nu! :)

Igår eftermiddag ringde Jacksson till lägenhets säljaren för att höra om eventuellt tidigare inflyttning. Säljaren sa att visst kunde vi få stuva undan de saker som va kvar och flytta in.. men vi skiter nog i det. Det är för mycket grejer kvar i lägenheten. Däremot ska vi ändå få nyckel dit idag så vi kan åka dit och mäta och greja inför renoveringen! :) Ska bli sjukt kul att äntligen se denna lägenhet irl. Jag har ju som sagt bara sett den på bilder eftersom jag jobbade då visningen va! Men jag litar på älsklingen min.

Imorgon kommer mäklaren till Alvägen och ska fotografera huset så idag leker jag och Britta städkärringar!
Ska träna idag är det tänkt också, men jag fattar inte när!? Det ordnar sig säkert de å! :)

Hej svejs!


Plugg

Gött! Man är verkligen duktig ibland må jag säga!
Cizzi kom hit vid 9 och vi har nu suttit 1½ timme. Jag har gjort klart sista uppgiften och kan därmed pusta ut. Nu tänkte jag vänta till efter föreläsningen på torsdag innan jag lämnar in uppgiften eftersom man kan lära sig något matnyttigt att komplettera med.



Matnyttigt, Jaha, nu blev jag hungrig!

Hejdå!

Tömma datorn

Godmorgon kära läsare! :)

Natten har varit jätte skön och jag är utvilad.. - Rent av laddad för en dag i skolböckernas värld! Inte bara det, Laddad för att göra klart uppgifterna, laddad för att komma tillbaka till skolan på torsdag och känna ett totalt lugn med allt! :)

Morgonen har startat bra förutom att min dator var så jävulskt trött nu att jag funderade på o kasta ut den. Nu ska jag ta itu med de här och lägga alla bilder och viktiga prylar på en extern hårddisk, tänk om datorn kraschar, alla bilder och allt skolmaterial försvinner. Inte kul! Så nu är det skärpning som gäller för min del kan jag lova!

By the way så ringde min kära mor ett flertal gånger igår.. hon hade funderat över vad dom hade hemma som vi kunde ha användning för i renoveringen :) Det va både kakel och golv! Om vi kommer ha användning för det vet jag inte, men tack kära mor! :D


Mamma och Lars.

Nu ska jag vänta på att Cizzi ska höra av sig. Ska ta o ställa ordning lite där vi ska sitta också så jag har det gjort.

Hej svejs!


Färdig

Nu är jag nästan färdig för idag. Ska bara hänga den sista maskinen med tvätt sen får det vara bra! :)
Ska försöka somna tidigt ikväll så man tar sig upp imorgon bitti! Cizzi kommer nämligen hit och ska plugga med mig, det ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot! Mjukstarta lite innan skolan börjar på riktigt :D

Gonatt folket!

Active

Vilken aktivitet det blev på eftermiddagen och kvällen!
Pappa kom hem, berättade att huset ska fotograferas på torsdag eftersom dom nu ska sälja det. Så vi satte igång o städa, pappa övervåningen och jag började lite smått på nedervåningen och i tvättstugan. Efter att ha frågat pappa ett flertal gånger om vad jag ska göra med vissa grejer i tvättstugan så ryckte han också in och städade tvättstugan. I cirka två timmar har vi hållt på med tvättstugan, städat från golv till tak och rensat massa skit som vi hittade! Men nu glänser den som aldrig förr :)

Har också gått igenom mina garderober lite smått och lyckats kasta lite plagg och 2 par skor. Känns som en bra dag för rensning. Nu har man ju energi när man vet att man måste göra sig av med lite skräp inför den kommande flytten!
Känns sjukt bra att ha en lägenhet, och inflyttning bör ske i mitten av september.
Men innan vi kan göra oss riktigt hemmastadda så måste vi renovera, och det är inte nån liten renovering som väntar.. Men jag tror det kommer bli bra också! :) Skoj skoj!

Nu ska jag se om jag hittar nå mer roligt att gå igenom, är på riktigt rensa humör!

See ya!

Kontrakt

Sjutton så nervös jag blev nu.. Nu ska det verkligen ske, jag och Jacke ska köpa denna lägenhet. Det känns helt sjukt, helt ofattbart..ja verkligen ofattbart. Nu ska vi dra och skriva kontrakt, va sjukt..

Stockholm m.m

     

Det blev inte så jätte mycket bilder i Stockholm men här är några utvalda. Vi hade faktiskt så pass kul att man glömde bort att änvända kameran!

Första dagen i Sthlm spenderade jag, Elina och Jacke på stan.. men vi va så trötta och möra att det blev en kort sväng, vi satte oss ganska fort och drack kaffe och öl. Trevligt vare! Mycket kortspel blev de sen eftersom vi är såna korthajar :) Så kvällen spenderades hemma hos Tobbe och Elina med kortleken och vin.

På torsdagen hade vi en plan som vi också fullföljde. Vi åkte till Skärholmen och shoppade loss, jag hittade jens och några tröjor/linnen, Jacke likaså.. Elina köpte ett usb minne som knappt behövdes sen! ;P
Efter shoppingen bestämde vi oss för att knalla till minigolfbanan och utklassa varandra! Förutom några jävulskt störande ungar som va där så gick allt prima! Det va sjukt längesen nån av oss spela så då blev det ännu roligare!
Torsdag eftermiddag och kväll blev sjukt bra.. vi satte oss och drack lite vin och cider o grejer, spelade kort och bara njöt av ledigheten! :) Sen på kvällen efter att ovädret dragit förbi så åkte vi in till Grönan. Vi hade sjukt kul! På 2½ timme hann vi med att åka 11 åk, äta middag och dricka en öl. Och vi skrattade så jag o Elina konstaterade att rösten borde vara förstörd för alltid. Sjukt kul kväll, sprang som barnen i Lustiga huset och mellan alla karuseller! :) Längesen Grönan va så kul tror jag trots dess tråkiga karuseller!

På fredagen gjorde vi i princip ingenting eftersom jag och Jacke skulle åka vidare mot Dalarna. Men lite Guitar Hero och kortspel hann vi iaf med! :D

Ja sammanfattningsvis så var både jag och Jacke jäkligt nöjda med tiden i stockholm, vi gjorde inte så mycket men hade de jäkligt bra ändå. Och det var kul att hälsa på Elina, se vart dom bor, det lär nog hända fler gånger! :)

     

Efter en natt i Dalarna begav vi oss hemåt till Sundsvall för att på lördag kväll infinna oss på Mli's födelsedagsfest. Resan gick ju rätt smidigt förutom att bilen krånglade och vi blev stående efter E4:an i  över 2 timmar i väntan på bogsering hem av John. :)
Kvällen hos Mli blev kanon, grillning och massa party! Tråkigt vare att alla drog in till krogen men det är sånt som händer, vi var ju några tappra kvar ett tag iaf! Jacke var dock övertrött och jag va rätt slut jag också efter resan så vi åkte hem vid halv 1. Tack iaf Mli för att du hade fixat så fint, de va riktigt kul! :)

Nu ska jag återgå till vardagen och hänga lite tvätt. Blev ett ganska långt inlägg men de får man ju räkna med då man inte suttit vid datorn på en evighet!
Hejsvejs!

Godmorgon!

Nu är man hemma, vaken och jag tvättar alla kläder som gått åt under semestern! KOmmer dra ett långt inlägg sen om våran tripp men just nu har jag ingen lust! Håller dessutom på o skannar in bilderna i datorn så ska även visa dom för er! :)

I övrigt må jag berätta att idag är det dags att skriva kontrakt på en lägenhet på Mogatan, Östermalm. Hoppas inget kommer i vår väg för det skulle va så skönt att äntligen ha en lägenhet!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fixa lite! Återkommer senare med bilder och grejs!

Att vara ledig

Jag älskar faktiskt att vara ledig, inte för att man kan slappa och vara lat utan för att man har så mycket tid till att ggöra sånt som man annars inte hinner! Träna på morgonen, städa när man känner för det, gå på affärer och helt enkelt känna en stress som egentligen inte är verklig! :)
Jag älskar att planera min tid med vetskapen att det inte gör nåt om det skiter sig eftersom jag är ledig.

Nu ska vi snart iväg och träna.. sen ska jag hem och färga mitt hår, ha ansiktsmask, peela och greja. Ska bli en skön dag! Ompyssling! :D

Ha en bra dag folk!

Inge vidare

Jag är inge vidare bra på att uppdatera måste jag erkänna. Men hur som helst så skriver jag nu :)

Semestern startade i fredas eftermiddag för mig och Jacksson, det blev tacos och Canasta spel samt lite gott vin m.m. Skön kväll - skön start på ledigheten! :)

På lördagen var vädret kanon så jag följde med Britta och Pappa ut till Lasse och Maries stuga vid Galtström. Satt och solade och drack nån god kall öl! Njutning till max! :)
På kvällen blev det middag med Jackssons familj + faster med familj. Mysigt och trevligt! Efter middagen så drog jag och Jacksson på stan, drakbåtsfestivalen. Massa folk, bra band och bara allmänt trevligt.

Idag blire träning så fort Jacksson fått tag på banken för nytt lånelöfte.. Efter träningen ska jag hem till pappa, tvätta det som behövs och sedan packa lite smått.. Blir nog att färga håret idag också, det behövs VERKLIGEN!

På onsdag bär det av till Stockholm, Grönan, Elina och Tobbe! Ska bli great! Jag ser verkligen fram emot de! :)

Just ja, en till sak att förtälja! Sonja och eventuellt Madde kommer den 26-30 augusti! Ska bli super kul! Höra hur dom har det! Man tappar verkligen kontakten när man bor i olika länder!

Ha en bra dag people!

Nytt liv

Hur ofta säger man inte att man ska starta ett nytt liv!? :)
Men för att vara lite roligt så tror jag att jag redan startat ett nytt liv. Inget mera uteliv, inge krogen på länge, har köpt träningskort som SKA nyttjas! Jobbar mycket, ser fram emot skolan som börjar snart! Allt verkar luta mot att jag tagit en ny vändning i mig själv och mitt liv. :)

Idag tog jag mig upp vid 7:30, lite senare än tänkt men ändå i bra tid! Nu ska jag packa ihop mig och sen drar jag till gymmet me Johanna, idag ska det bli ett rent konditionspass och jag vet redan nu att svetten kommer spruta! I LOVE IT! :)

Jobbar ikväll 16 - 21.. lite synd eftersom de va en visning ikväll som jag verkligen vill gå på, men man kan ju inte alltid få som man vill.. Jacksson får gå själv!

Ha en bra dag! Ciao!

Ett steg i rätt riktning.

Tog ett steg i rätt riktning idag! Känns gött :) Träningen gick alltså rtt bra, var kanske lite oseriös mellan varven men det kändes ändå väldigt skönt efteråt! :) Hade säkert kunnat varit där et tag till, när Jacke kom o sa till oss att en timme gått så blev jag mycket förvånad, tiden går fort när man har roligt, right!?

Imorgon är det jobb igen, 7-15, sen blir det träning direkt efter jobbet. Ser faktiskt fram emot de :)

Ha en bra kväll och godnatt!

Solsken

Har ju faktiskt legat ute i solen och svettats i 2 timmar idag - inte dåligt Mysan!
Nu ska jag göra mig klar tills Jacksson kommer hem för då blire att åka till gymmet. Jag måste verkligen röra på fläsket lite - är ju en liten tjockis nuju! ;P

Har legat och drömt mig iväg idag. Som ni alla vet så gillar jag icke denna stad så mycket, inte ens Sverige ibland får jag för mig.. så då måste man drömma sig bort för en stunds lycka! :)
Nu kommer nog Jacksson när som helst så måste svida om!

Hoppas ni alla haft en bra dag!


Johnossi - 18 carat gold

Afghanistan

Det är jäkligt oroligt där nere nu, mycket skriverier, det har ni väl inte missat?
Jag är mycket glad at han är hemma nu. Även fast jag vet att om han skulle fråga om han kunde åka igen så skulle jaginte neka honom. Man ska göra det man vill, det man drömmer om, det man mår bra av.. och om det här är hans grej så skulle jag aldrig nånsin neka honom det.
Men som sagt, jag är glad att ha honom hemma och välbehålle just i detta nu! :)


21 Guns

Jag tycker verkligen om denna låt!
Green Day - 21 Guns.




Seriöst?

Jag hade skrivit ett lång inlägg, vad händer?? Allt försvinner!

Jag är iaf utvilad idag, sov till 9:30 och det var de längesen ja gjort! Skööönt :D Och välbehövligt!

Angående semestern som startar Fredag denna vecka så har vi hittat en lösning på allt :D Onsdag nästa vecka åker vi till Stockholm för att umgås me Elina och Tobbe, blir kvar där till fredag kväll! Blir grönan och att njuta av den underbara staden! Hoppas på finväder såklart :)
Eftersom vi kommer hem på fredagen så kan vi vara med på Mlis fest på lördagen och Sonja och Madde är välkomna pecis när dom vill! Det enda bekymmer jag har är min ekonomi som suger.. men det ska jag säkert också kunna ordna på nåt vis :)

NU blire frulle!
Hejsvejs!

Vilken helg!

Igår var jag förstörd.. så förstörd att när jag väl lyckades slappna av så kom tårarna. Det strulade igår, allt blev lite knasigt på jobbet, men trots att det strulade till sig så har jag fått hemskt mycket beröm som lyckades fixa allt så bra ändå. Och jag kämpade för att det skulle bli bra. Det blev bra.. så jag är ändå nöjd. :)
Vi får se hur denna dag går, säkert bra, men jag är lite nojjig över att det ska bli samma stress och grejs idag.. men tror inte de, är ju förberedd nu.

Jobbar bara en vecka till nu.. rätt skönt faktiskt. Fast ändå inte, nu har man ju kommit in i jobbet, känner sig delaktig i beslut och liknande, känner sig delaktig i verksamheten.. Det är rätt bra att jobba ändå! :)

Snart gemensam semester med älsklingen men inget bestämt än.. Ekonomin är sämsta möjliga för semester.
Sonja och Madde kanske kommer i slutet av semestern.. Lutar åt Stockholm nånting. Samtidigt ska Mli ha födelsedagsfirande. 3 saker samma helg. Jag är kluven. Vi får se.

Nu ska jag jobba.
Hejdå

RSS 2.0