Kanon

Min dag igår blev rätt bra.. men den slutade med dunderfylla som man har lidit av idag. Blev iaf kubbspel och massa alkohol, grillning och sedan en visit på Vindhem.

Idag har man som sagt mått skit exakt hela tiden. Nu är Mli, Sofie och Katja här.. vi har ätit rostbiff, potatissallad och sallad.. Nu dricker vi nån cider och ikväll blire utgång.. Ni kan ju tänka er själva att jag inte är super pigg, men man får ju kämpa :) Inte ofta Mli tar sig ut nu för tiden!

Ha en bra kväll!

Lght

Godmorgon!

Nu är jag snart på väg till skolan, kära älsklingen klev upp imorse och gjorde frukost åt mig, han är ju så gullig :) Fick jag massor av tid över till annat! :)

Går bara i skolan till 12 idag.. sen drar jag! Blir visning kl 13 och sen åker jag nog inte tillbaka till skolan.. tänker njuta av solen och dagen tillsammans med Jacksson o syrran.. Ikväll kommer pappsen o ska grilla! Blir nog lite kubbspel och annat kul! Har faktiskt laddat kameran och ska satsa på att använda den flitigt!

Ha en bra dag i solen! :)


Vackert

Det har varit en bra eftermiddag! Fick sluta redan 13 och det var ju inte alls fy skam. =) Vi åkte då på banken, träffade Jackes handläggare och han fixade lånelöfte. Därefter åkte vi hem till pappa och Britta och spelade Guitar Hero innan det var dags att åka på visning klockan 17 i Granlo.
Lägenheten vi kollade på idag var helt underbar och jag kände direkt att jag vill bo där! Dock vet jag inte om jag vill bo i självaste Granlo, så det är svårt... Jacke känner likadant, han blev kär i lägenheten men kanske inte området. Ja, vi är sjukt kluvna nu!
Imorgon är det en till visning på Östra Radiogatan, den lägenheten har vi också varit sugna på.. men som sagt, kluvna!

Efter visningen blev det middag och surr hos pappsen! Han är bra snäll han, jag tycker om att umgås med han ja! :)

Nu ikväll har jag fixat ansiktsmask, hårinpackning och rakat benen. Nu ska jag smörja in mig och sen lägga mig i sängen o mysa med älsklingen!

Ha en bra kväll och gonatt! :)

så jevulskt

Så jevulskt deprimerande läge.. det är sjukt. Hur kan jag försatt mig själv i detta läge? Jag fattar ingenting. Men det får väl bli som det blir.

Nu drar jag på skolan! Slutar 14:30 och då hoppas jag på att få njuta lite av solen :)

Hejdå

Helkväll

Blev en helkväll hos Mli och Johan ikväll.. Fick mysa med Stella som valde att spy på mig, men det gör ju inget! :) Pojkarna spelade hela kvällen och hade säkert kunnat fortsätta ett tag till men klockan sa ticktack-godnatt så nu är vi hemma. Var iaf en trevlig kväll! Är ju inte alltför ofta jag träffar Mli nu för tiden.

Nu väntar skön sömn med väckning imorgon 8:30 eftersom jag börjar 10:30

Skola

Idag är det dags för skola igen efter en veckas ledighet.. Går från 13-16. Blir bra att komma på skolan en sväng o prata lite med klasskompisarna :)

Igår var jag o Jacke o sola i Haga, kändes som bra solarium och billigt var det dessutom. Ska nog dit ikväll igen skulle ja tro.. Jacke är ju redan brun men jag måste absolut skärpa till mig med min hudfärg. Vi söker fortfarande lägenhet som idioter.. det första och sista vi gör på dagarna är att sätta oss vid datorn o kolla om det dykt upp nåt nytt.

Nu ska jag ta o sminka mig o greja innan det är dags att bege sig till skolan.

Hejdå

Schemat

På dagens schema står:
- Sola
- Jacke ska på Jibex och Bravida, prata jobb, ledighet osv.
- Birsta, söka morsdagspresent
- IKEA - kolla fyndet.

Så känns som att vi har lite att göra idag iaf. Skoj de måste jag säga! :)

Nu ska ja måla naglarna innan det är dags att bege sig!
Ha en bra dag!

Pics

             

Lägenheter

Vi va alltså på lägenhetsvisning idag kl 17 på Östra Radiogatan. Lägenheten var fin, mysig och jag älskar området.. MEN.. den var för liten. Dåliga förvaringsmöjligheter och pyttepyttelitet badrum.

Har suttit hela eftermiddan och kvällen nu o kollat efter andra objekt.. och jag har faktiskt hittat en lght som ser mycket fin ut. Ska o kolla på den på torsdag så vi får väl se då hur den ser ut in real life. :)
Det är mycket med de här lägenhetssökandet alltså. Det är inte bara att välja en hur som helst inte.. massa planering o grejer :)

Gonatt!

Kruka

Köpte 2 krukor på IKEA idag.. varför vet jag inte men kände att jag ville köpa nånting då vi ändå va där. Sen blev de en sväng på stan, Jacke shoppa tröjor och jag shoppa nagellack. :)



Nu har vi sovit en stund, väntar på bilen och ska snart dra o köpa latte innan vi ska på lghts visning.

Emilie ringde idag, blir nog en utgång med henne på lördag. Stella ska få va med pappsen sin så Mli får köra en utgång. Blir bra de eftersom jag ändå kommer ha dötråkigt då Jacke ska iväg med grabbarna.

Jepp, that's it. Hejdå!

Inte SÅ farligt

Jag har inte sovit så jätte många timmar inatt. Men jag är inte SÅ farligt trött. Känner nmig rätt vaken och med ändå! Nu ska Jacksson skjutsa mig till jobbet. Känns faktiskt jätte bra att få jobba idag trots det fina vädret! :)

Ha en bra dag!

Ignorans

Före dopet idag så var jag och Jacke till Niklas grav.. den ligger ju ändå där vid kyrkan så.. Jag har varit till graven en gång förut men det var innan han fått gravstenen. Förstår ni då hur längesen de va som jag var där? Jag har sagt så länge att jag ska dit.. men det har varit svårt att ta sig dit.
När vi var där idag så kändes det inte alls underligt, det kändes naturligt.. och jag ignorerade de fakta jag hade framför mig eftersom jag var på väg till Stellas dop.

Men nu, när tröttheten slagit till ordentligt och dagen har sjunkit in så vill jag helst bara grina mig till sömns. Så jävulskt sinnes-sjukt allt är. Niklas.. och Robban.. på ett år. Det är sånt som händer va!?


Så bra helg!

Blev en riktigt skön dag igår.. Satt på balkongen hela eftermiddagen med pappa och Britta o drack lite o rökte för många cigg. Sen blev de grillning då Johanna anlänt, vin, och massa kaffe karlsson medan jag o Johanna fick lära oss att spela Canasta. Riktigt skoj!
Vi spelade massa Cornelis, Sinatra och andra godbitar och hade riktigt kul. :) Jacke anlände före 24 och var inte alls så packad som jag förväntat mig. Även han hade haft en mycket bra dag! :)

Idag har vi varit på Alnö, Stella döptes i gamla kyrkan och hon var så duktig! Mycket imponerande hur lugn och snäll hon är! :) Sen blev det även dopfika på notstället i Eriksdal! Ja, tack Mli, Johan o Stella - det var trevligt!

Ikväll hade jag tänkt mig att ta en återställare eftersom jag börjar bli rätt bakis.. Men icke, ändrade planer! Ska jobba imorgon 7-16 så bäst jag håller mig nykter och lägger mig i tid ikväll! Så jäkla nice att få jobba lite.

Nu blire lite mat här på Skönsmon me pappa o Johanna sen blire att skynda hem till Jacke o glo på Robinson!
Ha en bra kväll!

Ständigt nya bud

Sån är jag.. ständigt nya bud och bestämmelser. Jag har återigen ändrat mig angående idag.. Fick höra igår då vi va på Store House att Emma jobbar och inte alls ska med nånstans idag.. Vilket innebär att det skulle bli jag och typ 10 killar. Inte alls särskilt kul eller lockande. Så jag stannar därmed hemma, det är mitt slutgiltiga beslut :)

Så snart ska Jacksson skjutsa hem mig till Skönsmon oich han ska åka till Alnö med båten, ja just ja, destinationen har ändrats ett par gånger också.. dom lär nog ändra sig fler gånger under dagen, inget ovanligt ! =)

Imorgon är det dop och jag vet en människa som kommer komma dit väldigt bakis, det är min Jacob de.. Men han har sagt åt mig att påminna mig under dagen och kvällen om att vi ska på dop imorrn så att han kanske inte super onödigt mycket och länge.

Yes, mer har jag inte att avslöja. Ha en bra dag! :)

Decided

Om vädret tillåter är det numera bestämt att jag ska med ut till Tjuvholmen. Jacob förklarade ju för mig idag att Emma ska med och att Offer hade räknat med att ja skulle med.. då blev de annat ljud i skällan :D

Idag klev vi upp tidigt.. va riktigt skönt att ta sig upp i tid kan ja lova! Vi va i Birsta vid 10.. gick runt hela IKEA, kollade möbler och prylar, planerade och funderade. Jag är ju fortfarande inte särskilt intresserad men jag försöker och självklart har jag åsikter om hur vi ska ha det i vårat hem.
Sen blev de självaste Birsta, där hitta vi doppresent till Stella. Efter detta var vi ju bara tvungna att gå in på OnOffs utförsäljning. Där var nästan tomt på grejer, snacka om utförsäljning! Men vi hittade iaf en ny plattång till mig för halva priset, om den är nåt att ha vet jag inte.. men säkert bättre än min gamla! :)

Nu ska jag höra om vi kanske ska dra o sola ändå... är ju så förbaskat tråkigt att bara sitta rakt upp o ner och inte göra nånting! :)

ha en bra dag!

En vecka

Nu har man en veckas ledighet framför sig, rätt skönt må jag säga! :) Hoppas verkligen att jag får jobba nåt, för det vill jag mer än gärna! Måste försöka ringa bemanningen på fredag och säga till dom att jag vill och kan jobba!

På fredagen ska Jacksson med kompisar till Tjuvholmen o grilla o festa.. om jag ska med? Vet ej.. På sätt och vis vill jag ju.. men det beror mycket på vilka som ska dit. Om det bara är ett gäng grabbar så känns det verkligen onödigt att hänga med som nån svans. :) Så vi får som sagt se! Annars surra Britta om grillning hemma på Alvägen. Skulle ju inte va dumt de heller! =)
I helgen är det dop på lördagen, lilla Stella ska döpas.. känns så surt att vi aldrig är där o hälsar på, eller ja, att jag aldrig är där o hälsar på.. jag är verkligen sämst! Men men, blir iaf bra att gå på dop :)

Det är iaf väldigt skönt att ha Jacke hemma! På söndag ska vi på en lägenhetsvisning på Skönsmon.. sen har vi ju en visning på måndag också. Ikväll har vi kollat lite på säng o diverse.. ja herregud, det är mycke som ska fixas och köpas. Jag är ju så jävulskt ointresserad vilket är lite trist. Jag har ju inga åsikter om inredning och sånt.. Men det tar väl sig så småningom kanske... :)
Så jäkla skönt att livet börjar på riktigt nu! VÅRAT GEMENSAMMA LIV! :)




 


Tisdag

Igår blev de middag här på Kuben hos pappa o Britta, gott me mat säger jag! Vin, cider och likör är också gott..va iaf igår. Lite slö idag därefter men så farligt är det ju inte ändå =)

Satt o surra me Elina idag om att jag måste få jobba, både för ekonomin och för tristessen, har varit ledig alldeles för mycket nu.. har ju iofs skolan men ändå.. det är alltid bra o jobba lite! Jag satt idag o beklagade mig till Elina och trodde helt ärligt inte jag skulle få jobba nåt denna månad... MEN VET NI! Dom ringde nyss och frågade om jag kunde komma och jobba ikväll, tackar för det! :) Så 16-21 jobbar jag idag och jösses va kul det ska bli! :)

Nu ska jag ta o skärpa till mig, dricka lite kaffe.

Hejdå


It's a new day.

Solen skiner, det är måndag.. vår myshelg är över och allt är som vanligt - fast inte alls vanligt egentligen. Jag sitter här vid datorn medan Jacke sussar sött.. Jag har ju skola idag, ska faktiskt bli riktigt kul att träffa alla klasskompisar igen, jag har saknat dom! :)

Igår vart de ju bio, Män som hatar kvinnor, Jag tyckte filmen va rätt bra..men Jacke tyckte den va ganska dålig. Det blir ju lätt så då man tyckte att boken och alla dess detaljer var överbra!
Ett hotell till Paris har vi nog också hittat, bra jobbat! :) Vet inte varför det tagit sån tid för oss.. men det är klart att man vill kolla in alla alternativ.

Ska dessutom på en lägenhetsvisning nästa vecka..vi tänkte att det är lika bra vi börjar kolla runt nu på en gång och om man inte hittar nåt så får det väl bli så då.

Nu ska jag fixa lite kaffe och måla om mina naglar!

Ha en bra dag! :)

Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down.

Great day!

Vi tog en låååång promenad.. var ute lite mer än 2 timmar, Mysigt! :) Dock så fick jag fina blåssor på tårna.. shit happens right!? :)

Har precis ätit tacos och nu ska vi äntligen gå på bio. Män som hatar kvinnor. Har väntat på Jacksson för att se den, så nu är det äntligen dags!

ha en bra kväll :)

Söndag

Det är idag söndag, vädret är underbart! Och jagönskar att jag hade sett Robinson igår så jag kunde spendera lite tid utomhus idag. Men icke, jag såg inte Robinson igår och måste därmed se reprisen idag.

Igår var vi ute på en promenad jag o min älskling, men vi fick vända ganska fort då Jackes faster med familj hälsa på. På kvällen var det grillning och sen låg vi i sängen o kollade efter hotell i paris samt lägenhet. Lägenheter finns det inte gott om just nu..inte som vi vill ha iaf.. Men hotell i Paris ska vi nog hitta :)

Nu ska jag snart kolla Robinson.
Hejdå

1 dygn

Ett dygn senare så kan jag säga att livet är helt underbart! Jag älskar detta, att ha han nära, sova gott om nätterna och bara njuta av allt vi har tillsammans. Jag är så sjukt lycklig! :)

Nu ska jag fortsätta umgås, återkommer nån gång sen!

Ha en bra helg!

världens bästa

världens bästa samtal fick jag av en full Jacob igår. Guuud va bra de ska bli o träffa han idag! =) Jag älskar verkligen denna människa överdrivet mycket!

Nu blir det sthlm!

Hejdå

Tvivel

Winnerbäck - det är grejer de! I love this, eftersom de stämmer så bra! Det stämmer SÅ BRA!



Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort som en fågel i bur
En obehaglig distans en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?

Sista dagen

Idag är det torsdag och sista dagen på praktiken! Har BEDÖMNING kl 15:00 idag. Hoppas dom varit nöjda med mig.. Och att min lärare inte frågar en massa svåra saker om vad jag lärt mig, jag blir alltid så nervös! :)

Även att ikväll när jag kommer hem så ska jag bara sova.. sen är det en ny dag då det bär av till Sthlm och till min killes famn. Tror ingen fattar riktigt hur mycket jag väntat på just denna dag! Vi har haft en liten fnurra på tråden men för tillfället spelar det ingen roll hur stor eller liten fnurra vi har! Det viktigaste är att jag får träffa han imorron och att jag får krama han, det är det viktigaste!

Pratade nyss me Emilie också.. bara en vecka kvar till dopet! Det är hemskt hur lite jag träffat dom.. men det är ju som vanligt. Man är sämst på att ta sig tid att åka dit! För hundraelfte gången - Skärpning! :)

Nu ska jag måla naglarna sen ska jag duscha o greja lite innan de e dags att bege sig.

Ha en bra dag! :)


Så var det med det.

Ännu en dag har passerat och fredagen närmar sig med stormsteg! Tiden går rätt fort ändå nu när man har praktiken.. Även att praktiken har gått fort, 4 veckor och det känns som jag nyss började! Har lärt mig fantastiskt mycket och tycker om personalen, dom har lärt mig väl! :)

Nu sitter jag i Bydalen. Väntar på ett samtal från jacksson som anlänt till Sverige ikväll. Sjukt. Så sjukt att han är i samma land nu, helt underbart faktiskt! :)

SKOR!

Ja, ni ser rubriken.. det är sjukt! Ett nytt par skor införskaffades idag! Men det var faktiskt för mitt presentkort på Birsta så jag la inte en krona på dom. Jätte sköna är dom, helt perfekta att vandra runt med i Paris! :)

Så Birsta och Bergeforsen har blivit besökta av mig o Britta.. Jag har också lagt ansiktsmask och hårinpackning o grejs imorse, men de kanske jag skrivit? Minns faktiskt inte när ja skrev sist.. Ja hur som helst så har det varit en skön dag. Nu tänkte jag packa för imorgon bitti åker jag återigen till Bydalen, mitt andra hem. Mitt problem nu är att jag inte vet vad jag ska ta på mig för kläder på fredag då man ska till Sthlm.. får väl ta med mig halva garderoben och grubbla nån dag till. Elina skulle försöka förutspå vädret o berätta för mig på torsdag vad ja ska ta på mig :) Vi har även haft andra sjukt bra idéer men dom håller vi för oss själva annars kan ni bli avundsjuka över våran intelligens.. (eller inte).

Nu - packning.
Sen - Navy CIS. I love it!

Trötter

Jag är sååå trött idag, fattar ingenting! Har sovit bra inatt, sovit rätt många timmar, men ändå, skit trött!

Nu sitter jag här med en lermask i ansiktet, känns iofs rätt fräscht så man vaknar väl till. Har också hunnit med att tvätta och tagit ur sängkläderna ur sängen. Ska till Birsta me Britta tror jag. Hon skulle kolla nån bikini o skor eller va de va. Tänkte att ja lika gärna kan följa med.. ingen mening att sitta här hemma o slöa. KOmmer ändå inte få nåt gjort skulle jag gissa på.

Funderar starkt på att åka till Bydalen redan ikväll.. Kanske man ska hälsa på syster Maria? Va längesen ja träffa henne nu. Och jag börjar ju inte förrän 13:30 imorron.

Nu ska ja duscha. Hejdå

En bild

"En bild säger mer än tusen ord."




ojojoj

Tiden går faktiskt fort må jag säga. Mändagen börjar vara slut.. inte många dagar kvar nu innan han kommer! :)

Har jag nåt vettigt att skriva? Nej egentligen inte.. Är ledig imorgon, ska bli skönt! Då ska jag satsa på att ta hand om mig själv, ansiktsmask o grejer.. ska bli skönt. Dessutom måste jag bädda i sängen, har ju bara haft ena halvan bäddad nu när Jacksson varit borta.. Ja vad mer? Ska tvätta lite o sådär..
Hur som helst så ska de bli riktigt skönt att va ledig imorgon! :)

Ha en bra kväll!

Pepp

Det har varit en bra kväll, fått en del gjort, tagit egna initiativ. Fått mycket pepptalk och beröm av både personal och patienter: "Du passar så bra för det här, rätt utbildning för dig!". Kul med lite beröm :)

Imorgon ska jag få va med på en angio (kranskärlsröntgen) som ska bli sjukt spännande och intressant! :) Jag har verkligen lärt mig mycket under dessa tre veckor. Va ju lite negativt inställd till det här, men nu med facit i hand så är det perfekt med 4 veckor på sjukhuset! Hittills det bästa under utbildningen!

Går för övrigt runt i nån jobbig bubbla. Det är så nära nu och man tänker HELA TIDEN på att vi snart ska träffas jag och min Jacksson. Jag saknar han verkligen jätte mycket nu, och ju mer man tänker på att det är nära desto långsammare går tiden. Uscha.. att ja till o med börja grina igår bara för att Jacke sa till mig i telefon "Jag saknar dig." Det var ett tag sen ja grinade av saknad nu.. men igår liksom brast de. (Och detta var före jag o Karin delade på vinarn).
Fyra dagar kvar, bara att härda. :)

Ger er veckans schema:
Måndag: 06:45 - 15:30
Tisdag: Ledig, ska va hemma hos pappa.
Onsdag: 13:30 - 21:30
Torsdag: 13:30 - 21:30
Fredag: Sthlm med svärföräldrar för att se Jacke ta emot medalj. Sen följer han med oss hem!
Lördag: Vara med Jacke.
Söndag: Vara med Jacke.

Nu vet ni de.
Gonatt!

Galet

Jag har suttit o letat hotell som en galning. Har nog hittat några alternativ som är rätt bra i mina ögon.

Surrat me gogumman Emilie, gött att vi börjat surra lite igen, vi har haft ett långt uppehåll. Hur som helst så bestämde jag mig för att sätta mig o fila lite på Psykologi uppgiften vid frukosten. Sagt och gjort. Nu, en timme senare så är den färdigskriven och redo för utskrift och inlämning. Well done Mysan! :)

Nu är jag i princip klar med uppgifterna och kan med gott samvete sätta mig o glo på Robinson med Karin innan praktiken börjar :)





 

Jag älskar dig Jacob Wallin.


Resan är bokad!

Jacob kunde igår berätta för mig att resan till Paris är bokad, vi åker den 15/6 och kommer tillbaka den 18/6. Guuud så skönt det ska bli! Ska bli så jävulskt underbart! PARIS 2009! :D Vandra på gatorna, njuta av allt det vackra, vara med varandra, njuta av varandras sällskap.. känna frihet! Nu måste jag bara se till att hitta ett hyffsat hotell, inte det lättaste när man ska sitta och söka på kartan vart de ligger. Men börjar ju bli lite haj på denna karta nu så :D

Eftermiddagen och kvällen blev jätte bra igår. Grillat, super gott. Sen satt jag, Karin och Olle och surrade.. och surrade.. och surrade... vi surrade om så djupa, så viktiga saker så vi blev alla 3 berörda. Sen kollade vi på en film, sjukt nog så handlade filmen om precis det vi samtalat om.
Det kanske inte var en lycklig kväll, eller jo... eller nja... Samtalsmässigt så pratade vi om djupa och känsliga saker. Men vi fick mycket viktigt sagt också! Jag o Karin delade på en vinflaska.. Olle spelade gammal musik för oss och dom berättade massa gammalt roligt som dom gjort! Ja det var en sjukt lyckad kväll och jag tycker verkligen om mina svärföräldrar mer och mer för varje sekund!

Nu ska jag äta frukost! 11:30 ska jag o Karin se reprisen av Robinson.

Ha en bra dag!

Hotell

Igår diskuterades en resa till Paris, min älskling ringde o fråga om ja ville åka o klart ja vill! :) Fast ja, det är inte så klart eftersom jag sagt nej tidigare då vi prata om de. Jag fick hur som helst i uppgift att hitta hotell. Inga problem! Och det är inga problem, jag har visserligen inte hunnit kolla så noga men det finns hur mycket hotell som helst och särskilt dyra behöver dom inte heller va ha ja sett! :)

Var iaf trevligt att träffa svärföräldrarna igår, satt o kolla slutet på en film med dom.. sen surra vi lite och strax efetr 23 ramlade jag i säng, var så sjukt trött och är det fortfarande!

Nu måste jag skynda mig till sjukan. Ha en bra dag!


Tånaglar

Pratade precis med svärmor Karin. Hon är ju så go! :) Hon frågade "Hur gör det på praktiken? Behöver du inte bo hos oss nåt? Vi har tänkt på dig.. " Och det var så kul då att säga att jag tänkte spendera hela helgen med dom! :) 

Ska bli skönt att va där, det är lite som Utanede, en tillflyktsort, förutom att i Utanede är det en massa djur och där få rjag sällan nå plugg o så gjort eftersom man umgås med mamma jämt. Men i Bydalen, där får man massa gjort om man vill, och det är så lugnt och skönt! :) Fast man får bara massa gjort när Jacke är borta förstås ;P

Angående rubriken.
Jag fick plötsligt för mig att måla mina tånaglar, något jag inte gjort på måååånga år eftersom jag tycker det är onödigt. Hur som helst.. nu tycker jag inte att det bara är onödigt, det är rätt jobbigt också, näst intill omöjligt att få det bra! Hur orkar människor hålla på o måla tånaglarna hela somrarna??

Nu ska ja packa klart och snart e de dags att dra till Bydalen o lämna grejer innan praktiken börjar.

Ha en bra dag!

Morsning!

Jag var så sjukt trött denna morgon! Snoozade i över en timme, fattar inte.. jag brukar aldrig göra de! Fast iofs, nu visste jag ju att jag inte MÅSTE upp så tidigt. Har faktiskt börjat med att packat denna morgon, tänkte ju åka till svärföräldrarna o bo i helgen, så då behöver man lite kläder o dator o prylar :)

Stoffe kommer väl hit idag, ska passa han en liten stund när Britta ska på utvecklingssamtal, men blir inte länge.. Han är ju såå go! Jag är ju inte en barnmänniska direkt, men då Stoffe la sig ovanpå mig i soffan och pussade mig i ansiktet i söndas så tyckte jag faktiskt otroligt mycke om han! :) Och helt plötsligt så gjorde de inget att han skymde tvn, pratade hela tiden så man inte hörde tvn.. all den irritationen var som bortblåst. =)

Nu blire frulle.



Helgens schema om ni glömt!  (Slutar eg. 21:30 men får alltid gå 21 så.)
Fredag (idag): 13:30 - 21:00
Lördag: 06:45 - 15:30
Söndag: 13:30 - 21:00
Måndag: 06:45 - 15:30

3 par

Jag beställde som jag tidigare skrvit 3 par skor förra veckan, dom anlände idag! And I love them! :D tur man kan beställa skor på "avbetalning" med tanke på mitt kontosaldo nu. :)

            


Nu sitter ja o hoppas på ett samtal fårn Jacksson, men börjar misstänka att han inte ringer. Så ska nog ta o ringa mor nu innan de e dags för sömn!

Gonatt!

So nice

Vägde mig idag.. jag har gått ner 1,5 kilo till! Jag fattar inte hur jag lyckats med detta för jag gör ju inget speciellt. Kanske bara det att jag inte äter skräpmat, försöker undvika bröd och äter mycket frukt! Kan vara därför? Jag vet faktiskt inte, men härligt är de! =)

Pluggandet tog stopp. Elina ringde, vi surra, jag berättade att hennes mamma var så snäll igår som visade mig runt på lab :) Och som vanligt blev mitt och Elinas samtal toklångt!

Nu kom Johanna in genom dörren. Ska umgås med henne ja!
Ha de bra!

Goddagens friends!

Igår var jag trött, inte så lite heller. Hade fullt sjå med att hålla ögonen öppna.. så jag gick o la mig med kläder och hela köret på kl 18:45. Tänkte egentligen bara läsa en stund men det höll ju förstås inte, tvärslocknade direkt. Vid 1 tiden vaknade jag av värmen så jag klädde av mig och somnade om direkt. Strax före 7 imorse var jag därmed uppe och pigg!
Klockan 8 satte jag mig med skoluppgifterna.. en uppgift är helt klar och dom andra 2 är påbörjade. Tänkte försöka bli klar med dom idag. Borde ju inte va nåt problem!

Jacksson ringde nyss, var längesen ja prata med han och därmed blev jag överlycklig av hans samtal. Tänk att det bara är 1 vecka kvar nu tills vi träffas! Helt fantastiskt overkligt! :D

Ja, mycket mer har jag antagligen inte att förtälja så jag fortsätter plugga! Önskar er en bra dag! :D

Hejdå!

Härliga inbyggda stress!

Den inbygda stressen går på högvarv nu, från den sekund man vaknar! Och det är rätt härligt måste jag påstå! Jag tycker om att känna mig stressad så länge det inte är nån annan som stressar mig! :)

Idag ser det ut att bli finväder, skönt de med tanke på att jag äntligen har förmiddagspass. Blir lite drygt med bara kvällar! Visst är det skönt att ta de lugnt på morgonen, men man får ju aldrig nåt vettigt gjort istället. Jag skulle behöva städa.. Jag tror helt ärligt att jag inte dammsugit på en månad, kanske mer? Vet inte. Längesen är de.. Alltså, jag har dammsugit övervåningen ett flertal gånger, men nu pratar jag nedervåningen där jag bor.
Jag har varken dammat eller dammsugit på en evighet. Blablabla...

Nu måste jag kila, får åka med pappa denna morgon, rätt skönt, fick 40 minuters sovmorgon :D

Ha en underbar dag!

Åldern

Har hakat upp mig på åldern, jag och Elina har hakat upp oss tillsammans. Vi tjatar och tjatar om att vi inte är så gamla, vi är relativt unga fortfarande. Vi ska ut o se världen, vi ska festa, vi ska fortfarande vara galna. Det är nu det gäller, det här är sista chansen innan det är dags att bli vuxen på riktigt och ta ett tvättäkta ansvar.



Men kanske, kanske att jag är lite gammal ändå. För helt plötsligt önskar jag så innerligt att vi hade en sommarstuga.. Där man kunde fixa med blommor, klippa gräset, måla och greja. Tänk alla människor som har en sommarstuga! Dom har fullt upp hela sommaren.. Va mysigt. Ta promenader i skogen, plocka bär, få massa sol, massa frisk luft. Bara leva i total tystnad. Så då förstår ni att inga barn kommer till denna stuga. Det ska bara vara jag o Jacksson.. i total harmoni med naturen.
Men ändå... njaaa, alla kryp, allt spindelnät, alla spindlar, mardrömmarna jag kommer ha om jag ska sova där, naglarna som förstörs, en ständig "skitig-känsla".. Okej, kanske inte är riktigt redo ändå...

BEP

Trodde ja hade lessnat på denna låt, men nej! Det hade jag inte, för varje gång jag har den blir jag pigg och glad, lite danssugen! :)

Black Eyed Peas - Boom boom pow.





Full rulle

Kvällens pass på praktiken var som vanligt lärorikt och roligt, det var fullt upp från att jag kom dit till att jag gick hem. Och visst är det tungt men det är rätt kul också, att ha fullt upp, tiden går fort och man hinner inte känna efter om man är trött.

Nu börjar jag dock känna mig väldigt redo för sängen och skön nattsömn. Måste upp tidigt imorgon så jag orkar upp till onsdagens morgonpass, gäller ju att ställa om sig i tid! :)

Igår surrade ja me Sonja på msn, vi pratar alldeles för sällan! Det var kul o prata med henne även om ja va lite depp igår. Hon berättade dock något mycket roligt! Hon, Jessi och Madde funderar på att komma på besök i augusti! Till självaste Sundsvall! Hoppas verkligen dom har möjlighet till det för det skulle vara riktigt skoj. Har redan idag suttit o funderat över vad man kan göra om dom skulle komma! :)
Jag måste ju såklart nån gång i framtiden ta o pallra mig till Finland för ett besök, dels måste jag hälsa på dom men dessutom finns ju Bella, Ingela, Anna med flera som jag skulle vilja träffa! Bara det att det har inte passat, och särskilt inte när man lever på studiebidrag.

Ni vet för övrigt inte heller hur mycket jag saknar Jacke nu.. var ett tag sen jag kände så otroligt stark saknad efter han! Jag har ju saknat han hela tiden men nu är känslan lite starkare.. förmodligen för att det är så nära tills han kommer hem. Overkligt!

Som jag skrev tidigare så funderade jag på att bo hos svärföräldrarna nu några dagar, men har bestämt mig för att skjuta på det tills helgen. Så i helgen lär jag bosätta mig där då jag ändå ska vara på praktiken hela helgen.

Nu vet ni vad som händer.
Gonatt!


Klåda

Klådan har varit galen inatt, nu måste jag ha nåt mot detta... men vad? Vet ju inte ens vad det är.. Jag har alltså utslag, på baksidan av låren, lite på insidan och lite på rumpan. Vet ju inte om det är utslag direkt längre.. eller jo, det är röda småsmå typ utslag som kliar. Och jag smörjer o håller på men de blir bara torrare. Torreksem börjar jag tro!?

Kanske ska sova hos svärföräldrarna kommande natt och natten därpå, har dock ej bestämt mig men det är enklast så. Och tror att jag kommer ha lite svårare att koppla av nu när pappa och Britta kommit hem.

Nu blire frukost.

brukar ha hyffsad koll.

Det enda jag frågar mig nu är: Hur gick detta till? Jag brukar ha koll, trodde jag hade det nu också men tydligen inte.. Jag blir mycket förvånad över min egen slarvighet. Helt plötsligt tycker jag illa om studielivet och det mesta känns tungt.


Härlig helg

Det har varit en riktigt bra helg och den kommer få ett fint avslut.
Igår tog jag och Johanna en promenad i skogen som varade 2,5 timme, hur skönt som helst trots att man kanske brände sig lite på axlarna, solen tar verkligen ordentligt! Sen blev det tacos, Robinson o mys.. Pappa o Britta anlände strax före 23 och det var rätt kul att få hem dom :)

Idag tog jag o Britta en promenad ner på stan där hennes bil stog. Vidare ut till Riiby där vi fick kolla på kattungar och ta med oss Stoffe hem. Mattias och Viktoria kommer hit sen för idag blir det minsann grillning, det ska bli övergott! :)

Skönast av alltihopa är att jag har ett svindlande schema veckan som kommer, vilket gör att tiden går fort och snart kommer min Jacksson hem! :)

Veckans schema:
Måndag: 13:30-21:30
Tisdag: 13:30 - 21:30
Onsdag: 06:45 - 15:30
Torsdag: Ledig.
Fredag: 13:30-21:30
Lördag: 06:45-15:30
Söndag: 13:30 - 21:30


Maj.

Det är vekrligen maj, det är verkligen sommarvärme. Det är verkligen underbart! VERKLIGEN ;P

Jag och Johanna tog med oss hunden på en obestämd promenad som varade i 2 timmar. Trots att man bara hade skjorts och linne på sig så svettades man, det är det som jag kallar värme! :) Vi skulle kolla upp en stig jag sett men vi vet inte riktigt vart den skulle leda oss så vi tog en avstickare rakt ut i snårskogen.. fick bära Bosse rätt mycket eftersom alla kvistar, buskar o skit var högre än henne och hon vägrade gå där det inte fanns en stig eller va någlunda upptrampat. Det var hur som helst kul :) Mot bredsand gick vi men slutade till slut vid slalombacken på södra. Fruktansvärt skön dag! :)

Nu har ja precis duschat, Johanna håller på o gör sig iordning, hon ska på Rock Weekend på Gärde ikväll. Själv så ha ja köpt godis och tänker lägga mig på soffan o mysa.

Ha en bra kväll people!

Goddag!

En ny dag vankas, det är MAJ! Otroligt vad fort det gått, månaderna har sprungit förbi oss och nu är det försommar här i Sverige. Man hänger nästan inte med i tiden.

Eftersom jag gick o la mig tidigt igår, sov så länge jag ville idag, blev 12 timmars sömn så är jag pigg idag! Känns jätte skönt! Johanna är på väg hit, vi ska ta oss en långpromenad i skogen med Bosse. Sen om inte hon ska iväg nånstans ikväll så kanske vi sätter oss ute och spelar kort. Vädret är underbart! :)

Imorgon kommer pappa och Britta hem, denna månad har faktiskt gått fort! Ska bli kul o höra hur dom haft det! =)

What else? Jag har gjort en lista på saker jag vill uträtta i hemmet innan dom kommer hem, det är väl det enda!
Nu ska jag bara vänta på att Johanna kommer sen ska man ut o njuta av vädret!

Hejsvejs!

RSS 2.0