Åker hem

Idag åke rjag hem, hem till sundsvall.. Och det känns rätt bra. Åka hem o duscha o bara känna sig lite renare o fräschare.. Här är de ju lera o grejjer ta mig tusan överallt så här är de ingen mening att ens försöka.

Nu ska jag packa ihop mina grejjer o göra mig ordning inför färden mot stan.

Så ikväll mina vänner ska jag umgås med kärleken.
Hej svejs

Armani Diamonds

Nu har jag beställt Armani Diamonds  från Parfym.se och jag längtar så tills den anländer! Har verkligen förälskat mig i denna härliga parfym! Tänk va härligt gott jag ska lukta :)

image35

ring of fire

Måste ju bjuda på en liten låt som känns som väldigt mycket nostalgi här uppe i Bispgården.
Carolin och så många fler här uppe vet precis vad den här låten är.



Johnny Cash - Ring of fire

Sista april

Denna dag infaller om 2 dagar. Men vad gör man? Vad gör man denna sista april?
Jag brukar ju aldrig gå på nån majbrasa direkt eftersom jag inte tycker om brandröken.. Mli surrar om att man går på fest o inte krogen.. Agge säger krogen.. Men vad säger jag?
För mig kvittar det. Jag ska ta de relativt lugnt iaf eftersom ja ska jobba på torsdag kväll. Och jag vet att jag egentligen kanske helst vill umgås me Jacke..


Vad gör man på sista april??
Vad ska alla ni där ute i sverige/världen göra på sista april?

hunnit med

Har varit vaken lite mer än 2 timmar nu och hunnit med att ta hand om hundarna, alltså släppt ut dom! :)
Hade förstås morgonsurret med Mli imorse då hon va på väg till jobbet, sen har jag ätit frukost också..

Annars vet jag inte om jag fått så mycket gjort, fått på mig nå halv-vettiga kläder och nu sitter jag än en gång här o printar ner mer eller mindre viktiga saker att skriva om.

Solen bara luras.. ibland är den framme och vämer och ibland går den bakom dom mörka molnen, hur ska dne ha det egentligen?

Skogsfunderingar och Sol

Nu har jag spenderat 1½ dygn här i Utanede. Jag har varit fullständigt omgiven av djur och skog. Men vet ni vad? Det är inte så jätte farligt ! :)
Har ju umgåtts med familjen och det är aldrig fy skam på något vis.

Det som känns så underligt med att vara här är förmodligen att det känns som att man har glömt något hela tiden, känns som de va en massa som skulle göras men som man numera glömt pga lugnet här i Utanede.
Jag har kommit fram till att detta måste bero på att man är så van vid stan, att vara ren o hel o ha en hel massa att göra om man bara vill. Att träna o greja o dona. Här, här är man lerig och inte alls särskilt ren, här finns inte särskilt mycket att göra och man ser inte många människor heller.
Men ni ska inte missförstå mig, jag vantrivs inte här och jag är inte heller särskilt uttråkad. Mest bara förundrad över vilken skillnad det är..

Solen lyser iaf här idag och jag tror det kommer bli en fin dag här i skogen. Känns lite taskigt mot min mor att jag har lite hemlängtan.. känns som jag vill hem och tvätta o ta itu med livet där hemma.. och förstås åka hem o ta hand om J när han anländer till stan igen.
Men vi får s ehur det blir.


Hur som helst så är jag glad att solen skiner, det gör mig glad!


image38 Ha en bra dag!

kunde aldrig tro detta

Jag kunde väl aldrig tro att jag skulle bli så nerkärad igen.. så snabbt när jag flyttade hem. Trodde väl aldrig att jag skulle kunna finna nån sorts lycka här egentligen. Kunde väl aldrig tro att allt skulle arta sig så bra som det faktiskt gjort. Hur kunde det bli såhär bra?

Jag och Jacke har varit tillsammans cirka 2 månader vilket inte är lång tid, men ändå känns det som att vi delar så mycket, som att vi vet så mycket om varandra. Det känns som vi varit tillsammans mycket längre än vad vi har..
Och där vi står i dagens läge är nästan perfekt. Man känner vekrligen hur mycket man vill njuta av det vi har just nu ifall att det vi har nu förändras. Och det lär det kanske göra eftersom vi vet att det alltid går upp och ner i ett förhållande.

Det är en lycka jag upplever nu som är överväldigande.. det är inte bara att jag har gått o blivit hopplöst förälskad. Det är liksom allting, som att man kommit ur en väldigt trång vardag med ganska negativ syn på det mesta.
Det är alla vänner man har, gamla som nya, det är familjen och träningen. Det är ett nytt jobb med nya jobbarkompisar..
Det är faktiskt lite stort sett; En helt ny vardag och en för tillfället mycket bra sådan.

Tack alla människor runt mig som förgyller mitt liv.




Här ger jag er en bild på mig och älskade Jacob Wallin.
Jag längtar så efter honom nu.

image36

En dag i Utanede

Nu har snart denna dag i Utanede passerat. Denna dag har varit helt okej.. men nu börjar man känna sig lite seg o trött. Har jävlats med datorer o grejat nu hela eftermiddagen och ätnligen fått lite ordning på saker och ting..
Roligt idag var att Jens tittade förbi, det var ju inte igår man såg han om man säger så.

Samtalet från Jacksson har kommit o passerat. Han var trött o slut o jag tyckte faktiskt lite synd om honom. Imorgon kanske jag åker hem så jag kan ta hand om honom..

Har egentligen inte särskilt mycket att förtälja så jag får väl återkomma om jag har nåt att säga.

Ha en bra söndag kväll.

Klumpen i magen som kallas väntan

Nu beger vi oss snart till Långsele på marknad. Ifall det blir kul vet jag inte, och det lär inte vara nån stor marknad men det är förmodligen bättre än att bara sitta hemma o kolla på tv eller liknande.
Ska också hälsa på Jens o hans tjej o se deras nya gemensamma hem uppe på byn.
Efter det blire hem och grilla o greja, det ser jag mest fram emot, att få hjälpa till och fixa maten.


Går annars med en klump i magen som kallas väntan.
Nu går jag med mobilen i fickan och bara väntar på det där samtalet då jag ska få höra rösten som jag älskar, rösten som skulle få mig till tårar just nu bara för att jag saknar den såå..
Vill bara veta när min J kommer hem igen, när jag får umgås med han igen.
Jag längtar så fruktansvärt efter honom.


Hundarna

Okej, jag erkänner, hundarna är ju rätt gulliga o snälla och jag tycker inte alls så illa om dom som jag trodde.
Men jag ska också erkänna att denna 1 åriga Bernhard vet jag inte riktigt hur jag ska handskas med, en stor Grand Danois som inte låter mig vara alls, antar att han bara vill bli klappad och när jag klappar han en stund så borde han kanske kunna lämna mig ifred en stund.. Men tyvärr så funkar inte grunkan på det viset.

Nu sitter han o gnäller och jag har ingen aning om vad han vill, jag har varit ute med han och jag har gosat med han.. kanske han vill ha mat? Hur som helst så märks det stor skillnad på honom och gamlingen Igor.. Men deras gemensamma nämnare är snällheten.

Tänk att jag skrev ett inlägg om hundarna, trodde jag nog aldrig jag skulle göra. :)



åter

Har inte skrivit sen i Fredas, visst är de underligt?
Så nu tänkte jag berätta lite sammanfattningsvis om den gångna tiden..

Fredag: Va på stan me Agge, shopping, sen Birsta o träffa Mli o Sandra, handla mat o grejer. Hem till Mli o Johan, grillade, umgicks o drack. Iväg till stan, Primero för min del o dom andra gick på Oleary's.. Jag va också på Oleary's en sväng men lyckades övertala Mli att komma på Primero, Thanks honey!

Lördag (igår): Vaknade 9:00, fullständigt pigg så ja satte igång o tvätta o städa undan o duscha o greja. Ringde sen o väckte lillsyrran så hon kunde komma med på stan och det kunde hon! :) Vi gick på Charm o fika, kikade i lite affärer o sen va vi också en sväng på McD innan de va dags att bege sig hemåt.
Mamma, Lars o Sune kom o hämta mig vid 15 tiden och vi begav oss till Chaow Praya River där vi åt himla god mat med förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen bar det av mot Bispgården med ett litet stopp på Ica Maxi.

idag befinner jag mig i Bispgården med min mor o Lars. Har inte varit här i huvudtaget sen augusti men de känns ändå som att jag var här ganska nyligt. Men har saknat Igor o de e så lessamt att se hur han ser ut nu.. hualigen va gammal han börjar bli stackarn.
Vet inte hur länge jag blir kvar här.. men skulle nog nästan vilja åka tillbaka till stan imorgon då Jacksson kommer hem.. saknar han faktiskt väldigt väldigt mycket.. men vi får väl se hur det blir. Och sen ska väl Mli kanske fixa håret på mig typ imorgon om jag kommer hem.

Jaja, nu ska jag äta frukost o kanske släppa ut storaset till hund; mammas grand danois med namnet Bernhard. Han håller på o går runt här o jag antar att han kanske vill ut..

Ha en bra söndag!

Vårhelg

Nu är det äntligen helg. Denna förmiddag har jag hunnit myst med älsklingen o sagt hejdå till han, varit på stan, varit på banken o grejja o nu ska ja hoppa in i duschen o sen ner på stan o träffa Agge.. Glida runt lite med henne där o sen iväg till Mli.

Blir nice idag, det känns i hela kroppen!

Ha en bra helg!

What else?

Skrev ju inte nå mycket igår o de var väl för att de va ganska fullt upp. Först träning med syrran efter jobbet sen snabb dusch o iväg hem till Jacke. Vi kolla på tv o surra o skratta och allt är så himla skoj mellan oss nu, hur bra som helst.
Jag somnade dock redan vid 21:30 med kläder o allting på framför tvn medan jacke letade runt lite inför kommande bilköp.

Idag åkte vi iväg till Sidsjön, gick ett varv runt sen en sväng till Ica där vi köpte sallad o dricka.. Tillbaka ner till sjön, letade upp en brygga och där satt vi sen o solade o hade en liten mysig picknick i den härliga vårsolen. Gick ett varv till efter det runt sjön o sen hem o hämta mina grejer så ja kunde åka på stan o träffa Agge o äta glass o sola me henne på torget.

Nu blire grillat ikväll o sen blire bio med älskling..kanske Stoffe o Johanna skulle med å? Vet icke.. :)


Morgondagen ser jag grymt mycke fram emot om man bortser från att Jacke åker till Karlsborg då. Ska träffa Agge på dan, vi ska gå på stan, kika lite, shoppa lite och gå på systemet o diverse. För sen på kvällen blire grillning o skoj hemma hos Mli o Johan!


På lördag åker jag förmodligen till Bispen o hälsar på mami, var ju en evighet sen jag var där! så det blir nice.

Börjar också va dags att planera inför en sthlms resa. Jaa, de e mycke nu :D Och jag älskar de, fullt upp =)


Jacke sa nåt idag till mig som fick mig att fundera.. Jag sa att de e så härligt att jag börjar känna mig mycket piggare o gladare o undra om de kunde bero på vädret och vitaminerna ja fick av mamsen..
Och då sa han att jag kanske äntligen har börjat kommit ur den djupa depression jag varit i.. och jag såg förmodligen ut som ett frågetecken då han sa de.. djupa depressionen??
Jag kunde inte annat än fråga: "Skulle du säga att jag varit djupt deprimerad?"
Svaret blev: "Ja, det skulle jag säga, du har ju haft det väldigt tungt och jag har uppfattat det som att du varit i en depression"
Anledningen till att jag blev förvånad över detta är att jag aldrig tänkt att jag varit deprimerad..det känns så deprimerande att ha varit deprimerad.. skulle snarare säga att jag varit väldigt deppig o nere o att allt varit lite tungt bara.. men det är väl kanske samma sak som att va deprimerad..? Vad vet jag ?

Nu är det iag en härlig tid, VÅREN! :)

Ha en bra kväll!

träning

Gårdagens träning bestod av en löptur med min syster Johanna i skogen upp mot södra berget och efetrsom man är ovan att springa så gick de väl halvbra bara.. men är ändå nöjd med insatsen.

Idag har jag promenerat runt Sidsjön med Mr Jacksson o nyss kommit hem från ännu en löptur med Johanna. Ska förmodligen ner på Ego ikväll också o gymma lite.

Det är härligt med vår o energi och därmed också träning :)

Lukta gott - Armani Diamonds

Tror jag hittat en parfym jag vill ha, har sökt efter en ny rätt länge nu. Har ju haft min kära Lancome Hypnose länge nu men nu är det dags för något nytt.
Tänkte beställa från Parfym.se o samtidigt se om lillasyster vill beställa nåt samtidigt.

Här är min blivande nya doft Armani Diamonds.

image35


skratt

Igår kom min älskling hit och trots att de va sent när han kom så måste ja säga att han stannade ganska länge. Och han gav mig ett skratt utan dess like, ojoj, va ja skrattade! Och det är så underligt men det fick mig att må så bra.. vi va totalt knäppa, eller ja, egentligen bara han för jag är ju aldrig knäpp! ;P Och jag hoppade på hans rygg, hahaa, jaa, de är härligt att vara lycklig! Thanks J för garvet, längesen jag skrattade sådär.. förutom en gång med morsan på resan då förstås :D


Inatt har jag fått väldigt lite sömn, drömt om spindlar i alla dess underliga former och vaknade med tårarna rinnande och en panik känsla.. men lyckades tränga undan det för en liten stund o sova en stund till. Men 5:30 var det bara att kliva upp, ta en uppvaknings-dusch o greja lite.. Så nu är man fit for fight igen och redo för jobbet!

Va de är härligt med solljus och vår!



Ha en underbar dag!

image33

sömn

Sömn blir de snart. Men först ska jag ta emot Mr J o surra lite med han.
Kvällen har gått bra men vari intensiv.

Och irritationen har växt kraftigt hela tiden, men nu börjar jag lugna mig igen, nu har jag fått klaga till Mli och fått ur mig lite till personen som min irritation gällt. Så nu kanske de e lugnt ett tag!

Goodnight!

Vår, Kärlek, energi

Vår, Kärlek och Energi - det är vad det är just nu. De tre magiska orden med stark innebörd.

Undrar om vitaminerna jag fick av mamma kanske faktiskt hjälpt, känner mig pigg o glad på nå vis! Kan också bero på att allt är rätt bra just nu, allt liksom flyter på ganska bra och vädret är underbart!

Nu jobbar jag, och det fortsätter jag med.

Har en lust idag.. en stark lust att umgås me min Emilie. Bara umgås, mysa i solen, surra.. Bara vara..vänner.

Ha en bra eftermiddag och kväll!

tjolahopp tjolahej

En ny dag tar sin början. Jag har hittills hunnit tvättat, plockat undan lite och bara vaknat till liv. Har också surrat med Mli en stund samt försökt fått tag på min vän Jacke som jag gissar sover fortfarande.

Idag ska jag ju jobba 14-21 men nu före de tänkte jag promenera bort på Ica o hämta ut de där paketet som dom har åt mig där. Sen får jag se vad jag hittar på för roligt idag innan jobbet. Förmodligen ingenting.. kanske sola har ja funderat på. Men helt sva allt skulle jag vilja umgås med J. Men han har ju fullt upp så vi får se hur de blir me den saken!

Ha en bra dag iaf mina vänner!

Sunshine

Efter jobbet gick jag på banken för att lämna in mnå papper. Där var det en jävulskt massa folk o i över 45 minuter fick jag vänta för att lägga fram ett papper till tjejen som satt där.

Gick o träffa syrran när hon slutade, vi hade tänkt gå o fika men ingen av oss var nå fika sugen.. så de blev att sätta sig på torget o njuta av solen o titta på folk istället.
Sen iväg till ego för träningen.
Hem, åt mat och sen dök Mr Jake upp här hemma. Så kvällen har spenderats med han, vi har diskuterat resan lite och pratat om helt allmänna saker och ingenting. Mysipysigt att ha han hemma, tråkigt att jobba när han är hemma, men samtidigt lika bra jag jobbar för han har så pass fullt upp ändå.
Fast han gör mig bra lycklig och solen verkar skina överallt just nu.

Pratade även med Nina ikväll o de va ju inte igår, men de kan ju va sådär ibland, hon jobbar, jag jobbar och sen har man ju ett liv utanför de också.

Nu ska jag sova.
Gonatt

training

Var o tränade med syster idag trots den onda träningsvärken i ben o rumpa.
Blev en del kondition, mycket lite styrka och sen Hip Hop. Svettigt o bra var det. Trots omotivationen före så är jag glad att vi tog oss dit, det är alltid skönt efteråt. Och dessutom kanske det kommer synas på en nån gång i framtiden! :)

Våren

Nu slutar jag snart för dagen och då kilar jag ut på stan med mina solbrills o njuter av vårvärmen. Ska ju träffa älskade syster och svettas lite.
Idag har man träningsvärk sen klättrandet igår och man är inte heller jätte pigg. Men det lär väl vädret råda bot på ganska snart.
Våren är bästa årstiden och nu kan väl ingenting gå fel?


En bild från min o Johannas långpromenad igår! Denna tagen på Södra Berget. Visst är min syster fin!?

image32

Oboy!

Bjuder på en låt som jag tycker påassar så bra idag!


sovmorgon?

Idag tog jag mig ofrivilligt en liten sovmorgon. Trots att jag ställt två klockor med nån minuts mellanrum så blev jag väckt av min far strax efter 6. Så nu har jag klivit upp, tvättat mig o ätit frukost på nån minut bara. Ska precis åka iväg till jobbet.

Igår kom Jacksson hit o vi låg å kolla på tv o prata om Paris.
Jag troode inte jag skulle kära ner mig så mycket som jag faktiskt gjort nu.. men nu blev de så o de va ju bra! :)

Jobbar till 15 idag, sen blire stan en sväng o sen gymmet följt av ett Hip Hop pass.
Solen skiner och det känns som detta blir en bra dag!

HA en under bar dag!

bilder

här finns lite bilder från de senaste dagarna!

bilddagboken

Huvudvärks-bekymmer

Kvällen igår var lyckad och i det stora hela är jag nöjd med den. Det enda riktigt negativa var att jag fick huvudvärk på förfesten som höll i sig ända till idag.
Annars så var det lyckat. Bowling, Guitar hero, dans o folk. Riktigt nice faktiskt.

Idag har jag varit ute på promenad med min lillasyster. Promenaden varade 2 h 45 min och tog oss upp till Hotell Södra Berget. Lite jogging blev det också på vägen och det kändes i benen att man klättrat upp för berget samt sprungit. Man blev totalt slut.
Men det var underbart väder och man var bara tvungen att vistas utomhus.

Nu dyker förhoppningsvis Jacke upp snart.. Myspysigt.. Nästan såp jag har saknat hans närhet lite idag även fast vi har myst me varandra hela natten..


Jaja, på återseende!

long time..

De var ju nån dag sen ja skrev nu. Har ju varit på en liten semester med min mor, en roadtrip. Och det har varit nice! Kommer lite bilder sen men hinner inte riktigt me de nu.
Vädret är härligt, grillen igång o ja ska till min bästa mli o festa lite :)
Sen ska ja få spendera natten hemma hos min absolut alldeles bästa pojkvän jacke.

Idag fick jag veta vad min kärlek har funderat över angående min födelsedag som är 29 maj. Såhär sa han:
"Jag skulle vilja bjuda dig till Paris."

Och kära ni, den chock som följde var på riktigt. Jag bara titta på han, frågade hundra ggr: "Allvarligt!?!?". Sen ville tårarna tränga fram, sen ville man skratta.. men framför allt kände jag mig som ett stort frågetecken.
Hur i hela friden har jag förtjänat detta? Såhär långt skulle aldrig nån nånsin ha tänkt tidigare ens, att behandla mig så väl. Tankarna o frågorna simmade runt i skallen.. Men framför allt så var det en överväldigande lycka.

Jag älskar dig Mr J.

My mother

Denna kvinna ska jag spendera de närmaste 2 dygnen med - Är det inte underbart?

image42

Beautiful


Hur är vädret?

Vädret är helt fabulous! :)
Solen skiner o även om de e lite småkyligt i luften så kan man inte annat än njuta de få minuter man fått spendera utomhus idag. Nu har jag mindre än en timmes jobb kvar här och sen bär det av med mamsen. Ska ändå bli rätt skoj att spendera tid med mamman, få se nåt annat ett tag. Bara kanske njuta av lite värme o koppla bort allt crap här hemma.

Men visst äre väl underbart att våren börjar vara kommen? :)

Jag undrar hur det är i resten av landet, har hela sverige vår nu???

morgon musik!

Jag bjuder er på lite musik här på morgonen också, I love it!



söderut

Idag efter jobbet beger jag mig söderut, vilket jag nämnt flera ggr tidigare.. men om ni mot all förmodan skulle ha glömt de menar jag.. så det lir kanske inte någon aktiv bloggning.

Inatt har jag sovit underbart och ännu en påminnelse har gjort sig hörd i drömmarnas värld, ännu en sak att ta itu med. Petra Hansson. Vår förlorade kontakt, jag har sett vilket bittert slut det kan få, eller slut vet jag inte.. men det kändes då som ett slut på vår vänskap inatt i mina drömmar.
Så faktiskt måste jag ta mig i kragen och ringa henne.. men nu har dte gått så lång tid redan så jag vet inte vad jag skulle säga.. men de kanske ordnar sig ändå.

Annars har jag inte mycket mer att skriva, har sovit djupt och bra!

Nu kilar jag iväg på jobbet!


image31

Bilden togs på min o mammas förra roadtrip som ägde rum i nörjan av mars.

goodnight dear world

Nu kära, älskade värld så tänker jag gå o lägga mig.

Nu har jag haft mitt "gonatt samtal" med han som jag tycker väldigt mycket om, och mina tårar har blött ner mitt linne och huvudet är trött o gör ont av detta gråt.
Kom på de nu att det är ofta de blir såhär på onsdagen eller torsdagen, att då kommer saknaden som allra allra värst och det liksom sticker i hela kroppen av saknad. Är det för att han oftast kommer hem på fredag så de e bara en eller 2 dagar kvar, att man känner att man inte orkar en dag till? Eller vad är det?
Hur som helst så tror ja inte jag blivit såhär ledsen någon gång pga saknaden till Jacke, inte som ikväll.. Och det är otroligt - än en gång - hur han orkar med mig, lilla griniga jag som gråter o e deppig allt som oftast. Visserligen vet jag att han vet att jag är en mycket glad o snäll tjej egentligen.. men ändå..
Kan inte annat säga än att jag har tur, är lyckligt lottad just nu.. måtte jag ta vara på de.

Godnatt och sov gott med söta drömmar! :)

roadtrip

Imorgon bär det av med min mor på en roadtrip igen. Destinationen är egentligen inte jätte hemlig men jag avslöjar ändå inget. Kan avslöja att vi är tillbaka nån gång på lördag iaf, och då när man kommer hem igen, är riktigt döslut så har jag iaf Jacke hemma o väntar på mig - så han kan ta hand om sin trötta tjej ;P

Denna kväll har gått så fort och det känns som att det börjar vara dags att gå o lägga sig så man ska orka med morgondagens jobbande, 7-16.. och sen bär det av direkt efter jobbet. Såå man borde väl försöka sova så mycket som möjligt.


Idag sa en dam på jobbet något så vackert så mina ögon tårades. Hon sa (inte ordagrant):
"Jag levde med min man hela livet och han har varit död i 19 år nu. Jag kan inte alls förstå hur det är i dagens läge är alla skiljer sig och ingen verkar kunna hålla ihop, inte ens för sina barns skull.
Jag älskade min man jag och det gör jag fortfarande. Jag tittade aldrig ens åt någon annans håll eftersom jag var nöjd med det jag hade och skulle aldrig ha bytt bort honom, Jag hade ju gjort mitt val - jag hade valt han och då får man väl stå för det valet, för den förpliktelsen.. Och än idag skulle jag aldrig kunna se åt någon annans håll. Han var en fin man min man"
Detta sa damen med tårar av saknad i sina ögon och jag visste direkt bara att sådär vill jag också känna när jag är i hennes ålder. Att jag fann min man, att jag hade upplevt kärlek och kunde fortsätta känna så även efter mannens död.. Vacker kärlek och god, rättvis inställning.

Nää, nu ska jag prata lite me min familj, vänta på att Jacke ringer o sen tror jag att ja ska sova. Kanske uppdaterar en sista gång innan sängen.



Träning

Har varit o tränat med min syster nu efter jobbet och de gick sisådär.. Var väldigt trött o omotiverad att träna men svettig blev ja ändå och kanske man fick träna några muskler i kroppen åtminstone.

Körde hårt på benen idag och jag hoppas innerligt på lite träningsvärk..skulle kännas så skönt :)
Har tagit i som en galning de senaste gångerna vi varit o tränat och ökat dom där vikterna mer o mer men dändå ingen träningsvärk, eller jaa, lite, men de e lite de.
Och idag så tänkte jag när jag tog i mitt allra bästa: "Vart ska detta leda egentligen och varför gör jag det här?" Konstaterade då att även om jag inte får bättre kondition eller mer muskler så får jag åtminstonde lite mer energi av det så det är ju inte fy skam.


inatt jag drömde

Inatt drömde jag något som gav mig en följd att jag vaknade med huvudvärk. Jag drömde om alla de saker jga kanske borde på nå vis "ta itu med". Tänker nog inte gå in på några detaljer just här men jag kan bara säga att det var lite obehagligt - inte nån mardröm egentligen utan mer bara obehagligt och väldigt sant på något vis.
Känns idag som att det var ett tecken, ett tecken jag borde ta till mig av på riktigt.

Det är underbart väder och jag jobbar, känns lite slött.
Nu ska jag ändå jobba vidare så jag kan få dra iväg o träna nån gång.


Måste också berätta att Mr Jake igår vart väldigt tvungen av sin kära flickvän mig, att ge mig nån sorts information om vad som ska hända vecka 22 ons-sön, veckan jag fyller år..han sa att vi ska till Borlänge o tälta o kolla en volleybollturnering där.. nån som vill tro på han?  ;P


Ha en bra eftermiddag!
På återseende.

the dream world

Till Drömmarnas Värld tänker jag förflytta mig ni. Bara blunda, sova och hoppas på rosa sockersöta drömmar, eller nåt sånt! Spenderar visserligen halva dagarn i Drömmarnas Värld - because I'm a dreamer- men denna gång syftar jag snarare på den värld som man brukar kunna besöka när man sover.

Drömmer gör jag rätt ofta, Gör du?

Sleep well.

det är över

Jobbandet för idag är över och det har gått fint. Men trött är man nu eftersom man klev upp så tidigt imorse och förhoppningsvis blir det en tidig kväll ikväll så man orkar med morgondagens jobb och träning.

Ganska trist eftersom jag inte har nå jätte mycket att skriva om just nu, det är för en gångs skull verkligen torka i mitt huvud och det snurrar bara runt en massa jobbgrejer i huvet - som alltid efter ett intensivt kvällspass.

Sitter just nu o pratar me M som befinner sig nere i Spanien och det är inte utan att man blir lite avis, där har dom 27+ och kan bara njuta av värme och sol i sitt jobb. Det skulle inte va fel att ha jobb i ett varmare land - då kanske man får mer energi och glöd till att jobba och allt annat som måste göras i vardagen. Fast samtidigt så kanske man inte skulle uppskatta de lika mycket i det långa loppet som vi gör här uppe i kalla norden.

Idag när solen sken och ja va på väg till jobbet, såg all snö börja smälta bort och det var rent av nästan varmt i luften - då fanns energin och glädjen där, allt liksom lättade på nåt underbart vis!
Just då, när solen sken i mitt ansikte och jag hade bra musik i öronen så tänkte jag att det enda som saknades just då var en annans hand i min hand - Jackes. Och då slog det mig också att denna sommar kommer bli skit bra! Jacke är hemma hela sommaren, jag kommer kunna spendera tid me min gogumma Mli, första sommaren i sverige på 2 år - nice :)

Nää, nu är det slutskrivet för idag tror jag!

Sov gott.

det är dags

Det är dags att slita sig från datorn och göra något mer vettigt av denna dag, exempelvis Jobba! :)

Har ju iaf fått lite gjort denna morgon och det känns ju rätt bra.
Har surrat massvis med Mli darling och de e inte varje dag vi surrar så de ha varit nice! Även om vi sällan får nåt vettigt sagt till varandra - men det är ju ändå ett sätt att umgås. :P


Saknar min Jacksson jätte mycket nu. Tänk vad nära vi kommit varandra under denna tid vi spenderat tillsammans. Tänk att det känns som att vi är ETT, att vi delar allt..
För mig känns det som att jag skulle vilja vara i hans närhet mest hela hela tiden, dygnet runt.
Samtidigt så är det lite skönt att sakna varandra, att veta hur glad man blir när man sen träffas, att då kunna njuta av tiden vi är tillsammans. Det är trots allt inte bara negativt att vara ifrån varandra mycket.

"Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min
"



Önskar er alla att ha en bra dag! :)

generation ex

Kent - Generation ex

"Allting går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt, jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat, och jag vet att du vet
Jag har rätt Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss "



OTH

Denna serie, denna låt, allting med One Tree Hill är fantastiskt! :)


Sunrise Avenue


Älskar verkligen denna låt.
Sunrise Avenue - Choose to be me




I turned away
I choose the path that I believe in
I stand today
Above the shady nights me
I fear nothing
But the fact that I'm afraid of everything
I knew my name
Would only be for lonely riding

Choose to be me
To be free to be my way
I saw the light shining right in my eyes
Choose to be me
To be free to be my way



Sommar

image30

Allt jag vill nu är att ha sommar, sol, värme, blommor, grönska, glass.. och bara en skön sommar-energi!
Snälla Sommar - Kom nu!

Not sleepless

Jamen äre skönt att sova eller vad säger ni? Det är ju hur skönt som helst, det är också hur skönt som helst att vakna 6:30 och känna sig utvilad! Det finns inget bättre enligt mig just nu.. För imorse va de så, vaknade 6:30 och kände mig utvilad..började genast byta sängkläder o tvätta. Häärliga tider :)

Kul också kändes de att kära syster har varit här och jag hoppas hon kommer va här lite mer framöver.
Känns liksom mer som hemma då på nå vis, eller ja, hemma känns de ju som ändå, men de blir liksom roligare på nå vis..

Idag ska jag iaf jobba 15-21 och det tror jag blir bra, har ju varit ledig i hela 4 dagar nu så de börjar va på tiden att man får nåt vettigt gjort. Sen rycker de i träningsnerverna nu också, skulle ha varit iväg o träna idag men de tror jag inte blir nå av. Men imorgon blire iaf! Och då ska vi försöka med lite hårdträning tror ja för sen blire ju uppehåll igen ända tills lördag åtminstonde eftersom ja ska på roadtrip med min mor tors-lörd.

I'm a happy happy girl, in a big happy world.

yeees.

Kvällen har förflutit och dessutom varit bra. Jag o Johanna har sett hela 4 avsnitt av Californication och som vanligt var det mycket mycket bra! Vet faktiskt inte hur många ggr jag skulle kunna varva den där serien! Den är så klockren! :)

Som vanligt såhär innan man ska sova så kommer den där känslan som är bitter o mörk. Den där grymma saknaden... Saknaden av närhet, skratt, välmående men framför allt kärlek.
Jag har varit en rätt bitter o trist, framför allt trött och sömnig person den senaste tiden tror jag, även om jag själv kanske inte känt mig så..men folk kan med stor risk ha uppfattat mig på det viset.. Men egentligen så är ju jag en rätt glad person så vad som ligger bakom kan jag inte svara på för det har jag inte gett några djupare funderingar till! :)
Men det som har fått mig att komma på detta faktum att jag kan ha uppfattats som en mindre glad person är delvis jag själv och mitt beteende men kanske mest av allt så är det Jacke som har ifrågasatt hur det egentligen är. Han ifrågasätter allt möjligt.. som för att ta reda på om något är fel.. eftersom han faktiskt bryr sig om mig väldigt väldigt mycket. Och den insikten gör nästan att jag känner mig lite vimmelkantig.
Det är inte ofta du har någon som bryr sig om dig på ett väldigt uppmärksammat vis. Det är inte ofta du kan få kärlek, omtanke och vänskap i ett och samma paket. Och det är inte heller ofta som det här paketet håller i sig en längre stund. Tacksamhet är ett alldeles för svagt ord för hur jag känner mig när jag skriver om detta, ger detta några välgenomtänkta funderingar.
Hur kan man vara trött, bitter och trist när det skiner så starkt runtom en?

Jag har världens bästa människor runtom mig nu, dom är bäst för mig, det är bara att tacka o bocka för de.

Gonatt.

tacos och tårta

Nu har vi ätit Tacos och Tårta så man näst intill rullar fram snart. Skulle inte få i mig en bit till.. Kanske får jag i mig en apelsin om en liten stund men måste nog faktiskt vänta lite med de också :)

Nu tänkte jag o min kära syster Johanna kolla nåt avsnitt av Californication och skratta lite av denna miserabla och underbara karaktär Hank Moody! :D
Och jag vet att jag har lovat några av mina närmaste att låta bli att se One Tree Hill för ett tag framöver då det har börjat tagit över mitt liv i väldigt underliga skepnader men..jag är ledsen att göra er besvikna men jag tjuvsåg ett avsnitt imorde - kunde inte låta bli.. Sorry! Men nu ska ja se Californication och de brukar jag inte alls bli lika knäpp av som ja blir av One Tree Hill.

Ha en bra kväll mina vänner.




Och glöm inte att tända ett ljus för Engla, det ska jag göra nu!

apelsiner

Jag älskar Apelsiner! Yummie! :)


image74


Färdighandlat

Nu har jag o Britta handlat färdigt för idag. Det tog faktiskt bara lite drygt 2 timmar. Presenten är fixad och vi maten handlad. Känns skönt.

Nu börjar man bli hungrig så det är väl bara att vänta på att vi kan börja tillaga maten nu också :)

Lite städning nu före de.

Hoppas alla har en bra dag!

Tävling.

TÄVLING!
Jag är med i en tävling där en jätte söt klänning lottas ut!
Var med du också!

http://modeakutens.blogg.se/1208173845_ny_tvling__klnning.html

Detta är den söta klänningen jag tävlar om! :)


Happy Birthday dear Father



image70

En tanke till Engla

42-åringen erkände idag att han är skyldig till Englas död. Fallet Engla har berört många och alla hoppades på att hitta henne i liv. Det är dags att sända en tanke till familjen som förlorat ett barn.
Därför ombeds alla att tända ett ljus ikväll för Englas skull.
Många ljus ska lysa ikväll för Englas själ.

image69



fixa o greja

Nu har jag äntligen gjort mig iordning, fått nå kläder på mig. Vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera under dagen eftersom jag snart ska bli upphämtad av Britta och då ska vi iväg o fixa present åt pappsen, handla mat o tårta inför ikväll då pappsen ska firas.

Kära syster Johanna kommer hit också och hon ska spendera natten här vilket jag tycker känns bra! Önskar hon kunde vara här lite oftare.. men hon kanske inte tycker de är nå jätte kul här eftersom de kanske inte direkt känns som hemma för henne. Iofs kändes de väl inte som hemma för mig heller för nån månad sen men det är ju en vanesak och en inställning. Kul iaf att hon ska va här ikväll :)

Nää om man ska ta och göra sig iordning.
Ger en bild på mig o min kära syster!


image68

Wannabe

Så less, i fredags var man stendum i huvet och betedde sig som skit..
Det har fått en att tänka efter, Så var det ju väldigt ofta i Finland även om man är betydligt mycket lugnare nu än vad man var då. Men vad får en att agera på detta underliga vis?

Jag har sagt för inte längesen till en som står mig väldigt nära att vi bestämmer själva hur vi ska må, vi bestämmer själva om vi ska ta åt oss av andras beteende.. Jag brukar också säga att vi skapar vårt egna öde och bestämmer alldeles själva hur vi ska bete oss och behandla andra människor.
Men det kanske inte är så enkelt som det låter?
-Klart det inte är!
Men visst måste vi ändå försöka, göra vårt bästa hela tiden? För vårat eget välmående och för andras välmående, kanske ge lite extra i vissa situationer, hur jobbigt det än må kännas just då.

Ingen har sagt att livet är lätt och ingen har sagt att man inte får  må dåligt ibland. Det är förmodligen snarare på det sättet att man får må dåligt ibland, får bete sig lite illa ibland men man får kanske inte kliva över en gräns som finns där nånstans..

Alla ggr ska man förmodligen inte Bita Ihop bara utan kanske snarare Bryta Ihop.. och sen -Gå Vidare.
Och kanske man inte ska fundera så mycket på allt utan kanske bara ta en del saker för vad dom är och kanske handskas med situationerna som uppstår på ett så enkelt sätt som möjligt och inte vrida och vända på allt, men samtidigt tror jag inte att man får släppa allt heller och bara vara, här och nu, man måste nog försöka bibehålla en viss kontroll på ett balanserat vis hela tiden.

Lev varje dag som att det vore din sista, Men gör det med en viss kontroll..



Every day

image67

En ny dag med Nya möjligheter.
Igår blev de som jag skrev tidigare lite träning.. Men sen blev d einte jätte mycke gjort. Vi fixade o grejade och vips så fick vi till Internet. =)
Jacke kom hit o spenderade lite tid med mig innan han skulle bege sig hem för att sova, vi sov ifrån varandra för att han hade väldigt tidig väckning idag då han skulle vara på Midlanda mycket tidigt.

Idag fyller min papps år och det tycker jag känns bra att vara hemma på hans födelsedag. Var längesen man fick gratulera han på plats och inte bara via telefon eller sms. Så Grattis kära far som satt mig på jorden!

Så idag ska man umgås med Britta, fixa present och tårta o diverse ting. Ska bli rätt skoj på nå vis att umgås med Britta lite idag. Får man nåt gjort iaf.

Har inte mycket mer att skriva just nu.
Önskar er alla en bra dag!

Träning

Printar ner gårdagens träning som gick rent av dåligt. Visserligen lyckades jag springa rätt länge jämfört med tidigare vilket måste tyda på att träningen gett mig lite bättre kondition. Men sen när jag skulle lyfta lite vikter så kände jag att min kropp ville ge upp, den vägrade ta i de minsta.

Så gårdagens träning blev inte så jätte bra!

världens bästa

Har inget internet hemma hos oss nu..det kommer vara borta några dagar för att vi bytt bredband. Men tack vare att jag har världens bästa pojkvän så kan jag ändå sitta här o blogga nu :) Han kom hit igår med ett mobilt internet åt mig - är han inte världens underbaaraste så säg!?

Helgen har varit slöare än allt slöast.

I fredags blev det utgång o jag va för full o totalt knäpp i nhuvet utan att gå in på några detaljer
Igår var man ruggigt dålig och gjorde inte många knop alls. Var med familjen, grillade, myste med älsklingen i soffan framför tvn hela långa kvällen ända in på nattsidan.

Idag blire väl förmodligen träning och sen bara vara med älsklingen som åker väldigt tidigt imorgon bitti.

Ni som missat det - Jag älskar min Jacob Wallin.

Fredag, vad gör man?

Sånt här tycker jag är svårt, att ta beslut, att prioritera..

Agge hörde av sig till mig idag o fråga om inte jag ska med ut ikväll, dansa lite.. Hon tyckte de ryckte lite i nerverna. Jag sa att jag skulle fundera på saken. På sätt och vis är det enkelt att säga nej men ändå inte. För på sätt och vis skulle de ju va kul att gå ut o dansa lite.. Men jag är ju så gärna med min Jacke också. Går det att vara med han också kanske? Och frågan är ju förstås vad han skulle göra om jag gick ut, skulle han då hitta på nåt eller bara vara hemma? Egentligen ganska löjligt att fundera över de här! :) Men men, är man en velig person så är man..
Jag tänkte ju faktiskt inte gå ut nåt alls i helgen egentligen.. så kanske man ska stanna hemma.. men de brukar ju bli som roligast när man inte planerat nåt o egentligen bara tänkte va hemma.

Ja vi får väl se vad jag kommer fram till. Ska hur som helst först på stan o träffa syrran o vi ska träna.

Vad gör alla Ni andra den här helgen?

Ha en bra fredag!

Exclusive

Har funderat mycket det senaste dygnet. Har funderat över min rädsla att binda mig igen, att tänka framåt, planera, känna kärlek och hänge mig till kärleken.

Det jag upplevde med M har satt spår, det har satt spår för vi gav varandra ett löfte - För Alltid, bara Vi 2, exclusive - men löftet hölls inte, det blev bara soppa av allting och efter att han dumpat mig på det hastiga vis som han gjorde helt utan att jag ens var föreberedd så trodde jag att jag skulle kunna vinna han tillbaka. Vi lyckades ju bo ihop ett tag ändå som vänner.. men sen gick allt åt skogen. Och han hår sårat mig på så många sätt.. Jag har också sårat han och ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och kanske bara gjort allt lite lite annorlunda så att det hela åtminstonde kunde fått ett bra slut..

De tankar och frågor som vimlar i huvet nu är:
Hur går man vidare och släpper allt?
När ska man kunna lite på någon igen?
Kanske man aldrig kommer lita på någon igen helt och hållet, men hur mycket vågar man lita på en person då?

Jag skulle aldrig vilja ha tillbaka M och jag saknar honom inte.. Är bara less ibland över situationerna som uppstod som har förstört saker i dagsläget. Och jag lägger inte skulden på bara honom, man är alltid 2 i ett förhållande.. så egentligen handlar inte ens de här inlägget om honom.. utan det handlar om allt som hände och vad det fått för följder.

Just nu är jag en människa som ska vara lycklig som träffat en så himla snäll person som Jacke. Jag tror det är som mamma sa: "Jag såg direkt att det där är en bra kille", och mamma jag kan inte annat än hålla med, jag såg det också och jag ser det fortfarande.
Men varför känner jag den där rädslan att binda mig?
Och är jag orättvis mot honom om jag inte kan hänge mig till fullo?
Om jag inte kan tänka så långt framåt i tiden att jag vet att vi kan planera nån månad framåt eftersom jag inte vet vad som händer med oss...är jag då pessimist eller realist?
Mina förhoppningar är ju självklart att vi ska hålla ihop, jag vet vad jag vill - jag vill vara med Jacke, ingen tvekan om den saken men hur mycket vågar man hoppas?

Den största rädslan är att han ska såra mig på något vis, att det inte ska hålla.. och ännu värre - att jag skulle såra han.. Ibland händer saker bara utan att det nånsin var meningen att göra någon illa.

Trots alla lite vissna funderingar så tror jag på lyckan, jag tror att i slutändan blir allting bra, bara man försöker göra det bästa av alla situationer.



Ledighet

Nu har jag 4 dagars ledighet som väntar på mig. Det känns skönt! Vad man ska göra? Jaa, ska väl mest umgås med Jacke nu under helgen, träna och på måndag fyller pappa år så då ska vi uppvakta han!

Igår lyckades jag hålla mig vaken till 1 och det var första gången på ganska länge, visserligen va de tungt men man måste ju försöka iaf ! =)
Sov ända till 8 idag vilket var 2 timmar längre än igår så de känns helt okej faktiskt, kanske man inte är helt slut redan vid 22 ikväll för en gångs skull.

Det dagen bjuder på är att jag ska o träffa min kära lillasyster Johanna när hon slutar skolan, då blire att leta igenom stan efter nåt åt pappa - vilket inte är det lättaste. Sen blire träning och dans innan min Jacksson anländer till stan och jag får krama om han ordentligt!

Nu ska jag äta frukost och jag önskar er alla en mycket bra dag!

My way?



Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself


Work

På jobbet.

Idag är en sämre dag. Känner saknad, en annan skanad än ni tror. Känner väldigt mycket rädsla och vill bara backa. Känner också väldigt mycket tomhet och ensamhet..sårbarhet..sårad..
Det var jobbigt att åka till jobbet när jag kände hur tungt allt kändes. men nu när man är här så biter man ihop. Börjar bli ganska bra på det där nu..att bita ihop.


Hur långt fram i tiden får svek sträcka sig? När ska dessa tankar och känslor försvinna med vinden?

One

One Tree Hill som jag sett ett antal avsnitt av idag gör mig lika blödig varje gång. Dessa bekymmer, denna kärlek.. tårarna rinner nog nästan i varje avsnitt jag ser, antingen av ledsamhet eller lycka eller nåt helt annat.. oftast sympati.

Nu ska jag iväg på jobbet och med mig bär jag känslan av att efter det här passet är det mindre än ett dygn kvar tills jag får känna mig omhändertagen och älskad igen - då kommer han hem, han som står högt upp på min prio lista just nu.. han som får mig att skratta och le, han som gör mig varm inombords..

OTH, städning o tvättning

Morgonen har sprungit iväg och jag har hunnit dammtorka, plocka undan o tvätta.. samt sett hela 3 avsnitt av One Tree Hill - det är ju rätt skönt ändå att kliva upp tidigt :)
Skönt att känna att man kan få nånting gjort iaf. Synd bara att dessa serier tar upp så fruktansvärt mycket tid, kanske hade hunnit med bra mycket mer annars!

Nu ska jag iaf ta o hänga lite tvätt, kanske ta en dusch o äta nåt.. lär väl bara av sen ner mot stan.. om jag inte tar allt imorgon istället eftersom jag är ledig helt o hållet imorgon.




Idag tänker jag på Niklas. och känner saknad och tomhet.

image66

Siolia

Siolia har fixat min blogg lite och det tackar jag för :)

Vaken

Vaknade 05:45 och kände mig pigg, vad i hela friden? Tänkte först försöka somna om eftersom jag int ebörjar förrän 15 idag men insåg att de inte var nån mening och att jag förmodligen fått den sömn jag behöver. Så jag klev upp och nu har jag ätit en ordentlig frukost, fått i mig kaffe och sitter än en gång här vid datorn..

Vad man ska göra fram till kl 15 har jag ingen aning om men man får säkert tiden att gå på nåt vis ändå.
Snön har inte slutat att falla och man blir nästan arg för att det är så mycket snö, trodde ju att det skulle bli vår nu och att man skulle få njuta lite av vårkänslrona man hade börjat känna av.

Har egentligen inte så mycket att skriva om nu så jag tror jag lämnar er med dessa meningar skrivna.

Kvällen

Kvällen har varit bra. efter vår träning så åkte jag o syster Johaanisch hem och åt lite o kollade filmen "Tyttö Sinä Olet Tähti" som fortfarande är en favorit film! Vi åt faktiskt lite godis och åt en apelsin på var, myspysigt.. Kanske lite trist att se den där filmen med mig när jag sitter o säger replikerna lite före dom blivit sagda många gånger. Som tur är hade ju Johanna också sett filmen tidigare så de va väl kanske okej.. =)

Imorgon är det jobba 15-21 och annars har jag inte många planer. Ska ner på banken en sväng och tänkte väl kanske hinna me att sola innan jobbet om jag orkar. Annars har jag inga storartade planer. Ser mest fram emot fredagen nu.. Träning och sen kommer min älskling hem från Karlsborg! Då ska jag krama han hårdare än jag kan tänka mig.. om jag inte har träningsvärk eller nåt så att jag inte kan ta i ordentligt.. :P

Blir väl ett One Tree Hill avsnitt nu.

Ha en bra kväll mina vänner!

dagens träning

Dagens träning gick ut på att svettas och lyfta tungt..vilket jag också gjorde. Var rätt nöjd med dagens träning även om jag gärna hade sprungit lite längre på bandet, men tiden räckte tyvärr inte till och de va lite synd för idag kändes det himla lätt att springa och det vet jag inte om det gjort många andra gånger.

Imorgon är det vilodag från träningen och sen på fredag kör vi igång igen. Så nöjd över att man kommit igång ordentligt med detta tränande och att gym-kortet faktiskt används på allvar.

Jobbar

Jag är på jobbet nu och är riktigt i slutet av mitt skift som började 12 och slutar kl 16. Dessa 4 timmar har det varitmycket att göra men det har också gått rätt bra. Min arbetskamrat är bra och han är lätt att jobba med så då gåre ännu bättre.

Snart äre alltså dags för att dra o träna vilket jag faktiskt inte känner mycket motivation till men tänker göra ändå. Sen ska ja fråga Johanna om vi inte ska kolla en film eller nåt. Och äta APELSINER! :D

Ha en bra dag!

Tävling

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde



image64

Vintern

image63

Vintern har återvänt till Sundsvall och imorse när ja vaknade såg det ut såhär där ute. Det snöar fortfarande så dessa decimeter som redan kommit lär bara ökas på. Man trodde man skulle få vår nu, hade tagit fram vårjacka o skor men nu är de bara på med vinterkläderna igen! =/ Jäkla trist väder...

Idag jobbar jag 12-16 och sen ska jag o träna me syrran. Lär väl återkomma senare.

jacksson

Jag saknar dig..mer än jag trodde jag skulle göra.
Du har ju bara varit borta 2 dar och det är bara 2 ½ tills du kommer hem igen men ändå..
Skulle göra vad som helst för att få krama om dig nu, få krypa in i din varma trygga famn och somna med ljudet av dina andetag.
Nu ska jag ändå försöka somna i min tomma säng,
så Godnatt och sov gott Jacke,
Jag älskar dig.

svettas

Nu har jag varit o svettats på Ego Hälsostudio.
Det blev ett HipHop pass som va helt till belåtenhet. Svettigt och skoj var det! Sen efter passet blev de lite spring på löpbandet och då blev de ännu svettigare. Verkligen kul att man kommit igång med träningen.

Imorgon blire väl gymmet med lillsyrran, kanske Core passet men de ha ja inte kommit fram till än hur de blev me de.


nu beger jag mig

Nu beger jag mig ner på staden för att träffa Agge. Får väl se vad det blir där.. förmodligen en fika eller nåt, brukar bli så när man är på stan :)

Morgonen har spenderats i telefon me kära Sonja.. inte varje dag man surrar me henne men de e alltid lika kul när vi pratar me varandra - lika crazy o ful i mun som vanligt! ;P

Yees, på återseende kära läsare.

Good morning!

Gomorron!
Denna dag har precis börjat så egentligen har jag inte mycket att berätta om än så länge.
Har läst tdningen, ätit frukost och varit i kontakt me a-kassa, surrat me pappa o Britta o Emilie.

Är ju ledig idag också så de kan tänkas bli en lång dag om man inte hittar på nåt. Ska träffa Agge nåt eftersom hon också har en blank dag idag. Vi ska träffas vid 12 tiden på stan så man har ju ett tag till på sig att göra sig iordning. Goodie goodie. :)

Jag återkommer senare, ha en bra dag!

En bild på Agge o Mig.

image62

Grönt Söder och London..

Kvällen avslutas med Grönt Söder te och ett kärleks samtal från min älskling som nu igen är många mil ifrån mig - närmare bestämt cirka 62 mil.
Han är då alltför rolig. Sa att vi ska hitta på nåt sen senare när han kommer att jobba 2 veckor i sträck vilket innebär att vi inte kommer träffas så mycket på ett tag. Jaa, visst kan vi hitta på nåt tänkte jag..
Då kom förslaget från han: "Vi kan väl åka till London?"
Och jag börja garva.. Han är ju för sööt, men Ja, visst kan vi väl åka till London! :)

Som asvlut på denna dags bloggande delar jag med mig av en låt.

En låt från filmen jag nämnde tidigare: Tyttö sinä olet tähti.
Låten heter Pidä Musta Kii




bloggandet

Har suttit o läst runt lite på alla möjligas bloggar och det är ganska fascinerande vad stort det är att blogga. Och man kan inte annat än fundera över varför man själv egentligen gör det?
Och varför bloggar människor i huvudtaget? Är dte för att det är kul, blir det som en dagbok? Är det för ens egens skull eller för någon annan?
Hur som helst så måste jag säga att det faktiskt är mycket roande att mingla runt på folks bloggar.

Nu skulle jag också vilja ha nån fin design på min blogg som så många andra har.. En tjej har lovat att försöka hjälpa mig, och tack för det ! :)
http://siolia.blogg.se

Nu ska jag se lite på Hammarby - Gif Sundsvall matchen. Ha en fortsatt bra kväll!


If I had eyes



Härlig låt!

borttagen visdomstand..?

2 timmar har passerat och jag är fortfarande bedövad i munnen och känner obehaglig blodsmak från stället där en visdomstand blivit bortdragen. Hungrig är jag som en gnu.. När kan jag egentligen äta efter att ha dragit ut en tand?
Han sa 2 timmar och de ha ju passerat nu så..

Måste jag vänta tills bedvningen släppt helt or what?

filmen

Idag blev jag grymt sugen på att se filmen: Tyttö Sinä Olet Tähti.
Det är helt klart en utav mina favorit filmer.. Har sett den massvis av ggr och man bryr sig inte de minsta om att den e på finska, man liksom vänjer sig vid det.

image61

Lär ska se den med syster Johanna något i veckan, right sis?


Nu sitter jag iaf här, hemma fårn mitt tandläkarbesök. Bedövad i hela munnen och känner mig mindre funktionerande än vanligt. Ett hål lagades och en visdomstand blev utdragen.
Jaa, det känns faktiskt riktigt obehagligt just nu.

Hoppas ni alla haft en bra dag!?

Skor

image60

Dessa skor påminner så om mina förra Fred Perry skor som jag hade i hela 2 somrar innan dom gav upp. Och dom älskade jag väldigt väldigt mycket.. Igår såg jag ett par Fred Perry skor som jag bara måste ha i sommar. Har dock inte hittat någon bild på dom så då tog jag denna bild.. Bara för känslans skull, den härliga skokänslan.
Skor är underbara.

Vecka 15

IDag tar en ny vecka sin början. Denna vecka har väl inte så jätte mycket att bjuda på.. Lite jobb och en del träning. Idag ska jag till tandläkaren.. kanske man ska ut till Alnö nåt också..? Skulle vekrligen vara på tiden. Nu måste jag sluta gömma mig, ta itu med det här.. sluta tänka på allt i min ensamhet och se det i vitögat.


Idag ska ja till tandläkaren kl 13 men annars har jag inte mycket vettigt för mig... Vette tusan vad jag ska göra idag.. Skulle vilja iväg o träna men vi tänkte ju ha vilodag idag så jag antar att man får ta de lugnt idag nu då.
Imorgon blire dubbelträning.. först gymma lite o sen dans.. Nice =)


Idag åker Jacke och det rann nån tår nerför min kind imorse när vi sa hejdå. Men samtidigt så är det inte alls många dagar han är borta så det lär väl ska gå bra ändå! Vi har iaf haft en väldigt bra helg och jag har njutit av hans underbara sällskap, vi har så kul ihop även fast vi har lite pensionärsvarning när vi är trötta så tidigt på kvällarna. =)
Igår åt jag också middag med hans kära familj för första gången och jag blir så glad av att tänka på dom.. så himla mysiga.. Ja, jag fattar inte varför jag varit rädd för de där egentligen. Dom är ju hur gulliga som helst! :)

Nu ska jag hänga lite tvätt o greja. Vi hörs!

Jumper

Den filmen har vi varit och sett nu, jag, jacke, emilie och johan!
Helt ok film, men inte vet jag om den var super bra!

Dagen har varit till belåtenhet och nu ska ja mysa min sista natt me Jacke innan han åker..

Hej svejs!

a great weekend

Denna helg har ju varit bra! En vit och bra helg med kärlek, träning och jobb på schemat.

Igår drog vi o träna direkt efter jobbet och svetten rann så man knappt såg nånting, så himla härligt! Sen blev det hem o äta grillat med familjen. Gottigotti måste man ju säga!
Efter en god middag med vin o surr så åkte jag o Jacksson hem till han för att se film men somvanligt var jag trött efter att ha varit igång hela dagen så ja somnade.. Trevligt sällskap va man as usual.

Idag så åkte ja o Jacksson ut till Birsta, gick nåt varv o kikade och fikade på Charm. Hela 2 timmar spenderades där ute och nu är man hemma. Ska iväg o träna snart med syrran och sen blire väl att va med Jacke igen eftersom han åker imorogn. Ikväll blire bio där vi ska se filmen "Jumper". Även att Emilie o Johan också tänkte följa med kanske! Skulle va skoj :)

Och idag tror jag att jag tänker unna mig lite godis - har ju varit så duktig med att dra ner på allt godis o tjaffs så jag tror faktiskt jag får unna mig de ikväll!

Yeees, men vi hörs!

åååh, de e kärlek!

Här sitter jag på jobbet, har jobbat cirka 3 timmar men det känns så lätt även fast hela dagen är kvar! Igår kom min Jacke o hämtade mig efter jobbet och vilken Lycka det va att se honom! Jag har saknat han så mycket de senaste 2 dagarna att det inte går att beskriva.. Var så mysigt att inte behöva sova själv inatt..

Igår när vi kom hem så satt vi o surra med pappa o Britta. Men ja blev så trött o less att lysnna på deras surr så tills lut gav vi upp. Då var klockan strax före 23. Både jag o Jecke var trötta så vi somnade ganska genast.. Så himla tryggt att få va i hans famn igen o inatt har jag sovit gudomligt!


Efter jobbet idag blire träning med Johanna och det ser jag grymt mycke fram emot! Ska bli så himla nice att få svettas en massa, och sen bastu o dusch.. ojoj va härligt de ska bli! :)

Sen ikväll äre ju grillning som står på schemat hemma på skönsmon med Johanna, Jacke, Pappa, Britta o Wille.. JA härliga tider!

Agge frågade om det blir nån utgång ikväll men jag kan inte bestämma mig.. beror ju på vad jacke ska hitta på..

Nää, jag som är som ett apelsinmonster nu för tiden ska trycka nån till apelsin innan det är dags att fortsätta jobba! Men kära vänner och läsare...
Ha en bra lördag!



Jag älskar dig kära syster så himla mycket och är så glad att jag flyttat hem igen och fått komma dig såhär nära.. Vi har aldrig varit såhär nära förut och just därför känsn det extra bra just nu! Du är så himla underbar!
http://johaanisch.blogg.se

snart äre äntligen helg!

Klev upp 7:30 så en liten sovmorgon gav jag mig själv iaf. Sen dess har jag tvättat, plockat undan lite o surrat med mamsen. Idag jobbar jag 14-21 och de va tänkt att jag skulle iväg o sola innan jobbet men ärligt så tror jag att jag struntar i de och drar iväg direkt på jobbet istället.

Ikväll kommer min älskade Jacke hem och det är inte så många timmar kvar nu tills de faktiskt.. Men de känns ändå som jätte lång tid.. fast jag vet att det inte är de.
Imorgon är man dessutom kanske ledig och då blire träning me Johanna, mys med Jacke och grillning på kvällen med familjen. Hur bra som helst tror jag morgondagen blir! Och även om jag skulle jobba så jobbar jag bara till 15 så då blire träning istället direkt efter jobbet och ändå mys med Jacke. =)

Känner mig motiverad till de mesta nu faktiskt vilket är väldigt skönt. Man har liksom energi till de mesta och de va de längesen man hade. Synd bara att vädret inte är bättre.

Jepp jepp, nu ska ja hänga tvätt o sen äta innan man måste iväg på jobbet! See ya!

sunt liv

Idag har det varit en mycket sund dag känns det som nu iaf.

Åkte upp till Emilie på förmiddagen, hjälpte henne o plocka undan lite sen igår o diska o sådär.. sen satt vi o surrade strunt o läste lite astrologi o grejjer, alltid intressant!
Sen vid 14 tog jag en promenix ner på stan, träffade Johanna, åt en sallad på Coffee House o sen bar det av till Ego. På ego blev det ganska hård träning för oss och svetten slutade aldrig rinna tror jag! :)
Innan vi åkte hem drog vi o handla frukt eftersom vi tänkte kolla på film ikväll och ville vara lite nyttigare för en gångs skull. En film blev det också, "27 dresses" och den var faktiskt riktigt bra!

Surrade även med Jacke förut och jag började sakna han så mycket så till och med tårarna trängde sig fram. Tur är väl att han kommer hem imorgon så jag får träffa han! 5 dygn ifrån varandra.. visserligen har det gått rätt bra eftersom jag jobbat o tränat o aktiverat mig en hel del men ikväll kändes de tungt.
Så i helgen ska ja jobba o umgås med jacke bara.. På lördag blire grillning här på skönsmon o min far bjöd in älskade Jacke också så de ser ja fram emot.. Även Johanna kommer vara här så det gör saken lite extra rolig!

Imorgon jobbar jag 14-21 och innan dess hade jag tänkt dra o sola.. Försöka kanske ta en prommis med Bosse också så man får lite mer frisk luft.. men det beror helt på vädret som inte alls varit så kul de senaste 2 dagarna.

Nu ska jag lägga mig o sova så de äntligen blir helg snart!

Ha det bra kära läsare!

tjoooohoo

Kvällen girå blev alldeles lagomt bra! Det blev lite spel o lite surr o bara allmänt bra. Va lite full ett tag dör men då slutade jag dricka. Tanken var ju att jag skulle sova hos Emilie men jag lägtade hem.. och när ja kom hem inatt så åt ja en macka o sen la jag mig o kramade Henke.. saknade han så himla mycket.. men de måste ju bero på att jag saknar Jacke egentligen.. Vill inte sova själv helt enkelt!

Idag skulle ja o Emilie o träna men hon hade glömt sitt tröningskort såp de va ju lite synd! Men men, shit happens. Jag ska iväg o träna ändå ja fast med lillsyrran, hon tänkte börja träna på Ego så då ville hon ha en träningskompis o de passar ju mig perfa!

Nu ska ja dra på mig nå kläder o sådär o sen åka till emilie tills ja ska träffa Johanna i eftermiddag!

See ya!

blir inge av

Var ju meningen att jag skulle ut till Alnö idag men ja tror faktiskt att jag skippar de. Håller på o tvättar o grejar för fullt nu så ja tänkte få lite gjort här hemma nu.. sen ska ja ju träffa Carolin på stan typ vid 14:30 så de hade blive lite tajt om tid.
Dessutom tror jag att ja ska dra o träna nu på förmiddagen istället, träna o sola innan ja ska träffa Carolin. Sen ska ja en sväng på bolaget innan man ska hem. Ska fråga Carolin om vi ska promenera hit hem från stan, så får man lite mer motion och framför allt frisk luft!

Hittills denna morgon så har jag tränat en lång stund på koreografin som vi lärde oss igår, bara för att de e så jäkla kul! Och jag håller på o tvättar, har ätit ordentlig frukost och plockat o grejat lite här.

Idag såg jag också att min kära mobil har anlänt så den tänker jag hämta ut idag, Livet leker ;P

Ikväll blire lite mysparty hemma hos Emilie darling i Haga. Får väl se om vi går ut o shakar lite ass men de e inget bestämt än, återstår att se.

Nej hörrni, ovettigt att sitta här o skriva om ovettiga saker. See ya!

Trust me

Okej, klockan är 7:30 denna onsdag, denna lediga dag. Jag är vaken, har hunnit samla ihop tvätt o sådär, sorterat in papper i pärmar och beställt en ny kamera. Ibland har man energi och ork och ibland tar man sig energi och ork.
Är väldigt lessen över min trasiga kamera, älskar att använda den och idag hade jag verkligen velat ha den när ja ska ut till Alnö.. och nu ser jag en ekorre som springer fram o tillbaka på grannens balkong.. Sött :)

Den lediga dagen till ära så är det SOL! Vilken lycka! Den ger verkligen motivation till så himla mycket.
Thank's for that! :)



Dagens fundering är en gammal fundering som jag ffunderade på kanske förra veckan eller nåt.
Järnvägsbommar.
Jag stod i stan o väntade på att en järnvägsbom skulle gå upp, när den väl började höja sig så kollade jag bortöver järnvägen och såg att bommarna inte alls lyfter sig på samma sekund. Detta har ju förstås med att tåget passerar bommarna olika tider.. Min fundering blev: Vad/Vem styr detta? Hur är detta inställt?
Jag har diskuterat saken med Jacke och det kanskr är precis så enkelt som jag trodde eller han sa.. Att det är nå sorts sändare/mottagare som säger till när tåget kommer och har passerat.
Det låter ju ganska vettigt, eller hur?
Men... hur var det för en massa år sen då? Hur långt bakåt i tiden funkade dagens förbättrade teknik?


Nu ska jag äta frukost o fixa ordning lite här, sen blire en sväng ut till alnö!
Ha en fin dag, På återseende!

vilken dag!

Denna dag har varit full av aktivitet ända sen 05:30 till nu. Och ärligt så börjar energin sina lite nu, man längtar till sängen och sömn och ny dag.

Dagen bestod ju av jobb 7-17 och på lunchen var jag aktiv, så en aktiv dag har det varit hela arbetspasset. Efter jobbet träffa ja Carolin o vi gick på stan o åt o surra innan jag kilade upp på Ego för ett Streetdance pass. Helt ny instruktör, helt ny koreografi och det gick makalöst bra vilket var kul för de känns i kroppen nu! Häääärligt! =)

Imorgon ska jag försöka kliva upp tidigt o ta mig ut till alnö där ja ska umgås med Cizzi och besöka Niklas grav. Eftermiddagen ska spenderas med Carolin en stund och vi ska ut o promenera om vädret är okej. Var meningen att jag skulle träna på Ego imorron också men om vädret är bra så tar jag nästan hellre en prommis. Imorgon kväll lutar det mot en kväll med tjejerna, lite vin eller nåt för min del men sen ska ja försöka ta de lugnt me drickandet.. Denna vecka försöker jag som sagt satsa på träningen. Och på torsdag planeras träning på förmiddagen med Emilie och jag vill verkligen att det ska bli av för jag är på träningshumör!

Nu ska ja se et one tree hill avsnitt tror jag eller så kastar ja mig i sängen direkt.. vi får se..

Funderar över vart Nina håller hus, var jätte längesen ja surra med henne och har inte fått nån kontakt med henne... så Nina, vart är du? Har du mycket jobb kanske? Vi brukar ju surra så ofta..

Ett långt samtal hade jag med min kära Jacksson ikväll och det gjorde att jag börja sakna honom.. Har ju faktiskt lyckats hålla mig aktiv dessa 2 dagar så jag inte har saknat honom hela dagarna utan man har liksom varit så inne i det man gjort.. Men nu saknar jag han.. "Kom hem o krama mig NU!"


Näe, gonatt folket!

Äntligen!

Bloggen har varit nere pga uppdateringar eller va de nu va och jag har varit rätt lessen om jag ska vara ärlig.
Men nu, Äntligen funkar den igen.

Har kanske tyvärr inte jätte mycket tid på mig att skriva nu strax efter 6 på morgonen eftersom jag ska iväg o jobba men jag ska försöka printa ner lite shit.

Kan börja med att sammanfatta helgen. Ut med Agge, pappa o Britta. Oscar med pappa o Britta sen vidare för mig o Agge till Oleary's. Dans, dans, Jacke, dans, mingel, surr.. allt va som vanligt med andra ord. Jag drack vatten när ja kom till Oleary's så jag va rätt lugn denna kväll vilket kändes väldigt nice.. Då va man sådär lagomt småfull större delen av kvällen, Perfa! =)
Söndagen spenderades med min kärlek som skulle åka till jobbet i Karlsborg sent på söndagen. Så vi va ut o åt på Tandoori och hade det riktigt mysigt faktiskt.

Denna vecka blir det träning som kommer stå höst på planeringen, jobb o träning..
Detta mycket pga att jag är så trött o frusen för jämnan men också för att jag ska få annat att tänka på nu när min Jacksson är så långt borta ifrån mig.

Idag blire solning o träning fram till att dansen börjar 18:45.. hemma igen vid 20:30 kanske. Hörs då!



Ha en bra dag!

RSS 2.0