Frisk luft och sol

En härlig dag har det varit!

Klev upp imorse, slog igång en maskin med tvätt o åt frukost. När tvätten var hängd gick jag ut på en uppfriskande promenad! Blev väl borta 1½ timme, inte jätte länge men tillräckligt för att jag skulle vara nöjd!
Riktigt härligt att gå i skogen, på elljusspåret och diverse stigar med solen i ögonen! Jag njöt till max hela tiden. När jag kom hem ångrade jag nästan att jag hade gått hemåt när solen värmde så gott. =)

Nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen.

Ha en bra eftermiddag och kväll!

frisk luft

Jag har faktiskt fått lite frisk luft idag. Jag åkte med Britta och Stoffe ner på stan.. uträttade nå ärenden o hämtade Stoffe kära föräldrar. Sen blev de arbetsförmedlingen me Britta innan vi åkte o handla.
Det har varit riktigt skönt väder idag, riktigt skönt att man inte vara sutit inomhus också måste jag säga!

Finns endast en sak jag ångrar med denna dag och det är att jag inte köpte nå godis när ja va på affären! Varför gjorde jag inte de??? Jag är så äckligt sugen på godis.
Äsch, får bli en kopp te o en apelsin istället då! Man kan ju inte få allt...

Har antagligen inte mer att skriva om eftersom jag har ett mycket händelserikt liv! :)

I know

Jag vet va ja sa.. Jag sa att jag inte ska gå utanför dörren förrän det blivit plusgrader o börjat tina.. Men just nu känner jag lite ångest, jag orkar inte ligga i sängen mer.. tänkte precis slå igång en film.. men kom på att det går inte. Man kan inte ligga i sängen o se flera filmer om dagen. Det funkar inte.

Igår såg jag Tropa de Elite.. Kanske jag skrivit redan förresten??
Såg också StepBrothers och den filmen va riktigt dålig. Riktigt tråkig faktiskt.. Hände inte mycke. Nej, inte kul!

Nu ska jag kolla va Britta o Stoffe har för sig..

Hejdå

Boom Boom Pow

Nu har jag sett filmen Tropa de Elite. Den va inte alls så bra som ja trodde den skulle va, lite rörig tycker jag.. men helt okej ändå!

Tänkte nog ta en dusch nu o skärpa till mig lite, det känns inte bra att ligga i sängen hela dagen igen..

Spela lite skön musica, duscha o plocka lite här, känns som en bra idé.

Blir man inte jävulskt sugen på att dansa;
Britney Spears - If you seek amy



Summertime

Jaha mina vänner, idag är det dags att ställa om klockan. Och eftersom det är till sommartid så ställer vi fram utemöblerna. Alltså, fram en timme på klockan.

Känns konstigt o säga att man ska fram me utemöblerna till sommartid eftersom det har snöat hela jäkla helgen.

Jag har precis ätit frukost och har nu bänkat mig i sängen igen. Tänkte se en film eller flera.
Har inga planer på att gå ut så länge vädret är så här. Det ska börja tina upp o bli lite värme igen.. precis som de va för en vecka sen.. då kan ja fundera på att gå ut igen...

Ha en bra söndag!

Stop-Loss

Vilken slö dag jag hade igår. Jag såg 2 filmer: The Women och Stop-Loss.
The women
var bara en typisk lycklig tjejfilm.. egentligen ganska meningslös :)

Stop-Loss hade jag blivit tipsad om av Johanna och Maria.. Och jag måste hålla med om att den va bra, den var mörk, den va ledsam och man fick tänka efter lite.

Här får ni trailern till denna film som utspelar sig delvis i Irak och delvis i Texas.


promenera

Det är nästan så att jag skulle kunna överväga att promenera till Afghanistan nu, bara för att få säga Hej till Jacke. Men hur mycket jag än skulle kunna NÄSTAN överväga de så vet ju alla att de inte skulle hända. Jag är för lat!

Idag är jag egentligen inte slö. Kanske mer ledsen än slö. Kanske mer less än slö. Hur som helst har jag en dålig dag och har bänkat mig i sängen. Här tänker jag ligga så länge som bara möjligt.. jag kan ligga här till onsdag om jag vill, för jag är ledig till dess.

Skulle kunna funka, jag har några filmer på datorn och ett gäng böcker på golvet..

Ha en bra helg!

Saknar

Vill ni veta vad jag saknar just nu?? Min långa lugg! Den som gick långt nedanför pannan o ögonbrynen.. Den som man inte behövde fixa med för att den skulle ligga bra. Den saknar jag nu.

Tog mig upp idag, trodde inte de, var så sjukt trött och snoozade i en halvtimme. Men upp och in i duschen. Duschen är alltid min flyktväg när jag är trött för oftast så vaknar man till där eller så gör man inte de. Om man inte vaknar till i duschen finns risken att man aldrig vaknar till :)

Jag är iaf vaken. Men trött på håret. För jag orkar inte blåsa det efter varje tvättning. Och om jag inte blåser den förbannade luggen så ser jag inte klok ut. Tröttsamt.

Nej nu måste jag borsta tänderna o sen dra på skolan!
Hejdå

sängen

Har legat i sängen sen 17 tiden.. läst och läst och läst.. så nu har jag läst ut den där boken å! Nu måste jag bara hitta en ny författare som skrvit måååånga böcker.. hur ska detta gå annars?

Jag är lite slö och lite depp idag. Vet egentligen inte varför. Känner mig ensam fast jag ändå förstått att jag valt denna ensamhet själv, om man bortser från att Jacke är borta förstås..
Nej det är inte bara han och hans närhet jag saknar.

Jag saknar stressen som jag hade inbyggd i kroppen i Finland. Visst kunde man ha dagar då man låg hela dagarna i sängen där också och mådde skit. Men under tiden pratade jag massvis med Sonja o Petra iställe. Och man hade alltid planer, för kommande dag, kommande helg, kommande månad.
Sen dessutom hade jag två jobb som jag sprang emellan. Och dom ringde ofta utöver schemalagda tider. Det fanns en känsla av stress där. Man kände sig på något vis viktig.
Och Sonja o jag.. vi pratade säkert 3-10 ggr om dagen. Vi ringde om de mest tråkiga sakerna "Hej! Ser du på House? - Jag också.. kolla vad som händer nu!!" Sen satt man i en timme o kollade på House tillsammans i varsin ände av luren.
Jag jobbade oftast nätter och skulle jag göra det idag så skulle jag vara totalt förstörd efter ett pass, bara vilja hem till sängen. Så var det inte där. Efter nattpasset när man slutade kunde jag o Sonja ta en långpromenad. Eller så gick man hem o städa o greja för att sen ta en sväng på stan. Gå o fika.
Ibland hade man knappt tid o träffa alla som man ville, kunde ha 2 fikan med olika personer på en kväll. Och jag älskade det! Jag älskade att skriva upp i min kalender:
Måndag: Jobb DGH 7-15. Sola. Träffa Bella kl 19. Tisdag: Jobb DGH natt. Promenad med Sonja. Städa. Jobb 14-21 HTC. Onsdag: Ledig. Tvättstugan. Träffa Ingela kl 18 på LBB. Fika med Anna kl 20, Trend....
Tror ni fattar. Och fredag - söndag bodde Petra hos mig. Och vi förfestade alltid hos mig. Sonja va oftast där och även Jessi o Madde. Det var fullt upp, fullt hus och massor av tid att prata, prata och prata tills man hade pratat om samma sak 20 ggr om.

Jag tror helt enkelt att jag kanske är lite uttråkad nu.
Jag har inte ens skola varje dag i veckan. Jag jobbar inte. På min fritid gör jag inte mer än att jag pluggar. Och det är ju inte jämt jag pluggar. I övrigt kollar jag på serier.. De personer jag umgås mest med är pappa och Britta och sen kommer Johanna. Iofs händer de ju att jag o Cizzi träffas utanför skolan och pluggar. Sen så pratar jag mycket med mamma också och det är viktigt.. jag har familjen nära!
De jag pratar mest med och faktiskt VERKLIGEN pratar med är Jacke som är i Afghanistan och Elina som är i Sthlm och både pluggar och jobbar.
- Jag vet att jag har ett rikt liv och det blir vad man gör det till så jag ska inte klaga..
Jag är bara inte motiverad till att lära känna nya människor just nu utöver dom jag lärt känna i skolan. Jag är inte motiverad till att skaffa mig en hobby helt ensam. Jag tycker det räcker med att jag går och fikar för mig själv ibland (den fikan brukar dock bestå av en take away latte på en bänk nånstans), jag orkar liksom inte springa runt ensam.

På sätt och vis nu när jag skriver och funderar.. så är jag nog ganska nöjd med situationen jag satt mig i ändå.. fast ändå inte.. det är lite för osocialt för min smak och lite för händelselöst. Men på sätt och vis är det en skön period i livet också.

Fattar inte varför jag skriver de här nu.. säkert bara för att jag vill ha ur mig det. har legat och försökt sova men inte lyckats, tankarna och frågeställningarna bara snurrar i huvet.

Nu måste jag sova! Väckning 05:30 imorgon..
Hoppas dock att Jacke ringer.. hoppas, hoppas, hoppas...

Haha, en komisk sak.

Måste faktiskt berätta en komisk sak.. Som jag tidigare skrivit så har jag sagt upp mitt träningskort eftersom jag inte tyckte det var värt att ha det då jag använde det så sällan. Det är väl 1 månad sen eller så som jag sa upp de..
Igår ställde jag mig på vågen, och vet ni vad? Jag har gått ner nästan 2 kg.. Fantastiskt!? Och jag gör ju ingenting! Nu funderar jag ju inte ens på att träna..

Jag har ju som alltid en teori eller flera teorier om detta fenomen. Antingen så är det psykologiskt. Jag har slutat pressa mig själv till träning och bra hälsa, därmed släpper pressen, jag slappnar av och äter endast då jag är hungrig vilket leder till viktnedgång.
Eller så beror det på att jag slutat äta bröd, dricker minst en smoothie om dagen istället för nåt annat mellanmål.
Mitt sista alternativ kan vara att jag två helger i rad varit på krogen nästan nykter och dansat tills svetten runnit. 
Alternativt kan det vara en kombination av alla ovanstående. Kul är de iaf :)

 

Ordinary.

En helt vanlig torsdag idag. Jag börjar klockan 10, har nån föreläsning då.. sen slutar jag redan klockan 12. Så det är en kort dag måste jag säga.

Igår kväll ringde min älskling igen, vi pratade lääänge, vilket gjorde mig glad och varm i kroppen, vilket i sin tur ledde till att jag somnade tidigt och utan oro. Jätte skönt! Så idag var jag uppe redan 6:30! good :D

Egentligen har jag inte mycket att skriva tror jag. Det blir som sagt 2 timmar på skolan och sen har jag inte mycket att göra. Kanske går på stan en sväng? Solar.. ? Eller nåt annat roligt :)


Nya krafter!

Jag har varit sjukt deppig några dar. Igår var jag rent av lite orolig, var rastlös, lite skakis.. allmänt konstig eftersom det var så längesen ja hört från Jacke.

Imorse ringde han, och ni kan aldrig förstå vilken lycka! Han hade legat sjuk några dar o de va därför jag inte hört av han.. Käraste älsklingen :)
Så nu är jag faktiskt på bättre humör, ska precis börja göra mig klar för skolan! Solen skiner ute även om de e plusgrader. Men det gör en piggare! Ska bli skönt att komma ut o få frisk luft, har ju inte varit utanför dörren på 2 dagar.

Nej hörrni, jag ska göra mig klar nu!

Ha en bra dag! :)



Glömt eller missat??

Follow MyPyMysan
 
Det är väl ingen som glömt eller missat detta fantastiska ställe? Fattar inte hur jag höll reda på alla bloggar utan Bloglovin!

självisk

Att man kan bli så självisk när man mår dåligt.
Jag har så dåligt samvete.. delvis för att jag tjatat här i bloggen nu i gårdagens inlägg om att jag saknar han så mycket och vill han ska vara hemma NU. Men delvis också för att jag utöver bloggandet skickat låånga mail till Jacksson om hur jag känner.. Visserligen så är jag inte en elak människa och har svårt att uttrycka mig elakt. Men han sitter ju i samma sits så det blir svårt för han att tolka vad jag menar när jag ibland uttrycker mig lite ynkligt.

Har suttit hela kvällen och hoppats innerligt på ett samtal från honom så jag får be om ursäkt för att jag är så ynklig. Och så att jag får berätta att jag älskar honom väldigt väldigt mycket oavsett var i världen han befinner sig. Jag stöttar honom till hundra procent i det här även om det ibland inte kan verka så.
Det ska jag säga till honom när jag pratar med han nästa gång!

♥♥ Kärlekens styrka består oavsett det geografiska avståndet ♥♥





Blev iaf ingen skola idag, har haft ont i huvet efter smällen från dörren, och dessutom har jag varit nedstämd, deppig och bara tråkig i humöret. 3 filmer har jag sett idag iaf.. Changeling, Made of honor och Patrik 1,5. Rätt bra filmer alla tre.

Nu måste jag försöka sova. Cizzi kommer rätt tidigt imorgon för en hel dags pluggande!

Godnatt.


fruktsmoothie




Det var skönt att få ventilera lite i förra inlägget. Det hjälpte litegrann.. hade dock lite svårt att somna, kände ledsamhet, ensamhet och oro.. men jag somnade till slut :)

Idag är jag ta mig tusan inte mig själv. Haft jätte svårt att vakna, snoozat i 1,5 timme.. Sen lyckades jag ta mig upp, skulle in i duschen för att vakna. Men av något anledning stog jag o höll i dörren, lutade mig mot kanten på dörren av trötthet och förvirring. Sen gjorde jag något så obeskrivligt.. Jag slog dörren åt ena hållet och huvet åt andra, motoriken och logiken fungerade helt enkelt inte.. Så vad hände? Jo dörrkarmen slog mig hårt på näsan så jag trodde jag skulle svimma. =) Klockren morgon jag haft!
Gick dock bra med näsan, ett litet rött märke bara..

Nu har jag gjort en fantastiskt god fruktsmoothie bestående av:
- ½ banan
- 1 kiwi
- 1 apelsin
- 1 dl fryst mango
- 2 dl vatten
Den blev hur god som helst! :) Hoppas jag vaknar till liv lite nu då!

Egentligen borde jag vara på väg till skolan.. Vi har en frivillig lektion kl 10:30 som jag o Cizzi brukar gå på eftersom vi tycker dne är nyttig. Men efter den här fantastiska morgonen så sa jag till Cizzi att jag hoppar den lektionen och åker dit till psykologin istället som börjar 13.

Ja mer har jag inte att säga. Ha en bra dag folket!

Kärlek

Det verkar som att min pansarutrustning har börjat falla isär.

Jag verkar ha tappat lite av min förmåga att stänga ute det jobbiga i dagens läge. I några dagar har jag haft svårt för att blunda för verkligheten. Jag saknar och framför allt längtar efter Jacke. Skulle så innerligt vilja ha hans närhet nu.
Jag skulle ge mycket för att se hans läppar forma orden "God natt" till mig, att vakna på morgonen och veta att vi har en hel dag och många fler framför oss. Vi har tid just nu, i denna stund då vi kan vara riktigt nära varandra om vi vill..

Helt plötsligt har jag sådant behov av att prata med honom, om de mest triviala sakerna.. Saker som inte är värda att nämna på telefon för man glömmer dom sekunden efter att man tänkt dom.

Jag vet att det kommer tid för oss. Jag vet att det är 1,5 månad kvar tills den tiden är kommen. Men just nu, precis i detta nu, vill jag ha honom här. Jag vill inte att det ska vara 1,5 månad kvar, jag vill att det ska vara nu.

Det var en som frågade mig igår om jag älskar från hjärtat? Om jag älskar på riktigt och inte bara säger att jag älskar för att jag borde.. Och det fanns ingen tvekan, jag sa att jag älskar från hjärtat. Då fick jag frågan "Hur vet du att du gör det?". Jag svarade att jag bara känner det. Där tog samtalet slut.

Detta var något som jag fortsatte att tänka på.. Hur kan jag egentligen bara känna det? Hur förklarar man att man vet att det är på riktigt utan att se till "samhällets normer"?
Jag tror att jag vet för att jag kan se oss i framtiden tillsammans. Och jag tror att jag vet att jag älskar från hjärtat för att jag har erfarenheter, för att jag kan se tillbaka i livet på relationer där man trott att man älskat men på efterhand har man insett att känslan inte fanns där. Inte den känsla som jag känner idag.
Dessutom tror jag att det har med hur länge man känt varandra. Jag kan säga att jag för ett år sen trodde att jag älskade Jacke, men det gjorde jag nog inte.. Jag bara förväxlade den känslan med något annat. Jag började nog bygga upp en kärlek till honom då.

Min kärlek till honom har växt sig starkare under tiden och under de händelser vi upplevt tillsammans.
Vi har haft olycksfall, dödsfall och i motsats väldigt lyckliga händelser under året. Och det är under dessa händelser vi blottat oss själva, jag har fått se hur han är i en svår situation eller i en lycklig situation och han har fått se detsamma i mig. Det är då min kärlek till honom blivit starkare. Jag har börjat se helheten av honom som människa inte bara den yta som man oftast i början av ett förhållande visar upp.

Det blev mycket skrivet. Jag ville bara ventilera, skriva.. få säga hur jag känner. För känslan av saknad och längtan är obeskrivlig, lite hjärtskärande.

Imorgon är det en ny dag, Kanske min pansarutrustning reparerat sig något tills dess?



Söndag

Nu har jag precis klivit upp. Känner mig lite seg faktiskt, men inte så farligt.. Inte bakis eller så, kanske bara lite trött.

Kvällen blev helt okej tycker jag. Det var jävulskt lite folk på Oleary's och det är ju ett sjukt sunkigt ställe i mina ögon. Men det fylldes på med folk och egentligen tror jag inte jag brydde mig, jag ville enbart dansa. Så jag dansade.. blev väl nåt avbrott för en annan nackdel med Oleary's förutom att de är sunkigt är ju att man känner rätt många som går dit som man är tvungen att heja på.

Idag vette tusan va ja ska hitta på. Ska nog gå på affären iaf sen.. köpa frukt så de räcker några dar :)

Funderar om man skulle ta o sätta igång med Psykologin idag..? Ett fördjupningsarbete som ska va klart om 2 veckor.. Good luck Mysan! Jag har inte ens börjat. Vi får se vad jag känner för sen idag.

Hej svejs!

bilder

Här kommer nån bild på hur jag såg ut igår.

     

Jacob Wallin



Jag saknar dig så mycket. Har gjort det mer och mer de senaste dagarna. Jag längtar så mycket tills du kommer hem och vi kan kramas. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig eller pratar om dig. Att kärleken kan vara så stark, att man kan känna den så starkt i sig själv. Den är så stark så det känns som jag kan ta på den.. känslan av kärlek.. en varm men ibland också plågsam känsla. I det här läget är det inte plågsamt, men lite jobbigt.
För jag älskar dig och vill ha dig för evigt nära.

time

Det är helt klart time för ett inlägg.

Gårdagen va bra! Slutade strax efter 15, pappa hämta mig på skolan o sen åkte vi hem. Duschade o fixade lite o sen blev de mat. Vi grillade oxfilé och jag visste fasen inte att grillat kunde va så gott som de va igår, man bara satt och njöt! :)

Det blev lite kortspel innan de va dags för mig o Johanna att bege oss ner på stan. Stadshuset, Club Alexis, heterosexuellvänlig gaykväll. Först när vi kom dit kände vi oss lite vilsna, dom spelade schlager musik och det kändes lite som att gästspela på en cirkus. Men den känslan gick över rätt fort när DJ Robin började spela lite annan musik och vi fick igång dansbenen :)
Tog en paus då de va dragshow, då satte vi oss med en cider o vi blev bjudna på lite rosévin.. Sen blev de dansgolvet igen och vi dansade arslet av oss. Så jävulskt kul! Svetten droppade, det var nästan tungt att andas och man fick ont i fötterna, hur skönt som helst kan ja lova =)
Vi träffade även en person som vi såg förra fredagen också. Har faktiskt ingen aning om vad han heter för jag har aldrig presenterat mig för han. Vi har inte pratat mycket alls egentligen.. skulle gissa att de enda som ja o syrran har gemensamt med han är att vi tycker om o dansa, dessutom är han duktig på de och lär mig o Johanna lite moves. Jag kollade med han igår så han inte är upp i oss för att han vill nåt mer. Jag visade ringen, berätta om jacke och han va helt okej med de. Han sa att han bara ville dansa och han tyckte de va kul att dansa med oss efetrsom vi också bara vill dansa. Kul!

Blir väl så att vi går ut ikväll också jag o syrran, dans dans dans. =) Blir dock helt nyktert för mig ikväll tror jag. Var väl iofs nykter igår också men ja drack ju vin till maten o sådär..  Det är Sundsvall Hockey fans årsfest eller nåt sånt.. ska väl dit som de verkar. Tror Sagan kommer va där, kan ju va kul o säga hej till han! Men i övrigt tänker jag bara leta upp ett dansgolv! :)

Nej huvva, nu har jag skrivit mycke igen.
Ska gå på affären nu ja, måste köpa hårspray och frukt.

nämen äre äntligen fredag?

God morgon folket!

Jag har varit vaken lite mer än en timme, gav mig själv lite sovmorgon idag faktiskt. Tänkte att jag kunde behöva de om jag ska orka med hela dagen.
Jag har ätit frukost och druckit en fruktsmoothie som jag mixade helt själv förstås :)
Nu sitter jag här med en kaffekopp och arbetar frebrilt med att vakna och bli riktigt överpigg. Jag är väl inte trött, men inte pigg heller. :)

Idag är det skola för hela slanten, känns rätt skönt med tanke på att vi får 2 nya uppgifter idag och jag har redan gjort klart den ena. Jag ligger bra till helt enkelt. =) Sen om jag gjort rätt i uppgifterna är en helt annan historia som vi får slutet på nån annan dag. Idag kanske??

Ikväll äre stadshuset med syrran som gäller. Tänkte köra på en helnykter kväll igen, känns bäst så.. Men risken finns att det blir ett glas vin till maten för pappa surra om att de kanske blir grillning ikväll och då vill mna ju helst ha ett glas rött också! :D Gött!


Nej hörrni, nu måste jag skunda mig lite, ska snart bege mig mot skolan.

Ha en bra dag!


welcome back

Huvudvärken har återvänt. Har varit fri den hela dan men nu, nu har den slagit till igen, Riktigt skit!

Ska ta en värktablett nu, en kopp kaffe, plocka undan lite.
Johanna kommer hit ikväll så ska hålla mig vaken tills dess iaf.. men sen blire nog sängen.

Huvudvärken är vidrig.

Flitiga Lisa

Ja herregud va flitig man kan va ibland.

Imorse va planen helt klart att ja skulle hem direkt efter skolan o lägga mig i soffan. Men så blev de ju inte alls.

När Cizzi släppte av mig på stan gick jag av en händelse förbi två bleka.. kunde ju inte låta bli, så jag gick in o tog en uppvärmande solning. Sen blev de en snabb sväng på stan, inhandlade lite onödigt grejs :)

Direkt när ja kom hem färgade jag håret, blev rätt bra måste jag säga!
Efter det har jag suttit med altandörren öppen, andats frisk luft och gjort klart uppgiften som vi fick igår. Nu är det bara 2 uppgifter kvar på den här kursen, gött :D
Hade inte tänkt göra klart hela uppgiften idag utan tänkte bara börja späna lite på den. Men då jag ändå va igång och då jag ändå satt här med alla kunskaper så kunde jag lika gärna göra klart den!

Så ikväll blire slöa iaf. Ska ligga i soffan, kolla Gossip Girl och House och ta ett fotbad! Skööönt! :)

Ha en bra kväll!

Välkommen till en ny dag!

Imorse vaknade jag, hade fortfarande huvudvärk och annan värk, jag funderade: "Börjar jag faktiskt bli gammal?"
Johanna kallade mig för gammal i fredas, vet iofs att hon kanske inte menade de som att jag börjar bli riktigt gammal och grå i den benämningen. Men man kan ju börja undra.

Idag är det än en dag sol och det ser ju helt fantastiskt ut!
Gick o la mig vid 21 igår, hade sån huvudvärk och orkade inte sitta uppe bara för att sitta uppe. Meningslöst kändes de.

Idag vid frukost kom jag på nåt.. jag vill ju såklart börja göra mina egna smoothies.. fattar inte varför jag inte tänkt på de förut? Jag som köper smoothies var och varannan dag..
Ska köpa ingredienser idag o fixa.. Blir bra de =)

Imorgon är de fredag..skola hela dan.. men sen blire dans hela kvällen med Johanna! Hoppas på riktigt bra musik :)
Sen undra hon om ja skulle me på Sundsvall Fans supporterfest på Olearys på lördag.. jag kan inte bestämma mig. På sätt och vis så ja.. om jag är nykter.. Men på sätt och vis, nej! Orkar inte träffa nå fans från Sundsvall. Nå hockeypratande människor.. jag vet nästan inte en spelare i Sundsvall och jag vet inte hur det går för dom eller nånting, och ärligt talat så kunde jag inte bry mig mindre.
Och sen Oleary's. Jäkla äckligt ställe.. känns sunkigt o litet där.. Men ja... jag vet inte alls ja.. känner inte för de men..

Nej hörrni, nu ska jag göra mig iordning. Ska ju på en hel lektion på skolan idag, Kul!?


god morgon!

Flitig morgon måste jag säga. Jag har suttit o pluggat nu i lite mer än en timme. Nu  är jag äntligen klar med denna stora uppgift jag hade! Börjar 13 idag så lär väl få en ny uppgift idag då. Det tar liksom aldrig slut =)


Igår kväll ringde min kära älskling, va längesen vi prata ordentligt men de fick vi chans till igår, känns skönt, det var välbehövligt! :) Det fick mig att börja sakna han riktigt mycket. Igår önskade jag verkligen bara att han skulle ta o komma hem genast. Men det är bara att ta på sig stålhättan igen o gå vidare för det är lång tid kvar innan han kommer hem.

Idag är det kanonfint väder igen, men det verkar som att det blåser rätt mycket idag också. Tyvärr.
Det skulle vara så otroligt skönt om det inte va för att det blåser så förbaskat kallt.

Nej, nu ska jag nog göra mig iordning lite, så jag är redo att bara åka sen när de börjar bli dags.

Ha en bra dag!

Fakebook

Äntligen har jag hittat videon som mvi fick se på Oscar i fredags.

Mange Myt - Fakebook.


Rosing.

Det har varit en riktigt skön dag ändå.
Jag har:
- Fått massa plugg gjort.
- Solat.
- Spelat grymt på Guitar Hero.
- Myst i soffan med syrran, kollat Den rätte för Rosing.

Jag åkte som sagt ner på stan, träffade Johanna. Vi hade bra tajming, jag kom ner precis då hon slutat skolan. Gick o fika på charm och sen tog vi en sväng på GinaTricot där jag fyndade ett linne, en klänning och två leggings. Gött :)

Det har varit en riktigt bra dag, jag är nöjd.

Nu blire snart kvällens avsnitt av NCIS som vi spelat in.
Sen blire Natti Natti :)

Inga överraskningar

Jag bjuder sällan på några överraskningar och tänker inte göra det idag heller.
Jag var på väg och skulle promenera ner på stan. Men vet ni vad som hände? Jag tittade på mina skolböcker och tänkte: "Nej, jag förtjänar inte att gå på stan o sola förrän jag gjort klart de mesta av alla uppgifter."
Så jag satte mig istället o plugga. Och jag är faktiskt rätt nöjd över det beslutet, jag har fått mycket gjort. Inte allt men det mesta. Är bara ett delmoment kvar i sista uppgiften nu.

Nu har jag iaf tagit ledigt, ska ner på stan, träffa Johanna o gå o sola. Kanske tar en raid på stan? Vet icke. Hur som helst så lyser solen ute, det är 6 grader i skuggan och helt underbart om det inte va för att det blåser så mycket.
Ska bli skönt med solsken och frisk luft i alla fall!

Johanna hänger med hem sen iaf så blire lite Guitar Hero World Tour lirande. Blir kuligt de!
Och som vanligt nu för tiden är jag ruskigt godissugen, bäst o äta en frukt eller nåt kanske, då borde det värsta sötsuget försvinna, eller???

Även att jag och Johanna bestämd eidag för att ta en favorit i repris. Det blir dans på fredag. Dans och svett och efter det ömma leder. Ska bli kul! Kör nog nyktert den här gången också för fy tusan va kul de va! :)

Nej hörrni, Nu ska jag dra..
Hoppas ni har en bra dag i solskenet!

Faktiskt

Gårdagen kanske jag ska börja med att berätta om.. det hände inte mycket! Jag läste hela förmiddan.. Sen åkte jag med Britta o handla, maten lagades, sen blev de NCIS till hockeyn började. HV71 vann över Timrå och det var väl egentligen ganska väntat.

Idag är jag rätt pigg och det är bra. För jag har underliga planer idag. Vet inte hur jag kom på detta men...

Jag har kommit på att jag ska ta en promenad ner på stan där jag hade tänkt sola. På vägen ska jag också posta ett brev med en bok som jag sålt på Tradera.
Så ja, jag tänkte kila nu så jag inte blir borta så länge. Måste nämligen se till att plugga hela dagen sen. För nu börjar de bli mycke att göra! Jag som skulle plugga i helgen... jo tjena, blev mycke av me de..

Men ha en bra dag folket! :)

New day

Massor avs ämn har jag fått.. Känns riktigt gött! Somnade strax före 23 och vaknade strax före 9. Det blir typ 10 timmars sömn de :)

Har ätit frukost, lyssnat på gret music och slagit igång en maskin me tvätt.
Ska satsa på att städa undan lite här också, ser ut som ett bombnedslag..papper o böcker o grejer överallt.
Borde egentligen plugga lite men tror jag skjuter på de så jag får sitta hela dan imorron o hela tisdagen. Jag är ju ledig till onsdag så jag hinner ju.

Idag har jag mycket ont under mina fina fotsulor. Det måste vara sen i fredas. Sen tycker jag det drar lite i lederna också i benen. Inte träningsvärk men känningar. Vi kanske skulle ha stretchat när vi kom hem ändå?

I dag ska jag ju till alnö också.. undra om jag ska besöka Niklas grav när jag ändå är där ute, Det var längesen!
Höra om Maria kanske vill med.

Ha en bra söndag! Det ska jag ha! :)

Great Musica!

Flo Rida ft. Kesha - Right round






Lorentz & M.Sakarias - Mayhem


svett

Jaha, denna dag har snart passerat.

Jag och Johanna tog en promenad i finvädret, var verkligen skönt med sol och värme för en gångs skull!
Efter de blev de ju att se Timrå matchen.. men det gick ju inge bra för dom.. och det är ju så det är, -må bäste man vinna.

Idag har vi också ätit riktigt god mat, spelat Bismark som jag äntligen vann, och jag vann stort! :)

Nu har Johanna åkt, Britta är o jobbar o pappa sitter o kollar skidskytte.. Tror ja ska joina pappa en stund men sen blire nog sängen. Vet fasen inte vad det är med mig, nåt som är i obalans tror jag. Svetten försvinner inte, jag svettas, jag är varm.. jag är fuktig i hårbotten.. Ja det är något konstigt. Jag har varit så här mer eller mindre hela dagen.

Imorgon ska ja umgås me Johanna, Eva och Maria! Det var längesen så det ser jag mycket fram emot!

Jag har faktiskt ingenting att skriva. Tråkigt.
Hur som helst så önskar jag att Jacke va hemma så kunde man mysa ner sig i soffan med han. Men det går ju inte nu.. så jag får väl "mysa ner mig" med pappsen iställe då :)

Ha en bra lördag kväll folket! :)

Fakebook och DANS!

Kvällen igår var hur bra som helst. Jag va ju lite seg innan vi åkte ner.. men seriöst, musiken dom spelade var så jäkla bra! Jag lovar er att under de 3-4 timmar som vi va på dansgolvet så spelade dom inte en dålig låt! Så då glömde jag hur seg jag var! Om det inte va för att jag svettades som en gris, hade ömmande fötter vid 3 tiden så hade jag kunnat fortsatt några timmar till.
Det var en så sjukt kul ikväll! Nästan så jag vill ut o dansa ikväll också. Och allt blev så mycket bättre av att vara nykter. Man såg alla i sin klarhet, man hörde musiken, varje ton, varje beat.. Det enda man behövde göra emellan åt var att dricka vatten och hämta papper att torka svetten med. För svetten rann! Mina kläder va dyngsura, jag hade svettränder och fläckar över hela linnet.

Mange Myt va ju där å, han signade sin nya singel "Fakebook".
I gotta tell ya, den va bra! Den fastnade på huvet, jag hade den i huvet resten av kvällen. Good! :)

Och vet ni, det absolut bästa, jag mår bra idag! Inge trött, inge bakis, ingenting :) Bara lite kladdig om kroppen efter svettandet. Nu ska ja duscha!


Ger er: Mange Myt - Fakebook.
Tyvärr har inte videon som vi fick se igår laddats upp än.. så ni får nöja er med bara låten.



de blev så

Ja, det blir en nykter kväll för mig. Känns jävuslkt skönt, vet att de fanns dom som tvivlade på att ja skulle klara mig men det ser ut som att jag gör de. Blir utgång med Johanna, Oscar.. Hon har druckit ikväll.. Jag har druckit kaffe och vatten. Mår inte alls bra idag, fattar inte vad det är frågan om, vet bara att jag inte vill se en droppe alkohol..kallsvettas o håller på. Bästa skulle säkert vara sängläge men jag är inte trött och jag vill verkligen ha bra musik att dansa till ikväll.
Tror faktiskt att det kan bli helt okej att vara ute nykter. Dansa, höra musiken, komma ihåg allt imorgon.. se hur roliga alla är när dom är fulla. Kan bli en riktigt kul kväll :D

Nu ska vi snart bege oss..


Jag saknar dig som sjutton älskling.

Huomenta!

Denna morgon är jag trött och jag snoozade några gånger imorse. Fattar inte vad det är med mig??
I onsdags..då drack jag 2 glas vin och kände mig riktigt full.. Igår drack jag kanske 3 glas vin och en öl och idag är jag övertrött?? Vad är det med mig?? Jag tror iofs att jag anar vad det kan bero på.. det lär kunna bero på kuren ("2day-detox") som jag körde måndag och tisdag. Då renade jag ju kroppen från allt ont så när det kommer alkohol i kroppen igen så mår den inge bra! Det tror jag de beror på =)


Hur som helst så har jag druckit lite Yogi Detox te nu vid frukosten och det var faktiskt riktigt gott.
Har också slagit igång en full maskin med tvätt, jag konstaterade när ja vakna ordentligt att mitt golv var överfyllt med smutsiga kläder. Jag har varit seg/slö.. Men nu tvättas de, ska nog föröska städa undan lite idag också!


Igår var ja på stan me Johanna.. Vi konstaterade att de inte blev nå shopping på JC's utförsäljning, hade fått stå i kö hur länge som helst, det var hemskt. Så vi gick o köpte lite annat iställe. Schampo, balsam, hårinpackning, ansiktsmask, nagelförstärkare och annat kul :)

Idag ska jag nog på stan o träffa Johanna igen när hon slutar. Vi ska gå o sola tror ja.. sen ska vi hem hit, kanske lira lite Guitar Hero World Tour med Wille.. hur kul som helst :) Men ja blir ju så sjukt distraherad av Willes trumslagande.
Ikväll jobbar Britta.. jag o pappa ska lära Johanna o spela Bismarck. Får se sen om ja o Johanna ska på Oscar o dansa.. vi har funderat på de, men tänkte känna efter senare ikväll. Blir iaf nyktert har vi bestämt.. på sin höjd en cider typ. Men ärligt så är ja inte sugen på nåt alkoholhaltigt alls.
Just ja, Stoffe kommer ju hit ikväll å, så vi ska va barnvakt. Gullungen - blir skoj de!

Nej, nu har jag skrivit för mycket. Ha en bra dag!





Hockeytönt

Jag satt igår och skrev med resten i soffan, vet inte vad som hänt.. bara för att man ser några matcher i rad så lever man sig verkligen in i spelet. Jag som inte alls varit intresserad dom senaste åren.
Jaja, ännu en match att sitta och skrika till ikväll, ska bli skoj =)

Nu blire en sväng till skolan.. slutar 12 men ska sitta en stund med Cizzi efteråt o göra klart vårat grupparbete. Sen blire stan, måste dit o köpa lite nödvändiga saker som schampo o tandkräm o sådär.. var en evighet sen jag gick på stan. Gissar att det inte hänt nåt nytt där..jo förresten, jag ska på JC's utförsäljning också o kolla efter ett par jeans. Det kan jag ju inte missa!

Undrar om man ska sola idag kanske?? Helena gjorde mig så sugen på att sola igår då hon pratade om hur skönt det är och hur mycket piggare man känner sig efteråt. Jag måste nog sola idag.. :)

Ha en bra dag alla!

Kejsarsnitt

Dagens rubrik berättar vad jag sett idag. Suttit på op läktaren och sett ett kejsarsnitt, det var en upplevelse kan jag lova!

Annat jag kan skriva är att jag sovit hos svärföräldrarna inatt. Surrade med dom igår, åt middag, drack kaffe och jag valde ut 7 sjalar som jag ville ha. Det var konstigt att va där utan Jacke, jag saknade han obeskrivligt mycket då han inte var närvarande. Men det har varit en bra natt ändå..jag har sovit och var utvilad imorse då jag klev upp.

Skola idag..lääänge, vet inte hur länge men säkert till 16 minst.

Har inte mer att skriva nu, förutom att jag är hungrig! Ha en bra dag! :)

Dagens sista

Detta blir dagens sista inlägg för nu ska jag åka och jag tar inte med mig datorn.

Jag saknar Jacke jätte mycket nu, jag vet inte vad som hände, en våg av saknad sköljde över mig. Jag vill ha han nära, jag vill prata med han, krama han.. Jag vill bara ha han nära.


Nu kommer ett asbra youtube klipp. Handlar om män och kvinnors hjärnor och skillnaden däremellan. Hur bra som helst!

Sova-borta-väskan

När jag och Elina var 18 och ute på krogen så ofta vi bara kunde.. så hade jag en väska som jag kallade "sova-borta-väskan". Detta för att jag alltid sov hos Elina och Tobbe då vi var ut. Jag praktiskt taget bodde i min "sova-borta-väska" på deras soffa.  Den här väskan är bra för den är stooor, jätte stooor.. så det får plats massvis av saker i den.

Jag har letat fram den här väskan nu eftersom jag ska sova borta inatt. Kommer dock inte ha så mycket grejer i den, mest skolböcker förstås. Och jag har en hel del grejjer hemma hos Jacke där jag ska sova inatt så jag behöver inte packa med mig hela badrummet och halva garderoben. =)

Ville bara dela med mig till er om min väska, som en gång i tiden var bland det viktigaste jag hade ! Precis som Elina hade sina "gå ut och ta en öl skor".. skorna som ALDRIG stoppade vid endast en öl.
Jaa man blir lite glad av att tänka på den tiden...haha, Vi var så jäkla korkade!

Nu har jag iaf packat väskan, duschat och ska snart bege mig till Bydalen.

Ha en bra eftermiddag!

By the way, är det någon som kan trolla med knäna eller kan kalla sig vädergud???
I så fall skulle jag vilja be den personen om en tjänst.. - Se till att det SLUTAR SNÖA! Det räcker med snö nu, man ser ju för fasen snart inte ut genom fönstret! (liten överdrift men det är faktiskt väldigt mycket snö nu).

Boktips

Jag är så sjukt trött idag, fattar inte varför!? Jag har ju sovit..mer än 7 timmar! Och ändå känns de som att ja inte sovit nånting. Skumt. Har ätit frukost och druckit kaffe men känner mig ändå helt slut. Kanske man måste ta en dusch, andas lite frisk luft och dricka mer kaffe för att vakna till liv. För just nu känner jag mig nästan sovande.

Läste ut "Khaled Hosseini - Tusen strålande solar" idag. Fruktansvärt bra bok. Visst att det har tagit mig en stund att läsa den men det är bara för att jag egentligen inte ville att den skulle ta slut för nu har jag ingen bok att läsa :)
Tänkte kolla med svärföräldrarna ikväll om dom har nå boktips (om ja kommer ihåg de).  HUr som helst kan jag säga om ovanstående bok att den är mycket bättre än "Flyga Drake" som Khaled Hosseini också skrivit. Man tror att Flyga drake är bra, men då kan jag säga att den här boken är mycket bättre vilket gör att Flyga drake inte framstår som så bra längre :)


Nu ska jag ta o se om jag kan vakna till liv så ska jag åka ner på stan sen. Ska ju fika med Catha idag :) Spännande :D Hoppas vi har nåt att prata om efter alla år! :) Borde vi ha!

bilder

Som utlovat.. jag har nu lagt över bilderna från kameran till datorn. Det var bilder från januari... men faktum är att jag så sällan använder kameran så de va inte många.
Här kommer några iaf.

             

Här är alltså bilder från januari och februari.

Så sjukt

Det är så sjukt hur trött jag är, ikväll blir det lätt tidig läggning.

Måste vara för att måndagar är så tråkiga, det var två rätt slöa lektioner och på Psykologin slumrade jag i ca 15 minuter. Det går fasen inte att hålla sig vaken när läraren släcker ner klassrummet, visar power point och pratar.
Tänkte sola efter skolan, men nej, vet ni vad! Jag orkade inte!

En sak va iaf väldigt rolig. Jag tog lång tid på mig imorse och gjorde mig iordning, bytte kläder flera gånger, fixade håret i en evighet och sminkade mig. Så idag på min första lektion när jag smög längst fram i aulan för att lämna in närvarolistan medan alla läste så viskade min mentar "Vad snygg du är idag My!". Glad blev ja kan ja lova efetrsom jag kanske inte känner mig direkt snygg, men pigg i utseendet iaf.. Så om hon hade sagt "va pigg du ser ut idag My" så hade jag blivit ännu gladare :)


Imorgon ska ja på stan, ska fixa lite o kolla lite. Ska träffa Catha sen för en fika. Vet inte när ja träffa henne senast så de ska bli kul :)
Sen ska ja sova hos svärföräldrarna imorgon. Lika bra de eftersom ja ska va på sjukhuset 7:30 på onsdag morgon.

Ha en bra eftermiddag och kväll!


Musik Efterlyses

Så nu är det såhär. Jag lyssnar alltid på musik då jag går utanför dörren.. detta gör att jag ofta ledsnar ganska snabbt på den musik jag har på telefon. Och radion orkar man ju knappt lyssna på, samma musik hela tiden.
Jag brukar försöka hitta lite ny musik, lite nya artister genom att söka mig fram på olika hemsidor.

Men nu tänkte jag prova något nytt. Jag tänkte ta hjälp av er.

Ge mig tips på bra musik. Låtar/artister/band.

Jag håller fast vid mitt ord.

Jag har funderat, dömde jag ut Smala sussie för hårt igår? Nej det gjorde jag inte. Jag håller fast vid mina tidigare skrivna ord.

Läste precis i Mli's blogg att Metallica blev inställt igår.. det blev jag uppriktigt ledsen över eftersom mamma o Sivan åkt ända ner till Sthlm för de, och de är ju så sällan dom åker nånstans. Dessutom så pratade jag med dom båda igår innan konserten skulle börja och dom va så sjukt laddade så de va inte klokt.. jag bara skrattade åt dom.
Nu förstår jag varför mamma hade ringt två gånger. Jag skulle ha ringt upp na innan ja gick o la mig. Fy sjutton va trist!

Idag är det skola som gäller, och jag har varit vaken en timme, duschat, fönat och plattat håret.. Jag kom på att jag kanske ska träffa Catha idag, men jag får nog lämna återbud o planera om, känns inte som jag har tid idag..hoppas hon är okej med de.

Nu ska jag sminka mig o fixa lite. Om en timme bär det av till skolan.

Ha en bra dag kära folk!

Smala Sussie

Allvarligt talat.. Jag hade ju inte sett "Smala Sussie" tidigare.. Och tänkte att jag måste se den, eftersom alla säger att den e så bra. Men allvarligt? Bra? När då? Vilken scen då? Jag tyckte den va tråkig och usel rakt igenom, inte min humor helt enkelt. Mycket besviken.

Nu ska jag ta o slänga mig i sängen, bara borsta tänderna så är ja redo.

Imorgon ska jag försöka med det som jag försöker.. jag försöker hitta tillbaka till den personen i mig som bryr sig. Som faktiskt orkar kamma igenom håret ordentligt och ta på sig lite smink. Den personen har jag tappat. Kanske jag kan försöka hitta nå vettigare kläder också än dragkedjs tröjor, jeans och gympaskor. Egentligen så är det ju ingen big deal, bara det att jag blir less av att se mig själv i spegeln när jag ser så jävulskt meningslös ut. :)

Godnatt iaf folket!

Bismarck

Så denna dag passerade den också, känns som att jaginte ens vet hur jag spenderat den.
Har iaf fått surrat med älsklingen, han är go! :)

Spelat kort nu med pappa o Britta, vi var ju tvungna att ta revansch mot pappa i Bismarck, det gick ju så uselt igår. Och vi lyckades! Känns gött, pappa loosa, inte ofta de händer !

Nu ska jag förmodligen lägga mig o läsa eller se nån film eller nåt, tidig sovning ska ja iaf satsa på eftersom skolan börjar imorgon!

Godnatt!

Seven Pounds

Jag har suttit o kollat på filmen Seven Pounds med Will Smith. Fy sjutton vilken bra film! Jag har gråtit som en bäbis nu i slutet och nu bara för att ja skriver om den har jag lust att grina igen. Mycket sevärd och fin film. Och visst att den är lite konstig, men tanken bakom den är sa god så det är overkligt.

What else?
Jag har inte fått nånting gjort o inte spelat nåt med Wille heller. Pappa verkar lite bakis idag och har bänkat sig i soffan tills vidare =)
Jag ska försöka få nåt gjort nu.. men det är ju förbaskat skönt att bara slappa också.


Har jag nån gång sagt att Jacke är den snällaste människan jag nånsin mött, åtminstonde av det andra könet. Hur kan en människa vara så godhjärtad och omtänksam? Jag tror aldrig att jag blivit behandlad såhär nånsin tidigare. Det känns överväldigande och underligt. Tack älskling, för att du finns.

Nu ska ja ringa mormor, va ett tag sen ja prata med henne nu igen. Sen ska jag ringa mamma o se om dom tagit sig iväg. Hon o Sivan ska ju på Metallica idag dom =)

Söndag

Helgen har varit och passerat, gött. Igår var det grillpremiär och det var så gott! Jag njöt av varje tugga, trots att Jacke ringde mitt i maten och störde min fokusering på maten. ;P
Dessutom va de ju hockey så vi satt o kolla på den samtidigt som vi åt. Jag vet, jag brukar vara allt annat än intresserad men nu när jag sett dom här två slutspelsmatcherna så är de ju ganska intressant.. Nu har man ju sett både Timrå o HV71 två matcher i rad, så då blir man mer insatt.

Efter matchen surrade pappa om film eller nån serie eller nåt men ja tyckte de lät så tråkigt, det är ju tvn som regerar hela veckorna så nån gång kan man väl ta paus från de.
Så kortspel blev de! Hela långa kvällen, Chicago, Gurka, Plump och Bismarck. Rätt skoj måste jag säga även om de inte gick så bra =)

Var konstigt dock att äta redan vid 16.. för när klockan var vid 20 så va ja helt redo att gå o lägga mig, trodde klockan var vid 23 ja, men icke.. de va många timmar av kortspel kvar =)
Jag drack 1½ öl, 1 cider och 1 glas vin igår.. sista timmen drack jag vatten. Tror jag fick i mig ca 1 liter vatten. Så idag är jag pigg och alert, känns skönt de å! =)

Idag har jag börjat min Detox kur, ska bli jävulskt spännande o se om den funkar, eller ja om man känner av den! Om den gör de så ska jag satsa på att köra en till kur på vårkanten/försommaren. Känns ju alltid gött att köra avgiftning på kroppen skulle ja tro =)


Jag saknar Jacksson, inte så lite heller. Det är tungt utan han.. fast samtidigt så är man ju i "bubblan". Man är van att han är där han är. Men vi är fortfarande i ett skönt flow. Vi surrar om allt, vi diskuterar framtiden, letar boende, diskuterar hur vi vill ha det med allt osv. Vi diskuterar studier, jobb, ekonomi, barn.. Vi diskuterar allt mellan himmel och jord utan att bestämma någonting i huvudtaget. För bestämma nåt bör man inte göra.. Men det känns skönt att veta hur han ser på saker och ting, och det känns skönt att få lägga fram sin alldeles egna åsikt.
Just nu diskuterar vi badkar. Vi är överens om att vi vill ha badkar i lägenheten.. men nu står diskussionen vid vilket sorts badkar. Jag bryr mig egentligen inte så mycket, jag är bara nöjd om jag får lägga mig ner i total tystnad med tända ljus omkring. Då mår jag gott. =)

Blev ett riktigt långt inlägg de här. Men så kan de bli ibland.

Nu ska jag nog ta o slå igång en maskin med tvätt.. eller åtminstonde städa undan lite här, ligger grejer överallt.
Just ja, Wille lånade hem World Tour eller va de heter ab mattias. Så nu ska spelas guitar och Wille får hålla sig till trummorna, vi är ett grymt band =)

Ha en bra söndag!

Blade

Lyssnade på den här på nästan högst volym i min handsfree igår.. och jag fick sån sjuk lust att dansa. Brukar lyssna på den här när jag duschar o vaknar, man blir pigg direkt!

I Love it: Ali Payami vs Aquagen and Warp Brothers - Blade


Time

Jag skrev aldrig nåt igår, var så överdrivet trött, däckade vid 23..

Hur som helst så var jag uttråkad igår och som tur var så skickade Emilie sms "sätt dig på bussen till Birsta". Hennes uppmaningar är min lag..eller nåt sånt :) Jag satte mig iaf på bussen till birsta.. där gick vi runt runt.. Stella ville helst inte sova då det var så fantastiskt mycket nya ljud och ljus. Men mig gör det inget, ärendet var ju ändå att vara där med Mli o Stella o det va jag ju! :)

Ikväll vankas det premiär grillning! Förstår ni vad gott?? Grillat... Mmmmm! :)

Idag saknar jag Jacke. Vaknade imorse, minns exakt vad jag drömde, och kände ett så stort behov av att berätta det för Jacke..jag vill inte att drömmen ska inträffa.! Och jag brukar alltid berätta dom obehagliga drömmarna för honom. Men som vanligt vaknade jag upp själv och ingen Jacke att berätta nånting i huvudtaget för.

Idag blir jag förmodligen bara hemma. Ska o hämta ett paket på Ica men annars blir jag hemma.
Ska duscha o inte göra nånting tror jag. Vänta på att Britta kommer hem från Gävle så man får höra hur hon haft det =)


Nej nu, ska jag kliva upp!


Ha en bra lördag! :)


What if

Varför kom inte dom här vidare?? Jag älskade ju den här låten!
När den här låten gick på tvn så satt jag med Jackes familj och kände hur jag bara sjönk ner i soffan och försvann på nåt vis.. Tynglagen tog mig helt och hållet och jag bara älskar känslan jag får av dom här damerna.



För dig min kära.

För dig min kära rygg så tänker jag börja simma. Ska ta mig iväg idag tänkte jag.. måste bara kolla upp så de inte är nå speciellt där nu på sportlovet.. Har iaf provat baddräkten jag köpte för 1 ½ år sen och jag kan fortfarande ha den, så den ligger framme, redo att bege sig till sporthallen :)

Har också denna morgon sökt sommarjobb inom kommun. Kom på att det är lika bra man garderar sig. Gav som önskemål: Skönsmon eftersom jag bor på skönsmon, så de passar ju bra!

Ska hjälpa Britta med håret hennes innan hon åker till Gävle, sen kan jag också bege mig.

Ha en bra dag!

Duktigt fröknar

Vi har varit duktiga jag och Cizzi. Vi fick båda uppgifterna gjorda... Det började visserligen med att vi inte alls förstod vad som skulle göras och hur vi skulle lösa uppgifterna, så jag ringde Helena, blev mycket surr med henne och hon gav vägledning och inspiration, Tack Helena! :)
Så nu är det klart, tog ett antal timmar, många koppar kaffe och några mackor, men vi grejade de! Cizzi åkte precis hem..

Nu känns de underligt, vad ska jag göra resten av kvällen?? Jag ska nog komma på nåt vettigt eller mindre vettigt! :)

Har väl egentligen inte mer att skriva så jag får återkomma då jag har nåt vettigt att uttrycka.
Just ja, tog ju faktiskt nån bild i Utanede.. Måste bara lägga in alla bilder på datorn, har inte gjort det på väääldigt länge nu. Blir liksom aldrig av trots att det är så snabbt gjort. Jaja, återkommer med de å!

Ha en bra kväll!

PLUGG

Nu anländer precis Cizzi, det är dags för en plugg dag igen :) Och vi startar i tid, känns gött.

Fick en fråga av min älskade Sonja vad jag sökt för jobb. Och det är bara nå extra jobb på bland annat Indiska och i nån annan butik... bara där man kan jobba extra utöver studierna. Så nu vet du de =)

Nu ska jag vara social med Cizzi :)

Ha en bra dag!

Ny dag - Sundsvall

Idag beger jag mig till Sundsvall igen. Mamma ska vara så vänlig och skjutsa ner mig. =)
Idag är jag trött, inte lite heller... Vi var uppe länge igår, längre än vad jag brukar vara då man går på krogen tror ja. Men jag tog mig upp tidigt idag ändå och nu har jag sökt nåt till jobb. Ska äta frukost o sen lägga mig i soffan o slöa en stund.

Ha en bra dag!

duktig tjej

Mamma klev nyss upp, och det har ju inte gjrot så mycket att hon sovit länge.. Jag har hunnit sett ett avsnitt av Privileged och dessutom sökt 2 extra jobb! :)

Har ju faktiskt kommit på att jag måste ju jobba nånting, bara nån dag i månaden iaf räcker ju. Men då krävs ju ett jobb och jag har ju inte fått jobba mycket som vikarie på det ställe jag är inskriven.. tråkigt!

Nej nu måste jag byta kläder och göra mig iordning, för nu ska vi åka till morfar i Indal o hälsa på! :)

Ha en bra dag!

NAVY DAY!

Jag kom ju precis på attd et är tisdag idag! Vilken lycka :)

Det betyder ju att det är Navy CIS ikväll.. Det är enda serien jag följer på tv.. det är så jävulskt spännande och så jävulskt roligt och man vill verkligen inte missa de. Så det är en ren plågsam njutning att vänta en vecka mellan varje avsnitt. :)


stressen tar sig

Nu har jag varit här i Utanede sen i fredags och inte fått mycket gjort.. eller ja, jag har ju tagit hand om djuren och grejat på det viset, fått umgås med mamma lite. Dessutom ska vi och häls apå morfar idag så jag får ju en del gjort faktiskt :)

Men stressen börjar infinna sig nu, rastlösheten.. Jag vaknade imorse och kände en svag panik - jag måste tillbaka till stan och plugga! Har en hel del plugg kvar att fixa och jag har ingen lust att sitta med allt i helgen, i sista sekund innan det ska vara klart. Dessutom har jag lite kompletterings uppgifter i MSK:n som jag måste försöka få undanstökade snarast!
Får se när jag drar hemöver, ska se vad mamma säger när jag säger att jag behöver åka hem snart.

Igår ringde min kära Jacob till mig igen. Vi är så synkade just nu, det är så skönt att höra hans röst. Vi är verkligen på gott humör båda två vilket gör allting så mycket lättare fast samtidigt så mycket jobbigare. Det är lättare för att det är jätte kul att prata med han.. men jätte jobbigt för då vi har så goda samtal så saknar jag han ju ännu mer.. jag skulle ju vilja ligga o prata med han hela nätterna.. Jag skulle vilja vakna varje morgon bredvid honom och veta att jag kan prata med han när helst jag vill. Nu är det inte så.

Drömde förra natten förresten om söta Stella. Kom på att jag måste hälsa på dom nå mer.. inte alls bra o tappa kontakten såhär.. men jag antar att jag tänker att emilie hör av sig när hon har tid och att jag inte vill störa, men samtidigt så är ju det helt fel. :)

Nu ska jag äta frukost!

utanede

Jag blev kvar i Utanede nån dag till, kom ju på att ja ville umgås med mamsen lite. Så vi får se när jag beger mig mot stan igen....

Nu har jag huvudvärk och orkar därmed inte skriva så mycket.

Love is my drug

Tycker om den här låten!

John Me - Love is my drug


överlångt

Jag hade ett överlångt samtal med Jacke igår kväll, det var hur skönt som helst.. vi prata, skratta, dryga oss och va dom vi är då han är på hemmaplan. Det känns som att det är sällan vi har så bra och vettiga samtal när han är borta. Oftast så frågar man bara om hur det är och sen vet man inte vad man ska säga, känns alltid som att man ska säga nåt viktigt så man kanske inte har så mycket tid att prata.

Jag saknar han nu, gräsligt mycket.

Annars så va de en lugn kväll igår, jag va trött ja som vanligt. Men jag är ju van att gå o lägga mig vid senast 23 så det är väl inte så konstigt.. Carolin måste haft tråkigt.. Men samtidigt så är det ju lite charmen med att vara i bispgårde, det finns inget att göra så då behöver man inte fundera över de så mycket heller, man kan sitta och bara vara istället.

Bernhard har varit jobbig inatt. Först vägrade han sova i sitt rum så jag lät han lägga sig i sängen med oss, men då tog han upp så mycket plats och var så varm så jag kunde inte sova... så jag släpade han tillbaka till sitt rum. Drä satt han o ylade ett tag men tystnade vid 2. Efter 2 då bernhard äntligen tystnat sätter sig en av katterna utanför dörren och skriker och krafsar på dörren...
Klockan 05:20 börjar Bernhard gnälla och skälla igen så det var bara att kliva upp o släppa ut han... Han gnällde en stund efetr det men inte länge.. Sen började han vid 8:30 igen så sen dess har jag varit uppe. Hur mycket sömn har jag fått inatt tror ni?

Nu ska jag iaf koka nå kaffe och sådär, får se när Carolin vaknar idag. Jag ska nog ge mig ut o ge hästarna hö iaf.

Ha en bra söndag!


 


RSS 2.0