Det märks

Det märks att Jacke är hemma, jag har inte alls lika mycket tid och lust över till att blogga. :)
Vi har dock inte gjort så jätte mycket sen sist.. jag har varit med på golfbanan 2 dagar och sen har det som sagt inte blivit mycket gjort.

Idag ska vi åka en sväng till birsta, jag ska kolla på ett par byxor som Emilie tipsade om. Efter birsta åker vi till Bydalen där Jacke ska hjälpa Johans pappa med nånting och efter det blir de väl nå middag med Emilie o Johan.
Det var väl ungefär allt vad jag hade att delge er!

Såhär jobbar jag den här veckan:
Fredag: 7-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17

Inte en sovmorgon

Har inte haft en sovmorgon sen Jacke kom hem. Vi har klivit upp innan 9 varje dag coh det är inte alls likt oss egentligen. Men det är faktiskt skönt att ha fått lite sovrutin igen! :)

Idag ska Jacke iväg o spela golf och jag funderade på att följa med bara för promenadens skull men jag känner inte alls för det nu. Dessutom bör ju nån vara hemma o städa o greja lite.. när Jacke kommer hem är de ju dags o laga maten han ska bjuda på ikväll. Jag har sagt att jag ska hjälpa till lite med de han ska laga bara för att underlätta lite. :)

Ha en bra dag!

Blir en del

Blir faktiskt en hel del gjort nu när Jacke är hemma. Känns så himla skönt när vi hjälps åt med allting för allt går ju så fort då :)

Idag har vi:
- Köpt och monterat ihop en byrå som vi har i sovrummet.
- Hämtat barnvagnen
- Dammtorkat
- Tvättat
Och nu är Jacke och kapar till golvsockel, bänkskiva samt täckskivorna som har väntat i 1½ år på att sättas på plats i köket! :)
Jag ska ta o dammsuga och börja med nån middag och sen ska vi åka o handla på Ica Maxi inför 3 rätters middagen Jacke ska laga åt mig och sina föräldrar imorgon.




En hel-slö dag

Detta har verkligen varit en slö dag. Mestadels så har jag suttit vid datorn men jag har faktiskt tagit små pauser och städat. Så det har ju inte bara varit slöande men nästan så :)

Nu sitter jag bara o väntar på att ett kärt program återigen börjar på tvn!
Navy Cis börjar visas ikväll kl 22 på tv3.

I like it a lot!


2 dar

Nu är de mindre än 2 dar kvar till Jacke äntligen kliver in genom dörren och ska hålla sig hemma i hela 5 veckor! Jag vet inte om ja blivit lite känsligare med den här graviditeten men ja saknar han mycket mer nu än vad jag gjort tidigare! Jag har saknat honom tidigare också men nu har det varit på ett helt annat sätt.
Ska bli så jäkla skönt o få hem han nu :)

Nu ska jag sova så det blir en ny dag!
Gonatt!

Sömn

Sömnen har varit underbar de senaste nätterna. Inatt vaknade jag bara en gång vid 7 tiden imorse och igår vaknade jag inte en enda gång, tack för det! :)

Jobbar idag 10:30-15 och sen ska nog jag o Jessica åka på Selånger o gå ett varv. Har dom nå langos kvar så blire såklart en sån. Annars så är jag inte alls särskilt intresserad av den där marknaden, tycker det är mest samma skräp som man sett i alla år. Men en sväng kan man ju gå där :)

Nu är de bara lite mer än 2 dagar kvar tills Jacksson kliver in genom dörren här och jag längtar verkligen!

Nu måste jag skynda mig att äta frukost och göra mig iordning om jag ska hinna ta en promenad till jobbet.
Ha en finfin söndag!

Cykeln

Den kära cykeln har stått i princip hela sommaren helt orörd. Först o fråmst va de för att den inte hade nå bromsar så det kändes inte så säkert att cykla på den. Men sen servade Jacke cykeln, fixade bromsarna och bytte däck så nu är den som ny och ändå har den inte blivit använd. Det beror ju såklart på att jag tog körkort, Jacke är i Afghanistan och bilen står på parkeringen varje morgon o väntar på mig :)
Men i och med att ja va duktig igår o lämnade bilen hemma när jag skulle på stan så valde jag att vara duktig idag också så idag Cyklade jag :D
Det va sjukt jobbigt och jag har gått o gruvat mig hela eftermiddagen på jobbet för att cykla hem. Men cykelturen hem gick ju rätt bra tack vare att de regnade, så jäkla skönt att cykla när det regnar för då behöver man inte svettas ihjäl. :) Känner mig rätt stolt nu att jag lämnat bilen hemma 2 dagar i rad och dessutom gynnat min kropp lite som faktiskt behöver röra på sig särskilt nu när ja blir tjockare för varje dag :)

Rygg

Har känt av min rygg lite de senaste dagarna.. jag har inte haft nån jätte värk men den har känts trött och svag på nåt vis. Så nu är det bara för mig att börja va lite mer aktiv.. Detta körkort har gjort mig lat! :)
Var iaf duktig idag och gav mig sjutton på att gå till stan o hem igen då jag skulle dit med Jessica o Albin. Det gick ju faktiskt bra men tungt på vägen hem.. det känns att blodvolymen ökat och att kroppen inte är som förut.

Förutom ett besök på stan har jag hunnit med att slöa, tvätta, bytt gardiner, plockat och städat lite.

Nu ska jag kika på ett Grey´s till sen blire sängen! :)


Rycket

Jag har väntat på det där "rycket" man kan få ibland då man bara rensar, städar o grejar och äntligen kom det! :) Nu har jag bytt sängkläder, plockat undan tvätten som legat i hallen en evighet, rensat i lite skåp och rengjort badrummet.. nu är det bara städningen kvar och det ska jag klara av bara jag får iväg lite skräp till återvinningen.

Damn, va skönt det är att få lite gjort och inte bara ligga i soffan o glo på Grey´s! :D


Jobbsituationen.

Mitt vikariat tog slut i måndags och det betyder att jag numera är arbetslös. Därmed besökte jag arbetsförmedlingen igår och skrev in mig.. dock så kommer jag säkert jobba några pass lite nu och då så jag behöver nog inte engagera mig så jätte mycket med jobbsökandet. Dessutom ska jag ju faktiskt ha barn snart så kommer ju inte kunna jobba så jätte många månader till.
Ska iaf sätta mig och fylla i lite papper till a-kassan nu och som jag minns det så var det inte det lättaste när man är timanställd. :)

Har lyckats skrapa ihop några pass den här veckan iaf:

Torsdag: 16-21
Fredag: Ledig (än så länge)
Lördag: 10.30-15
Söndag: 10.30-15

Sen har jag än så länge bara ett arbetspass nästa vecka men det hoppas jag att det blir ändring på :)

Byrå

Har spenderat de senaste timmarn amed att bygga ihop byrån jag köpte igår. Och det är ju egentligen inte svårt utan bara omständigt o jobbigt :) Men nu är det gjort och det känns jätte skönt! :)



Design

Som ni ser så har min blogg fått ny design igen och det är som vanligt Emilie som fixat! :)

Ganska roligt ändå hur hon håller på.. vi pratade i telefon imorse o då fråga hon: "Har du kika på bloggen din än? Jag hade tråkigt igår så jag gjorde om lite."
Jag kan alltså inte säkert veta när jag har fått en ny design.. :)


Shopping

Spenderade en del av dagen i Birsta med Emilie. Vi besökte Barnens hus, babyproffsen och Ikea och jag mer eller mindre impuls-shoppade en barn vagn :) det va fakiskt riktigt riktigt roligt. Tror både ja o Emilie va i chock när vi lämnade babyproffsen.. :)
Köpte även en malm byrå på ikea som ska få stå i hallen, ni vet den där med 6 lådor, hög-smal med spegel. Efter shopping turen så begav jag mig till Jackes föräldrar som bjöd på middag o fika. Sen följde dom också med hem hit och hjälpte mig in med byrån vilket jag tackar för! :)

Har kikat på 2 Grey´s ikväll och skulle kunna fortsätta titta hela natten men nu ska jag skärpa mig och lägga mig o sova istället.

Natti Natti!


Dagens göra

Har faktiskt fått en del uträttat.
Var på Ikea och köpte insats till en kökslåda för kryddor. Va så less på att vi hade kryddorna i ett smalt skåp där man inte kunde hålla nån ordning.. såg dom här insatserna hos Jessica igår och blev lycklig över att ha funnit en lösning :) När ja ändå va på Ikea så sprang ja in på Ginatricot och köpte trosor, dom har ju världens skönaste trosor där!

Sen har jag grejat lite här hemma, rensat skafferiet och sånt där =) Sen har ja hunnit med 2 avsnitt av Grey´s idag också! Det har blivit en riktig addiction :)

Nu har jag gjort iordning en härlig sallad som ska få bli middagen, Ha en finfin kväll! :)

 
 




Lätt arbetsdag!

Idag jobbade jag bara till 13 vilket var hur skönt som helst och jag hade vilda planer på att putsa fönster, byta gardiner o greja här hemma. Har jag fått något av det gjort?? Nej! Jag la mig på soffan, kollade ett avsnitt av Grey´s Anatomy och sen la jag mig i sängen och sov en timme. Nu har jag gjort en beställning på H&M och ska försöka få i mig nån middag.
Känner inte alls för att göra något idag men saken är ju den att jag blir så less på mig själv när jag bara slöar. Blir fruktansvärt rastlös av att inte göra nånting. Hua hua, vilka problem! :D

Saknar Jacke mer och mer nu om dagarna.. som ikväll hade de varit perfekt att laga nån god middag och sen mysa ner oss i soffan o glo på nån film. Han ger mig energi den människan och allt känns så meningslöst när han inte är hemma.
Men nu är de inte lång tid kvar på det här Afghanistan jobbet och har man klarat det såhär länge så ska det inte vara nåt problem den här sista tiden heller :)

Jamen dåså

Har nästan sett hela första säsongen av Grey´s anatomy nu och även fast jag sett hela serien en sväng redan så är det kul att börja om från början :)

Men nu är det väl bäst att man gör nåt vettigt av den här dagen också.. börjar jobba 16 och tror jag kommer känna mig lite mer tillfreds med den här dagen om jag får nåt gjort innan och inte bara slappar.

Ha en finfin dag! :)

Grey´s!

Nu har de 3 första säsongerna av Grey´s Anatomy anlänt. Jga ska genast lägga mig o glo på första säsongen :) Är så less på att det aldrig är nåt på tv så jag tog o beställde lite att titta på istället! Jag har köpt melon, vindruvor och äpplen att mumsa på.. frukt har blivit ett begär, något jag är sugen på mest hela tiden. Godis suget är inte alls lika starkt som förut och det klagar jag minsann inte på! :) Nånting gott kommer det med att vara med barn förutom att få en underbar unge förstås ;P
Som ni kanske fattar så är ja fortfarande inte riktigt vän med det här med graviditet och därför har jag hemskt svårt att skriva om det.. jag måste acceptera allt jag känner innan ja kan dela med mig av nånting..

Vilken bra dag!

Har haft en riktigt bra dag. Startade dagen med ul som såklart va jätte häftigt.. men väldigt väldigt overkligt. Allt såg bra ut och jag blev flyttad några dagar så nu är beräknat datum 23/12.
Efter det for jag till Jackes föräldrar o fikade lite innan jag åkte till Emilie och spenderade dagen med henne o Stella ute på gräsmattan! Det har varit riktigt riktigt varmt idag vilket såklart är underbart! :)

Nu kommer åskvädret här jag så jag ska ta o laga nån mat o sen kura ner mig i soffan.
Ha en bra kväll!

Att icke stressa

Det är sjukt svårt att inte vara stressad måste jag säga.. förra veckan stressade jag ihjäl mig för att de va stökigt hemma, mycket tvätt osv. Idag känner jag mig stressad över att jag inte har nåt att göra.. helt plötsligt kände jag för att dra fram dammsugaren bara för att ha nåt att göra.. det är ju inte ens smutsigt här.
Jag tror att det funkar såhär med stress: När man väl börjat stressa så är det jätte svårt att gå ner i varv och sluta stressa.. men om man väl lyckas varva ner och inte göra nånting så är det farligt nära att man drabbas av latmasken istället. Lagomt är ju bäst.. men att hitta balansen kan vara svårt ibland :)
Jacke sa än en gång åt mig igår med skärpa i rösten: "Du måste sluta stressa!"


Tro´t eller ej!

Ja hör och häpna.. jag blev så uttråkad ikväll av att inte ha något att göra så jag drog iväg på Helex och ställde mig på crosstrainern. Visserligen gjorde jag bara 20 intensiva minuter på den tills ja totalt lessnade för det är så tråkigt.. Men ändå..jag tog mig dit! :)


RSS 2.0