Grillning

Årets första grillning på mogatan blev alltså den 28 februari! :)
Ikväll har jag, Johanna, pappa och Britta grillat. Det blev hur gott som helst och jag blev totalt övermätt. Sen blev de också en Canasta och en fyrmansvist..trevligt trevligt :D

Jacke ringde äntligen ikväll och gissa om jag längtat! Synd att de va så rörigt runt omkring mig bara då han ringde men det kändes ändå skönt att få prata med han och få berätta för han hur mycket jag älskar och saknar han!


Svar på frågan

Nån frågade varför jag skriver ut mitt schema varje vecka och det är ju för att: I och med att jag jobbar olika varje vecka så kan det va roligt för en del att veta. Jag vet till exempel att Emilie tycker det är bra att kunna gå in på min blogg o kolla vilka dagar och vilka tider jag jobbar.. så hon vet när hon kan ringa och inte :)

Solsken

Kom på att jag skiter i bodypumpen, vara på ett gym mitt på dan då det är såhär fint väder!? :)
Nej det får bli lite solsken istället, en promenad blir ju bra de!

Sen ska jag städa idag, för det mår jag bra av - när det är städat runt mig!

Här kommer veckans schema:
Måndag (idag): LEDIG
Tisdag: 8-17
Onsdag: 7-15. Klockan 19:00 är det dags för Railways pubquiz igen
Torsdag: LEDIG. Zumba klockan 11:30-12:15.
Fredag: 13-21
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

Känns som att det ljusnar

Känner mig inte riktigt positiv, inte riktigt glad.. känner mig rätt depp fortfarande men det är ju bara att skärpa till sig! Ingen huvudvärk igår kväll eller idag, jippi! :D
Dessutom känner jag mig sjukt peppad för att träna den här veckan så det måste jag satsa på.. nu tränade jag ju ingenting förra veckan och det gör mig less på mig själv!
Många har trott att jag kanske är med barn och att det är därför jag mått som jag gjort men då kan jag meddela att så är det inte. Jag har haft min mens precis som vanligt och jag tror verkligen inte att det är så. Det är klart att jag inte är 100% säker men ändå..
Min egna teori är att smärtan i vänstra nedre delen av magen beror på någon sträckning eller så. Huvudvärken beror på att jag har en förkylning som inte bryter ut, är bara snorig och nyser.. Tröttheten beror på att jag börjat 7:00 varje morgon förra veckan, det är vinter, kallt och den där förkylningen jag precis nämnde.

Tror iaf bestämt att jag ska vara lite aktiv idag. Byta sängkläder, städa lite, gå på Bodypump passet kl 11:30 och sen ha tvättstugan 14-21. Skulle vilja sola men samtidigt har jag blivit lite emot solarium.. så jag får se hur det blir med det. :)

Önskar alla er en bra dag iaf!

Det är ju nå galet

Börjar mer och mer tro att det är nå galet med mig, men jag vet inte alls vad det är.. Kan ju iofs bara vara vintern som tar all energi o jäklas med en.
Har varit hemma nu på mina lediga timmar och sovit, jaghar sovit så djupt och så skönt så det är inte klokt. Och jag längtar tills ja slutar ikväll så jag få gå o lägga mig! Jag är trött, har återkommande smärta i vänstra nedre delen av magen och sprängande huvudvärk. nu har jag druckit en treo igen så huvudvärken har släppt lite - mycket skönt :) Känner mig inge piggelin o inge positiv.. känner mig inte sjuk heller utan bara i nåt mellanstadie. Hoppas det går över snarast! Imorgon är ja leidg och då ska jag se till att må bättre!

Tack för att jag får skriva av mig lite klagande..
Ha en fin söndags eftermiddag och kväll i solen! :)

Drömmar

Jag drömmer varje natt och kommer mycket väl ihåg drömmarna på mornarna. Men jag brukar aldrig bli så jätte illa berörd för det är inte så ofta jag drömmer hemska saker. Jag drömmer oftast bara konstiga saker.. och att Jacke är otrogen vilket förstås är hemskt men då vet jag att det är en dröm och inget annat. :)

Inatt drömde jag något jätte hemskt. Det är ju omöjligt att förklara en dröm men jag kan berätta att det var kanon-fint väder. Jag o Jacke va i huset på Alnö o hälsa på pappa och Eva.. pappa, Eva och Johanna va ute i det fina vädret o proemenera eller nåt.. jag o Jacke är inne på mitt rum och helt plötsligt blir allting mörkt och det forsar in vatten genom fönstret. Då har vädret slagits om och det är storm med super stora vågor vatten som slår in genom de öppna fönstrena i huset.. Dessutom fryser vattnet till is på golvena för det är cirka 20-30 minusgrader.. som sagt så är det svårt att terberätta men nu fattar ni kanske lite vad det handlar om iaf.. Och det första jag gjorde när ja vakna va o titta ut genom fönstret och konstaterade att vädret hade ändrats igen och att jag inte såg några stora vågor.. Sen gick jag till köket och slog på kaffet.. funderade över hur golvet kunde vara så fint efter allt vatten och all is och det var då det slog mig att allt bara varit en dröm.


Av vilken anledning?

Kom hem igår - med huvudvärk.
Satt med huvudvärken hela kvällen och försökte bli av med den.. jag drack massa vatten, jag åt och jag tog 2 värktabletter. Vid 21:30 orkade jag inte längre utan gick o la mig för att sova bort värken.
Idag vaknar jag med huvudvärk. Jag har tagit en treo nu och hoppas innerligt att den hjälper. Känner mig stel i kroppen.. tänkte när jag klev upp att det måste vara såhär en del gamla känner sig i lederna på morgonen.
Man undrar ju förstås vad anledningen är.. börjar jag bli sjuk, har jag brist på något eller är jag bara övertrött?

Nu måste jag dock kila på jobbet.. hoppas den här segheten och huvudvärken går över så jag kan sluta klaga! :)

Varför?

Det senaste dygnet har jag känt att det ligger alldeles under ytan.. saknaden efter Jacke. Jag försöker att inte tänka på det och ta till mig det men det är svårt när det ligger så nära ytan. Det har ju gått så himla bra tidigare och egentligen går det ju jätte bra nu också.. vet inte vad det är med mig. Tror det är för att jag är så uttråkad då jag är hemma. Jag slår aldrig igång tvn längre för jag vet att det inte är nåt jag vill se. Jag följer inte ett enda program.. så då blir det att man dioskar o donar istället och sen spenderar resten av tiden vid datorn. Och ärligt talat så börjar ju datorn kännas ganska trist den också. Man kollar det man brukar, läser några bloggar och sen då??
Kände imorse att det var nåt galet. hela vägen till jobbet tänkte jag på Jacke, på hur vi träffades, på hur bra vi är för varandra.. automatiskt gick mina tankar över till Niklas och hur det blev då han dog och då ligger ju alltid tårarna i ögonvrån. Men egenltigen tänkte jag ju på hur lycklig jag va just då att ha Jacke i mitt liv så han kunde stötta mig den där jobbiga tiden.

Ja, jag vet inte vad det här blev för inlägg, vet inte om jag är ledsen eller tacksam eller både och??
Det är bara att skärpa till sig!


Inte som jag trodde

Tyckte det kände som att Jacke varit borta i cirka 2 veckor men det var ju helt fel fick jag veta idag när jag pratade med han.. han har ju bara varit borta 1 vecka. Det betyder ju att det är 3 veckor kvar tills han kommer hem och det känns ju surt måste jag säga! Men det klarar jag ju, det här går ju galant så länge man tar sig för och gör något av dagarna. Skulle jag va helt arbetslös så skulle jag förmodligen deppa ihop, men inte nu inte! :)
Hur som helst så saknar jag han!


Vart är energin?

Energin är på lägsta nivå nästan hela dagarna och jag är absolut inte ensam om att känna så, jag tror varannan människa känner så just nu. Det är väl vintern som kör slut på oss, för lite solljus och för lite värme. Men vi härdar ut som alltid och snart kommer ljusare tider! :)

Jag har egentligen inget vettigt att skriva om idag.. har ju jobbat hela dagen och sen jag kom hem så har jag haft ett långt samtal med min älskling som är i Afghanistan, ätit middag och diskat.

Ikväll ska jag inte göra många knop, ska ta en dusch och sen sitta i soffan! :)


Kylan

Det är kallt kallt kallt, jag ville inte alls kliva upp ur sängen! Är så trött så jag fattar inte hur man ska orka jobba hela dagen. Och denna kyla har satt sig i benmärgen tror jag - för jag fryser nästan hela tiden! Jag hoppas att dom siat rätt om vädret: att det ska bli 0-gradigt och sol i helgen. :)

Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning.
See ya!


Dags att köpa ny termometer också.. den här visar fel på cirka 3-4 grader. Så det är cirka -17 eller -18 grader ute. Innemätaren funkar dock som den ska :)


Flytet är borta

Ingen vinst ikväll.. trots att jag o Johanna kunde en hel del för en gångs skull. Vi brukar inte kunna mycket alls. :) Men det är helt sjukt vad man kan få stillestånd i hjärnan ibland..

Nu ska jag gå o lägga mig, läsa lite och sen sooova!
Kommande dagars schema:
Imorgon (torsdag): 7-17
Fredag: 7-16
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

För övrigt så är det svinkallt ute, vi tog en promenad ner på Railway och det va inte nådigt..




Fint ska de va!



Dessa tre köpte jag på Indiska i söndags där det var tag 3 betala för 2.. Jag älskar dom!



Denna fina skål hittade jag på Boom idag för endast 69:-



Kuligt!

Denna morgon har varit perfa! lev upp vid 8:00.. åt frukost och lagade mat. Så nu har jag gjort iordning matlådor så jag har mat dom närmaste dagarna. Sedan har jag suttit o klickat runt på Spotify, hittat en massa musik som man lyssnade på för några år sen. Snacka om nostalgi-tripp! Skit kul! :)

Ska ringa Britta snart o se vad vi ska hitta på idag.. om vi ska till Birsta, promenera runt Sidsjön eller vad vi ska göra.

Ha en fin dag =)

Duscha

Denna morgon känns rätt okej bara för att jag tog mig upp 05:30 och gick in i duschen o tvättade håret. Jag brukar ALDRIG duscha på morgonennär jag ska iväg o jobba. Jag brukar vara alldeles för trött så duschningen får ske på kvällen, ledig dag eller förmiddan då jag jobbar kväll. Så det känns lite stort att jag orkat idag! :)

Jobbar 7-16 och efter jobbet har jag ingenting planerat vilket känns rätt skönt egentligen. Jag ska gå o lägga mig riktigt tidigt och läsa mig till sömns tror jag! Det va flera dagar sen jag gjorde det.. har ju somnat direkt då jag lagt huvet på kudden. :)

Nu måste jag stressa, som vanligt!


Allstar game 2011



Jaha, då har man varit och kollat på basket. :) Jag som är helt ointresserad av basket tyckte ju inte att de va jätte kul, men jag tycker ändå om stämningen på läktarna och allt som händer runt omkring! Dessutom så a ju Adam Tensta där och det gjorde mig glad på riktigt eftersom han är så bra! :)

Vi va lite sugna på att glida bort till Allstar efter matchen o mingla lite men nej, vi sansade oss.. kände att det blir en alldeles för tung dag på jobbet imorgon om jag inte sover ordentligt.
Är iaf glad att jag följde med, det var ju faktiskt mitt nyårslöfte, att inte sitta hemma för jämnan, vara ute bland folk oftare och umgås med kompisar mer. :)

Nu har jag riktigt hemsk huvudvärk så jag slänger mig i sängen!
Gonatt gonatt gott folk!

NU är det nära för helvetet

Ja som rubriken säger, helvetet är farligt nära att frysa till is nu..Johanna har överatalat mig att följa med på en basketmatch ikväll. Jag som tycker och nästan alltid har tyckt att basket är rentav tråkigt att titta på. Men men, vad gör man inte för familjen?? :)
Har bråttom som en gnu så det är bäst jag sliter mig.
Ha det bra!

Hets

Dagen igår va kanon! Bra övningskörning, shopping i Birsta med syrran, Zumba på Helex med Jessica och avslutningsvis god Fondue-middag hos Eva på Alnö :)
Men det syntes imorse här hemma att jag inte va hemma nåt på hela dagen igår.. det va en del disk och tidningar och reklam man inte hunnit kolla igenom. Få se om jag hinner idag..

Idag slutar jag 16.00.. då ska jag skynda mig hem o laga lite mat, måste fixa nån matlåda.. Sen kl 19.00 ska vi (Jag, Johanna och Eva) på Allstar matchen.

Nu måste jag stressa!
Ha en bra dag!

Jobb+träning

Kommande vecka jobbar jag 6-dagars vecka och nu tänkte jag att jag ska dela med mig av mitt schema :)

Måndag: 7-16. Zumba 16:30-17:15. (har en reservplats)
Tisdag: 7-16
Onsdag:
Ledig. Kanske ska höra med Britta om hon är sugen på Birsta eller nåt.. Sen ska jag träna IndoorWalking 16:45-17:15 och såklart gå på pubquizet på Railway Saloon kl 19:00! :)
Torsdag: 7-17
Fredag: 7-16
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21.
Ledig 12:00-16:00. Försöker få in ett träningspass på gymmet där.

Med tanke på detta schema så blir det svårt att planera in träningen om jag inte ska gå på gymmet bara men jag har ju bokat några pass iaf! :) Jag är så glad att jag får jobba. Nu är det bara att lägga in en bra kost på det här också så man håller sig pigg och orkar med både jobb och träning. :)


Onödigt

Jag har sovit onödigt länge idag.. Hade ju ställt klockan på 7.30 men inte klev jag upp då heller... jag sov vidare till kl 9. Uscha, nu känne rjag mig helt tung i huvet.. Har sovit lite mer än 9 timmar och det är inte alls bra, blir bara trött o slut.

Sitter o dricker kaffe nu, försöker vakna till. Sen ska jag o pappa ut o köra stadskörning. Han sa att det ska vara bra att träna på stadskörningen på en söndag och det låter inte fel! :)
Ska bara dricka upp kaffet och ta en macka sen måste jag ut o skotta fram bilen.

Ha en fin söndag!

Perfekt

Det blev en perfekt kväll.. kära Johanna kom hit med godis och vindruvor. Vi drack ett glas vin, kollade på Melodifestivalen och gaygalan. Mycket trevligt förstås!

Nu ska jag snart gå o lägga mig, imorgon ska jag o pappsen köra och det är bäst man är utvilad för sen efter körningen ska jag o Jessica gå på Zumba! :D

Gonatt!


Syrran

Nice shit. Blev bestämt att Johanna ska komma hit ikväll och kolla på Melodifestivalen med mig. Alldeles för sällan vi umgås så de blir mycket roligt! :) Blir nog ett glas vin också, men kan inte dricka nå mycket för imorgon ska jag o pappsen ut o köra i stan.

Har äntligen gjort ett ryck här hemma iaf, dammsugningen tog 45 minuter, det va sjukt dammigt och jag tog lister, dörrkarmar och allt möjligt! Nu väntar jag på att golven ska torka så jag kan ta itu med köket. Sen MÅSTE jag gå ut o sopa av bilen, men jag vill inte! Det är så kallt och så jävulskt mycket snö..


Ravioli

Hade ju helt glömt bort att jag hade en burk ravioli hemma.. tur jag kom på det för det blev en perfekt lunch idag :) Har fortfarande inte kommit igång med städningen.. men va fasen, vart har jag bråttom egentligen?? =) Det är ju så mycket roligare att sitta vid datorn o klicka runt. Nästan så jag skulle vilja att internet tog en tillfällig time out eller nåt för då har jag inget bättre för mig än att städa. :)


Skönt

Det är verkligen jätte jätte skönt att kliva upp tidigt! Man känner liksom ingen stress med något.. jag tvättar i godan ro och känner ingen stress med städningen även om jag vet att jag måste ta itu med den snart.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag efter att jag tvättat o städat här hemma.
Tänkte höra av mig till syrran o se vad hon ska göra idag, men gissar att hon kanske sover fortfarande. :)

Ha en fin dag :) 

Fantastiskt

Vilken härlig morgon! Jag älskar att kliva upp tidigt, göra lite nytta och se en vacker dag starta :) Synd att det är cirka -24 grader ute för jag tror det blir en kanon fin dag!

Nu ska jag dricka kaffe och läsa tidningen, på återseende :)


Datanörd.

Alltså, nu blir jag brydd.. klockan är snart 22 och jag sitter vid datorn.. Jag har suttit vid datorn nästan oavbrutet sen klockan 15.. har iofs fått lite annat gjort men det är absolut inte mycket! Skönt på sätt o vis för imorgon ska jag minsann ta itu med detta dammiga hem :)

Är hungrig som sjutton så nu ska jag ta en kopp te och en leverpastej macka och kolla på senaste avsnittet av Grey's Anatomy´. Underbart slut på denna slappa fredag! :)



King of coffee

By the way måste jag ju berätta att jag o Jacksson hittade ett fynd på Ica Maxi i början av veckan :) Det var en OBH Nordica King of Coffee kaffebryggare som var nedsatt från 1400 till 400 kr.  :)
Vi har länge pratat om att köpa en kaffebryggare eftersom vi lessnat lite på vår perkulator så det där va ju helt perfa! Dock så vill jag ha kvar min perkulator, för de är den första egna perkulatorn jag nånsin ägt och den har varit med mig sen Finland.. kanske lite löjligt att en perkulator ligger varmt om hjärtat..




Har ni glömt?

bloglovin

Ni har väl inte glömt den här sidan??

Blogga?

Egentligen fattar jag inte varför jag har en blogg.. för det är sällan jag har nå intressant att skriva nu för tiden.. Det blir ju mest: "Idag har jag jobbat, sen hem o laga middag.. måste städa, tvätta.. bla bla bla". Känns lite löjligt.. Men samtidigt vet jag inte om jag skulle vilja va utan den heller. För ibland får man sån fruktansvärd lust att skriva på bloggen. Det har ju blivit en vana på något vis. :)

Kul va iaf att syrran börjat blogga igen, för även om jag aldrig har nåt vettigt att skriva så älskar jag att läsa andras bloggar ;P
Syrrans blogg hittar ni HÄR.

Helgen då? Jag ska inte göra många knop alls.. har tvättstugan 7-14 imorgon, ska se till att städa för dammtussarna flyger runt mina fötter! (men kom igen.. där kom de där med att tvätta o städa igen!)
Kanske tar en sväng på stan efter tvättstugan.. finns ju säkert alltid nåt att glo på :) Imorgon kväll blire väl till att kolla på melodifestivalen.. JA, ni läste rätt.. Jag ska kolla på Melodifestivalen, jag sóm tycker det är skit jobbigt och mest bara tråkigt, rätt värdelös musik också oftast. Men nu har jag ju sett det två veckor i rad så det är väl lika bra att fortsätta :D

Tar itu med disken nu iaf, Ha en nice kväll :)

Delad tur

Idag jobbar jag delad tur vilket innebär jobb 7-12 och 16-21. Är hemma nu på mina 4 lediga timmar och det har faktiskt varit sköna timmar. Jag har ätit, sett ett avsnitt House, sovit en halvtimme och duschat. Nu sitter jag o dricker kaffe och försöker peppa för andra halvan av arbetspasset :)

Jacke åkte tillbaka till Afghanistan imorse och tro de eller ej, det känns helt okej. Inte konstigt på nåt vis alls. Men vi pratade igår och det blir ju en vanesak det här också. Dessutom konstaterade vi att vi har det jäkligt bra i vårat förhållande nu så därför blir det ingen onödig oro och sådär när han är borta. Såklart så saknar jag honom när han är borta, sista 2 veckorna brukar jag börja sakna mer o mer men det är ju inget farligt, bara nyttigt :)

Nu ska jag nörda lite på fejjan.

Ha de bra!

Last minute

Det är sista minuten hela tiden :) Jacke åker imorgon bitti och idag är det fullt ös.. massa saker som ska göras innan avfärd. Men det är ju skönt att ha nåt o göra också.
Själv så har jag träningsvärk i överarmarna nu och det är ju hur skönt som helst faktiskt. Känns att man jobbat med kroppen lite.

Nu ska vi åka till Birsta i uträtta ärenden.
Ha en bra dag!

Så skönt att va igång.

Nu har ja varit leidg i lite mer än en vecka och även om det varit riktigt skönt så är det ännu skönare att få lite rutin igen :) Det va jätte skönt att jobba idag, även om jag va trött på jobbet så känns det väldigt bra nu! Efter jobbet drog jag o Jessica raka spåret på Helex och tog ett Zumba pass. Och jag förundras över hur kul och fruktansvärt jobbigt det är! :) Blir helt klart fler Zumba pass kan ja lova..

Nu har jag o Jacksson ganska nyligen käkat middag och han sitter o grejar med sin nya Iphone.. känns ganska skönt iofs med tanke på att jag gick rakt in i väggen efter maten.. så då får ja sitta här o koppla av lite :)

Ha en bra kväll!


Kanoners

Igår blev de många timmar i bilen, tur och retur till Ånge samt lite stadskörning. Perfekt att köra såhär mycket ju! Men de va inte skit kul att köra till Ånge, låg på 90 typ hela vägen och det hände inte ett skit efter vägen..
Igår pratade vi om att det är dags att börja köra på körskolan snart.. så pappa sa att han kan sponsra till ett körkortspaket och även Jacke säger att han kan de.. dom sa att det får bli som en tidig 25 års present. :) Det skulle ju vara perfekt, så kanske man kan ta det snart! :) Men ska höra om det är nån fler som vill vara med på presenten.. vet inte vem jag ska prata med men nån kanske jag ska komma på.

Idag är det lugna gatan här, vi sitter vi varsin dator o spelar - töntigt! :)

Ha en bra lördag!


Vädret

Idag är det ju riktigt fint väder och tur är ju det eftersom jag ska köra till ånge, vi ska hälsa på Jackes mormor! :) Igår fick jag köra till Skönberg där vi köpte pizza och det var verkligen inte lätt att se vad som hände runtom bilen när de va sån storm. Men det gick faktiskt riktigt bra ändå och jag va inte ens rädd. :)

Nu ska jag äta frukost och duscha innan de är dags att bege sig mot Ånge.

Ha en fin dag!

Köra bil

Idag är tredje dagen jag o Jacke kör och jag måste säga att det gått riktigt bra.
Igår körde vi först ut mot Kvissleby och Njurundabommen för att vända där och sedan köra mot Matfors. Vi körde vidare till Nedansjö och vände där.. in i Matfors centrum och sedan tillbaka till stan.
Idag har vi kört till Birsta, varit på Media Markt, Birsta city och Ica maxi. Det är ju skit bra att träna där ute, dels är de ju trafik, massa rondeller och parkeringar. Så man tränar många moment där ute. Jacke ville att jag skulle prova att köra motorvägen hem men jag ville inte, inte vid 16 tiden då rusningstrafiken precis börjar. Kom ju dock inte undan att köra i stan i rusningstrafik men det gick ju jätte bra trots att ja va skit nervös när jag hade bilar överallt runtom mig. Känns jätte bra att vi kör så mycket som vi gör och det är ju jätte kul nu när man börjat behärska det lite :)

Ikväll blire Railway och pubquiz.. ska bli jätte kul, lär väl dock inte kunna så mycket men va fasen, det är ju god mat och en kul grej! :)

Ha en fin kväll!

Last day at school.

Idag ska jag göra mitt slutprov och även fast jag vet att jag kommer klara de så är jag nervös. Jag har inget vidare pluggminne för all teori glömmer jag direkt. Måste vara för att det är nåt som är helt ointressant i min värld. Jaja, jag gör mitt bästa! :)

Igår va jag o Jacksson ut o övningskörde för första gången och det va ju inga problem. Bra att jag kört mycket med pappa så jag visste till viss del vad jag höll på med :)

Va även med Elina igår.. först va vi på stan o fika och sen kom hon hit efter middag och spelade kort. När hon åkte vid 22:30 så satte vi igång en film och de va ju onödigt för jag är svin trött idag.. man ska fasen lägga sig i tid när man ska upp. Så dumt.

Nu måste jag rusa.. hejdå!

Pics

Middagen igår gick jätte bra och jag va imponerad av hur duktig Jacke va att fixa mat. Iofs va de väl inte den mest invecklade maten men de va himmelskt gott! :)





Nu sitter vi här vid vårat nya databord också och det funkar ju alldels utmärkt! Känns så himla skönt att slippa ha datorerna liggandes både här o där i lägenheten. :)
Ett fungerande koncept!

 

Nu ska ja ringa Helex o fixa min inloggning så jag kan börja boka pass, See ya!

Goddagens!

Helt otroligt, har bara sovit 4 timmar inatt/imorse men ändå är jag rätt pigg. Har varit i Birsta med Jacke o handla. Han bjuder på 3 rätters middag idag, hans föräldrar kommer också hit. Det blir Kräftskagen, Helstekt oxfilé och friterad glass med hallon. Han är riktigt duktig, har hållt på o förbereda sen imorse. :) Och jag ska faktiskt inte hjälpa till ett dugg, jag ska bara diska och duka. När han för en gångs skull ska laga mat så slår han på stort! :)

Vad ska jag säga om gårdagen då?
Det va jätte mysigt o ha Elina här, vi träffas så himla sällan och hon är ju verkligen en av mina bästa vänner. På Oscar va de packat me folk och jag vet inte om vi hade så jätte jätte kul, men sällskapet va ju iaf bra :) Vi gjorde de bästa av situationen tycker jag! Efter krogen tog vi med oss Nina hem till mig o Jacksson. Jag o Elina tog beslutet att vi skulle försöka prata och komma nån vart med allt. Och det var väl inte helt fel men det hjälpte nog inte särskilt mycket heller.. jag insåg nog bara att det har gått lång tid och mycket har hänt.. Ja mer än så kan jag inte skriva om saken just nu, jag vet inte riktigt vad det gav de där.

Nu ska jag iaf gå in i köket o se hur det går för älsklingen min! Jag är mäkta stolt över han! :)

Ha en bra kväll!

Tack tack tack!

Nu ska jag berätta något som jag egentligen ville berätta igår men jag kunde inte för då va de fortfarande lite hemligt.

I torsdags var jag hos mamma och tänkte stanna där till fredag.. men då ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba så jag åkte hem.
Väl hemma upptäckte jag att tidningen saknades utanför lägenhetsdörren och tyckte att de va lite skumt. Jag öppnade dörren och inne i lägenheten var det mörkt men mitt på golvet i hallen stod det en vas med rosor. Jag blev såklart jäkligt brydd och tänkte att Jackes mamma kanske hade varit dit med dom från Jacke eftersom hon är den enda med nyckel.
Sekunden senare kommer Jacke ut från vardagsrummet och jag blev ännu mer chockad, jag trodde såklart att jag inbillade mig att han stog där.. rena rama önsketänkandet trodde jag och hade lust att slå huvet i väggen. :)
Han va hemma en vecka tidigare och hade vetat om det länge men ville överraska.. och det gjorde han verkligen! Han är ju för underbar!
I vardagsrummet hade han tänt en massa värmeljus och ställt fram en flaska vin coh 2 glas.
Fattar ni vilken jävulsk tur de va att jobbet ringde, annars hade jag ju stannat i Bispgården utan vetskap om att Jacke va hemma.
Även att Jacke hade ringt till Emilie och frågat henne vart ja va och när jag skulle komma hem. Så hon ringde ju mig och hörde sig för om det :)

Idag blire städ och tvätt samt umgås med hjärtat :) Ikväll kommer min älskade vän Elina och det känns som de va skit längesen vi träffades nu så det ska bli jätte kul! :)

Nu måste jag ner i tvättstugan,
Ha en fin dag!


PowerNap!

Har varit fullständigt överslut idag.. men det är nog för att jag låg vaken länge o surra me Elina inatt. Så det blev inte många timmars sömn.. :) Men allt går bara man ger sig sjutton på de.
Jag sov en stund nu på efetrmiddagen, bara typ 25 minuter men det var tillräckligt. Sen vaknade jag med ny energi och orkade ta itu med hemmet. Bytt ramar, packat upp det jag handlade på IKEA igår och bytt lampor i spotlightsen under köksskåpen. Känns alltid skönt att få en massa gjort på kort stund! :)

BLev bestämt att jag ska åka upp o umgås med mamsen så Lars kommer o hämtar mig vid 18 tiden så åker vi upp tillsammans. Först kändes de inte som en bra idé eftersom jag kan missa nån jobbchans och så. Men va fasen, jag träffar ju aldrig mamma nästan.. och hundarna - jag saknar Ragnar och Bossan! :) Stannar antagligen bara till imorgon eftermiddag men vi får ju lite tid med varann iaf!

Nu ska jag duscha och packa ihop nå grejer.

Ha det bra!


School

Jahaja, nu är Excel provet äntligen färdigt och jag tror jag ska dra hem. Hade ju hoppats på att få göra slutprovet idag också men det ser inte ut som att det blir så.. Hon måste gå igenom några uppgifter med mig först och självklart glömde jag dom uppgifterna hemma. Så de va ju synd, men får ta nya tag på måndag helt enkelt :)

Ikväll blire Pubquiz och god mat! :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0