Färgen Grå och Förkylning.

Färgen Grå tänker jag på när jag tittar ut genom fönstret och förkylning vaknade jag med imorse.

SKa iväg om mindre än en timme.. ska iväg på diverse ärenden o sen jobba till 21.
Ska bli sååå skönt att jobba! :)

Hade väl egentligen inte så mycket att skriva. Imorgon har jag mentorssamtal mellan 11:30 och 12:30. Så till dess måste jag plocka fram arbetsintyg o betyg o sånt. Sen imorogn hoppas jag Mli har nån tid åt mitt hår.
OCH imorgon kommer ju såklart Jacksson hem :D

Ser faktiskt fram emot helgen. Hoppas bara att jag ska må lite bättre till dess så man kan äta gott o ha kul uppe i skogen. Ska bli så kul o träffa mamma o Lars o alla andra som finns där uppe. Gamla arbetskamrater o så. Samtidigt ska de bli kul att få visa Jacke vart jag bott tidigare.

Jaja, nu ska jag läsa en stund och göra mig iordning de sista innan ja ska iväg. Hejdå

kan aldrig tro

Kan aldrig tro att det är vettigt med en slödag som denna.
Har seriöst varit bosatt i soffan och sängen hela dagen med pyjamas kläder på mig. När pappa kom hem vid halv fem så sov jag gott. Klev upp lagom till middagen.
Så med andra ord har jag spenderat dagen delvis framför datorn, delvis i sängen med min bok.. och stundom sovandes.

Inte vari utanför dörren på hela dagen vilket faktiskt känns lite konstigt må jag säga. Men kännes mig ändå inte så slö som man kanske borde.

Imorgon har jag ett "möte" klockan 10:50 och sen börjar jag jobba klockan 15. Ska bli skönt att jobba igen, var ju över en vecka sen.. kanske till o med 2 veckor sen? Ja hua va tiden går snabbt.

Nu ska jag göra mig iordning för natten, lär inte somna än på ett tag men men.. man kan ju alltid läsa :)

tuuur

Igår mådde jag hur bra som helst och hela dagen liksom flöt på, jag kunde äta hur bra som helst utan att få ont i magen. Har ju haft lite ont i magen o nedsatt matlust några dar.. och varit trött, men tröttheten kommer nog av att jag inte äter samma mängd som tidigare..
Tror inte det är nå större fel på magen, snarare bara en period då jag har mindre matlust än vanligt. Och idag har jag en sån dag..

Frukosten har bestått hittils av en hårdbrödsmacka o en halv kopp te och nu har jag ont, vill helst bara lägga mig i sängen en stund.
Och tur är ju att jag är ledig idag då ja inte mår nå bra. Så det blir antagligen en slappar dag idag bara.
Kanske om jag piggnar på mig senare under dagen ska jag pallra mig ner på stan o köpa min skolbok, lämna in telefon och sola.

Ha en bra dag ni alla, trots regnvädret! :)

Bulgaria

Igår hade ja planerat att skriva ett inlägg faktiskt men nej.. fick aldrig nån riktig tid till det. Som ni kanske förstått är jag en trött människa.. sover en massa då jag kan.. Och läser så mycket jag orkar.
Därutöver gör jag inte mycket.
Igår orkade jag en stund på stan, det va väl inte kul men fint o träffa syrran o Anja en sväng efter skolan.

Idag blir det skola för hela slanten. 8.30 - 16.00. Så idag lär ni inte se skymten av mig heller.

Har iaf nåt skojigt att berätta. Eva ("Min föredetta plastmamma", även Johanna o Marias mamma) fyller 50 den 22 september och det vill hon fira med mig, Johanna och Maria i Bulgarien! Igår fick jag klartecken från skolan att jag får åka så den 21 september åker vi till Bulgarien! :D Kommer bli kanske hur skönt som helst! Sola o bada o det som jag vet att vi tycker om så mycket, åtminstonde, ja o johanna...Gå runt o bara upptäcka.. Great! :)

Nu ska jag äta frukost o sen blire skola. Ha en bra dag!

Segast

Denna vecka har jag varit segast.. segast på att skriva, segast på att göra nåt i huvud taget.
Det har regnat hela veckan, bilket för mig nästan har varit bra för jag har varit otroligt trött.
Så denna vecka har jag varit på skolan och sen sovit, mycket mer har jag inte ¨stadkommit förutom en enda röra av papper o kläder o grejjer eftersom jag inte orkat plockat iordning absolut nånting.

Idag känner jag mig dock lite piggare åtminstonde just för tillfället. Därför ska jag efter frukosten försöka ta mig i kragen o plocka undan o greja o packa lite stuffs eftersom jag ska bosätta mig hos Jacob i Bydalen i helgen. Tänkte åka dit lite innan han kommer hem så han blir extra glad att kliva innanför dörren.
Vi ska vara kattvakt i helgen åt Herr Nils eftersom Herr och Fru Wallin ska resa bort. Kan väl bli trevligt eftersom käraste Nisse är gammal och skriker för full hals när helst han känner för det! :)

Nu ska jag trycka i mig frukost o sen satsa på att få nåt gjort.

Kan ju också berätta för er som e nyfikna att skolan gått bra. Och jag tror det kommer gå finemang, ska bli kul att börja plugga! Gjorde klart min första skoluppgift igår, visserligen med Brittas hjälp men ändå :)

hej

Jaha, lika bra man återvänder nu då, var ju längesen jag orkade printa ner nåt här. Har inte alls nån lust nu heller men skriver ändå. Igår va en tråkig dag, fast skön också.. Låg i soffan exakt hela dagen o kollade på serier, hur skönt som helst! Det regnade ju från morgon till kväll igår så jag stack aldrig ut näsan genom dörren ens.

Idag börjar skolan så ska åka om en timme ungefär.

Har inte mycket mer att berätta. Men ha en bra dag.

amazing

Denna dag har ju varit rätt ok.

Började med att sova ut, mysa med min älskling som ätnligen är hemma på en liten visit.
Sen blev de stan, Jacke klippte sig o kolla efter ny telefon. Senare blev de även Selånger.
Personligen tycker jag de bara e jobbigt på Selånger marknad men de va kul eftersom vi träffade mamma, Lars o Sune.. och det händer så sällan så de e inte klokt! Blev bestämt iaf att jag o Jacke åker upp dit om 2 veckor, kan bli skoj :) Ikväll har vi ätit tacos o sen suttit i soffan med varsin dator. men jag hittade en bra film på tv så ja la från mig datorn ganska fort.
Får se vad vi hittar på imorogn, iaf middag hemma hos jacke med hans föräldrar. Och ska va hundvakt åt Bosse också.

 Nej nu ska jag mysa vidare...
Så jäkla underbart att ha han hemma så det går inte att beskriva alls.

Gonatt

Fyyy

Ja igår såg jag o Johanna film.. Vi gick först till Ica, köpte godis o sen kolla vi 2 filmer. Först såg vi Ps. I love you som va riktigt bra, men jag grinade väl cirka 1,5 timme i sträck av allt de vackra o sorgliga o lyckliga o ojojojoj.. Sen såg vi Step up 2 the streets som ju e en dansfilm o därför hur bra som helst! :) Alltid lika fascinerad över hur en dansare har sån full kontroll över sin kropp - häftit!

Pratade med Jacksson igår en stund mellan filmerna och oboj va ja saknar han, tårarna började rinna på mig igen. Det här är fasen inte kul. Och även fast han säger: "Nu kommer jag hem snart"..så är inte de nån tröst för mig. Javisst, han kommer hem imorgon.. stannar 2 dagar sen är han borta igen.. Och så kommer de va nu.. tills att vi inte kan säga längre att han kommer hem snart..inte ens 2 dagar.. då är det så mycket längre tid.
"Tuff tid framöver" - det är det minsta man kan säga.. det är ett rent Helvete.
Jag vill bara inte det här, jag vill inte. Jag känner mig som ett barn i trotsåldern och har lust att skrika högt så att alla hör: "JAG VILL INTE!"

Men än en gång då.. jag unnar Jacke det här och kan inte vara så självisk att jag bara klagar för min egen skull.
Så det är än en gång bara att bita ihop o kämpa vidare.

Lite bilder

Lite pics från senaste veckan.




time

Jaa, har inte alls haft riktigt ork eller tid att skriva. Igår satt jag aldrig ens riktigt vid datorn nånting så de känns verkligen som man ligger en dag efter med allting.

Redan i förrgår var det fullt ös, va ju knappt hemma nånting, och inge batteri på telefon hade jag heller förrän ja kom hem vid 22. Ja, det är hårt att va upptagen.

Igår så kom Johanna hit o pappa kom hem tidigare från jobbet. Vi hade projektet att fixa till i källaren o försöka göra ordning träningsrummet till ett rum för Johanna. Och det gjorde vi, hela familjen hjälpte till. Så på högst 2 timmar lyckades vi 5 personer bära ut en massa möbler o kartonger o skit. Så nu är det nästan lite tomt här nere.. :) Fast bara nästan!
Det blev fint på Johannas rum iaf...men tror hon o Britta ska åka på IKEA idag o handla nåt också. Igår grillade vi också, o de va kul för även att alla hjälptes åt med maten också. Och sen på kvällen spelade vi Chicago o Maja. Hur trevlig dag som helst tycker jag!

Nu måste jag kila, jobbar idag 7-15.

GRATTIS




GRATTIS gogumman min på födelsedagen! :)





Underbart!

Detta är en bra dag! Det är lördag, jag jobbard et enkla passet 7-12. Vaknade dessutom före klockan imorse, vaknade 5:30 o kände mig utvilad - det är då allt är som bäst! :)
Dessutom så har min smärta gått till sig mycket redan från igår. Ni som känner mig väl vet vad jag menar. Igår var det så jobbigt så jag nästan ville gråta mest hela tiden, idag känns det nästan ingenting faktiskt. Tror dock inte att det beror på medicinen, den kan ju inte ha börjat verka efter bara 2 tabl. Men det är iaf en skön känsla en så bra dag som denna! =)

Vad som händer efter jobbet får jag se. Så mycket jag skulle vilja göra idag men vi får se vad som blir av egentligen. Blir nog utgång ikväll iaf, men tror jag ska ta de lika lugnt som i önsdags för de va så skönt att dricka bara för att de e gott o sen lägga av tidigt så man nyktrade till framåt 23 tiden. Det var perfekt de! :) Hoppas jag kan hålla de ikväll å!

Önskar er alla iaf en underbar lördag! Hej svejs!

Inatt

Inatt/tidigt imorse kom älsklingen hem oich jag va så glad att se han! Är faktiskt inte så dödligt trött idag ändå med tanke på att de va väckning 03:45 o jag har varit vaken sen dess..
Nu ska jag jobba vidare iaf!

sööömn

Jacke komme rhem inatt. Han anländer kl 4 till Sundsvalls tågstation. Tänkte nog kanske möta han där då. Jag har ju ändå sovit sen 17:30 tiden till nu o nu ska jag nog bara ta en snabb dusch o sen lägga mig igen. Så då orkar ja stiga upp inatt o åka hem till han. Hinner ju bara kramas med han nån timme o sen ska jag ju på jobbet men det spelar ingen roll, jag vill bara träffa han. Saknar han ju så otroligt. Och nu när han ändå kommer hemt tidigare så må man ju passa på o vara nära han. Synd bara att de finns tråkiga omständigheter som tar hem honom, jag ska göra mitt yttersta att visa honom min kärlek.

Nää, jag är helt slut eftersom ja bara sov 2 timmar förra natten och har jobbat idag. =/

Godnatt

Orka?

Jag fattar inte hur fasen man ska orka den här distansen?
Klart att vi kommer klara det, det finns det inga tvivel om alls. Men hur ska jag orka hålla skenet och humöret uppe? Redan nu när han varit borta bara nån dag så känns det som att allt färgats till grått o bara känns trist. Hur ska man klara det sen då i flera månader utan att bli deppig?
Jag är helt ärligt talat rädd..
Rädd för att sakna så mycket att det gör ont i hjärtat.
Rädd för att längta tills man inte vet hur man ska handskas med längtandet.
Rädd för att ens tänka på oron man kommer känna.
Rädd för att bli deppig..rädd för att vara ensam så lång tid.
Jag är helt enkelt rädd även om jag vet till hundra procent att vi kommer hålla ihop.

Jag älskar dig Jacke, snälla, glöm aldrig det!

En lista.

1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? Har inte sett mig i spegeln än tror jag..
2. Hur mycket kontanter har du på dig? Typ 500 ungefär..
3. Vilket ord rimmar på "test"? Fest.
4. Favorit planet? Planeten Jorden
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? Jacksson
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? En ljusblå WESC t-shirt.
8. Sätter du etiketter på dig själv? Varför skulla jag göra de?
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? Har inga, är ju barfota ju.
10. Ett ljust eller mörkt rum? Ljust, tack!
11. Vad gjorde du vid midnatt? Hade möte med John Blund.
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? Ingen aning, har raderat alla.. Men om ja minns rätt så va de från Jacke som skrev "Ring mig"
13. Senaste resan? roadtrip med Jacke, Sthlm o Gbg.
14. Vilket uttryck använder du mest? "Jag vet inte" och "Eller?"
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? Jacke
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? Nisse eller Bosse
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? 1: NIkotin.
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? Ingen.
19. Vilken ålder har varit bäst hittills? Just nu och just idag tror jag känns som ett riktigt svar.
20. Din värsta fiende? Ingen alls.
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? Två söta barn som pussas.
22. Vad var det senaste du sa till någon? Hejdå.
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga? Förmågan att flyga skulle ju va nice, behöver man inte fundera så mycket när man ska nånstans.
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? Yes, of course!
25. Senaste låten du lyssnade på? Det var nog nån låt på P3 som ja lyssnade på igår då ja gick hem från jobbet.

Ledig dag

Min första lediga dag på en vecka, känns bra! Klev upp 7, slog igång en maskin o la mig sedan i sängen igen o läste, så himla skööönt! Vad som händer sen idag har jag ingen aning om.
Men ska iaf ta en tur med Bosse eftersom Britta o Wille ska iväg med Anna och Penn till äventyrsbadet i Östersund.

Har egentligen inte mycket att skriva. Men jag önskar er alla en bra dag!

näää

Faktiskt helt ärligt så börjar detta jobbande ta på krafterna nu. Det går fint att jobba men ikväll är ja minsann trött o de känns att de e 7:e dagen i rad som jag är här. Ögonen vill nästan falla ihop på mig. men det är bara att bita ihop o sätta lite fart :)
Kvällen är ju snart slut ändå.

Imorrron blire kanske att umgås med Anja o Agge... Agge har ju flyttat hit till stan o bor bara ett stenkast från mitt jobb, tycker jag e trevligt! Ska bli så kul o se lägenheten hennes, jag längtar! Och Anja skulle jag egentligen ha träffat idag men jag fastnade meed en massa uppdateringar att göra på min dator hemma så de blev inget.

Nu ska ja jobba vidare, hej svejs!

bilder från slutet av Juli


Konstigt

På nåt vis känns de lite konstigt att va hemma på Kuben nu. Har inte bott här på 2 veckor. Bara varit hit nån gång o hämtat post o varit hit på middag en gång. Så nu känns de lite underligt när man är här..själv dessutom, utan Jacke.

Min rosenrot och det starka gröna teet jag hade beställt hade iaf anlänt idag vilket gjorde mig glad! Kanske jag genom detta kan få lite ny energi nu då! :)

Nu ska ja fortsätta packa upp. Ha en bra eftermiddag och kväll!

nåt som kallas dåligt samvete

Nåt som kallas dåligt samvete har jag nu.. den där känslan då det riktigt känns i magen.

Den senaste veckan.. egentligen senaste tiden i huvudtaget har jag som sagt varit hemskt osocial. Och igår när jag hade sån hemlängtan på eftermiddagen så tänkte jag att jag skulle orka va vaken en stund när ja kom hem till jacke, orka vara lite social. Men.. nej.. Och Mli ringde o hon o johan ville komma o säga hej.. men.. "nej, jag orkar inte, ska sova."
"Nej jag orkar inte, jag ska sova" har blivit mitt absolut vanligaste uttryck tror jag den senaste tiden. Känns trist.

Idag är sista dagen på Jackes semester och han frågar mig om jag sover hos han inatt.. vad svarar jag? "Nej". Pga att han har en turnering ikväll som han ska spela och jag kommer bara somna tidigt medan han spelar så de e ingen vits. Och sen orkar jag inte va vaken till lite längre än 22.

Det kommer bli en vecka med ångest tror jag. Att inte ha visat sin älskade nån sorts kärlek den senaste veckan kommer förmodligen kännas förjäkligt nu när han börjar jobba på bortaplan igen.
Dumma mig.

Igår kom iaf Jackssons föräldrar hem, dom är så gulliga!! :) Synd att ja va så trött o bara gäspade när dom berättade hur dom haft de på Kreta. Fick iaf en parfym som ja blev glad för.


hemlängtan

Nu börjar jag känna de där... de där som jag faktiskt inte riktigt känt på flera dagar.. längtan hem från jobbet. Nu vill jag bara sluta och få åka hem till Jacke o krama han.
Jag vet vilken jobbig och fruktansvärd flickvän jag varit de senaste dagarna, bara prioriterat jobb o sömn o inte velat gjort nånting o bara klagat. Men nu längtar jag verkligen efter Jacke. Va fasen, han åker ju på måndag!
Fy va trist!

Jobb, jobb, jobb

Jobbet har tagit över de senaste dagarna.. Tror till o med att min älskade kan tänkas vara less, för även om vi umgåtts så har vi inte direkt varit sociala med varandra, inte särskilt kärleksfulla heller.. Jag har jobbat o jobbat o sen har ja varit trött o tålamodet har börjat sina. Det enda jag tänkt på är nästa jobbdag o att jag måste lägga mig o sova tidigt för att orka ala dessa dagar av jobb.
Nu är jag inne på min 4:e jobbdag så de e bara 3 dagar kvar efter denna.. visserligen är de långt kvar av denna, jobbar till 21 ikväll. Men sen efter tisdagen är jag ledig 1 dag o sen börjar jag jobba igen. Så om jag är osocial så vet ni alla varför.

Känns jäkligt trist dock att jag skulle jobba så mycket nu sista dagarna då Jacke e hemma.. Han åker ju på måndag.. Och sen när han kommer hem nästa helg så jobbar ju jag igen.. Det blir min 4:e helg i rad som jag jobbar. Det är de enda som känns tungt med detta jobbande.. Men annars så trivs ja som fisken i vattnet och att man snart ska börja plugga skrämmer skiten ur mig.

Nu ska ja iaf jobba... snacka om att de blev ett inlägg om just JOBB.

Hejdå

RSS 2.0