Bra!

Idag har det varit en rätt bra dag såhär långt. Resan till Stockholm är bokad så jag åker 12:08 imorgon.. jobbar ju bara 7-11 så det ska bli skönt. Jag ska försöka sova lite på tåget ner så jag inte är super trött när jag anländer! :)
Chefen kom med ett roligt besked också: jag får fortsätta på det här vikariatet åtminstone oktober ut, mycket positivt kan ja lova! Sen skrev jag upp mig på en lista över julen att jag kan jobba hela julafton, halva juldagen och halva annandagen, lär nog bli så också för det är nog inte många som vill jobba julhelgen..

Ikväll ska jag packa det sista, duscha och sen bara sitta i soffan och försöka bli av med förkylningen som kommit smygande med rinnande näsa och halsont.. Den har inte brutit ut till fullo än och jag tänker inte tillåta den att göra de heller. Sådeså!

Ser fram emot en skön helg i våra kära huvudstad med min älskade vän Elina!

See ya!

Idag är det dags.

Idag startade jag dagen med en cykeltur och min första detoxdag. Cyklade alltså bort på Ica för att hämta ut paketet med detox-kitet. Men allvarligt, det var så vidrigt, det smakade förjävligt så jag fick kämpa som en idiot för att få i mig det och nu sitter jag och mår illa av smaken i munnen. Man ska ju vänta ett tag med att äta något så jag må ju göra de... måste försöka dricka nån juice eller nåt för att få bort smaken. Fy sjutton, hur ska jag lyckas få i mig det här 2 ggr om dagen? Ska prova ikväll om de smakar bättre om man blandar med juice.

Idag börjar jag 16 och det känns faktiskt riktigt skönt! :) Så idag ska jga plocka fram en väska och kanske börja förbereda packningen så den går smidigt imorgon kväll då jag kommer va så jäkla trött! Ser sjukt mycket fram emot Stockholm i helgen! Lovely! :)


Why?

Jag skrev ett inlägg i söndas men det finns inte någonstans.. känns drygt!

Jag skrev om våran söndag.. Jag jobbade 7-17 och innan jag cyklade iväg på jobbet så slog jag igång diskmaskinen. Jacke vaknar vid ca 10:30 och ser att köksgolvet är fullt i vatten som kommit från diskmaskinen.. Så nu är vi utan diskmaskin, golvet är lätt fuktskadat och idag kommer en gubbe från försäkringsbolaget som ska besikta skadorna. Vi har även två avfuktare som står och går i köket dygnet runt, det är perfekt!
Det var inget vatten alls bakom socklar eller bakom maskinen så det verkar alltså ha läckt från luckan, som att den inte varit riktigt tät. Stängd var den ju för annars går det inte att starta maskinen.
Maskintillverkaren slår ifrån sig helt och hållet och säger att garantin bara gäller om det är något elfel.. vilket i sin tur måste betyda att maskinen kan läcka som ett såll utan att garatin täcker det..? Vi köpte maskinen i mitten av oktober förra året så den är inte ens ett år gammal. Därmed ska vi åka ut till elgiganten idag och prata med dom för enligt våra papper så gäller deras garanti fortfarande. Vilket jävulskt strul! Bläää.

Idag har jag tvättstugan och sen ska jag plocka lite här hemma och invänta besiktninggubben som sulle komma vid 12:30. Hoppas han är i tid för Britta skulle komma och hämta mig vid 13. Vi ska åka ut på Ikea o kika lite och jag ser verkligen fram emot det nu när man har lite pengar att röra sig med :)
Ska även lämna tillbaka ett par byxor som jag köpte igår, dom satt ju ine alls bra!

Ha en bra dag!

Nästan pinsamt.

Igår jobbade jag 7-21 och på "timmarna" (då vi är ledig mellan 12-16) så åkte jag, Linda och senare kom Anna ut till Birsta o kollade runt. Det var sjukt med folk men vi strosade runt o letade kläder o skor ändå vi! Linda hade Birsta häftet och bläddrade hejvilt i det men man har ju inte skit mycket pengar den här helgen eftersom vi inom kommun o landsting får lön till veckan.. något som Birsta city inte verkar tänkt på när dom skrev sista datum 26/9 i häftet! :)

Igår när jag kom hem fårn jobbet hade jag tänkt ta en tur till pappa och Britta där Johanna va men jag va alldeles för trött.. Jag satt i soffan nägra minuter men 21:20 sa jag godnatt till Jacke och gick o la mig. Han klagade och jag förstår han.. han tycker jag är så tråkig som går o lägger mig runt 21:30 varje kväll och tiden fram tills dess sitter jag bara o gäspar och längtar efter att få sova. Han får aldrig se mig pigg eftersom jag är som piggast på morgonen fram till lunch och sen börjar man långsamt dala.. Men samtidigt trivs jag med att lägga mig tidigt och kliva uupp tidigt. Jag vill va pigg på morgonen och inte på kvällen. Jag vill inte vara vaken länge för att sen sova länge..

Nu jobbar jag iaf bara 2 dagar till sen är jag äntligen ledig 1 dag! :)

Ha en fin söndag!


Skönt.

Nu har jag suttit med fötterna i fotbad, tagit en lång och skön dusch, använt inpackning, blåst o fixat håret.. Nu ska jag sminka mig lite och göra mig iordning för att gå till jobbet. Det harvarit en riktigt skön förmiddag, ingen stress! Blev dock dyngsur när jag cyklade bortpå Ica o hämtade utett paket och de va ju mindre trevligt när jag precis duschat.. men men, lite regnvatten har ingen dött av.

Provade för övrigt min Babyliss iCurl som Jacke köpte åt mig föra veckan och jag är faktiskt riktigt nöjd! :) Tack älskling!

Ha en bra fredag! :)

Kunde inte låta bli.

Klickade precis hem dessa tre produkter. Har kört detox förut och dte är verkligen hur skönt som helst och alla surrar om den där aloe vera juicen så ja må ju prova! :)
 

I övrigt sitter jag mest bara o väntar på att älskade Idol ska börja.. Hjärtat jobbar över ikväll också vilket har gjort att dage känns onödigt lång. Imorgon jobbar man igen och det är faktiskt rätt skönt eftersom man inte gör nå vettigt när man är ledig ändå.

Nästa helg bär det av till Stockholm för lite underbart umgänge med Elina. Jag ser verkligen fram emot det! :)




Mysig

Den här tröjan bestälde jag från H&M förra veckan och jag kan lova er att det är den skönaste tröjan jag ägt på länge! Den är så bra så jag tror jag ska köpa en till i nån annan färg! :)



Idag är jag ledig och jag har sovit alldeles för många timmar. Jag är verkligen däckad när jag somnat, ska bli skit bra med rosenrot som Jacke beställt åt mig då han beställde sina kosttillskott. :)
Får se vad man hittar på idag.. blir nog inte mycket men ska dra med dammsugaren ett varv och kanske kollar om de är ledig i tväöttstugan ikväll så man kan köra en eller två maskier iaf.

Ha en bra dag!

Gött

Det går bra nu måste jag säga.. kan det vara så att min vidriga otur 2010 har vänt? Jag jobbar massor, vilket i sin tur såklart drar in pengar och pengar löser många problem. Jag och Jacke har inga större bekymmer förutom dom vanliga små gnabben i vardagslivet och jag känner att allt liksom flyter på.
Idag har jag jobbat och det har gått riktigt bra, jag trivs bra med mitt jobb även om jag är helt slut ibland! :)

Nu är det Kungarna av Tylösand på tv och det är ett program jag helt enkelt inte kan se, jag tycker det är skit jobbigt att se. Så jag går o lägger mig o läser en god bok istället.

Godnatt!

Lite skumt känns de allt.

Va in o kikade lite på HM och Jotex nu och på Jotex var de rea på julgrejer så jag kund einte riktigt låta bli att handla lite. Det blev julgardiner, julljusstake och kuddfodral. Känns lite galet men det är ju snart jul så helt fel va de väl inte. :) Beställde några tröjor/cardigans på HM också, är faktiskt något jag behöver och har behövt ett tag!

Är det dags att börja fundera över julklappar mån tro? :)

Valvakan

Jag ville ju vara vaken o se valvakan men icke sa nicke, det funkade inte alls. Jag somnade sött i soffan och blev sen på skit dåligt humör när Jacke väckte mig. Tur han är van den stackarn. :)

Idag är jag ju ledig och det är jäkligt skönt - vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det är bara skönt att vara ledig, jobbar nog mycket den här veckan.. så en dag mindre va inget annan än behövligt.

Veckans schema:
Måndag: Ledig
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-21
Torsdag: Ledig
Fredag: 13-21
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17

 

Blä.

Röstningen gjorde mig på uselt humör.
Jag har ju inte röstat tidigare så jag hade inte en susning om hur det går till. Men jag tänkte att det är väl inga problem, det står väl nån där och hjälper mig.. icke sa nicke, jag sa till killen som stod där att jag inte fattade vad jag skulle göra men ingen direkt hjälp fick man. Så jag gick ut därifrån mycket förvirrad och mycket upprörd, jag visste inte vad jag röstat på eller varför det var tre färger på lapparna. Uscha va dåligt. Dessutom stod det inte riksdagen på nån av mina lappar, det stod västernorrland, medelpad och sundsvalls kommun..? Fattar ingenting. Kom iaf fram till sen med Jacke att jag röstat på det parti jag ville rösta på så det var ju bra de då.


Segproppar

Igår blev de god middag och kortspel. Sen fick jag o Johanna 500 kr att dela på av pappa för att gå ut på krogen. Sagt och gjort, vi va laddade men dog direkt då vi kom på stan. Gick först på Memento och hade skit tråkigt.. så vi gick vidare till Allstar där det var ännu tråkigare. :) Men jag är glad ändå att jag fick umgås me syrran! :) Och dessutom är man ju pigg idag. men vet ni vad det bnästa är? Vi fick 130 kr var kvar efter pengarna vi fick av pappa så vi gick plus igår kväll - inte alls fel! :)

Nu ska jag o Jacksson dra o rösta.

Ha de bra!

Ta det med ro.

Min sambo och jag kom överens om att vi skulle åka hemiffrån senast 15:45 till Birsta där vi ska ta ett snabbt besök på Media markt och sen Ica Maxi för att inhandla till kvällens middag. Klockan är nu 16 och min sambo står i duschen. Konstigt nog känner jag mig för en gångs skull inte stressad för jag vet att det inte är värt det och tjat gör bara att allt tar längre tid. Så jag tar det med ro och försöker se det komiska i att han har så dålig tidsuppfattning (om det nu finns nå komiskt i de).

Vi har iaf en skinande ren lägenhet nu och därför mår jag bättre än jag gjort på länge. har varit less trött och grinig men nu mår jag betydligt bättre. Tänk att jag är så beroende av att ha det snyggt och rent runt mig. Jag längtar tills vi kommer igång med renoveringen av vardagsrummet - då lär jag må ännu bättre :)

Kommer bli en kanoners kväll tror jag!

See ya!

Wonderful life.

Så skön låt, njut bara Njut! :)


Vilken tid.

Vilken jävulsk tid det har tagit att städa.. Har hållt på i snart 3 timmar nu men är inte riktigt klar. Måste torka och plocka i köket också men sen är hela lägenheten äntligen ren! Snacka om att det märktes att det var riktigt längesen vi städade här ordentligt, det var vidrigt mycket damm som yrde då jag började damma o rensa bland alla saker som ligger kors o tvärs. Nu är det snart gjort iaf! :)

Ska åka o handla om en timme med Jacksson o innan dess vill jag ha städat klart och ha duschat så det inte blir så stressigt när man kommer hem. Då kan man ta de lugnt o börja med maten när vi kommer hem.

Ha en bra lördag eftermiddag och kväll!

Lördag

Vi fick inga besked från Afghanistan igår så om dom inte hör av sig under dagen idag så ska Jacke ringa och höra med dom hur det blir. Dom måste ju ge besked snarast oavsett om man blir vald eller inte - det är ju nästa vecka det gäller.

Idag har jag tvättstugan och det går ju fint, Jacke va faktiskt med mig ner förra svängen o hjälpte mig hänga tvätten men sen gick han snabbt och la sig igen! :)
Dagen schema ser ut såhär:
- Medan Jacke åker iväg o springer så handlar jag.
- Sen åker Jacke och installerar larm hos sina föräldrar medan jag stannar hemma och sköter tvätten och städningen.
- Sen ska vi fixa middag: Det blir helstekt fläskfilé, potatisgratäng och yoghurt-mango chutney sås med tillhörande sallad.
- Middagsgäster är: Min kära syster Johanna och min kära pappa. Sen blire väl Canasta spel för hela slanten! :)

Nu ska jag rycka upp hjärtat ur sängen igen och se om vi kan ta o åka kanske! :)

Ha en bra dag! Det ska jag ha!

Lördag

Vi fick inga besked från Afghanistan igår så om dom inte hör av sig under dagen idag så ska Jacke ringa och höra med dom hur det blir. Dom måste ju ge besked snarast oavsett om man blir vald eller inte - det är ju nästa vecka det gäller.

Idag har jag tvättstugan och det går ju fint, Jacke va faktiskt med mig ner förra svängen o hjälpte mig hänga tvätten men sen gick han snabbt och la sig igen! :)
Dagen schema ser ut såhär:
- Medan Jacke åker iväg o springer så handlar jag.
- Sen åker Jacke och installerar larm hos sina föräldrar medan jag stannar hemma och sköter tvätten och städningen.
- Sen ska vi fixa middag: Det blir helstekt fläskfilé, potatisgratäng och yoghurt-mango chutney sås med tillhörande sallad.
- Middagsgäster är: Min kära syster Johanna och min kära pappa. Sen blire väl Canasta spel för hela slanten! :)

Nu ska jag rycka upp hjärtat ur sängen igen och se om vi kan ta o åka kanske! :)

Ha en bra dag! Det ska jag ha!

Val 2010

Valet är på söndag, har ni bestämt er?



Jag bestämde mig för längesen.. jag bestämde mig utan att följa någon debatt eller några valfrågor, jag bestämde mig utan att fundera över vad som kan vara bra eller vad som kan vara dåligt. Men dom senaste två veckorna har jag funderat, lyssnat och kollat lite på tv för att försöka i den mån jag orkar sätta mig in i förslagen. Igår såg jag valdebatten mellan alliansen och dom rödgröna på Tv4 och jag tyckte det var mycket intressant.
Jag har inte ändrat mitt val som jag gjorde från första början men därmed kan jag inte säga att den andra sidan kommer med dåliga förslag. Båda sidorna vill ju faktiskt Sveriges bästa och det är ju det som i grunden är det viktigaste även om man vill styra Sverige på olika sätt.

Det är iaf skönt, jag har bestämt mig!


Spänd.

Inatt har jag sovit bättre men inte så bra smo jag brukar. Vaknat några gånger och svettats och mått illa. Är så sjukt trött hela tiden trots att jag sover 8 timmar per natt. Går och lägger mig innan 22 och kliver upp strax före 6 varje dag, det är rutin och det är bra timmar med sömn, men jag är trött ändå ja!? Kanske ska ta o prova rosenrot igen, gjorde ju det för nåt år sen eller när de va, och Mli påminde mig om att det faktiskt funkade på mig. Och gör det inte de så får ja väl prova spirulina igen, Sonja har sagt att det funkar klockers. :)

Igår gick man o funderade hela dagen på huruvida Jacke ska till Afghanistan eller inte och det är verkligen blandade känslor. Men just nu vill jag bara veta hur det blir! Så idag kommer man gå o vänta på besked igen.. hoppas dom ringer idag så man slipper vara orolig över ovissheten nå mer!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet.
Ha en bra dag!

längesen

Det var längesen jag sov så dåligt som inatt. Jag har haft huvudvärk och ont i magen så jag har vridit och vänt mig hela natten, det var skönt när klockan ringde så jag fick kliva upp.

För några dar sen så hittade Jacke en tjänst i afghanistan som militär som bara skulle vara typ 1 månad. Så jag sa att han skulle söka den eftersom han är så grymt sugen på att åka tillbaka. Igår ringde dom och surrade lite med han om den här tjänsten och eventuellt så kommer han få åka. Då åker han nästa vecka! Dom skulle lämna besked imorgon eller på fredag så nu väntar vi spänt på vad dom ska säga.
Jag va ju helt med på att han skulle söka det här men jag va inte alls beredd på att han skulle dra iväg med så kort varsel. Det känns rätt konstigt. Och om han åker så kommer jag vara hemskt orolig.

Det är nog det här som gjort att jag sovit så dåligt inatt iaf.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet!
Ha en bra dag!

Denna veckas jobbschema:
Idag (onsdag): 7-16
Imorgon (torsdag): 7-16
Fredag: 7-17
Helgen: LEDIG. :)

Uscha

Igår var jag ett nervvrak utandess like.. var så jävulskt trött hela dagen. Kämpade med humöret men det hjälpte inte. Idag är jag äntligen ledig och vad jag sett fram emot det! Jag har sett fram emot att inte göra nån ting en hel dag. Bara vara, bara slappa, sova länge och ja.. ni vet - bara återhämta sig! :)


Halva passet.

Är ledig 12-16 nu så halva passet är gjort, kul att jag sitter kvar på jobbet när de är strålande väder ute? Känns så meningslöst med dom här timmarna ibland, man vet liksom inte riktigt vad man ska hitta på.
Jacke kommer snart iaf och vi ska äta nånting tillsammans, det brukar vi föröska gör avarje gång jag jobbar sånt här pass. Känns som man får umgås lite iaf då! :)


Skönt.

Brukar alltid cykla till o från jobbet och har inget emot det, det går fort är smidigt och dessutom får man röra lite på sig, funkar bra helt enkelt! Men nu senaste 1-2 veckorna har det börjat kännas jobbigt på mornarna eftersom det är svinkallt. Man klär på sig som en idiot och sen får man pula alla kläder i väskan då man ska hem eftersom det alltid är varmt på eftermiddagen. Därför är det så skönt att jag kunde samåka med en arbetskompis i helgen. Så idag lämnade jag cykeln på jobbet och åkte hem med henne, sen kommer hon o hämtar mig imorgon bitti också - perfa! :)

Nu kommer min kära sambo hem efter träningen så nu ska jag börja fundera på om vi ska äta nåt idag. Blir nog tacogatäng eller tacos skulle jag tro.

Ha en bra kväll!

Från och med du.

Gud va ja älskar att kliva upp i vettig tid då man är ledig. Sitta i lugn och ro med tidningen och äta frukost samtidigt som man har radion på i bakgrunden. Myspys :)

Idag ska jag se till att tvätta o plocka undan lite. Putsa fönstren i vardagsrummet borde jag också göra idag.

I helgen jobbar jag:
Torsdag: 7-13
Fredag: 7-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-15
Måndag: 7-15

Nu ska jag nörda lite på faceboken.

Ha en bra dag!


Long time..

Va sällan ja skriver hörrni! Men vad ska jag möjligtvis orka skriva om??

Kan ju iaf berätta några kuliga grejer.. Mli fixade mitt hår i fredas och jga blev skit nöjd. Hade ju såklart lite ångest på lördag morgon då jag vaknade och tittade mig i spegeln, som vanligt så ångrade jag att jag lät Mli klippa luggen. Men nu är jag super nöjd!
På lördag eftermiddag o kväll va ja me Elina o Tobbe på 30 års fest i Ljustadalen och de va skit kul o träffa Elina, as usual! :) Nu när man tjänar lite pengar får man ta en tripp till Stockholm o umgås!

Vad mer? Jo i fredas innan jobbet (6 på morgonen) så sminkade jag mig, något som jag aldrig gör innan jobbet eftersom jag sällan brukar ha vaknat ordentligt.. Och mitt högra öga började rinna. Vet ju förstås inte om det berodde på mascaran eller om de hade nån annan orsak men drygt ät det för idag är det tisdag och det rinner ur det fortfarande. Går ständigt runt o gråter på höger öga - härligt! Huden runt ögat är irriterad, röd och lite svullen - ser fantastiskt bra ut! Vette sjutton vad som hänt?

Annars så jobbar jag och kollar på tv, mycket mer än så gör jag inte.
Imorgon är jag dock ledig så då ska jag se till att tvätta o kanske få nåt annat gjort också. Men det är rätt skönt att inte göra nånting alls också!

Gonatt gonatt!

En dag i taget.

Har verkligen tagit en dag i taget den här veckan.. Städningen som inte blivit gjord på en månad är jag nästan klar med :) Har tagit lite varje dag och det funkar ju faktiskt rätt bra måste jag säga! :)

Inatt har jag sovit hemma eftersom Jacke är på skyddsombuds kurs i Umeå och det har ju gått riktigt bra. Jag brukar ju vara så mörkrädd o fjantig när jag ska vara själv men inga problem inatt alls! Har ju så jävulskt skön dygnsrytm nu så det är inte klokt. Går o lägger mig 21:30 och somnar nästan på en gång.. så en bra stund innan 22 sover jag sött fram till 6 då man ska upp för att ta sig till jobbet. 8 timmars sömn varje natt = mycket skönt :)

Idag jobbar jag 8-17 och imorgon jobbar jag 7-15 sen är ja ledig i helgen, jippi! :) Imorgon efter jobbet ska jag till Birsta för att Mli ska fixa mitt hår, kanske klippa lite lugg och färga till mig. Elina o Tobbe kommer i helgen och jag ska med dom på en 30 års fest på lördag! Ska bli kul o va med Elina, saknar henne hemskt mycket i min vardag även fast vi pratar rätt ofta!

Nä hörrni nu är de bäst jag kilar.

Kastar in nästa veckas schema också ifall jag inte bloggar nå mer på nån dag nu.
Nästa vecka (Vecka 36):
Måndag: 14-21
Tisdag: 7-17
Onsdag:
LEDIG
Torsdag: 7-13
Fredag: 7-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-15


Ha en bra dag!

RSS 2.0