Ett inlägg

Nu är det dags för ett inlägg.. har ju inte suttit vid en dator sen förra onsdagen. Har blivit frälst i helgen, av skogen, av naturen, av lugnat och av allt solande och badande. det gör mig inget att jag är fylld med myggbett för jag vill bara tillbaka till stugan i Norrsjön. Tack mamma och Lars som ordnade o greja så alla samlades! :)
Som Joel sa så var det måååånga år sen vi alla var samlade så de va verkligen på tiden. Tack alla för en underbar helg!

Så nu är man ju tillbaka i stan.. måttligt road av det. Tillbaka till jobbet, svetten och all denna trafik. Mer än nånsin vill jag härifrån, åtminstonde nu över sommarhalvåret. Helt värdelöst att vara här. Skulle lätt kunna tänka mig att bo i en sommarstuga eller liknande hela sommaren.

Här har Gatufesten startat lite lätt... Kul!? Näää, faktiskt inte alls. En jäkla massa folk, bussarna går inte som dom ska och jag tycker allt är lite drygt faktiskt. Samtidigt som man ska va jäkligt glad att dom anordnar nåt! Man klagar ju halkva året om att det inte händer når, att allt är så tråkigt.. Nu fixar dom ju iaf Gatufesten som i sig är rätt stor..så ja, jag ska väl va glad ändå :)

Nu ska jag lägga mig o mysa med älsklingen.. vi fortsätter söka lägenhet, ska på en visning imorgonkväll och på sätt och vis hoppas jag att jag ska bli förälskad i den för den kan vi få köpa omgående med inflytt denna vecka typ.

Myskväll

En riktig myskväll har det varit med pappa och Johanna.
Jag och Johanna tog en promenad hem från jobbet, sen satt vi i solen och myste.. Pappa kom hem och det blev grillning. Riktigt gott med mat kan ja lova! :) Sen har vi suttit ute hela denna varma kväll och spelat kort. Kanon helt enkelt =)

Imorgon efter jobbet kommer min kära mor och hämtar mig, då blir det Utanede och Norrsjön hela helgen. Bli r riktigt skönt och dom har ju lovat vackert väder! :)

Ha en bra kväll!

Missnöjd

Är så fantastiskt missnöjd med boendesituationen just nu.. Vill bara flytta, ha eget, dela ett hem med Jacke. Få lite egen tid med han men också egen tid med mig själv... För som nu.. Om Jacke är och jobbar och jag är ledig, då skulle jag kunna ha en stund för mig själv, ligga i sängen exakt hela dagen om jag vill, eller städa vartenda hörn jag hittar.. men nej, jag är aldirg själv. För antingen så är Jackes mamma hemma eller så är Britta hemma hos mig. Det är liksom ingen ro, inget eget. Man kan inte fixa, inte möblera, inte köpa blommor, ingenting. För man har inget eget hem!
Känner mig nedstämd och irriterad över sitautionen, det tär.. det är mycket som tär just nu..

Önskar att han med lägenheten hade kunnat sagt: "Ni har högsta budet, ligger bäst till och ni får den!"
Istället sa han: "Ni har högsta budet, men jag ska ha lägenheten kvar en månad till."

BLÄ!

Tuesday

Tisdagen är snart slut, gud så härligt det är att jobba ändå, tiden går ju så snabbt och man är helt slut :D

längtar så otroligt till helgen, vara hos mamsen hela helgen!
På lördag kommer Jacksson upp, jag åker ju på torsdag redan, då ska jag o mamma åka o handla o så.. på fredag ska vi städa både huset och stugan tror jag. Blir så kul så :)
På lördag blir det "familjedag".. Mamma &Lars, Jag & Jacke, Björn &LInnea, Jens &Jenny samt Joel kommer att infinan sig. Ska bli jätte kul att umgås med alla på samma gång, det händer ju ALDRIG! :)
Dessutom ska ju alla vovvarna vara med, mammas 3 samt Jens och Jennys lilla Nikita. Kuligt värre :D

Snart kommer Jacksson hem.. Ikväll blire lugnt as usual, imorgon är det ju tidig väckning! :)

Hejsvejs! 

Vem försöker jag lura?

Alltså, det här med rökningen.. vem försöker jag lura? Ska jag av alla människor sluta röka?? ;P
Det kommer ju inte gå, särskilt inte med tanke på att jag ska va hos mamma i helgen, från torsdag - söndag.. då röker man ju ännu mer än vanligt. No way, kan jag glömma! :)
Men fram till dess kan jag ju låta bli så gott jag kan iaf, känner ju inte nåt behov av det just nu. ersätter det hela med tuggummin och godis istället, bra va!? Blir nog en liten sallad till lunch imorgon för detta söt och fett-intag håller aldrig i längden. Blir ju till slut riktigt missnöjd med mig själv o de e ju inte kul.

Ville bara berätta de för er.
Nu ska jag krypa i säng, godnatt och sovgott! :D

Måndag

Vi har passerat en till dag.. har varit otroligt trött, inte alls van o kliva upp tidigt för att jobba. Man blir ju bra slö när man går i skolan som sagt. :)
Men trots detta promenerade jag hem till Kuben efter jobbet, var riktigt svettigt och riktigt skönt. Jag behövde verkligen det! Funderar på att promenera upp för brantbackarna hem till Bydalen imorgon. Känns tyngre de på nå vis än till Kuben. :)

Vi har precis fikat, te och rostad macka, så himla gott! Särskilt på kvällen, I like it  :D

Nu ska Jacksson plugga och jag ska för ovanlighetens skull kanske glo på tv? Vilken slöhög man blivit!!!! :)

Ha en bra kväll, och godnatt!

Kaffe o tårta.

Vi har varit i Birsta, såg ett hyffsat matbord med stolar på fyndet för 450.. men nej, blev inget. John va me o sa att han hade bord och stolar åt oss. Tog en sväng på Birsta.. och va på Media Market o framkallade massa bilder. Ska bli kul när dom kommer! :)

Nu ska vi dricka kaffe och äta jordgubbstårta sen igår, Mums mums! :)



By the way, Jag tänker göra ett ärligt försök att sluta röka. Har ju faktiskt inte rökt sen i förrgår så kanske det går! ;P

Rökning.

Många gånger den senaste tiden har jag tänkt att jag ska sluta röka. Detta för att jag tycker det är så vidrigt, det luktar äckligt, det ser äckligt och ofräscht ut.. Dessutom är det hemskt ohälsosamt som ni alla vet. Dessa faktorer har jag inte brytt mig om förut men nu stör jag mig riktigt mycket på mig själv när jag röker. Jag tycker jag själv luktar skit och vill bara duscha i klorin mer eller mindre..

Samtidigt så vill jag röka, för det lugnar mina nerver lite, jag mår bra av det och jag tycker det är fantastiskt gott.
Fast å andra sidan har jag skrämt mig själv när jag upptäckte att min lungkapacitet är så dålig att jag har svårt att blåsa upp en helt venlig ballong. Det är nog dags att sluta, allt lutar mot de. Får överkonsumera tuggummi istället! :) Och satsa på att bara feströka, borde ju gå!?!? :)

Nu ska jag göra mig iordning för Birsta! Hejdå

Godmorgon!

Jag är trött. Men uppe ändå, kände att jag ville kliva upp i någolunda bra tid idag så vi kanske får lite gjort. Vi ska till Birsta idag, försöka fixa med ringen, kanske kolla en sväng på IKEA, va ju längesen nu! :)
Jacke ska plugga idag.. Jag ska hem och hämta jobbkläderna, kan va läge för de. Jag börjar jobba imorgon, känns jäkligt skönt faktiskt - samtidigt som man blivit lite slö och bekväm av att plugga och bara jobba nån gång ibland.

Nu börjar dock allvaret, det blir en lugn start men sen jobbar jag nästan varje helg i juli. Tur jag va ledig på midsommar iaf :)

Veckans schema!
Måndag: 7-15
Tisdag: 7-15
Onsdag: 7-15
Torsdag: 7-15
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig. Ska till bispen o umgås med alla i familjen.
Söndag: Ledig.

Som sagt: en lugn start :)

Nu ska jag se om Jacke tänker lkiva upp snart eller hur det är!
Ha en bra dag!


Slö-Lördag

Vilken jävulsk slö lördag det har varit! Visserligen har det väl varit ganska skönt.. men jaa, man blir liksom less och rastlös till slut. Nu ska man väl bara kika en film o sen lägga sig men hur kul låter de då när man legat hela långa dagen??

Å andra sidan vet jag inte om jag skulle vilja göra något aktivt heller.. ta en promenad kanske? Har faktiskt inte ens haft koll på vad det varit för väder idag.. känner sig helt dumdum. :)

Nu ska jag resonera med fästmannen så får vi se vad vi gör.

Ha en bra lördagkväll people! :)

Midsommar i bilder.

                                 

The day after.

Goddagens kära läsare :)

Midsommarafton är över och den hade blandade ingredienser.
Vi åkte ut till Bergafjärden med båt som planerat vid 18 tiden. Satt i båtarna o drack ett tag innan vi gick upp till restaurangen. Satt på uteserveringen några timmar och drack mera.. Båtarna tog oss sedan till Piren där vi slog rot till 3 på natten. :) Jag vet egentligen inte vad jag ska berätta.. Jag och Jacke höll oss rätt lugna, inga ytterligheter vad gäller oss. Men bland allt annat folk så var det skratt, gråt, intriger och kaos. Stackars Kattis halkade och ramla ner i det iskalla vattnet.. Det var så hemskt och se.. hualigen, iskall va hon - av me kläderna, på med en del av Emmas kläder och filtar. Helt sjukt. Hon måste varit iskall när vi kom iland.

Elina ringde igår kväll och var så himla underbar, jag saknar henne verkligen nu. Jag kom på igår hur jävulskt lycklig jag är som har hittat tillbaka till henne som förr i tiden. Så sjukt skönt att vi blivit så nära vänner! :) Tack för samtalet gumman, och hoppas du hade fortsatt kul! :)

Något annat hemskt, på ett annat sätt hemskt dock, är att Jacke tappade sin ring...RAKT NER I VATTNET!
Jag blir så less på mig själv att jag inte lyssnat på han.. han har sagt ända sen han kom hem från Afghanistan att ringen är för stor och att han ständigt är rädd för att tappa den.. Han deffade ju i Afghanistan och en del underhudsfett försvann. Så där for ringen. Till först kände jag panik, visste inte om jag skulle bli arg eller ledsen. Tårarna var nära. Men sen tog jag mig samman och tänkte att det är ju faktiskt inget att göra åt nu.
Det är ju "bara" en ring, vi älskar ju varandra lika mycket ändå. Jacke blev dock väldigt ledsen.. och hela natten och morgonen nu har han pratat om hur skit han mår över ringen.

Kommer att komma bilder från gårdagen senare..

Hoppas alla ni andra hade en fin midsommar! :)

Paris i bilder!

                                          


Detta är självklart inte alla bilder utan endast ett fåtal.. tänker inte lägga upp 315 bilder bara så ni vet :)


Midsommar.

Ska börja med att svara på frågan som ställdes om ifall inte Jacke packar själv.. Jodå, han packar själv, men vi hjälps åt med packningen eftersom vi ville ha så lite som möjligt med oss. Han ger tips om kläder till mig och jag till honom.. brukar gå snabbast och smidigast då :)

Vi är återigen hemma och jag har mycket jag skulle kunna berätta.. men då man inte skrivit påmånga dagar så vet jag inte hur jag ska orka berätta ALLT.
Vi har iaf haft helt underbara dagar i Paris. Detta år var det på ett helt annat sätt än förra.. vi hittade lite bättre, förstod saker lite bättre och behövde inte känna nån stress över att hinna se ALLT första dagen. Vi strosade runt i Paris, njöt av värmen, njöt av staden, av allt. Både jag och Jacke älskar denna stad! :)
Första dagen var dock kanske inte perfekt.. min väska blev kvar på Arlanda och anlände inte förrän på natten, det regnade och man va lite trött. Men det gjorde inget, vi gjorde det bästa av situationen och njöt ändå! :)
Vi köte med oss 5 tavlor hem, på varje tavla är det motiv som vi kan associera till - hur kul som helst! =) Sedan brände vi oss ganska rejält också.. så vi har sett ut som typiska skandinaver som glömde solkrämen hemma när vi åkte till södern. :) Men det blir ju så.. ena dan var det cirka 23 grader i skuggan kanske och andra dagen var det mellan 25-30 grader i skuggan.. och man går och går och går, exakt hela tiden.. sen sitter man i solen på nån uteservering, äter mat och dricker öl. Självklart bränner man sig! :)
Finns mycket att berätta men detta får duga för nu.

Idag är det Midsommarafton.. Har ingen aning om vad som händer.. vi skulle bestämma detta innan vi åkte till Paris men allt är i sin ordning, ingen som vet nånting. Och vädret ska ju vara skit så man känner ingen motivation alls..
Jacke surra igår om att vi ska åka ut med Offer, Emma m.fl till Bergafjärden och sitta där hela dagen..
och jaha, ja, jag kan inte säga emot. Men känns bara som att man måste ta på sig skoteroverallen.. svinkallt och regn..åka båt..detta i kombination resulterar antagligen i kraftig förkylning. Jag börjar jobba på måndag och vägrar bli sjuk.
Det ordnar sig alltid, jag ska försöka att inte va pessimist. =) Jag skulle hellre sitta hemma dock, i värmen och kanske grilla lite på eftermiddagen. Men det blir nog bra de här å! :)

Får se om Jacke kliver upp något idag.. han sa själv att han skulle upp för en timme sen eftersom vi ska ut till berga inom 3 timmar om vi ska dit.. innan dess ska packas upp, duscha, jag ska hem till mig, packa upp, försöka hitta nå rena kläder osv. Känns sjukt stressigt de. Men jag gör som vanligt, väntar på tidsoptimisten och när han märker att det blir för körigt så kan man bara hoppas att han lär sig nåt till nästa gång ;P

Ha en fin midsommar! :)


Ps. Bilder från resan kommer senare! :)


DAGEN D.

Uppe i tid, har halvt gjort oss iordning.. Idag åker vi! PARIS 2009!
Ska bli så jävulskt skönt att komma bort, vila, ha semester, se denna fantastiska stad med dess fantastiska byggnader. Jag ska njuta av staden, av allt som händer där och framförallt ska jag njuta av att vara själv med min älskling.

Igår va vi till Mli o Johan, pojkarna spelade Wii medan Mli klippte mig.. var verkligen på tiden, är ju 4 månader sen jag klippte mig. Hon gjorde inget speciellt med mig, bara toppade lite..ganska mycket men så lite som möjligt :)

Nu ska jag fika och sen göra mig klar.
Vi kommer tillbaka på torsdag kväll så förvänta er inget inlägg innan dess.

Förresten, vad ska alla göra på midsommar?


No subject.

Nu har vi gjort stan.. Branders hade utförsäljning och det var gräsligt mycke folk! Så vi skippa de där... Men vi va på Forex o växla pengar, Jacke klippte sig och sedan fick jag den efterlängtade chokladbollen! :)

Nu ska vi promenera bort till solariumen i Haga och värma oss..

Bör väl börja filura på vad Jacksson ska ha i sin packning sen, imorgon blire väl min tur att jävlas med det där packandet. Orkar ju knappt tänka på de, man kanske har för mycket kläder ändå!?

Hörde av mig till Mli förut för att försöka få mig en klippning ikväll.. men inget blev bestämt så vi får väl se om hon har tid senare. Skulle va jäkligt skönt att bli av med dessa kluvna och slitna toppar.

Ha en bra lördag kväll!

Good morning!

God morgon! =)

Jag har blivit förkyld, inte så kul.. men samtidigt så känns de som de kvittar! Igår började jag packa lite inför Paris, men det blev kaos.. Hade tänkt ta med mig smarta plagg så jag inte behöver ta med mig så mycket.. Nu är sängen full av kläder som jag KANSKE ska ha med. Kaos. Bara att åka hem sen och börja om från början.

Ska hjälpa Jacke packa lite också tänkte jag.. han ville det. Det blir iaf mycket lättareän att packa åt mig själv. :) Men Jacksson får väl hjälpa mig med de.

Ha en bra dag! :)

Bilder

            

Klockrent

Det blev en väldigt bra dag och kväll igår.. Jag var så stolt över min vackra lillasyster! :) Mycket folk, trevlig stämning och fantastiskt god mat! Mycket bra! :)
Johanna fick bra betyg och även ett stipendium för sina betyg, hon har kämpat bättre än många tror!

Idag är jag hemma och städar.. det mesta är undanplockat men ska ta o köra igång dammsugaren en sväng också tänkte jag. Sen ska jag börja fundera över vad som ska packas med till Paris!

Önskar er alla en bra dag! :)
Och bilder kommer senare.

Snart

Snart är dagen kommen då Johanna tar studenten.. sjukt men jag ser väldigt mycket fram emot de! Nästan så det pirrar lite i magen.. ska bli så kul att duka o fixa maten imorgon, greja o dona och göra fint.. särskilt nu när man städat i 2 dagar för det här! :) 20 pers blir vi och det känns jätte kul! Ojojoj va jag ser fram emot morgondagen! :D

Idag har jag som sagt städat.. det var tungt men skönt nu när jag är klar.. det enda bekymret jag har nu, det enda jag inte planerat ordentligt är klädseln. Jag har velat hela dagen om vad jag ska ha på mig.. Kan liksom inte komma på vad som ska passa! Men ska fundera lite till ikväll.

Pappa och Jacke kollar fotbollen på tv.. själv är jag inte så intresserad. Men ska nog sätta mig där och ta en kaffe och varva ner en sväng iaf :)

Ha en bra kväll folket!


Dagens

Klev upp strax efter 6, kunde inte somna om efter att Jackes väckarklocka ringt. Så jag pallrade mig upp.. har plockat ur diskmaskin, börjat plocka undan o greja inför dagens städning.

Igår städade jag och Britta övervåningen, noggrant och bra blev det! Idag ska jag ta mig an nedervåningen, om det blir lika noggrant är jag inte säker på.. vi får se. =)
Imorgon är Johannas studentfest.. och det mesta är förberett och klart. Inte allt, men nästan allt.

Nu ska jag komma igång med städningen på riktigt.

By the way så var min älskade bror Björn här o hälsa på en sväng igår, han hade nämligen klarat körkortet, GRATTIS! :)

Ha en bra dag, friends!

Så är det

Det är lite tärt faktiskt.. det är med studielivet, det har satt sina spår nu ekonomiskt. Man kan ju inte köpa eller göra nånting.. men på nåt underligt vis så är man van och man klarar sig utan allt de där extra. Jag har aldrig varit bra på att vara snål, men nu verkar jag faktiskt ha lärt mig de, bättre sent än aldrig =)

Idag ska jag hem till pappa o Britta, städa, städa, städa..! :) Hämtar ut skorna till Johanna innan jag åker.. Hon tar ju studenten om 2 dar! :)

Skulle ha vela klippt mig ja, men vet inte om de hinns med. Ska surra me Emilie om de.

Nu ska ja äta frukost! See ya! :)


Perfect

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet! Ska faktiskt bli skönt att jobba dessa 4 timmar.. jag tycker om mina jobbarkompisar! Rakel, jag har saknat henne, va så längesen vi träffades! :)

Direkt när jag slutar åker vi på visning.. sen har jag bestämt att vi ska och sola.. egentligen bryr jag mig inte om ifall jag är brun eller inte detta år men jag har en känsla av att det inte blir så mycket strand i sommar. Dessutom så vill jag iaf ha solat lite innan vi åker till Paris och leker papparazzi! ;P
Ja hörrni, om en vecka är jag i Paris.. ni har ingen aning om hur mycket vi längtar. Komma ifrån denna stad, föräldrarna, få vara själva, rå om oss själva, inte bry oss om några andra än oss själva! Jag längtar! SEMESTER I PARIS; JIPPIE! ;D
Har verkligen saknat Paris sen vi va där förra året, fantastisk stad. Jag älskar den!

Nej nu ska jag dra, See ya!



Måndag!

Jag har ett nytt projekt med min kropp, jag ska försöka bli rak i ryggen.. jag är som en säck, kutryggig, och det är ett tillstånd som faktiskt kan bli farligt och mycket jobbigt i framtiden. Visst att jag inte vill träna och sådär.. men kutryggig vill jag heller inte bli. Så nu kämpar jag med att gå rak i ryggen.. går som ett mantra "ut med brösten, in med magen, rak i ryggen". Det är skit jobbigt bara så ni vet.

Idag jobbar jag endast 4 timmar: 12-16.. ska bli en skön dag. Klockan 16 är det ännu en visning på en lägenhet. Kanon de. Vi har ju dock hittat den lägenhet vi vill ha, vi har lagt ett bud, sagt att vi kan ta den genast osv. Så nu väntar vi bara på att nånting ska hända.

Mer än så har jag antagligen inte att förtälja!

Bjuder på en bild på brorsan!


Elina



Grattis älskade Elina på din 23 - års dag! :)
Synd att du är så långt ifrån mig annars skulle vi fira ordentligt! ;P

Home again

Åkte till Bispgården i torsdags med mamma.. Vi bakade, fixade paket o grejade till brorsans student. Kom i säng vid 3 nån gång och då va ja helt slut. Igår klev vi upp tidigt för att åka till Östersund och gratta brorsan och hans tjej Linnea. Blev en riktigt bra dag, jag mamma och morfar.. Brorsan blev grymt glad att vi kom och vi var stolta över honom! Vädret var dessutom bra och det är en glädjefylld dag.
Efter mat hos Linnea så åkte vi till travet där morfar hade en häst som startade..gick dock jävligt dåligt för hästen men de va ju rätt kul ändå...ett tag.. sen ville jag bara hem! :)
Kommer bilder senare från gårdagen!

Nästa helg ska vi åka upp till Bispen, vara i mamma o Lars stuga i Norrsjön, fiska, grilla och umgås. Brorsan kommer, Jens och Jenny också. Ska bli skoj, särskilt med tanke på att brorsan och Linnea flyttar till Norrköping den 1 juli.

Nu ska vi ringa på en lägenhet, sen ska jag och älsklingen fixa smoothies!

Blir en lugn kväll, ska jobba 7-17 imorgon!
Ha en bra lördag! :)


Coffee

Jaha, morgonen har gått galant.. Tvättat, sorterat kläder, vikt och lagt in i garderober.. Frukost, 1 House avsnitt och slöat. Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan dricka kaffe.. för jag har huvudvärk!

Innan jag ska på Allé så måste jag lämna in ett par skor till skomakaren.. och ajg gruvar mig för han kommer inte vara glad när han ser dom. Jag har dock försökt fixa till dom lite på egen hand nu med att rengöra och måla dom. Så nu är det upp till han att klacka om dom. Johanna ska nämligen ha dom på studenten tänkte hon. Hoppas han inte är så grinig och hoppas det inte blir så dyrt.. för pengar är det inte gott om ska ni veta.

Nu ska jag duscha.
Hejdå

Dåligt samvete

Det gick kanon på visningen iaf. Om vi ska lägga nå bud är inte bestämt.. men det lutar åt det hållet. Skulle va så jävulskt skönt o få en lägenhet snart för detta tär mer än jag trodde det skulle göra.
Efter visningen igår så va vi hem till pappa o Britta en sväng, lämnade en kostym till Wille och hämtade nå kläder åt mig. Och jag fick nästan lite dåligt samvete när vi var på väg att åka på direkten, tog inte ens av mig jackan.. Känns på nå vis som att jag redan flyttat och bara utnyttjar deras förvaringsmöjligheter...känns inte bra.

Jag är dock väldigt lycklig idag.. min älskling var fantastiskt kärleksfull innan han drog imorse och tro det eller ej men jag kommer att sakna han inatt. Är så van att ha honom nära nu, är så van att prata med han mycket.. nu ska jag va ifrån han ett dygn och det känns jobbigt. Löjligt va!? :)

Nej hörrni, tvättmaskin är igångslagen, nu ska jag äta frukost..

Idag ska jag på vikarieinfo kl 14.
Ha en bra dag!

Visning

Allt liksom löser sig till slut och ett lugn lägger sig :)

Mamma och jag har planerat, vridit och vänt... och till slut kom mvi till en bra lösning. Jag åker med henne till bispen imorgon för att sedan åka till Östersund på fredag. Kommer även hem på fredag kväll.. på nåt sätt.. det är väl lite oklart än och hänger mycke på Jacke..men det löser sig nog!

Nu ikväll ska vi på en lägenhetsvisning, hoppas verkligen på den här lägenheten då läget är precis som vi vill ha det. Sen beger vi oss hem till papsen, lämnar en kostym till Wille, hämtar kläder åt mig och sen får de va bra för idag!

Ikväll blire Prison Break och smoothies samt myys! :)

Ha en bra kväll!


Sommarlov

Mitt sommarlov har nu startat! Sköönt :) Var en riktigt skön dag på skolan idag.. men jag åt lite för många kakor tror jag! :)

Nu ska jag nog bara lägga mig på sängen och njuta av lugnet ett tag.. känner mig så stressad med allt som ska fixas åt alla håll och kanter. Måste väl också ta o besluta hur allt blir imorgon.. om jag ska till bispen då eller inte osv. Sen på fredag ska jag ju till östersund o fira brorsans student. Mycket nu :)

Ha en bra dag! :)

Nada

Blev inget pluggande med Cizzi idag.. hennes son var sjuk. Men det gör ju inget, jag pluggade ändå ja, och bra gick det dessutom trots att jag inte hade nå skolböcker. Internet och google är ett bra verktyg! :)

Så pluggning i några timmar och sen har jag klämt 2 one tree hill avsnitt på eftermiddagen. Nu sitter jag här i godan ro och väntar på att älsklingen ska komma.

Fick VG i Psykologi A. Fick mail om det idag av läraren och så här löd hennes mail:

Du är nyfiken och klok, två bra egenskaper i människovårdande arbete. Du har god studieteknik och fungerar bra i lärandesituationer. Jag tycker att du ska studera vidare till sjuksköterska eller arbetsterapeut. Ge gärnet tjejen!

Betyg: VG

Jag blev faktiskt väldigt glad över detta. Hade inte förväntat mig VG och inte heller så snälla ord. För personligen tycker jag psykologin bara varit flum. Hur som helst så är det slut nu :)

Dom ringde också från bemanningen idag och jag ska jobba söndag och måndag, Kanon de tycker jag! Så jävulskt skönt att få jobba! :) Jag sa också åt henne nu att jag inte går i skolan längre, så hon skulle stryka de från infon..detta betyder att dom kanske kommer ringa ännu oftare nu! :)

Nej ni, ha en bra eftermiddag och kväll! :)


Med sommaren kommer..




Med sommaren kommer krypen.. Spindlarna, skalbaggarna, myrorna och alla andra vidriga småkryp. Jag tycker dom är vidriga helt enkelt. Förstår inte alls vad dessa gör här och jag hatar dom på sommaren. Man kan inte va nånstans, inte sitta ute - för där är dom!  



Har iaf tagit mig upp denna morgon.. Klev upp 6 med Jacke, varför vet jag inte, tror det va för att han ville ha sällskap vid frukosten och vad gör man inte för den man älskar? :) Känns iaf skönt att ha tagit sig upp tidigt.. Kommer få en hel del gjort idag känns det som. Har 3 skolarbeten att skriva.. men det är väl lugnt det skulle jag tro :)

Annars har jag inte mycket mer att skriva idag.. förutom att jag tycker att det är ofta som blogg.se separ sig. Jag vill ha vänsterjusterad text och den blir centrerad. Jag vill ha centrerad text och den blir vänsterjusterad. Ja det är mycket sånt där tycker jag.. Jävligt störande.

Nu vette tusan hur jag ska fördriva tiden tills cizzi kommer men det ordnar sig nog.. får väl sätta sig o söka lägenhet som vanligt :)

Ha en bra dag!

Almost there

Lektionen idag blev rätt skön, redovisning o kaffe samtidigt, var en avslappnad stämning! :)

Skönt vare att komma hem sen också till ett städat rum och dubbelavsnitt av Grey's. Avsnittet var så bra, så vidrigt bra, så grinigt bra att jag ville bryta ihop...chockande minst sagt. :)

Nu blire mat, sen ska vi åka till timrå en sväng.. Ikväll blire väl att återuppta prison break, vi har snackat om de ett tag nu! :) Imorgon blire plugg hela långa dagen med Cizzi hemma hos mig, blir bra de å :)

Ha en bra kväll!


Städning

Jag har städat! Gjorde ett ryck här hemma hos älsklingen min, tänkte att de va lika bra o göra ordentligt då man ändå höll på. Dock lite svårt att plocka med nån annans grejer och veta vad som får slängas och inte. Men jag chansade hejvilt och nu känns det faktiskt ganska undanplockat o bra här. Det bästa av allt är dock att jag dammtorkade ordentligt för det var lager av damm här.. ganska vidrigt.

Nu blir skolan.

Hejdå


Tokigt.

Alltså, denna säng hos Jacke.. den är oskön, den är trång och jag får ont i ryggen av den! Har sovit sämst inatt helt enkelt och känner mig inte alls särskilt piggelin idag.

Helgen har varit bra dock. Var ju lite segt i lördas, jag var ju som sagt bakis.. men de va ändå kul att va me Mli o ett gäng andra tjejer. Inte så ofta jag umgås med tjejer i huvudtaget ju.. Blev en sväng på Oleary's men ja o Mli gav upp redan vid 01:30.

Igår var jag o Jacksson på tranviken o solade.. jag har fått sjuk färg på ryggen! Men det blåste lite kallt så vi åkte hem o la oss på studsmattan hos pappa o Britta istället! :) Grillning blev det igår kväll och det var jus om vanligt riktigt gott! En ren njutning! :) stressade sedan hem till Jacke för att han skulle packa ihop massa verktyg o grejer tills han börja jobba idag. Så medan han gjorde de så satt ja vid datorn o glodde efter lägenhet.
Vi var nämligen så sjukt less igår. Detta farande fram och tillbaka, packa grejer åt olika håll.. ett himla planerande bara för att kunna bestämma vart vi ska sova. Det är skit jobbigt.. Inget privatliv och inga rutiner. Bara en massa anpassande efter andra och situationen.

Och inatt vill jag nog sova hemma igen då eftersom jag har en jävulskt massa skoluppgifter att göra till onsdag.. om jag ska sitta här så måste jag ändå åka hem och hämta alla böcker och gamla uppgifter som ligger hemma. Nää, som sagt, detta är värdelöst.

Nu ska jag käka frukost och ringa Cizzi och sen försöka få lite gjort på nå skoluppgifter, känner mig rätt osocial idag faktiskt..

Ha en bra dag!

RSS 2.0