Omotiverad

Tänk att nästan hela klassen tappat motivationen denna sista termin! Visst tycker jag fortfarande att det är kul att vara i skolan.. med alla människor som man kommit så nära nu.. Men själva plugget, kurserna.. njaaaa - inte så jätte kul! Men men, inte länge kvar nu! :)

Igår va vi på Fresks och kikade på tapeter. Jag hittade en som jag verkligen tyckte om! Tack kära mor för pepptalket! Jag behövde en kick i baken så idéerna lossnade. :) Tror även att Jacke var förvånad över att jag faktiskt kunde ta en tapet och motivera varför vi ska ha den. Blev dock inget bestämt..men den jag hittade har fastnat i huvet på mig.

Nu ska jag göra mig iordning och dra till skolan! :)
Ha en bra dag!

HUVUDET!

Igår led jag av svår huvudvärk, kunde knappt kolla på Idol, fick stänga av ljudet emellan åt och kisa på tvn eftersom huvudet och ögonen och allt runt omkring var i sprängnings-tillstånd. Idag har jag mått fint.. men nu på eftermiddagen har det startat långsamt igen.. tog en alvedon direkt då ja kände av de men den har nte hjälp. Huvudvärken är inte som igår -tur de! Hoppas det går över igen! :)

Så med min huvudvärk, mitt dåliga humör och Jackes dåliga humör så kan ni förstå att stämningen inte är på topp. Jag tror vi båda försöker vara vänliga mot varandra men mår man inte prima så är det inte så lätt att låta bli att vara grinig. Men sånt är livet - man kan inte alltid må bra! :)

Nu ska jag förbereda inför imorgon, ladda kaffe, lägga fram kläder och packa ihop skolböcker! :)
Gonatt!

Äntligen

Har lidit av extrem huvudvärk hela dagen.. den har bara eskalerat under dagens lopp. Under Idol var jag i princip tvungen att blunda för det gjorde så ont att titta på tvn, det blev för mycket intryck. Som tur är har jag världens bästa sambo - han åkte till Robin och Frida och hämtade både Treo och Alvedon - det var helt klart min räddning! :)

Nu ska jag gå o lägga mig, vänta på en ny dag.. tar en alvedon innan så att sista huvudvärken ska försvinna!
By the way säger jag Grattis till kära Johanna eftersom det gick så klockrent för henne idag! :)

Gonatt!

OJOJOJ

På skolan nu.. vi fick sluta lite tidigare vilket var skönt.. just för att då kunde dom ta mentorssamtalen tidigare. Och jag hade egentligen kl 13, men nu blire före 12. Känns skönt!

Idag har jag suttit och tänkt på hur jag ska göra för att göra min smbo lycklig. Jag betedde mig som ett missnöjt barn igår, sur och grinig och allmänt bråkig. Så idag ska jag göra gott och visa att jag faktiskt kan få ångest över mitt sjuka beteende. :) Så hem och städa, fixa mat och greja tänkte jag. Får se vad man hitta på för mys-middag åt älsklingen när medlen i lägenheten är så få som dom är.

Nej hörrni, nu ska jag ladda inför samtalet med min nya mentor.

Ha en bra dag!


Tröttheten

Igår var både jag och Jacksson sjukt trötta, inte vana att vara vaken sådär länge (kom hem från pappa kl 01.00.) Sen är vi inte vana att dricka mer än nån öl/nåt glas vin. Så lite trött och seg var man helt klart igår, jag låg o glodde på The Hills en evighet. :)

Nu är det dags för skola igen, känns inte alsl lockande.. har verkligen lagt den åt sidan ett tag. Måste sätta mig o plugga snart nu - göra klart de uppgifter jag har så att jag kan slappna av sen och inte känna mig stressad!

Idag har syrran jobbintervju - hoppas verkligen det går bra! Jag håller på dig ja Johanna! :D

Nu ska jag göra mig klar!

Hej svejs!

Nu

Nu ska vi svida om till fulare kläder och börja med dagens projekt i renoveringen. Johanna är också på inkommande och ska hjälpa till, hon är gullig hon! :)

Idag blire grundmålning och spackling. Kanon :)

NICE!

Emilie har fixat min blogg som ni ser! Jag är super nöjd! :) Tycker det blev jätte bra :) Så tack kära Emilie för de, du är underbar min gogumma! :D

För övrigt måste man ju säga att det är lite pensionärsvarning i livsstilen för tillfället. Jag vaknar före 7, lördag morgon och känner mig utvilad!? Igår va halva sundsvall ut på stan, på memento där de skulle va manliga strippor... Jag kände ingen ångest för detta utan var mest bara trött och gick och la mig vid 22 som alla andra kvällar.

Nu har jag kokat kaffe, ska fixa frulle till hjärtat o mig sen kör dagen igång! :)

Idag ska jag se till att ta lite bilder så ni får se vad tusan vi håller på med!
Ha en bra dag!


Ny Design..


Till dig från mig min älskade vän..

Mvh Emilie




Lite nöjd

Jag är lite nöjd över mig själv.. nästan all tapet är borta!
Det gick inte alls bra.. men det är iaf nästan borta! Hade ingen aning om att det kunde vara så fysiskt jobbigt och farligt att renovera! Trodde det bara va tråkigt ja..
Idag har jag dragit på mig ett blåmärke när jag slog armen i elementet, ramlat av stegen som tippade och blev därmed livrädd och till råga på allt så slog jag upp ett jack i fönsterkarmen som är relativt ny. Som sagt så har det inte varit vidare tur-samt idag. Men jag ska va glad att jag har klarat mig med ryggvärk, handvärk och blåmärke. Kunde ju faktiskt brutit nacken, slagit sönder fönstret eller något annat mycket värre.
Måste försöka se allt i positiv anda!

Nu borde jag börja slipa.. känns inte alls kul eller spännande eller positivt på något sätt.. men det måste ju göras förr eller senare antar jag!

Ha en bra dag!

Morning!

Vaknade då Jacke skulle upp vid 6... kände på nåt vis att jag lika gärna kunde kliva upp på en gång! Känslan blev verklighet, jag klev upp o fixa frukost. Kollade kontot och blev glatt överraskad! Mycket mer lön än jag tänkt mig.. jag har visserligen glömt hur mycke ja jobba förra månaden. Skojigt iaf! :)

Idag kanske Johanna kommer hit o hjälper till med de där förbaskade köket. Det var så tungt igår, jag blev så trött och grinig och jag ville verkligen ha lite uppskattning för att jag kämpat. Men den enda känslan ja fick var ju att han trodde att jag skulle varit klar med alla väggar.. Nu blev de inte så. Men han gav mig iaf den uppskattning jag ville ha och sen va allt frid och fröjd.

Det var skit trevligt hos Robin och Frida igår! Goood lasagne, godare än jag nånsin ätit tror jag, jag brukar lessna på smaken av lasagne ganska fort eftersom det är en sån uttjatad maträtt..men det här va jätte gott! :)

Nu tänkte jag ta en tur till affären, handla det som behövs.. lika bra att få nånting gjort såhär på morgonen. Det skadar ju inte!

Önskar er en bra dag!


Gårdagen

Gårdagen var riktigt stressig och därmed skrev jag aldrig nåt inlägg. Jag tvättade, drog bort tapeter, Britta kom på besök.. och ja, jag blev helt slut. Sen va vi till Birsta en sväng men den blev kortvarig.

Idag ska jag fortsätta med väggarna i köket, håller på o skrapar tapeter! Robin o Frida va hit igår o hjälpte till en stund men det är ändå en hel del kvar. Vi höll på till 20:00 igår men då sa jag att jag faktiskt inte orkade mer, vi måste kunna slappna av emellan åt också!
Det är hårda bud med den här renoveringen! :)

Nä hörrni, en låt får ni och sen ska jag dra.


Fint serru

Godmorgon people!

Idag skulle jag behöva försöka plugga.. men det känns inte helt rätt att snå tid från renoveringen till det. Har iofs ända till 16 på mig så det ska säkert lösa sig på bästa sätt! Jag ska iaf städa idag igen eftersom alla gick med skorna på runt hel lägenheten och drog runt äckel-dammet från köket. Så städa.. ja det lär man göra i princip varje dag nu! :) Är glad dock om jag slipper vardagsrummet genom att stänga dörren in hit.

Det är iaf skönt det här.. vi behövde det här.
Vi har inte tjafsat ordentligt sen i fredags. Före så tjafsade vi Nästan varje dag och även om det bara var små töntiga tjafs så stal dom energi. Så det kanske var precis det här vi behövde.
Nu behöver vi inte längre ens fundera på vart vi ska sova. Ingen behöver klaga över för lite plats i sängen, eller att just dom skorna man ville ha inte finns på det ställe man sover och framför allt behöver man inte tjafsa så mycket om hur det ska se ut i lägenheten. Jag har hela tiden sagt att jag måste se lägenheten när ja bestämmer mig. Nu ser jag den.. så inge tjafs om de heller! :) Så skönt och harmoniskt för tillfället.

Här ska ni iaf få se lite bilder på lägenheten.. ni kommer se på bilderna Varför vi renoverar!

       

Skoj serru

Har städat sen jag kom hem, men har tagit det i etapper.. är så jävulskt trött så det har varit segt!

Vid 16 kommer Jacke..tror hans pappa skulle komma också. Det ska köras iväg skräp från det rivna köket. Sen är de dags att börja slipa, måla, lägga golv, montera köket, dra om elen, kakla..jadda jadda.. ni förstår ju att denna lägenhet inte kommer vara klar på länge! För efter köket ska ju sovrummet fixas.. där ska de bli garderobsvägg med skjutdörrar, nytt golv, nya tapeter/färg.. Sen har vi hallen..där ska målas tak och väggar, klinkers ska läggas och taket ska eventuellt sänkas så man kan fälla in spotar. Spännande ! :)
De som verkligen känner mig vet att jag inte är så händig. Jag har absolut inget hjärta för reovering och inredning. Så detta känns ungefär som ett livslångt projekt även om jag förstår att det inte är så! :)
Det blir nog bra iaf!

Nu ska jag snart ladda nå kaffe så de finns när Jacke och hans far kommer.
Ha en bra eftermiddag!

Vardag

Igår avlöste folk varandra hela dagen.. dom enda som var kvar en längre stund va Robin o Frida.. Robin hjälpte Jacke att riva köket - så nu är det borta! Diskbänken är kvar för vattnet ska stängas av och det måste hyresvärden fixa.
Annars så va Karin, John, Pappa, Britta och Olle här under dagen. Blev mycket kaffekokande :)
Känns egentligen ganska absurt att vi bor själva nu, tror inte riktigt man fattat de än. Iofs bor vi ju ganska kompakt som vi är vana vid. Det enda vi använder av sovrummet är garderoberna och en byrå, annars är det bara ett förvaringsrum. Sen har vi ju allt i vardagsrummet. Men det funkar! Bara man organiserar det hela bra så! :)

Just ja, måste berätta nåt så sjukt. Jag vaknade inatt och grinade, eller ja, bölade, hulkade, fick knappt sån luft för att jag var så ledsen. Och jag mindes drömmen så starkt att jag inte fattade vad de va som hände. Jag hade iaf drömt att Jacke dog i en orkan. På 1-årsdagen för hans död "hämtade" jag tillbaka han till livet. Grejen va den att jag bara kunde ha ahn vid liv i typ 2 dagar och sen va ja tvungen att vänta ett år igen.
Det jag blev ledsen över var när jag berättade att han egentligen va död och att han snart skulle försvinna igen..jag sa att vi skulle ses efter ett år igen men han sa att han tyckte jag skulle gå vidare i livet och inte "hämta tillbaka" han nå fler gånger.
Det gjorde så fruktansvärt ont.. inte just de att han va död. Utan att han sa att jag skulle gå vidare i mitt liv utan honom. Va sjukt. :)

Nu ska jag göra mig iordning och gå till bussen. Skola - 8:30-12:00.

Ha en bra dag!


Första natten

Igår fick vi tillträde till vår kära lägenhet! :) Så hela dagen igår körde vi grejer, packade och greja.. svin jobbigt vare men samtidigt lite kul! :) Vi hann aldrig med att börja riva i köket men det startar vi med idag skulle jag tro! Nu ska vi käka lite frukost, sen blire att bygga ihop byrån som är utspridd i sovrummet.. efter det är de bara att börja riva köket! :)

Renoveringen kommer ta tid men det är lugnt.. vi har säng och matbord i vardagsrummet och det funkar fint det också! :) Känns grymt bra! :)

Ha en bra dag!

Godmorgon!

Detta är morgonen då de är dags att börja i lägenheten. Jag har fixat frukost nu, väntar på att Jacksson ska komma upp och sen åker vi till lägenheten! :)

Igår hade vi en myskväll..vi kollade på film, drack en öl och myste i soffan. Tills vi båda två höll på o somna vid 23 och då gick vi o la oss! Utvilad idag iaf :)

Nu ska jag jaga upp pojken ur sängen, hejdå!


Still going strong.

Klicka på bilden vettja - du kommer inte ångra dig! :)

bloglovin


Helg

För mig är det helt klart helg nu. Idag ska jag o Johanna träna.. ska mötas på stan vid halv 12. Känns skönt! Jag har varit sugen hela veckan, men inte tillräckligt för att ta mig iväg! :)

I helgen bör vi få tillträde till lägenheten så nu börjas det! :) Jag önskar att min älskling kunde ta o slappna av lite några sekunder för då skulle allt vara så mycket roligare! Men jag förstår att han vill att allt ska vara perfekt och att han inte ser allt med så rent sinne då det är sjukt stort det här. Jag får helt enkelt ha överseende med att allt och precis allt i hans hjärna hadlar om lägenheten. Han kanske kan se mig och oss sen när allt är klart! :) Det ordnar sig alltid.

Har fått en så skön inställning till livet, jag mår så bra av det! Förut har jag alltid varit stressad över exakt allt, jag har fått dramatiska utbrott av att det finns fel bröd hemma. Jag har varit en vandrande orkan, sökande efter något att bli irrad över! Men nu.. jag får fortfarande hysteriska utbrott, blir fortfarande sur och irriterad.. men i såna situationer då jag hinner tänka över det som händer.. då ingen står o tjatar om nåt och jag kan tänka efter n ågra sekunder själv.. ja då brukar det gå bra!
Jag förösker hela tiden tänka: "Det där är inget att bli upprörd över för då slösar jag onödig negativ energi. Då kommer jag bara må dåligt själv". Sen rycker jag på axlarna, försöker tänka både positivt och realitstiskt. För oftast då det sker något oväntat så finns inget att göra åt det. Man kan oftast inte påverka situtionen särskilt mycket, så varför bli irriterad? Väldigt onödigt. :)
Detta nya synsätt i mig själv gör att jag känner mig lugnare, mer harmonisk och jag trivs framför allt väldigt bra med mig själv. Det gör mig starkare.

Nu ska jag göra mig iordning.. är ett tag kvar tills ja ska åka men ändå. :)

Ha en bra dag!

Skolan

Skolan tar upp en hel del tid nu känner jag.. Jag har faktiskt börjat tänka i Psykiatri mest hela tiden. Jag förstår inte allt men jag vill förstå. Det är ett invecklat ämne kan jag lova!
Har suttit nu iaf och pluggat lite, gjort en uppgift. Nu har jag bara 2 uppgifter kvar på hela Psykiatri kursen! :) Känns skööönt! :D

Idag ska jag vårda mina fötter - dom är förjävliga! Hälarna är stenhårda och skulle kunna funka som rivjärn - inte alls okej! Så nu är de bara att skärpa till sig, ta ett fotbad, fila och smörja! :)

Ha en bra dag kära vänner!

Everybody hit the Floor

När Jacke slutat åkte vi till birsta o köpte golv till köket. Kollade också ut ett klinker som är snyggt! Måste bara ta reda på om de går bra att ha golvvärme under just det klinkers vi vill ha! :) Golvet vi köpte va iaf ek parkett golv.. blir kanon de skulle ja tro!

Nu sitter vi o kollar Idol och skrattar hejvilt! Det är ju dunderkul! :)

Imorgon äre skola hela lååånga dagen.. JIPPI!?

Ha en bra kväll!

update

Det har varit riktigt dålig uppdatering från min sida nu! Hualigen, ibland orkar man bara inte skriva! :)

Stockholms-trippen gick iaf bra.. vi hittade dock inte så mycket men några grejor iaf! Dessutom fick vi ju komma iväg en sväng, vi skrattade massor - precis som man gör när man är sviiin trött och sitter i en bil mest hela tiden! Quality time med älsklingen - inte alls fy skam! :)

Idag är köpet av lägenhet helt färdigt, Jacke va på banken o skrev sista papprena idag! :) Vi trodde vi skulle få tillträde idag men gubben som håller på o tömmer den var inte riktigt klar så det dröjer nog framåt helgen. Spelar ju inte så stor roll tycker jag eftersom vi ändå inte ska flytta in på en gång. Det är ju en tids renovering först och främst!

Det är en helt absurd känsla när jag tänker att jag och Jacke verkligen ska bli sambo. Visserligen är vi med varandra hela tiden nu också men det händer faktiskt att vi sover ifrån varandra nån gång varje vecka. Så sjukt att vi kommer ha ett gemensamt hem.. nu har man ju vant sig vid den här vardagen.
Måste erkänna att jag är lite rädd.. har dålig erfarenhet av sambolivet, hört mycket negativt om sambolivet.
Vi är fortfarande nyförälskade precis som i början för 1 ½ år sen. Jag behöver bara titta på honom så känner jag fjärilarna flyga omkring i magen, den varma känslan av kärlek som sprider sig i kroppen. Tänk om den känslan försvinner med sambolivet? Så får det inte bli! Vägrar låta det ske!! :)

Idag har jag iaf varit grymt duktig! Jag klev upp före 7, satte mig genast och pluggade.. svinstora uppgifter, skrev mer än vad jag nånsin gjort i nån uppgift förut. Det tog några timmar.. men gosh, va skönt det kändes efteråt! Jag har inte bara fått mer kött på benen i psykiatrin - jag har klarat uppgifterna! Känns dessutom som att jag löste dom på ett bra sätt! Jag är nöjd :D

Nu ska jag hänga tvätt, gå med hunden och vänta på att Jacksson slutar jobba!
Ha en bra dag.






Jag älskar dig Jacob Wallin!


Den inre stressen

Min inre stress vaknade samtidigt som mig imorse. Idag blire full fart!  Har en hel del att avklara.. Åka till Birsta nu direkt då dom öppnar, träffa Elina, träna och sen sätta sig och gå igenom varenda liten pryl vi behöver köpa till lägenheten. Det kommer nog ta längst tid känns de som.
Det blir dessutolm en ganska kort dag idag eftersom min plan är att vara i säng senast 20:00 ikväll!
Imorgon bitti ringer ju alarmet 04:00 senast. Pigg man kommer va?

Imorgon ska vi alltså åka på en dagstur till Stockholm i pappa bil med släpvagn. Vi ska åka o shoppa! :) Galet, vi är galna, kanske inte hittar nånting.. men man kan ju alltid hoppas och tack vare underbar familj så behöver vi inte betala självaste resan. Perfa! :)

Ha en bra dag folks!


Herregud

Det blev sent igår, inte så lite heller. Klockan blev 03:30 innan vi gick och la oss! Vi ahde inte ens märkt att klockan va så mycket, både jag och Elina trodde att klockan va vid typ 1. :)

Stackars Elina var så trött imorse när hon åkte hem, och hon har ju en tung dag framför sig! Uscha.

Själv så gick jag och la mig igen efter att hon åkt och sov två timmar till. Skööönt! Och välbehövligt!
Har lite huvudvärk men den börjar ge med sig! Skulle verkligen vilja träna i eftermiddag..men jag vet inte hur de blir med den saken än. Jag måste känna efter ordentligt.

Ha en bra dag iaf!

NU, historia, rätt,fel

Elina är här! :)

Vi pratar Nuet, HIstorian, Vad som hände under Finlands tiden.. alla rätt och alla fel. Konflikter, vänskaper.. Ja diskussions-forumet är brett! Och det är trevligt! :)
Dessutom ska jag och Elina dela säng inatt, de va längesen ;P

Goodnight senare!


I love this

Träningen gick rätt bra, tog i som bara sjutton - tränade ben idag och när jag sen skulle gå därifrån darrade jag rätt bra i benen! :)

Elina och Tobbe har anlänt till Sundsvall! Pratade med Elina förut och när hon sa att hon anlände till sundsvall just då kom det en varm känsla i kroppen, som ett lyckorus! Så skönt att ha na här nån dag trots att det är pga väldigt tråkiga omständigheter.

Har inte fått nåt plugg gjort, har inte hittat rätta motivationen.. Så jag skjuter upp det till imorgon! Då måste jag verkligen ta mig i kragen, vill absolut iknte hamna efter med nåt och jag vill inte plugga i helgen!



Måste ge er denna bild som har sämst upplösning.. det är Johanna med ett paraply mitt i snöoväder. Vi skulle på krogen, var som vanligt sen till bussen och sprang/gled på klackarna ner till bussen. Fasen va vi skratta! :)
Måste också berätta att det står "Summer Inside" på paraplyt vilket gjorde det hela ännu roligare!


 

GratisBio



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=118413


Bli medlem på GratisBio.se!
Här kan du enkelt samla poäng genom att besöka hemsidor, skriva i gästböcker och delta i tävlingar! Det finns massor av sätt att samla poäng till presentkort och biobiljetter och dylikt!
Bli medlem!



Godmorgon!

En ny dag har tagit sin början.. Jag är trött! Trodde seriöst inte att jag skulle ta mig upp ur sängen imorse.. men det lyckades! :)

Sitter nu här och försöker få hjärnan att vakna så jag kan plugga lite innan jag ska o träna.. tror det skiter sig. Får nog satsa på att plugga efter träningen istället verkar de som. Det är alldeles segt i hjärnan kan jag lova.

Ha en bra dag!

Nu är de nääära!

Ja det slog mig precis hur nära det är nu.. Om mindre än en vecka borde vi få full tillgång till lägenheten! Då börjar "projekt renovering".. Jacke fråga mig igår om jag klarar av att skruva ihop säng o byrå osv. Mitt svar blev förstås "inte vet jag, har aldrig gjort nåt dylikt iaf". Han kontrade med att då är de på tiden att lära sig! :) Flickan med tummen mitt i handen ska hjälpa till o bygga ihop möbler..kommer säkert hamna till att hjälpa till med självaste renoveringen också, Spännande ;P

Jacksson berättade också idag att hans farmor har gett oss 1000 kronor i inflyttningspresent! Har aldrig träffat damen, men jag tackar och bockar! Hans faster var också vänlig att bidra med 500! Gulliga släkt! :)
På söndag bär det av för oss till Sthlm, ska vara riktigt fyndiga och åka på några olika IKEA och fynda allt vi kan till renoveringen och vårt nya hem! Ser faktiskt fram emot de!
Min snälla far lånar ut bilen för då behöver vi inte betala nån bensin! Britta försökte fixa släpvagn åt oss men tyvärr lyckades det inte. Men konstaterade att de va ganska billigt att hyra så de e lugnt.
Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

Imorgon ska jag träna med syrran. Tänkte också försöka ta mig upp i tid och göra de uppgifter vi fick i skolan idag. Lika bra att ta itu med det genast! :)

Ha en bra kväll och godnatt!

som vanligt

Är så less på detta nu, när ska jag blir frisk?? Huvudvärk.. som vanligt har jag huvudvärk. Så less! Och jag vill inte trycka i mig värktabletter - men vad ska jag göra när inget annat hjälper? Jag måste ju!

Så nu ska jag ta en tablett, slå igång en tvättmaskin och sedan fortsätta slöa.
That's it!

Imorgon kommer Elina och Tobbe till stan - ME LIKE! :)


School

Sitter på skolan nu.. Denna förmiddag har faktiskt varit lite mer givande än tidigare dagar. Känns skönt! :)
Nu blire en eftermiddag med Lennart, blir kul de! :)

I eftermiddag skulle jag o Johanna träna.. men jag vet inte, jag är trött och omotiverad.. får se om vi kan träna imorgon på förmiddan istället. Jag tycker det är skönare att träna dagtid!

Ja, lektion väntar!
Ha en bra dag!

Sex on fire

Veckans låt som går på högvarv i min hjärna!
Kings of Leon - Sex on fire


Bilder

Nu har jag finally lagt in bilderna från i fredas.. Här är några av dom:










Tog tag i de!

Tog äntligen tag i psykiatri uppgifterna! Så nu är dom gjorda.. Hoppas jag har fattat allt rätt för jag har varit totalt nollställd på lektionerna. Men nu känns det som att jag fattar lite av vad dom pratat om iaf. Tror faktiskt jag ska sätta mig o slö-läsa lite i Psykiatri boken om det som ska tas upp imorgon på lektionerna. Då kanske man hänger med lite bättre och faktiskt lär sig nåt!

Igår kollade jag o Jacksson på film, Eagle Eye. Den va bra men jag somnade i slutet så får nog ta o se om det! :)

Ja what else? Har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag kan berätta att jag har sjuk träningsvärk i bröstmusklerna idag - GÖTT!

Ha en bra dag people!


yes

Det blev träning direkt efter skolan idga iaf :) Känner mig duktig nu.. även fast jag är helt slut.. Var jävulskt svag i kroppen vid träningen, märks att jag inte tränat på ett bra tag!

Nu ska vi äta mat! :)

Ha en bra kväll

Morning

Det är tidig morgon, jag har varit vaken i 1 ½ timme.. Städade undn de sista hemma innan de va dags att åka hem till Jacke. Här har jag duschat o greja.. jag är sjukt trött och fattar inte hur jag ska vakna? JAg duschade länge och varmt, brukar alltid funka.. men inte idag! JAG ÄR TRÖTT!

Idag direkt efter skolan är de träningstajm. Bäst man försöker vakna och ladda för de! Känns inte alls som jag är laddad men men :)

Ha en bra dag

Städ-söndag

Denna dag har jag städat.. jag har dammsugit hela huset! Tänkte egentligen bara dammsuga på nederväningen, få det gjort - det är jäkligt sällan jag dammsuger nere eftersom det är dom där jobbiga heltäckningsmattorna överallt! Men idag blev det gjort, och då jag ändå var igång så tog jag övervåningen också. Det är ju trots allt visning imorgon på huset! Då ska de va rent o fint :)

Ikväll blire grillning och Canasta lirande, very nice shit! :)

Nej hörrni, nu är jag helt slut men ska nog ta o rengöra badrummen o så ändå :)

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Bara en parentes

Jag längtar tills:

- vi får börja renovera våran lägenhet om cirka en vecka!
- renoveringen är klar och vi kan flytta in på riktigt.
- vintern nästan är över och vi tar en vecka i Spanien.
- jag kommit på vad jag ska göra när skolan är slut.

..det finns säkert massor av fler saker jag längtar till. Men inte just nu. :)


Sunday

Twilight, filmen vi såg igår.. Jag hade förväntat mig att den skulle va rätt dålig, vampyrer o skit, inte min grej. Men vet ni vad!? Den var sååå bra! Den var så bra så jag ville trycka på play igen direkt när den tog slut. Känslan i filmen borrade sig igenom mig, filmen hade en så djup mening så jag orkar knappt tänka på de! Mycket bra!

Idag ska vi köpa golv.. Sen ska jag hem och städa, det är ju visning på huset imorgon! Dessutom måste jag ta o gå ut med hunden eftersom pappa och Britta golfar!

Ska försöka få in bilderna sen från fredagens bravader!

Ha en bra söndag!


Yesterday

Gårdagen blev bra! Blev en fin kväll med damerna, I like them very much!
Måste också rosa Memento Palace (gamla espan), hoppas verkligen de kommer funka för dom för jag tror konceptet är bra! Jag trivdes iaf trots at det va packat med folk!
Eftersom de va så sjukt mycke folk så begav jag mig hem redan vid 00:30, kände inte att jag orkade mer. Men var iaf kul o dansa, träffa folk och hoppa till Basic Elements uppträdande!

Idag ha vi varit på IKEA, fyndat lite - always fun! =) Nu ha vi käkat middag med mina svärföräldrar och Jackes faster Maggan.. Blir att se Twilight filmen nu! Myspys! Vägrar dessutom svara i telefon ikväll, nu vill jag bara ha en mysig lördag!

Ha en bra kväll!


Ikväll

Ikväll ska vi på Memento Palace öppning..om vi kommer in vill säga! Lär bli packat me folk, men jag ser faktiskt fram emot kvällen! Man har ju laddat hela veckan nu så :D

Ja nu ska jag bara vänta in tiden lite sen är de dags o duscha o greja.

Hej svejs!

Good morning!

Gårdagen blev ingenting som jag tänkt mig. Jag drabbades av svår huvudvärk och vilade stor del av eftermiddagen. Efter mycket om och men kom Jacke och hämtade mig.. han slog på "En shopaholics bekännelser" som är en riktig tjejfilm och jag blev helt klart på bättre humör! :)

Imorse vaknade jag av vidrig tandvärk och det enda jag kände va "nu tänker jag dra ut visdomstanden själv!". Men självklart skulle jag aldrig våga de! Jag måste till tandläkaren men min ekonomi säger ifrån! Vi har ju en lägenhet att lägga massa pengar på nu och vi kommer behöva varenda krona i princip. Ja vi får se.. Pappa skulle ringa tandläkaren eftersom vi har samma och se hur vikan lägga upp de :)

Nu ska jag iaf ta o åka ner på stan, köpa NÖDVÄNDIGA saker som till exempel deo och rakblad. '

Ha en bra dag people! :)


I gotta feeling

Grymt skön låt: Black Eyed Peas - I gotta feeling


New day

Jag verkar ha missförstått angående helgen.. men jag vet inte? :) Jag trodde att vi skulle ut på fredag eftersom premiären är då, men nu verkar det som det är lördag! I don't know, det kanske klarnar senare idag :)

Idag tänkte jag satsa på att städa lite.. Sen ska jag helt klart trotsa förkylningen och dra och träna! Nu får det vara nog med att vara hemma. Fattar inte att förkylningen inte ger med sig!? Nu hostar jag och nyser, snoret rinner och huvudvärken är fruktansvärd, WHY?

Nu ska jag hänga tvätt! ha de bra!

Nej

Har faktiskt inte så mycket att skriva om egentligen.
Igår blev de en seg dag, gjorde inte många knop, skolboken hade inte kommit så jag kunde inte lösa sista uppgifterna. =/
Men när pappa kom hem så gick jag ut pågården o hjälpte han med att rycka ogräs, det var åtminstonde lite givande med den friska luften! :)

Nu ska jag göra mig klar för skolan.
Ha en bra dag!

RSS 2.0