Där eller här

Nu är jag där.. I slutet av graviditeten och det känns. Sömnen är inge vidare, ryggen är trött och det smärtar både här och där då barnet rör sig. 
Börjar tycka att tiden går galet långsamt nu och det känns som det tar evigheter till målet.
Tur jag har Lucas som sysselsätter och ännu mer tur att vi går mot vår så man får lite värme och ljus :) 
Insta-pics

,
 

en sån dag

Idag är en sån här dag då jag verkligen känner för att ta upp bloggandet igen. Inte för att jag har nå storartade saker att skriva om enligt mig själv men jag har det där suget idag!

Jag vabbar idag och imorgon och sen får vi se vad som händer. Lucas har fått halsfluss och öroninflammation och därmed en penicillinkur på 10 dagar. Det är första gången han får penicillin så vi får hoppas att han tänker bli helt frisk nu. Jag tror dock inte att det är första gången han har dom här sjukdomarna för vi blev faktiskt förvånade igår när vi var hos doktorn.
Vi har ju aldrig sökt tidigare för förkylningar och sådär.. vi har bara varit in en gång då han hade falsk krupp i samband med en förkylning.
Igår åkte vi in för vi ville att dom skulle lyssna på lungorna för han har varit jäkligt rosslig lääänge nu. Han hade inte visat tecken på varken ond hals eller öron.

Känns iaf bra att vara hemma med han nu, min rygg är inte som den ska och senaste tiden har varit tung på jobbet även om jag bitit ihop och härdat.
Nu ska jag titta på film med sjuklingen.

På återseende.. kanske.

RSS 2.0