vilken dag!

Denna dag har varit full av aktivitet ända sen 05:30 till nu. Och ärligt så börjar energin sina lite nu, man längtar till sängen och sömn och ny dag.

Dagen bestod ju av jobb 7-17 och på lunchen var jag aktiv, så en aktiv dag har det varit hela arbetspasset. Efter jobbet träffa ja Carolin o vi gick på stan o åt o surra innan jag kilade upp på Ego för ett Streetdance pass. Helt ny instruktör, helt ny koreografi och det gick makalöst bra vilket var kul för de känns i kroppen nu! Häääärligt! =)

Imorgon ska jag försöka kliva upp tidigt o ta mig ut till alnö där ja ska umgås med Cizzi och besöka Niklas grav. Eftermiddagen ska spenderas med Carolin en stund och vi ska ut o promenera om vädret är okej. Var meningen att jag skulle träna på Ego imorron också men om vädret är bra så tar jag nästan hellre en prommis. Imorgon kväll lutar det mot en kväll med tjejerna, lite vin eller nåt för min del men sen ska ja försöka ta de lugnt me drickandet.. Denna vecka försöker jag som sagt satsa på träningen. Och på torsdag planeras träning på förmiddagen med Emilie och jag vill verkligen att det ska bli av för jag är på träningshumör!

Nu ska ja se et one tree hill avsnitt tror jag eller så kastar ja mig i sängen direkt.. vi får se..

Funderar över vart Nina håller hus, var jätte längesen ja surra med henne och har inte fått nån kontakt med henne... så Nina, vart är du? Har du mycket jobb kanske? Vi brukar ju surra så ofta..

Ett långt samtal hade jag med min kära Jacksson ikväll och det gjorde att jag börja sakna honom.. Har ju faktiskt lyckats hålla mig aktiv dessa 2 dagar så jag inte har saknat honom hela dagarna utan man har liksom varit så inne i det man gjort.. Men nu saknar jag han.. "Kom hem o krama mig NU!"


Näe, gonatt folket!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0