men allvarligt?

jaaa, allvarligt, vad är det frågan om?

Hela den här veckan har varit smått jobbig med tanke på Niklas bortgång o allt möjligt, men ÄNDÅ har jag kunnat SOVA som en stock. Jag har inte sovit såhär bra på länge..visst att jag haft lite halvsvårt att somna men när jag väl somnat har jag åtminstonde sovit..
Och de mina vänner är INTE vad jag gjort inatt! Först kunde jga inte somna, gick väl o la mig för tidigt.. sen har jag vaknat o vaknat o vaknat.. sen kl 04:30 lyckades jag inte alls somna om, jag försökte verkligen - låg i sängen till strax före 6 och då klev jag upp. Så nu har jag ätit frukost och hinkat kaffe i hopp om att hålla mig vaken idag.

Blir iaf ingen träning idag, det bara rinner ur näsan på mig nu på morgonen och jag nyser om vartannat - och dessutom är jag helt slut o på dåligt humör - så de e lika bra man låter bli!

Igår frågade min kära lillasyster om jag ska med på Kent nästa lördag och först tänkte jag säga nej, eller åtminstonde fundera till idag.. men allvarligt?? Vad är det att fundera på? I love Kent så varför skulle jag inte vilja gå på Kent?
Visserligen så jobbar jag nästa helg men de må väl va så då. Jag ska o se KENT, till varje pris! Yes! =)

image44

vilken härlig eftermiddag!

Stressade mig ner på stan, träffade syster Johanna! Sen mötte vi upp Nina o hennes mamma, dom 2 underbart roliga människorna! Kul o se Nina även om de känns som vi typ träffades igår.
Fika på Café Afmidor blev de o de va ju trevligt !

Sen åkte Johanna hem o även Ninas mamma. Jag o Nina tog en raid upp till Britta's o hälsa på Britta. Där kom vi på idén att dra hem hit o kolla på hockey så det gjorde vi!
Kändes bra o ha Nina här.. =)

Imorgon är det tidig uppstigning som gäller då jag ska va på stan innan 8:30.. tandläkaren, arbetsfömedlingen o sen ego.. efter det blire hem o duscha o greja innan min kära syster Johanna kommer hit o umgås en stund.

Sen hoppas jag på att kunna få va en hel kväll med Mr J om han har tid och lust med det, annars får han väl skaffa sig tid o lust med de! :P

På lördag blire utgång, först kommer Nina hit o sminkar sig o donar med mig innan vi ska till gogumman Mlis inflyttningsförfest.. =) Blir säkert hur nice som helst att få umgås med mina 2 tjejer o massa annat folk! Great mate!

Nu blire väl sussa. Gonaatt!

Niiina, Ninni, Nonna!

image43

En bild på Elina, Nina o mig.. dom 3 hårdaste brudarna.. eller nåt ;P

Nina ringde mig nyss, hon är nu i Norrland - har tagit sig bort från 08 träsket en stund! Jag ska få träffa henne redan idag och det trodde jag kanske inte.. Känns så jäkla nice! Ska bli härligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på länge och dessutom surrar mest hela tiden, varje dag.
Elina anländer också till Norrland idag men om hon hinner träffa mig nåt innan hon åker tillbaka till huvudstaden är ganska oklart än. Men klart man hoppas på de! Även henne va de ju en evighet sen man träffade!
Life is good right now!

Snart helg, jipppi!

Vi börjar med gårdagen.

Jobb 16-21, min första kväll på jobbet och det gick faktiskt riktigt bra, tror som sagt att ja kommer trivas riktigt bra där! Härlig personal och nu har man nästan träffat alla gamlingar också! Det känns skönt iaf att jobba, kanske få lite struktur i vardagen och få slita lite, känna att man gör något vettigt.

Efter jobbet igår kilade jag iväg till Ego o sola.. sen åkte ja hem till syster Maria o Anders o hälsade på en busig och energisk Elektra. Jag o syrran surrade o surrade tills klockan började närma sig 1 o vi båda satt o gäspade ikapp. Sen vart det att åka hem för mig o ja somnade nästan på stört.

Idag tog jag mig faktiskt upp vid 9 igen även fast ja kände mig hur slut som helst. Nu är jag ledig ända till måndag och det lovar jag att det känns riktigt skönt! Men vad ska man göra dessa dagar nu då?
Idag ska jag kanske träffa Angelica iaf, kanske ta en fika eller nåt o surra lite! Låter nice tycker jag :) Sen kanske ja ska träffa Johanna när hon slutar skolan - blir också bra!

Imorgon blir det tidig väckning, ska va hos tandläkaren kl 8:30 och sen ska jag på arbetsförmedlingen kl 9:30. Efter det tänkte jag hinna till Ego o sola o träna innan mamma anländer till staden. ooooojojoj va ja saknar min mamma - ser verkligen fram emot att få träffa henne! Då ska jag krama om henne ordentligt! Älskade mamsen.
Sen kommer ju också Mr Jacksson hem imorgon - jipppiii!
Idag anlände Nina till stan så får väl se om de kanske blir en fika eller nåt med henne imorgon eller kommande dagar.
Och på lördag har Mli inflyttningsförfest som man ska vara med på tänkte jag. Får se om jag dricker nåt eller inte men det lutar helt klart mot Inte. Kanske en cider eller nåt men sen får de väl va bra. Man måste väl inte va packad jämt?

Ja det blir en bra helg och många bra dagar tror jag!

Nu ska jag duscha o höra av mig till Angelica. Vi hörs folket!

Lycka!

image42


Talade nyss med min kära mor och hon ska komma hit på fredag o träffa mig, hur underbart är inte de? Ser verkligen fram emot att få krama om min kära mamma! Tänk att jag inte träffat mamma sen augusti, det är ju overkligt.. men ändå känns det inte som att det verkligen skulle vara så lång tid. Vi pratar ju varje dag nästan om allt o ingenting. Min mamma är som min bästa vän, helt underbar! =)

Det är en slödag idag måste jag säga.. jag har visserligen tvättat o sådär.. fyllt i papper som ska till försäkringskassan och gått igenom mitt nya schema lite. Men annars har jag inte gjort många knop, kollat på nåt avsnitt av Private Practice o sen lyssnat på en massa musik bara.

Nu ska jag fixa o dona lite, sen borde man väl äta nåt - kanske ta en promenad med Bosse..eller Natacha..eller Bo Derrick..?? ;P

Have a nice day dear people!

gomorron!

Så en liten sovmorgon tog jag, hade ställt klockan på 8 men klev inte upp förrän 9.. Skööönt att få sova ut ordentligt.

Nu på den här timmen har jag ändå lyckats fixa lite med tvätten, duschat och ätit frukost samt fixat med lite papper som ska skickas hit o dit. Det är mycket med alla dessa papper som ska fyllas i när man flyttat tillbaka in i landet.

Annars idag så har jag inte stora planer, tänker förmodligen inte göra just nånting idag fram till jag ska börja jobba kl 16. Blir också ett lätt arbetspass eftersom jag bara jobbar 5 timmar.

Imorgon anländer Nina o Elina till stan vilket känns väldigt nice..

Ikväll kanske jag ska till Maria efter jobbet men jag har inte helt bestämt mig än.. men tror nästan jag ska dit hur som helst för de skulle va kul att sitta o surra med syrran lite om allt o ingenting.

Jepp jepp, ha en bra dag mina vänner!

rubrik.

Dagen har varit rätt bra.. man börjar bli trött nu och det är ju ett gott tecken, somnar man väl i tid ikväll då för en gångs skull!

Det blev ingen solning o ingen träning, tappade fullständigt motivationen. Var till Niklas dödsplats och där var det fint, mycket ljus och mycket blommor och fina hälsningar. Han var en god människa med mycket vänner.

Va på sporthallen en sväng o träffa Eva, Johanna o Maria eftersom dom skulle jobba där på Dragons matchen.
Annars så har jag suttit o kollat på Beck ikväll me pappa o Britta o de ha ju varit trevligt även fast ja sett alla Beck filmer och redan visste precis vad som skulle hända.. Men Beck kan man väl se massvis av gånger eftersom dom filmerna är makalöst bra.

Igår såg jag I am legend och den filmen var ju värdelös enligt min mening.. man hade ju till o med svårt att hålla sig vaken pga tristessen.

Imorgon jobbar jag 16-21 och efter de kanske ja ska umgås med syster Maria lite om man orkar efter jobbet. Men funderar seriöst på att kanske ta en liten sovmorgon imorgon, har ju fått så mycket gjort idag ändå.. Men samtidigt så är de ju hur skönt som helst att komma upp i tid o kunna somna i tid.

Jaa, har egentligen inte mycket att skriva om just nu.

Take care!


Den här låten säger så mycket..


uppryckning

idag har jag skärpt till mig. klev upp tidigt, började genast med att tvätta o byta sängkläder o städa o plocka. sen ha ja sett på melodifestivalen o surrat med nina i telefon.

nu ska jag ner på stan, ska handla lite o föröska få nå ärenden uträttade. lämna in nå skor till skomakaren osv. sen ska jag sola och träna tänkte jag.

hejdåå

varför?

varför reagerar man som man gör? varför rinner tårarna hela tiden? varför känns allt i ena sekunden så overkligt för att i nästa stund slå en med verkligheten hårt i huvet?
varför gjorde du som du gjorde? och vad drev dig så långt? fortfarande är det frågor som man kanske aldrig får svar på..det känns så hemskt att du är borta, bara borta - som uppslukad.. och det känns så hemskt att förstå nu i efterhand att du mådde så dåligt att du gick såhär långt.. jag tror inte att du gjorde rätt val niklas, men jag vet inte heller hur dåligt du mådde innan och vad som var orsaken/orsakerna till detta.


man tar så lätt saker för givet, kompisar för givet, människor för givet.. är det verkligen rätta sättet att ta vara på de personer man har runtom sig? en dag kan det ta slut, kan nån nära försvinna - då är det för sent.

imorgon

imorgon hoppas jag att man känner sig piggare, att man lyckas skärpa till sig.

det gick bra på jobbet idag. och jag har fått ett fem veckors schema att gå efter - det är ju jätte bra!

Niklas kliver fortfarande omkring i mitt huvud men dte kanske är okej? det kanske får vara så nån dag..

Imorgon ska jag försöka ta mig ork att tända ett ljus o lämna blommor på platsen där han dog. men vi får se hur jag gör med det, ska prata med cizzi o se om hon gör mig sällskap i så fall, hon var ju dit idag också flera ggr..

på torsdag anländer Nina o Elina till stan! Det känns jätte kul, va längesen ja träffa dom känns de som! Och Nina som ska stanna så länge här uppe, jag kommer visserligen jobba en hel del men ändå! Vi kommer hitta tid tillsammans ändå!

och på fredag kommer J hem, vilket också glädjer mig mycket..
och det blir inge Mustasch i helgen som de va tänkt. tror jag tänker va nykter. ska visserligen självklart gå på mlis inflyttnings-förfest men tror ja håller mig nykter faktiskt. man kan ha jävligt kul ändå!

 
nu tror ja de blir film o sen hoppas jag att ja kan somna.

upp o ner

Idag ska jag jobba, min första självständiga dag på jobbet. Jag orkar inte ens va nervös för jag är så trött.

Jacke kom hit igår, han är otroligt snäll me mig, igår va han ofattbart omtänksam..

Inatt har jag inte sovit mycket, hade väldigt svårt att somna. Trots att jag var hemskt trött så ville man inte blunda.. det var då alla bilder dök upp. Man kunde till och med höra Niklas röst prata i huvudet. Denna glada människa som kanske inte va så glad innerst inne.. allting känns helt plötsligt så mörkt och det gör så ont i kroppen, i hjärtat.. Ändå så vet man att man går vidare i sin vardag och man hoppas att han har det bra på andra sidan..
Tänk så mycket minnen som dykt upp nu.. Hela livet har man känt en person även om man inte pratat och träffats så ofta den sista tiden så har man liksom ändå vetat att man alltid kommer vara kompisar eftersom man alltid har varit det så länge man minns.

Nu måste jag gå på jobbet. Det känns inget vidare idag.

sorg

denna dag har varit fruktansvärt tung och svår. Man frågar bara hela tiden: Varför? vad fick dig att gå så långt Niklas? Och varför har ingen sett något? vetat något? gjort något? det vimlar av frågor i huvudet som man vet kommer förmodligen lämnas obesvarade.

idag har jag varit glad som haft Jacke och Emilie att prata med, annars hade det varit ännu jobbigare.

nu borde jag verkligen försöka sova så man orkar upp imorgon.

tack

kände nu i min sorg för att skriva om hur tacksam jag är mot alla människor runt mig..

tack Jacke för att du är världens snällaste mot mig trots att jag är som en levande orkan emellan åt.. tack för att du får mig att må bra.

och tack för att jag har världens bästa vänner. kan inte ens skriva upp alla men ni är underbara och jag vet inte vad världen skulle vara utan er. kan inte tänka sig ett liv utan vänner.. eller familj.

Massor av kärlek till er.

finns inga ord

idag finns det inga ord, den här dagen har varit fruktansvärt jobbig.
allt bara snurrar i huvet och man kan inte förstå vad som hänt.. tårarna är nästan slut och allt känns mest bara som ett stort frågetecken...

fick idag beskedet att Niklas, min granne och barndomsvän inte finns med oss mer..

det är ofattbart.

Niklas, vila i frid och må alla dom vackraste änglar ta hand om dig!

image41

oooh jaa!

Gårdagskvällen var helt okej. Syster Johanna kom hit.. duschade o greja.. sen kom storasyster Maria o hämta oss.. skjutsade oss till A ovanför IP. Där kollade vi på film med A och J... Jag o Johanna jade haft en lång dag o somnade stundom. Men de går ju de också =) Filmen var väl halvbra men de kanske va för att man inte alls hängde med i handlingen. Jaaa, vid 2 så fick vi skjuts av en annan A hem till Skönsmon..
Det var iaf super mysigt o va med syrran och J.. jag låg med benen över J och typ lutad mot syrran. Söta personer på var sida om mig - njutningsbart!

Jepp, nu ska ja o syrran på stan.. kanske Britta också? =)

Sen ikväll ha Mli lovat mig utgång - o då vill jag dansaaa... Sen har också J sagt att ja ska få träffa han idag o de hoppas jag verkligen för annars kommer ja sakna han så mycket eftersom han åker imorgon igen.

Shake it baby o ha en bra dag!

fullt ös

ja den här dagen har det varit fullt ös. Först jobbet, gick rätt bra idag, fick göra lite mer och kanske få en lite större överblick över saker o ting, nice! Direkt när ja slutat så bar de iväg ner på stan - träffa syster Maria som ja tänkte fika med.. de blev en sväng till Hedbergska där vi träffa Eva o Johanna en snabbis. City café o kaffe o massa surr me Maria - och en hel massa skratt också: "ibland är man verkligen för dum".. Anders kom o joina en stund och även Johanna ramla in när hennes skola va slut 14:30.

Jag o Johanna iväg åt ett håll, Maria o Anders åt ett annat.. destinationen för mig o Johanna var nu en klädaffär där vi kan hitta en present åt Britta. Och guess what? Vi lyckades! För vi är så himla bra tillsammans - så jäkla medvetna om allt! ;P
Resten av tiden var hur kul som helst. Vi åt mat o sen sprang vi omkring inne på In som två 13 åringar som inte vet hur man beter sig, gick o fnittra o fjanta oss angående en viss J som ville träffas.. haha.. det var verkligen hur kul som helst! Jag o Johanna is the shit.
Vi träffade iaf efter många Om och Men en viss J med kompis, surrade lite och efteråt fnittrade vi igen som små barn.. helt otroligt. Efter att ha suttit en stund o vilat oss från bravaderna som lever på stan så var det dags för mig att springa iväg mot Ego för en timmes dans.
Dansen gick rätt bra den här gången o de va svettigt, jobbigt och riktigt kul!

På vägen hem såg jag att Emilie hade skickat mess.. och nu ska ni bara veta hur jätte super kvittrande glad jag blev när jag läste innehållet... innehållet löd: "Vi blir hemma i helgen".. gissa om ja blev glad?? Jag ringde Mli på stört o ifrågasatte detta underbara val! Nu kanske ja får leka me min Mli imorgon - och Johan också för de va en evighet sen. =)

Nu har man duschat för en stund sen o väntar på att en viss herreman ska höra av sig så ska vi se vad vi hittar på ikväll.

Ha en bra kväll folket!

sleep well

Kvällen har varit lugn.. va på Britta's o åt god mat.. sen hem, drack kaffe o åt Riesen me papps. Sen ha han kollat på hockey o jag nåt avsnitt av One Tree Hill. Dessutom har jag hängt tvätt o packat för imorgon och diverse annat plock.
Imorgon när jag slutar ska ja träffa kära syster Johanna.. vi ska på stan o leta present åt Britta.. Sen mat på stan innan vi båda ska åt olika håll o träna. Blir en bra dag me syrran :D

Vad som händer i helgen har jag fortfarande ingen aning om. Emilie den svikarn ska ju till Piteå.. men klart ja unnar henne de å.. Iofs så ska ja väl få umgås med J nånting så jag ska väl va bra nöjd ändå :) Tanken gör mig iaf rätt nöjd..

Nää, nu måste jag gå o lägga mig om man ska orka nåt imorron.. Lär väl va halvdöd imorgon kväll..

Nepps knäpps, Godnatt!

hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen, denna dag har varit bra! Jag har "jobbat".. eller ja de va ju bara en introduktionsdag så nå jätte mycke har man ju inte gjort, gått efter en tjej bara o tittat typ, försökt lära sig lite rutiner och att hitta i dessa stora byggnader. Tror ändå att det kommer gå bra och att jag kommer att trivas. Jätte härlig och positiv personal vilket gjorde att dagen på nåt sätt kändes väldigt lätt.

Efter ja slutat gick ja till Ego o solade och det var verkligen skönt efter att ha gått en hel dag fram o tillbaka, upp o ner o hit o dit. :) Nu är man hemma, har precis kommit ur duschen o hade tänkt bänka mig i soffan eller nåt, läsa eller så.. Men då säger min far att vi snart ska åka igen för vi ska till Britta's och äta ikväll. Så ingen soffa för mig än iaf.

Jepp, bäst man gör sig iordning o får på sig nå kläder då!

Hejdååå

A new day..

Jag tog mig upp, yes =) 05:30 ringde klockan och jag steg upp genast, känns bra. Dock så vakna ja totalt genomsvettig o bara funderade va de va frågan om.. ja va inte varm eller nåt utan bara svettig - som att man skulle haft feber eller nåt under nattens gång men det har jag förmodligen inte alls haft. Kändes sådär mindre trevligt bara...

Nu ska man snart åka iväg o få sin första introdusktionsdag vilket känns helt okej. Är inte pirrigt egentligen, har ju redan träffat hon jag ska gå med och jag har fått sett vart jag ska. Sen är det väl bara att gå med och vara uppmärksam och försöka lagra så mycket som möjligt på minnet.
I eftermiddag tänkte jag sola innan jag åker hem men sen blire väl att bara slappa kanske.. man brukar va rätt slut när man har haft första introduktionsdagen eftersom det är så mycket nytt, så många nya namn och ansikten och rutiner.

Sen är det bara imorgon kvar - sen är det helg! =)

Nu ska ja packa ihop mig o sen åka.
Ha en bra dag!

Inför nattsömnen..

Nu är det dags för mig att lägga mig ner o försöka sova.
Tanken finns långt borta just nu och jag vet inte varför tanken är där den är, vad det vill säga mig.. vad det betyder? Jag vet bara att jag är lycklig i min själ.

Men att lägga sig i den tomma sängen lockar inte även fast jag sovit själv så lång tid innan jag kom hit till Sverige igen...

Godnatt.



mot morgondagen

Imorgon börjar jag ju som jag skrivit tidigare och jobba. Efter jobbet tänkte jag sola lite o sen bara åka hem o vara hemma o njuta av att vara hemma...kanske se nåt avsnitt av nån serie eller nåt..
Det känns skönt att man ska upp tidigt imorgon o verkligen göra något.. inte bara kliva upp för att fundera över hur man ska spendera sin dag.

Idag har jag visserligen fått en del gjort, packat upp en del och städat undan en del. Försökt få lite av min egna ordning här på nåt vis. Även om det inte är lätt när man bor hemma hos nån annan. På sätt och vis saknar jag att ha mitt eget, att få ha min egna ordning, mina egna saker, mina alldeles egna rutiner med allt.. men samtidigt så är det jäkligt bra som det är och jag är hemskt tacksam över att jag får bo häs hos pappa o Britta. Det är liksom enklast så just nu.

På fredag har jag ju en kort dag.. bara till 13.. sen ska jag träna på eftermiddagen.. Helgen ser jag fram emot, även om jag inte alls vet säkert vad den bjuder på eller inte men jag har mina förhoppningar..

Nästa vecka blire väl ev. Bispgården om jag inte ska jobba nåt.. har ju inte träffat min kära mamma sen augusti och jag saknar henne även om vi pratar i princip varje dag. Och dessutom får jag ju förstås lite dåligt samvete över att jag inte pallrat mig upp dit tidigare. Min kära kära mamma.. skulle va så skönt att umgås med henne, dricka kaffe i morgonrock hela dagarna som så många gånger förr! Det är liksom våran grej de =)

Jaja, nu ska jag bara slöa en stund sen blire tidigt i säng.

Ha en fortsatt bra kväll alla :)

allvarligt?

jaa, ibland blir man så brydd så man vet inte om man ska skratta eller gråta.. här har DU gått o sagt att ja måste gå vidare i mitt liv o tänka på mig själv. Sen händer det en jäkla egentligen skit sak när man tänker efter i detta sammanhang och då blir du arg och känner dig sårad? Och det får man höra om fortfarande även fast vi inte ens bor i samma land längre och inte har mycke kontakt.. och dessutom var det ett bra tag sen de hände..och framför allt så har jag ju gått vidare och tänker på mig själv, är du inte nöjd dårå?.... hur i hela friden kan du känna dig sårad som inte har några som helst känslor för mig? Jag undrar vem som är svag nu, vem som beter sig som en barnunge...?? Och jag undrar varför du bryr dig? Och varför jag bryr mig egentligen framför allt..?
Jaja, irritationens nycker =)

Ohjaaa, va bra de gick!

Har nu precis kommit hem från Allégården och det gick ju väldigt bra där! Får börja intro imorgon kl 7. Så imorgon blire 7-15 och på fredag 7-13. Känns jobbit på de sättet att nu ska man lära sig en massa nytt igen o en massa nya rutiner i sådant som man ändå kan de mesta grunderna i fast samtidigt känns de ju förstås väldigt skönt att få börja jobba lite igen även om jag inte vet hur mycket jag kommer få jobba där förutom hela sommaren då förstås.

Nu tänkte jag spendera eftermiddagen med att försöka städa lite o kanske packa upp lite grejer.

See ya!

Energi o irritation..

Först och främst tänker jag ta en sammanfattning av gårdagen som var hyfsat aktiv och därmed hann jag aldrig skriva nåt. Tidigt ut till Alnö, till Cizzi där jag umgick med henne o Odin, surrade, tittade i gamla skolkataloger o drack kaffe. Pernilla o hennes lille 3 veckor gamla Liam dök upp vid 15 o de va ju kul o se hennes lilla också. Så där satt vi - 3 nära vänner från barndomen, allting annorlunda fast ändå inte.
Sen blev de middag hos Eva o Johanna innan ja åkte in till Ego för träning. Det blev jam-dans och sen gymmet med Mli darlingen som faktiskt chockerade och dök upp vilket jag trodde att hon inte skulle göra ;P
Va hemma vid 21:30..dusch, fika o sen bums i säng.

Idag har jag en typ intervju eller nåt på Allégården i stan så ska väl åka om cirka en halvtimme. Och idag är jag full av energi trots att jag faktiskt inte alls sovit så jätte bra. Inatt har jag drömt om M igen..och drömmarna ger mig dåligt samvete.. vet inte exakt vad dom handlar om men dom får mig att må dåligt gentemot M angående att jag träffat J nåra ggr. Och det är så irriterande att känna såhär när jag vet att det inte alls finns nån anledning och att det absolut är dags att gå vidare nu och bara släppa allting.
Det är ungefär som att minnena är rädd att som ska tyna bort, att jag ska glömma alla minnen med M.. men det kommer jag ju inte göra, det finns inte en chans att jag gör de så varför plågas på det här sättet?

Ikväll vill min Mli att ja ska dricka med henne men allvarligt talat så vill jag inte alls, har ingen som helst lust o då är det onödigt. Skulle hellre ligga o kolla på en film o kanske komma i säng i tid.. Men jag hoppas dom får roligt iaf =)

Jepp, nu ska jag göra mig iordning lite.

Ha en underbar dag allesammans!

Jamen goddag

Idag tog jag mig upp 8:30 vilket gjorde mig nöjd :)
Men de har varit onödigt tomt i sängen inatt, och det har nästan varit lite jobbit. Hua då va trist... emn men, lite sömn har jag fått o jag är ju pigg idag vilket är huvudsaken!

Nu måste jag typ packa ihop o sådär för sen ska ja åka ut till Alnö o umgås med folk.




Den här låten är bra tycker jag:



saknaden

Jag saknar dig redan...


Måndagen

Denna måndag har varit rätt slsö fast ändå gått snabbt. Jag har kollat på Melodifestivalen som ja missa i lördas o hållt på med annat datanördande, tagit itu me lite tvätt o surrat me Nina, mamma o Sonja. Sen har jag druckit kaffe o surrat med pappa o Britta hela kvällen - trevligt trevligt!

Imorgon blire förmodligen en bättre dag med mer aktivitet. Ska försöka ta mig upp i någolunda bra tid, åka ut till Alnö o träffa Cizzi o förhoppningsvis även Pernilla. Sen blire middag hos Eva o Johanna innan man ska iväg o träna med gostumpan Emilie! Det blir en bra dag imorgon, det känner jag på mig!

Nu ska jag verkligen försöka att komma i säng i tid men det brukar ja inte va nå vidare bra på, blir ofta rätt sena kvällar.. Kanske ska packa ihop lite grejer nu inför imorgon.

Ha de bra

Sömn är ju inte alls överskattat

Ibland brukar ja säga att sömn är överskattat o att ja klarar mig fint utan de. Men nu har jag tillfälligt ändrat mig. Sömn är bra och viktigt o inatt har jag sovit cirka 10 timmar men ändå känns det inte alls som jag är de minsta utvilad. Men det beror säkert på att det har varit en låång helg med sena nätter och lite sömn.

Idag får vi se vad man hittar på, känns som jag ska lägga mig med min bok bara o inte göra nånting.


Annars så måste jag ju också gratta min kära vän Nina som fyller år idag, GRATTIS GUMMAN! Snart ses vi o då ska jag ge dig massor av kramar :D Hoppas du får en bra dag vännen!

Lördagskvällen

den blev ju bra! jag hade faktiskt riktigt kul.. o diskussionerna va hur bra som helst. Filosofera mera.
Men ja va jävulskt slut o illamående nästan hela kvällen. Så det som kändes som tidig hämtning, som att ja åkte hem tidigt visade sig inte alls vara så. Och dessutom blev de lite körning av folk så 03:40 visade väl klockan när man va hemma.

Idag ska jag umgås med personer som gör mig glad, det tycker ja e bra :)




Favorit bilden från igår!

image40

Professionell.. vad?

Jaa, jag undrar vad man ska ta o bli proffs i? Att gå på krogen kanske, det känns så nu iaf. Men jag vet inte om det är nån direkt bra karriär i detta så jag tror jag skippar de.

image39


Igår blev man ju iaf full, inte sådär lagomt utan ett snäpp för full och idag undrar man vad man faktiskt höll på med igår.. men huvudsaken man lever o ingen e arg idag o alla mår bra vilket så verkar vara fallet :)
Jag vet egentligen inte vad jag kan skriva om gårdagen.. vad innehöll den? Förstås mig o Carolin som var huvudingrediensen.. sen innehöll den dans, slipsknutar, bugg, "givande" diskussion på gatan med okänd äldre man och sen också J och nån kompis till honom.
Ja, jag vet inte, det var en lyckad kväll tycker jag iaf! Vet inte om Carolin kände sig särskilt road men jag vet inte ja.. vi kan ju hoppas att hon hade någolunda kul iaf =)

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go



Ikväll äre ju utgång igen med Emilie, det känns mest bara overkligt eftersom man låg i sängen till 14 ungefär o då ville man fortfarande inte stiga upp egentligen.. de va ju så mysigt under täcket..
Jepp, men anyway, så blire säkert bra ikväll å! :D Ska ju va med go Mli så de blir säkert bra :) Och dessutom har jag ju lovat - girls night out ikväll så =)

Jepp, dags o göra sig iordning kanske...


Här finns de bilder från igår:
http://sweetie.bilddagboken.se




Myr-invasion och illamående

Så nu skriver jag igen, andra gången för idag..

Okej, jag o Carolin åkte på stan, fikade o gick runt lite. Jag hittade en skjorta som jag tog big size så jag ska kunna bara ha den och leggings typ.. den va hur snygg som helst o ja kallade den "såre ser ut som du lånat din karls skjorta".
Så den ska jag ha på mig ikväll är tanken när jag ska visa Carolin "Sundsvall by night".. eller nåt sånt.. :)

Nu när jag kom hem så ska jag slå igång datorn och på knapparna springer det runt en massa myror.. även på hela bordet, så nu sitter jag här fullt redo att ha ihjäl varenda en av dom med hjälp av en blöt trasa.. dom är överallt och dom små springer även in under tangenterna, så det är bara att hoppas att jag slår ihjäl dom där under nu när jag skriver. Jag har visserligen blivit förvarnad att de ska va myror här på sommaren - men äre faktiskt sommar nu??
Det är visserligen härligt vårväder idag men sommar? Nej, det tror ja inte på..

Något annat som är negativt är mitt illamående, vet inte vad jag ska ta mig till.. hoppas bara innerligt att det inte är magsjuka för då vill jag inget mer. Men jag måste krya på mig till kvällen - det måste jag verkligen!

Men nu kan jag faktiskt inte skriva mer för dessa myror har verkligen invaderat stället - have to go upstairs.

Ha en bra dag!
Hejdååååååå

Vin o surr

Oj Herregu va vi är bra på att surra ja o Carolin :D Vi surrade igår om allt möjligt, löste förmodligen till och med Världsfreden ;)  Trevliga sms som jag skulle låta bli att skicka blev dock ändå skickade men whatever.
Vid 1 gick vi o la oss och då va vi trötta även om vi kanske hade kunnat surra en stund till. Men vi somnade genast o därmed vaknade vi kanske vid 8:30 denna morgon.

Nu ska vi åka ner på stan o kika.. sen får vi se what's happening.
Och det bästa av allt: Nu är det i princip helg och denna helg blir bra tror jag! Nån kväll, ikväll eller imorogn kväll ska jag ut med Carolin vilket är en ny upplevelse för oss. Sen ska jag också få träffa nån annan person som gör mig sådär glad och nervös på nåt vis.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning. Det har varit great att umgås med Carolin iaf!

Den "great'a" dagen

Såå, jag va på stan.. där var det som vanligt - tråkigt! Träffade visserligen Linda.T som jag inte träffat på många år o det var kul o se henne o få veta att hon numera bor i Visby. Tjaaa, vad annars? Vet inte, befann mig på stan nästan 2 timmar o ärligt talat så tyckte jag att jag mest bara gick runt runt eftersom jag inte skulle ha nåt särskilt o det jag skulle ha hittade jag inte så de va ju som de va då. Men vin till min o Carolins kväll blev det åtminstonde :)

Nu ska jag bege mig en trappa upp o se vad familjen håller på med, sen är te väl att börja bege sig som gäller.



JAAA och Grattis syrran! Det var ju skoj att du fixade de, I'm so proud!


Jordin Sparks - Tattoo

Stop, admit that I'm wrong
And then change my mind
Sorry but I gotta be strong
And leave you behind

I can't waste time so give it a moment I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo


Ooooh what a great day this will be

Nu ska jag snart ner på stan o träna.. Gå på systemet oköpa vin inför kvällen som ska spenderas med härliga Carolin som anländer från bispen. Vi ska dricka vin o surra - like old times. hääärligt!

Imorse ringde dom också från ett jobb som jag sökt och jag ska dit nästa vecka på typ intervju, känns härligt! Sen har också Sonja ringt o hon skratta åt mitt numera svenska tal med norrländsk dialekt.. Förut när hon hört mig "snacka" har de väl mer blivit nå stockholmska eller liknande. Det var också jävligt svårt att veta om man skulle prata Jeppis dialekt med henne eller som jag gör här, men det blev mitt vanliga tal eftersom jag gjorde den slutsatsen att hon är ju faktiskt numera bosatt i Stockholm så de är väl bäst hon lär sig. :P Så skönt o höra rösten hennes så de va inte klokt.
Jaaa, Den här dagen börjar bra och lär sluta even better! So happy so happy!

Hejdåååååååå

strömavbrott

image38


Idag har jag varit sämst på att skriva här.. har haft strömavbrott o där for internet så de va borta hela eftermiddagen och när jag åkte hemifrån till bion så var internet fortfarande ur funktion.

Såå vad har jag att berätta? Nina ringde imorse när jag nyss vaknat o va super trött fortfarande, och hon surra o surra! :) Hon kommer hit i början av mars och tycker då att vi ska leka, men om det är tal om såna lekar som hon fantiserade omm imorse så kan jag bara säga att hon får fortsätta fantisera. ;P Fattar du de Ninni? :D

Jag va iaf flitig på förmiddagen med jobbsökandet, lyckades faktiskt söka hela 7 jobb av olika slag. Om man får nåt lär väl visa sig men jag har åtminstonde lagt lite energi på det med dessa CVn o personliga brev o allt vad det är som ska skrivas.
Strömavbrottet var lite störande här i eftermiddag men det gick ju över till slut vilket var good, undrar bara vad det hela beror på? Lär man väl få läsa om i tidningarna imorgon iofs.

Kvällen var bra, ett biobesök på Filmstaden och där har jag inte vistats på en vääälidgt lång tid, måste väl vara minst 2-3 år sen jag var in där så det var ju en ny-gammal upplevelse. Jag och min nyvunna bekantskap såg National Treasure 2 och även om jag konstaterade att första filmen var bättre så var jag mycket nöjd med detta filmval. Tacksam är jag också över att jag hade så bra sällskap med mig, trevlit trevlit.. =)

Nu ska jag lägga mig o läsa o hoppas på sömn.

Får se vad morgondagen bjuder på, om min älskade Mli har kryat på sig så vi kan åka o städa hennes lägenhet.

Gonatt o sovgott folket!

what?

Jaaa, vad ska jag göra idag?
Tänkte väl försöka få lite ordning på saker o ting, få nånting gjort annars känner man sig så himla överflödig. Har iaf sökt lite mer jobb o det är väl bara att fortsätta söka antar jag.

Imorogn ska ja väl träffa sötjäntan min Mli.. Hjälpa henne med lägenheten, det blir bra de =) Kanske man få rnåt vettigt gjort.

Har egentligen inget att skriva vilket är rätt boring.

Så vi hörs!

väckt av "lidande" hund

image37




Jag har tagit mig såhär långt iaf :) Jag har tagit mig upp ur sängen kl 8:15. Detta för att hunden Bosse lät som att hon skulle dö så jag flög upp ur sängen för att gå upp o kolla vad det var för fel.. direkt då jag kommer upp tystnar hon så inget fel där inte. Knäpphund!

Jag vet inte hur jags ka orka med resten av den här dagen, skulle va så otroligt ljuvligt att krypa under täcket igen. Men det är något jag antagligen ska låta bli. Lika bra man får nåt gjort idag nu, annars blire väl aldrig av. Och idag tänker jag sola, det var en evighet sen och jag tycker aldrig om mig själv när jag ser ut som världens blekaste, doesn't work for me.

Jaja, nu ska jag äta frukost. See ya crazy people!

nattinatti

Jag på juldan


Så nu tänker jag gå o lägga mig, försöka sova o inte läsa halva natten som jag brukar göra. För jag har BESTÄMT mig att imorogn kliver jag upp samtidigt som syrran och åker samtidigt som henne när hon ska på skolan. Då ska jag fixa de saker som jag så länge sagt åt mig själv att fixa. Nu får jag ta o skärpa till mig faktiskt med detta slöande. Slöa hinner man sen.

Ikväll har jag surrat med Nina. Och tidigare idag med Elina, härligt härligt. Hade också ett långt samtal med min mor vilket var nice. Syrran o hennes kille var här på middag - jag o Britta fixade tacos - de va väldans gottigott.. OCh kvällen har gått fint. Jag har spelat poker, surrat på msn och sen som avslut har ja o syrran precis kollat på en serie som jag inte sett förut som har namnet Private Practice. Det är alltså där Addison från Grey's Anatomy befinner sig numera. Yees, har väl inte mkt mer att tillägga då än Gonatt o Sov gott!

another day

uttråkad, det är ett ord jag gärna använder eftersom det är något som jag verkligen är nu på dagarna.

Imorgon ska jag få nåt vettigt gjort, det måste jag lova både mig själv och er nu.
För idag har blivit en slödag, tog o vilade mellan 11:30 - 13:00. Sen efter det har jag inte gjort mycket vettigt, kollat nå serier och inte mycket mer. Har visserligen plockat ur diskmaskin o städat upp lite men det får man inte många poäng för antar jag.

Nu skäller hunden så jag antar att någon familjemedlem är på inkommande. Syster kommer hit ikväll med hennes pojkvän på middag så då blire ju lite av det sociala idag iaf då.

Jag förundras över hur mycket kontakter jag tappat när jag befunnit mig i Finland. De personer jag skulle kunna umgås med, som är mina vänner bor i Stockholm, och Mia bor i Oslo så henne blire svårt att umgås med. Och kan man ringa till folk som man inte träffat på över 2 år? Jag har ju visserligen mina brudar i Sollefteå, men det är ju där de.. En bit dit å. Och Carolin som praktiserar i Bispgården - kom till Sundsvall nu, jag vill leka! :P

Jaja, nu ska ja hjälpa till med mat o diverse bestyr. Hej svejs!


Imorgon anländer denna underbara Sonja till Stockholm o det tycker jag är great, då får ja surra med henne hur mycket jag vill! Jag saknar mina älskade vänner från Finland.. Kom hit o lek med mig brudar! :D

Sonja o Jag på Juldagen

morrron trött!

image36


Nu blev jag super trött! en bok o lite vila..

Bojkotta den där hjärtedagen?

image35

Den där dagen som infaller den 14/2 varje år och kallas Alla Hjärtans Dag är inte en av mina favoriter. Detta är inte för att jag är bitter över att vara ensam för jag har bojkottat den minst lika mycket när jag varit kär o sambo. Så nää, varje år tycker jag det är sånt ståhej om denna dag.
Visst kanske det är bra att det finns en dag då vi ska vara lite extra snälla med varandra och ge varandra lite extra kärlek.. MEN.. är det inte så att vi ska visa varandra kärlek ALLA dagar om året??
Nu är det visserligen några dagar kvar till denna dag men ändå är det reklam och extraerbjudande från butikerna i princip vart du än vänder huvudet.

Jaja, et är väl inget att diskutera egentligen. Men på nåt sätt känns det inte som att den här dagen kanske tjänar sitt egentliga syfte längre (vad nu det var?), nu är det ungefär som med allt annat, ett sätt att tjäna pengar och ett sätt att bli lurad som konsument. Visst tanken finns ju där att vi ska visa vår käresta lite extra kärlek.. men jag vet inte.. tycker kanske att det skulle bli lite extra krystat bara.. ("endast min åsikt")
Exempel: Skulle min (icke existerande) pojkvän komma hem med blommor eller en present eller nåt i huvudtaget bara för att det är Alla hjärtans dag så skulle jag förmodligen bli förbannad. Okej, tanken är god.. MEN..
Krävs det verkligen att hela världen måste påminna honom om att han ska ge sin käresta något kärleksfullt? Kan han inte göra det någon dag när det finns en verklig anledning? Som det att man kanske lagat mat varje dag åt honom, eller att man städat, elelr bara varit en lojal flickvän.. eller kanske bara för att han älskar mig alla dagar om året lika mycket varje dag? Det skulle kännas som att han älskar mig lite extra bara för att nån har bestämt att "den här dagen ska vi älska varandra lite extra".

Nej nej, vet inte om nån nånsin kommer få mig att ändra tanke om denna dag.. men jag har mycket svårt att tro de..

Nu äre färdigt om detta ämne nåra dar ;P

Hejdååå och Gonatt!

Söndagkväll

Idag har varit världens slödag. Jag har legat o sett en massa avsnitt av Gossip Girl. Sen tog jag mig visserligen en promenad till Ica men de va inte nån vidare lång promenad.
Annars så har den hä söndagen varit som vanligt, en dag då tårar är nära för ingenting och man är lite extra sårbar på nåt sätt. Jag borde skaffa mig nåt att göra på söndagar så att man har nåt roligt att tänka på så man inte blir såhär underligt känslig.

Ikväll kommer visserligen min lillasyster hit och det ser jag fram emot. Ska bli skönt att träffa henne, och hon ska ju till o med sova över! Great!

Vi hörs people.



terror

Gårdagen blev rätt bra. Åt underbart god mat med pappa o Britta, rött vin o sen massor av kaffe efteråt eftersom tröttheten smög sig in. Vi surrade o surrade.. tittade på melodifestivalen o surra ännu mer. Katastrofalt tyckte vi att de va att den där Christer Sjögren gick till final, herregud!

Sen lyckades jag o Britta övertala pappa att vi skulle ner på stan.. Så vi åkte till Britta's och där lyssnade vi på mer eller mindre skön karaokesång ända till stängning. Ärligt tala, så okej, åldern är ju långt över min ålder men det är rätt kul ändå. "De äldre" är rätt grymma på att ösa o ge järnet. Och om dom är på en så är dom också lättare att avfärda än de killar som är i ens egen ålder. Rätt skoj faktiskt.

Igår försökte jag sänka min gard och inte tänka mig själv som "upptagen", försökte rent av vara trevlig i mina avhyvlingar som jag va förr i tiden. Jag lyckades rätt hyfsat, skällde bara ut en kille men de var för att han aldrig slutade tjata om att jag skulle passa "så jäkla bra på karaokescen, snygg och allt", då blev jag till slut förbannad och han fick höra både det ena och det andra och sen höll han sig borta.
Sen sänkte jag min gard så pass mycket att jag till och med lämnade ut min nr och det var det vääääldigt längesen jag gjorde. Brukar i vanliga fall köra med den där "nej, jag lämnar inte ut mitt nummer till vem som helst".. men denna kille var trevlig och frösökte inte med nått på nåt agerande sätt.. han va lite smånervös och jag tror han kanske va lite av sig själv.. Så jag sänkte mina knytnävar rätt mycket och han fick säkert ett leende av mig också de få 4-6 minuterna vi pratade.


Inatt var det terror. Sms på sms.. och jag blev till slut förbannad för att jag va så jäkla trött. En "kompis" som jag försökt få träffa ända sen jag kom tillbaka hit till sverige hör helt plötsligt av sig kl 04:30 på natten och vill träffas. Det är ju fasen otroligt.. På fyllan passar det men inte annars - nejdu, då får de va! Jag tänker inte riskera att han ska försöka nåt med mig, för mig är han en kompis och inget annat och grejar han inte de så då får de va.

Jepp jepp, nu blire lite mer Gossip Girl, är rätt trött idag faktiskt.

Hejdååå


Jag älskar den här låten och jag älskar folk på karaoke som dessutom sjunger den gudomligt.


Saturday

Lördagen har hittills varit bra, inge bakis eller trött eftersom man tog de rätt lugnt igår. Jag o bror va till bk som de så fint heter nu för tiden, och jag lovar att jag lät inte gå dit igen i första taget. Men vi dansa o ja träffa en del kända folk men annars så vare rätt slött.. Kul ändå att vara ute me brorsan! :)

Idag klev ja upp vid 11, duscha o greja o sen ha ja suttit o sett skidskytte med pappa, Britta o faster Yvonne som va här o hälsa på från Mjölby.
Ikväll blire god middag här hemma.. o sen får man väl se. Blir nog ett bra avslut på en lugn o skön helg iaf!

Yes, har inte mer att skriva egentligen. See ya!

Party-syskonen.

Nu sitter jag då här hemma hos min far med min bror som kommit på räls från Östersund. Det tyckte ja va trevligt! Så ikväll blire utgång "first time" för oss :D

Sååå, det blir säkert en bra kväll ska vi tro! Lite newbies båda två i den här stan men men.. Pappa är också nere på stan och även Britta som jobbar så jag tror vi klarar oss om det krisar!
Jag tror de blir en bra Party-Night iaf om allt går bra vill säga.

Yes yes, nu ska jag börja göra mig iordning.. See ya later!



Här kommer en förbild av oss.

image33




Och här är min bror all alone on the picture.

image34

Förlåt dig själv.


Det var en kille som sa till mig för 2 veckor sen att: "My, be inte om förlåtelse, inte förrän du förlåtit dig själv."
Han påstod att man måste kunna förlåta sig själv innan man ber m ursäkt till någon annan för det man förorsakat om man förorsakat nåt. Jag tänkte vid det tillfället att han hade helt rätt, men då hade vi båda också druckit en stor mängd alkohol.
Idag läste jag i en väns blogg att vi måste förlåta oss själva..
Är det faktiskt så det funkar? Måste vi förlåta oss själva för att kunna gå vidare och göra det bästa av situationen och livet? Jag tror faktiskt att det är så..
För vem vill gå genom livet i grubblerier och ångest.. Vem vill gå omkring utan att ha förlåtit sig själv för det man gjort eller inte gjort?

Men den stora frågan är sen: Hur förlåter man sig själv? Det är ju inte bara att säga till sig själv: "Jag förlåter dig". Man måste väl tänka igenom saken grundligt, förstå vad det är man ska förlåta och sedan kanske lära sig nåt av det?

Jag skulle behöva förlåta mig själv för det jag förorsakat Markus. Spelar ingen roll om han nån gång inte varit snäll mot mig så ger inte det mig någon som helst rätt att göra nåt dumt mot honom. Och jag tror jag svikit hans förtroende.. Ja ni Ser! Jag vet ju knappt vad jag gjort fel... ojoj..
Tur att jag tänker på detta ofta, för jag vill verkligen kunna förstå exakt vad det handlar om, leva mig in i vad jag gjort så att jag faktiskt sen aldrig gör om det.. Och.. så att jag kan Förlåta mig själv.





Såhär känns det väldigt ofta när tanken dras mot dig.


Jamen Hår o Grejer!

Dagen har varit tjolahej bra! :D Har ju spenderat den me världens bästa Mli :P

Jaaa, ska ja berätta om min alldeles otroliga dag? Tjaaaa, först då! Ja då va vi till Mli's blivande hem, där plocka vi upp lite grejer o dona. Sen när vi inte kom på mer att göra där just då så gick vi ner till salongen o Mli börja klippa o färga mitt hår. Håret blev goodie goodie, jag är nöjd! Men hon surra nåt om att de kanske inte va helt färdig än men men..

Ja sen då? Jo då va vi döhungriga så då åkte vi till Birsta.. I Birsta åt vi bakad potatis på Charm o man blev mätt o belåten, även de väldigt goodie.
Vad mer? Hmm.. ja vi gick lite omotiverat omkring i nå affärer o kika men vi började nog va rätt slöa båda två o kanske inte jätte positiva till affärer o kläder o grejer just då!

Nu ska jag iaf dricka kaffe o liknande. Får se vad som händer later.


Huomenta

Ja God Morgon!

Den här morgonen har de varit svårt o tungt att orka sig upp.. men jag lyckades till slut :)
Även denna natt som nästan alla tidigare nätter har Herr M.W dykt upp i mina drömmar o drömmarna blir bara jobbigare o jobbigare. Men det tar väl slut nån gång de å.. det man inte bearbetar dagtid bearbetas väl nattetid.

Idag ska jag väl träffa min kära Emilie och sen så tror jag att jag ska ner på Ego o fixa träningskort.
För allvarligt, jag blir galen av att inte göra nåt o de skulle va hur härligt som helst att börja träna igen!


Nu blire frukost, See ya!

Nu äre kväller

Ja nu börjar de va kväll o gonatt.. fast ja.. kanske inte riktigt än!

Jag ska ta o berätta för er att jag ikväll fick lite tid med min far, han blev mycket intresserad av min senare pokerturnering som gick halvbra ändå men ja hade lite otur då jag åkte ut på 178:e plats. Men pappa satt här som ett bra stöd o va me i matchen, skoj skoj! =)

Nästa vecka tror ja Mli ska fixa mitt hår o jag längtar. Är så sugen på att göra nåt spännande o kanske lite "galet" med håret.. så jäkla less på de nu.. Samma tråkiga färg o samma trista frisyr hela tiden. Tur ja ha världens bästa Mli, som jag litar på fullständigt vad gäller mitt hår.

Men redan imorgon ska ja träffa min go-tjej. Då ska jag få se hennes blivande hem, vi skulle väl dit o greja lite tror jag! Blir nice de! Härligt att ha nåt att se fram emot!

Annars så har jag fortfarande inte kommit fram till nåt angående VM i ÖStersund.. Skulle va skönt att inte åka dit också och bara va hemma, kanske ut o äta med familjen istället på lördag då Britta är ledig. Jaja, jag måste ju inte bestämma mig nu som tur är!

Nu borde jag gå o lägga mig om jag ska orka upp imorgon.. MEN.. jag har ett Prison Break avsnitt som jag nödvändigtvis verkligen vill se just nu.. Sen har jag också nå Gossip Girl avsnitt..
Och Gossip Girl är väl min nya favorit serie, även om den inte slår Californication, House o Grey's Anatomy.
Försöker även lära mig att älska One Tree Hill men det går segt.

Underligt ändå att jag aldrig hinner kolla på alla dessa serier som jag har på datorn - jag som inte gör ett skit på dagarna känns de som :P

Jaja, Natti Natti kära läsare, Sweet dreams.

Caffe Latte

Just nu är jag grymt sugen på en sån här underbart god Caffe Latte


image31




Men jag kommer få nöja mig med en helt vanlig kaffe för de sa just min pappa till mig :) Vi satt ikväll efter maten o försökte kolla på film men jag somnade hela tiden så jag gav upp, satte mig vid datorn o spela poker iställe men de gick inte särskilt bra de heller så.

Sonja ringde mig ikväll! Det gjorde mig mycket glad.. Härligt härligt o höra rösten hennes. Det fanns så mkt man skulle vilja säga o berätta om men de får vänta tills hon flyttat till Sverige vilket är nästa vecka.. då blire inte lika dyrt att surra i luren! Oj oj, ,min kära Sonja!
Jag saknar nog att surra med folk o allt de där sociala som man ändå skaffat sig där i Jakobstad. Här känner man sig bara ensam på nåt sätt. Har ju tyo bara familjen o Emilie här i Sundsvall. Det är lite boring särskilt eftersom Mli typ jobbar o sådär.. o det gör ju inte jag som ni alla vet!

Ajaa, nu ska jag upp o dricka lite kaffe, hoppas man vaknar till liv snart o sen blire en pokerturnering! See ya!

VM i skidskytte

Det börjar på fredag om ja förstått det hela helt rätt. Detta tar sin plats i Östersund och där bor min bror. Vidare så diskuteras det nu då att min bror ska få besök av sin syster, alltså mig under den kommande helgen.
Jag personligen har svårt att bestämma mig samtidigt som de förmodligen kommer va häftigt att vistas i Östersund under VM då det förmodligen kommer va så mycket folk från alla möjliga ställen o länder..

Mitt tvekande grundar sig i att jag inte vet om jag kommer få ut så mkt av att umgås med min bror o hans polare. Brorsan äre väl lugnt med men sen vet jag inte!

Nu äre mat som gäller!

Hejdåå

ännu en dag

Det är ännu en dag då jag inte har så mkt på mitt schema. Men, jag har åtminstonde tagit mig upp itid trots den sena natten igår. Och jag har städat o plockat lite, tagit itu med mina kartonger o fyllt i papper.
Funderar på en sväng på stan men känner ingen motivation o ork till det.

Har också fått en massa kläder än en gång av Britta som har rensat sin garderob. Det är ju alltid kul med kläder måste man ju säga!

Annars så går den här låten på högvarv nu!

Taylor Swift - Our Song


No Way

Det är nästan så jag tänker att jag absolut inte kan avslöja om min dag för er.

Visserligen va ja grymt duktig som steg upp tidigt imorse o allt, men vad spelar de för roll när man sen ändå inte får särskilt mycke gjort?

Okej, jag o Britta va till Ams o där skrev ja in mig o fick en massa papper med mig hem osv. Sen åkte vi till Birsta, Britta köpte skor o vi slog ihjäl lite tid där innan vi åkte till Brittas son m. familj i Bergeforsen.
Vi kom hem därifrån vid 13:30 tiden kanske o då gick ja o satte mig här framför datorn.. Försökte se ett One Tree Hill avsnitt men somna på stört! Sov lite mer än 2 timmar o vakna när de va matdags.

Efter maten till nu ha ja jobbat stenhårt för att lära mig hur man ändrar utseende på denna blogg o annat diverse som man surfat iväg på då på samma gång.
Nu borde jag gå o lägga mig så man kommer upp i tid imorgon.. men Why?

Allvrligt, No Way att jag tänker fortsätta va arbetslös! Bored!

Imorgon blire jobbsökning på allvar!

Natti Natti. Och du, jag saknar dig!

Gooooooooooood Mooooooorgon!

Väckning 8:00, Yeees!

Idag ska jag på arbetsförmedligen, hör o häpna! Känns så vemodigt så de inte e klokt. Men igår verkade alla ense om att jag ska skriva in på på arbetsförmedligen idag bara för att få nå bidrag som dom har eller nåt, ja Tjolahopp va skoj! Jaja, kanske lika bra de.. men ändå.. jag kan lova att de inte knns jätta bra! :)

Nu ska ja iaf kila upp o äta frukost, sen blire Birsta o ett besök hos Mattias med Britta.

Hejdå

morning

jaaa, denna morgon har jag ringt o ringt o ringt om jobb. Fick tag på ett ställe men de andra som ja ringt som en galning till har det gått sämre med.. Inget svar, inget svar..

Har iaf fått min ansökan till skolan färdig o idag kommer den att postas av mig.

Nu ska ja kila iväg till syrran. Hejdå

Kärlek

Kärlek är en så svår och invecklad sak ibland, men emellan åt kan kärleken vara något som upplevs som underbart! Kärlek är också något som vi påstår at vi aldrig skulle kunna leva utan men som vi också har svårt att leva med. Kärlek är en hel massa saker..
Framför allt är kärlek något som framkallar starka känslor av olika slag...


Inatt mår ja sämre, förmodligen pga gårdagens bravader. Min bakfylla brukar ofta komma ganska sent men idag trodde jag ärligt att jag inte skulle bli bakis i huvudtaget.
Jaja, det är inte direkt så jag mår skit nu heller, lite halsbränna o sådär bara.. kanske det är mycket sömn som saknas också? Kan de va..

Annars så inser jag på nytt timme efter timme, dag efter dag att jag är "upptagen". En del av mitt hjärta som har med kärlek att göra har inte släppt taget om känslan; "att vara kär".
Det är så konstit, så svårt att erkänna. Men ärligt talat så tänker jag erkänna nu, inte bara för mig själv eller nån annan utan för er alla..
Det räcker med en bild på M, eller en doft som påminner om han, eller att ett av våra minnen gör sig påmind.. egentligen räcker det med en tanke på han så blir jag varm o glad i kroppen, den där starka känslan dyker upp, men sen.. sen kommer också en ledsam känsla. Känslan att de e för sent, att de e över.. o att jag ändå bara har obesvarade känslor.. Men konstit nog kommer inte känslan "ge upp"... och på nåt sätt skulle jag känna att den känslan skulle vara välkommen..
Alla säger åt mig att de e dags att gå vidare, och ja, det vet jag o det har jag gjort på många sätt. Men bara så att alla är införstådda med det här - Jag kan inte styra över mina känslor, har inte hittat "On/Off" knappen än, men jag lovar att säga till då/om jag hittar den.
"Ge upp" känslan skulle vara välkommen eftersom jag är less på att va den stressade sura "bitchen" som jag kanske kan uppfattas som i vissa grabbars ögon. Jag vet själv att jag emellan åt är rent av otrevlig bara för att alla mina misstankar leds direkt till att dom är ute efter nåt mer. Och ibland blir jag nästan irriterad om nån ens frågar vad jag heter.. "varför vill han veta de?".. "vill han prata med mig igen??".. och direkt så blir tanken: "usch, lämna mig ifred, stick härifrån!".
Ibland lyckas jag dock behärska mig och jag är inte alltid otrevlig, men jag är heller inte särskilt ärligt utåtriktad o "lättfotad" (eller vad man ska kalla de) som jag en gång i tiden varit.

Allt detta för att en del av mig tillhör fortfarande M.. fortfarande känner jag det som jag kände då för 2 år sen när vi först träffades.. "spelar ingen roll vad han nånsin skulle göra så skulle jag ändå alltid älska han". Visst kan man bli besviken o sårad.. men den äkta kärleken ser längre än så.. den ser själen..

that's it for now.

Godnatt

Petter, berätta vart du kommer ifrån!

Gårdagen var bra! Ja o Mli började här, sen skjutsade min pappa ner oss på stan till en inflyttningsfest. Där var de massor av folk o god stämning o de blev bara mer o mer folk under kvällens lopp.
Gick mot stadshuset vid 23:30 o då va ja stressad, livrädd att missa min kära Petter. Dessutom hade ja börjat mått dåligt då ja druckit vin efter alla cider. Anyway, vi hade tur för tjejen som vi va på inflyttningsfest hos fixa så vi fick gå i "VIP" kön o kom in före alla andra, mycket nice! :D
Där inne så var det fullt med folk, helt helt galet! Jag banade min väg så långt fram mot scen ja kunde komma o faktiskt "mutade" mig längre framåt vilket visserligen funkade :)

Dj Sleepy kom ut på scen, sen också Petter o Miki. Dom kördelänge o jäkligt bra, det var otroligt vilket drag de va på scen o på golvet! Jag var totalt euforisk och näst intill gråtfärdig stundom, helt underbart! :)
Senare dök AFC upp på scen o de va ju hur grymt som helst. Jaa, hörrni, det där va helt klart allt man kan tänka sig.. han körde inte bara nån enstaka låt utan dom körde i säkert nästan en o en halv timme, så jäkla nice!

Det blev en sväng til Oleary's också, men där va de rätt dött måste ja säga.. Inte alls samma drag som på stadshuset.

Idag då? Joo, de e fint! Jag slutade ju dricka vid 23 igår så idag mår man ganska prima.. Tog ett varv förbi Subway inatt på vägen till Britta's o de känns faktiskt nice även idag. När ja kom hem drack ja några glas vatten.

Summa summarum av kvällen var att de va en perfekt kväll, inte för full, jäkligt bra spelning av grabbarna, härlig förfest, bra människor och sen dessutom var stadshuset imponerande.


Jag kommer senare att uppdatera min bilddagbok men de kanske dröjer en stund för det är lite knas me internet på in dator.
Jag tog ju ändå 275 bilder igår varav 198 typ va på spelningen :P

Soon very soon

Snart så dyker min Mli upp o de ska bli nice! Kul o va me Mli en kväll måste ja säga! :)
De va så längesen vi riktigt pratade o sådär o man har väl egentligen inte så mkt koll på vad som händer i varandras liv så därför blir de nice med en helkväll me världens bästa Mli!

Annars idag så tycker jag de ha varit värsta slödagen hittills. Fattar inte vart tiden yckats tagit vägen. Jag har läst nån tidning, löst lite sudoku, ätit mat o sen nu har ja varit ute på en promenad med Britta o Bosse. Annars ha ja inte gjort mer o jag steg ju faktiskt upp tidigt imorse. Jag har inte ens kollat på tv eller nånting. En underlig och seg dag som gått åt till ingenting.

Blir förmodligen en bra kväll iaf, har lyssnat mycket på Petter igår o idag för att ladda upp lite inför hans uppträdande ikväll! Soo nice!


Jepp jepp, nu tror ja att ja ska dricka lite kaffe så ja inte blir så trött senare ikväll.

Ha en bra kväll alla!

Tjolahopp!


Idag är de lördag! Helt fabulous!

Jag ska idag ut med min kära Emilie o de va ju en evighet sen.. de e nästan så ja e lite nervös men whatever!

Det blir säkert hur bra som helst, yes yes!


Inatt led jag av "mardrömmar" eller vad man ska kalla de.. Jag har vaknat massvis av ggr då saknaden gjort sig påmind i mina drömmar o människor som jag älskar mycket från det kära landet Finland har dykt upp som ett gäng gubbar i lådor. Men det är ju bara att bita ihop, försöka trycka bort känslan för de e ingen idé att grubbla för mycket eller att deppa ihop över att jag flyttat tillbaka hit där jag kanske inte trivs till 100% ännu.

Men klart man tänker på dessa underbara människor jag lärt känna i Finland, det har ju varit mina närmaste en senaste tiden och dom har blivit mer än bara vänner - som en familj nästan.. Och nu sitter man här, visst de e skönt att bara ta de lugnt, bo hem-hemma, o bara slappa, lägga sig tidigt, stiga upp tidigt.. Men surret, jag saknar surret med mina vänner..
Jag har ju inte de där samma med nån här hemma än.. kanske det kommer tillbaka men än så länge har jag det inte o därför saknar man allting lite extra!

Men jag är inte negativ, bara realistisk o de skulle väl va konstigt om man inte saknade saker o ting just nu.
Nej nej, nya tider hägrar, och det kan inte va annat än positivt! :D Eller ja, det handlar ju om inställningen.

Sen ha ja också ett löjlig litet problem att komma med, kan inte bestämma mig för kläder inför ikväll. Försökte få Mli's hjälp igår men hon va lika ovetande om sin aegen klädsel så där bet man i sten.
Men det kanske ordnar sig, har ju några timmar kvar att fundera.






I Miss You All.







Yeeess

Jaa, ännu en dag har passerat i detta land kallat Sverige.

Jag o Britta tog en promenad ner på stan som tog hela 40 minuter! Hääärligt :) Sen blev de stan o fixa några ärenden. Efetr en lååång stund på stan så träffa ja Emilie o JOhan - systemet o sen till Entré o hämta biljetterna.

När ja kom hem så hade pappa hämtat in dator o de tycke rja känns helt underbart! Min alldeles egna dator :D


Nu ska ja slänga nå kläder i tvättmaskin, sen blire kaffe o after eight med pappsen.

HejdååÅ!

RSS 2.0