Underbar


Bra!

Nu är tvätten färdig tvättad och hängd på tork, Lucas kläder är rensade, sängen renbäddad och förrådet sorterat. Nu väntar jag på att Lucas ska vakna för mat och sen tar vi en promenad till affären.
Vädret är underbart och det känns bra att Lucas varit ute stor del av dagen även om inte vi varit det.

Ha en bra lördag!


Sovstund

Medan jag fixar i tvättstugan och Jacke sorterar papper ligger Lucas och sover skönt på balkongen!


Rensa

Idag ska jag försöka hitta en kartong att stoppa ner Lucas kläder i. Det är dags att rensa bland hans kläder nu när han till och med börjar växa ur 62 och har börjat använda 68.


Skönt

Det känns otroligt bra att klockan bara är strax efter 10 och vi har hunnit med 50 minuters promenad, jag har plockat i ordning tvätten, ätit frukost och hunnit se ett avsnitt vampire diaries.

Vädret ute var underbart. Det blåste lite kallt men solen värmde underbart skönt :) gick på affären för att handla men dom hade inte öppnat än så vi får ta en till promenad sen.

Nu sitter Lucas och leker med Jacke i sängen. Mina pojkar <3


Solsken

Kunde inte låta bli att gå ut :)


Bilder

Har ju såklart tagit en massa bilder på underbara Lucas idag också.


Inte oväntat

Den här snön som kommer nu måste jag säga var väntad. Jag är inte ett dugg förvånad eller less över det. Våren har visat sig väääldigt tidigt i år och det är klart att det ska komma lite snö fortfarande. Vi har inte ens gått in i april månad så än kan det komma fler "bakslag" :)

Nu ska jag kolla på en film med Jacke.
Ha en bra kväll :)

Sova gott

Jag vet en kille som kommer sova väldigt gott inatt - det är Lucas! Han sov bra på förmiddagen men sen har han tagit minimala powernaps under dagen och han har varit väldigt trött men inte velat somna riktigt. Bara att hoppas att det inte blir alltför jobbigt för han att somna ikväll nu då. :)

Helgen är till största del helt oplanerad och det känns riktigt skönt. Ska satsa på och laga nån god middag imorgon tror jag och sen titta på finalen av Gladiatorerna. Sen har ju jag tvättstugan imorgon 14-21 också. :) Men det känns skönt att vi inte har några storartade planer. Sen åker Jacke till sthlm igen på söndag och blir borta tills onsdag kväll.
Har inte mycket planerat dom dagarna heller utan tänkte ta det lite som det kommer. Det enda jag planerat är att på måndag ska Lucas vaccineras kl 14 och efter det tror jag att vi åker ut till Jessica och äter middag.

Nu ska jag se om jag kan få Lucas att somna.

Ha en skön kväll och helg! :)

Härligt

Jag tycker faktiskt om såna här dagar då man hunnit med en massa saker :) Jag känner mig skönt slut i kroppen nu och det ska bli jätte skönt att sätta sig i soffan och slappa lite innan vi går och lägger oss.

Dagen började på ett underbart sätt.. Lucas låg med sin hand på min arm och när jag slog upp ögonen tittade jag rakt in i hans. Han låg så nöjd och bara tittade på mig, precis som att han bara låg och väntade på att jag skulle vakna :) Det är ett mycket skönare sätt att vakna på än dom morgnar man vaknar av att han börjar skrika.
Vi klev upp vid 8 och sen vid 9 somnade både jag och Lucas på soffan och sov nästan 2 timmar till! :)

Vid 13 tiden tog vi en promenad bort till Linda för en fika följt av en riktigt härlig promenad i solskenet!

Efter middagen tog jag med mig Lucas och åkte ut till Ica Maxi och handlade så Jacke skulle få sitta hemma i lugn och ro och göra en uppgift till skyddsombud kursen han går.

Nu har Lucas precis somnat och jag är tacksam för att vi haft en så härlig dag tillsammans :) Han har till och med gapskrattat en stund i eftermiddag och det värmar ju verkligen i hjärtat. Underbara son! :)


Riktigt bra

Dagen har varit kanon, har hunnit med massor och Lucas har såklart fått vara med :)


Blä

Vädret är helt underbart bortsett från att det blåser stormvindar! Man blir galen tror jag. Varje dag blåser det lika vidrigt.. Inte alls roligt promenad väder.


Cooling

Såhär cool såg Lucas ut i söndags då vi åkte till birsta i solskenet :)


Efterkontroll

Efterkontrollen gick bra och den nya barnmorskan va trevlig så då kändes det helt okej.

Annars har eftermiddagen varit jobbig.. När jag skulle gå och lämna Lucas hos Britta medan jag skulle på MVC så hände det en liten olycka. Jag klantade mig när jag skulle bära ut Lucas i hårdliften och tappade greppet om ena bandet.. Som tur var så bar jag nära golvet så när hårdliften föll på sidan så rullades Lucas ur den. Han blev rädd, jag blev räddare men allt gick bra!
Har gått och tänkt på det hela eftermiddagen och haft ångest men det gick ju som sagt bra, det är det viktigaste.



Vår kille


3 månader

Idag blir våran lilla kille 3 månader :) det är svårt att tänka sig att han var en pytte liten bebis. Särskilt med tanke på att han väger 7 kg nu och är 64 lång.
Han växer verkligen jätte fort :)

Idag är vädret skit så det är väl bäst att man passar på att dra ett varv med dammsugaren.

Klockan 15 ska jag på MVC för efterkontroll och cellprov och jag försöker att inte tänka på det för sånt där gör mig nervös.




Götta

Allt som går att stoppa i munnen är bra! :)


Vikt & Längd


111228 Födelse: 3722 g, 52 cm

120104 1v: 3790 g
120112 2v: 4180 g, 55 cm
120119 3v: 4495 g, 56,5 cm
120203 5v: 5160 g, 58,5 cm
120214 7v: 5325 g, 60 cm
120229 2 mån: 5700g, 61,5 cm
120327 3 mån: 6995 g, 64 cm
120424 Snart 4 mån: 7655 g, 68 cm


Magträning :)


Pampers vs libero

Vad använder ni för blöjor? Pampers, libero eller något annat märke? Och varför använder ni det?


Denna vecka

Den här veckan har jag faktiskt något inplanterat nästan varje dag!

Imorgon är det föräldraträff på BVC kl 17.
På onsdag ska jag på efterkontroll på MVC kl 14.15.
Torsdag ska jag träffa Linda och om tid finns kanske jag lånar bilen och åker nånstans. Jacke ska nämligen vara ledig så.
Fredag är inget planerat.
Lördag ska jag tvätta.
Söndag är oplanerad.

Känns faktiskt bra att ha lite smågrejer inplanterat nästan varje dag :)


Huset

Vi budade ju på ett hus och ny kan jag meddela att det inte blev nåt. Vi hade satt en gräns hur långt vi ville gå men det var andra som gick längre så vi stannade.
Det är bara att kolla vidare nu och se vad som dyker upp. Tur det inte är så bråttom :)


Pass

Lucas va riktigt duktig när det skulle fotas för passet! Han blev så himla gullig :)
Och dom behövde bara göra två försök för att få ett bra kort där han titta in i kameran.


Mammasamtal

Mammasamtalet gick ju bra. Blev inte så mkt prat om mig ändå efetrsom jag mår bra och inte har så mkt att prata om. Det blev däremot lite prat om Lucas och om vad vi bör tänka när vi åker utomlands om några veckor. Hon hade inte mkt att säga om det heller.. hon tyckte att vi kunde vaccinera han mot hepatit B på måndag då han ska på 3 månaders vaccinationen. Vaccinet mot hepatit B kostar 145 kr och det kan det ju vara värt tycker jag. Hon sa att dom jobbar för att få in det som ett rutinvaccin för barn men än då länge är det frivilligt.

Mamma har varit snäll och varit här med Lucas under tiden jag va bort på BVC och då har jag kunnat fixa med tvätten i lugn och ro också. Perfekt, Tack för det! :)

Nu i eftermiddag ska vi ner på polisstationen och fixa pass åt Lucas. Det känns ju som att det är dags för det eftersom vi ska åka snart.

Colombiana

Ikväll har vi kollat på filmen colombiana och den va faktiskt sevärd!

Dagen har varit riktigt bra och det ska bli skönt att sova nu.

Imorgon ska jag på mamma samtal på BVC kl 13 och under tiden kommer mamma hit och ska umgås med Lucas. Jag tror inte jag kommer ha mycket att säga på mamma samtalet och jag tror inte jag är i nån riskzon för depression.. Men det är såklart en bra grej ändå tycker jag! :)

Godnatt och sovgott!


Övertrött

Efter några timmar i birsta då Lucas varit vaken hela tiden så kom vi till Jackes föräldrar och Lucas blev trött. Han va så trött så han grina och skrek bra länge.. Till slut hämtade Jacke vagnen och så fort vi la ner han så tvärslockna han.
Nu sover han ute på verandan och om jag får gissa så kommer han sova en stund nu.


I birsta


Att det känns så svårt

Jacke föreslog förra helgen att vi skulle fixa barnvakt och gå på bio nån kväll och jag vill så gärna säga ja till det men det är svårt.
Tanken på att lämna bort Lucas i ens några timmar känns omöjligt. Även fast jag vet att vi har flera personer som gladeligen skulle ha han och som vi borde kunna lita på så känns det svårt.
Det sjuka är att jag på nåt vis känner att jag inte litar på någon alls.

Man får väl träna på det här med att vara ifrån han och ta korta stunder i taget då det krävs :)


Bara lördag

Den här dagen har sprungit iväg!

Vi har varit och fikat hos Jackes föräldrar och sen har vi spenderat eftermiddagen med mamsen. :)

Morgondagen är än så länge oplanerad så vi får se vad vi hittar på, men vi brukar inte ha problem med att sysselsätta oss :)


Dålig

Jag har varit hemskt dålig på att blogga nu i 2 dagar..
 Här kommer iaf några bilder :)











Hos farmor och farfar


Helg

Äntligen helg :)

Tänkte att jag ska försöka övertala min sambo att ta en promenad idag! Skulle vara skönt med frisk luft :)


Dagen i bilder typ :)


Pappas pojke

Mysigt med pappa hemma igen! :)


Pappa är hemma!

Lucas sitter och surrar med pappa som precis kommit hem! :)


Vackrast


Hos mormor


Onsdag

Idag ska jag och Lucas spendera dagen i Timrå med mamma. Blir väl en promenad eftersom vädret ser ut att vara helt okej :) jag ska bara mata Lucas, duscha och sen åker vi.

Ikväll kommer Jacke hem och även om det går jätte bra att vara hemma själv så blir det skönt att få hem han!

Ha en bra dag.


Tröttis


Bilder


Bilder


Bus

Bus hemma hos Emilie :)


Godmorgon!


Varje dag

Varje dag med dig är en gåva :)


Men tack!

Igår kväll satt jag o kände mig lite orolig.. fick för mig att lucas skulle ha en dålig natt och inte sova för han somnade så tidigt igår och sov så tungt. Han åt iaf sista svängen vid 22.30 och då gick vi och la oss direkt efteråt..
Jag var chockad imorse när jag vaknade och såg att klockan var 7.45! Jag fick alltså sova nästan 9 timmar inatt i ett sträck! Jag tror inte ens jag vaknat just nåt under nattens gång.. Annars så brukar jag alltid vakna till lite nu och då för att Lucas rör på sig men inte inatt. Underbart! :)

Jacke åkte till Sthlm igår på kurs och kommer hem först på onsdag kväll.. Jag kommer säkert ha fullt upp under tiden han är borta för då får jag passa på att utnyttja bilen som jag annars aldrig har på dagarna :)
Idag ska jag åka ut och hälsa på Jessica en sväng och sen vette tusan vad man ska hitta på.. Jag tänker inte göra som jag gjorde då han var i Gävle för nån vecka sen. Då hade jag fullbokat schema varje vaken minut nästan och var helt slutkörd efter dom där dagarna. Ska ta det lite lugnare den här gången :) 



Sötnos


Maratonet fortsätter..

Mitt maraton med vampire diaries fortsätter :)
Det kommer nog inte ta så jätte lång tid för mig att se ikapp typ 3 säsonger :)


Skön lördag

Det har varit en bra lördag måste jag säga! :)
Började ju dagen med 2 avsnitt Vampire Diaries, städning och fixande här hemma. Sen har jag varit med Elina och hennes syrra på stan, lunchat och surrat.
Ikväll har vi främmande av Emil och Elina åkte precis härifrån. Det är så sällan vi träffas nu för tiden och vi pratar inte alls lika ofta heller men det kommer det säkert bli lite ändring på framöver. Och det blir ju perfekt i sommar då vi är lediga, då kan vi ju åka ner och hälsa på utan att behöva kolla upp när vi är lediga samtidigt :)


Present

Dom här fina kläderna och leksaken fick Lucas av Elina idag :)


Sovstund

En skön sovstund på balkongen medan mamma städar lite.


God morgon

Glad och surrig som vanligt.


Som en evighet

Förlossningen känns som en evighet sen men då jag tittar på bilderna därifrån så blir jag illamående. Fy sjutton va äckligt de va! Usch usch usch.

Tur det här vackra lilla knytet kom utav det :)





Perfekt rutin

Nu har vi fått in en perfekt rutin här hemma.
Lucas äter vid 19-20 tiden och sen somnar han oftast vid 21 tiden. Han får sista målet mat vid 23 tiden och sen går vi och lägger oss för natten. Sen sover vi hela långa natten till 7.00 - 7.30 och kliver upp för dagen då.

Jag har alltid varit en morgonmänniska tidigare men de sista 6 veckorna i graviditeten ändrade mig. Då var jag ju hemma hela tiden och började sova länge på dagarna. Så det är jätte skönt att vi har vänt tillbaka det här nu. :)
Sen när Big Brother säsongen är slut så kan man ju gå och lägga sig lite tidigare. Det är bara pga det som jag är vaken till efter 23 nu. Fast ja, det passar ju bra med Lucas rutiner också :)


The Vampire Diaries

Jag är såld på serien. Har redan hunnit se ett avsnitt den här morgonen och nu ska jag titta på ett till tänkte jag innan jag får nåt gjort idag.
Satt och letade efter en bild att lägga upp här nu och när jag satt och tittade på bilderna blev jag glad och nervig i kroppen.. det här är en sån där serie som man kan gå runt och tänka på och som man kommer kunna se om och om igen. Vad är det egentligen med vampyrer som är så fängslande? :)



Helg

Kvällen igår var skön. Jag fick med mig Jacke på en kvällspromenad som var väldigt uppfriskande och sen satt vi och glodde på tv till strax efter 23 då vi gick och la oss.

Idag ska jag träffa Elina och det känns jätte kul! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men om vädret ska fortsätta vara såhär fantastiskt så bör vi kanske vara utomhus. Får se vad Elina känner för att göra :)

Härliga vår! :)


Underbart

Nu känns det verkligen som att Våren är här! Solen värmer ordentligt och vinden är svalkande skön. :) skulle kunna vara ute hela dagen idag!


Nörd

Jag är verkligen en serienörd och nu när jag sett alla avsnitt som finns av revenge och dom flesta av mina serier har mid-season brake så var jag ju tvungen att hitta nån ny serie. Det fick bli Vampire Diaries för den har jag sett sporadiskt på tvn och tyckt att den verkar okej och dessutom har Jessica pratat varmt om den :) Två avsnitt har jag hunnit se och jag tror absolut att jag kommer fastna för den :)

Blev tidigt idag.. klev upp strax efter 7 och det känns jätte tidigt men det känns skönt också! Jag har ju sovit riktigt bra så jag kan inte klaga :)
Idag är vädret helt fantastiskt så idag måste vi gå ut!

Tävla


Jag tävlar hos mlish.se om ett valfritt smycke från silveroutlet.se.
Tävla HÄR du med!



Härligt

Tog en promenad bort på BVC där jag tänkte gå på drop in och och väga Lucas men det var så mkt folk när jag kom dit att jag inte orkade vänta. Så istället tog jag en timmes promenad och hade sån tur att solen tittade fram :) Riktigt härligt var det och svettig blev jag!

Fick även ett roligt besked om att Elina kanske kommer upp i helgen. Har inte träffat henne sen julhelgen så jag ser verkligen fram emot det. :)

Ska det hålla i sig?

8 timmars sömn utan att vakna inatt också. Det kanske är den nya rutinen. I så fall blir jag glad. För även om jag är trött nu så har jag ju fått bra med sömn och det är lagom att kliva upp vid 7.30 :)


Bvc

Imorgon är det drop in på BVC mellan 10.00 - 11.30 och jag tänkte att vi ska gå dit. Jag har ju inget bättre för mig och är nyfiken på vad Lucas väger nu och hur lång han är.
Det känns som att han har växt jätte mycket sen sist! :)



Bilder


En hel timme

Det blev en promenad på en hel timme och det var grymt skönt! Det känns skönt nu också för nu känner jag mig pigg. Hade jag satt mig i soffan efter maten så hade jag helt dött av tror jag.
Det var en välbehövlig promenad både för mig och Lucas :)

Nu ska jag ta hand om Lucas och ta på han pyjamas sen ska jag sätta mig i soffan och glo på tv.

Ha en bra kväll gott folk! :)

Kvällspromenad

En kvällspromenad efter maten skadar ju inte! Det är riktigt skönt ute. :)


Äsch.

Var in på MVCs hemsida nu för att kolla när man kan komma i kontakt med dom. Tänkte att jag skulle ta kontakt med min barnmorska för efterkontroll men så ser jag att min barnmorska slutat och att det börjat en ny. Det känns skit jobbigt faktiskt.. jag vet ju att det inte spelar nån roll men jag hade gärna gått till barnmorskan jag haft under hela graviditeten. Segt.

En ny gemenskap

Jag har upptäckt en sak nu när jag fått barn.
Man blir helt plötsligt delaktig i en sorts gemenskap bland alla andra människor som har barn. Det är ju inte så att jag skaffat mig just nå nya vänner eller så men jag vet på nåt vis att dom finns där ändå..

Det är en känsla som är svår att förklara..
Man känner sig som en del av något fast man egentligen inte aktivt är delaktig eller har ändrat så mycket i sin umgängeskrets.
Man vet att om man undrar över något, är osäker på något så finns det massa människor som vill komma med råd och vara till hjälp.. man vet att man inte är ensam på något konstigt vis. :)

Lyckat

Låg och tänkte på en sak igår kväll som är ganska lyckat..

Jag har 3 riktigt nära vänner: Emilie, Elina och Jessica och vi får alla fyra barn ungefär samtidigt - ganska sjukt egentligen! :) Det var ju inte direkt så att vi alla planerade att skaffa barn nu.

Jag fick Lucas 28 december. 2 veckor senare, den 10 januari fick Emilie sin Klara.
Elina är beräknad till slutet av maj och Jessica ska ha sitt andra barn i juli.
Babyboom i min umgägeskrets - det gillas :)

Besök

Det har varit en bra dag.
Jag låg och vilade en stund på soffan med Lucas imorse och sen startade vi dagen. Mamma kom och hälsade på en sväng och drack lite kaffe. Efter att hon hade åkt gick vi ut på en rask promenad och tyvärr så ledde denna raska promenad på 45 minuter till att jag fick skavsår så imorgon måste jag försöka hitta ett annat par skor att ta på mig!
Det var konstigt ute idag.. egentligen var det inte kallt men jag växlade mellan att svettas och frysa hela tiden. Jackan var nog för varm men jag skulle ha haft en halsduk på mig för det drog kallt.

Jag vet så väl att jag måste skärpa mig på dagarna och försöka ta mig ut en stund varje dag för både jag och Lucas behöver det. Och mamma påpekade idag att det syns på våran hudton att vi är inne mycket.. även det är jag väldigt medveten om, jag ser grymt tärd ut och ser verkligen ut som att jag är i behov av dagsljus och frisk luft. Problemet som egentligen inte är nåt problem är ju att jag tycker det är så förbaskat tråkigt att vandra omkring planlöst bara för att gå. Men samtidigt så brukar jag oftast njuta av det då jag väl tar mig utanför dörren!

Nu ska jag börja förbereda lite inför middagen. Blir fläsk med löksås idag :)


8 timmar!

Igår åt Lucas sitt sista mål vid 23:30 och sen sov han till 7:30. Han sov alltså 8 timmar! :)
Jag va förstås ändå upp vid 5:30 för jag trodde han skulle vakna då.. så jag va uppe en halv timme och fixade mat åt han, pumpade osv. Men det var ju bara att  gå och lägga sig igen för Lucas sov gott han. Skönt!
Det konstiga är väl att jag är helt slut även fast jag fått sova så bra.. Jag är ju van att lägga mig igen efter matningen och sova några timmar. Nu känns det lite dumt att lägga sig igen när klockan är 8:30. Men vi får se.. jag kanske lägger mig och vilar nåt ändå. 

Ha en finfin dag!

 

Mumsigt

Det ska slickas och smakas på allt man kommer åt! :)


Bud

Nu har vi bestämt oss för att lägga ett bud imorgon på huset också får vi se vart det leder.


Nice

Dagen har varit grymt skön!
Jag har kollat på 5 avsnitt av revenge och sen vid 15.30 så gick vi bort till Britta för att hon skulle vara barnvakt medan vi gick på en till visning.

Kvällen har vi spenderat hos pappa och Britta där vi fick middag också :)

Nu ska vi sova!
Godnatt! :)


Bästa


Gymmet

Nu börjar han uppskatta gymet på riktigt! :)


Schampo och balsam

Jag brukar köra med lanzas healing moisture men emellan åt kan jag inte motstå att testa nåt annat. Den här gången då jag beställde från lyko så blev det dom hör två som fick komma hem till mig.
Har inte en susning om ifall det är nå bra men det ska jag ta reda på! :)


Storm

Synd att det blåser storm ute för vädret är ju jätte fint! :)

Jag ska istället roa mig med att titta på revenge och tvätta. Skulle ha tvättat i lördags men var alldeles för slö för att hålla på med det :)
Nu ska jag ta sonen i bärselen och gå ner i tvättstugan.


Inte dåligt

Det ser så otroligt skönt och avslappnat ut :)


Sömn

Det har varit en grymt skön natt.
Lucas åt vid 23, somnade strax efter och har sovit till nu strax före 6 :) nästan 7 timmar!
Jag hoppas innerligt att hans sov rutiner håller i sig för det funkar utmärkt tycker jag! Visst är jag trött ändå hela tiden men egentligen går jag inte klaga :)

Nu ska jag rapa Lucas och sen sova nån timme till!


Gonatt

Efter en skön kväll med kvällsbad och slappande så ska vi nu äntligen sova :)

Godnatt och sovgott!


Pulka

Vi tog en repa på barnens hus och där fyndade vi den här babypulkan som har kostat 179 kr men nu hade dom 50% på vintergrejer. :)


Presenter

Idag har Jackes pappas kusin med man varit i Sundsvall och hälsat på. Så vi har spenderat dagen i Bydalen med bara en liten avstickare till birsta.

Det här fina fick Lucas av besökarna :)


Sömntuta

Söta lilla sömntuta :)


Mello

Vi verkar vara typ dom enda människorna i Sverige som inte har sett ett enda avsnitt av melodifestivalen. Vi har följt gladiatorerna istället varje lördag och funnit de väldigt underhållande :)


Lån

Vi fick lånelöftet beviljat så nu ska vi bara ta oss en rejäl funderare och prata igenom det här.
Det är som sagt ett stort beslut att ta..


Seg

Vi har haft en skönt seg dag och bara slappat :) Lucas väckte mig vid 8 och efter det har jag legat på soffan hela dagen och kollat på tv!

Nu ska vi snart skärpa till oss och åka och handla lite. Sen ska vi nog fortsätta kvällen med att inte göra ett jota.


Revenge

Bestämde mig idag för att börja se serien Revenge som jag missat då den gått på tv. Så idag har jag sett 3 avsnitt och den verkar mer än lovande! Så ännu en serie att fördriva tiden med :)
Man trodde att man inte skulle ha så mkt tid nu när man har barn men det är ju fel, man har massor med tid då han sover. Och även när han är vaken så kräver han inte mkt, han ligger gärna i babygymet eller gungan.. och ofta sitter han i mitt knä och bara tittar sig omkring.


Linslus


Lucas nya stil

Nu för tiden ligger Lucas med benen uppåt hela tiden nästan. Han har inte upptäckt sina fötter än men benen är helt klart av intresse :)


Produktion

Min mjölkproduktion sinar mer och mer.. Dom senaste dagarna har jag pumpat flera ggr men bara fått ut cirka 150 ml på en hel dag. Och 150 ml är ungefär vad Lucas äter varje måltid..
Det är nog bara en tidsfråga innan mjölken är slut helt och hållet.. och det känns ju såklart lite surt men samtidigt så är det som det är. Jag tänker inte lägga ner nån större energi på att fundera på det här. Han mår ju bra på ersättningen han får nu så det är ju skönt att veta! :)

Nu ska jag ta och städa lite här hemma innan jag sätter mig och slöar. Känner mig sjukt seg idag också men det är nog tills tor del vädret som gör att det känns segt!

Sen väntar jag med spänning på ett samtal från Jacke som borde få svar på lånelöftet idag. Jag tror dock inte att vi kommer få nåt lånelöfte för dom kunde inte beräkna det på mig eftersom föräldrapenning inte kunde räknas som stadig inkomst.. Så dom skulle bara beräkna på Jackes inkomst. Jag skulle stå som medsökande men stå som att jag har 0 kr i inkomst och det känns ju inte jätte positivt.
Jaja, vi får se vad dom säger.

Foto

På photobox.se fär man en gratis förstoring av ett foto och jag var bara tvungen att beställa en förstoring.. så får vi se hur det blir så kan man kanske beställa fler förstoringar sen :)

Jag beställde en förstoring på den här bilden.



Besök

Idag tvättar jag och ska städa lite..

Ikväll kommer Johanna och hennes kille Erik hit och hälsar på. Det va längesen ja träffa syrran så det ska bli nice :)




Mysiga snutte

Den här snutten har snabbt blivit en favorit att mysa med :)


Naglar

Det är ett ständigt klippande på dom här små naglarna. Dom växer som ogräs :)


Lundmyr of Sweden

För några dagar sen var det rea på allt för föräldrars hemsida så då passade vi på och beställde några bodys till Lucas :)


Dagens middag

Dagens middag är inspirerad av en maträtt som Jessica bjöd på för några veckor sen. Jag har iofs inte så stor aning om hur hon gjorde den och vad hon hade i så jag har hittat på lite eftersom och hoppas på attd et ska bli gott.

Det är en typ kycklinggryta med dragonsås som serveras till bandspaghetti.
Min rätt innehåller idag:
- Kycklingfiléer
- Creme Fraiche
- Grädde
- Cream cheese örter och vitlök
- Salt och peppar
- Dragon
- Röd paprika
- Små cocktailtomater

Nu ska vi se om det smakar bra :)

Älskling


Jobba

Jag är väldigt kluven i det här med om jag ska jobba eller inte. Jag har funderat på att lägga mig tillgänglig och kanske kunna jobba en söndag då och då eller nåt. Men samtidigt vill jag inte lämna Lucas så tidigt. Jag vill vara hemma nu medan jag kan och får och han är liten.
Jag har iaf försökt logga in på kommunens hemsida men det funkar inte. Jag verkar inte finnas i systemet alls så idag har jag hört av mig till dom och frågat varför jag inte kan logga in.

Vi får se hur jag ska göra med det här. Det skulle vara skönt att jobba nån dag i månaden för att få träffa folk och prata om annat än barn-mamma saker och pengarna är helt klart välkomna ner i plånboken... Eftersom jag inte ammar så är det ju inga problem att lämna Lucas med Jacke.

Huset

Som ni kanske vet så har vi ju kikat på ett hus som vi blivit ganska så förtjusta i..
Igår ringde mäklaren och berättade att säljarna hade hittat ett nytt boende och var väldigt mån om att få huset sålt. Så han undrade väl om vi ville lägga nå bud eller så.. Och det vill vi men saken är den att vi inte fåt nåt svar från banken än så vi måse få det innan vi kan säga varken bu eller bä.

Vi satt iaf och diskuterade saken igår och försökte komma fram till vad vi faktiskt känner för det här. Det är ett enromt beslut att ta och det känns rätt skrämmande. Vi rabblade fördelar och nackdelar och kom nog fram till att fördelarna är fler och större än nackdelarna.

Vi ringde banken igår och dom skulle ringa upp men än har jag inte hört nåt. Får se om Jacke har haft tid att ringa igen under dagen idag. Skulle vara skönt med ett svar så vi kan ta nåt beslut snart :)


Ej aktiv

Har inte alls varit någon aktiv bloggare de senaste två dagarna.

Igår var jag med Jessica en stund och tog en kort promenad i halkan. Det va skönt att komma iväg lite och umgås med Jessica. Det är så sällan jag hälsar på henne eftersom det är så sällan jag har bil...

Jacke kom hem igår kväll och det va skönt. Få lite hjälp med Lucas och sällskap. Lucas är inte ett dugg krävande och roar sig rätt bra själv men det är ändå skönt att ha Jacke som kan busa lite med han emellan åt :)

Idag har jag inte fått ett jota gjort.. jag har haft sprängande huvudvärk och frossa så vette sjutton vad som varit galet. Men jag tog en värktablett för en stund sen och det känns faktiskt som att huvudvärken håller på att lätta. Ska göra ett ryck nu snart innan Jacke kommer hem och åtminstone starta diskmaskin och kanske bädda sängen. Men känner mig seg..


Gym

Det är inte ofta som Lucas tycker om babygymet men jag lägger han där lite nu och då för ibland älskar han det! :)


Inköp

Detta fick Lucas idag :)


Stiliga killen


Fullt ös

Dagen har varit full av aktivitet.
Vi har varit i birsta med Emilie och klara och sen va vi på BVC också där klara skulle vägas och mätas.

Nu är vi i Timrå hos mamma och Lars, ska äta middag här och umgås lite.

Barnen har varit lugna och snälla i princip hela dagen som vanligt :)
Det är så skönt nu när Lucas blivit lite äldre och kan vara vaken och nöjd med att ligga/ sitta och titta på alla lampor och saker vi har runt omkring oss.


Nu

Nu har jag lämnat Jacke på tågstation och står på stan och väntar på brorsan!
Ska åka hem till mamma och hälsa på en sväng. Var jätte längesen jag och Lucas träffa henne.


Solo

Efter fem timmars sömn vakna sonen, precis som vanligt och jag klagar inte :) snart ska vi lägga oss och sova vidare några timmar.

Ikväll vid 18 ska vi skjutsa Jacke till tåget.. Han ska åka till Gävle på kurs och kommer hem igen på onsdag kväll.
Det kommer gå bra för jag kommer nog ha ganska fullt upp men jag kommer också sakna han. Det är skönt att ha nån som löser av på kvällen. Och att sitta uppe själv på kvällen kommer nog också kännas konstigt.

Nu ska jag rapa Lucas, sen ska vi sova vidare :)


Busen


Hos farmor och farfar! :)


Vi 2.


Älskade :)

Jacke har tagit Lucas inatt och det tackar jag för! Jag klev upp vid 9 med Lucas och Jacke sover än. Han kan behöva sova ut en morgon! :)

Idag ska vi till Jackes föräldrar och fika med halva släkten :) Jackes mamma fyller ju år i veckan. Jag ska ta och göra mig i ordning så det inte blir så stressigt sen när vi ska iväg.



Trevligt

Det blev en bra kväll, trevligt att dricksen några glas vin och umgås! Var hemma vid 22.30 så det blev lagomt sent :) var dock jäkligt sugen på att stanna längre men känner nu att jag tog rätt beslut i att åka hem :)

Nu ska vi sova, Godnatt! :)


Kärlek

Mina fina killar! :)


Taggs till

Snacka om att jag va trött, har sovit som en stock i 1,5 timme!

Nu ska jag försöka tagga till lite och göra mig redo för ikväll! Hade varit lite skoj att följa med ut också men det får bli nästa gång. :)


Slö

Jag ska ta en sista sväng ner i tvättstugan nu och sen tror jag faktiskt att jag ska lägga mig och vila en stund så man orkar med Lindas 30 års fest ikväll :)


Härliga vagn :)

Lucas är dom dom flesta andra barn och älskar att sova i vagnen :)


Härligt

Va precis in och pratade med Jacke och vi kom överens om att vi ska ta en promenad ner på stan, Jacke tänkte klippa sig. Under tiden kan jag och Lucas gå på Apoteket och ica.
Vädret ser fantastiskt ut så det ska bli skönt! :)

Nu ska jag dricka kaffe och hänga tvätt innan det är dags att få på Lucas nå kläder.

Ha en fin dag! :)


Väckning

Lucas väckte mig och jag skyndade mig upp för att fixa mat åt han innan han blev tvärhungrig och börja grina.. Jag har fixat mat till han, startat tvättmaskin, diskat, pumpat ur brösten och kokat kaffe. Såhär sött sover han! :) han lurade mig bara..


Shopping

Det blev stan idag ändå, vi trotsade stormen och promenerade ner ändå och det är jag glad för! Det var riktigt skönt ute trots blåsten. Solen värmer verkligen :)
Blev lite shopping och en fika med Maria och Celinne.

Jag började med att byta en body som Lucas fick av Britta på sin 2 månaders-dag. Han hade fått en av farmor redan så därför bytte jag.. Det blev den här fina gröna barbapappa bodyn.


Storm

Tyvärr så blåser det storm idag så vi skippar stan. Maria kommer hit istället :)

Nu ska jag göra oss iordning.
Ha en bra dag!


Fina


Kläder

Dom här fick också följa med hem ikväll! :)


Shoppa

Vi var modiga nog att åka ut på babykvällen på Barnens hus och jag lovar er att det va helt sjukt mycket folk men det kändes inte så kaos artat.. det gick lugnt till fast vi fick ju stå i kö i en timme typ :)

Vi fick iaf med oss 5 bodys hem och en bilbarnstol.
Vi köpte en Acta Graco Cosmic comfort S som i vanliga fall kostar 3200 och var nu nedsatt till 1899. Så vi är nöjda! :)

Nu ska jag kolla på Big Brother!



Välbehövligt

Det blev en promenad på nästan 2 timmar och det var verkligen välbehövligt! :) Det var svettigt att gå upp och ner i backarna med tanke på slasket och isen men det var väl värt mödan.
Hoppas det blir lika bra väder imorgon då vi ska gå ner på stan. Jag älskar solen, den ger sån energi! Det känns faktiskt lite som vår men man ska inte bli lurad, det kommer säkert kyla och snö snart.


Solen

Skön förmiddag. jag har kollat på senaste One Tree Hill och Gossip girl och nu ska jag ge sonen lite mat innan vi beger oss på en promenad. Solen skiner och vi kan behöva en dos av frisk luft! :) Vi behöver dessutom handla lite så vi tar en sväng förbi afäären också.

Imorgon ska vi ner på stan och fika med Maria. Ska bli trevligt! :)

Ha en fin dag!


RSS 2.0