ont i hjärtat

Ibland saknar jag dig så mycket så det gör ont i hjärtat.
Nu är en sån stund.

Bara att bita ihop, right?

över 2 timmar

Har suttit i över 2 timmar nu med skolböcker och inlämningsuppgifter. Har fått 1 ½ uppgift gjorde men nu struntar jag i de.. orkar inte mer. Känns inte heller som att ja ha lust att sitta o plugga hela lördagskvällen.
Visserligen har jag inte mycket annat för mig men.. :)

Blir nog en skön kväll.. God mat blir de, fläskfilé o potatisgratäng, kanske ett glas vin så man vaknar till lite! :)
Sen hoppas jag på att bara kunna ligga i soffan o slöa.

Hoppas ni har en bra lördag kväll!

smärtan..

Smärtan jag känner idag över att vara ifrån Jacke lindras faktiskt av det faktum att jag älskar han så sjukt mycket och mer ändå..

Jag är en bra tjej och tänker inte ta åt mig v nå bullshit msom nån bara kommer på från tomma intet.
Jag vet att jag är en bra tjej och att jag skulle göra vad som helst för Jacke precis msom han skulle göra vad som helst för mig. Vi är lyckliga och vi litar på varandra, that's enough.. Bara så ni vet :P


Nån bild då.

     

Dags att skriva

Ja det är helt klart dags för ett inlägg igen nu.. har skrivit mycket på datorn senaste tiden men det har mest varit mail till Jacke.. Har börjat skriva på kvällarna bara för att jag saknar han så mycket o då känns det iaf som att jag kommunicerar lite med han genom att säga godnatt i mailen.

Igår va vi ut, jag o Johanna. Gick bra de! Rätt skoj va de också faktiskt.. Vi dansade så vi blev svettiga och jaa, inte vet jag de va väl de. Tyvärr så blev Jacke lite less på mig idag då jag är så sjukt social med alla han o jag känner. Men jaa, det är stenlugnt nu iaf och jag kan på sätt och vis förstå hans reaktion och jag tror han förstår mitt agerande ganska till fullo. Vi lyckades till och med skratta åt det nyss så då äre väl lugnt :P

Det är konstigt att ha han där nere, att inte veta hans sinnes stämning även om han oftast säger hur de känns o hur de är där nere. Men han verkar få se mycket.. mycket som för oss är konstigt att se.
Jag är så stolt över han, vilken merit..vilken upplevelse och erfarenhet! Hoppas bara han orkar med allt.. :)

Ikväll va de tänkt att vi skulle ha myskväll men de blev inget så får ta de nån annan gång då.. kanske nästa helg? Hur som helst så är ja bara hemma nu, har just slagit igång en tvättmaskin o bäddat o plockat lite. Kanske man ska plugga ikväll om de inte dyker upp nåt annat? Hade dock varit nice med en påse godis o en film ikväll tycker jag.

Nä nu drar jag !
Ha en bra kväll folket!

This day

Ja faktum är att först nu strax efter 16 på eftermiddagen tog jag mig i några vanliga kläder.. Har gått i pyjamas och morgonrock fram till nu. Visst är man fantastisk ? =)
Har varit rätt skönt iofs.

Denna dag har jag: fixat julklappar, betalat räkningar, bäddat rent i sängen o tvättat. Samt kollat på både House och Fringe. Surrat med Elina i telefon över 1 timme. Yeees :)

Har grym huvudvärk, beror säkert på att ja inte druckit nå kaffe.. shame on me!

Nu ska vi snart ner på Blå Kina o äta hela family, blir nice de även om jag inte är nå jätte förtjust i kina mat.
Nu drar jag! Hoppas ni andra haft de bra idag!

från Festen hos Micke i fredags.

Jag står på mina egna ben

Jamen titt på fasen va bra de går! Jag står fortfarande på mina egna ben, har inte fallit i nån depp-grop. =) Har inga planer på de heller. Jag känner mig så sjukt positiv att jag till o med funderar om detta verkligen är jag...? Jag brukar inte alls vara positiv, särskilt inte när det är något som drabbar mig själv.
Då brukar jag försöka få situationen att framstå som mycket värre än den egentligen är..men denna gång så får jag den att framstå som så ljus o lätt. Det underlättar faktiskt.

Idag ringde Jacke o väckte mig o skönt va väl de, annars hade jag sovit hela morgonen..uscha, fattar inte varför jag inte tar mig upp när klockan ringer..

Hur som helst så va de great att prata med Jacke både igår kväll och imorse. Han har de bra i Afghanistan och kommer säkert trivas. Han upprepar gång på gång att maten är bra så den är tydligen väldigt bra :)
Skönt att höra att han har de bra iaf.. Det är ju ahns tillfälliga hem nu ett tag så...


Ja själv så är man här hemma i vinterkylan och ska ta o börja fundera över julklappar..
Bläääää, jag tycker verkligen inte om julen. Men jag tänker inte ta mitt upplägg om varför jag inte tycker om julen här för då kan ja få en massa motsägelser eftersom dom flesta älskar juletid och det unnar jag dom. Önskar jag också kunde uppskatta den på nå vis.
Nog skrivet om det för annars kommer mitt upplägg om allt som är hemskt med jul.

Jepp, nu ska jag äta frukost. Sen blire att plugga idag tror jag! :)

Ha en bra dag!



Bild från i fredags då vi tog ett glas vin innan festen hos Micke.

Inte nå vidare

Har inte alls sovit nå vidare inatt.. vaknat 2,4 och strax före 6.. känt mig lika pigg och orolig varje gång, legat o kollat på klockan.
Tur jag är värdelös på geografi..annars hade jag väl legat o försökt räkna ut vart Jacke befann sig. Dom har några timmars flygresa kvar än ..hoppas det går bra.

Det va inte så tungt när han åkte igår, kändes som en vanlig måndag egentligen..men visst fällde jag några tårar..klart jag gjorde. Men efter det så tog jag mig samman o allt va lugnt igen.
Dock så satt jag hela kvällen igår som i en bubbla, kändes inte som jag hade nån lust med nånting, allt kändes så otroligt tomt.

Jag är världens osocialaste människa just nu, det vet jag.. och det är just därför jag inte orkar sitta i telefon :) Jag vet att alla ringer bara för att ni tycker om mig :P Och jag ska svara, men ni är så härliga för ni ringer allihopa på samma dag och jag har bara inte velat eller orkat.

Jaja, nu är det nya tag och jag måste försöka komma igång med vardagen så fort som möjligt så jag inte blir en mycket deprimerad människa som låser in sig i ett rum, för så känns det nu.

Så idag är det första skoldagen på 4 veckor!! Ska bli rätt kul faktiskt :)
Har saknat klassen och skolan o allting. Hörde dock att vi har en kort dag..bara till12. Vi får väl se hur det blir med den saken, brukar ju ändras hela tiden.

Jepp, ha en bra dag nu folket! Det ska jag ha på skolan.

Idag är dagen D.

Japps, helgen har passerat..Jacke åker idag. Om cirka 4,5 timmar försvinner han ifrån mig för att åka till andra breddgrader och uppleva andra människor och kulturer.
Det känns försvånansvärt lugnt faktiskt. Kanske för att vi verkligen tagit hand om varandra denna helg och inte släppt varann ur sikte.
Lördagen var så mysig. Jackes föräldrar va på personalfest och ja o älsklingen va bara hemma. Delade en flaska vin till tacosen vi lagade tillsammans. Sen låg vi med varsitt vinglas i bubbelbad med fönstret öppet, och det bara ångade om det varma vattnet. Där låg vi o kollade på 2 Californictaion avsnitt. Sen avslutade vi kvällen, nybadade med att se en film.
Så himla mysigt :)

Igår va vi i Birsta en snabbis, sen en sväng till sjukan och sen hem. Det va en skön dag.. god middag med efterätt med Jackes parents. Och sedan Wallander innan de va bedtime.


Idag åker han.
Han åker faktiskt idag. Och det är blandade känslor. När jag verkligen tänker på vart det är han ska eller på hur länge han blir borta så känns de tungt. Men mest så tror jag att jag faktiskt bara har accepterat detta, just för tillfället i alla fall.
 Jag unnar han detta. Och det är nästan så jag är på nå vis avundsjuk...(mycket lite dock:) Jag har alltid velat åka o se en annan del av den vackra värld vi lever i. Möjligtvis inte alls som soldat..men att göra en insats. Det är nåt man sedan kan vara stolt över att man gjort.


Sorry mina vänner för att jag är och har varit så osocial. Har som sagt haft telefon avstängd större delen av helgen och då jag haft han igång har jag inte haft nå ljud på och jag har inte svarat som vissa av er kanske märkt.
Men det har varit skönt. Jacke har inte heller pratat något i telefon nästan..fast han har ju nästan behövt göra de, prata med alla innan han åker. Men han har faktiskt inte gjort de...inte såsom jag skulle gjort iaf :)

Nej..nu är det slutskrivet, jag ska se hur det går för älsklingen med packandet o de.

Ha en bra dag!

So thank you

Avskedsfest för Jacke igår hemma hos Mickes pappa på Södermalm. Många tjejer, färre killar.. huvudsaken va att Jacke va där och att han ville ha mig där. Mycke surr om Afghanistan, inte konstigt och inte jobbit heller för den delen. Rätt skönt att höra andras åsikter och få andra synvinklar på saken.
Jag var översocial som vanligt, pratade med alla, sprang hit o dit, städade, plockade, strukturerade upp ett system med glas o tomburkar o gud vet vad :)

Idag ska vi ha mysdag jag o Jacke. Vi ska bara hänga med varandra, fixa middag ikväll, kanske ett glas vin..? Bada bubbelbad och mysa. Hur bra som helst tycker jag :)

Så fantastiskt de du sa igår älskling: "Ikväll är jag med mina kompisar, imorgon med mitt liv, på söndag med familjen.
Du ska va med hela helgen för du är min bästa kompis, du är mitt liv och du är min familj."

Idag hålls telefonen avstängd, precis som igår större delen av dagen.
Stör ej.
Idag är det livet som gäller.

3 dar kvar

känns som ja bara vill grina...3 dar kvar innan han åker. uscha..
jag biter ihop för hans skull..

grinade mycke igår så idag ska ja försöka låta bli..

do it.

Igår på morgonen bestämde jag mig för att skärpa till mig. Jag skulle vända tillbaka dygnet genom att inte vila någonting på hela dagen hur trött jag än kände mig..annars somnar jag helt enkelt inte på kvällarna. Sagt och gjort. Så igår va allt som vanligt igen, vid 22 tiden va ja så trött så trött. Somnade nog inte förrän strax efter 23 men vad gör de? Jag är uppe -pigg o alert nu iaf!

Idag känns det som en fantastisk dag.Och det kan tänkas finnas flera orsaker till de.
1. Jag har tagit mig ur myskläderna och har normala kläder på mig.
2. Jag dödade en spindel i mitt sovrum imorse utan att skrika o grina som jag brukar.
3. Jag ska på stan, sola och fika med Anja o Amadeus.
4. DET BÄSTA! Jacke kommer hem :D

Nu är jag hur som helst hungrig o ska ta o slänga i mig nån frukost innan ja ska göra mig iordning för stan. Dröjer väl en timme eller 2 tills ja ska på stan men de e ändå skönt att vara startklar.

Ha en fantastisk dag mina vänner! :)




   

Stay with me

Idag skulle egentligen min kära Jacob anlända till hemmaplan ign men icke! Nån smart person där nere har bestämt att dom ska jobba imorgon också så han kommer hem 1 dygn senare! Vilket resulterar i att vi nu bara kommer ha 3 dagar tillsammans innan han åker...3 dagar!
Usch, jag skulle vilja lägga mig under täcket o grina men försöker hålla mig upprätt istället. Blir inte bättre av att man tycker synd om sig själv.

Vi får väl försöka göra det bästa av dessa dagar bara.. men det går ju bort rätt mycket tid på fredagen för då ska Jacke uträtta en del saker som faktiskt är måsten innan han åker och jag kan inte vara med då. Sen på kvällen ska han ha en stor avskedsfest hemma hos nån kompis..då får jag visserligen vara med och det lär jag vara även om jag skulle vilja ge Jacke den tiden med sina kompisar för sig själv.
Hur som helst så är det strängt förbjudet att vara bakis på lördagen har jag bestämt! För då har vi kommit överens om att vi ska ha en mysdag.. vi ska ha middag, dricka ett glas vin, bada bubbelbad, prata överdrivet mycket och bara ta vara på varandra.

Det gör så jäkla ont att skriva om det här, jag vill bara grina för jag vill inte bli själv, jag vill inte att han ska åka till Afghanistan. Jag orkar knappt prata med någon, vill inte gå utanför dörren, vill inte möta verkligheten.
Och igår fick jag ett utbrott på Jacke, jag blev riktigt arg!
Jag gick på stan o han ringde, jag svarade inte, va stressad nog som de va - livrädd att träffa nån ja kände - men så ringde jag upp efter en stund eftersom jag tänkte att de kund eju vara nåt viktigt han ville säga.
Vads om hände sen vet jag inte, han pratade på om oviktiga saker och jag blev mer och mer stressad av att lätsas gå på stan o vara glad. Så jag blev arg, vansinnigt arg, irriterad för att han inte hade nåt viktigt att säga. Stackaren.

Sen kom jag på att det gör att jag går runt o är så inåt skogen späänd är ju för att jag hela tiden låtsas att de e lugnt, de e lugnt att han åker. "Jag klarar mig".
Det gör jag säkert! Jag klarar mig säkert. Men just nu kan jag inte påstå att jag är okej med det och just nu kan jag inte påstå att jag mår bra av det. Och jag orkar inte låtsas. Så är det.

Jaja, slutskrivet. Ger er en låt också som jag bara älskar!

Ironik - Stay with me



Den har passerat

Helgen då både Sonja o Jacke varit här har numera passerat.
Det blev en bra helg! Vi var ju på julshowen i fredags, den va nice! Det va jag, Sonja, Johanna,  Linnea, Eva och Maria som va på showen och jag tror vi allesammans va nöjda! :)

Efter showen åkte jag, Johanna och Sonja ner på stan, blev BK men herregud va tråkigt de va, antingen så va man bara uttråkad o då ville man dansa men på dansgolvet blev man blåslagen så det gick inte. Nää, det går inte att vara på det där stället om man inte är riktigt packad. och sen musiken! Värdelös! ojojoj.. Ja, inte alls skoj.
Jacke kom dit iaf o vi gick till Subway o köpte mat innan vi tog en taxi hem. Skönt att vakna på lördagen o känna att man i princip varit nykter och därmed va utvilad.

Lördag kväll blev dock av en helt annan kaliber. Jag blev full, ännu mer full och jätte full. Var dock på bra humör nästan hela kvällen, höll ut ända till slutet då jag fällde nån tår eftersom jag kom till insikt med hur nära det är tills Jacke åker. Men tårarna torkades och vi kilade till Max o köpte härligt god mat! :)

I Söndags låg vi till 15 ungefär, då tvingade Jacke mig upp ur sängen. Sen blev det inte mycket gjort den dagen, vi hyrde 3 filmer, åkte hem till Jacke och såg iaf 2 av dom. Sonja somnade en svääng så de tror ja va ett mindre bra betyg för filmen men men :)

Jaaa, känner att texten inte direkt flyter bra och det känns som jag inte har mer att berätta. Försöker ändå skriva så mycket som möjligt här så ni vet att jag lever o sådär för på prathumör är jag inte. Är inne i en period då jag lätt skulle kunna stänga av telefon. Och det har inte alls med er mina kära vänner och göra utan det är bara det att jag trivs så bra med att vara hemma, göra det som behövs och det jag själv vill. Och inte behöva prata om nånting med nån. Så skönt att bara va i tystnad helt enkelt.

Nu ska jag sätta igpng o städa o njuta av tystnaden som lagt sig då Sonja o Jacke inte är här längre.

By the way, ska berätta att det är 6 dagar kvar tills Jacke åker så ni inte behöver fråga. Det är ju en så tråkig fråga att svara på. :)

Han är äntligen på hemmaplan

Ja, min kära Jacke är äntligen på hemmaplan! :)
Han kom igår kväll och sedan dess har vi spenderat varje sekund med varandra, hur underbart som helst! Det är bara att njuta medan man kan :)

Idag har vi varit på stan och i Birsta, Jacke har shoppat och jag har bara hängt med. Han har också planerat inför lördagen och det verkar som dom ska få kul! :)

Nu är vi hemma hos Jacke, blir väl middag snart och sen får vi se vad vi gör fram till 20:30 då vi ska på bio och jag äntligen ska få se Bond filmen! Jag älskar verkligen Bond och har tjatat om detta sen filmen kom! Lycklig nuja! :D

Imorgon anländer Sonja, och det ska bli härligt att umgås med henne en stund innan hon sen i december flyttar tillbaka till Finland igen. Ska bli skönt att få surra med henne en massa. :)
Det passar dessutom perfekt för jag har haft lite "mardrömar" några nätter på senaste tiden.. om tiden i Finland, allt skit som hände och hur illa jag mådde av vissa händelser.. ska bli skönt att få prata med Sonja om det eftersom hon var där och kan förstå vad jag pratar om på ett annat sätt än vad någon annan kan.

Just ja, imorgon ska vi också på en julshow i Nordichallen som heter Christmas with. Vi har fått biljetter av snälla Britta! Ska bli nice! :)

Nä, nu ska jag umgås med älsklingen.

Ha de gött!

varför?

Varför känns de så tungt att ta sig till gymmet? Här hemma kan jag minsann göra en massa styrkeövningar, ta långpromenader eller försöka mig på en joggingtur, bara jag har rätt motivation. Men gymmet, det känns så långt borta, är jag lat?

Vaknade för cirka 40 minuter sen, kunde inte somna om.. sen dess har jag dock inte fått mycket gjort. Några situps o sådär, fr jag kände för de. Nu ska jag duscha, sen blire frukost.

Idag ska jag på stan med Anja o fika :) Det blir kanon de!

Hejdå

Frisk luft skadade inte

Det jag nån gång hört var sant! Frisk luft skadar inte :)
Jag va på en promenad upp på berget, tillo med sprang lite för jag fick sån energi. Det blev en skön promenad/joggingtur. Det var kallt men uppfriskande ute.

Nu är jag svettig och hungrig. Så tänkte ta o trycka i mig en frukt o sen duscha.

Hej svejs!


STOOLT =)

Ja nu är jag overkligt stolt över mig själv! Klockan 9:30 satte jag mig med alla mina papper om kursen Arbetsmiljö och säkerhet. Och jag skrev och jag sökte fakta och jag funderade och jag ringde jobbet. Jag skrev mail till Arbetsmiljöverket och jag var verkligen så otroligt motiverad och idérik vad gällde egna reflektioner och att hitta fakta.
Så NU är jag klar med denna kurs, tack och adjö :) Hoppas bara jag blir godkänd men det tror jag. Känns iaf helt overkligt att det bara tog någon timme att sammanställa en hel kurs. Dessutom har jag lärt mig en massa saker.
Det är sjukt kul att plugga. I love it!

Imorgon kommer älsklingen hem och därför känns det liksom extra skönt att ha pluggat en massa, fått göra ifrån mig en del grejer. Jaaa, det är fantastiskt vad glad jag är nu, både för skolans skull och för att Jacke kommer hem imorgon och förgyller min vardag!


Nu ska jag ta o plocka ur diskmaskin, hänga lite tvätt o greja, en promenad skulle man behöva ta också, frisk luft skadar inte har jag hört! Hejdå

distans till verkligheten

denna dag börjar vara slut nu och jag ska snart lägga mig.

Arbetsdagen gick fint, fingret klarade sig rätt bra. =)

Ikväll har jag druckit vin med pappa o Britta sen har vi fixat med datorerna en massa, virusprogram o grejer, allt sånt osm är nödvändigt att gå igenom emellan åt.



Har haft väldigt lite kontakt med Jacke..han har fullt upp och vi har inte synkat så bra, när han haft tid att ringa har jag varit upptagen och vice versa. Men det är lugnt, han kommer ju hem på onsdag och då hinner vi konversera hur mycket vi vill och orkar nästan. 
Känns dock som att jag tagit avstånd till allt igen, särskilt känslomässigt, orkar knappt tänka på allt för tillfället även fast jag vet att jag måste.
Men det känns väldigt overkligt att det är 2 veckor kvar nu bara tills han är i Afghanistan. Och även fast man svarar på frågor om allt och svarar att "han åker den 24:e november" så tror jag inte att jag fattar själv att det betyder att han verkligen åker om 2 veckor. Det är nära, men det känns otroligt långt borta ändå.

Jag som grubblar och analyserar allt har förstås också analyserat och grubblat över detta..
Varför kan jag inte förstå att det är så nära?
Varför förstår jag inte innebörden?
Jag har kommit fram till följande:
Jag förstår inte för att jag inte vill förstå.
Jag distanserar mig till verkligheten i hela sin innebörd.
Jag sätter mina känslor angående detta på is och puttar undan allt som har med den kommande tillvaron att göra. Det känns som jag satt hela vardagen på paus och därför känner jag mig väldigt förvirrad då jag väl tänker efter..
Ibland känner jag mig så förvirrad så jag inte vet varken vad det är för dag eller månad. Jag vet inte om jag behöver tvätta eller städa, vad jag har gjort i pluggandet, när jag träffade nån kompis senast..allt känns väldigt förvirrande helt enkelt.
Och samtidigt känner jag att jag inte orkar planera eller fundera eller prata med nån i huvudtaget. Tiden ska bara gå...

Ändå känner jag ett underligt lugn. Som att jag förlikat mig med att det ska vara såhär nu.
Att jag ska gå runt och vara ensam och orolig. På något sätt känner jag mig trygg i allt.
Mitt förhållande med Jacke känns så självklart, som att det vore skrivet i nån sorts bok där allt redan är utstakat, där det redan står hur allt ska bli.
Det ska ju vara vi sen, inga frågetecken runt det, inga mörka moln någonstans - inte vad jag kan skymta i alla fall. Så varför känns allt så underligt?
Och en anna fråga - Hur ska jag känna, tycka och tänka?




Jag skulle kunna skriva en bok om hur allt är och känns men det tänker jag förstås inte göra. =)
Jag nöjer mig såhär för nu.

Godnatt alla ni!

Akut inringd :)

Jaaa, vaknade av att jobbet ringde strax före 7 imorse, valde att inte svara för jag tänkte att NEEEJ jag sover!! :) Men så klev jag upp tog en dusch och när dom ringde andra gången vid 7:20 så sa jag självklart att jag kan komma o jobba.
Så här är jag nu, på jobbet och det går riktigt bra faktiskt, har ju inte mycket bättre för mig egentligen förutom att jag skulle behöva plugga lite.. Jobbar till 17 idag så det blir en lång dag..men det är ju bra att få tjäna lite extra pengar nu när man är studerande :)

Det enda svåra med detta är mitt finger som jag klämde igår och som är blååt/lila och stort som ett as. Ont gör det också, som tur är så är det långfingret på vänster hand så man kan faktiskt undvika att använda det så mycket.

Nu ska jag återgå till jobbet. Ha en bra dag!

Söndag igen

Nu var det då söndag igen, veckorna går så snabbt!

Den här helgen har verkligen varit konstig eftersom Jacke inte varit på hemmaplan. Tur Johanna fyllde år så man hade nåt att göra! :)

Festen var riktigt lyckad iaf och det blev utgång efteråt, inget gick sönder, ingen blev för full..allt var alldeles bra. =) Mycket folk blev de men det var väl också lite meningen då de va en 18-års fest.

Igår varf jag med Johanna på stan, sen va vi på sporthallen o kolla på volleyboll. En rätt skön dag faktiskt. På kvällen efter att ha ätit massa tacor blev vi trött, kollade på en värdelös film: "Burn after reading" och sen gick vi o la oss vid 21. Jag somnade dock inte förrän vid 23:30 eftersom jag surrade med älsklingen som jag saknar! :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på..kanske bara vara hemma.. kolla nån film o slappa. Känns så iaf.. det är riktigt trist väder, grått o jävligt!

Ha en bra dag!

Igår var en speciell dag!

Igår var en speciell dag! För det första fyllde min kära syster Johanna 18 år och vi var på middag där, mycket trevligt!=)
Ikväll ska det bli fest för henne och det kommer en hel del folk, pga detta så har vi hållt på o fixa hela dagen här, jag o Britta har varit på bolla o pappa o Johanna va o handla, sen har det städats o dukats o grejats. :)

Igår var också en speciell dag efter som det kom ett blombud till mig, från min älskade kära Jacke! Han är helt underbar, jag satt och grät som ett barn i 10 minuter efter att blommorna anlänt till min dörr. Han är helt fantastiskt underbar!

Nu ska jag gå o sminka mig innan det är dags att fixa Johannas hår o sådär.

Hej svejs!





Bra!

Det är så skönt att jobba nr allt liksom bara flyter på. Men det är som jag funderat nu att egentligen går detta jobb bara runt,runt, det är samma hela dagarna även om man har olika personer som man träffar. Hur som helst så tycker jag hemskt mycket om mitt jobb idag för utan att skryta har jag gjort ett bra jobb. =)

Egentligen hade jag tänkt skriva ett litet komihåg till mig själv här i bloggen nu men struntar i de, kommer faktiskt inte ihåg vad de var jag skulle påminna mig själv om heller.

Igår fick jag faktiskt prata en liten liten stund med Jacke, hade inga förhoppningar om att ha nån vidare kontakt med han den här veckan eftersom jag vet att han har lååånga dagar där nere.
Hur som helst blev jag glad över att prata med han, och faktum är att det inte ens känns särskilt jobbigt längre. Känns nästan lite mysigt att veta att om en vecka kommer han hem och då blir det kramas!

Nu ska jag jobba vidare. Ha en fantastisk dag! =)

ett snabbt

Det får bli ett snabbt inlägg nu innan jag ska iväg på jobbet. Lessen att jag inte skrivit så mycket men det blir så när man jobbar. Och sen när man kommer hem äter man middag, grejar med det som ska grejas o blir trött. Igår gick jag o la mig 19:30...så himla skönt även om jag inte somnade direkt. =)

Idag jobbar jag till 15 sen ska jag hem o tvätta tänkte jag, har inte tvättat på länge nu känns det som.

Imorgon fyller älskade Johanna 18 år så då blire middag på Alnö.
Och på fredag ska ju hon ha sin 18 årsfest här hos pappa.

Som sagt, det är fullt upp denna vecka. Har skrivit en massa kom i håg i mobilen men ändå glömmer jag direkt efter att dom larmat.


Idag är det ängeln Niklas födelsedag. Grattis kära vän, hoppas du har det bra där uppe blend de andra änglarna.
-Visst hör du mig när jag pratar med dig ibland? I så fall kan du också veta hur mycket jag tänker på dig just nu.

Äntligen!

Äntligen får jag jobba lite! Jobbade ju i fredas och idag. Idag fick jag också förfrågan om att jobba imorgon och på onsdag, känns riktigt nice och jag tackade såklart ja! :) Det är så mycket lättare att tacka ja då man är på plats, då man känner hur kul det faktiskt är att jobba när man väl är där på jobbet.

Sen måste jag försöka ta itu med de kurser jag fått att jobba med under dessa veckor. Den här veckan lär jag ha rätt fullt upp iofs men kanske jag kan sätta igång med pluggandet nästa vecka, måste nästan det för efter den här veckan har jag bara 2 veckor kvar innan det är dags att infinna sig i skolan igen och vistas där dubbelt så mycket än jag gjort hittills.

Tråkigt är ju förstås att Jacke åkte idag och nu dröjer det till nästa onsdag innan han kommer hem. Tur jag får jobba o sådär så jag håller mig sysselsatt. =) Det har varit en del helt underbara dagar vi haft nu sen i onsdas, vi har i princip umgåtts precis dygnet runt och det har varit underbart, nästan så jag känner mig lite bortskämd ;P

Nu kom Anna hit o ska kika på hockeyn, själv struntar jag fullständigt i hockeyn och tänkte försöka plocka ordning lite o sådär istället. Sen blire sängen tidigt frö jag är dundertrött!

Very bra helg

Ja, denn ahleg har gått fort, alldeles för fort! Nu är det dags för Jacke att åka imorogn så han packar nu för fullt, uscha buscha va jag skulle vilja ha han hemma hela tiden!

Helgen iaf..
I fredas va vi hos pappa o Britta o åt middag, kikade på Idol o drack lite. Åkte sen ner till Offer där de va en del folk. Drack ännu mer och sen blev det en kort sväng på Irish innan vi åkte hem.

Igår var vi slöa, men vi lyckades ändå ta oss till Birsta o kika en massa. På kvällen var de inflyttningsfest hos Maria, en hel del folk faktiskt och det var rätt skoj. Fulla blev vi och åkte hem vid 1. =)

Idag har vi legat i princip hela dagen, bara myst, kollat på tv och gjort absolut ingenting. Vid 16 lyckades vi ta oss in i duschen och sen en promenad ner på City Gross där vi köpte frukt. Nu har vi käkat middag och ska snart slå igång en film att mysa till hela kvällen.

Jag älskar dig så otroligt mycket och det känns som kärleken växer sig starkare för varje dag.

RSS 2.0