Vad är felet?

Känner mig slut psykiskt och fysiskt.. Har inget tålamod, orkar inte lyssna, prata eller nånting men gör ändå det. Jacke verkar vara på dåligt humör även han nu så det blir lätt onödiga tjafs, men det har inget med oss i vår relation att göra utan oss som individer. Det är en tung period, ekonomiskt och psykiskt för oss båda. Att se hunden somna in underlättade inte.
Men jag har hoppet kvar.. Vi går mot ljusare tider och bättre väder. Förhoppningsvis kan det föra med sig energi att orka ta itu med livet. Motivationen är nästan i botten och jag försöker faktiskt hålla kvar vid den lilla motivation jag har. Är inte denna årstid värdelös så säg?

Nu ska jag ut med lillhunden Bosse i snöstormen.. kanske får med mig Jacke på samma gång så kan vi hjälpas åt att skotta.

Just ja, det var ju en till sak. Eftersom pappa och Britta är i Thailand och glassar så har vi ansvar för snöskottningen om det skulle komma snö. Det har ju kommit ett antal decimeter de senaste 2 dagarna och Jacke hade varit förbi hos dom ikväll och kollat hur det såg. Han konstaterade att det var en plogvall på cirka 1 meter att skotta bort, samt snö på tak och garageuppfart. KUL!
Så jäkla less på vinter så jag vill kräkas - ONÖDIG ÅRSTID!

Nu ska jag kila.. sen ska jag SOVA! See ya.


Allt går..

Ännu en tidig morgon, jag är inte van det här.. och jag är sjukt trött! Jag har varit hemskt trött senaste tiden. Jag undrar om det beror på att det är en massa strul, att man känner hopplöshet över situationen. Kan vara så..

Det som strular är a-kassan. Det ska skickas papper hit och dit, dom skickar hem papper som man inte förstår ett ord av. Nu har jag pratat med dom via telefon och fått svaret att dom inte vet om jag kan få ersättning eftersom jag jobbade i Finland innan mina studier. Kul..
Jag har inte fått några pengar sedan november, och som tur var så var jag smart då och betalade räkningar och hyra o grejer för både december och januari. Nu ser det inte så ljust ut. Denna månad kommer jag inte kunna betala en enda räkning. Får verkligen hoppas att det löser sig med a-kassan och att jag kan få ersättning snarast. Annars vette tusan hur man ska bete sig.

Detta gör iaf att man känner sig trött.. Och idag ska man på arbetsförmedlingen på en sån där onödig informationsträff. Jag har varit på en sån för 2 år sen men måste tydligen på en till.. känner mig inte alls peppad på något vis. Men det är väl lika bra och få det gjort!

Det här med Igor är lite konstigt, igår kom attackerna i omgångar, emellan åt var jag inte ett dugg ledsen och tänkte inte ens på han. Men det konstigaste är att jag verkligen inte vill grina, känner mig nästan rädd för att grina, känns som jag ska sjunka så långt ner i gråten då och det orkar jag inte. Därför har jag valt att inte prata ett ord om det, det är bäst så tills vidare. Tack älskade sambo för att du visar din omtanke och står vid min sida trots allt som gör mig ledsen. :)

Nu ska jag ut med Bosse i snöovädret och sen blire att åka ner till arbetsförmedlingen.

Ha en bra dag!

27 januari 2010.

Det har varit en påfrestande dag.. det var självklart jobbigt att Igor somnade in och inte vaknade mer.. men det var det bästa för honom. Känns ändå helt overkligt. Man biter ihop liksom, tänker att det är okej, att det är det bästa för honom. Han var så fin när han låg där och bara "sov".. super fin. Men man kan inte komma ifrn att man saknar han nu. Och jag tänker på mamma som ska komma hem till ett hus utan Igor..det måste bli ännu värre.
Han har det bra nu iaf, det är huvudsaken.

         

Igor.

Jag har sällan något att skriva eftersom det händer så otroligt lite i mitt liv.. Har funderat på att lägga ner.. Men i denna stund är jag glad att ha den.

Idag.. om en timme ska jag och mamma åka med Bernhard till veterinären för att amputera svansen. Samtidigt ska Igor få sövas och komma till hundhimlen. Igår kändes det som helt rätt sak att göra. Varför ska han må dåligt i slutet av sitt liv när han alltid varit så frisk? Det är lätt att ha alla dessa smarta och rimliga anledningar till varför han ska sövas.. men då man väl står där och vet att han inte ska vakna mer så är det svårt att förstå.

Han har iallafall varit en del av våra liv i 12 år.. och han har varit en undebar hund och vän :)



 

Gokväll

Godkväll kära folket!

Ska precis till o lägga mig men tänkte att ja slänger in ett inlägg innan.

Fick veta att min kära syster har blivit dumpad.. och förstår att hon är väldigt ledsen. Det bestämdes att hon ska komma hit o bo med mig o Jacksson i helgen.. får vi lite kvalitetstid med varandra! Vi har börjat umgås så himla sällan nu för tiden så det är verkligen på tiden att vi verkligen umgås! :)

Det känns som min förkylning börjar lätta förutom att jag har en underbar whiskyröst som ibland inte låter alls. Hostan är ju förstås också kvar och det rinnande evinnerliga snoret.. men allt börjar faktiskt avta litegrann! Kanske jag kan va pigg efter helgen!? HOPPAS! :)

What else? Har sprungit upp o ner i tvättstugan som en toka och svettats och imorgon blir det till att städa ordentligt! Har varit sjukt lat vad gäller städningen senaste tiden eftersom jag varit sjuk i snart 2 veckor nu.

That's it, jag har inget mer att skriva i denna lite trista vardag... allt bara handlar om tvättning, städning och matlagning! Måste börja hitta på mer saker så jag har mer att skriva om! ;P

Godnatt!

Älskade hund.

Min äckliga förkylning har inte gett med sig mycket alls. Kul? Icke. Men det är inte alls vad jag vill skriva om i detta inlägg.

Min mor skrev till mig inatt: "Igor är döende". Detta är något vi väntat på länge men ändå något som man inte alls verkar kunna förbereda sig på. Så självklart klev jag upp och ringde henne genast för att höra hur det var uppe i Utanede skogarna. Nu är det så att Igor, vår kära 12-åriga golden retriever har återhämtat sig och är ganska pigg idag.. Men det faktum att han var riktigt dålig inatt fick en att fundera på riktigt, att känna efter på riktigt vad det kommer att innebära att förlora honom... det blir som att förlora en familjemedlem. Han är en mycket snäll hund och han har haft ett bra liv. Jag hoppas han ska få dö smärtfritt. Älskade hund.


Why?

Förkylningen har blivit sämre... why??
Hostan är djupare och gör ont - igen.. halsen är tjock och svullen - igen. Snoret rinner än jag vet inte vad. Varför denna otur? Jag som satt och sa igår att jag börjar bli frisk nu, att det känns mycket mycket bättre. Tji fick ja!

Vet inte riktigt hur jag ska göra denna dag. Hade funderat om jag skulle promenera bort till pappa och Britta och städa lite så jag har det gjort.. ska städa lite där tänkte jag utan att dom vet om det. Särskilt eftersom det kanske blir nån visning under tiden dom är i Thailand.
Tror jag skippar de där idag.. gruvar mig för att gå ut o promenera med Bosse eftersom jag mår som jag mår - skit.

Ja i övrigt har jag ingenting att skriva.
Önskar er en bra dag!

Bo.

Nu har lilla Bosse anlänt till mogatan.. Vi va hos pappa och Britta ikväll och åt middag o spelade nån Canasta och sedan packade vi med oss hunden och tillhörigheter! :) Jag ser faktiskt fram emot att ha Bosse här.. så därför kommer jag säkert skriva en del om henne framöver.. Och ja, det är en HON. Bosse är väl ett konstigt namn på en tik men nu är det så det är.. Hon heter från början Natacha men ingen har nånsin kallat henne det. Hon döptes om som liten till Bo Derrek och det blev i sin tur Bosse. 

Nu ska jag se om Paradise Hotel har komit upp på Tv6play så jag kan se det! Sen är det sova som gäller!

See ya! 

Nu ska ni få höra.

Har inte haft datorn igång på hela långa helgen eftersom jag knappt varit hemma.

Helgen:
Fredag kväll bestämde jag mig för att lägga mig 23 i hopp om god sömn inför helgens jobbande. Jag sov 1-2 timmar på hela natten eftersom jag hostade, slemmade och snorade hela natten.
Lördag jobbade jag 7-20. Det gick mor all förmodan bra, förutom dom gånger då jag hostade ihjäl gamlingarna - mindre fresh. När jag kom hem från jobbet i lördas kollade jag på Robinson och duschade sen somnade jag sött innan 22 och sov nästan hela natten med några enstaka hostavbrott. Mycket skönt.
Igår jobbade jag samma pass igen och även det gick bra.

Det är hårt att jobba såna här pass men man orkar för på något vis känner man sig lite duktig som orkar. Dessutom vet man att man måste hålla energin uppe hela tiden genom att bara jobba, jobba, jobba så då går tiden fort också! I like it.

Chefen ringde idag och ville att jag skulle jobba ikväll, jag va sugen på att säga ja. Men.. det går ju inte! Vi ska äta middag hos pappa och Britta ikväll, dom åker till Thailand imorgon. Dessutom ska vi ju hämta hit Bosse som ska bo hos oss i 2 veckor.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka städa upp röran här lite.
See ya!


Hosta

Det gick bra att jobba igår kväll, känns faktiskt ganska skönt att tjäna lite pengar och dessutom vara lite aktiv! :)

Idag mår jag piss. Huvudet dunkar och jag har en hosta som tar med sig en liten del av lungorna varje hostattack. Har legat på soffan hela morgonen och förmiddan men jag bestämde mig nu för att skärpa till mig! Detta funkar inte! Så nu har jag druckit en kopp te och tagit 2 ipren mot huvudvärken. Ska försöka plocka undan lite här så fort jag mår bättre, sen ska jag boka tvätttid och gå bort på spelbutiken och hämta ut ett paket.

Ha en bra dag.

Jobb

Fick ett samtal idag där jag blev erbjuden att jobba ikväll 16-21 samt Lördag och Söndag 7-20. Tycker det låter som en ganska bra deal. Känns väldigt nervöst dock, har inte jobbat på väääldigt länge men det ska nog gå bra! :) Var lite rädd att det bara skulle handla om en dag för det är det inte värt då jag förlorar a-kassa på det men nu är det ju helt klart värt det då jag får jobba hela helgen också.

Ja, så nu är det bäst att man slänger på sig nå kläder och får i sig nå mat och sen traskar iväg.

Ha en bra dag folket!

Längtar

Jag längtar jätte mycket till våren nu! Har suttit i flera dagar och kikat runt på sidor, på gardiner, lampor och inredning. Jag har idéer men är rädd för att prova. Ska snarast ta bort dom här julgrejorna, snacka om att man lessnar! Men har beställt lite gardiner o så som ska sättas upp efteråt så väntar tills dom har anlänt! Dom borde anlända i veckan här.

I helgen har vi inte gjort mycket, det har varit grymt skönt. Vi va en sväng till pappa o Britta i fredas o spelade några Canastor. Sen har det inte blivit mycket gjort. Jag har städat lite o sen mest suttit vid datorn och klickat runt mig bland inredning. :)
Idag ska vi iväg och handla lite mat o så. Lär bli Willys i skönsberg skulle jag tro. Det är också kanonfint väder idag vilket gör mig lycklig!

Nu ska jag göra mig iordning för dagens schema.
Ha det bra! :)

Dagens

Gud va jag blivit dålig på att blogga.. det måste bero på att det inte finns så mycket att skriva om..

I lördags då Jacke fyllde år så dök en del av hans kompisar upp här på kvällen. Jag drack några glas vin och lite baileys.. på natten spelade jag och Jacke kort till 2 tiden då Elina ringde. Vid den tiden var jag riktigt full, hur nu det hade gått till.. fattade nada :) Jag och Elina konstaterade att det var en underlig natt!

Idag var jag sjukt trött när Jacke klev upp vid 6 så jag bara fortsatte sova. Vid 7 ringde Elina och väckte mig.. läg kvar i sängen o surrade med henne till 8 och då orkade jag äntligen kliva upp. Måste verkligen satsa på att vända på dygnet igen, förstår inte hur det kunde bli såhär att vi är uppe halva nätterna, det har vi aldirg varit förut.

Idag ska jag bygga ihop en "garderob" som ska få äran att stå på vinden och förvara en del kläder och grejer. Vi har fått den här praktiska garderoben av John. Han är snäll han! :)

Ja, det är väl lika bra o sätta igång medan man är någolunda vaken! :)

Ha en bra dag.

Grattis Honey

Nu har Jackes föräldrar och bror varit här samt pappa och Britta. Dom kom med fina presenter till Jacksson, en dammsugare och en filékniv! :)

Blir väl till o fixa lite middag sen.. Jacksson lär nog sätta sig med sitt nya spel som han fått av mig Call of Duty Modern Warfare 2.
Robin och Frida lär väl dyka förbi nåt också för att fira Jacksson.

Ha en bra kväll folket!

Gott nytt år.

Det nya året firades med pappa, Britta, Wille och Jacke :) Vi åt ruskigt god mat och drack en massa massa alkohol. Vi spelade Canasta och sen också TP.. sen smällde Wille förstås av nå raketer också!
Jag drack så jäkla mycket men blev ta mig sjutton inte full. Mår kanon idag förutom att vi vände på dygnet.. var ju inte hemma förrän vid 4:30 men det gör ju inget! :)
Imorgon fyller älsklingen år, vette tusan hur jag ska göra den dagen till hans bästa men det löser sig nog på nå vis, får väl fixa nå god mat o sådär! :)

Lite bilder:

                         


RSS 2.0