Segt

Vårat internet har varit struligt.. men jag vet att det beror på att Jacke kopplat el i helgen.. då blire som ett strömavbrott och sist då de blev såhär fick vi reboota routern.. men denna gång funkade de inte! Det funkar med kabel men inte trådlöst.
Middagen i lördags var nice (pappa och Britta va njudna till jackes föräldrar). Massa surr och massa dricka, Elina kom vid 23 och det gjorde mig lycklig! :) Sen blev de krogen - Aveny och BK. :)

Idag äre skola som gäller och sen ska ja träffa Elina en sväng innan dom drar tillbaka till Stockholm. Ikväll ska vi till pappa och Britta och boka resan till Spanien. Sen ska vi också ta oss iväg till återvinningsstationen vid Ica och slänga lite.. och då kan jag passa på att hämta ut 3 paket som ligger o väntar på mig! :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag drar på skolan.. se om jag kan vakna lite..
Ha en bra dag!


Utanede-skogarna

I know, jag har varit sämst på att uppdatera.. Har liksom inte haft nån lust att blogga eller skriva.. har inte heller funnits så mycket att skriva om.
Har iaf befunnit mig här uppe i Utanede sedan i tisdags.. det har varit skönt, jag har kryat på mig litegrann, umgåtts med mamma och Björn. Sen har man ju myst med Igor, Bernhard och Ragnar och såklart Joel och Morgan som är här o jobbar i källaren.
Idag var vi till Östersund, det var en tung dag på många sätt men det kändes skönt när vi var på väg hem igen. Det tror jag att både jag, brorsan och mamma tyckte. :)

Nu ska jag skriva nåt som Mli säkert inte kommer gilla eftersom hon är min frisör.. :)
Jag köpte hårfärg i Östersund eftersom mitt här behöv de färgas. Min bror hade en åsikt om färgen och tyckte att jag inte skulle ha den gamla vanliga bruna eftersom den var så tråkig. Så jag köpte en Djup Mahognybrun.. Nu har jag färgat de och sitter nu och väntar på att håret ska torka så jag kan se resultatet. Hoppas de funka! :)

Mer än så hade jag inte att skriva.. imorgon bär det av till Sundsvall!

See ya!

Men åh.

Denna förkylning gör mig galen! Det var ju nästan bra i helgen och nu kan jag inte andas, vad är felet? Man blir ju så vansinnigt trött..

Igår kollade jag o Jacksson på 2 filmer. Den ena va Crank High Voltage och den andra va The Proposal.
Crank
va en jäkla skit film från början till slut.. vi tänkte fasen stänga av efter bara 20 minuter. Jason Statham i all ära men denna film var sjuk och vriden och dålig..levde inte alls upp till första Crank filmen.
The Proposal var verkligen en romantisk komedi.. Jag skrattade och skrattade och skrattade. Inga tårar på slutet så den var ju inte överdrivet romantisk. den var mer rolig än romantisk.. Absolut sevärd film! Sandra Bullock är klockren rakt igenom och tillsammans med Ryan Reynolds blir filmen underbar! :) Och ett plus är ju att dom båda har en utstrålning och charm som verkligen visar sig i filmens komiska stunder!

Idag ska jag åka till Bispgården.. Bussen går 12:45. Lite drygt kommer det att bli att sitta på en buss utan musik.. jag har ju inte fått in nå musik på min telefon än.. men jag får sitta och läsa lite skolgrejs istället. Innan jag åker ska jag duscha, packa och plocka lite här hemma.
Vi får se när jag kommer tillbaka hit.. senast fredag iaf!

Yepp, nu ska jag göra mig iordning! :)

Hallåja.

Denna morgon är jag förkyld..som så många andra morgnar den senaste tiden. Denna morgon rinner min näsa OAVBRUTET! Det är så avkopplande..roligt.. eller näe.

Jag ska iaf sätta igång o måla nu på morgonen. Måste få det gjort! Imorgon ska jag till bispen o umgås me mamma och brorsan. Blir fint de skulle ja tro =) Komma ifrån den här röran lite!

Igår åt vi middag hos Jackes föräldrar och sedan åkte vi till pappa och Britta o spela kort. Jag va så sjukt trött så jag lämnade mobilen hemma med flit.. orkade helt enkelt inte prata i telefon. När jag kom hem hade jag 6 missade samtal och 3 sms.. inte utan att man får lite dåligt samvete som inte hade med sig telefon. Men men.. var det nåt viktigt så gjorde man som mamsen och pratade in meddelande på mobilsvar! :)

Nu ska jag sätta igång med målningen! See ya!

Morsning korsning!

Nu sitter man startredo.. ska bara borsta tänderna och dra på mig lite rouge så kan jag åka. Maria och Anders kommer och hämtar mig vid 9, men dom skulle ringa när dom åker hemifrån så då har jag lite tid på mig, typ en kvart! :)

Golvet i sovrummet hanns inte med igår.. men det gör inget! Anledningen är att det var så mycket skräp i hela lägenheten så dom fick inte plats att kapa nånstans. Dom fick hämta släpvagn och rensa lite här först - I LIKE IT! :) Svärfar och svärmor skulle på middag igår så därför hann dom inte klart med golvet. Jag och Jacksson tänkte ge oss in på de men båda var för slöa.

För övrigt har jag sjuk träningsvärk i vaderna idag! Det är fasen hårt att bära möbler och springa upp och ner i trappor. Det tar på en otränad kvinna! :) Förkylningen blir inte bättre heller.. är man less eller ??

Nu ska jag göra mig iordning - I wish you a great day! :)

God eftermiddag!

Dagen har gått sådär... det gick väl inte riktigt som de va tänkt med flyttandet men vi fortsätter imorgon! :)
Många naglar har dock gått åt skogen idag så nu ska jag sätta mig och fila och fixa lite så kanske jag får behålla övriga imorgon.. :)

Nu håller Jacksson och hans far på att lägga golvet i sovrummet och det blir fantastiskt bra, dom är så duktiga!

Ikväll blire pizza, kika på Robinson och sedan också Paradise Hotel XL innan man går o sussar!
Ha en bra kväll! :)

Lördag

Det är lördag morgon, jag klev upp strax före 8:00 eftersom jag och pappa ska åka iväg och hjälpa Eva och Johanna att flytta. Vem som kom på att fixa detta såhär tidigt har jag ingen aning om men det är ju självklart skönt att få det gjort så tidigt som möjligt! :)

Idag ska golvet läggas i sovrummet och gissa om jag längtar tills de är klart! Det kommer bli helt underbart att ha ett sovrum! :)
Igår målade jag elementet och Jacke målade garderobs-stommarna. Efter golvet är de bara garderobsdörrarna kvar att måla. Me like! :) Att få sova i sovrummet, inreda garderoberna.. ja det kommer bli helt fantastiskt! Och utrymmet i vardagsrummet.. ja det är helt sjukt va skönt de kommer bli! Igår kände jag mig som en skabbig råtta i ett råttbo.. men den tiden är snart över!

Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning innan pappsen kommer!
Ciao :)

Friday!

Varje fredag känner jag nåt sorts lugn.. eller ja, jag fixar o donar o grejar för att man ska känna de där lugnet sen! Älskar fredags kvällarna, man äter nåt gott, tar ett glas vin och kollar på Idol! Man tänder en massa ljus i det nystädade hemmet och känner total harmoni! :)


Oh yes!

Maten är avklarad och jag drack en öl till, det var SUPER gott! :) Det värsta när man druckit en öl och man känner att man varit inne exakt hela långa dagen är ju att man blir så sjukt sugen på att hitta på nå! Men men, en torsdag kväll, hur mycket händer? Antagligen inget.. :)

Jacksson har blivit sjuk nu.. nu när jag börjar krya på mig lite.. Vi smittar nog varandra hela tiden nu.. vet inte hur vi ska få bukt med de här!

Jaja, ska snart ner i tvättstugan o hämta upp kläderna! See ya!

Paradise Hotel



Måste ju bara ta upp denna serie till diskussion! Paradise Hotel.
Jag hade inte tänkt följa den men såg ändå första avsnittet.. sen blev de ju så att jag såg andra också och nu känner jag mig redan fast.. Hur kan en så egentligen meningslös serie göra så att man vill se mera? Annoying! Men det är väl som dom som säger, en massa snygga singlar i paradiset - det är ju bäddat för trubbel! Och trubbel tycker vi om så länge det händer andra än oss själva, right?

Grymt skönt!

Denna dag har gått så bra!

Vi fick göra ett grupparbete på skolan som vi fick i princip hela dan på oss att göra om vi ville. En del valde nog att gå hem istället och göra det nån annan dag. Men vi va pepp så vi gjorde det på en gång och det gick som smort! :) Jag fick även en massa pepptalk av tjejerna att skärpa till mig och ta itu med uppgifterna. Dom fick mig att inse att jag gjort uppgifterna större än dom är! :)
Så väl hemma satte jag mig i över 2 timmar och fick 3 uppgifter gjorda och inskickade! Så jäkla skönt när man hamnar i ett bra tänk som ger ett bra flyt. Great mate.
Nu har jag bara typ 4 uppgifter kvar att fixa.. tänkte fortsätta imorgon! I have to!

Har precis ätit middag och tänkte ta mig en kopp kaffe. Sitta vid datorn o sega ett tag och sen blire väl att glo på tv! Ciao.


Svindåligt.

Det är verkligen jätte dålig uppdatering från min sida. Jag har fullt upp.

Detta har hänt:
Min bror Björn fyllde 20 år i måndags, och samma dag får jag veta att han befinner sig i Sundsvall..Han har tydligen varit i stan hela helgen.. Ni förstår kanske att jag och min brorsa inte har så jätte mycket kontakt sen han flyttade till Norrköping!? Hur som helst så hade jag en hel eftermiddag inplanerad efter skolan.. men inget blev som det skulle. Allt blev konstigt, jag var obalanserad och hysterisk när Jacke kom hem. Ville bara slänga mig i hans famn och grina men gjorde inte det. Att jag var så obalanserad hängde ju förstås inte på brorsan enbart utan en massa andra små faktorer som kändes hopplösa. Jag köpte en påse godis i Birsta, kollade på Paradise Hotel och tröstade mig själv, det gick utmärkt :)

Eftersom jag är väääldigt förkyld så valde jag att ta sovmorgon igår och sov ända till 9:30, var längesen man sov så länge. Det var väldigt välbehövligt och skönt!
Igår bestämde vi att Björn och mamma skulle komma hit och fika klockan 14. Men det blev framskjutet till kanske 15 vilket jag iofs inte brydde mig så mycket om.. Det blev en skön eftermiddag med mamsen och Björn, det var också kul att träffa brorsans tjej Linnea igen! Jag och Jacksson köpte också golvet till sovrummet igår. Nice! :)

Det är meningen att golvet ska läggas in i helgen men jag vet inte de ja.. vi har ju inte målat klart allt än.. kanske om vi målar allt på lördagen och golvet läggs på söndag. Det kan funka!
Jag vet att jag inte har tid imorgon eller på fredag iaf för jag MÅSTE plugga! Jag har fasen 4 uppgifter som ligger och måste göras, sen kommer vi dessutom få fler uppgifter idag som ska göras nästa vecka när vi är lediga.

Hade ju tänkt att jag skulle hinna med att åka o hälsa på Mli den här veckan också.. men när!?!?

Nu ska jag iaf göra mig klar för skolan. Ha en bra dag!


Hur less blir man?

Hejsan Hejsan!

Nu var det några dagar sen jag tog mig tid att skriva lite.. Har nämligen inte haft tid att skriva, suttit vid datorn i huvudtaget. Hela helgen, från morgon till kväll har vi målat i sovrummet.. good! Väggarna har fått ny färg och det är ljust och fint invändigt i garderoberna. Det har som vanligt jävlats litegrann men det har blivit löst så det behöver jag inte ens orda om! :)
Förutom måleriet så har ju jag blivit sjuk igen.. Hur less blir man egentligen på dessa jäkla förkylningar?? Symtom: Ond hals, Mycket snorig näsa som såklart är täppt väldigt ofta!, ständiga nysningar och det värsta av allt - Tungt att andas vid ansträngning
Jag har kämpat på trots förkylningen men emellan åt har jag fått vilat.. kan inte beskriva känslan egentligen men andningen hart blivit rosslande och känts väldigt obehaglig.. 
Jag är fortfarande sjuk.. halsen är dock lite bättre - Skönt :) Ska på skolan idag ändå.. måste göra klart paruppgiften med Helena! Vägrar svika henne på de!

Ja, nu ska jag kila. 

Bläää

Ja, igår skulle jag träna med Johanna, hade sett fram emot det.. sen blev det inge av. Kyl,frys och ugnen kom igår, vi skulle sätta in dom innan jag skulle dra o träna vid 20. Hann vi? Nepps för om något kan jävlas så göre de.
Jacke fick dra nå el och sätta fast nån kontakt o va de va :) dörrarna på kylskåpet hängde ju förstås åt fel håll också så det var ju också en process att vända dom. Hur som helst så kämpade vi på med det här.. och vid 22:00 var vi färdiga.. då var jag så trött så jag orkade knappt stå på benen.

Imorse när jag vaknade ville jag inte vakna - jag var så trött och halsen så ond och snoret rinnande. Det känns ytterst lite bättre nu när jag druckit en kopp te med honung i. Men det är inte bra. Tyvärr så har jag ju tvättstugan idag och en massa annat som skulle behöva göras så jag hinner inte sova..

Nu måste jag springa ner i tvättstugan!

Hej svejs!

Kitchen

Idag anländer sista bitarna till köket --> Kyl, frys och Ugn.

    

När dessa 2 anlänt så kommer det kännas mer fullständigt detta kök. Då kan vi fästa skafferiet och använda det! Mycket nice! :)

Igår satt vi och funderade över färg i sovrummet och vi kände faktiskt båda två att vi hittade rätt. Men det var svårt! Sitta och kolla på färgkartor och bestämma färg - ingen lätt sak alls kan jag lova! Till slut bestämde vi oss nästan för 1, Jacke åkte och köpte en halvliter av den och den halvliter åkte upp på väggen i sovrummet som ett test. Vi är nöjda, det ser bra ut så vi kör på det där! :)
Det är en väldigt ljus färg, i vissa ljus ser den nästan vit ut men det är den inte! Den är krämig, varm och lite åt det beiga hållet. Precis så som jag ville ha det! Vid första anblick är det nästan vitt men tittar man ordentligt så ser man dess verkliga nyans.. dessutom vill jag att man ska känna en varm och harmonisk känsla.. tror vi kommer lyckas! :D

Idag är det skola som gäller - motiverad?? Halvt om halvt. Visst är det kul med skola, men en heldag i skolbänken är väl inte något att jubla över! Är ju så sjukt trött. Ikväll är det träning med syrran som står på schemat. Känns som att jag verkligen behöver komma igång så därför måste jag! Men samtidigt känner jag att ikväll då kylfrys och ugn kommer så vill man ju va hemma o greja..

Jaja, nu ska jag göra mig iordning! See ya!

Brosch fundering

Har suttit och kollat på everand.se nu för att försöka komma fram till vad jag vill ha för undersköterske brosch. Men jag vet inte! Vi ska försöka besluta något i klassen nu.. men jag tror att det kommer bli den med rosa kors och visst är den fin men jag vill inte ha den..tror jag. Vet dock ingen annan jag verkligen vill ha heller så.. kanske den blåa med silver text och mönster?
Har däremot hittat namnskylt och pennficka - mycket skoj! Här kan man ju köpa sina egna arbetskläder också.. very nice. Jag tycker det är skönt att han egna arbetskläder när man jobbar inom t.ex äldrevården. Har ju en skorta nu men skulle inte skada med en till och kanske ett par byxor! Värt att tänka på =)

Min sambo är just nu ute i Birsta och köper ett skrivbord på fyndet samt hämtar en färgkarta på Beckers Nya Hem.. Ikväll ska bestämmas färg till sovrummet så vi kan köpa den innan helgen!

Idag skulle jag städa och vara duktig men jag har inte fått mycket gjort.. så jäkla slö idag. Satt däremot några timmar imorse och pluggade - kändes jäkligt skönt att göra klart allt på en gång så man inte har nåt liggande. På torsdag blir det nya tag i lägenheten: Då ska jag tvätta, städa och bära upp grejor på vinden som tar onödig plats här. Kanske ska försöka plocka ur lite i sovrummet också så det är gjort innan helgen!

Yes, nu ska jag höra om han är på G hem snart så jag kan börja med maten! Är riktigt hungrig!

What can I say.

Veckans låt tips!

Dead by april - What can I say.


Tröttheten

Tröttheten sitter i idag också. Jag ville absolut inte vakna imorse när klockan ringde, men man vet ju att det bara är att skärpa till sig och kliva upp ändå!

Skola idag - 8:30-12:00.. skön start. Känns ändå konstigt när bara halva klassen kommer vara där, ingen Cizzi och ingen Lotta. Tur jag har Helena i min halva av klassen! :) Kul också att det är dags att bestämma och beställa broscher samt planera avslutningsfesten! Ska bli nice! :) Bara 4 veckor kvar nu sen är man Uska. Ska bara se till att fixa ett bra betyg i den här sista kursen också. Har hittills nästan alla VG förutom 1 G och 1 MVG.

Igår kväll kollade vi på filmen L.A Giggolo som handlade om sex som ni förstår.. eller ja egentligen handlade den inte alls om sex men det var äckligt mycket sexscener i den. Självaste handlingen var vacker och djup. Rätt okej film kan jag tycka, men det är blandade känslor.

Ikväll kommer Lars hit med soffan - ska bli grymt bra! Saknar verkligen nånstans att sitta nu kan ja lova! Så det ser jag fram emot - slippa ligga i sängen.
I veckan ska vi också bestämma och köpa färg till sovrummet så vi kan börja måla det i helgen. Va grymt skönt de ska bli att kunna flytta in i sovrummet sen! Vad mer???
Jo, jag och Johanna har bestämt att denna vecka MÅSTE vi träna! Jag sa ju de förra veckan också men de blev ja sjuk.. så nya tag denna vecka!

Nu måste jag sminka mig o borsta tänderna innan jag drar på skolan - ha en bra dag folket!


Under tiden

Min kära syster har anlänt och står i duschen. Själv har jag dukat och tänt ljus och gjort lite myspys inför middagen. :)
Under tiden som hon duschar så kan jag passa på att berätta om gårdagen.
Det var jag, Jacke, pappa, Eva, Johanna, Maria och Anders. Vi åt tacos och tårta, drack vin och Likör 43 vilket alltihop var mycket gott. Eva var på hugget och fyllde på mitt vinglas så fort så jag han knappt blinka! :D Gullig hon! Vi diskuterade en massa och det blev aldrig tyst, vi sjöng för Johanna som var födelsedagsbarnet. Det var en riktigt lyckad kväll och tack för det. =)
Har varit lite trött idag efter gårdagen.. inte bakis men slö och just därför kände jag stort behov av att skärpa till mig inför ikväll. När jag duschade insåg jag att det inte skulle hjälpa helt för att göra mig pigg så jag passade på att fixa ansiktsmask, hårinpackning, kroppspeeling och lite fotvård då jag ändå höll på. :) Det gjorde verkligen susen och är ett tips till alla små-slöa människor! :D

Johanna hörde av sig till snälla plastbror-Mattias så vi får komma in på Memento trots att Johanna bara är 19, han sa genast att han skulle skriva oss på listan och fixa dilemmat åt oss. Very nice!
Vi kommer få kul ikväll, I know it!

Nu ska jag duka fram maten - see ya!


Finally

Jag har till slut lyckats fixa in lite bilder på datorn.. såg dock att kvalitén på dom inte är den bästa men det får duga just nu. Här kommer bilder som är delvis från innan handtagen är på plats och sen också några bilder efter att handtagen blivit uppsatta. Ni kommer också se att det är en del kvar att göra: Socklar, passbitar, skafferiet.. ugn och kyl kommer på onsdag. Men tusan va fint de blir! :)

   


Nu ska jag slänga mig i duschen och fräscha till mig lite.. Johanna är väl på ingång snart. Ska bli en rolig kväll med syrran! Va längesen vi umgicks, så nu ska surras skit och gå på krogen och dansa tills svetten har gett oss en andra dusch - Fräscht!? ;P

Ha en underbar kväll folket!

Still going strong

bloglovin Detta place är min minnesbank bland alla bloggar - tack för det!

Godmorgon!

Jag känner mig faktiskt lite piggare idag. Det är sköönt! :) Är skit trött egentligen men jag menar att jag åtminstonde sluppit huvudvärken och svettningarna än så länge!

Jag har nämnt det här tidigare men jag säger det igen.. Ikväll ska vi till Alnö och fira syrran som fyller 19 idag! :) Det blir nice de. Lite mat och sådär, trevligt sällskap framför allt - Familjen. I really like it!
Har dock varit lite orolig för att missa Idol men det känns som att man kan se reprisen på söndag i så fall, det är inte alls hela världen. Det blir ju en vana de här, att sitta på fredag kväll och kolla på Idol. Bara njuta av att det är helg! ;P

Ska ge er en låt också innan jag måste göra mig iordning och dra på praktiken!

Jag älskar den här låten, videon och allt med den. Jag minns Mando Diaos första skiva som jag och brorsan spelade dygnet runt och på högsta volym - det var tider de! ;D Här får ni:
Mando Diao - Gloria





Sist och slutligen ska jag önska er en fantastisk fredag i busvädret! :)

Det ska firas!



Denna underbara och älskade syrra fyller 19 idag. Många Många Grattis till dig!


Skit

Jag mår inge bra.. svettas.. huvudvärk. Vill faktiskt bara lägga mig men sitter och hinkar vatten eftersom jag känner mig uttorkad. Tog en Ipren mot huvudvärken som inte hjälpte ett skit. Mår fortfarande dåligt. Men det är bara att rycka upp sig antar jag!?

Nu lägger jag mig. See ya

Bänkskiva

Jag fick sluta redan vid 12 idag och tusen tack för det! Jag var så trött, så less och slut så jag ville verkligen hem! Imorgon är det sista dagen och skönt är väl det. Lär väl dock bli en heldag till 17 men det är sånt man får ta.. går nog bra.

Svärmor Karin har varit här och pratat och hjälpt oss fundera och planera. Och med hennes hjälp tror jag att vi lyckades ändra Jackes tankar lite. De tankar jag syftar på är de tankar han haft om garderoberna. Han ville ju slita ut hela garderobsväggen i sovrummet och köpa nytt med skjutdörrar. Visst är det snyggt, men inte särskilt nödvändigt och ekonomiskt. Så jag och Karin lyckades få honom att gå med på att måla garderoberna invändigt och utvändigt samt byta handtag på dörrarna och fixa nån bra inredning till dom. Jag hoppas iaf att vi helt lyckades övertala han om de! :)
Nu har vi precis oljat in bänkskivan och det märks redan nu att det är skillnad, men vi lär nog olja in den åtminstonde en sväng till.

Middag blire på Alvägen efttersom vi inte kan använda spisen nu medan oljan torkar.
Ha en bra kväll folket!

Johan Falk

By the way - det är väl ingen som missat Johan Falk filmerna? Vi såg dom två sista igår 5 & 6. I femman började det kännas lite som svensk b-film igen i vissa scener men 6:an var som tidigare filmer - mycket spännande! :)
Se alla filmer ni som missat dom! Och ett tips - se dom i följd så du fattar allt.

  

Ojojoj

Det har varit sämst uppdatering här mnu trots att jag varit hemma. Sorry för det! Har helt enkelt sovit stor del av tiden eller bara legat och kollat på tv. Borde vara väldigt utvilad nu, men icke, jag är så sjukt trött denna morgon! Längtar redan tillbaka till sängen! Tänker dock skärpa mig, det är 2 dagar kvar på praktiken så jag måste dit! Jag mår så pass bra att jag grejar det!
Tog lite bilder igår på hur köket ser ut nu så dom kommer att läggas upp snart! Ska se om jag hinner sen idag när jag kommer hem.

Imorgon fyller min kära syster år! Då ska jag, Jacksson och pappa till Alnö och äta middag och tårta som syrran bjuder på! Very nice! På lördag ska jag och Johanna köra en liten utgång. Vi ska förfesta här hos mig är de tänkt - det blir kanon bra de. Ser fram emot en kväll med syrran, surra skit och så :) Vi brukar ju faktiskt ha väldigt kul tillsammans! :)

Nu ska jag göra mig iordning och redo för denna dag. See ya!


Sjukling

Jacksson blev sjuk häromdagen och han smittade även mig.. så idag är jag hemma.. legat i sängen hela dagen hittills. Drygt som fasen må jag säga! Snoret rinner, halsen är ond och huvudvärken kommer och går.

Köket har iaf blivit jätte bra.. det är ju inte helt klart än men det är på god väg. Kaklet är klart, spisen, diskmaskinen och micron är inkopplad. Köksbordet står där det ska osv. Kändes så skönt att ha allt samlat i samma rum och kunna plocka fram i köket :)

Nu ska jag fortsätta slöa.. kanske koka lite kaffe sen och se om man blir piggare då!
Hejdå! :)

RSS 2.0