Under tiden

Min kära syster har anlänt och står i duschen. Själv har jag dukat och tänt ljus och gjort lite myspys inför middagen. :)
Under tiden som hon duschar så kan jag passa på att berätta om gårdagen.
Det var jag, Jacke, pappa, Eva, Johanna, Maria och Anders. Vi åt tacos och tårta, drack vin och Likör 43 vilket alltihop var mycket gott. Eva var på hugget och fyllde på mitt vinglas så fort så jag han knappt blinka! :D Gullig hon! Vi diskuterade en massa och det blev aldrig tyst, vi sjöng för Johanna som var födelsedagsbarnet. Det var en riktigt lyckad kväll och tack för det. =)
Har varit lite trött idag efter gårdagen.. inte bakis men slö och just därför kände jag stort behov av att skärpa till mig inför ikväll. När jag duschade insåg jag att det inte skulle hjälpa helt för att göra mig pigg så jag passade på att fixa ansiktsmask, hårinpackning, kroppspeeling och lite fotvård då jag ändå höll på. :) Det gjorde verkligen susen och är ett tips till alla små-slöa människor! :D

Johanna hörde av sig till snälla plastbror-Mattias så vi får komma in på Memento trots att Johanna bara är 19, han sa genast att han skulle skriva oss på listan och fixa dilemmat åt oss. Very nice!
Vi kommer få kul ikväll, I know it!

Nu ska jag duka fram maten - see ya!


Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0