Släkten är viktig.

Pratade precis med min bror, inte ofta vi samtalar, tråkigt nog för vi brukar ha mycket att säga varandra. Vi kom dock fram till att vi har stärkt oss själva genom erfarenheter, blivit bättre människor och att det går bra nu. Dessutom kunde konstateras att familjen och släkten är viktig..det visste ni inte va? =)

What else? Ja egentligen inte mycke.. Det har varit en bra dag, gick kanon på min halvtidsbedömning på praktiken. Jag är inte övertrött just nu, faktiskt ganska mysigt pigg. Skönt ändå att bara softa och mysa i mysbyxor i soffan på sista april. har jag aldrig gjort tidigare och nån gång ska ju va den första för allt, right!?

Jag saknar Jacksson dock, har suttit o kollat massa gamla bilder.. myser av tanken att han kommer hem om 2 veckor! Fattar ni hur fort 2 veckor går? Nästan så jag vill gråta av lycka.

Nu ska jag återgå till min myskväll :)

Ha en bra valborg och sköt om er där ute!

Skyndsamt

Igår kväll när ja kom hem orkade jag verkligen inte ens slå igång datorn, jag gick raka spåret till sängen nästan.. Skönt är det idag kan jag säga! Kände mig dock övertrött då klockan ringde 04:45, inte normalt att vakna denna tid.

Innan praktiken igår så va ja o Emelie o fika på Wayne's, var riktigt trevligt måste j ag säga! Känns verkligen som vi alltid känt varandra, kan berätta vad som helst för varandra redan. Detta var ju ändå första gången vi tärffades i nyktert tillstånd. Skoj. =)

På praktiken gick det bra också, men vem hade väntat sig annat? =) Var intressant igår, hände väldigt mycket och det var full fart, det lär man sig av!

Idag kommer min kära mentor för en halvtidsbedömning, får se vad dom har att säga om mig. :)

By the way, igår hände nåt riktigt kul! Orkar inte berätta hela scenariot här.. kan iaf berätta att summa summarum av berättelsen är att jag fått jobb i sommar på Allégården, med start 22 juni.

Nu måste jag springa.
Hejdå

Drabbad

Än en gång är jag drabbad av paniken. Paniken över att bo här uppe.. så här långt upp.. i landet.. i världen.. whatever. Jag vill inte bo här! Det är kallt o jävligt. Det är inte fint, inte facinerande och samma folk man ser hela tiden.
Elina gick runt i butiker i Sthlm häromdagen, då träffade hon på nån bekant.. Och hon blev förvånad! Hon sa: "Hur stor är chansen att man träffar på nån man känner här då?"
Jag vill också ha det så! Gå på stan, strosa alldeles själv.. här i sundsvall träffar man nån ungefär varannan meter. Man blir ju för sjutton aldrig färdig med de man ska eftersom man måste stanna o prata HELA TIDEN!
Eller tänk att gå på krogen, nya människor hela tiden. Visst, det kanske är nån enstaka man ser flera gånger om man går på samma krog hela tiden.. men det är inte EXAKT samma nunor.
Åååh, gud, denna stad är för liten för mig just nu. Panik!
Eller tänk att kunna köpa översnygga kläder, galna kläder, som sticker ut.. och ändå vara en människa i mängden, en som ingen ser.. Det är inte värt det i Sundsvall, vill inte slösa den energin på denna stad.

Kämpa!

Igår gick allt bra igen, fick se en hel del som jag inte sett förut och fick lära mig lite nytt igen! Det är otroligt vad mycket man kan lära sig, och trots detta så känns de som att jag bara kan en bråkdel! :)


Spirulina, ni vet pulvret/ tabletterna som ska göra dig pigg, som har en massa nyttiga ämnen i sig.. Som hjälper immunförsvaret, insulinet och massa andra saker. Ni vet.. Spirulina.
Jag tog det tidigare, för längesen nu, men tyckte ju att de va alldeles för vidrigt för att jag skulle orka pina i mig mer, dessutom vet jag inte om jag tyckte det hade så överbra verkan. Nu har jag börjat med det igen. Sen i måndags har jag tagit det och självklart kan det inte verka på bara tre dagar. För om det kan det så har det motsatt verkan på mig. Jag är så trött! Tar mig nästan inte upp på mornarna och känner mig allmänt slut. Jag vill bara sova och får kämpa för att orka vara uppe, vaken och på alerten. Så jag hoppas detta Spirulina slår in snart.

Jacksson ringde igår kväll, skönt att äntligen få surra med han. Skönare att han kommer hem snart. Jag saknar honom nu. Skulle behöva lite avlastning både fysiskt och psykiskt. Mest av allt behöver jag honom, som människa, som trygghet, som närhet, som kärlek.. som allt. Jag hatar hans jobb i Aghanistan just nu..

Idag börjar jag 13:30 igen.
Innan dess ska jag sola en sväng och träffa Emelie.B på stan för en fika. Sjukt hur nära vi känns även fast vi egentligen inte alls känner varandra. Blir nog bra med en fika på stan! :)

Nu måste jag göra mig i ordning.
Jag önskar er alla en bra dag under solens värmande strålar! :)


Gör det nåt?

Det har regnat inatt igen, men allvarligt? Det gör väl inget! Egentligen är det bara bra, regnet tar med sig så mycket skit som tinat fram. Dessutom tror jag inte att det är meningen att det ska bli övervarmt på en natt och att naturen ska utsättas för sådan värme utan fukt.



Var slö denna morgon, tänkte seriöst sova lääänge, vilket jag iofs kunnat göra men jag valde ändå att kliva upp till slut eftersom jag absolut inte vill vända på dygnet. Måste försöka komma upp i tid så jag är redo på torsdag då jag har morgonen igen.

Veckans schema:
Tisdag: Praktik 13:30 - 21:30.
Onsdag: Fika med Emelie.B. Praktik 13:30-21:30
Torsdag: Praktik 06:45 - 15:30.
Fredag: Ledig.
Lördag: Ledig. Pappa och Britta kommer hem från Spanien.
Söndag: Ledig.

I helgen tror jag helt seriöst att jag tänker satsa på att endast slöa. Vara hemma, fixa.. jag vet inte.. Plugga skulle jag behöva göra. Komma igång med APU uppgifterna.. sen har jag ju en hel kurs som jag måste fixa lite med så jag får undan den innan sommaren.
Ja, jag ska helt klart försöka undvika krogen, så snälla ni, fråga mig inte ens om jag ska med ut!

Kilar iväg på affären en sväng nu, rastar vovven med detsamma :)

Jacke, kom hem nu!

.

Äntligen hemma

Man blir faktiskt trött av ett kvällspass måste jag säga.. Känner mig ninte piggelin nu och det ska bli skönt att sova. Men jag kan säga att min praktikplats är riktigt kul och personligen tycker jga det går jätte bra för mig! :) Jag kommer hittills väldigt bra med både personal och patienter och jag har fått lära mig mycket.

Har inte så mycket mer att skriva.

Gonatt!

Sola

Jag är så blek, så vidrigt blek, inte många som sett mig såhär blek nånsin. Därför tänker jag dra och sola idag innan praktiken börjar! Jag måste, jag känner att jag måste.. för nu är jag less på att alltid se blek, trött o slut ut.

Därför ska jag ta o göra mig iordning nu så jag kan dra sen!


Idag känner jag stor saknad av Jacke, samtidigt känner jag lättnad blandat med nervositet eftersom det bara är 2½ vecka kvar nu tills han kommer hem. Känns sjukt, tiden går så fort och säkert kommer dessa veckor gå fort också! Det har gått i perioder allting, ibland har det varit riktigt tungt.. men denna sista sväng som varit den längsta har också varit den lättaste konstigt nog.
Är väl för att man kunnat anpassa sig under en längre tid och kunnat vänja sig vid att han är i Afghanistan. Hur som haver - nu är det nära! Och det är med spänning, förväntan och framför allt längtan som jag väntar på honom nu.

.

Skor

Vilket ryck jag gjorde! Jag tänkte bara ta o bära ner vinterjackorna och hänga undan dom.. helt plötsligt står jag där och har rensat ur hela garderoben där jag har skor och jackor. 1 jacka och 6 par skor slängdes! 6 par skor, förstår ni att det är många!? Men det känns ändå skönt på nåt vis.. särskilt eftersom det anländer 3 par nya snart, dom ska ju få plats nånstans dom å ;P

Nu blire lite kaffe, en prommis med Bosse och sen är de väl dags o bege sig så småningom.

Hejsvejs!

Regn hos mig.

Finvädret är över och nu har vi regn i Sundsvall. Detta är lite tråkigt eftersom jag tänkte än en gång ta min långpromenad med hunden och skulle kunna göra det ändå, men det vore plågeri, för hon vill inte - det vet jag!

Har hittills denna morgon druckit en smoothie som de senaste dagarna faktiskt varit min frukost.. Jag har gått igenom räkningar, kollat så att alla är betalda och sen har jag inte hunnit få mycket mer gjort. Sorterat in i pärmar o så bara.
Nu tänkte jag ta o vika all tvätt jag tvättat i helgen.

See ya!

Kväller

Nu äre kväller och helt klart dags att sova! Börjar faktiskt bli trött.

Elina o Tobbe tittade in, drack en kopp kaffe o surra lite innan dom drog vidare mot Sthlm, vi diskuterade vilken helg Elina är ledig så jag o Jacke kan åka ner då jag o Elina ska firas :) Vi hade tänkt oss en riktig myshelg med promenerande i stan och förstås Grönan. Ser jag fram emot!

Sen när dom dragit spelade jag lite GH innan jag skärpte till mig och tog itu med golven här hemma. Nu är det dammsugat och skurat  hela övervåningen, jag spelade hög musik - Frank Sinatra förstås! Och då gick allt fort och lätt.  
Sen såg jag o Johanna en film o åt godis.. filmen var sådär.. men godiset var gott! :)

Gonatt folks!


Härligt!

Det har varit en riktigt härlig förmiddag!

Tog en promenad, 45 minuter uppe i skogen med Bosse, sen när jag kom hem tog jag o sopade o skyfflade bort alla äckliga löv som låg här utanför dörren och på infarten.
Efter det så har jag suttit lite mer än en timme i solen och läst. Var dock tvungen att gå in nu, kändes som ja skulle sprängas av värmen.. måste ju komma ihåg att dricka vatten!

Såg nyss iaf att det är 17 grader i skuggan och det kan man fasen inte klaga över nånsin!
Ska fortsätta lapa sol en stund, sen måste jag ta o dammsuga o skura golven som jag tänkt på ett tag. Sen dyker Elina och Tobbe in på en kaffe innan dom drar till Sthlm. Härlig dag detta - från början till slut!

Hej svejs!

En vacker morgon.

Detta känns som en strålande morgon! Jag är utvilad, jag är uppe.. jag har beställt 3 par skor. Ooops! ;P

Solen skiner coh jag sitter här och planerar en lång promenad med hunden. Men först måste jag få i mig nån frulle. Det är så härligt med sommar! Eller ja, det är väl inte direkt sommar än, men försommar iaf! Och värmen kom så otroligt fort! Tack för de vädergudarna :)

Ska se till o hinna träffa Elina idag så det är väl bäst jag gör de ja ska nu på förmiddagen så jag kan träffa henne sen innan dom beger sig mot Sthlm igen!

Nu blire frulle.
Och jag önskar er alla en bra dag!

Myslördag

Jag har haft en riktig myslördag! Promenad med hunden, ätit massa frukt och suttit o myst på baksidan i solen. Nu ikväll ligger jag i soffan o glor på Robinson. En riktigt nskön lördag!

Börjar dock bli sjukt trött nu och ska nog gå o lägga mig tidigt om inget annat inträffar.

Idag har jag saknat Jacke.. När jag satt ute i solen, med datorn, hörlurar - musik och bara filosoferade så kom saknaden. Jag behövde den tiden, en avkopplande stund med musik och frisk luft.. Jag behövde komma tillbaka till verkligheten genom lugnet. I miss him!

Nu ska jag kolla på tv igen.

Hejdå

NY FÄRG OCH FORM.

By the way så ser ni förstås att min blogg tagit ny färg och form igen!

Det är min kära Emilie som fixat och trixat!


Elina

Elina kom till Sundsvall igår och hon tog med sig sommar hit, inte illa de! =)
Så igår efter praktiken kom Elina o hämta mig och vi for till birsta o kollade efter outfits till kvällen. Jag inhandlade en tunika eller vad man ska kalla den samt örhängen. Elina hittade en klänning och skor.. och förstås en present till Helene som fyller 30.

På kvällen blev de förferre, vin, surr o mys hemma hos Elinas mamma i Bosvedjan innan vi åkte på stan. Att åka på stan var nästan en miss, för denna stad är verkligen tråkig. Olearys va sämst, riktigt sämst och Oscar var bättre men inte bra. Men men, vi försökte väl göra de bästa av situationen och trots allt så var de kul att få umgås med varandra.

Idag har jag varit på långprommis med Bosse i det varma och härliga vädret, samt att jag har städat balkongen, tvättat kläder o sådär.

Ikväll skulle Elina o Tobbe på 30 årsfesten och eventuellt skulle jag o Elina försöka träffas sen, antingen om jag kommer till festen eller om vi träffas nån annanstans, det beror helt på hur allt utvecklas.
Nu vette tusan vad jag ska göra, borde vara utomhus då solen skiner, men jag har ingen ro till att bara sitta rakt upp och ner i solen och glo.



Lite bilder från igår:


           

Ordet stress

Allt känns liksom konstigt och upp och nervänt nu. Igår stressade jag som en idiot på praktiken, vi fick jätte mycke o göra.. Jag kom hem strax före 17 och startade nästan genast med middagen, som blev god! Efter middagen skulle hunden rastas, sen skulle plats fixas i en garderob åt Johanna.. sen var jag helt slut, tankeverksamheten hade lagt av fullständigt och jag la mig i soffan med Johanna o glodde på tv.

Sömnen är bristfällig men även det verkar man vänja sig vid. Det är ju positivt att jag tappar några kilon genom att hålla på o stressa med praktik, hem och hund. =) Dessutom får man en minimal förhandsvisning till vad som komma skall senare i livet.
Det tråkiga är att jag inte sett ett avsnitt av nån av mina serier på 2 veckor och det känns konstigt för jag brukar ha en hel del tid över till de.. hmm ...

Idag anländer Elina så jag hoppas jag får sluta lite tidigare idag - skulle va gött! :) Kan vi gå på stan o kika på kläder :D

Ha en bra helg!

Ny dag

En ny dag vankas och ett kvällspass på praktiken! Gissar att det kommer gå finfint. Har suttit o läst in mig på lite svåra ord och behandlingar och diverse nu för att känna mig lite mer med i snacket på avdelningen :)

Nu ska jag ta en dusch, pressa ett Navy avsnitt och sedan bär det iväg. Ikväll sover jag hos fam. Wallin eftersom det blir mycket smidigare då jag slutar så sent ikväll och börjar tidigt imorgon!

Ha en bra dag folks!

Heart

Praktiken idag gick rätt bra måste jag säga! Kommer antagligen lära mig sjukt mycket och jag ser fram emot denna period. Det enda jag fortfarande gruvar mig för är blodproverna som jag måste börja ta snart men det är väl bara att ta tjuren vid hornen så går det säkert bra! :)

Idag har jag hur som helst fått se en hel del häftiga saker:



Ekokardigrafi; ultraljudsbaserad metod som undersöker hjärtat.Detta ger en omedelbar avbildning av hjärtat i olika vyer.
Man kan visualisera blodflöde, rörelser och hastigheter.
(Bland det häftigaste jag sett!)



EKG: diagram som visar hur hjärtmuskeln arbetar.
(Detta tror jag att jag kommer få göra mååånga gånger under min praktik!)



Elkonvertering: Planerad elkonvertering innebär att man under narkos påverkar hjärtat med elektrisk energi för att ändra hjärtats rytm. Behandlingen tar cirka fem till tio minuter.
(detta ser inte alls så dramatiskt ut som det kan se ut på film, gick väldigt fort och lugnt till förutom att hela kroppen hoppade till ordentligt.)


Nu ska jag slå mig ner i soffan o kolla på Navy, sen gissar jag på att de kanske blir sängen!

Gonatt! :)


.

05.00

Vem sjutton trodde nånsin att man kunde vakna av sig själv kl 05:00 och känna sig utvilad? Inte jag!
Hur som helst så somnade jag vid 20:30 igår vilket har medfört att jag vaknade kl 5 och kände mig utvilad. Har dock fått stressa lite denna morgon ändå, ska ju ut me hunden också o ge henne mat, tar iofs inte många minuter men det är dyrbara minuter det handlar om på morgonen.

Nu ska ja borsta tänderna men sen drar jag på praktiken.
Jag önskar er alla en strålande dag!

The first day

Första dagen på avd. 9 gick fint. Var bara där 2 timmar, gick igenom schema, brand och sådant. Så det känns bra!
Imorgon äre väckning vid 5 som gäller för vid 6 är jag förmodligen på väg till sjukhuset igen, tar ju sån tid att åka dit härifrån. Ska nog satsa på att sova hos Wallinarna dom gångerna jag har kväll - morgon, blir så tungt annars.

Är riktigt trött nu och funderar ganska så seriöst på att gå och lägga mig faktiskt, annars vette sjutton hur jag ska orka imorgon då jag är på praktiken 6:45 - 15:30.

Gonatt!

Bilder.

Här kommer nu lite bilder från dagarna i Utanede.. Det är nästan bara bilder på hundarna så ni vet :)

             



.


Det har lagt sig.

Utbrottet har lagt sig, jag är inte lika förbannad längre, bara lite irrad. Nu vet jag iaf hur det är.
Sommarlovet börjar v 24, och sen börjar skolan v 34 igen. Lika bra jag skriver de här ifall jag glömmer bort hur de va. Har visserligen skrivit de i almanackan också, men den hatar jag att bläddra i så ska nog köpa en ny.

Hur som helst, nu ska jag ringa chefen o berätta hur de är så får vi se hur de går.

Sen är de nog dags att börja fundera på att gå ut me hunden, göra sig ordning o så innan de e dags att bege sig till sjukhuset där min praktik börjar idag.

Ha en bra dag!

Förbannad

Nu ringde chefen från Allégården angående sommaren, hon hade en rad åt mig. Men hon var tvungen att veta när jag börjar skolan igen i augusti, så jag lovade att ta reda på det och sedan återkomma. Men vet ni? Det verkar inte finnas nån info om det, jag har faktiskt ingen aning om när jag börjar skolan igen..Står inte ens på vår jäkla hemsida där dom är så fruktansvärt duktiga på att lägga ut all möjlig info om allt möjligt.

Dessutom skulle jag ju vilja ringa Jacke nu och PLANERA, men kan jag det?? Nejdå, här får jag sitta o ta beslut över hans huvud, och jag hatar det! JAG HATAR DETTA!

.

Colorblind

Hörde denna låt och den är ju så vacker att man får ont i hjärtat när man hör den. Den är så fantastisk! :)

Counting Crows - Colorblind



.

Fy sjutton

Vad detta ställe fått mig att sakna Jacke. Här hinner man verkligen tänka och fundera, här hinner man känna efter hur allt känns. Här är man inte särskilt upptagen med nåt annat.

Men det har varit skönt att vara här uppe i Utanede skogarna, andats frisk luft, myst med mamma och hundarna och dessutom fått mycket gjort. Det har varit skönt att inte behövt kliva upp på morgonen för att man har så mycke att göra. Framförallt så har det varit väldigt skönt att inte behövt känna nån stress.
Jag längtar till sommaren, tills Jacke kommer hem, då ska vi försöka vara här ofta för detta är så underbart trots alla äckliga jäkla kryp! :)

Idag beger man sig dock hem mot stan. På sätt o vis känns de bra, för jag känner att jag har så myce o göra hemma, tvätta, städa o greja. Men å andra sidan så har det varit skönt att ha lov och bara valsa omkring här hemma med mamma.

Nu ska jag se reprisen på Robinson.
Ha en bra dag!

Good weather

Det har varit finväder idag.. och vi tog en promenad med hundarna så dom fick springa av sig lite! Det var riktigt skönt!
Vi va upp till Norrsjön där mamma o Lars numera har en stuga, riktigt fint vare kan ja lova!
Men lerigt som sjutton så Bosse var brun o äcklig, därmed tog jag o skrubbade henne i badkaret.
Tror faktiskt att hon trivs rätt bra här uppe, det är lite liv och rörelse och nu har hon accepterat alla dom andra tre hundarna. Dessutom har jag blivit väldigt fäst vid Bosse vilket jag kanske inte varit tidigare eftersom jag aldrig egentligen haft hand om henne helt själv under så här lång tid.


Har tagit en massa bilder som jag får lägga upp sen när ja kommer hem till stan igen.

Nu ska jag ta o göra mig iordning o hjälpa till o städa upp lite här eftersom Reine och Ann-Christin komme rhit o grillar med oss i eftermiddag! :)

Ha en bra eftermiddag och kväll!



.


Stars with flashbacks

Igår spelades denna låt på radion och det fick min hjärna att ta en tripp på memory lane. Denna låt, jag kan inte ens förklara vad den betyder, man behövde vara där, träffa människorna.. Den säger så mycket om hur allt blev som det blev.

Just Jack - Stars in their eyes.



They'll be making sure you stay amused
They'll fill you up with drugs and booze
Maybe you'll make the evening news

And when you're tripping over your dreams
They'll keep you down by any means
By the end of the night you'll be stifling your screams

Since you became a VI-Person
It's like your problems have all worsened
Your paranoia casts aspersions
On the truths you know

And they'll just put you in a spotlight
And hoping you'll do alright
Or maybe not

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
Why'd you wanna go and put starz in their eyes
So why'd you wanna go and put starz in their eyes
Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
Starz in their eyes

Remember they said you'd show them all
Emphasize the rise but not the fall
And now you're playing a shopping mall

Your mum and dad they can't believe
What you appear to have achieved
While the rest of these users are just laughing in their sleeves

Since you became a VI-Person
It's like your problems have all worsened
Your paranoia casts aspersions
On the truths you know

And now the tabloids use your face
To document your fall from grace
And then they'll tell you that that's just the way it goes
That's just the way it goes

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
It's the same old story well they just didn't realize
And it's a long way to come from the dog and duck karaoke machine
And saturday night's drunken dreams

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
It's the same old story, well they just didn't realize
And it's a long way to come from your private bedroom dance routines
And saturday night's drunken dreams

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
Why'd you wanna go and put starz in their eyes
So why'd you wanna go and put starz in their eyes
Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
Starz in their eyes

Now why do you wanna go and put starz in their eyes?
It's the same old story well they just didn't realize
And it's a long way to come from the dog and duck karaoke machine
And saturday night's drunken dreams

(When I grow up I'm going to be famous)

Behind the steel barrier and sequence and glitter
Five inch heels still knee deep in the litter
Each of them a bitter bullshitter,
Wrapped up in the cloak of fake glamour, getting lost in the camera
Well footprints are fools gold, diamonds crusts on their one off plimsolls
So little time for these one off arseholes
Rigor mortis Ken and Barbie dolls
A pair of big shades and a push up bra
It's such a short gap between the gutter and stars
That you've come a long way from the place that you started
So why'd you wanna go and get so down hearted

Welcome to the kingdom of the blagger
Uncutting you nose clean, coating you bladder
A whole lot happier a whole lot sadder
Used to be satisfied but now you feel like Mick Jagger

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
It's the same old story, well they just didn't realize
And it's a long way to come from the dog and duck karaoke machine
And saturday night's drunken dreams

Now why'd you wanna go and put starz in their eyes
It's the same old story, well they just didn't realize
And it's a long way to come from your private bedroom dance routines
And saturday night's drunken dreams


.


Godmorgon!

Det är lördag morgon, har varit vaken ett tag o hunnit vakna till lite.
Mamma o Lars liger i sängen o kollar på tv, inte jag för då blir jag så slö. Tv brukar inte kännas som ett alternativ för mig på morgonen ifall jag vill hålla mig relativt pigg.

Egentligen vet jag inte om jag har så myce att skriva.. idag ska vi kanske sätta igång o försöka få lite ordning i källaren här, det ser ju inte bra ut där nere nu, grejer överallt vilket iofs katterna njuter av! :)

What else? Jadu, drömde inatt att det var den 15:e maj och Jacke var hemkommen.
Konstigt nog så umgicks jag med Carrie, Samantha och Miranda ur Sex and the city.. fast det va nog nå svenska versioner av dom för dom pratade svenska. Hur som helst skulle jag o Jacke på bio och han skulle hämta upp mig, men då han kom så hade han en fullpackad bil med folk så jag fick inte riktigt plats eftersom jag hade resväska med mig, Jag, Jacke o Carrie skulle bege oss till Paris på natten för shopping.. Det går ju egentligen inte att återberätta drömmen så som jag drömde så jag ger mig där. Hur som helst så är det helt sjukt va man kan drömma konstigt och minnas de så klockrent dagen efter! :)

Jag önskar er alla en bra dag!



.

Saknad

Fick en så sjuk känsla av saknad ikväll då ja låg i sängen med mamma o alla hundarna o kollade på tv. Jag saknade Jacke nå så fruktansvärt.. och jag önskade innerligt at de va han som låg på mitt bröst istället för Bosse..
Det är mindre än en månad kvar nu - hoppas det går så fort så man knappt hinner blinka!
Det har varit några dryga månader och den här sista svängen har varit absolut värst ändå.. inte för att man går omkring och mår ständigt dåligt utan för att man glidit in i en vardag där man på ett nedstämt sätt förlikat sig med att han är där han är.
Och det är nästan så jag varit lite orolig denna sväng också.. drömt att han sprängs i luften och såna saker.. Det har jag aldrig funderat över egentligen, att han kan skadas. Jag har hela tiden haft Vetskapen att han kan skadas, jag har varit beredd på det tror jag. För man visste ju långt innan att han kanske inte kommer hem levande eller i samma skick.. det har man ju egentligen räknat med, att nåt kan/ska hända så varför då oroa sig??

Hur som helst, så hoppas jag att du kommer hem vid god vigör älskling.
Jag saknar dig!


.


Kvar

Jag är kvar i Utanede och blir kvar här i helgen också.
Det går rätt bra, hundarna kommer någolunda överens.. Vi har fått en hel del gjort. Igår och i förrgår så hjälpte vi Sivan att städa ur Holmsta restaurangen. Inatt renoverade vi datarummet som blev bra! :)

Det har varit rätt skönt att vara här uppe, mysa med djuren, blir riktigt skitig och inte fundera ett dugg över kläder eller renlighet :) Det är ju som en enda stor lerhög här ute på gården denna årstid.

Har fått lite tråkiga besked den här veckan.. och visst är det fruktansvärt det som hänt, det är rentav förjävligt, men jag har ändå en sund inställning till det.

Ha det bra! :)

Utanede

Vi är i Utanede, jag o Bosse.. med mammas tre hundar. Det har gått rätt bra egentligen, men Bosse skäller just nu som en galning.. Bernhard blev nog lite kär i na skulle ja tro. :) Men de börjar hur som helst lugna ner isg lite nu.

Har egentligen inte mycket mer som jag orkar skriva just nu.
Hoppas ni alla har de bra!

Yeeey!

Jag fick min deklaration från Finland idag! Ska få tillbaka 317 Euro! Jippi :D Vilken lycka!

Åker till mamma först ikväll nån gång så ingen stress här inte.. Funderar starkt på att fixa nån mat för jag är sjukt hungrig. Egentligen så är jag såååå sugen på typ en pizza men tror helst jag skippar de! Nu tänkte jag nog ta o städa lite för ja drömde inatt att ja städa nedervåningen ;P
Har varit på en skön promenad med Bosse också, det var kanonhärligt! Hade bara vårjacka men svettades ändå! :)

Som ni ser så har min blogg ändrat utseende och Mlish är den skyldige till detta! Är hon inte underbar min älskade vän!?


.

No rubrik.

Godmorgon kära vänner!
Idag är en alldeles jätte bra dag. Solen skiner in genom fönstren, min pappa fyller år, tvätten är redan hängd, hunden rastad, jag mätt i magen och ja, allt går så bra denna morgon! :)

Ringde praktikplatsen idag också. Jag börjar på måndag klockan 13.. och de personer jag pratade med där lät jätte trevliga! Så på måndag ska jag få en rundvandring och lite schema genomgång! Känns mycket bra och positivt måste jag säga! Och jag har ju egentligen inga önskemål om nå schema.. har bara typ 2-3 dagar som jag helst skulle vara ledig, tror inte det är något problem under fyra veckor.

Gick iaf kanon bra att jobba igår även fast jag kände mig helt förvirrad och som en nybörjare. Men när man väl var där, när man kom igång så visste man på nå vis direkt vad som skulle göras. Det var så självklart, iaf hos en del.

Idag kommer min mor och hämtar mig o Bosse, vi ska upp till Utanede till dom andra djuren. Mamma har ju 2 st Grand Danois och en Golden Retriever, dessutom har hon 2 hästar och 2 katter.. Så jag ska till "Utanede zoo". =) Blir nog bra de!

Ha en bra dag!

Naglarna

Nu har jag duschat, gjort mig iordning och klippt naglarna. Det kändes inte så kul att klippa av mina långa fina naglar och ta bort nagellacket. Men såna är reglerna när man jobbar inom vården. Och regler är väl till för att fölljas?
Jag har också satt upp mitt hår och hängt ringen i en kedja att ha runt halsen.
Nu ska jag äta lite och sen bär det av mot jobbet, jag är lite spänd faktiskt.

Har iaf hunnit med att vädra här, dammsugit och tagit en prommis med Bosse i det underbara vädret!

Ha en bra eftermiddag och kväll! :)

Skor ju

Jag kom precis på att jag inte har nå bra jobbskor. Det har jag ju vetat länge och tänkt att jag måste köpa.. Hmm, måste satsas på att köpa ett par i veckan här för under praktiken kommer jag ju verkligen behöva ordentliga skor. Ikväll jobbar jag ju bara 5 timmar så då spelar de inte så stor roll.

Idag är de 9 grader i skuggan, riktigt varmt alltså! Tänkte ta mig en pormmis me Bosse nu, det kan väl aldra skada med frisk luft!? =) Kanske man vaknar till lite, för jag måste erkänna att jag är lite slö efter helgen fortfarande! Blir gött o jobba ikväll!


I still believe in this!


Goddagens!

Blev en riktig långsovare denna natt.. Tror jag har sovit typ 10-11 timmar inatt, känns skönt! Jag är utvilad iaf :)
Dessutom har ja kommit på att de e riktigt betryggande med Bosse i sängen. Jag har vaknat några gånger inatt, en gång måste ja drömt nåt läskigt för ja kände hur min rädsla för mörker kom krypande. Men då hörde jag Bosse, såg att hon låg bredvid mig o andades och då kändes de tryggt igen.
Och nu ska jag snart äta en riktigt god frukost!

Idag tänkte ja satsa på att städa undan o fixa lite, ta en långis med Bosse för sen ska jag jobba ikväll! Yeey! Va skit längesen ja jobba o när dom ringde imorse nu så kände ja ett tvivel till att ja ville, men tänkte att va sjutton! klart ja ska jobba! Iofs är de bara 5 timmar.. 16-21 men de är helt klart bättre än ingenting! :) Lär ju va storhelgsOB också. :)

Nu ska jag sätta igång med denna dag!

Ha en bra dag!

Fringe

Nu håller ja på o fixar middag. Har surrat en lång lång stund med min älskling!
Klockan 21 tänkte ja se nån film som går på tv... men innan dess blire nog ett Fringe avsnitt, det har ju äntligen börjat igen!


Luckor o blånader

Dagen till ära så mår jag precis som jag förtjänar, eller ja egentligen tror ja att jag mår lite bättre än jag förtjänar. Blev en utgång igår me Emelie, Camilla och Kickis. Drog en rejäl dunderfylla och för första gången på väldigt länge har jag en blaffigt stor minneslucka. Spännande.
Fick också höra inatt att jag är psykiskt instabil och att jag kanske borde prata med nån. Dessutom sa min kropp ifrån, jag fick nå blodsockerfall eller dylikt, blev alkoholförgiftad som de så fint heter.. Blånader på kroppen, samt brännmärken?.. Kan ju inte sitta eftersom jag slagit svanskotan ganska rejält. Så ja, nu har ni fått höra hur jag borde må idag :)

Så denna dag har allting gått väldigt lugnt till. Jag har legat på soffan, tagit mig ett skålhett bad och varit på promenad med Bosse. Dock så går allting väääldigt sakta eftersom min svanskota gör ont även när jag går ! Kalasbra jobbat Mysan! :)

Ska bli kul o se bilderna sen som Camilla o Kickis knäppte :D

Ha en bra eftermiddag och kväll!


Love

Love really is stronger than Jesus right!?



Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and deceases
You know that love can do you like a shotgun

Can't resist them, the sailors and the soldiers
Taking aim, a rabbit on a rifle range
Pay no mind to what your mama told you
You're the fool who's chasing down the candy cane

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline

Longoria

Jag kan inte släppa att jag tycker denna människa är så vacker.



BOOM BOOM POW

Hur mycket vill man inte dansa till den här låten? Varenda muskel rycker..


Black Eyed Peas - Boom Boom Pow


Sol hos dig.

Det är sol, överallt, ta mig sjutton överallt verkar det vara sol. Bara så ni vet så verkar vädergudarna ha glömt bort Sundsvall denna påsk. Det är dimmigt, disigt och framförallt grått. Överallt - en ständig trist grånyans.

Påskafton

Tänk attd et bara är lördag, känsn så konstigt.. känns som de e minst söndag eller måndag.

Hur som helst så har jag sovit bra inatt, va inte ens mörkrädd när ja gick o la mig. Bäddade för Bosse på Jackes sida av sängen så jag har haft henne där hela natten, betryggande att höra henne andas o snarka.

Idag vette tusan vad man ska roa sig med.. Vädret är inte å kul än så länge.. hoppas de spricker upp o vi får lite sol så kan ja ta en långis me vovven!

By the way så är det många som läst om att svenskarna varit i strid i Afghanistan. Vill bara hälsa er som känner oro att min Jacksson är okej och att han inte var närvarande just då..


20 minuter

Tänk att jag har bott ensam en gång i tiden.. för ett år sen.. Sovit ensam varje natt, ätit mat ensam, frukost ensam.. allting ENSAM. Det känns ganska ofattbart just nu. För om 20 minuter blir jag helt ensam här och det gör att jag börjar svettas lite. Jag är ju så mörkrädd.. Ska bli så konstigt att inte ha någon i detta 240 kvm hus som trygghet.
Men jag klarar mig nog :)

Det har varit en slö kväll i soffan. Druckit lite detox te och svettats massor av de.. skönt, känns att skiten åker ur en snabbare.. alkoholen o de..

Nu ska ja se så Wille är redo för att åka till Spanien.

Gonatt!

Bilder o sånt.



Det var himla gött me frisk luft kan ja lova! Nu har jag fåt ti mig en kopp kaffe och ska precis trycka en kiwi. Sedan känns de som de e dags att få nåt gjort.. Kanske städa lite.. tycker de ligger prylar överallt i mitt sovrum nu, men de är ju som vanligt! Även om ja plockar undan ALLT nu så är allt framme om nån dag igen.

Kvällen igår va väl helt okej, vi skrattade sjukt mycke iaf och det är ju ett gott tecken. Men på Oscar.. ja.. Johanna hade ont i fötterna pga skorna. Vi va väl helt enkelt inte ås jätte laddade och egentligen lite småless redan efter en timme. Men vi kämpade på ändå till stängning! :) Dom spelar iaf grym musik vilket är positivt!

Nästa Springbreak är sista april och då är de "Wear all black!", kommer bli hur kul som helst! Dessutom märker ja mer o mer att vi är nog ganska lika varann ändå ja o Johanna, iofs vet ja inte om ja ha trott så mkt annat heller?.. sjuk humor iaf.. bara vi släpper till ordentligt så :D Älskar o va ,med henne, hon är en mycket bra vän.. och jag kan lätt prata om allt med na! Love you sis!

Lite pics kommer här från vår heldag igår :)

                   

Soon

Okej, jag är inte överpigg idag! men inte övertrött heller.. Har hållt på nu i över en timme med bilder o klipp från igår..
Måste dock kila iväg på affären o handla nu.. så jag får skriva ett längre inlägg om en stund!



Färdig!

Japp, då är jag nästan färdig och redo för ikväll.
Vi har bastat, var riktigt skönt, Sen tittade mamma in med sin nyköpta valp Ragnar! :) Skoj!
Nu har jag precis gjort mig iordning, väntar bara på att nagellacket ska torka.

Johanna verkar ha en liten stund kvar på sitt grejs.. men kanske de går snabbt också det vet man aldrig?

Hur som helst har vi tagit en del bilder som vi ska bjuda på senare eller imorgon!

Ha en bra kväll!

Kläder

Varför är de så svårt att komma på vad man ska ha på sig???
Nu har jag gått igenom hela garderoben, provat en jävulskt massa kläder i olika kombinationer.. Jag ger upp nu, hittar inget som känns rätt att ha på sig ikväll. Varför detta ständiga problem?
Tror att jag kan ska ta en raid i Brittas garderob härnäst, se ifall hon har nå kul som ja kan ta på mig :)

Jag o Johanna har iaf varit ute på långpromenad med Bosse. Eller ja, superlångt gick vi inte, men en bra bit iaf!

Snart är de dags att börja fixa mat.
I'll be back!

Trollunge!

Glad Påsk folket! Känns inte som påsk tycker jag och jag vet nog inte riktigt vad påsk innebär heller. Som ni vet bryr jag mig inte särskilt mycket om högtiderna. Det jag vet är att jag är ledig.

Igår kom Johanna, Eva och Maria hit, inte så ofta vi träffas allihopa, bör vi göra oftare! Vi surrade lite, drack lite kaffe.. Sen tog Johanna fram STORA godispåsen och chips.. Blää.. man kan ju inte låta bli att äta! :)

Idag är vädret skit, inte kul.. Men blir nog en långprommis med Bosse o Johanna ändå skulle ja tro. Sen blire ju tacos och bastu och senare utgång! Denna dag blir förmodligen hur bra som helst! :)
Bara för att man säger så.. ja då lär det väl bli världens tråkigaste.. =) Man ska inte ha så höga förväntningar!

Nu kommer två fantastiska bilder.
Den ena bilden är på mitt vackra hår, ser ut som ett troll, blir så när jag haft det i en knut hela dan. Den andra bilden är som ni ser en t-shirt med mig o Jacksson på.. fick denna för att jag gjorde nån undersökning av nå slag.

   


You


Saknar dig. Gonatt älskling!


PÅSKLOV!

Påsklovet har härmed börjat!
Sköööönt! :)

Johanna kommer hit ikväll, vi ska satsa på att hålla oss vaken en stuind o sova ut imorron så man orkar med allt.
Imorgon blire tacos och sedan bastu här hemma.. Kom på de imorse att de e ju väldigt onödigt att de står en tom bastu här så vi offrar oss på att använda den! =)
Sen blire ju Oscar imorgon, Springbreak #3 tror jag att det är... eller kanske #4? Can't remember right now!



Någon som undrar hur tentan gick??  (- Jag också!)
Vi fick välja 2 av de typ 12 sjukdomarna vi skrivit om under denna kurs. Vi fick välja två sjukdomar och skriva om, där skulle, orsak, symtom, underrsökningar, behandlingar och hela kittet ingå. Jag skrev om två sjukdomar... cirka 2 sidor om varje sjukdom.. tog 40 minuter. Hoppas det gick bra! :)

Nej nu ska jag försöka hålla mig sysselsatt med nåt, kanske städa??? :D


♥♥ Ha en bra kväll! ♥♥ 

   Almost forgot; GLAD PÅSK! :)

Thru the phone..

This is for you darling.

Soulja Boy  - Kiss me thru the phone.



påsk

Efter denna dag är det påsklov!
Nu önskar jag verkligen att jag hade ett jobb.. för jag är så van att ALLTID jobba påsk! Får man önska gamlingarna Glad Påsk, träffa deras anhöriga, vara en del av det som gör dom lite gladare denna högtid..

Men nu är det inte så, bara att bita ihop. =) Jag får ta hand om Bosse iställe ja :)

Tenta idag, jag är faktiskt inte ett dugg nervös och jag läste inte på nåt igår.. det får gå som det går helt enkelt. Konstigt är det ändå det här med den bristande nervositeten. För när jag frågar mig själv om jag tror jag ska klara tentan så får jag svaret av mig själv: "Nej, tveksamt.. med lite tur så kanske det går." Alltså tror jag inte att jag har de kunskaper som krävs.. men jag är ändå inte nervös!?

Nej nu ska jag göra mig iordning.. måste ju ta hunden på en prommis också innan man drar till skolan.

Ha en bra dag!

What a good day!

Det har varit en bra dag!
Jag har lirat en del.. och sen städat en del. Lagat mat o diskat o grejat. Bänkarna i köket skiner. Det är gött! =)

Jag o Johanna gick också till affären, tog med oss lite grejer som skulle källsorteras på samma gång. Det var skönt med en promenad även om de regnade lite o va kallt. Uppfriskande!

Samtalade med älsklingen en stund ikväll också.. Bara lite mer än en månad kvar nu och ärligt talat så känns de inte så länge.. Har kommit ur svackan då det va så jobbigt att han var borta och nu har jag gått till ett läge då jag endast känner acceptans. Jag vet ju att vi får en vardag sen, att jag kommer få krama han tusentals gånger om dagen och kunna prata med han om allt och ingenting, tills örona faller av! :) Blir bra o få hem han!

Har just sett Navy och det är ju faktiskt hur bra som helst!

Nu blir det sängen i brist på annat att göra.

Godnatt och sovgott!

Städtant!

Denna dag har varit rätt bra och aktiv. Jag har städat ur kylskåpet och rengjort de. Sen tog jag mig an ugnen också så den fick sig en omgång :)
Nu är det bara resten av huset kvar att städa, men det hinner jag så småningom :)

Har spelat massa Guitar Hero, som vanligt! Det är ju så kul nu när de är sån utmaning, då man spelar på Hard.

Ja, tenta imorgon på hela sjukvården, ska läsa igenom lite nu så man får en repitition. Men jag känner att jag inte orkar tokplugga. Om jag inte skulle klara tentan så är de bara att göra om. Skulle dock va rätt skönt att klara den! :)

Ha en bra dag!

Your gonna say yeah!

Denna låt harf fastnat på mitt huvud nu när jag suttit o lirat Guitar Hero en evighet ikväll.. finns ju inte mycke annat att göra. Bara de att man börjar ju bli lite bra på de här nu så de nästan e tråkigt, ingen utmaning. Har försökt träna in mig på svårighetsgraden Hard ikväll. Gick väl sådär.. trodde dock de skulle va svårare än de va. Övning ger färdighet, Right!? :)

Det gick kanon på skolan, redosvisningen va lugn o lättsam. Fick VG på mitt fördjupningsarbete o det är jag nöjd med! Efter skolan drog ja o handla, hade sällskap av Elina i luren hela vägen genom affärn och hem.. :) Skönt de, för ja hatar att åka buss ibland o bara sitta o glo! Fast ibland äre skönt också att få lite fri tid i hjärnan att bara glo o inte prata med nån! =)

Väl här hemma har jag inte åstadkommit mycket, lagat mat åt mig o Wille, plockat undan, diskat, druckit massa kaffe.. Surrat en lång stund med älsklingen! =)
Jag har också tagit hand om grannens post och varit ut på promenad med Bosse. Sen ha ja mest bara spelat GH.

Imorgon är ja ledig, känns skönt! Så då ska jag nog satsa på att städa lite, om de e fint väder ska jag passa på o ta en längre prommis med hunden!

Jag har inge mer att skriva så Godnatt!

morgon

En bra morgon har det varit. Hunden är rastad, badad och borstad. Nu kan jag ta itu med mig själv efter att ha tagit hand om hund och tvätt.

Ska göra mig iordning nu för att dra till skolan. Blir bra de.

Kom att tänka på hur pappa helt plötsligt har hittat en låt från -69 som han tycker så otroligt mycket om! :)

Östen Warnerbring - 15 minuter från Eslöv


Just ja

Såg att Emilie kommenterat mitt inlägg om att flytta härifrån. Hon ansåg att vi kunde åka bort några månader bara. Och ja visst kan man det. Men med erfarenheten från Finland så händer det inte mycket på några månader. Efter 8 månader i Finland höll jag fortfarande på att anpassa mig efter stan och jobbet, hade inte lärt känna en människa än. Så det krävs lång tid för att få det som jag vill ha ut med att åka härifrån.
Jag vill se om man klarar av att bygga upp en helt ny grund att stå på igen, om man är stark nog, om man klarar att träffa massa nya människor.. Det är som ett test på sig själv. Och för det krävs antagligen längre tid. Efter nästan 2 år i Finland hade jag byggt mig en ganska bra grund men långt ifrån stadig. Iofs var det lite annat då.. då hade jag en separation med mig i bagaget och sådär..

Ja nej, vi får se vad det blir, ska diskutera med Jacke hur han känner med livet och den närmaste framtiden.
Jag har lingen lust att bo här nu iaf, blir bara sur o deppig.. Men vi får se vad vi gör. Man måste göra det bästa av situationen :)

Sömnigt värre

9 timmar sov jag inatt, det var hur skönt som helst! Tungt sov ja och drömde en massa, men vet inte riktigt vad.

Idag har jag redovisning på Psykologin,  det ska säkert gå bra, det är ju gruppredovisningar så inget att vara nervös över. Jag vet ju vad jag ska säga, jag vet ju vad jag skrivit om. =)
Så denna vecka blir en skön vecka i skolan.. Redovisning idag och tenta på onsdag, sen är man ledig! Har påsklov!

På påsklovet är ju Johanna och Wille i Spanien med pappa o Britta så då tänkte ja ta med mig Bosse upp till Bispen, till mamma. Mamma kommer ju ha fått sin Ragnar då, en till Grand Danois som dom köpt. Så med Bosse blir det fyra hundar, blir fullt hus och det ser jag fram emot! :D

Det är rätt skönt på ett konstigt sätt att inte pappa o Britta är hemma. Bara jag och Wille. Jag får städa o plocka och greja bäst jag vill, vilket jag gör hela tiden, tycker inte alls om röran som är ständig i detta hus.

Ja, annars har jag inte mycket att förtälja. Ska äta frukost nu och sen bada Bosse innan skolan!

Ha en bra dag!

Försmak

En äkta försmak på sommaren fick man och nu längtar jag extra mycket till Sveriges vår och försommar! När gräset börjar bli grönt, det blir så varmt så man kan ha fönster och dörrar öppna hela dagarna. Man får Vårstäda! Skööönt de ska bli!

Tog lite bilder på resan. Här får ni se några från Danmnark och Tyskland.

                

Back home

Hemma igen från resan.. känns inte alls kul. Här är de grått, kallt och snöigt. I Tyskland var det sommar, där satt vi ute o åt i t-shirt o tyckte man hade för mycket kläder på sig. Hade inte alls lust att komma hem till den här skitdelen av landet kan jag säga!

Har tänkt mer och mer på detta de senaste dagarna.. Vill jag verkligen bo i Sundsvall? Jag försöker väga fördelar och nackdelar med att bo här.. För jag är osäker på om jag trivs. Och sanningen är den att jag inte kommer fram till så mycket.
Visst är det bra att bo här, det är hemvant, tryggt och man har fullständig koll känns det som. Men det är där det tar tvärstopp för mig och paniken i magen byggs upp. Vill jag ha hemvant och tryggt? Jag tror faktiskt inte att jag vill det, inte i den här delen av livet. Planen i mitt huvud var alltid att komma hit o plugga eftersom här har man vanan, här är det lätt att plugga utan o distraheras, men efter plugget skulle jag vidare.
Kan helt klart tänka mig att bo här senare, då man skaffar barn, vill leva "Svensson livet" och har äventyrat färdigt. Men just nu?? Nää, jag vill inte bo här, det är ingen utmaning. En utmaning vore att flytta en period till ett helt annat land, eller annan stad.. där man inte känner någon, man får bygga upp ett nytt nätverk, lära känna nya människor, börja från noll med omnejden och sig själv.
Nu är det så att jag inte är själv och kan därför inte dra iväg hur soam helst, vilket jag heller inte vill. Det är därför situationen är svår.. Jag vill ha med Jacke, jag vill att han och jag tillsammans ska göra något, flytta nånstans, säsonga nånstans. Eller bara resa runt i europa, vad som helst! Vet dock inte om han är så pigg på de, han verkar trivas rätt bra i Sundsvall och han har ju inte varit hemma här i Sundsvall så mycket de senaste 2 åren, han har ju ett äventyr nu..
Ja vi får väl se vart vindarna bär. Men jag hoppas dom inte stannar här i Sundsvall.

Nu ska jag ta o tvätta o greja lite, är rätt slö idag så de blir en slö dag.

Ha det bra!

Remi Gaillard = Ett riktigt skämt.

Nu är det tidig morgon, jag har gjort mig ordning och ätit frukost. Jag brukar ju kliva upp vid halv 6 på fredagar för jag vill ha lugn och ro och 2 timmar på mig innan ja ska iväg. Men denna morgon gav jag mig själv sovmorgon o klev upp strax efter 6. Det funkar ju o göra sig iordning på en timme å :)

What else?
Joo, igår kväll blev de grillat - GOTT!  Så de gjorde jag igår, sen lirade vi Plump o Chicago innan de va dags att ramla i säng. Idag åker pappa o Britta, en hel månad i Spanien.
Själv så ska jag också söderut men inte lika långt och inte lika länge. Jag ska endast ner mot Tyskland eller så.. Drar idag efter skolan och kommer hem på söndag. Så då vet ni vart jag håller hus.
Ska bli underbart o se våren/försommaren där nere, få en försmak på vad som väntar här hemma. Sen är de ju alltid trevliga människor också.

Nu drar jag! Ha en bra helg!

By the way, Denna människa får ni INTE missa. Han är så rolig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Finns hur många videos som helst men lägger bara upp dessa. TITTA OCH NJUT AV HUR DENNA MÄNNISKA FÅR DIG ATT SKRATTA!




Vardag

Denna dag har jag EN lektion.. Psykologi. Då ska jag lämna in mitt arbete, känns rätt gött måste jag säga!
Jag har så skönt flow just nu, alla uppgifter klara för en tid framöver.. Eller ja just ja, nu kom jag på nåt ja glömt bort. Får ta itu med de under lovet då jag är själv här hemma me Bosse.
Men iaf, nästan klar med alla uppgifter för en lång tid. Har gjort rätt bra ifrån mig tror jag.. och i helgen ska ja bara plugga en del inför tentan som är nästa vecka. Måste nog läsa på psykologin också eftersom det är muntligt på den på måndag.

What else??
Joooo, herregud! Imorgon drar pappa o Britta till Spain!
Så ikväll blire "avlutsgrillning" som pappa kallade de. Dom ska alltså vistas i Spanien 1 månad. Kommer hem i början av maj. Blir lång tid för mig o Wille, men de ska nog gå de å :)

Nu ska ja göra mig iordning för skolan! Ha en bra dag! :)

One tree hill

Haha, detta One Tree Hill som jag inte alls gillade i början då jag såg de. Jag tyckte de verkade tråkigt.. Men efter att ha pinat mig igenom ett antal avsnitt så var jag såld. Sedan dess har en del av min hjärna varit uppslukad av serien.
Nu var det ett tag sen ja blev riktigt påverkad av det.. igår såg jag ett avsnitt.. och Inatt drömde jag om själva personerna i serien. Nu kommer det sjuka.
Jag satte mig här vid datorn.. och helt plötsligt kommer jag på mig själv med att tänka:
"Vad vare Nathan sa att han skulle göra idag? Skulle han iväg nånstans? Eller va de Brooke kanske?"
Jag trodde i min vildaste Verklighet att jag verkligen hade fört ett samtal med dessa människor. Ja herregud :D






Vår-energi!

På skolan vart de ingen venprovtagning, bara den teoretiska delen. På fredag blir det praktiskt! Så jag var nervös i onödan!

Vi fick sluta 1½ timme tidigare idag eftersom det var så härligt väder, sköönt :)
Med tanke på detta så tog jag bussen till stan o promenerade sedan resten av biten hem. Promenaden tog ganska precis 40 minuter och jag svettades och njöt till max! Man får sån härlig vår-energi av detta väder.. mcyket av snön har börjat försvunnit, solen skiner OCH värmer! Allt är underbart :)

Snart kommer pappsen o Johanna hem. Så då ska vi väl försöka hitta på nån middag!

Sen blire att skriva klart Psykologin för min del så ja kan lämna in den imorgon, GÖTT!  :D

Ha en fantastiskt bra efetrmiddag och kväll!

Jacke jag vet att du njuter av värmen där nere i Afghanistan.. men den här årstiden i Sverige är helt klart den bästa och jag måste säga att du missar nåt!

Fila på

Nu har jag fått ett mail av Mli med ett bidrag till min fördjupningsuppgift i Psykologin. Tack för de stumpan! :) Nu ska jag fila på det här lite och sedan är det bara att lämna in denna uppgift!

Idag är de skola och på dagens schema står venprovtagning, vilket skrämmer mig. Detta är en etapp av utbildningen som inte känns trygg på något vis. Men det går säkert bra! Vi har många kunniga lärare och jag är nog inte den enda som är nervös.

Ikväll verkar de som syster Johanna kommer hit, skoj! :)

Ja annars har jag inte mer att skriva. Men jag önskar er alla en bra dag!

RSS 2.0