Den långa färden hem..

Klockan börjar närma sig 22:00, vi har v..arit vakna och inte alls på alerten sen kl 6.00 imorse.. Med andra ord har det varit en lång dag..
Just nu tror jag att vi befinner oss nånstans på ett tågräls mellan Gävle och Söderhamn, så vi har ju en stund kvar innan vi är hemma.
Och egentigen är jag alldeles för trött och korkad nu för att vilja skriva något utförligt om nånting.. men nu när ja ändå skriver så kan man ju kanske berätta lite iaf..

Min födelsedag var verkligen hur bra som helst, som jag också skrev om just den dagen.. Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame och en massa annat av Paris. Enda bekymret för mig var att mina bröst tycktes ha växt under vår första natt i Paris så jag gick runt  tyckte brösten va för stora! :P
Kvällen blev ju bra, vi åt på nån restaurang nånstans o drack vin, vilket verkar vara det enda man dricker´i Paris nästan - till allt! :) Efter maten så gick vi vidare till en nattklubb..där var det också helt okej förutom att jag upplevde bartendrarna som lite otrevliga..eller ja, dom va iaf INTE serviceminded alls. Jacke skaffade sig dock 2 bekanta som va rätt roliga o galna.. även att Jacke "lurade" i ena killen snus vilket inte slutade så bra! Kan konstateras att fransmän inte kan snusa och just denna fransman hade ätit pasta nån gång under dagen! :D

Igår försökte vi ta oss upp tidigt trots att man varit full kvällen innan.. Vi skulle till Eiffel för att bestiga dess topp. Vägen dit blev lite av en omväg men vi är vädigt glada båda 2 att vi tog just den vägen.. För det vi fick se när vi klev runt ett hörn av ett hus var en syn och en känsla som aldrig kan beskrivas. Det var det vackraste jag sett i hela mitt liv. Eiffeltornet i en glans som man aldrig kan föreställa sig!
Upp till toppen for vi iaf o där i Eiffel hade man nog kunnat spendera nästan en hel dag, jätte mysigt med restauranger o grejer.. och utsikten över hela Paris förstås! :)
Efter Eiffel tog vi en promenad i solen och värmen till Louvren - där var det vackra parker, statyer och massa annat vackert att se. Helt fantastiskt! :)
Vidare till centrum av Paris, besökte La Fayette gallerierna o nån annan butik - o Jacksson shoppa o ja va trött. :)
Efter att ha varit en sväng på hotellet o bytt om o sådär så bestämde vi oss för att hitta en närbelägen restaurang o äta.. Efter att gått förbi en massa restauranger av olika slag så bestämde vi oss till slut för en pizza bar.
Jacke beställde en pizza med ost, champinjoner o skinka.. och gissa om de va skinka på den!? Det var stora jäkla fyrkanter lagda ovanpå hea pizzan som ett överkast.. och under denna skinka nånstans mitt i läg EN oliv. Gissa om vi skratta! :)

Finns massa mer att berätta om denna himmelska resa men jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu..
Kan iaf konstatera att jag älskar människan jag rest med och jag har nog varit med om de bästa dagarna i mitt liv, utan att ljuga eller överdriva. Det har varit helt obeskrivligt bra allting.. och så mycket som de e att se i Paris hade man nog aldrig kunnat drömma om.

Lite bilder kan jag också ge er!

        


Vill också ge en rad åt min bror som funnits i mina tankar hela tiden de senaste timmarna... Jag älskar dig så mycket och det ska inte behöva bli såhär.. Jag har varit väldigt orolig men är ändå gad att du är okej.

Welcome to Paris

Tänker inte skriva nåt utdraget inlägg utan bara uppdatera er lite om läget.
Idag firar jag ju min födelsedag o de har vi gjort genom att vandra runt i Paris, varit upp på toppen av Triumfbågen, sett Eiffeltornet,Notre Dame o massa annat. Varit riktiga turister och knäppt massa bilder.
Denna stad är verkligen underbar och jag vill inte komma hem. :)
Just nu sitter vi på hotellrummet, dricker lite vin o sådär, ska väl ut o äta middag så småningom.

Imorgon ska vi bestiga Eiffeltornet tänkte vi och säkert utforska staden even more.
Ni kan aldrig fatta hur mycket jag älskar denna människa som jag är här med.. detta är helt makalöst.

Sist och slutligen ska jag tacka alla som gratulerat mig under dagen! :) Thanks!

Jag o Jacke åker till Paris

Helt jäkla sinnessjukt är det - som en komediserie!
"Jag och Jacke åker till Paris idag." Man vet inte riktigt hur man ska reagera på det uttrycket, låter verkligen som ett skämt tycker jag.. fast på ett positivt sätt förstås. :)

Fick ett klockrent råd av min kära syster igår eftersom jag många ggr ifrågaställt hur denna resa ska gå. Jacke som e segare än en snigel emellan åt, jag som aldrig kan bestämma nånting o bara säger "spelar ingen roll".. och dessutom e stressad mest dygnet runt..

"Om du lugnar ner dig lite och inte stressar så mycket så blir det nog bra, va lite mer som Jacke..." -Johanna.

Fast faktum är att det inte handlar om att jag vill hinna med mycket utan jag har nog bara svårt att hantera nya sistuationer där det inte är en planering på förhand. Anyway, så ska jag försöka vara lugn som en filbunke, seg som en snigel - för dte kan jag också vara - för jag tänker njuta av denna resa till max och stänga bort precis allt annat.

Ha en bra dag och helg!

inte direkt resfeber

Har inte direkt resfeber utan ser mest bara fram emot de här.. En lycka har gått genom kroppen idag i väldigt underliga skepnader och nu tror jag lyckan har satt mig i koma. Och jag bara undrar: Hur fasen ska jag kunna sova inatt? :)

Vädret ser inte ut som att de ska bli så bra i Paris de närmaste dagarna men för mig känns de verkligen som att det kvittar.. Jag ska dit med min kärlek, jag ska få uppleva en mycket vacker stad med en helt underbar människa - vad mer kan man nånsin begära? Vad betyder vädret då? - Ingenting.
Jag tror verkligen detta kommer bli helt underbart hur det än blir.
Jag är så himla lyckligt lottad. =)

Till paris

Imorgon åker vi till Paris, så denna dag har man haft en del att göra. Vi har varit o hämtat ut biljetter, växlat pengar och sen också handlat en del på stan. Såsom en ny fin bikini och skor åt mig, shorts åt jacksson samt en t-shirt åt han. Lillasyrran har varit med hela långa dagen och de måste ha varit uttröttande för henne att vara med stressiga mig.. =) Nu sover hon som ett barn.
Ikväll ska vi ha fondue till middag - tidig födelsedagsmiddag för mig, blir ju mysigt.. Johanna är här och Jacksson kommer ocksåå. Dessutom har jag precis packat färdigt och det känns som att jag blivit av med en stor börda! :)

Konstigt ändå att ja fyller snart, det har jag liksom glömt bort på nå vis. Det har varit så mycket annat att fundera på. Paris och sen Stockholmsresan nästa vecka.. Den nya kärleken och alla dom känslorna.. Jobb, a-kassa.. och allt möjligt underligt har snurrat i huvet på mig.. så jag blir faktiskt lite fövånad så fort nån nämner att jag fyller.

Sen fick jag ju också en present idag av mina systrar och Eva, Tack så mycket! :D

En Volumaster :D


snabb genomgång

Tar en snabb genomgång av den gångna helgen..

Fredag: Jacksson klippte sig och ja va med som moraliskt stöd eller nåt :) Vi träffade Johanna o gick o fika på Charm. Jacke åkte iväg o jag o Johanna bestämde oss för att handla nå gott o sen åka hem. Det blev jordgubbar o cider o kortspel på balkongen här hemma. Super mysigt! Anna kom hit och de blev grillning, en massa dricka o kortspel med Anna, Johanna, Britta, Pappa o Wille. Jacke o Niklas kom hit nån gång under kvällen också o de va ju trevlit. Dock ändå en ganska tidig kväll blev de.

Lördag: Jag åkte till Haga där Mli och jag spenderade hela kvällen med att hjälpa till på en fest, det var dukning o servering o sånt. Gick rätt bra men man va helt slut när vi väl fick åka hemåt kl 3.

Söndag: Ja söndag var ju igår.. Då åkte ja o Jacke till Birsta, köpte morsdags-present till hans mamma och sen hem o fika med henne. Senare åkte ja o Jacke iväg till Hagakrogen o åt god pasta, efter maten bestämde vi oss för att besöka biografen och se Indiana Jones filmen.. Filmen var rätt bra tycker jag, jag höll mig åtminstonde vaken! :) Och sällskapet var ju förstås de bästa. :)

Idag har jag ju jobbat 8-16.. Efter jobbet va ja o sola o nu är jag åter hemma igen. Nu här hemma tänkte jag försöka satsa på att kanske börja fundera över packningen till Paris.
Men tror faktiskt att jag satsar på att packa imorgon istället. Kanske bara ska prova o fundera lite ikväll över vad ja ska ha med mig. Ser iaf fram emot den här resan mer än någon kan ana.. men de känns också väldigt overkligt att vi ska åka. Jag o min jacksson..vi ska till Paris.. låter helt sjukt...helt sjukt bra! :)

Jaja, på återseende!

Lunch

Jag har lunch nu så det blir inget långt beskrivande inlägg nu heller.. får ta de sen ikväll när ja kommit hem om jag hinner.

Mli skrev o "undra" om de blir sthlm nu ändå.. och Ja, det blir de! Jessi o hennes käraste Åsno kommer till Sthlm den veckan så då är det som en självklarhet att även jag måste dit! Jag saknar Jeppis borna så mycket så de inte e klokt ibland.. Jeppis är nog fortfarande som hemma för mig ibland och jag vill verkligen åka dit snart o hälsa på.. och hämta resten av mina grejer hos ex-svärföräldrarna.

Återkommer sen.
Hejdååå

Söndag

Idag är de söndag.. vi har ätit mat o ska på bio ikväll..

Igår jobba man o de gick ju de å.. servera o greja.. första gången man gjorde de o som sagt så gick de helt okej.

Snart dags för Paris oxå och sen sthlm efter de.. Livet är härligt! =)

Hejdåå

Fredag kväll!

Denna eftermiddag har jag umgåtts med min syster..
Jag o Jacksson träffade henne på stan, vi gick på Charm o fika o sen gick ja o Johanna o handla lite.
Här hemma har vi sen suttit några timmar på balkongen, druckit cider, ätit jordgubbar och spelat kort! Det har varit hur nice som helst.

Är grymt dans-sugen ikväll o de känns lite segt..ingen som ska ut.. men man lär väl överleva. :)
Nu blire god mat - grillat! Hejdååå

Natten

Nattens sömn har varit perfekt och idag känner man sig utvilad :)

Just nu är ja hemma, ska duscha o sminka mig o greja medan Jacke är o tränar. Sen ska vi på stan, han ska klippa sig o ja ska bara va me :)
Sen vet ja inte riktigt vad som händer, har lovat Mli att hjälpa henne o städa.. även om ja kanske lite ångrar de beslutet just nu.. :)

Får väl se vad som händer sen.. Jacke ska ut ikväll och eventuellt ska ja ut ja å med Catha o en kompis till henne.. Va riktigt många år sen ja umgicks me Catha så de kan bli skoj om de blir av. Men man lär ju nog ska behöva ta de ganska lugnt eftersom man ska jobba imorgon kväll.

Jepp, ha en bra dag!

en bild

None

Jag älskar dig så himla mycket! ♥

Halsont o träning - dålig kombination

Såå, den senaste veckan har jag varit snuvig och det har svidit i mina ögon, trodde de berodde på att jag kanske hade lite allergi.. men nu gör halsen ont..Så det kanske rent av är en förkylning.

Anyway, nu är jag hos Jacke.. Jag va o träna efter jobbet vilket gick halvbra, skönt o svettas lite iaf. Sen solade jag efter det vilket var skönt. :)
Jag o Jacke gjorde också en kort avstickare på vägen hit, vi fick åka till haga o hjälpa Mli o Emma lite med en släpvagn. :)

Har inte mycket mer att skriva för tillfället.. känner mig lite meningslös på nå vis just för tillfället.

Ha de bra!

work

Är nu på jobbet, har jobbat 2 timmar av 7. Känns bra..det flyter på bra och jag tycker verkligen om mitt jobb. :)
Så glad att få jobba idag så energin flödar.

Hejdåå

sämst,sämst

Inatt har jag sovit väldigt väldigt dåligt - rent av sämst.
Kanske beror på att jag sovit själv inatt.. eller för att jag visste att jag skulle upp tidigt.. eller för nåt helt annat. Har iaf sovit dåligt.

Nu på morgonen har jag stressat som en galning och det brukar jag aldrig behöva på morgonen.. fattar inte vad som gick fel denna morgon? Jag klev ju upp 5:30 vilket nästan är tidigare än jag brukar då ja ska jobba.

Idag blire iaf jobb 7-15 och sen tänkte jag faktiskt dra o träna direkt efter jobbet, och sola.. Sen tänkte jag åka till Jacksson om han är med på det? Blir det bra de Jacke? :)

Kilar nu, ha en bra dag!

gick ju bra

Blev tacobuffé med Carolin, massa surr om gemensamma bekanta, nya som gamla..mest gamla bekanta kanske. Som vanligt.
Det är underligt hur man alltid tar en promenad längs  "Memory Lane" med vissa personer. Varför gör man egentligen det? Är det för att man inte har så pass mycket gemensamt i dagens läge? Eller är det helt enkelt för att minnena man har med denna unika person är bättre än dagsläget? Eller var det bara helt enkelt mer intressant förr?

Hur som helst, det var skoj att umgås me Carolin en stund även om det inte blev en lång stund.. Bra också att man tog sig utanför dörren och gjorde något annat, kanske man kan somna med lite ro i kroppen inatt. Dessutom är jag glad att det blir tidig uppstgning imorgon så jag inte behöver känna mig lika stressad som jag gjorde imorse. Har så svårt att sova ut på morgonen, inte för att jag inte kan utan mer för att jag får sån ångest.
Nu har jag offrat mig några dagar för Jackes skull, för vår skull..sovit ut ordentligt. Men seriöst så blir det grymt skönt att kliva upp tidigt imorgon för nu pallar jag nog inte att sova bort en hel förmiddag till.

Frusna män söker kärlek visas på tv ikväll, så det ska man se då. Jacksson dyker väl in snart gissar jag så han blir väl så illa tvungen att göra mig sällskap i soffan då.

Yees, ha en bra kväll!

nu drar jag

Nu drar ja ner på stan och ska gratulera min vän Carolin med lite mat. Vad det blir för mat är annu inte bestämt men gott sällskap blir det iaf!

Återkommer senare. Hejdå

kameran

Min nya kamera anlände ju föresyen häromdan.. och Jag vet exakt hur fruktansvärt tjejigt detta kommer låta. Men den är ju så röd och fin! Den är liksom gullig på nå vis... :)
Den är också helt klart godkänd funktionellt och jag är ju ingen proffs-fotograf så jag kräver inte särskilt mycket.

Här kommer den på bild till er.


Smile like you mean it

Kommer nog alltid digga The Killers även om man kanske inte alltid kommer tycka om alla låtar för alltid..
Tror dock att jag alltid kommer tycka denna låt är underbar, "Smile like you mean it."


home again

Nu är jag hemma igen.. och idag tänker jag faktiskt satsa på att få nåt gjort. Håller på o tvättar som bäst, ska försöka plocka undan lite och få lite ordning idag.
Imorgon blir det tidig morgon för då ska jag jobba 7-15 - känns hur bra som helst! Jag vill verkligen jobba just nu! Blev så glad då chefen ringde för ett tag sen o fråga om ja kunde jobba! :)

Och snart är de helg.. På lördag ska ju ja o Mli hjälpa till med servering o sådär.. blir en helkväll med gumman! Vilket också känns hur bra som helst :)

Har egentligen inte så mycket att skriva just nu så jag får väl återkomma då jag har de.

Hej svejs!

Hur löser man denna ekvation??

Jag tror ja vet att Mli inte e seriös men det har ändå fått mig att fundera.. Hon skämtar ju bara då hon uttrycker "jag vill inte prata med dig när du e me Jacke". Och visst får hon säga så bäst hon vill, men tänk om de verkigen va så...? Hur skulle man då göra?
Jag vill ju verkligen va me Jacke men om en kompis inte vill prata med mig då ja umgås me han så vet ja inte vad ja skulle ta mig till.. Kan någon säga vad man skulle göra i en sån sits?

Jag är glad att jag inte sitter i den sitsen men de e säkert många som finner sig själv i en sån sits nån gång i livet... I'm not jealous at all.


dagen är snart slut

Nu är denna dag slut och även om den inte blev precis som tänkt så blev den ändå rätt bra..
Åkte inte härifrån Jacke förrän vid 13 tiden.. åkte o träffa Johanna på stan, tog en fika på Afmidor innan vi promenerade upp på mitt jobb o hämta sommarschemat.
Så nu kan jag berätta för er att jag jobbar hela midsommar helgen, fredag - söndag jobbar jag då så det blir en lugn midsommar för mig. Sen kan jag också berätta att ni inte ska räkna med min närvaro under gatufest-veckan för då jobbar jag varje dag utom onsdag. Så de blir en grym sommar, eller!?!?!? :)

Var hemma i eftermiddag med min syster Johanna, vi satt o garva åt massa gamla o mindre gamla klipp på youtube, vilket var kuuul :)

Imorgon fyller min vän Carolin år så då ska hon firas med middag nånstans. Blir great de.
Passar ju bra att ja hämtade ut min kamera idag då :)

Nu ska jag umgås med Jacksson.

hahahah

Ja, vad kan man skriva om detta? Titta och skratta!



Roligaste bloggen ever!

Har precis suttit o läst ikapp mig på alla dessa bloggar som ja missat att läsa de senaste dagarna då jag varit såååå upttagen! Elle?

Måste iaf bara få länka till roligaste bloggen ja vet, han skriver så klockrena inlägg o kommentarer så man får sig nästan alltid ett gott skratt! :) Robin -den underbart klockrena bögen. :)

Ny dag och skärpning

Gårdagen va helt okej. Jag va me Elina i Birsta, sen fika i stan på Coffee House och vidare hem till Elinas mor där vi spelade kort och fixade håret på varandra med Elinas nya volumaster :)
När Elina sen skulle bege sig hem till sin far så åkte jag tillbaka hit till Jacksson.. vi gjorde mest ingenting igår, var bara slöa men kanske mest uttråkade. En film såg vi iaf- Die Hard  4 och jag höll mig vaken hela filmen vilket ger filmen ett bra betyg. =)

Idag tänkte jag faktiskt bege mig hemåt, ta itu med lite tvätt och kanske lite städ.. Jag kom fram till det att bara för att Jacke e hemma nu så betyder ju inte de att vi måste vara ihoplimmade exakt hela tiden.. han e ju ändå hemma 2 veckor nu och vi hinner nog umgås med varandra så vi klarar oss. :) Och dessutom så har jag märkt på mig själv att jag inte lär lessna på han i första taget utan det blir bara mer o mer att jag vill umgås med han o vara nära.
Så idag bryter vi trenden tycker jag.

Ska sen träffa syster Johanna o fika på stan, va längesen vi träffades o surra hon o jag.. Ska oxå på jobbet idag o försöka få mitt schema för sommaren. Sen borde ja ringa lönekontoret också och se om jag kanske fått fel lön för de misstänker jag iaf.

Nu ska ja se till att Jacke kliver upp.

Ha en bra dag!


Hemma hos..

Idag är det måndag, viket innebär att det är en ny vecka.. denna vecka är jag helt ledig och jobbar inte en endaste dag..känns ju bra på sätt o vis, men mest av allt känns de lite tråkigt.

Lördagens bravader blev väl som dom blev - rätt bra. Vi fixade god men oxå enkel mat.. sen drack vi massor av vin, spelade kort och surra om alla möjliga ting..=)
Jacke skjutsade oss på stan, vi va på Oleary's och BK.. sen åkte vi hem.. Och jag är grymt nöjd att ja fick lite egen-tid me Elina..

Igår va ja me Jacke hela dagen.. vi va ti Matfors, på Norra Berget och bara va me varandra. På kvällen åkte vi till Anton o såg film me han och Emilie. Jag somnade för ovanighetens skull men såg nog faktiskt de mesta av filmen ändå så jag är rätt nöjd. :)

Nu befinner jag mig hos J vid köksbordet, ska äta frukost sen bär de av till Birsta me Elina.. passa på att umgås me henne innan hon beger sig hem till sthlm igen.

Har oxå fått info idag om att det inte går att ringa till mig.. ni kan ju prova ändå om ni vill för ibland går det faktiskt att komma fram eftersom jag slår av o på telefon lite nu o då..

HA en bra måndag!

Update

Igår var det en tanke om utgång men jag insåg ganska snabbt att jag inte alls hade nån lust. Så jag åkte hem till syrran iställe, drack te o surra o rökte o bara prata en massa strunt. Och när hockeyn va slut åkte vi o hämta upp Jacke o syster skjutsade hem oss.. hon e så himla snäll! =)

Idag har jag o Jacksson legat o myst i sängen lääänge, och idag är jag nästan hög på kärlek känns de som! Så himla underbart.. :)

Nu ska snart Elina komma o hämta mig här hemma sen ska vi hem till hennes mor, äta middag, dricka vin o umgås.. sen får vi väl se hur kvällen utvecklas. Kul ska de bli o umgås me Elina iaf :)

Jaja, ha en bra dag!

Fredags-hjärta

Natten med min Jacksson har varit mysig även om jag vaknat hundra ggr av att han hållt mig så hårt så jag inte har vetat vart jag ska ta vägen. Men hellre de än att sova själv, så enkelt är det. =)

Idag har jag varit o solat o sprungit lite på stan, tog en snabb fika med lillasyster vilket inte va igår.. Vart tar alll tid vägen och vad gör man med den? Det funderar jag över iaf..

Ikväll blir det förmodligen att jag åker till Agge o Linda, dricker lite vin o cider o bara umgås med tjejerna.. men inget är bestämt än.. Jag får se hur jag gör helt enkelt. Jacke ska till Anton o kolla hockey iaf..
Själv ska jag just nu hoppa in i duschen o packa ihop lite för sen kommer Jacke hit o hämtar mig, tror vi ska äta nåt o sen ska ja göra mig iordning hemma hos han eftersom jag har större delen av smink o sånt där.

Imorse gjorde Jacke en fin smörgås åt mig med ett hjärta på, och det är väl hur gulligt som helst? Tänk vad han måste tycka om mig! :) Synd dock att jag inte kunde äta den då jag håller på o löjlar mig med min diet som går ut på att bara äta ett riktigt mål om dagen och jag ville inte ge det målet till en smörgås. Men det var iaf den underbara tanken som räknas och jag är lycklig över att ha hittat en så underbar kille!
Här kommer en bild på den omnämnda smörgåsen :)

image48

väskan e packad

Denna dag har varit bra! Först for ja o Mli på Ego o träna, kändes att ja e förkyld o att ja inte har ätit ordentlig mat..man va rätt seg i kroppen o orkade inte ta i riktigt lika hårt som vanligt, men är ändå rätt nöjd med dagens workout.
Sen tog vi en promenad upp till Skönsmon o hälsa på Mli's syster på hennes jobb.
Ner på stan, mötte upp Carolin - gick o sola på ego så nu börjar man faktiskt va lite brun o fin igen, lovley!

Efter solningen så ha ja varit hemma, sov nästan 1½ timme vilket var skönt..ringde några samtal, sen ha ja duschat o grejat o donat här hemma - packat väskan inför att åka till Mr J. Och det pirrar så gött i magen nu, känns som man e typ 15 igen o ska på dejt! ;P En underligt skön känsla faktiskt.

Elina ringde också idag o berätta att hon kommer till Sundsvall på lördag, så de ska bli trevligt! Va längesen vi umgick hon o jag..så de känns väldigt bra att man ska få träffa henne lite. =)

Jaja, nu ska jag bege mig!
Ha de bra!

Winnerbäck

Så himla harmonisk låt, I love it.
Winnerbäck kommer alltid vara bra, inget snack om saken. Så mycket minnen med Winnerbäck i öronen, så mycket känslot som väcks. Tack Lars.W för att du skriver bra musik!

Lars Winnerbäck - En tätort på en slätt




Det finns en tätort på en slätt
ett kyrktorn sträcker sig mot himlen
som en tiggare under slummen
du ser det från den stora vägen

om du reser dit i vår
säg att jag gärna kommer åter
ifall allting är förlåtet
att man blir klokare med åren

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

hälsa skönheten i norr
säg till Viola att hon lyser
att hon var vackrare än sången
och att jag önskar att jag skrev den
fråga krigarna i väst
var dom gömde sina byten
 se om någon av dom kom undan
och kanske lever av det ännu

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

gå till huset med balkong
där järnvägsbommen ringer
under den varma, svarta plåten
har jag lämnat några drömmar

en dag lämnade jag allt
man kunde låta tiden vara
det känns som andra sidan jorden
vi kanske hade alla svaren

jag har kämpat med en dröm
jag ville inga brustna hjärtan
inga slitningar i blodet
jag ville hitta Söndermarken

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

Morsning!

En ny dag och denna dag är god.

Har sovit som en stock inatt - preecis som jag brukar. Älskar min sovrutin jag fått in nu, somnar tidigt, vaknar tidigt - får mycket sömn och kan prestera bra dagtid utan att behöva hinka kaffe eller liknande.  Perfekt. =)

Nu på morgonen blire träning me Mli och senare idag solning me Carolin. Sen ska jag nog hem o ta en poernap eller liknande om jag lyckas med de, för ja vill inte bli trött redan 20-21 tiden ikväll när Jacksson äntligen kommer hem!

Nej, blir "frukost" nu då.. om man kan kalla soppa/lågkaloridrink för frukost. :)

Ha en underbar dag, och på återseende!

Oh God, Life is great

Kvällen är här, natten närmar sig och dte är väl bäst man går o lägger sig snart så man orkar upp imorgon så man kan träna me gummsan Mli :)

Hoppas på ett samtal från Jake men vi får se hur de blir me de, vet ju att han har fullt upp där nere..

Livet blir vad man gör det till och jag tycker att livet är rätt okej ändå, visst att man hänger upp sig på småsaker rätt ofta men då man verkligen tänker efter så har man oftast ett rätt bra liv eftersom man gör det bra.
Det finns så många som har det värre.. Så måste man nog tänka ibland.

Nu går ja i säng, gonatt!

Ett inlägg till Jessi!

Idag fyller min kära vän Jessica år och det känns så konstigt att vi e så splittrade nu hela tjejgänget, att de kan bli så konstigt bara för att man bor i olika länder..
Men jag hoppas att kära Jessi vet att jag inte glömt henne eller någon annan.. Hoppas verkligen ni kommer ti sthlm o hälsar på som de va tänkt, då ska ja också åka dit så vi kan umgås allesammans. För jag saknar OSS..vårat gäng.

Massa gratulationer till kära Jessi iaf, hoppas du haft en underbar födelsedag!
Happiness is when I'm around you.

image12

It's my brother

Idag blev de inge stan, inge Carolin o inge solning.. Jag stannade hemma på Kuben istället - träffade bror som ja inte träffat på länge. Spenderade lite tid me han på hans fars jobb o surrade en hel massa mycket. Var verkligen längesen ja träffa min bror så de va nice o träffa han måste ja säga! :)

Imorgon lutar de mot lite morgonträning me Emilie o sen också solning senare me Carolin - Nice shit and you know it! :P

Sen imorgon kväll kommer han ju hem, han som jag tjatar om mest hela tiden i denna blogg.. Han som jag längtar efter, han som jag Älskar.

Ha en bra kväll!

It was you I was thinking of..

Jack Mannequin - The mixed tape





Så himla skön låt..

1 natt, 2 dagar

God förmiddag alla! Idag tog jag sovmorgon, sov ända till 9:00 vilket kändes skönt.
Igår kväll så blev de rätt sent, va vaken ända till 12 vilket inte alls e likt mig. Vi började diskutera lite här hemma och kom fram till en hel del bra idéer - kul tycker jag! :)

Hittills idag ha ja grejat lite i tvättstugan, cyklat till Ica o hämtat ut ett paket.. och det var hur skönt som helst att cykla! Börjar nog cykla till jobbet så fort vi fått rdning på nån cykel här hemma som jag kan använda. Verkligen uppfriskande att cykla, samtidigt som de e bra träning.

Idag ska ja träffa Carolin när hon slutar skolan, då ska vi dra iväg o bättra på hudfärgen lite sen så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, tycker vi ska ta o gå ut o promenera o surra om saker och ting i allmänhet - var längesen vi gjorde de! Men vi får som vanligt se vad som händer.. har ju blivit så slö på senaste tiden... =/

Nu är det iaf bara 2 dagar kvar..1 natt.. då jag måste vara själv.. Imorgon kväll kommer min Jacksson hem så då får ingen störa för då ska jag fokusera på han och bara han.. Det har varit tungt den här tiden han har varit borta.. Det har känts så overkligt konstigt på nåt vis.

Nej nu ska jag duscha o hänga tvätt o greja lite, men vi hörs! Hej svejs!

I miss you

jaaa, herrejistas va ja saknar min jacksson nu...


Min dag går rätt bra på jobbet, har varit lite stressigt men de gör inget, då går dagen snabbt. Nu är de bara 3 timmar kvar vilket känns nice! Verkar också som att man med lite tur får sitt sommarschema idag eller kommande dagar - Nice! Det har man ju velat ha ett tag så man kan se hur man jobbar på midsommar o gatufesten o så.
Faktum är att jag lite hoppas att jag jobbar på Midsommar för det har jag gjort så många ggr tidigare och det är så mysigt att fira midsommar med dom äldre - dom uppskattar det verkligen!
Jaa, jag offrar hellre min lediga tid till dom på högtidshelger eftersom det faktiskt har lite betydelse för dom och inte så jätte mycket betydelse för mig.

Efter jobbet ska ja på stan en sväng, träffa Carolin, handla lite grejer.. och sen vet ja inte om ja kanske ska promenera hem om de inte e jätte kallt vill säga.

Ha en bra dag iaf mina vänner!


En helt ny dag!

Nu startar en helt ny dag och den startar med solsken! :)
Klockan är nu 05:50 och jag känner mig pigg o alert precis som de va tänkt eftersom ja somnade kl 21 igår kväll. Känns skönt att veta att man sovit lite mer än 8 timmar inatt och klev upp strax efter 5 redan.
Därför tror jag att den här dagen blir bra, kommer säkert va trött tidigt ikväll men det gör ingenting för då kan man gå o lägga sig o sussa fram till en ny dag igen.

Pratade inget med älsklinge igår vilket känns lite underligt idag.. att vi inte haft nån som helst kontakt sen i söndas.. men han förvarade om att han kanske inte skulle ha nån möjlighet att prata igår så helt oväntat var det inte.

Idag då.. Jobbar 7-15 o sen tror ja att ja ska träffa Carolin en sväng.. Och jag behöver handla lite.. men sen åker jag nog hem. Och i eftermiddag om jag inte är helt slut då förstås så ska ja faktiskt försöka röra på kroppen lite och få svettas lite för de här håller inte, skärpning!

Nu ska ja käka frukost iaf, och jag önskar er alla en underbar dag!

ja det var den dagen

Ja så denna dag passerade galant den också.. skönt! Och imorron ska jag jobba så då lär morgondagen flyta på rätt bra också.. det börjar nräma sig till att älsklingen kommer hem - hur underbart är inte de? :D


Sov 9 timmar inatt men är ändå rätt trött nu, inte helt slut men småtrött o seg.. så jag funderar seriöst på att gå o lägga mig o läsa en stund o sen bara somna.. så får man rejält med sömn inatt också så man kanske kan va pigg o alert på jobbet imorgon :)

Sen måste jag verkligen skärpa till mig - måste träna.. fattar inte att ja va så duktig ett tag o sen banade det bara utför igen.. Nu börjar ångesten göra sig påmind igen..

Ja men mina kära vänner. Hoppas ni haft en bra dag - jag går o lägger mig!

Gonatt!

the city

Nu har jag varit på stan, va o sola me Carolin först vilket var helt underbart skönt o ja somna till en stund o drömde mig bort - så himla skönt!

Sen va ja o Carolin på stan, gick på Coffee House o fika tills att Johanna slutade skolan o då traskade vi iväg till polisstation o hämta ut mitt leg. Sen tillbaka in till stan, köpte lite godis o satte oss o surra. Skvallrade lite om de senaste och de e så underbart att vi kommit varann så nära att vi pratar om precis allt! :)


Jag saknar Jacke nu så otråligt mycket så jag vill helst bara att han ska komma hem nu.. Tyvärr är det några dagar kvar och skönt iaf att den här första veckan har gått även om den gått trögt.. Det ska verkligen bli overkligt härligt att få krama om han om några dagar nu..min älskade bästa Jacke.


Cassie - Is it you?



It really feels like you are the one I've been waiting for,
Feels like you are the one for me Jake.


pics and stuff

Här finns bilderna från helgen om ni är intresserade! ---> sweetie.bilddagboken.se


Vad kan jag annat berätta?
Fredagen va ja ut en sväng, det var en mindre lyckad kväll som var väldigt givande ändå.. Det jag redan visste har jag blivit påmind om så nu behöver jag aldrig mer fundera igen.

Lördagen var ju hur lyckad som helst. Då va de dags att fira Britta, hon fyllde 50 i januari men inte förrän nu hade hennes vänner tänkt fira henne pga vädret.
Så det som gjordes var att Britta lurades iväg med Anna, fick slå lite golfbollar ute på Skön Golf. Vi andra befann oss på Södermalm hos Maria, redo med paraplydrinkar o sjöman o grejer. :)
Sen satt vi i båten som Maria o Stefan har på sin gård, där satt vi med våra drinkar, lite gotta till och en sjöman som sprang o passa upp oss, hjälpte oss ner o upp i båten, fyllde på drinkarna o diverse. Så himla nice.. och dessutom lyste solen på våra bleka kroppar.
Sen blev de middag, förrätten är den goda mackan som Anna brukar fixa med skagen röra på! Så himla nice. Sen blev det grillat o gott. Även att vi drack champange till förrätten o sen massa gott rödvin till middagen.. Jag är körd på rödvin ja, kan fasen knappt dricka annat.
Sen blev de massage för Britta och surr o duschning o grejer för oss andra.
Kvällen avslutades nere på Oscar. Och jag har kommit fram till att jag älskar Oscar, så mycket folk, så bra lokaler och terassen är hur bra som helst. Ja hualigen vilken lyckad kväll det var! :D
Sov även hos Mli i Haga vilket var bäst eftersom där skulle flyttstädas..

Så igår va ja hos Mli hela förmiddagen o hjälpte henne  o packa.. packade ju ihop de mesta så nu e de bara städningen kvar, men kom fram till att städningen borde gå rätt snabbt. Inte så mycket att städa så..
På eftermiddagen åkte ja o syster först till Alnö till Niklas grav.. och sen vidare till Matfors för att besöka Patrik's grav. Då vi va vid Niklas grav så kändes de mest bara som ett skämt och jag kunde inte riktigt känna mig ledsen, blev bara arg.. o fräste lite.. men sen vid Patrik's grav så träffade vi Patrik's föräldrar och de va då man förstog.. hur jobbigt det är för så många.. Uscha.

Idag tror jag att jag börjar med min diet.. Good luck to me ! :)

Ha en bra dag!

söndag

det är söndag, jag är trött, det har varit en lång lång helg med massa fest, riktigt kul har dte varit-åtminstonde igår då vi fira Britta. Men som sagt, jag är trött nu. Jag ska nog faktiskt gå o lägga mig. Återkommer imorgon med ny energi.

Goodnight

ingen rubrik

"You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment

I will not forsake
The colors that you bring
The nights you filled with fireworks
They left you with nothing
I am still enchanted
By the light you brought to me
I listen through your ears
Through your eyes I can see

You are such a fool
To worry like you do..
Oh I know it's tough
And you can never get enough
Of what you don't really need now
My, oh my"

ibland i ensamhet

Nu ska jag berätta något som jag inte berättat för många. Jag har pratat med Jacke en hel del om det och jag har nämnt det för Mli.
Ibland när jag saknar Niklas extra mycket, när jag känner mig ensam.. Då ringer jag till Niklas.. det går en signal sen kommer mobilsvaret och i några snabba sekunder får jag höra hans röst, känna hans närvaro, känna sig mindre ensam på något vis. Få säga några ord till honom även om han aldrig kommer lyssna av mobilsvaret. Få berätta hur det är..ifall han inte ser det från sin nya utkiksplats..
Igår fick jag en känsla av att jag ville ha de där snabba sekunderna.. så jag ringde.
Men efter att den första signalen låtit så kom ingen mobilsvar utan det kom flera signaler.. signalerna fortsatte att tuta i mitt höra.. jag lät det gå 3 signaler sen la jag på.. och känslan jag hade då var förvirrande..
Det var ren tur att Jacke hörde av sig strax efteråt så jag fick lufta detta med honom för det gjorde mig mycket konfunderad och ledsen. Och jag hoppas Jacke att du älskar mig trots att jag föreslog så underliga saker igår. Och att du orkar med mig trots att jag ofta är ledsen och alltid vänder mig till dig då.
Tack för att du finns Jacke.

Men vart tog Niklas vägen? ville ju ha han kvar där i luren ett tag till..

Upp o hoppa

"Upp o hoppa, ligg inte o dra dig. Du och jag måste fånga dagen."


Sover lite dåligt nu, vet inte vad det är frågan om. Om det är för att jag sover själv, men det tror ja inte, tror isf mer på att det har att göra med ljuset, att det är så ljust ute nästan hela natten, har säkert med det att göra tror jag.. men huvudsaken jag fortsättningsvis lägger mig tidigt o somnar tidigt så äre lugnt! :)

Idag ska ja ner o kolla in en lagerresning som dom har, man vet aldrig vad man kan hitta. Sen ska ja iväg o sola o träna. Tror jag skippar bodypumpen faktiskt och bara kör bodyjamen och kanske gymmar lite. För det slutar ta mig sjutton inte rinna ur näsan och jag är inte alls särskilt kry. =/
Ska iväg o köpa vitlök sen och dricka varmt så jag blir frisk snabbt för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu med tanke på träningen..
Igår hade jag sån ångest så när jag sa till Jacke att jag skulle träna o han kontra med att ja är sjuk så då sa ja att de spelar ingen roll om ja ha lunginflammation eller livshotande cancer så vill jag träna ändå. Lite barnsligt uttryckt av mig :)

Nepps, nu ska jag göra nåt annat. Ha en bra dag alla ni kära vänner! :)


ojojoj

såg nu att detta är mitt 9:e inlägg för idag.. märks att man varit hemma mer eller mindre hela dagen.. och det märks att jacke e borta, då jag blir så sentimental o fundersam.  =)

Gonatt!

jag hatar den

Nu är det dags för att gå mot sängen, tänkte väl inte sova direkt, väntar fortfarande på samtalet från Jacke. Men jag tänkte ändå lägga mig o läsa lite o sådär, känner mig smått slö..
Just nu känner jag hur mycket det tar emot att lägga sig.. i den stora tomma sängen.. Visserligen har jag försökt lägga massa saker i den andra halvan av sängen för att det ska kännas som att den är mindre än den är.. men tyvärr hjälper det inte avsevärt mycket. Tur jag har min kära vän Henke.. men inte ens han hjälper säkert mycket tyvärr. Sängen är tom o kall..och känslan blir en väldig ensamhet, en tomhet.. en halvhet på nåt vis..

Fy sjutton vad jag saknar Jacke nu.. tänk om han bara kunde komma hem...

the evening so far

Kvällen har hittills varit bra. Efter middagen kilade jag o Johanna ut på promenad.. i solen! Det var 19 grader i skuggan ungefär när vi gick så de kändes som en äkta varm sommarkväll. Vi promenerade ner till Maria för att se valparna som Electra fått. Det var 6 st valpar och jag är väl inte direkt jätte intresserad och just nu var dom alldeles för nyfödda för att vara söta. Men söta blir dom säkert sen.
Syster Maria sa att vi kunde åka till Niklas grav på Alnö i helgen och kanske samtidigt åka till Patriks grav i Matfors. Det skulle jag verkligen vilja, väldigt väldigt mycket..

Jag saknar min Jacke väldigt mycket just nu och att det är en vecka kvar tills han kommer hem känns inte alls särskilt tröstande. En hel vecka..
Vet att det går fort och att han egentligen inte är så långt borta från mig just nu.. men det känns ändå.. för då han e hemma brukar vi prata kanske 20 ggr om dagen, om ingenting :) Verkligen uppdatera varandra om nästan varje steg vi tar bara för att vi älskar att vara med varandra. Så därför blir de så konstigt nu när vi pratar bara på kvällen innan man ska sova. Och då vill man inte riktigt egentligen bara tomsurra, utan kanske verkligen försöka säga nåt vettigt och välja vettiga saker att prata om. :)
Och berätta säga dessa fraser flera ggr:
"Jag saknar dig så himla mycket", 
"Jag älskar dig så otroligt mycket",
"Åååh vad jag längtar efter dig nu."

Imorgon blire dubbel träning. Pump och Jam.. och sen solning. Nice shit.
Och guess what!? Har fortfarande inte rökt, drog 2 bloss med syrran när vi va där men de va inte alls nödvändigt.
I'm so proud of myself! :)


inte en dag

Det går inte en dag utan att du passerar i mina tankar. Ibland stannar du en stund och promenerar runt.
Minnet av dig är gott, men det gör också ont att du är borta Niklas.


image35
image47

Love lies bleeding

Har sett filmen Love Lies Bleeding nu i efter middag och den va helt okej. Har tänkt se den länge för ja ha länge haft den men de ha bara inte blivit av. Nu är den sedd och den va liksom fin på nå vis, mina tårar rann iaf men de e ju inte nå ovanligt. =)

image46

bär en gloria

Denna låt är verkligen så bra, men också så mycket av det jag kan känna ibland.. med min Jacke..


Bethany Joy Lenz - Halo



I never promised you a ray of light
I never promised there?d be sunshine everyday
I give you everything I have
The good the bad

Why do you put me on a pedestal?
I?m so up high that I can?t see the ground below
So help me down, you've got it wrong
I don?t belong there

[Chorus]
One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo and you look at me
But standing from here
You wouldn?t say so
You wouldn?t say so if you were me
And I.. I just wanna love you
Oh oh oh I.. I just wanna love you

I always said that I would make mistakes
I?m only human and that?s my saving grace
I fall as hard as I try
So don?t be blinded
See me as I really am
I have flaws sometimes, I even sin
So pull me from my pedestal,
I don?t belong there

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo and you look at me but
Standing from here? you wouldn?t say so...
You wouldn?t say so if you were me

And I.. I just wanna love you
Oh oh oh I.. I just wanna love you

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo and you look at me but
Standing from here? you wouldn?t say so...
You wouldn?t say so if you were me

And I.. I just wanna love you
Oh oh oh I.. I just wanna love you

heya eee yeah aaa
heya eee yeah aaa
heya eee yeah aaa

kom just på

Kom just på att jag helt gick emot mina principer igår.. Jag dansade trots att dom spelade "Maskinen - Alla som inte dansar".. Jag vet visserligen att jag som vanligt fick väldigt ont i magen men jag trotsade det o dansade ändå o klev inte av golvet.
Musiken o rytmen i låten är hur skön som helst.. men jag kan bara inte med texten.. vet att dom inte menar nåt med det hela och texten är väl inte jätte farlig heller enligt många. Men jag får bara så jäkla ont i magen när jag hör den att jag blir förbannad. Och den där jäkla låten spelas ju exakt hela tiden. Jag blir så less. Nej, blir hemma ett tag ja tror ja.

a way to go

Idag kommer min älskade syster hit efter skolan, vi ska äta mat och sen ut o gå på en långpromenad =).
Imorgon tänkte jag försöka skärpa till mig o komma mig iväg o träna, försöka träna hela helgen, skita i krogen, alkohol och cigaretter. Har faktiskt fortfarande inte rökt nåt o det går jätte bra så länge man inte tänker på de.. kanske man slutar helt o hållet..? :)



Jag känner verkligen för att ta en paus nu med allt festande o allting nu inför sommaren. Satsa på mig själv, mitt eget välmående, träning, och vänner och jobbet... Och förstås på mig och Jacob. Bara försöka vara pigg o fräsch ett tag på ett mer hälsosamt sätt. För jag tror stenhårt på att om man bara kan stå emot alla dessa lockelser, stå emot att följa med på allt möjligt, då kan man leva precis som man själv vill. Bli stark i sig själv.

kort sammandrag

Ska försöka skriva ett kort sammandrag av kvällen igår. Vad den innehöll..

Hemma: Frusna män söker kärlek på tvn, Agge skickade sjuka sms till en viss N och vi garvade en massa. Jag hade ett hjärligt samtal med han som jag älskar.. surr med Britta.. sen ner på stan o träffa Anja.

Dalton's: Träffade nån väldigt blond typ som kallade sig själv för "the king". Han pratade bilar och underliga saker. =/ Jag sa: "jag är upptagen, hejdå".
Fick näst intill en lap dance av en karl som måste ha varit 20 år äldre än mig, och ojoj, visste inte om ja skulle skratta eller gråta. Men hejdå sa vi till han o gick vidare.

Oleary's: Jag drack en kaffe och det var det enda jag drack under hela krogvistelsen.. alldeles perfekt. Såå stolt. :) Jag varken rökte eller drack igår på stan, känns vettigt o bra. Dansade en hel massa även fast Agge o Anja bara minglade runt runt.. =)
Yeye, det var en bra o lugn kväll, hemma strax efter 2 och då borsta man tänderna, drack en halv liter vatten och sen slockna man.

Får se vad denna dag bjuder på.

Ha en bra dag iaf!

kvällen spenderas..

.. med Angelica.. vin o lite annat gotti gotti. Blir en relativt lugn kväll för min del men ja hoppas på bra musik iaf!

Idag kom jag på att jag är mig själv och lever mitt eget liv.. låter säkert underligt hur jag uttrycker mig men ni förstår att i de tidigare 2 seriösa förhållanden har jag lite upplevt det som att man måste välja. Antingen är man i princip dygnet runt med den man är i ett förhållande med eller så väljer man att ha ett alldeles eget liv.
Idag insåg jag att även fast jag känner att jag vill dela min framtid och min vardag med Jacke så kan jag också ha ett "eget liv". Kan ändå vara med kompisar, springa på stan o sånt utan att jag måste ha Jacke i åtanke hela tiden. Och det är så jag tror att riktig kärlek ska vara. Man är med varandra men har ändå lite varsitt liv..till viss del.. Och när jag insåg det idag så kändes det som att jag på något sätt blev lättare.
Ni kanske inte alla förstår detta eftersom det är svårt att uttrycka i ord på rätt sätt hur jag känner med det här.. Men det känns iaf helt jätte bra! =)

Nu ska ja vänta på Agge..

image62

Son's gonna rise

2 avsnitt OTH har jag sett nu på morgonen. Nu ska jag plocka ur diskmaskin o lite annat grejs som borde göras innan ja kilar iväg på jobbet.

Helst av allt just nu så skulle jag bara vilja krama om han som jag älskar och längtar efter väldigt väldigt mycket. Har sovit så jäkla sämst inatt och vaknat hela tiden, frusit o svettats om vartannat.. och framför allt saknat att ha nån att krype in i famnen på. Det är förjävligt att behöva sova själv nu när man e van att ha nån i sängen bredvid sig.
Yeye, så äre.

Har surrat me gogummsan Mli också, as usual, vi satsar på att börja packa o städa ur hennes lägenhet på fredag så vi kan bli färdiga på lördagen. Det tror ja blir bra! Har man nåt o göra fredag och lördag också! Nice shit.. tror nästan vi nästan skulle kunna bli klar redan på fredagen om vi håller på hela kvällen. men de tror ja inte Mli vill.

Yes, ha de bra!

Här bjuder jag på en riktigt skön låt!


ett samtal senare..

..och lyckan är stor!
Har fått prata med min älskade Jacksson nu och vilken lycka att höra hans underbara röst.. :) Och kvällens samtal var ett ganska lyckligt sådant för humöret var gott. I vanliga fall brukar ja ha en tendens att börja gråta o va ynklig pga saknaden men idag lyckades jag va på bra humör och vända saknaden till något väldigt positivt.
Så jag kan vara positiv jag också, inte bara surkärring jämt..  ;P

Nu tänkte jag iaf ta o krypa ner i säng eftersom det är en dag imorgon också även om jag inte behöver ha nån tidig väckning.. börjar ju kl 12 imorron.
Men jag hoppas innerligt att detta underliga ting som härjar i min kropp ger med sig lite till imorgon för utan att låta klagande eller nånting så kan jag säga att jag faktiskt inte mår nå bra alls nu och skulle helst av allt vilja kräkas av denna smärta i magtrakten.. well well, hoppas på ljusare tider imorgon! :)

Gonatt o sov gott nu!



♥ Jacob, I love you.

Tårar

"Vänners varma tårar
mot en kall och frusen jord
de käras tankar tysta
säger mer än tusen ord.
Så hastigt gick du över
och ingen kunde få
Dig stanna kvar på jorden
Du flög mot himmel blå.
Så små vi är i livet
så klena inför det
som är oss alla givet
en hög medvetenhet."

som utlovat

Som utlovat kommer här några bilder som togs idag.. dock med mobilen o det är sämre kvalité på dom än vanligt =/

       



inte bättre

Mår fortfarande inte nå mycket bättre.. fryser o svettas om vart annat.. men jag skriver inte för att klaga för även om jag inte mår bättre så mår jag ändå okej.

Dagen har spenderats på stan med Angelica och Anja, även syster Johanna en stund och Britta. Annars har man väl inte gjort mycket.. har precis ätit nu så man har väl plågat magen ännu en gång. Tänkte dricka grönt te nu och sen lägga mig i soffan och hoppas på att bli bättre!
Kommer säkert nån bild sen från vår dag!

Hejdåå

Goddag

Goddagens alla kära läsare! :)

Denna morgon har jag varit lite dålig, vilket jag också va hela dagen igår.. Hade lite feber igår kväll och idag är min mage inte alls i sin ordning. Men jag deppar inte för de! :) Finns värre saker i världen att hänga upp sig på..

Så iaf, denna morgon har jag mest bara suttit här vid datorn, sett på One tree hill.. men jag har också sorterat papper o grejat, beställt mig en ny kamera och lite sånt. Nu tänkte jag ta itu med mig själv, ta en dusch o få på mig nå vettiga kläder o sen ska ja åka me Britta o handla o sådär. Posta lite brev o annat skoj....

Ikväll hoppas jag innerligt på att Mli tänkte följa med mig på Streetdancen.. det är ju så himla kul! Och jag tror faktiskt hon också skulle tycka de e skoj! Såå snääälla älskade gummsan, dance with me! ;P

Ha en bra dag nu!




I miss you Jacksson ;)


image40

Sorg

Kommer man nånsin förstå vad som hänt? Kommer man nånsin kunna prata om det utan att känna att verkligheten slår en hårt i ansiktet?
Vill gärna tänka att det här var det bästa för Dig just nu, men det är så svårt och förstå hur detta kan vara det bästa för någon.
För mig finns du fortfarande vid liv, för mig kan du komma gående på stan vilken dag som helst.. Du lever..åtminstonde inuti..
Så är det nog många som tänker Niklas.. Du var och är älskad.

Far far away

Det är ju så mycket på gång hela tiden så man vet knappt hur man ska hinna me o planera sitt liv! :D

Först äre Paris resan 28-31 maj.. sen veckan efter, alltså första veckan i juni äre sthlm på tapeten.. Och då ska nog kanske min gogumma Mli komma med å om de e okej för tjejerna i sthlm, men de fåre så lov o va! ;P
Sen börjar sommaren på riktigt för min del, då börjar jag jobba.. Men så himla härligt med 2 resor innan detta. Hur nice som helst! =)

Nu sitter jag här hemma iaf, funderar över hur härligt livet är.. tänkte se nån serie o sen kanske läsa lite innan de e sovdags.

Ha en bra kväll mina kära vänner.. själv ska jag drömma mig bort till kärlekens stad en stund.. drömma om min J.



bilder

http://sweetie.bilddagboken.se

Livet leker

Jobbar bara lite mer än 2 timmar till nu sen är denna dag gjord. Vädret är underbart och det blir fint att sluta. Då ska jag sola och försöka få tillbaka lite färg. Sen blire en sväng på stan me Johanna innan hon ska på basketen. Kanske vi tar en glass på torget  i solen? :P
Är jäkligt spring sugen idag också så får se om man tar en tur sen.. även om jag inte tror de.. men man kan ju tänka på saken iaf! :)
Imorgon ska ja iaf försöka få mig lite motion för nu har jag ångest då jag inte tränade nånting förra veckan.. hualigen va jobbigt att man inte tagit sig tid att träna. Men desto härligare att tänka på vem jag spenderat all denna underbara tid med istället...jacksson... :D

Igår bokade vi resan till Paris.. och allt är så overkligt, hur kunde jag träffa denna underbara människa? Hur kunde jag ha sån obeskrivlig tur? :) Tror vår resa kommer bli hur härlig som helst!

Livet leker.. =)

äääntligen

Äntligen hittar jag lite tid igen att sätta mig o skriva lite.. klockan är ju 06:10 och jag är pigg-piggelin och har precis ätit frukost. Skönt att komma upp i tid idag, har ju varit lite slö med att komma upp på mornarna nu när Jacke befunnit sig på hemmaplan.

I lördags skulle vi kika på film iaf och det gick väl inge vidare för mig.. jag tvärsomna bara efter ett tag, men jag har fått veta att det var en bra film! :)
Igår va ja o Jacksson i Birsta o hittade skor åt honom, sen efter en fika hemma med hans föräldrar så åkte jag ner på fotbollen där jag tillbringade första halvlek halvfrusen med Johanna och Eva.. Efter fikat i pausen så åkte vi hem och därifrån. Så jag åkte för en gångs skull hem, all by myself.. Fick lite "alone time" här hemma..greja lite med datorn som va så trött o slö och duschade o plockade undan lite. Kändes att det va längesen ja va hemma i huvudtaget nu..
Kvällen spenderades hemma hos J och vi kollade på tv o myste en jätte massa mycket eftersom de kändes så inni helsike tungt att han ska va borta två veckor nu..
Dessa 2 veckor ska jag försöka lägga mig själv i hårdträning igen..jobba lite.. och ja, bara försöka hålla mig sysselsatt så jag inte saknar ihjäl mig efter han.

Idag blire jobb 7-15, sen ska ja o sola... sen får vi väl se vad som händer.. ev. streetdance ikväll men har inte bestämt mig.

Ha en bra dag!

ännu en gång

Ännu en gång så har det gått en massa dar sen jag skrev senast. Fattar inte varför jag aldrig har tid att sitta vid datorn, vad gör jag då jag har så fullt upp?

Förstås så har jag mer eller mindre bosatt mig i Bydalen denna vecka med min älskade Jacob, vi har bara sovit en endaste natt i Skönsmon o annars har man bara varit hem o hämtat kläder o grejer emellan åt.
Vad har vi gjort då? Ja egentligen inte så mkt, varit på stan, i Birsta, ätit mat, vi har bara umgåtts, kollat på film o sånt där..
Jag har umgåtts mycket med syster Johanna och varit på stan mer eller mindre varje dag, shoppat litegrann men ändå inte jätte mycket och inget egentligen jätte nämnvärt.
Har varit på Trude's, fått håret färgat av min gogumma Mli.. träffat Agge och jaaa.. vet inte vad mer man gjort.

Just nu är jag ute på Alnö hos Eva och Johanna, vi har haft en riktig heldag. Först stan, fika på Coffee House, sen Birsta i massa timmar, en hel del shopping o sånt där. Nu har vi precis ätit god tacos och ska dricka kaffe!
Sen kommer Jacksson hit o hämtar mig o vi ska inte göra nåt speciellt ikväll vad jag vet, kolla på en film o mysa. Jag har köpt gott naturgodis som vi kan snaska på! :P

Imorgon ska jag träffa lillebror som befinner sig i staden och han ville också träffa min kärlek J så de blir väl så då.
Blir eventuellt fotboll imorgon också Gif Sundsvall - Djurgården.. men det är ett beslut som jag tänkte bestämma mig om senare...typ imorron.

Allt flyter på så bra nu och jag gruvar mig nå fruktansvärt inför de kommande 2 veckorna då Jacke ska vara o jobba i ett sträck.. kommer säkert bli lite jobbigt eftersom man blivit så bortskämd med hans närhet nu..

Nu ska ja dricka kaffe o umgås.

Ha en bra lördag kväll!

I'm back

Okej, I know, jag har inte skrivit på flera dagar och jag tänker inte skriva något långt inlägg nu heller för nu befinner jag mig på min arbetsplats.

Anledningen till att jag inte skrivit är väl för att ja inte varit hemma nånting alls nästan och varit mycket med J mest hela tiden, mer eller mindre bott hos han.

Igår va de sista april, då umgick jag med Agge - de va som vanligt nice! Vi börjar stå varandra väldigt nära nu och det känns jätte bra tycker jag! Härligt med en nygammal vänskap.
Vi va på Oleary's å där va de typ fullsatt, Jacke kom dit o Mli likaså så alla mina närmaste var på plats. =)
Sen att kvällen urartade sig på ett dåligt sätt har inget med saken att göra idag. Det ordnade sig väl till slut.



Min största känsla och mina största tankar igår och idag var om Niklas. Igår slog det mig väldigt hårt hur verkligheten är och att man inte kan fly den.
Niklas, jag saknar dig och hoppas innerligt du har det bra.
Tack Mli för dina tröstande ord igår, dom hjälper hela tiden.

RSS 2.0