Till paris

Imorgon åker vi till Paris, så denna dag har man haft en del att göra. Vi har varit o hämtat ut biljetter, växlat pengar och sen också handlat en del på stan. Såsom en ny fin bikini och skor åt mig, shorts åt jacksson samt en t-shirt åt han. Lillasyrran har varit med hela långa dagen och de måste ha varit uttröttande för henne att vara med stressiga mig.. =) Nu sover hon som ett barn.
Ikväll ska vi ha fondue till middag - tidig födelsedagsmiddag för mig, blir ju mysigt.. Johanna är här och Jacksson kommer ocksåå. Dessutom har jag precis packat färdigt och det känns som att jag blivit av med en stor börda! :)

Konstigt ändå att ja fyller snart, det har jag liksom glömt bort på nå vis. Det har varit så mycket annat att fundera på. Paris och sen Stockholmsresan nästa vecka.. Den nya kärleken och alla dom känslorna.. Jobb, a-kassa.. och allt möjligt underligt har snurrat i huvet på mig.. så jag blir faktiskt lite fövånad så fort nån nämner att jag fyller.

Sen fick jag ju också en present idag av mina systrar och Eva, Tack så mycket! :D

En Volumaster :D


Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Madde

Ja e int alls nå avis på er Paris-resa, bara liiite :) Det låter så skönt, hoppas ni får fint väder!Njut av Paris å kärleken å ha en riktigt fin födelsedag! Det blir nog en tråkig sommar i Jeppis iår utan dig och Sonja :( kramkram!!!

2008-05-27 @ 18:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0