SNART

Snart är helgen på jobbet gjord vilket är så grymt skönt för imorgon efter jobbet beger vi oss söderut på semester! Ser så sjukt mycke fram emot de så ni kan inte fatta tror ja :)

Idag är jag dessutom jäkligt stolt över min sambo! Jag har jobbat 7-21 med fyra timmar ledigt mitt på dan, då på dom timmarna, sov jag en stund och sen hjälpte jag Jacke att starta igång i tvättstugan. Men sen när jag dragit på jobbet så har han skött tvättstugan, dammsugit, plockat undan i hela lägenheten. Dessutom ska jag berätta att han kom o hämta mig på jobbet o skjutsade dit mig på timmarna jag va ledig så ja skulle slippa cykla när jag är så trött! Är han inte underbar så säg? :)
Ikväll har vi packat färdigt nästan allt förutom de vi behöver imorgon och pratat lite om hur veckan ska bli.. Så härligt! :)

NU bör jag sova men ska nog mysa lite med sambon först!

Som ni kanske förstår kommer ja inte blogga nåt på en vecka nu.. Så ha det gött!

Jag orkar inte.

Jag orkar knappt skriva.. är så sällan hemma. Jobbar o far. Men det är ju så det ska vara på sommaren också! :)

Nästa vecka är jag äntligen ledig och jag ser sjukt mycket fram emot det, särskilt nu när vi kommit fram till vad vi ska göra! Vi ska ta Jackes ny-bil ner till Danmark och Tyskland. Se oss omkring, njuta av livet och ta dagen lite som den kommer. Sen ska vi spendera en helg i Sthlm me Elina och Tobbe som avslut på veckan. ååh, vad jag ser fram emot detta! Sjukt!

Ja, mer än så har jag väl inte att berätta.

Ha en bra helg!

En bra dag.

Idag har varit en bra dag.. låg ute o solade efter jobbet, brände mig lite men det gör inget! :)
Efter middan for vi ut till Emilie o Johan o kollade vad Jacke ska hjälpa till med där. Så Emilie tog o klippte mig på samma gång, det va klockers de! Nu har jag ju till o med en frisyr. :) Tack Emilie!
Dessutom bestämde vi att jag o Jacke ska åka dit på måndag efter jag slutat jobba klockan 13, då ska Johan o Jacke börja greja med köket och jag o Emilie ska förhoppningsvis kunna dra iväg o bada eller nåt om de e fint väder. Sen blir de eventuellt en grillning på kvällen. Ja, jag ser verkligen fram emot de! Vi umgås alldeles för sällan.

Ikväll har jag städat o plockat, rengjort kaklet i köket, städat badrummet och fått lite ordning här. Detta för att Anton och Matilda ska komma hit o grilla imorrn. Jag ville inte stressa med mat, städning och duschning imorgon efter jobbet så vi gjorde ett ryck ikväll istället, mycket skönt! :)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen ska jag lägga mig så man orkar upp o jobba imorrn!

Ha de bra!

ansökan

Nu är ansökan klar till skolan.. jag har varit väldigt kluven över vilka ämnen jag ska söka till men nu har jag kommit på. Jag sökte till data och naturkunskap B så jag kan höja dom betygen från gymnasiet och höja mina nuvarande poäng. Under tiden jag läser dessa ämnen ska jag diskutera med en Syo om vad jag ska läsa härnäst för att kunna söka in på yrkesutbildningen kvalificerad undersköterska. Jag har inte bestämt mig hundraprocentigt för att läsa det men det lutar åt den utbildningen. Har ju ett år på mig att bestämma mig och fixa poäng, betyg osv. tills dess. :)

Mer än så har jag inte att skriva om tyvärr.. Vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra på semestern.. ganska tråkigt må ja säga.

Ha en underbar sommardag iaf! :)

Några pics.










Ledighet?

Gomorron!

Idag sov jag ända till halv 9.. det är länge för att vara jag - men jag kände verkligen att jag behöv de ta igen lite sömn som ja missat i helgen. Vi har haft det lugnt på jobbet, inte så mycket stress och väldigt bra samarbete, men ändå så blir man rätt slut! Dessutom har man ju sovit max 5 timmar per natt så man har ju varit riktigt trött.
Jacke va på gatufesten och än en gång tjafsade vi (vi har en tendens att tjafsa lite då nån av oss är fulla), den här gången vet jag inte heller vad vi tjafsade om även fast jag va nykter. Det är alltid så att då vi tjafsar då nån av oss druckit så är de nå jävulskt onödigt tjafs om nån pyttepytteliten bagatell sak. Jag brukar kunna försöka avstyra det då jag kommer på att det är en skitsak.. men Jacke är sån som vill fortsätta diskutera tills båda står på samma sida. :)
Detta onödiga tjafs i lördags ledde iaf till att vi kom på att vi ofta tjafsar om småsaker så därför pratade vi på söndagen - om allt! Han berättade hur han känner och jag berättade hur jag känner. Och det var så skönt, rensa luften helt och hållet, man känner sig som en nystartad människa :)

Om två veckor är vi lediga tillsammans och vi vet fasen inte vad vi ska göra. Jag vill ju till stockholm o hälsa på elina o tobbe och jag vill till norrtälje o hälsa på släkten. Samtidigt känner väl både jag o jacke att vi borde göra något bara vi två. Få lite miljöombyte och rå om varandra bara. Så vi måste försöka komma på något bra..stockholm blir det säkert hur som helst, men frågan är vad vårt andra resmål ska vara.. några förslag?

Idag är ja ledig och ska sola! :)

See ya!

Great

Hej hej hallå!

Får försöka göra ett snabbt inlägg nu innan det är dags att bege sig till jobbet, börjar nämligen 16 idag. I onsdags va ja ut på gatufesten me Camilla, Emelie och Kickis. Vi drack lagomt mycket, åkte karusell och jag o Kickis hejade på Emelie och Camilla då dom sjöng i karaoke finalen :)

Har inte varit bakis efter i onsdags men har varit sjukt trött och haft lite huvudvärk, tror dock att det beror på att jag inte druckit något kaffe, drack en kopp nu för en timme sen och mår redan mycke bättre! Har ju troligen haft en släng av magkatarr och jag har försökt lindra den genom att välja mat bättre och inte druckit nåt kaffe. Mår faktiskt bättre nu men det känns ändå inte riktigt som det är borta. Det beror väl på stor del av stress så nu ska jag satsa på att stressa ner så gott jag kan.

I helgen kommer jag jobba mest hela tiden så får se om de blir nå fler inlägg.
Ha en bra helg!

super

Fått en hel del gjort idag ändå, riktigt skönt må ja säga! Tvättat, diskat, rensat o grejat som vanligt. Inte städat men det är bara för att ja är så less på att städa :) Imorgon kanske? :)

Nu sitter ja med fötterna i ett fotbad, mina hälar var som rivjärn och jag tycker det är vidrigt. Ska fila fötterna nu och sen måste jag ge mig iväg på jobbet... men varför är jag så trött???

Ha en bra eftermiddag och kväll! :)

eclipse

Igår kväll va jag o Jacksson på bio och såg Twilight Eclipse - jag älskar den precis som jag älskade dom 2 förra. Jag är kär i Edward och Bella, jag är kär i kärleken mellan dom och jag älskar vampyrerna! :) Vill se filmerna om och om igen :)


Hade tänkt ha sovmorgon idag men av nån anledning vaknade jag innan 7 när Jacke va på väg till jobbet och då kände jag att jag skulle få lite gjort idag. Tvättstugan va ledig så tvättar för fullt, sängkläder, kuddfodral, filtar, handdukar osv. Tänkte lägga mig ute o sola lite sen på gården här när tvätten är hängd. Måste ju försöka njuta av värmen så mycket som går - Jag älskar sommar och Sol! :)

Veckans schema:
Måndag (idag): 16-21
Tisdag: 8-13
Onsdag: 7-17
Torsdag: Ledig
Fredag: 16-21
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

Denna vecka är det gatufesten och jag har bestämt mig för att gå på onsdag med tjejerna. Va inne på att gå torsdag också eftersom de e så bra artister då och jag börjar 16 på fredag.. men ekonomiskt sett så känns de inte som att ja kan de... vi får se, ska fundera på saken! :) Det är ju trots allt bara gatufesten en gång om året.

Nu ska jag hänga tvätt, see ya!

Hets.

Tog en promenad igår.. som efter bara en liten bit utvecklades till en löprunda. Det var jävulskt skönt och jag fick inte alls ont i benen som jag brukar få då jag springer. Idag har jag dock sjuk träningsvärk, kan knappt resa mig när jag legat eller suttit ner. Men men det är ju positiv värk så det kan man ta! :)

Idag jobbar jag 8-15. Klev upp strax efter 6 för att hinna duscha o sådär och nu ska jag snart bege mig. Känns lite tungt den här morgonen eftersom jag måste gå till jobbet, det tar sån tid jämfört med att cykla. Men efter jobbet idag ska jag inte hem utan jag ska gå ner på stan o vänta på Jacke efetrsom vi ska på handledarutbildning kl 16:30.

Nu ska jag göra mig klar.

Ha en bra dag!

RSS 2.0