Nyårsafton, inte vilken dag som helst

Denna dag kommer aldrig vara vilken dag som helst längre... den kommer inte heller bara vara nyårsafton.

För från och med denna dag går vi nu officiellt omkring i varsin sån här:




Igår bytte vi ringarna, även fast det står dagens datum i. Vi ville göra det då vi ändå satt här i soffan och myste, delade en flaska vin och kollade på film. Jag är så obeskrivligt lycklig,
Jag älskar dig, Jacob Wallin. ♥♥




GOTT NYTT ÅR! :)

Yes :)

Jamen gud så bra, jag har fått upp pojken ur sängen, han står i duschen nu och klockan är bara 10!
Idag ska vi: Städa, hem till mig o packa om inför nyår o sådär, handla fyrverkerier, åka till birsta, gå på systemet och klockan 15 ungefär kommer min mor hit. Så det är bara att ligga i för att hinna med allt idag, det va därför ja va så orolig att ja inte skulle få upp han ur sängen.

Nej nu ska jag ta o göra iordning frukost.


Ha en bra dag!

jul och nyår

Eftersom min pojk vill sova ut idag så tänkte jag låta han göra de, tänkte ta o rabbla upp saker jag fick i julklapp..egentligen rätt töntigt o göra de eftersom julen inte alls handlar om julklapparna, men gör de ändå i brist på annat.

- biosupé på mercat av jackes föräldrar
- ett fint o glittrande swarovski halsband av jacke
- en tröja av jacke
- pyjamas med tofflor av jacke
- underkläder av jacke
- dusch och bodylotion av john (jackes bror)
- aloevera bodylotion av rut (jackes mormor)
- presentkort av jacke på en myskväll med massage o film, mm
- presentkort på birsta av eva, johanna och marfia
- lite smågrejor, bra att ha i köket av johanna
- skålar och muggar av britta och wille
- pengar av pappa
- 2 paket till av jacke som jag inte avslöjar här.

Kan iaf tillägga att julen var fin, vet att jag skrvit det en gång redan tidigare.. men nu förstår jag de där med att bara umgås, vara bland människor, bry sig om.. ingen stress.. ta de som de kommer... så var den här julen och den var egenligen som en helt vanlig dag med lite mera omtanke.


Nu till nyår... Jag vet lite vad jag o Jacke ska göra då, men det håller vi hemligt en stund till.. Det verkar iaf som de blir väldigt lugnt och hur det än blir så blir det förmodligen väldigt myspysigt.
Anledningen till att jag inte tänker berätta vad vi har för alternativ och vad vi funderat på är för att vi vill inte ha några oinbjudna gäster.

Vad ska ni andra göra på nyår?

By tha way, kan jag berätta.. att.. idag är det bara en vecka kvar tills Jacke åker till afghanistan igen.. uscha buscha.. det gör så ont att tänka på...
Men dom ringde från bemanningen idag och jag sa att jag gärna jobbar från nästa vecka... och jag har ju en del med skolan att fixa. Så jaa, bara att se till att få tiden att gå igen nu då snart.
Det är underbart att ha han hemma.. och jag tror aldrig jag varit så kär nån gång i hela mitt liv. Tror aldrig jag känt så innerligt att jag vill vara nära personen varje sekund, samtidigt som jag utan problem kan släppa iväg honom långt borta. Jag litar på honom. Jag gör verkligen det. Och slutar det med att han sårar mig så får det bli så. Jag vill bara njuta av oss, av allt vi kan ge varandra just nu! För jag tror på Oss.

Nu ska jag ta en dusch, sen fixa frukost!
Idag MÅSTE jag hitta en klänning till nyår.


Ha en bra dag!



vilken trött

Ja, Jacksson är seg idag och jag har varit vaken i 2 timmar, ätit frukost, sminkat mig o borstat tänderna. Snart kliver han kanske ujpp...hoppas.. för jag gruvar mig för ännu en dag då vi ska ut till hektiska Birsta. Det blir tredje dagen idag och jag ser inte fram emot de! Bara de att ja måste byta en tröja som pappa fick i julklapp o sen måste ja hitta en klänning till nyår.
Helgen ha annars varit lugn.. som sagt så ha vi varit på Birsta.. vi har också varit i stan.. men annars har vi bara varit hemma o myst.

Nu ska jag försöka stressa upp han ur sängen.. för idag hamnar vi i den förbaskade rusningstrafiken till Birsta igen- BLÄ!

Ha en bra dag!

jaa, en annan fråga, Vad ska ni göra på Nyår???

Ooops

Juldagen har passerat och det känns idag..Har precis fått i oss lite frukost för att kunna åka ut till Birsta snart..om Jacke är körklar förstås :)
Igår va vi först hemma hos pappa o åt middag innan det bar iväg till Johan där de va alldeles lagomt med folk. Jag o Jacke gick in mot stan för att kolla läget, om de va nåt ställe med lite kortare kö. Det var det inte, det var sjukt långa köer överallt och vakterna tyckte inte ens det var värt att ställa sig i dom efetrsom det tog sån tid. Trots detta så hade vi tur o komma in på Olearys, det är tydligen bra o hålla sig väl med vakterna där! :)
Var på Olarys till 2 ungefär sen tyckte vi att det fick vara nog med krogspringandet :) Max mat för 10 personer lyckades vi köpa och sen begav vi oss hemåt.

Det konstigaste med hela gårdagen var att jag glömde min mobil hemma hos pappa och jag kände mig väldigt tom o underlig när jag inte hade den med, kunde inte ringa till nån eller nånting. Så det gällde att hålla ihop med Jacksson hela kvällen! Ska hämta mobilen idag. Men tills vidare: Om ni verkligen måååse ha tag på mig får ni höra av er till Jacke.. ni som har numret tillhan vill säga :)


Nu ska vi bege oss, jag måste göra mig iordning.

Ha en bra dag folket!


jag är inte sån

Julen är över, allt är undanstökat.. Och hör och häpna- Jag hade en jätte mysig jul, jag tror faktiskt att jag njöt av den. Och det är inte nåt jag bara skriver för att man borde skriva, nej tro mig: jag är inte sån. Har sedan länge tillbaka dissat julen och tyckt den varit överskattad och orättvis, men igår tänkte jag inte en enda sådan tanke faktiskt.

Idag ska vi till pappsen, umgås lite med dom eftersom vi inte träffade dom nåt igår.
Sedan vad som händer ikväll vet vi inte. Jag ska börja med att få upp den underbara personen ur sängen så småningom. Men jag tänkte att han kan behöva sova ut lite.. så det ska han få göra, en stund till :)

Själv vet jag inte varför jag är så pigg och alert och vaknar som av en väckarklocka exakt efter 7 timmars sömn.. men det gör mig inget, känns bra att vakna tidigt och att sova på rutin igen.
Nu ska jag krama min älskling.. gruvar mig så inför den dagen han åker igen.. det är alldeles för bra att ha han hemma. Kan man sakna någon i förskott? Jag tror jag gör de..För jag saknar han även om han sitter alldeles bredvid mig. Har sånt stort behov av hans närhet just nu så jag känner mig inte som mig själv :)

Hoppas ni alla hade en bra jul!

Ett STORT GRATTIS vill jag också ge min rara vän Angelica som idag blir ett år äldre - hela 22 år ung :)
Grattis gumman!

Jul

Han är hemma och det är helt obeskrivligt trevligt! :) Jag har verkligen saknat honom mer än jag själv uppfattat.
Han är den bästa julklappen jag fått:)


God Jul folket.

Såå sjukt!

Jamen gud så sjukt! Jacke ringde nyss... han är i stockholm, lämnar Arlanda i detta nu för en tågresa hit till Sundsvall. det är så sjukt.. har inte alls fattat att han kommer hem idag! :) Vilken lycka!

Vaknade tidigt imorse så har äntligen lyckats vända tillbaka dygnet, det var nice!

Nu ska jag ta o packa o duscha o greja.. Men vi hörs !
Ha en bra dag!

Förstår ni?

Jag förstår intebara en natt i ensamhet kvar.. ofattbart.. imorgon kommer älskade Jacke hem! :)

Min kära far verkade också lite glad över de, erbjöd sig idag att hämta Jacke vid tåget  imorgon eller åtminstonde skjutsa hem mig till Jacke.. Ja men hualigen va glad jag är att han kommer!

Hur ska jag lyckas sova nåt inatt???

Can anybody out there here me?

Jamen hejsan svejsan!

Idag har jag o min kära syster Johanna varit på stan o shoppat de sista klapparna.. Vi va också på Barista o fika.. där fick vi ligga med fötterna i vädret, hade nog kunnat öegat där ett tag, så jäkla skönt ställe att fika på :)
Hur som helst så bestämde vi oss för att gå på skeppan ikväll.. Så nu har vi spelat kort o druckit drinkar.. Very nice!

Så denna kväll är rätt skön måste jag säga..
NU ska ja fortsätta umgås.

Ha en bra kväll :)

Härliga söndag!

Så va de söndag igen.. veckorna har gått rätt snabbt ändå på sista tiden.
Emilie ringde o väckte mig idag och tur va väl de, annars hade ja väl aldrig tagit mig upp.. som vanligt... hur ska ja lyckas vända på dygnet?
Vaknade iaf före 11 idag tack vare Mli, tack för de gumman! :)

Igår blev de en lugn kväll, gick o la mig vid 22 tror ja... läste tills ja somna. :)

Nu ska ja snart på stan med Johanna o fixa de sista julklapparna.

Ha en bra dag!

hej hej hallå!

Ja herregud vad denna dag gått fort, jag har ju inte ens hunnit sitta här o skriva nåt...

Sov rätt länge idag, ändå till cirka 11:30. Vet inte hur jag ska lyckas vända tillbaka dygnet. Trodde jag skulle ha klarat de igår men de gick åt pipsvängen, satt uppe med pappa o Britta till efter 2. Trevligt va de iaf :)

Idag hade jag tänkt åka o träna o sen städa.. men jag satte igång med städningen först och är faktiskt inte klar än. Har golvena kvar.. men har åtminstonde rensat min garderob och lyckades faktiskt få iväg en stor påse med kläder. KÄndes skönt, även om det inte direkt syns i mina garderober. Dessutom luktar det gått av rengöringsmedel nu då jag tagit en grundlig omgång med dammtrasan i varenda liten vrå. Det är fasen jobbigt o städa :)
Eftersom detta tog så lång tid så skjuter jag på träningen tills imorgon, Ego stänger ju om en timme.. så hinner ju knappt dit.

Undrar om ja ska ta golvena nu då.. eller om jag kanske ska vänta med de till imorgon? Ingen aning... hmmm :)

Ska fundera på de.

Ha en bra lördags kväll!

Good

Nu ska man bara ta sig igenom denna helg och sen kommer älsklingen hem! :)
Han ringde idag, vi pratade lääänge, va längesen vi hade den möjligheten.. och det fick mig att sakna honom ännu mer. Men nu är det åtminstone bara 4 dagar kvar.

I helgen ska jag ju som sagt kanske till Mli o Johan, men vi får se.. har icke bestämt mig än. Den som lever får se :)
Annars så har jag en del att göra hemma.. var längesen jag städade så det ska jag absolut ta itu med. Och tvätta, och slå in paket.. och ja...
Sen så funderar jag faktiskt på att göra klart kursen MSK. Skulle va skönt att ha den undanstökad så fort som möjligt så kan jag koncentrera mig på Med. grundkurs sen. Får väl se vad de blir av allt.

Igår va vi till Östersund, bror hade en fin lägenhet och han kommer säkert trivas! Skulle jag nog göra iaf.
Var dock inte där länge men tillräckligt för att hinna träffa brorsan, fika och se hur han hade de.

Idag är det hemfärd, och det har varit skönt att umgås med mamsen lite även om det bara varit nån dag.

Nu ska jag göra mig iordning för snart ska vi åka.

Ha en bra dag!

Läääänge

Igår satt vi uppe länge, mer än länge! Det var inte alls likt mig, satt uppe till efter 3 nån gång, ganska fantastiskt. :)
Det är skönt att vara med mamma..

Idag ska vi bege oss till Östersund o träffa brodern! Ska bli nice de också, se hans nya lägenhet o se hur han har de. Han jobbar dock till 16 men de e lugnt de, tar väl inte så jätte länge tid upp dit.
Mamma ha fixat matlådor åt han som han ska få, så han inte svälter ihjäl :)

Imorgon ska jag hem till Sundsvall igen. Och det är helg. Börjar nästan ångra mig o skulle nästan kunna stanna kvar hela helgen här uppe. Alla verkar ska ut i Sundsvall och det vill jag ju inte. Johan fyller år på Lördag så jag tänkte väl att jag skulle dit men vara nykter och inte gå ut på krogen. Just för tillfället lockar inte ens de :)
Johanna vill ha med mig ut i helgen.. och på sätt och vis vill jag men samtidigt inte. Jag kan ju iofs gå ut nykter. Men de e bara de att det kommer bli så mycket utgång i jul o nyår.. det blir de ju alltid.. så därför känns de dumt.
Ja vi får se hur jag gör.

Nu ska jag äta frukost.

By the way, det är bara 5 dagar kvar tills min älskling kommer hem, och nu börjar de kännas tungt.. Nu är det så nära så jag saknar han mer än jag tänkt mig.


sådärja

Jaha, jag har tränat, duschat, ätit lunch, bäddat rent i sängen, tvättat o packat. Har hunnit med en hel del denna förmiddag. Mamma blev försenad, hon hade sovit länge. Så därför hann  jag med en del som jag inte trodde jag skulle hinna.
Har också pratat rätt länge med Sonja som faktiskt flyttar tillbaka till finland på söndag. Va konstigt.. jag skulle nog inte kunna göra så.. som nu.. skulle väl aldrig kunna flytta tillbaka till finland.. känns på nåt vis som att nu ha ja lämnat de bakom mig. Konstig känsla, för trodde nog faktiskt att jag nån gång skulle kunna tänka mig att flytta dit igen. Förstår iofs Sonja, det är hennes hem precis som detta är mitt hem.

Jaa, egentligen har jag inge mer att skriva. Återkommer väl när jag anlänt till mamma.

Hej svejs.

En famn för mig

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Melissa Horn - En famn för mig


ego och mamma

Godmorgon! :) Vaknade faktiskt tidigt idag, brukar ha svårt för de då jag är ledig.
Men jag fattar inte hur skönt det är o sova! Det är fasen det skönaste som finns. Och jag vet inte, men min säng är den absolut skönaste just nu. Eller är det bara jag som är trött av vintern och älskar att mysa under duntäcket omringad av kuddar?

Nej egentligen har jag inte tid att sitta här men jag kunde inte låta bli. Ska åka ner på Ego nu, köra ett träningspass. Sen hem o duscha o greja innan mamma kommer och hämtar mig.

Är så sjukt sugen på apelsiner idag, jag fattar inte...


ser ni va gott????



update

Jaaa, nu är det bestämt, imorgon åker jag till min mor i Bispgården. Blir bra de o fördriva lite tid där, blir eventuellt en resa till Östersund också o hälsa på brorsan! Blir nice, se hur han har de!

Dagen har annars varit rätt bra.
Slutade skolan redan strax före 14 o de va ju skönt, nu har jag jullov till 14 jan. =) Har dock en del att göra under lovet, en kurs att avsluta och några uppgifter att plugga in. En hel del läsande borde jag också hinna med så man inte hamnar efter eller glömmer nånting.
Efter skolan träffade jag upp Anja o Stefan med flera på Charm. Sen åkte jag o Anja hem till dom när Stefan drog o jobba. Vi satt o surra en massa o lekte lite med kära Amadeus. Kul att surra med Anja, va längesen nu..

Nu är ja trött.. och ska sova för att få en ny dag.. en dag närmare Jackes hemkomst...

Ja så sjukt att tänka att jag om en vecka har Jacke i närheten. Det har ju gått bra det här..har ju fortfarande inte riktigt fattat att han är borta. Jag är ju i min bubbla jag! :)

Godnatt o sov gott folket!

only 7 days

Nu är det endast 7 dagar kvar så nu kan jag sakta men säkert börja stiga ur mitt tillstånd.
Vet inte riktigt vad mitt tillstånd är, men jag är inte mig själv.. jag är snarare bara själv, ensam.. fast inte omedvetet, eller? Jag vet inte, det har iaf varit 3 underliga veckor måste jag säga.

Idag är också sista dagen i skolan, sen är det Jul Lov! :D Det är riktigt längesen man hade jullov eller nåt lov i huvudtaget, känns weird.
Men idag har vi iaf Famakologi och det kommer dröja sig hela långa dagen.. til cirka 15:30 och efter det har vi Avslutning, vad nu det innebär :)

Inatt har jag sovit himla skönt iaf och det är skönt att kunna kliva upp ur sängen utan att känna sig som en föråldrad ungdom. Träningsvärken har gett med sig lite i benen. I armarna är den dock kvar men den är på nåt vis skonsammare än den jag hade i benen.

Ja, nu kurrar magen så frukost ska de bli innan det är dags att åka!

Ha en jätte bra dag ! :)


träningsvärk och hår







Ja detta är dagens största ämnen!
Träningsvärk och hår.

Vi va ju som sagt ut igår, jag o Britta så idag är man faktiskt lite trött. Inte bakis eller så utan bara trött. Och bra är väl de, kan man snart gå o lägga sig så man orkar upp imorgon o sitta i skolbänken hela dagen.

Denna dag har iaf varit förföljd av den absolut värsta träningsvärken jag känt. Sitter jag länge blir jag stel i benen så jag knappt kan ställa mig upp utan att de känns som jag ska behöva bända benen till rakhet. Det är helt sinnessjukt kan jag lova. Och jag har svårt att få på mig kläder, armarna vill inte lyfta sig för som gör ont.. men inte så ont som benen dock.
Benen är värst idag, helt klart!

Har iaf spenderat några timmar med Mli i Haga idag, hon fixade mitt hår, färgade och toppade. Blev nice! Skönt o se ut som folk igen, utväxten var bara alldeles för hemsk! :)

Jaaa, fortfarande inget besked om hur de blir med Östersund.. men det lär väl visa sig.
Ska försöka få tag på mamma igen. På ett sätt skulle de va jätte skönt o åka upp nån dag o bara slappa.. samtisigt skulle jag vilja va kvar i stan o träna o försöka hålla igång med det några dar till innan man lackar ur passande till jul.

Hoppas iaf ni har haft en bra måndag!

PS. Nu är det bara en vecka kvar till min älskling kommer hem, JIPPI! :)





Hoppas faktiskt att snön ska hålla sig kvar.




Fantastiskt uppvaknande

Denna morgon har jag sovit lite oroligt, förmodligen för att jag har sån träningsvärk i benen att jag inte kan röra mig. Men vid halv 10 ringde min älskling och då kunde jag inte annat än vakna. Fy faaasen va jag saknar han! Det går fasen inte att beskriva hur det känns..

Igår bestämde jag o Britta oss för att åka ner på de omtalade Skeppsbro.. Alla har ju sagt att de e sånt röj där på söndagar och jag är böjd att hålla med! Jag försökte dock hålla låg profil och drack 2 öl under de 3 timmar vi va där. Britta drack visst desto mer ;P
Det var på sätt och vis skönt att gå ut denna söndag för då mindes jag genast varför jag suttit hemma. Människor är så jävla dum i huvet när dom dricker..och det kan väl jag också vara men igår va jag ju lugn så. Men det fanns andra som va fulla o dryga o kastade idiotiska anklagelser eller vad man ska kalla de. De va en kille som jag blev så tokig på så ja trodde jag skulle klappa till han.
Nej, jag förstår precis varför jag suttit hemma och ska nog hålla mig till det hädanefter. Dessutom är jag ruggigt trött idag trots att jag inte är bakis. Man blir ju trött ändå bara av att typ vända på dygnet.

Nej nu måste jag skynda mig på med nå kläder. Ska åka upp till salongen o göra en visit hos Mli :) Min gravida goa Mli!

som ja sagt tidigare idag...

Jag är peppad och de e nice. Nu drar jag på Ego. See you later!





Nya krafter!

Jag vet inte hur länge dessa nya krafter ska hålla i sig. Är så sjukt peppad av gårdagens träning. Så det blir idag å.


ännu en "vit" helg..

Ja, som man kallar det.. "Vit helg".. Det har jag haft 2 av nu.. och det är 2 veckor sen jag ens drack en droppe, känns good faktiskt.

Idag var jag dock frestad att hitta på nåt, gå ut på krogen, eller egentligen vad som helst. Kände mig så sjukt uttråkad. Men då tog jag mig i kragen och drog ner på Ego istället. Ett träningspass på 1,5 timme och nu känner jag mig mer än stolt. Tror också att jag kommer få hyfsad träningsvärk för jag var totalt slut i kroppen efter det passet. Var längesen ja träna o nu gick jag verkligen in för det också.

Nu är pappa på inkommande o jag har precis kokat kaffe tills han kommer. Har liksom saknat han ändå den här veckan då han varit i Spanien. fast ändå inte... jag vet inte.. det är kul att han kommer hem iaf!

Något annat som är kul är att Jacke äntligen kommer hem snart, det är inte alls många dagar kvar nu.. bara 10 dagar. Det är ju ingenting de! :) Happy!

Nej, nu ska jag gå upp o välkomna pappa som kliver in genom dörren vilken sekund som helst.

Hej svejs

glöm inte


♥♥ Tack för att du finns och förgyller mitt liv ♥♥
Jag älskar dig jätte jätte jätte mycket och jag saknar dig overkligt mycket.
Godnatt och sovgott hjärtat. Det ska jag..
Puss och kram


att du är så långt borta

Jag skriver mycket om det här nu, det är mitt sätt att bearbeta det hela.

Det är så tomt på kvällarna när jag ska sova och inte fått säga godnatt till dig, inte berätta för dig att jag älskar dig..idag också..och att jag har planer om att drömma om dig inatt, precis som jag har varje kväll..planer, drömmar om dig. Det lämnar en tom ruta..när jag inte ens får chansen att berätta för dig att det är såhär.
Fast det vet du redan och det är så jag måste tänka.

Underligt att du varit borta i snart 3 veckor..jätte konstigt, för jag har fortfarande inte fattat att du är långt borta från mig, i Afghanistan.Det är så jäkla långt borta så jag blir frustrerad, Det är helt omöjligt att ens förstå vart landet ligger och hur det är där.
När du kommer hem så ska du minsann få förklara in i minsta detalj precis hur det är, hur du har det, om det är något som är tungt, mindre tungt eller rentav bara roligt. Jag måste få en uppritad bild av hur din vardag är där nere. Annars går det inte. Denna förbannade ovisshet gör mig bara irriterad. Att inte ha nån kontroll, inget humm om hur allt är.

Jag kan inte sitta här, inte skriva mer. Men eftersom jag har så svårt att prata om det här och verkligen berätta hur det är så måste jag försöka skriva då det känns tungt. Försöka förklara för er hur det är.. försöka förstå själv hur det är, för jag tror inte jag förstår.
För det mesta stänger jag bara av. Trycker på Off-knappen och låtsas att allt är som vanligt.
Tyvärr funkar det inte för jämnan.

Ny dag imorgon, nya krafter...
Godnatt.

upprörd

För tillfället är jag lite upprörd.. kan dock inte förklara varför här för jag är upprörd över en så gammal sak och det kanske inte är rättvist att vara upprörd över det nu. Men jag är det och kan inte rå för det. Gamla tider passerar men det betyder inte att dom försvinner helt och hållet. ...................Tur man kunde va till nån hjälp...........


Nog om detta. Dagen har varit rätt bra. Skola. Skelettet och muskulatur och en del latin. Mycket intressant faktiskt och rätt givande. Lärorikt.

Nu är jag hemma, vet inte hur jag ska fördriva kvällen. Som vanligt.

uscha

Det är bara 12 dagar kvar och tur är väl det för jag mår inte bra nu. Jag är så otroligt trött hela tiden av denna ständiga spänning i kroppen. Jag saknar dig något så fruktansvärt så det inte går att ens beskriva i ord.
Hela vardagen är så otroligt trist och grå.


 

Skööönt

Idag hade jag kvart samtal med min mentor och jag var faktiskt nervös, trodde inte hade de hade gått nå bra för mig på sista tiden. Och jag var säker på att mina tidigare VGn var ett minne blott. Men nej, mitt VG står sig och hon tyckte jag har gjort bra ifrån mig i det mesta. SKÖÖÖNT!
Jag sa dock till henne att jag inte kände mig nöjd med mina arbeten och att jag trodde jag kunde göra bättre ifrån mig men att de känns som nåt blockar mig. Då sa hon att jag förmodligen kunde ha nåt MVG om jag la lite mer själ i det hela. Men så ansåg hon också att jag inte ska lägga alltför höga krav på mig nu när det är en del runtom som att Jacke är borta. Hon tyckte inte jag skulle begrava mig i skolarbeten pga att han e borta utan snarare ta hand om mig själv.
Sound good.

Idag slog det mig dock att jag typ inte träffat någon på en vecka snart.. bara Maria en sväng i måndas. Men sen i fredas då ja först va hos Mli o sen hos Maria så har jag inte ens haft direkt nån kontakt med nån. Herregud, vad har jag gjort i en vecka? Jag brukar ju åtminstone prata en del med mina kompisar även om vi inte träffas.

Britta ringde i eftermiddag o fråga om jag skulle ut ikväll.. Mitt svar blev: "Ut ikväll?? Allvarligt, vad är de för dag?" Hon konstaterade att de är onsdag o att jag brukar gå ut på onsdagar ibland.
Men nej, icke.

Nää, nu vet jag inte vad jag ska göra... är ensam hemma och har tråkigt. Men hittar säkert på nåt skoj.
Ha en bra kväll!

Giv mig styrka

Hur ska jag orka denna lååånga dag?
Föreläsningar ändå till 16. Uscha va trist, i den kalla aulan. Hoppas det är nåt intressant.
Cellen, vävnader, organ... Låter intressant, right? hmmm..
Låg igår o hade sån ångest, jag kunde inte somna för jag visste att jag skulle upp till skolan idag. Men så låg jag o gjorde upp en plan. Jag ska ändra mitt schema lite så jag inte behöver kliva upp så tidigt varje dag hela veckan. Detta peppande gjorde att jag till slut somnade...men klockan var mycket =/

Mår inge vidare nu, tappat motivationen totalt till det mesta.
Jag är TRÖTT eftersom jag sover så uselt.
Jag är framför allt uttråkad.
Är osocial..till viss del iaf.
Och just nu klagar jag bara. Men det måste man få göra ibland.
 Är less på att leka fröken positiv.
Det är ett rent helvete mellan varven att Jacke är borta. Det drar ner mig och mitt humör så mycket.
Som att ständigt försöka simma sig uppåt och hålla sig vid vattenytan, hålla god min, positiv aura.
Det är enda sättet för att orka det här.
Men jag ska säga att det är jävulskt tråkigt mellan varven.
Och i det stora hela så klarar jag mig rätt bra. Sjukt.

Ännu en dag..

Ännu en dag har passerat och denna dag är måndag.
Det var skola idag.. va bara där till 10, va såååå trött! Men missade inte så mycket, bara en del av en film som jag nu har på datorn o tänkte kika färdigt på så man med säkerhet vet att man inte missade nåt.

Sen spenderades resten av dagen hos syster Maria. Tiden sprang iväg som vanligt, surr surr surr.. :)

Idag bara insåg jag hur mycket jag faktiskt saknar Jacke ändå. Hur mycket jag vill att han ska komma hem, hur jobbigt det faktiskt är att ha han så långt borta. Men jag biter ihop, vad annat kan jag göra just nu?
2 veckor kvar.. sen kommer han hem. Det ska bli underbart!


Funderar ganska seriöst på om jag ska åka till mamsen i helgen. Vet ju att de e lucia men är det nåt jag inte bryr mig om så är det väl just de. Alla ska väl säkert ut eller nåt o jag känne rinte att jag vill slösa mitt kära studiebidrag på nåt sånt just nu. Sen känner jag helt enkelt inte för det bara. Skulle hellre umgås med mamma om hon vill ha hem mig, om hon inte har annat för sig.
Bara för att jag tänkte på henne nu så börja ja sakna henne jätte mycket, ska ringa henne nu tror ja!

Ha en bra kväll my friends!

ingen simning

Blir ingen simning alls idag, får bli imorgon. Dom stängde så tidigt, hade tänkt kolla de igår men glömde bort - synd annars hade jag kunnat åkt dit tidigt istället o simmat, det är nästan skönast de.
Jag ska försöka ta mig till gymmet idag istället. Måste röra på mig. Grejar inte denna slöhet längre. Asjobbigt.

Ska ringa johanna o se om hon ska med ner på stan sen innan ja ska o träna.. vi har 2 julklappar vi skulle behöva fixa.


Har suttit o pratat med Jacksson på msn nu.. skumt att vi ändå kan prata där i bland o på telefon ibland.. nästan varje dag. Det ghör att man på nåt vis vänjer sig vid att inte ha han fysiskt här. Jag har han ju nära psykiskt iaf.
Vi började prata huruvida vi ska ta en weekend nånstans sen.. en spaweekend eller nåt.. skulle va hur skönt som helst. Men vi får se hur de blir. Jag föreslog att vi lika gärna kan ta paketet Sköna fredag på södra i så fall. =)
Hur som helst så saknar jag honom väldigt mycket Ibland. Men för det mesta så känner jag mest bara det trygga lugnet i att åtminstone ha honom och veta att han kommer hem så småningom.
Och då har jag min kärlek, min trygghet alldeles nära mig. Harmoniskt tänkande.



En lugn helg?

Ja FAktiskt! Det har varit en lugn och alkoholfri helg, känns faktiskt rätt konstigt att ja klarat de utan att bli uttråkad! Men det har varit skönt! Kollat på en massa bra program på tvn o läst ut en bok. Mycket skönt.
Något som jag dock inte ens öppnat på hela helgen är skolböckerna med det hinns med de å.

Idag ska ja o simma, Johanna ska antagligen med. Ska bli nice! Ser fram emot de, har tänkt på de hela veckan.
Så sköööönt!


Snälla älskling, JAG SAKNAR DIG! KOM HEM NU!

Hos Mli

En natt hos Mli har jag varit nu.. Igår kollade vi en massa serier o inte så mycket mer. Va skönt, att bara slöa i soffan :)
Nu på morgonen har vi kollat på tv o spelat Guitar Hero.
Har varit nice oumgås med gummsan lite, så sällan..

Idag blire att vara kattvakt och ikväll blire idol med katten Nisse. =)
Bör läsa lite också så jag inte hamnar efter i skolan. För de ha ja ingen lust med!

Jepp, nu har jag inte mkt mer att skriva. Återkommer då de finns nåt att förtälja.
Hej svejs!

Myspysigt

Är fortfarande hemskt förkyld och har haft svårt att sova pga hostan.. men det ordnar sig. Har egentligen en föreläsning på skolan idag men är alldeles för slut för att orka. Ska på apoteket idag, hitta hostmed.

Sen ska jag till Emilie o mysa med henne, blir perfa de! Va så längesen vi umgick så de blir bra! :)
Hoppas hon inte slår mig för att jag hostar! :P

Imorgon ska jag till Bondevägen o va kattvakt eftersom Jackes föräldrar ska ner till Sthlm o hämta hem sin äldre son John. Blir kanske lite ensamt så jag ringde syster Maria precis. .hon kommer o hämtar mig efter att hon varit på basketen, så ska ja umgås med henne en stund också. BLir bra de å eftersom vi så otroligt sällan träffas o pratar!  Blir 2 sköna kväll med fina människor! =)

För första gången sen Jacke åkte känner jag lite orolig. Men det är säkert i onödan.. bara att han inte hörde av sig som han sa igår, men jag vet ju att det kan inträffa nåt eller att dom bara har mycket att göra så det är säkert ingen fara. Inte värt att man blir alltför orolig i förskott, då mår man bara dåligt själv.
Hoppas iaf han har det bra! Har pratat med svärmor Karin idag o de va skönt att få bara säga till nån att man e lite orlig. Men både hon o jag konstaterade att de säkert inte är nåt o att vi inte kan förvänta oss att han ska höra av sig hela tiden.
Jag har väl bara blivit bortskämd med att han ringt så ofta.

Nu ska jag börja packa en väska o göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

Frisk luft och väta

Jag tog en promenad till Ica o hämta ut ett paket, kände vekrligen att jag behövde röra på mig o få lite frisk luft. Dock så blev jag totald dyngsur om fötterna och därmed jätte kall, lär inte va bra för min förkylning! Men de va skönt att ta en promenad iaf.

Ringde mormor idag.. de va skumt.. har inte haft nån kontakt med henne på 5 år.. så de va verkligen underligt. Man visste inte riktigt vad man skulle säga men ändå varade samtalet ganska länge. Man undrar ju hur alla har det osv. Fick iaf reda på att jag har en kusin som jag inte visste fanns. Hon heter Linn och är tydligen 4 år nu. Verkar så konstigt att jag inte vet de, att mamma inte berättat.. men de kanske hon har? utan att jag kommer ihåg de?

Imorgon blire att kliva upp i tid, duscha o packa innan ja ska på skolan o sen till emilie.. tyvärr känns de just nu som att jag inte ens vill till skolan.. så jävulskt jobbig hosta, är tungt att andas till och med. Men hoppas jag mår bättre imorgon!
Har druckit massa varmt och fått i mig överflöd av c-vitamin genom frukt och finrexin.
Hoppas verkligen det hjälper!
Tryckt i mig nån host-tablett också men dom verkar inte hjälpa ett skit om jag ska vara ärlig.
Ska på apoteket imorgon o se vad dom rekommenderar mot hostan..
Eller kanske ni har nå förslag?????

Nä, nu ska jag dricka lite mera varmt, sen blire sängen!
Ha en bra kväll! :)


Ångesten växer

Ja det kan man lugnt säga att den gör.. Jag har sån ångest över att jag Aldrig tar mig till det där förbannade gymmet. Jag vill verkligen skärpa mig nu.. men förkylningen jag har nu då? Ska jag bara skita i den o träna ändå? Nästan så ja ah lust o göra de.. så sjukt less på detta.. Helt onödigt att ha ett träningskort som man aldrig använder...

Imorgon blire iaf skola o sen sova hos Mli gumman. Blir nice o umgås lite me henne, va längesen vi umgick ordentligt eftersom vi helt enkelt är sämst!

Ha en bra kväll

HOSTA

Hostan är så vidrig att jag vill spy. Detta slemm.. denna rossliga hosta som gör så ont. BLÄÄÄ!
Idag ska ja försöka hitta ny hostmed.

School.

Ja det kan man lugnt säga att de senaste 2 dagarna handlat om..enbart skola.. Men jag har fått sjukt mycket gjort också så jag är stolt. Ikväll kunde jag skicka in 3 inlämningsuppgifter vilket kändes skönt. Vet dock inte hur bra min hemtenta blev för den ansåg jag vara rent av svår. Men men.. det får gå som det går...

Inatt sov jag 10 timmar kan jag också berätta. Gick o la mig strax före 20 igår kväll, var sjukt trött igår kväll.. Så 10 timmars sömn innan skolan idag va väldigt bra för mig.

Är super förkyld.. eller jaa, nyser o hostar hela tiden. Och detta evinnerliga slemm som kommer när jag hostar gör mig lätt irriterad. Men men.. det är bara en förkylning, kunde varit värre.

Idag fick jag chansen att förlänga mitt HRL certifikat som jag tog för 1½ år sen så nu har man uppfriskat sitt minne om vad man gör i en situation då nån får ex. hjärtstopp.
Känns faktiskt som det sitter rätt  bra nu måste jag påstå. Men det blir väl en helt annan sak när det verkligen händer in real life kan jag tänka mig.

Nu tänkte jag faktiskt se nån serie innan jag går o lägger mig. Hoppas Jacke ringer nåt men det vet man ju inte..
Hoppas kan man iaf :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Is.

Det är fortfarande skridskobana och jag är ledsen över att jag inte har nå skridskor.
Hoppas inte bussen är inställd som den va igår för då blir jag än mer ledsen..hur ska jag då ta mig till skolan?

Har sovit riktigt dåligt inatt, riktigt dåligt alltså. Somnade vid 1 nån gång o vaknat hela tiden sen dess. Värdelöst.
Är dock inte så trött just nu men med lite otur så kommer de väl.

Ha en bra dag!

RSS 2.0