Myspysigt

Är fortfarande hemskt förkyld och har haft svårt att sova pga hostan.. men det ordnar sig. Har egentligen en föreläsning på skolan idag men är alldeles för slut för att orka. Ska på apoteket idag, hitta hostmed.

Sen ska jag till Emilie o mysa med henne, blir perfa de! Va så längesen vi umgick så de blir bra! :)
Hoppas hon inte slår mig för att jag hostar! :P

Imorgon ska jag till Bondevägen o va kattvakt eftersom Jackes föräldrar ska ner till Sthlm o hämta hem sin äldre son John. Blir kanske lite ensamt så jag ringde syster Maria precis. .hon kommer o hämtar mig efter att hon varit på basketen, så ska ja umgås med henne en stund också. BLir bra de å eftersom vi så otroligt sällan träffas o pratar!  Blir 2 sköna kväll med fina människor! =)

För första gången sen Jacke åkte känner jag lite orolig. Men det är säkert i onödan.. bara att han inte hörde av sig som han sa igår, men jag vet ju att det kan inträffa nåt eller att dom bara har mycket att göra så det är säkert ingen fara. Inte värt att man blir alltför orolig i förskott, då mår man bara dåligt själv.
Hoppas iaf han har det bra! Har pratat med svärmor Karin idag o de va skönt att få bara säga till nån att man e lite orlig. Men både hon o jag konstaterade att de säkert inte är nåt o att vi inte kan förvänta oss att han ska höra av sig hela tiden.
Jag har väl bara blivit bortskämd med att han ringt så ofta.

Nu ska jag börja packa en väska o göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0