Pepp!

Drog iväg förut för att gå på Zumba men trots att jag va där 40 minuter innan passet skulle börja så va de fullt. Så då blev det en timmes intervallträning på löpbandet istället och de va ju hur skönt som helst! Tyckte inte ens de va jobbigt att springa, det enda som blev jobbigt va att ja mådde så illa så ja kväljdes hela tiden. Men men, jag bet ihop och körde ändå, man överlever ju! :)

Ikväll måste jag sitta o göra klart sista uppgiften för om jag inte får jobba imorgon så åker jag upp på skolan o gör klart den här kursen! :)

Nu ska ja duscha och äta,
Hejdå!


Tack!

Måste ju bara säga Tack, Lars Winnerbäck för att du gjort så härligt bra musik!

Jävlas du!

Har suttit i cirka 20 minuter och försökt dela med mig av dom 2 låtarna som får mig på lite extra bra humör just nu, men blogg.se vägrar dela med sig av videorna från youtube just nu..

Martin Solveig & Dragonettes - Hello
http://www.youtube.com/watch?v=kK42LZqO0wA

Richard Vission & Static Revenger - I like that
http://www.youtube.com/watch?v=IY-SwOEoTCI


Hopplöst

Jag vet att jag frågar det här alltför ofta. Men varför så jävulskt trött? Jag orkar inte va såhär trött. Spelar ingen roll om jag sover 6,7 eller 8 timmar så är jag lika trött ändå. Jag hoppas det är just den här årstiden eller nåt som gör det för då borde den här perioden av ständig trötthet snart vara över! :)

Idag är dagen som vi alla väntat på i allafall! :)
Ska ta o dricka kaffe nu, äta frukost och sen ska jag ner på stan o möta upp Jeanette o Siw. Blir trevligt med en tur på stan innan det är dags att dra hem o äta o göra sig iordning för ikväll.

Saknar min Jacksson nu på morgonen, det va flera dar sen vi pratade med varandra.. Skulle va så mysigt o göra ordning frukost åt oss båda nu, väcka han och få en stor kram som jag oftast får då han vaknar. Men men, det får bli en annan morgon! :)

Ha en fin dag !


Clean

Så jäkla skönt när man städat klart! Det tar ju inte lång tid egentligen men ändå drar man sig för det i en evighet!

Jobbar ju ikväll 16-21 och sen är man ledig igen.
Skulle ju jobba hela helgen men tog ledigt eftersom det är party hos Linda imorgon. Hon har fyllt år och nu ska hon firas! :) Ska bli jätte kul! :)
Först imorgon så ska jag, Jessica, Jeanette och Siw ta en sväng på stan.. kanske hitta nåt o ha på sig, gå o fika och gå på "boa" o sådär. 

Jag har verkligen lyckats denna månad med mitt nyårslöfte! Är riktigt nöjd måste jag säga :) Nyårslöftet va ju att vara mer social och ändra mitt liv. Umgås mer med folk och inte vara så inskränkt. Som sagt så har det funkat! Jag säger sällan nej om nån vill hitta på nåt. Förut sa jag ju nej till allt, hade alltid nån dålig förklaring till varför jag inte kunde hänga på..fast det var ju bara för att jag va lat och hemmakär. Riktigt nöjd med mig själv nu som åtminstone försöker göra mig själv till en lyckligare och aktivare människa! :)

Nej, det är väl dags o äta nåt och ta en dusch!

Ha det bra! :) 

Bilder

Ja, nu har jag äntligen använt kameran.
Men bara så ni vet så är bilderna ganska värdelösa vilket såklart beror på min värdelösa kamera. Ska nog ta o investera i en bättre snart så man blir sugen o fotografera nåt!










Well done

Igår va ja me pappa o Britta till Railway där vi körde PubQuiz. Det va riktigt kul och vi vann :) Sen åkte vi hem och spelade lite kort. När pappa gick o la sig bestämde jag o Britta oss för att dra ner på Memento! Så de blev en riktig helkväll. Många undrar säkert varför ja är ute så ofta nu i jämförelse med annars men det är ju bara för att det är så kul! Jag tycker det är skit kul o gå ut, se folk, lyssna på musik och dansa men när Jacke är hemma så vill man ju gärna sitta hemma med han och man får ju dåligt om man går ut utan han. Konstigt at det är så egentligen..
Apropå Jacke så saknar jag han sjukt mycket.. det har varit väldigt påtagligt dom senaste dagarna, har känt mig lite deppig utan han men det är ju bara att försöka bita ihop de! Nu är de ju bara 2 veckor kvar tills han kommer hem :)

Idag har jag sovit lääänge, ända till 12 och det är ju inte likt mig! Men har fått en hel del gjort ändå. Har gjort klar skolan, det är bara en uppgift kvar att göra nu :) Sen har jag varit på stan och handlat! Fick med mig 8 bordstabletter, 2 ljus, en servetthållare, servetter och 2 krukor hem. Sen va ja o handla mat o sådär också. Men det bästa var ju att jag köpte 20 st tulpaner och dom är ju så fina! :) Dom gör mig lycklig! :)

Nu ska jag ta o diska o greja lite. Imorgon blire städning och träning innan jag börjar jobba klockan 16.

Ha en bra kväll!


Middag

Igår satt jag länge och funderade på hur jag skulle lägga upp eftermiddagen och kvällen.. så till slut bestämde jag mig för att plugga. Kom på med hjälp av Jacke att det är ju faktiskt viktigast att bli klar med den här kursen! :)

Kom ju på också vid 20 tiden att jag inte ätit nån middag och inte hade nån matlåda.. Kände att det va alldeles för sent att äta då så jag ställde mig o gjorde iordning en macka och en kopp te. Kändes faktiskt lite mättande. :) Men matlåda lagade jag iaf och jag tror det blev kanon-gott! Ugnsgratinerade grönsaker och lax. Det både luktade och såg gott ut :)

Nu ska jag äta frukost för jag är vrålhungrig! :)

Ha en bra dag!

Får ingen ordning

Schemat den här vecka vill inte riktigt bli som jag vill.. Jag har funderat och funderat över hur jag ska göra. Vilka dagar ska jag träna och när ska jag städa? Jag måste handla innan helgen och det är diverse som ska vara gjort.

Dessutom måste jag plugga minst 2 dagar för jag tänkte bli klar med hela kursen nästa vecka! Så jag måste plugga både inför Excel provet och slutprovet, samt göra klar alla uppgifter på PowerPoint och Internet/Datorn. Iofs så vet jag att det går fort med uppgifterna men ändå, jag vill ta mig tid att fixa allt så de inte blir en massa pluggande i sista sekund! :)

Sen sitter jag och funderar över vilken av kvällarna jag ska hinna övningsköra för det vill jag också göra!
Men ja, allt faller nog på plats ganska snart :)

Nu ska jag kila på jobbet!
Ha en bra dag!

En lång dag.

Jag har verkligen en lång dag framför mig och det gör mig trött. Men det är ju bara idag så det ska säkert inte va nå problem.
Ska på skolan nu 8:20-11:20. Sen ska jag jobba 13-21.. så det känns som sagt lite segt.

Veckans schema:
Tisdag: 8-13
Onsdag: 7-16
Torsdag: ledig
Fredag: 16-21
Lördag: ledig
Söndag: ledig.

Som ni ser så har jag ett ganska lätt schema den här veckan.. Egentligen skulle jag ha jobbat hela helgen också men vi ska fira Linda på lördag så jag tog ledigt. Känns väl segt att ta ledigt sista helgen jag har på mitt schema men jag hoppas väl att jag får jobba mera framöver!
Det här är alltså min sista vecka på schema och sen vet jag inget mer.. men jag hoppas ju såklart att det ska finnas nåt mer vikariat till mig för det är inte kul att hålla på med dom här timmarna, nån dag här o nån dag där.

Ha en bra dag!

Mycket skönt

Hade en mycket skön dag igår måste jag säga. Tog en promenad till jobbet vid 12 för att möta upp JEssica. Vi åkte till Birsta, kikade i lite butiker, åt mat och bara umgicks. Sen åkte vi hem till mig o drack kaffe innan de va dags för henne att återvända till jobbet.
Sen resten av eftermiddagen och kvällen låg jag på soffan, kollade på nån film och bara myste. Det var faktiskt väldigt skönt med en lugn kväll. Gick o la mig redan vid 22 tiden nån gång o somnade sött.

Idag startade jag dagen med en promenad bort på Ica, hade ju inge kaffe hemma. :) Känns som vår i luften idag och nu sitter jag i köket med köksfönstret öppet och bara njuter av den friska luften.

Idag ska jag ha tvättstugan kl 14-21 och under dagen ska jag också städa lite tänkte jag. Börjar bli dammigt här! Nu ska jag se till att plugga som bara sjutton för imorgon har jag ett prov.. och om jag kämpar lite idag så kanske jag till och med kan göra 2 prov imorgon :)

Ha en bra dag!

Friday

Idag är det äntligen fredag! :)

Min dag ser ut på deta vis: Jobbar till 15 och sen tänkte jag gå ner på gymmet o svettas lite. Ska hem, käka middag och sen får vi se om jag ska plugga eller övningsköra.. ska höra med pappsen om han har tid nåt i helgen.
Resten av helgen vette tusan vad jag ska hitta på.. jag är ledig och det är ju skönt men samtidigt skulle jag lätt kunna jobba en av dagarna iaf. Jag ska nog satsa på plugg den här helgen och sen får jag se om jag gör en avstickare till brorsan på lördag.

Nu må jag göra mig i ordning så jag komme ri tid till jobbet! :)

Ha en bra fredag!


Varför så trött?

Är det nåt särskilt med den här årstiden? Det börjar ju ändå bli ljusare.. men jag är sååå trött! Idag när ja kom hem strax efter 15 så satte jag mig vid datorn och somnade, likadant va de igår. Bara tvär-slocknar utan förvarning. Idag gick ja o la mig o sov riktigt djupt en timme.. är fortfarande lika slut!
Har ändå fått lite gjort här hemma eftersom Linda, Anna och Jeanette kommer hit o fikar, eller ja jag har ju inge fika o bjuda på men dricka kaffe lär dom ska göra iaf :) Så när det blev bestämt att dom skulle komma hit så gjorde jag ett litet ryck, bar undan lite verktyg o grejer som skulle ner i källaren. Jag har dammsugit, plockat o sådär. Skönt att få et ryck, att känna att man måste för då blire gjort och fort går det dessutom! :)

Nu kommer dom snart!

Ciao!

Zumba

Yes, idag gick jag, Jessica och Linda på Zumba passet och det var skit kul! Blev helt slut och det är ju hur skönt som helst :)
Nu ikväll har jag suttit ett par timmar med datan och gjort bra många uppgifter. Ska satsa på att fortsätta imorgon och komma så långt som bara möjligt, vill verkligen bli klar med det här snarast.

Känns faktiskt ganska upplyftande att jag börjat träna, pluggar upp det här betyget och har börjat umgås med tjejerna på jobbet genom träningen o så. Livet har tagit en vändning precis som jag lovade mig själv i och med det nya året. Var längesen jag kände mig så nöjd med mig själv som jag gör nu.
Dessutom så blir det inte så jobbigt att Jacke är borta heller då man har lite att sysselsätta sig med. Jag saknar han självklart jätte mycket men det är inget som tynger mig. Han kommer ju hem snart och jag har ju varit inställd på att han ska vara borta och jobba såhär.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon.

Ha det bra och Sovgott! :)

Morrn morrn!

Godmorgon!

Tänkte att jag måste lägga in veckans schema:
Idag: 8-17
Onsdag: 8-13
Torsdag: 7-15
Fredag: 7-15
Lördag- Söndag: Ledig.

Som ni ser så har jag en riktig light-vecka! :) Så det blir mycket pluggande och träning såklart. Imorgon ska jag o Jessica gå på ett Zumba pass och sen får jag se vilken dag jag tränar. Förmodligen nån av dagarna då jag jobbar till 15, så jag kan gå ner direkt efter jobbet - Blir lättast så :)

Igår va ja me mamsen till Birsta där Emilie fixade mammas hår. Klippte o färgade. Det blev faktiskt riktigt snyggt men men är ovan att se henne sådär rödhårig :) Tror att hon själv gillade det också, men det är ju en vanesak.
Efter Birsta hälsade vi på brorsan i hans hyrda lägenhet i stan. Jätte fin lägenhet, synd att han bara får ha den ett par månader..  

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet och kila.

Ha en bra dag!

Drömde

Inatt drömde jag att Jacke helt plötsligt klev in genom dörren som att de va en vanlig dag. det var ungefär som att han kom hem från jobbet här i stan men jag trodde i drömmen att han hade varit i Afghanistan. Han hade varit borta ca en vecka men han hade ju inte varit i Afghanistan.. han hade legat på sjukhuset o sytt nå stygn..(?).
Som vanligt så va drömmen helt utan verklighetsförankring men de va en mysig överraskning att Jacke bara kom hem helt plötsligt. Kunde få hända på riktigt tycker jag!  :)



Kärlek.


Data

Idag har jag vistats på skolan och de känns riktigt skönt att varit där. Jag har ju gjort klar första delen i datan och ska snarast sätta igång med resten. Tänkte försöka satsa på att bli klar med hela kursen inom typ 2 veckor. Det är ju bara att plugga lite varje dag. Det enda som hindrar mig nu är att jag inte fått min bok än men den bör komma vilken dag som helst nu! :)




Har försökt städa undan lite här nu i eftermiddag men de går segt, sncka om att ja tappat motivationen till de här med städning. Men om man tar lite i taget och sen håller de rent så ska de väl inte va nå problem :)

Mamma kommer vid 16:30, då ska ja med henne till Birsta där hon ska klippa och färga sig hos Emilie. Jag hänger på eftersom jag är ledig..får jag ju träffa både mamma och Emilie. Dom som ja träffar så sällan! Nice :)

Koka lite kaffe nu så ja inte somnar!
Ha en fantastisk eftermiddag!

Rätt beslut

Idag tog jag helt rätt beslut känner jag nu! Idag jobbade jag 7-12 och 16-21, var alltså ledig 4 timmar mitt på dan och då brukar jag antingen lägga mig o sova eller gå på stan men idag masade jag och Jeanette oss iväg på gymmet. Körde 1 timmes fys träning och det känns grymt bra! Har inte varit trött ikväll på jobbet förrän nu när jag kommer hem och sätter mig o tar de lugnt. Så det är helt sant att man blir piggare av att träna!
Jag hade betsämt mig redan tidigare i veckan för att träna men som vanligt så höll jag på o balla ur imorse o tänkte att jag skulle strunta i de. Man har ju alltid så himla bra undanflykter så man kan slippa träna.. Fast idag så sa jag åt mig själv att skärpa till mig och jag tänkte förbi träningen, på hur skönt det skulle va efteråt! :)

Imorgon jobbar jag 7-17 och sen är denna helg gjord. 17:15 ska jag möta upp pappa, Britta och Johanna och vi ska gå o äta på Kina eftersom Britta fyller år. Iofs känner jag nu att jag kanske ångrar mig ändå.. finns ingen mat där som jag tycker om så egentligen är de ju dumt att gå dit. Ja, jag vet inte hur jag ska göra.

Nu ska jag iaf gå o lägga mig!
Gonatt! :)

Ny energi

Jamen äntligen! Idag efter jobbet åkte jag o Jessica på Helex o hämtade ut träningskorten o satte igång o träna. Det var på tiden! :) Körde ett jäkligt lugnt träningspass men det känns skönt att man varit där och nu ska jag banne mig försöka få rutin på det här med träningen.
Det skönaste med det hela var ju att när ja kom hem hade jag energi, jag kände mig pigg vilket jag aldrig gör på eftermiddan/kvällen när jag klivit upp 05:45.

Nu ska jag slänga mig i sängen för ja har så ont i huvet.. läsa lite och sedan sussa.

Gonatt!


Pluggo

På skolan gick det riktigt bra och jag känner mig duktig för direkt när jag kom hem så satte jag igång med pluggandet. Den här kursen är verkligen hur lätt som helst och jag fattar inte hur jag kunde skaffa mig ett IG i den på gymnasiet.. löjligt. Har bestämt mig för att klara kursen illa kvickt så det blir till att plugga, plugga, plugga nu!

Nu ringde pappsen, vi ska ut o skotta fram Jackes bil och sen blir det till att övningsköra lite :) Skoj skoj skoj!

See ya! :)

Ny design.

Ni har väl inte missat den nya fina designen som min älskade vän Emilie fixat!? Tack gumman! :)

Tycker inte om när det blir såhär.

Skulle kliva upp vid halv 8 jag för att kunna ta det lugnt nu på morgonen innan ja ska iväg på skolan.. men icke sa nicke, jag har inte tagit mig upp förrän nu. Är så trött så jag vill bara gå och lägga mig igen. Det blir såhär när jag får sovmorgon och sover längre än ca 6-7 timmar. Hopplöst.

Ska på skolan nu på morgonen och det borde inte ta alltför lång tid eftersom det är en introduktion bara. Ska prata med läraren och försöka lägga upp nåt bra schema. För jag hoppas dom fattar att jag inte kan vara där flera dar i veckan - omöjligt! Ska bli skönt och få den här datan gjord iaf. :)

Hade en ambition om att jag skulle ta mig iväg till Helex och träna lite idag, mjukstarta inför morgondagen då jag och Jessica ska köra igång. Men just nu känns det ruskigt avlägset att träna idag när jag är så trött. Men tar väl med mig träningskläderna och ser om jag orkar mig dit. :)

Ha en bra dag!


Trött trött trött!

Idag jobbade jag 7-13 och jag kände efter jobbet att jag bara längtade hem till soffan. Men idag bytte dom dörrar till säkerhetsdörrar i våran trapp så när jag kom hem så hade jag ingen dörr och de va skitigt o jäkligt här så jag vände och gick ut igen. Gick bort till Britta o kollade på tv med henne. Sen tog vi en promenad ner på stan o hämtade hennes bil innan for o handlade till middan.

Efter middagen bestämde ja o pappsen att vi skulle ut o övningsköra eftersom vi bara övningskört en enda gång tidigare.
Vi började köra i Timrå industriområde, körde runt där ett tag innan jag fick köra till Sörberge och därifrån via Tallnäs till Timrå Centrum.
Sedan fick jag helt enkelt fortsätta köra hela vägen hem längs gamla E4an och det gick ju alldeles utmärkt. Va lite läskigt att köra på Bergsgatan i stan där det va spårigt o jävligt, mycket trafik - helt oplogat - men det gick ju de å! :) Det sista jag skulle göra va att parkera på Brittas parkering och då blev jag nervös på riktigt.. parkera mellan två bilar på en inte alltför stor parkering, men även det gick ju bra och jag va nöjdmed mig själv. Vet inte vad jag varit så rädd för, de va riktigt kul o köra bil idag! :)
Vi kör imorgon eller på onsdag igen - nu ska köras så mycket som möjligt kan ja lova! :)

Nu ska jag ringa mamsen en sväng sen är de dags att gå o lägga sig.
Gonatt!

Veckans schema:
Tisdag: 8-17
Onsdag: Ledig men har introduktion på skolan kl 10.
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-17
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17


Vilken helg!

Vilken mördarhelg det varit, har inte fått nåt vettigt gjort i huvudtaget! I fredas åt jag middag hos pappa o Britta, sen spelade vi kort till 2 på natten. Igår va jag, Johanna, pappa, Britta, Mattias och Tina på Stekhuset och åt. Sen blev de Oscar för mig o Johanna och där va vi till stängning. Riktigt kul o dansa och ta en helkväll - de va sjukt längesen. Efteråt blev vi tillfrågade om att hänga med på efterfest och eftersom efterfesten va bara en bitifrån mig så hängde vi på. Klockan 7 imorse kom vi hem hit och slocknade på stört.

Idag är man inte så jätte pigg, har inte sovit många timmar alls men det är bara att hålla sig vaken så man inte vänder på dygnet.
Ikväll kommer brorsan hit och kollar på film. Blir fint med lite sällskap, dessutom umgås vi alldeles för lite tycker jag! Detsamma gäller syrran, jag va så glad igår som fick ha henne för mig själv en hel kväll och natt :)

Nu ska jag göra i ordning lite matlådor inför kommande veckan.

Ha en bra söndag!

Long time

Hej hej!

Nu vare längesen jag skrev något, har liksom inte haft ork och tid. Har spenderat väldigt lite tid vid datorn.

Hur som helst så har vi haft det bra på både jul och nyår. Jag jobbade ju hela julhelgen och de va ju precis vad jag ville :)

Nyår spenderades hos pappa och Britta där det blev en lång natt, va väl hemma vid 5:30 snåret nån gång.  Vi åt riktigt god mat, spelade kort, lyssnade på musik och surrade massvis. Dessutom skrattade jag o pappa nästan oavbrutet åt något som va fantastiskt roligt då men inte alls nu. :P

Vad har hänt mer?
Vi har renoverat vardagsrummet, köpt mediamöbel och ny soffa. (Bild kommer inom kort)
Sen vet jag inte om det har hänt så mycket mer. Vi har haft nåt att göra mest hela tiden, jag har jobbat mycket och Jacke har haft saker att stå i varje dag.

Nu har han i alla fall åkt tillbaka till Afghanistan och ska vara där cirka 5 veckor för att jobba som elektriker. Det känns faktiskt inte så jobbigt om jag ska vara ärlig. Men det kommer väl nå bakslag. :)

I helgen är jag ledig och jag, Johanna, pappa, Britta och Mattias ska på Stekhuset och äta middag. Vi köpte ju inga julklappar till varandra så det blir en middag istället – mycket nice! :D

Nu ska jag plocka o greja lite innan jag går och lägger mig. Jobb imorrn: 7-17.

Gonatt!




RSS 2.0