Bra grej.

Kom på en grej att göra idag. Helt sjukt om jag genomför det men jag har verkligen bestämt mig, JAG SKA! Jag ska ta på mig hörlurarna, dunka musik, ta en löp tur ner till stan och sola och sen springa hem.. om jag inte orkar springa kan jag ju gå. Men jag ska inte ta med mig nå andra pengar än till solariet så jag måste gå/springa hem. Jäkligt bra idé tycker jag!

See ya!

Tandläkaren!

Idag ska jag ta mig i kragen och boka tid hos tandläkaren. Måste få detta gjort nu. För ett år sen växte en hemskt stor visdomstand upp i min mun och jag hade hemska smärtor. Jag ringde faktiskt till tandläkaren då men då hade dom semester stängt. Så jag struntade i att ringa nå mer och härdade ut smärtan istället. Men nu.. ja nu ilar det så hemskt i den där äckliga visdomstanden så jag måste dra ut den. Önskar jag kunde göra det själv men det bästa är väl att skärpa sig och gå till tandläkaren.
Jga fattar inte varför jag är såhär. Jag har inga problem med att gå till tandläkaren, det som stoppar mig är att jag måste ringa och boka tiden alldeles själv.
Måste ringa skolan också men även det ger mig fruktansvärd ångest, jag hatar att ringa och inte veta vem som ska svara i andra änden. När personen svarar glömmer jag bort mitt personnr, min adress och allt möjligt. Förra månaden sa jag ju fel kontonr till lönekontoret trots att jag har kunnat det i alla 6 år jag haft det. Jag rentav chansade bara.. hemskt.

Ja så det är väl det jag ska försöka ta itu med idag. Ringa två samtal.




Underbart!

Igår gick jag o la mig 21:30, läste några minuter men sen somnade jag på en gång. Trodde att det skulle va svårt att somna när jag la mig så tidigt men icke sa nicke, inte ett dugg! Så imorse vaknade jag klockan 5 efter 7 timmars sömn och kände mig rätt utvilad. Så jag gick in i vardagsrummet, väckte Jacke som somnat på soffan o sen gick jag o duscha. Jag har hunnit med en hel del den här morgonen och det är underbart - jag är ju inte ens trött! :)

Nu ska jag kila iväg på jobbet, känns inte så motiverande egentligen men va fasen, hur mycket vettigt gör man när man är ledig då? :)

Ha en fin söndag!

Klappat och klart!

Nu har man betalat alla räkningar o allt va de är! Känns ändå skönt för även om jag inte fick super mycket pengar över så fick jag mer än jag fått senaste månaderna! :) Känns bra att man börjar få bort skulden till Jacke och att man har börjat tjäna mer pengar.

Idag tvättar jag och SKA städa. Skulle ju göra det igår men igår fick jag inte ett skit gjort. Satt vid datorn mest hela dagen o glodde.

Just ja, ska berätta en sak. Jag köpte gardiner i våras till sovrummet som jag hade planerat att ha nu i höst. Igår satte jag upp dom och kände direkt att: "Nej, det där går inte alls!" Så då gick jag in påjotex och beställde nya direkt. Får se hur det här blir nu då! :)

Hittade väldigt små bilder men här är gardinen och kuddfodral att ha på sängen.

 


Nu kilar jag ner i tvättstugan! Sen börjar jag jobba 14:00 idag.
Ha de gött!

inget.

Jag vet inget än men vad gäller jobbet så vekar det som att jag ska få förlängt vikariat till sista september! Hoppas, hoppas, hoppas! :) Ska höra med cehefen imorgon om hur det blir. Vik:et jag går på nu är helt klart en heltid, syns på schemat. Varannan helg, varannan vecka jobbar man 6 dagar av 7 möjliga och väldigt många långa turer. Men det vänjer man sig vid också :) Dessutom ger det fina pengar!

Idag är jag ledig och det är grymt skönt. Hade Emilie inte ringt o väckt mig så hade jag kanske aldrig lyckats vakna! :) Har inga speciella planer idag men det är ju bra o komma upp i tid.

I helgen jobbar jag:
Fredag: 14-21
Lördag: 7-17
Söndag: 7-21

Ha de gött!

update

Helgen har varit bra. Blev ju en utgång me syrran i fredas, igår va vi hos Jackes föräldrar, åt middag och tårta eftersom John fyllt år. Sen när vi åkte hem därifrån hämtade vi pappa och britta på stan och sen blev de en canasta här hos oss.

Idag ringde dom från jobbet och ville att ja ska jobba imorgon också, och självklart vill jag de! var ju dessutom bara ett kort-pass så :) Jag vet inte exakt vilka tider jag ska jobba i veckan men jag vet vilka dagar iaf. Så här kommer veckans schema:

Måndag: 8-12
Tisdag: 8-17
Onsdag: 7-15
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobbar.
Lördag: Jobbar.
Söndag: Jobbar.

Nu ska jag snart lägga mig o försöka sova trots att jag inte är ett dugg trött!

Gonatt!

Usch då!

Igår blev de en oplanerad utgång med Johanna och jag blev så sjukt full. Idag spränger huvudet men i övrigt tror jag att jag mår helt okej. Sällan jag blir illamående när jag är bakis. Men alltså, jag var så himla packad igår och jag fattar inte hur det kunde bli så.. eller jo, det var väl den fina blandningen av olika alkohol sorter.

Kändes iaf bra att umgås me syrran - som vanligt!

Just ja, nu kom ja på en sak! Vi va på förfest hos daniel skog och han hade alla gamla oxid, sinners och 360 filmer! Shit va de va kul o se! En trip tillbaka till allt galet! Det finns inget som slår dom där kvällarna det är bara så! :)


Låten är övermäktig!



Denna låt kan jag spela på repeat hela dagarna.. och dansa oavbrutet. Men kan helt enkelt inte sitta still. Har också fattat att antingen älskar man låten eller så hatar man den. Jag saknar dessutom syrran lite då jag hör den här för hon älskar den lika mycket som jag! :D

Det är gjort!

Idag är ja trött, hade hjärnspöken igår som inte lät mig somna, hatar när de blir så. Man går igenom saker som hänt och man funderar och tänker och man vill inte! Man vill bara att tankarna ska lämna huvudet så man kan sova. Låg o vred mig i nästan 2 timmar innan jag lyckades somna, skit tråkigt! :)

Idag har jag hur som helst skärpt till mig och dammsugit det stackars golvet. Skulle ha dammtorkat och torkat golven också men jag dammsög av det mesta istället. Jag har helt tappat lusten att städa, jag som alltid tyckt om att städa och ha rent omkring mig.

Jag vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda. Det är ju selånger marknad förstås men jag vet inte ja, känns ionte som jag har nån lust att åka dit heller. Tycker det är rätt tråkigt, samma skit varje år. Dom bara lurar oss på pengar känns de som. Lär väl bli nån grillning i helgen iaf, är helt och futlt inställd på det iaf :)

Ha en bra helg!
 

golvet

Golvet säger till mig hela tiden att det måste städas nu, känner hur det känns under mina barfota fötter - grusigt! Men orka? Jag har verkligen tappat det där med att städa HELA tiden, jag är less på att städa, städa och städa. Tur att Jacksson sa igår att han kan dammsuga om jag vill. Men jag känner ju nu att eftersom jag är ledig resten av veckan (vad jag vet än så länge) så kan ju jag städa då. Vad ska jag annars göra? Sitta i soffan o glo?

Idag ska jag banne mig försöka ta mig i kragen och använda lite energi! :)

Vikariatet jag fick börjar på tisdag så ni vet. :) Är rätt skönt att vara ledig en dag eller två nu när man jobbat natt och sovit dåligt. Men samtidigt har man ju blivit lite skadad så jag längtar ju till jobbey efetrsom det är så trist att sitta hemma! :)

Ha en bra dag!

Förlängning.

Egentligen jobbade jag mitt sista pass på jobbet inatt men jag har fått förlängt, tack gode gud! :) Har än så länge bara fått månaden ut men vikariatet kan förlängas eftersom så vi får hoppas för allt vad vi är värd. :)

Idag har jag inte sovit så bra heller men det känns ganska lugnt, jag jobbar ju inte inatt så då är det inte alls samma press.
Tänkte ta en promenad nu eftersom man knappt varit utanför dörren de senaste dagarna. Sen ikväll ska vi se om vi ska ut och premiär övningsköra :)

Ha det bra!


Varför?

Varför kan jag inte sova när jag jobbat natt? GHar bara sovit några timmar idag och det är alldeles för lite! kommer bli en mycket tung natt på jobbet kommande natt! Är så trött så de svider i ögonen men ingen sömn får jag..

Idag har jag iaf kollat läget lite inför hösten här och nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå som jag vill! Hoppa Hoppa Hoppas! Ska inte säga nåt än utan ni får gott vänta tills nästa vecka som mig med besked :)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen igen och blunda eftersom ögonen svider.

Ha de bra!

Kaffe? -Ja tack!

Är så trött, så trött, hade ju planerat in en vila i eftermiddag men sov bara några minuter tyvärr. Så nu tänker jag hälla i mig kaffe så jag kanske vaknar lite? =)

Skulle ju så stort använda rullarna jag fick av Jacke när jag fyllde år.. men nej nej, det gick inte. Höll på o trixa en timme tills jag upptäckte att jag har för tjockt hår och rullarna räcker inte till. Så nu struntade jag i dom! :) Får fixa lockarna med plattången som ja brukar istället! :)

Ja, dags att skärpa till sig kanske så man orkar med kvällen! Ska till Johanna om en timme ungefär middag o party party!

Fredag!

Äntligen Ledig! Nu är jag äntligen ledig 3 dagar! Det är sköönt! Hade dock behövt sova en bra stund längre idag men kände att jag gärna städar idag. Fredagen till ära ska man tvätta o städa. Så det gör jag nu!
Igår va vi hos Emilie o Johan, dom håller ju på o renoverar köket o Jacke hjälper till lite. Det resulterade i att vi inte hann på affärn igår vilket vekrligen hade behövts. Vi har inga frukost grejer alls så de va lite tungt att kliva upp imorse. Jag är så van att äta rejäl frukost nu när jag jobbar - Jag älskar ju frukost!  :)
Har iaf fått ihop en smoothie nu bestående av äpple, hallon, blåbär, apelsinjuice o lite vatten. Det får duga ett tag :)

I helgen ska ja o "surran" på Drakbåtsfestivalen! Ikväll blire förfest hos henne i stan o imorgon blire här hos mig o Jacksson. Fattar inte för mitt liv hur jag ska orka två dagar på rad, som Jacke sa: "Du har nog lovat lite för mycket nu". Men men, jag ska kämpa som en dåre för att palla trycket :)

Nu lär ja springa ner i tvättstugan o sen sätta igång me städningen!

See ya!


Det löser sig.

Idag har jag suttit o tänkt att det är fasen svårt att komma ikapp sig. Nu pratarjag alltså pengar. Jag jobbade ju inget i början av året o lånade en hel del pengar av Jacke. Dom pengarna har jag betalat tillbaka så fort jag kunnat nu när jag jobbat några månader. Men det sjuka är att i och med att jag betalar tillbaka till han så får jag ju nästan inga pengar över och då blir jag tvungen att låna lite igen. Så man kommer liksom aldrig ikapp sig. Känns som jag är skyldig han hela tiden.. Skit jobbigt tycker jag men han är lugn, han bryr sig inte så mycket! Han vet ju att jag betalar tillbaka och han säger hela tiden att det inte är nån brådska.

Har iaf börjat söka jobb nu, jag måste ju för tusan ha ett jobb! Har varit väldigt emot förut att jobba som personlig assistent men nu har jag sökt två assistentjobb! Har trott att det inte passar mig att jobba som personlig assistent men jag har kommit på nu att jag kanske skulle passa bra i det yrket. :)

Nu måste jag göra mig iordning så jag kan kila iväg på jobbet! :)

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Ork och lust?

Har varken ork eller lust, knappt tid heller att skriva här..

Helgen har bestått av jobb, jobb och endast jobb! Har faktiskt inte gjort något annat än att jobba. Idag har jag varit ledig och jag kan lova att det varit skönt men samtidigt tråkigt. Har fösökt få lite gjort; putsat fönster o plockat lite men mest har jag varit uttråkad och bara legat o läst hela dan. Telefonen har ringt men jag har inte svarat, kände för lite time off faktiskt. På jobbet är det surrigt o stökigt hela dagarna så jag såg fram emot en dag i tystnad. :)

Veckans schema är skönt nå jävulskt:
Måndag: Ledig.
Tisdag: 16-21
Onsdag: 8-17
Torsdag: 7-17
Fredag-Söndag: Ledig.

I och med att jag bara jobbar 3 dagar den här veckan så tänker jag ta på mig extrajobb om det behövs. Nu är man ju van att jobba mycket! :)

Ikväll funderar vi på att gå på bio.. men vi får se hur det blir.

Ha de gött!

Det är gjort - och kul var det!

Vår semester vecka är över och den har varit jätte bra! Vi har varit två nätter i danmark, en natt i tyskland och 3 nätter i stockholm! Vi har haft mest dåligt väder men inte enbart - vi har faktiskt hittat en underbar strand, bränt oss brännröda och badat under semestern. :)

Mer än så orkar jag inte skriva just nu, har varit o göra ikväll när man kom hem, packa upp, handla, duscha, klippa naglar, hårinpackning o ja.. ni vet hur det är då man varit iväg.

Veckan som kommer är inte kul, jag brukar ha korta dagar på jobbet men nu är den tiden förbi och schemat har helt klart ändrats.
Såhär ser kommande vecka ut:
Måndag: 7-17
Tisdag: 7-13
Onsdag: Ledig.
Torsdag: 7-17
Fredag: 13-21
Lördag: 7-21
Söndag: 7-17

Nu MÅSTE jag slänga i mig i säng o försöka sova, man har ju vänt lite på dygnet senaste veckan..

Ska se till o slänga in lite bilder o berätta mer om resan nån dag i veckan här då jag har tid och ork :)
Gonatt!


RSS 2.0