Busy.

Igår på jobbet så insåg hur spänd jag är med städningen.. för igår på jobbet var första gången på flera dagar som jag slappnade av och var lugn. När klockan närmade sig 17 och jag skulle sluta så fick jag huvudvärk, kände mig stressad och rastlös - det var dags att städa igen. Hann dock med en hel del igår och fick upp en riktigt bra speed så jag känner mig harmonisk nu. Kommer hinna - det vet jag! Är i huset nu och har varit här o städat i 2 timmar, lär bli här hela dagen och kvällen skulle jag tro. Så helgen kanske inte blir så stressig ändå! :)

Imorgon hoppas jag på finväder så vi kan grilla och bjuda hem pappa och Johanna på en canasta-kväll :) Britta skulle tyvärr jobba men annars var ju såklart hon välkommen också!

Nu ska jag slänga i mig lite sallad och sen är det bäst att fortsätta med städningen.

See ya!


Stressad

Jag känner mig så grymt stessad nu.. Vette fasen hur vi ska hinna med städningen i huset. Tanken slog mig igår att vi kanske inte kommer hinna om vi inte håller på halva nätterna i helgen. Bläää. Ska dammsuga här hemma nu, ta en dusch och sen lär jag dra bort och städa lite. Johanna jobbar ju till 17 men för att vi ska hinna så måste jag försöka städa lite dagtid!
Imorgon jobbar jag 8-17 precis som Johanna så då kan vi bara städa på kvällen.
Nej det är bäst jag tar tag i det här nu innan mitt blodtryck slår i höjden totalt! :)

Ha det gött! :)

Nu kommer bilderna!

Bilderna från Spanien ska nu läggas upp - några dagar och nån vecka för sent :) Tog ju inte så jätte mycket bilder men en liten inblick i hur det såg ut får ni ju!

       

Där var några bilder iaf.. Om ni undrar varför jag inte lagt upp nån bild på mig själv så är det för att jag inte tagit en endaste bild på mig själv. Tror att Jacke tog nån bild på mig och dom ska jag aldrig dela med mig av, bara så ni vet :)

Skärpning.

Jag måste börja skriva mer och jag måste börja komma ihåg att lägga in bilderna på datorn - jag är sämst! :)
Nu ska vi bort till pappa och Britta och spela canasta och kanske dricka något gött :)
Imorgon blire städning med syrran först och sen ska jag o älskade Jacksson till Mli och Johan och grilla. Blir nice de - alldeles för sällan man träffar gumman! :)

ha en underbar helg!

Det är helt perfa!

Jag har fått jobbat mycket den här veckan och det är underbart! :) Jag behöver verkligen pengarna, dessutom känns det ju såklart gött att vara back in the game.

Det som blivit lidande då jag jobbat, hjälpt pappa och britta o sådär är ju vårat hem. Det ser ut som ett bombnedslag. Igår skruvade vi iaf ihop bordet och satte det på plats så jag kan städa upp vardagsrummet. Ikväll hoppas jag kunna motivera min sambo till att hjälpa mig få upp sänglamporna och nå fler grejer som ska borras upp. Sen kan man ju äntligen bära ner alla verktyg o grejer i källaren! Det blir väl ordning här också..så småningom :)

Nu ska jag göra ordning frukost och boka tvättstugan för ikväll. 
Imorgon jobbar jag 8-17.
 See ya! :)

Det är mycke nu.

Det finns liksom ingen tid till att sitta vid datorn alls.. I helgen har vi hjälpt pappa och Britta att flytta och igår jobbade jag 7-13. Efter jobbet åkte jag och Britta till IKEA och köpte massa grejer till deras lägenhet.. 3 timmar på IKEA och då va vi liksom inte hundraprocentigt klara än. :) Sen bjöd vi pappa och Britta på mat eftersom vi ansåg att dom inte har ett riktigt hem just nu då dom står mellan 2 bostäder. 
Ikväll var det tänkt att Jackes familj skulle komma hit på middag men jag tog på mig att jobba ikväll, kan fasen inte tacka nej till en endaste timme just nu, spelar ingen roll vad jag ska göra så måste jag ta jobbet i första hand. 

Idag ska jag ta o städa eftersom det inte blivit städat sen nån gång innan vi åkte till spanien. Men nu ser det ju ut som en verkstad här igen.. vi fick ett matbord av Robin och Frida som vi slipat och målat svart, så det ligger i delar över hela vardagsrumsgolvet och torkar till :) 

 Nu ska jag äta frukost och köra igång med städningen så jag inte behöver stressa innan jag ska på jobbet.
See ya! 

Ett snabbt

Kommer bara bli ett snabbt inlägg nu.. vi kom hem igår efter en lång resa hem som ändå gick bra! :) Idag tvättar jag och plockar för fullt. Tänkte precis börja fixa nån frukost om det är så att sambon vill kliva upp. Har inte knäppt så mycket bilder men några kommer jag dela med mig av iaf så ni får se hur stället såg ut. Vädret har varit toppen - lite blåsigt men det får man ta så länge man slipper regn! Vi ville verkligen inte åka hem och nu vill man bara iväg igen! :)

Ja, me rän så tänker jag inte skriva nu. See ya!

HOLA!

Nu sitter vi pa en irlandsk pub i narheten dar vi bor och dricker en kaffe och likor efter middagen.. Det ar valdigt skont att vara har.. men vadret har inte varit klockrent idag. Det har blast och varit mulet och det verkar som det ska vara regn de narmaste dagarna- Men vet ni vad? Det ar bara att gora det basta av situationen. Nu ska jag umgas och fortsatta lyssna pa dom spanska fotbollsgalna manniskorna har inne!
See ya!
ADIOS AMIGOS! :)

Som man längtat.

Som man längtat efter detta! Imorgon bitti bär det äntligen av till Spanien! Känns dock som att en vecka är kort tid.. hade lätt kunnat stanna hela livet! :)

Igår städade jag o Johanna och det tig längre tid än väntat så efetr 19 va vi hemma igen.. då var det bara för mig att duscha och äta innan jag drog ner på  jobbet. Jobbade inatt igen och på nåt konstigt sätt klarar man det men jag är jäkligt trött idag!

Nu ska jag dunka musik, duscha och skrubba och sen lätr man väl börja städa bort det värsta och packa det sista! Nice :D

See ya!

Äntligen.

Äntligen känner jag mig pigg och utvilad.. efter tre nätters jobb och 14 timmar sömn på tre dygn så va jag skit trött igår och somnade framför tvn, vilket resulterade i att jag känne rmig pigg och alert idag :)

Igår va vi hos Jackes föräldrar stor del av dagen.. Jacke fixade med deras bredband och jag gjorde mest ingenting. :) Fick iaf låna en resväska av dom så igår kväll packade vi det mesta. Jag kände att det var lika bra för annars hade jag känt mig stressad över det där. Idag ska jag och Johanna flyttstäda källaren i pappa och Brittas hus och inatt ska jag eventuellt jobba så imorgon lär man vara trött igen.

Idag ska vi lämna ifrån oss lilla Bosse och det känns lite vemodigt faktiskt.. man har liksom vant sig vid att ha henne här nu. Men samtidigt så vill jag ju inte ha henne på heltid.

Nä nu ska jag göra mig redo för att dra bort till huset och städa!

See ya!


RSS 2.0