dagen har snart passerat

Denna dag har varit skön!
Vi tog in hästarna, borstade dom o greja.. lät dmo stå inne en stund i stallet medan vi tog en prommis med hundarna. Gick ner till lägderna vid paviljongen o lät Bernhard springa fritt där. Det verkar ha tröttat ut han för sen vi kom in igen har han legat på sängen :)

Det har varit helt fantastiskt väder idag, några minusgrader, massa snö och sol. Tur bara att inte många sett en :) Gått runt i overall o stövlar, men skönt ha de varit, inte behövt frysa så länge man rört på sig iaf.
Blev lite frusna dock när vi kom hem igen, händer o fötter var isbitar.

Så nu har vi suttit i soffan under täcket och försökt fått tillbaka värmen, har dock inte funka så nu ha vi ätit lite och ska dricka kaffe.

Skönt ändå att det inte fanns nån annan hundvakt så mamma frågade mig! Kanske inte såg fram emot det i början men nu när det fått smälta nästan en månad och jag nu är här så ångrar jag verkligen inte att jag gick med på de! :)

Hoppas ni har en bra helg, det har jag och Carolin iaf!


Utanede skogarna.

Britta skjutsade upp oss till bispen igår, hon gjorde det helt frivilligt för hon ville se vart det låg och hur paviljongen ser ut. =) Så efter 13 nån gång anlände vi.. Britta åkte nästan på en gång efter att ha sett vilddjuret Bernhard :)
Började med att åka upp på hammarn med Carolins pappa o handla lite..

Sen direkt när vi kom hem tog vi en promenad med Bernhard och Igor.. Var längesen storen gick i koppel så det var nästan så de va han som va ute o gick med oss och inte tvärtom, men han lugnade ner sig efter lite tjat :)
Mat åt hästarna när vi kom hem, och sen en massa lek med Bernhard, ett försök att trötta ut han. Han plumsade i snön som en galning och vi kastade pinne efter pinne :) Funkade! Han blev trött, la sig o sov en stund medan vi åt middag - lasagne som mamma fixat åt oss. :)

Resten av kvällen blev skön, vi satt o drack vin, drack kaffe o surrade, blev ett kortspel men sen la vi oss i sängen o kollade på gamla Big Brother avsnitt.

Idag ska vi ta in hästarna i stallet, borsta o fixa, ska bli skoj! Lär väl bli en prommis med hundarna också skulle jag tro!

Ikväll blire tacos och mys :)

Ha en underbar lördag!

circus

Britney Spears - Circus


good day

Goddagens min vänner!

Jag har inte alls varit på nåt skrivhumör och är inte det nu heller egentligen.. men jag skriver ändå.. jag är så pigg idag! Vaknade klockan 7 alldeles av mig själv, var jätte pigg och klev upp genast - jag älskar såna morgnar!

Jacke har åkt, det vet ni.. det är tungt, det vet ni. Men det går också bra. Jag kliver in i min bubbla av förnekande, där jag inte tänker på hur långt borta han faktiskt är.

Denna vecka har mestadels handlat om skolan. Skönt! Igår var vi på krematoriet, det var intressant, och bilden jag har framför mig nu är craniet som brinner, låter läskigt men det var faktiskt inte det.
Efter kreamtoriet åkte jag o Cizzi hem till mig, satte oss med varsin dator o pluggade. Satt i fyra timmar och fick faktiskt massvis gjort! Kändes riktigt skönt, en massa kaffe, en massa diskuterande om olika vårdsätt och förhållningssätt och mest av allt skrivande! Vi var riktigt nöjda båda två när hon begav sig hemåt.

Har kommit på att jag trivs rätt bra i skolan. Jag tycker så mycket om mina klasskompisar, har lärt känna så mycket nya människor och dom är verkligen min största sociala del i livet just nu. Man pratar om allt, man hör om hur andra människor har det i sitt liv, man utbyter information och kunskaper. Man klagar och hyllar lärarna tillsammans, diskuterar uppgifter och pratar om det privata med varann. Jag kommer sakna dom när skolan är slut, och i sommar! Att inte träffa dessa människor varje dag sen, det kommer bli trist!

I helgen blir det en skön helg, bara snön kan sluta falla till marken!!
Jag och Carolin ska till bispen, vi har sett fram emot det här i en månad nu. Hund och hästvakt i Utanede. Promenader, sällskap, surr, frisk luft, slapp.. ja, det ska bli otroligt skönt lovar jag!

Ja nej hörrni.. ska på Birsta med Britta så fort dom öppnar.. ska köpa ett nytt skrivblock till sjukvårds kursen som börjar imorgon. Nu ska jag duscha.

Ha en bra dag! :)

I miss you

I miss you a lot!


Söndag

Det blev en dunderfylla i fredas vilket var hemskt onödigt.. och inget som jag vill prata om heller..

Idag är det sista dagen..nu sista kvällen med Jacke. Sen börjar den långa tiden som jag gruvat mig så längre för.. 2,5 månad ifrån varandra.. USCH OCH FY! Jag kommer vara orolig..särskilt efter den här svängen då han varit hemma, då man sett att han varit trött...man har sett att det har tagit lite på honom. Inte mycket men lite..det syns..på insidan.

10 dagar.. har känts som 3..tiden har gått så fort och nu känns allt bara jobbigt faktiskt. Jag kommer sakna han.
Och jag har saknat han så mycket dom här veckorna...tur det blir vår under den här perioden så man kan känna sig lite gladare av ljuset och värmen. Vinter och ensamhet suger.

Nej nu ska jag återgå till han som precis packat klart.

Jag älskar honom mer än ni kan ana. Och jag hoppas verkligen innerligt vi ska kunna vara ense och leva tillsammans hela livet.

Bloglovin

Follow MyPyMysan
Good place.

jag är så trött

god morgon!
Jag är trött! tycker inte om dessa fredagar med tidig väckning och sen skola hela långa dan.. men men.. jag har iaf tagit mig upp.

Igår var vi o hälsa på världens sötaste unge Stella och den här gången vågade jag hålla i henne! =) Myspysigt! :) Hon är fantastisk!

I helgen, ikväll rättare sagt blire nog utgång.. Ska höra av mig till Johanna på förmiddagen nu o berätta hur landet ligger även om allt är lite oklart..som vanligt..eftersom Jacke har ett finger med i spelet..då blire aldrig nåt planerat. :) Tare som de kommer bara!

Och som vanligt är schemat fullt. Det är inte direkt så vi fått stressa ihjäl oss dom senaste dagarna.. men ända sen i söndas då vi satte oss och försökte planera hur vi skulle hinna med allt i veckan så har det varit någonting hela tiden tycker jag. Några impulsiva händelser har inte fått plats.

Ska bli skönt med helg, för i helgen har vi inte så mycket planerat och skänt är väl de.. för snart åker han igen... =/

Ha en bra dag!

stress stress stress

Tänk vilken stress jag känner inombords.. Varför?
Jamen, det måste vara allt skoljobb.. jag har 3 uppgifter som ska vara inne på fredag.. jag har ett muntligt förhör på en tidigare kurs som är på tisdag. Jag känner mig stressad helt enkelt.
Denna dag var planerad. Hälsa på Robin, Frida och deras lilla Oscar sen hem - jag plugga och Jacke fixa med spottarna som ska upp. Jag upptäcker när vi kommer hem till Jacke att jag glömt min Omvårdnads bok och kan därmed inte direkt göra några uppgifter.
Därför har jag istället suttit och pluggat inför det muntliga förhöret jag har på tisdag. Ska fortsätta med de ett tag till.
Jacke o pappa hans grejar dom. Kommer nog ta ett tag. Bra för mitt pluggande faktiskt.

Imorgon är det tidig väckning som gäller så borde komma i säng i tid ikväll...... Skola imorgon och sen plugg. Jacke har sin intervju imorgon för Sundsvalls Nyheter. Imorgon kväll ska vi till Mli och Johan. Det är fasen fullt upp den här veckan. Uscha.

Nina fyller år idag. Det har varit minst sagt struligt senaste tiden. Hon har varit sur på mig och jag på henne. Men vi har inte pratat med varann egentligen. Bara löjl och strul.. känns som vi är 14 helt plötsligt..
Hur som helst.. Hon bjöd dit mig o Jacke ikväll, till Kovland. Vi sa att vi ska föröska hinna dit så fort Jacke blir klar med spottarna och jag fått lite plugg gjort. Vi får se om vi hinner. Inge bra om de blir för sent.. eftersom jag ska upp tidigt imorron. Vore synd o missa na också...eftersom hon flyttar snart. Hela situationen känns stressande och jobbig. Varför är det så svårt att bara vara vänner utan krav?

Nej, jag måste fortsätta plugga, inte bra detta med bloggen, tar för mycket tid.

Ha en bra kväll 

Ånge

Japps, idag har jag, jacksson och svärmor Karin varit i Ånge. Vi har hälsat på mormor Ruth, ätit lunch och druckit kaffe. Hon är så himla gullig den damen så det är inte klokt! :)

Igår hade folket anordnat förlovningsfika för oss "nyförlovade".. Det var ju snällt av dom eftersom vi inte alls hade tänkt oss att det på nåt vis behöver firas av nån annan än oss själva! :) Vi fick en passionsblomma och ett presentkort på IKEA för 2000 kr. Karin hade gjort tårta med hjärtan på som var riktigt god! :) Tänk så mysigt.

Idag har jag varit ledig, är ledig imorgon också och det passar ju perfekt eftersom Jacksson är hemma och vi har en del människor att hälsa på och en del saker att uträtta dom här dagarna.

Nu ska vi nog äta middag snart men ha en bra kväll mina vänner :)



trip

Vi är uppe, vi är redo.. Nu ska vi åka till Ånge. Där är det kallt har vi hört men det gör inget för det är för en god sak vi ska dit :) Vi ska hälsa på Jackes mormor och kanske vi tittar in till hans morbror också då vi ändå är där uppe. Blir en del hälsa påande den här veckan.
Imorgon funderar vi på att hälsa på Mli o Stella om dom kan och vill de förstås =)  Och Robin, Frida o deras lilla Oscar. Sen på onsdag o torsdag äre skola..efter skolan blir Härnösand o hälsa på Figge.

Tycker fortfarande det är riktigt skönt att ha han hemma och igår var det en riktig mysdag igen.
By the way så har jag inte rökt sen i lördas och då rökte jag bara en halv ciggarett ungefär. Kanske man ska sluta när man ändå håller på??? Nääää, tror inte de.. men bra att man dragit ner på de iaf.

Nu äre bråttom, Hejdå!

det blev så

Det blev en liten utgång i fredas med pappa och Britta efter god middag och kortspel. Rätt nice.

Igår så va vi i Birsta o strosa. Hade en rätt mysig dag. Kvällen spenderades med Jackes föräldrar. Middag, meldoifestivalen och kortspel innan vi gick och la oss. Idag är jag utvilad och pigg, har varit vaken i över en timme. Gjort mig iordning och pluggat.
Det är lika bra att passa på att plugga medan älsklingen sover.. Annars lär man väl inte få nåt gjort :)

Han är underbar.. Han är fantastisk. Jag är så jävulskt lycklig som har han! I 1 år har jag träffat han nu och jag är lika förälskad nu som jag var i början. Fantastisk känsla! :)

överväldigande

Försökte skriva igår men de måste varit nå fel på blogg.se..
Idag verkar de funka iaf! :)

Jaa, vad ska jag skriva? Det är underbart att ha han hemma... men de första dygnet var lite konsigt..jag var konstig, lite deppig och hade översvallande känslor. Det blir väl så..man har gått och hållt på saker så länge nu, saker som man velat ha ur sitt system, saker som är mindre roliga. Nu har jag fått en del ur mig tror jag, för jag känner mig pigg och glad idag. :)
Jäkligt tungt dock att lämna den varma kroppen som ligger kvar i sängen och andas tungt. Skulle va hur skönt som helst att krypa ner under täcket igen och sova tills man vaknar. Men nej, det går ju inte - jag ska på skolan! Tänkte dock försöka korta ner den här dagen men Jacke har fått mig att lova att stanna kvar där hela dagen. Han vill nog inte vara en orsak till skolk. :)

Nu ska jag kila. Ha en bra dag hörrni! :)




today is the day...

Nu är de nära.. bara 6½ timme kavr sen kommer han hem! :) Jag tror inte att någon kan förstå för tillfället hur stor denna dag känns. Helt otroligt!

Är dock dö trött idag. Jag trodde aldrig jag skulle at mig upp, det var perfekt värme i sängen och det var så skönt att sova i rena sängkläder. Jag ville helt enkelt inte kliva upp. Men jag slog igång musikspelaren på telefon och lyckades efter några svängiga låtar ta mig upp. Så nu har jag duschat, vaxat och ätit frukost. Ska bara packa ihop lite grejer sen bär det av till Bydalen och svärmor Karin en sväng innan jag ska på skolan.

By the way så gick det bra igår hos Emma. Jag ångrar kanske lite dock att jag valde att klippa luggen igen.. men men.. nu är det gjort..huvudsaken den växer ut till sommarn.
Efter frisörbesöket så gick jag o hämta ut min telefon som varit på lagning i ca 3 veckor.. ovanligt lång tid när det bara skulle ta 10 dagar. Hur som helst så kunde dom inte laga min telefon så jag fick en helt ny av samma modell. Gjorde mig rätt glad faktiskt.. låg o greja med den igår innan ja somna, fixade alla inställningar o så, tänk va kul även fast de e samma modell som tidigare! :)

Nej hörrni, nu ska jag göra mig iordning.

Ha en bra dag - det ska jag ha!!

Love this one.

THIS REALLY MAKES ME HAPPY AND I WANNA DANCE WITH SOMEBODY!
MANDO DIAO - DANCE WITH SOMEBODY


Sorry people

Om det nu finns nån som läser den här bloggen så vet jag hur less man kan bli när de dröjer nån dag mellan skrivningarna. Jag har bara inte haft ork eller lust att skriva, har inte haft mycket att skriva heller...

Idag mår jag rätt bra. Men har fått HÄRLIGA herpesblåssor på munnen..KUL!? Jag brukar kunna få bort dom innan dom slagit ut, men jag antar att de va oundvikligt nu när jag varit så grymt förkyld. Så jag känner mig fantastiskt vacker, INTE!
Igår kväll kunde jag inte sova.. så mycket som snurrade i huvet...en tanke va att jag använt samma kräm mot mina blåssor i över 10 år..undra om dom kommit på nån ny, lite bättre?? :P Tänkte undersöka det idag, ta ett snack med dom på apoteket... dom är för övrigt underbara på apoteket, så kunniga och så tillmötesgående! Tar sig verkligen tid, jag blir så glad av att gå dit :)

Hur som helst så är det idag tisdag, imorgon kommer Jacke hem! :)
Idag ska jag till Emma på Kramer o fixa håret.. sen ska jag fixa lite grejer på stan. Säga upp Ego kortet, hämta ut nya p-piller och så vidare...

Igår hade jag som sagt svårt att somna... tror det var för att det är så nära nu. Jacke kommer hem imorgon!! Sjukt..
Men det som var konstigast var att jag gruvar mig för det... eller ja, mest ser jag fram emot det men samtidigt ligger den där mörka känslan nånstan i mig.. När han varit hemma 10 dagar nu så ska han vara borta minst 10 veckor. 10 veckor, det är dubbelt så lång tid som han varit borta nu. Det är förjävligt.
Det är så javulskt tungt att tänka på och jag försöker att inte tänka på det, men jag gruvar mig.. 10 dagar går så fort men jag tvivlar på att 10 veckor går fort då 5 veckor varat en evighet.
jag hade mardrömmar inatt.. drömde att jag blev sjuk, åkte in på sjukhuset och missade Jackes hemkomst.. låg i en sjukhussal, fast i sängen, och kollade på klockan som slog 16:00 onsdag eftermiddag. Paniken jag kände i drömmen var inte att leka med. jag var galen..på läkarna som inte släppte mig.
Jag lnskar han kunde stanna hemma. Jag saknar nån att prata med. Jag saknar hans närhet. Jag vill ha han nära jämnt.. eller åtminstonde i samma land så man kan ringa om man behöver, skicka ett sms om man behöver.. vad gör man nu när man mår dåligt? Man drar täcket över huvet och förösker glömma. Det är förjävligt.

Nu måste jag göra mig iordning. Ska åka snart..har tid hos Emma kl 10. Hur jag nu kunde vara så korkad och ta den tiden?? Tänkte väl att de ska va skönt o kliva upp tidigt o ha de undanstökat.

Ha en bra dag people.

vitlök

Goddag denna härliga söndag..(?)

Jag är lite bättre i min förkylning idag faktiskt. Måste vara vitlöken och finrexinet som gjort susen. Är inte helt frisk riktigt än men betydligt bättre idag än föregående dagar.

Har dock tryckt i mig 2 vitlöksklyftor och en påse finrexin denna morgon för att verkligen bli av med förkylningen. Skulle va så skönt att vara frisk och kry tills imorgon då de e skola på gång igen. Dessutom kommer ju världens bästa Jacke hem på onsdag och då har man ju ingen lust att va slut pga förkylning.

Denna dag kan icke spenderas utomhus eftersom det snöar, mycket! så jag tänkte avsluta städningen som jag höll på med igår. Har golvena kvar och sängkläderna ska bytas.. Funderar dock på att vänta med sängkläderna en dag till så jag blir ännu lite friskare och får lägga mig i friska och fräscha sängkläder :)

Ja, egentligen har jag väl inte mycket att säga.

Hoppas ni får en bra söndag!

all the way

Jag har nu lyckats göra 3 uppgifter ikväll.. eller ja 2½... Gått igenom en hel omvårdnadsprocess utifrån en fallbeskrvning på en halv sida.. snacka om att man bör ha fantasi..?

Sjukt jobbigt med denna förkylning.. antingen tokrinner de eller så är ja täppt... och nyser hela tiden. Jaja, jag har ju iaf fått en massa gjort.

Nu ska ja hänga tvätt sen slöa.

Hejsvejs

oh my god

Ojoj, ja flera dar sen ja skrev.. ve inte riktigt hur de kunde bli så.. Beror väl på förkylningen som slog ut mig totalt igår. Jag gick inte på skolan.. låg i sängen stor del av dan.. kände mig riktigt slut. Blev dock en sväng på stan för att inhandla nässpray och dylikt.

Idag har jag trotsat denna snor-rinnande näsa, nysningarna och det tunga huvet.. Jag har städat. Precis enliget planerna har jag städat hela dan idag.
Nu tänkte jag sätta mig o plugga. Lördagkväll-plugga, kul? Njaaae, men har väl inte så mycket bättre för mig.


På ondag kommer Jacke hem, JIPPPI :D

Ha en bra kväll!

schoool!

Yes, sitter på skolan nu, väntar på att nästa buss ska gå.. sen bär det ner på stan o möta Agge o sen syrran.

Dagens psykologi lektion var rätt skoj. Först såg vi en kort film sen delades vi in i par och fick måla o pyssla o greja. Mycket glitter o färg o grejer. Självklart fanns det ett tema att följa och det var Homburger Erikssons faser utifrån det psykosociala perspektivet. Mycket skratt, kul :) Tänk om de kunde va så varje dag här på skolan!

Är för övrigt ruggigt slut idag.. känner mig nästan bakis...!? Dryyygt.

Nej nu ska jag kila, Ha en bra dag!


mindre

Idag är allting lite mindre.. jag har sovit lite mindre inatt (bara 5 timmar), jag känner mig lite mindre hälsosam då näsan rinner hela tiden, det är lite mindre kallt ute och det bästa är ju att det är mindre än en vecka kvar tills Jacke kommer!!! :)

Idag är det skola som gäller, 1 lektion.. kul! Vi ska måla.. kul!? Njaaeeeee...inte min grej.
Efter skolan ska jag fika med Agge och sen ska jag träffa Johanna efter 14 då hon slutar skolan. Blir bra de! Måste försöka hålla mig vaken bara :) Har en jävulskt massa att plugga ikväll, hur ska jag klara det??? Några tips??

Satt en bra stund igår direkt efter skolan.. tyckte de va lika bra o få nåt gjort på en gång.. hoppas jag känner så idag också när jag kommer hem! :)

Ha en bra dag people!

diagnos

Dagen på skolan har varit annorlunda. Vi fick dela in oss i grupper (jag o cizzi i vår grupp) och sen skulle en spela sjuk och den andra skulle vara personal och ställa diagnos utifrån frågor och hälsohistorik. Man skulle också göra upp en omvårdnadsplan.. det var svårt, nästan lite frustreande men framför allt mycket nyttigt.

Konstaterade att det är sjukt mycket i skolan nu de närmaste 2 veckorna. Och snart kommer Jacke hem, så jag skulle vilja ha allt gjort inom en vecka, hur ska jag lyckas??? Ska jag sitta hela helgen?? Sätter mig nu iaf och börjar, för paniken tätnar.

Ha en bra kväll!

beloved people!

Godmorgon godmorgon!

Natten har varit rent av jävlig! Men jag är glad ändå..
Tog flera timmar innan ja somna igår, jag lästa o läste och sen vred o vände jag på mig i vad som kändes som en evighet. Jag grinade en stund o sen blev jag irriterad. Allt övergick till att min mörkrädsla knackade på dörren. Så då låg jag där, med hjärtat bultande, intalade mig själv att det inte fanns nåt att vara rädd för.. men när skräcken väl kommit så är den svår att bli av med. Tänkte gå upp till pappa och britta eller nåt bara för att jag inte ville vara själv.
Men det kändes helt enkelt inte okej att gå till pappa mitt i natten i 23 års ålder.
Jag lyckades hur som helst somna! :) Har drömt konstiga drömmar inatt igen, minns inte riktigt vad dom handlat om, men konstigt har det känts.

Idag är det skola. Och jag börjar känna en svag panik känsla. Det är sjukt mycket att läsa och kunna till på fredag då vi ska ha "the secret test". Varför har jag inte tagit itu med det för längesen???  Slö.

Nu ska jag kila! Men jag önskar er alla en bra dag! Hejdå!

hörrni!! bara en vecka nuju!

Plötsligt kom den där känslan.. känslan av att något större är på väg att hända. En känsla som medför spänning och upprymdhet! Jag kom på att det är bara 1 vecka kvar tills min kärlek kommer hem från Afghanistan! Fattar ni hur underbart jag tycker det är?
Visserligen är han bara hemma 10 dagar för att sedan vara borta 2,5 månad igen.. Men vet ni? Dom 10 dagarna..dom blir bra! Om det inte vore för att jag går i skolan så skulle jag lätt kunna bygga oss en koja i skogen, kasta mobiltelefonerna och inte berätta för nån vart vi är..bara för att få vara helt ensam med honom varje sekund av hans vistelse hemma. För jag vet hur fort 10 dagar går..svisch! Så är dom över och det är dags för han att åka låångt låååångt bort igen. Fy fan, den tanken och vetskapen orkar jag inte ens med.

Nej hörrni, 1 VECKA KVAR!!!! :D
Jag längtar så det gör ont i hela kroppen!





I know..

Jaja, jag vet, har inte skrivit nåt på hela dagen och det har faktiskt känts lite konstigt nu när jag brukar skriva varje dag.

Denna dag har varit rätt bra. Jag tog på mig mina nyinköpta skor och 2 plagg som Nina skänkt mig :) Sen kände jag mig vacker och åkte ner på stan för att inhandla lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Hittade ett par jeans för 99 kr på Ginatricot, samt en kofta för 49 kr och en basker för 19 kr. Kändes fantastiskt bra :)
En fika med Anja, var längesen.. Konstigt hur man har så mycket fritid men ändå aldrig ses. Kul iaf o surra med henne, vi fick oss en del skratt!

Britta hämta mig på stan o jag följde med henne o handla. Sen skulle en del av damkomittén (golf) som Britta är med i komma hit och äta o ha möte. Så jag satt med lite, bara slölyssnade..kokade kaffe o diskade..
Nu har vi precis sett National Treasure 2 hela familjen. Jag har ju sett den en gång förut på min första dejt med Jacke för snart ett år sen! Men jag kunde gott och väl se den igen. Tycker Nicholas Cage är grym!

Nej hörrni, nu ska jag gå o lägga mig o läsa och sedan blir det sömn!

Hoppas ni alla haft en bra dag! ?

damm

Jag har dammtorkat, ätit lunch och sett ett avsnitt av Lipstick Jungle. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu.. kanske sätta sig med skolböckerna igen? Men de känns ju så jobbigt!
Konstigt de där, ibland är man så motiverad, grejar vad som helst och sen tappar man lusten totalt, från sekund till sekund.
Vill dock ha alla uppgifter gjorda innan Jacksson kommer hem nästa vecka.. för vill lägga så mycket tid på honom som möjligt då, och så lite tid som möjligt på plugget ;D

Nej hörrni, insåg precis nu att det är bäst jag sätter igång med pluggandet igen.. Lika bra o få de gjort!

duktigt då

Jag tog mig upp vid 9 idag.. Känns helt okej ändå, men jag var sjukt trött. Har sovit oroligt inatt, varför vet jag icke!
Idag satsar jag på en dag hemma. Har suttit och pluggat nu, har rätt mycket i skolan. Har fått psykologi uppgiften klar och tänkte nu börja med Omvårdnaden.
Jag vill få så mycket gjort som möjligt idag tror jag så jag kan vara helledig imorgon.

Jaa, har väl inte mycket mer att skriva nu, ska återgå till pluggandet!

Ha en bra dag!

smidigt

Detta tycker jag är smidigt. Glad för att dom gjort denna sida. Här kan man följa alla bloggar.. man behöver inte sitta o klicka sig runt.. utan här finns alla bloggar samlade och man ser direkt om någon skrivit ett nytt inlägg. Detta var för mig fantastiskt :)

Sidan jag pratar om är BlogLovin.

Dåligt

Dålig uppdatering har det varit.. men det är ju bara för att mina akära ELina varit här i helgen och jag umgåtts med henne nonstop nästan ända sen i fredas.

Igår var vi på bio som jag skrev.. Bröllopsduellen, helt okej måste jag säga! Skönt med en inte alltför djup film då man var lite ur balans igår :)
Annars så kan jag säga att jag haft en fantastisk helg! Det har varit riktigt skönt att ha Elina här.. djupa och mindre djupa samtal.. märks kanske att vi inte träffas för jämnan samtidigt som det också märks att vi varit nära vänner i många år.
Det var synd att inte Nina kunde komma upp samtidigt så hade våran trio varit samlad, men vi får ta det en annan gång :)

By the way så ska jag också berätta att jag idag fyndade ett par snygga skor på Euro sko. 150 kr, men jag hade ju ett presentkort att använda så det gjorde jag! Jag och Elina hittade också ett bord på Vero Moda - 5 plagg för 100 kr. Alltså 20 spänn per plagg. Elina köpta 2 tröjor och jag 3. Reafynd är ju så kul :D

Nej hörrni, nu blire en apelsin och något avsnitt med Lipstick Jungle brudarna :)
gonaatt!

RSS 2.0