Utanede skogarna.

Britta skjutsade upp oss till bispen igår, hon gjorde det helt frivilligt för hon ville se vart det låg och hur paviljongen ser ut. =) Så efter 13 nån gång anlände vi.. Britta åkte nästan på en gång efter att ha sett vilddjuret Bernhard :)
Började med att åka upp på hammarn med Carolins pappa o handla lite..

Sen direkt när vi kom hem tog vi en promenad med Bernhard och Igor.. Var längesen storen gick i koppel så det var nästan så de va han som va ute o gick med oss och inte tvärtom, men han lugnade ner sig efter lite tjat :)
Mat åt hästarna när vi kom hem, och sen en massa lek med Bernhard, ett försök att trötta ut han. Han plumsade i snön som en galning och vi kastade pinne efter pinne :) Funkade! Han blev trött, la sig o sov en stund medan vi åt middag - lasagne som mamma fixat åt oss. :)

Resten av kvällen blev skön, vi satt o drack vin, drack kaffe o surrade, blev ett kortspel men sen la vi oss i sängen o kollade på gamla Big Brother avsnitt.

Idag ska vi ta in hästarna i stallet, borsta o fixa, ska bli skoj! Lär väl bli en prommis med hundarna också skulle jag tro!

Ikväll blire tacos och mys :)

Ha en underbar lördag!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0