Finally!

Äntligen är den här hemska julhelgen över! Igår kväll när jag slutade klockan 21 trodde jag att jag skulle svimma av direkt när ja kom hem. Men faktum är att ja va ganska pigg så vi skottade när vi kom hem jag o jacke.. sen delade vi på en vinflaska, åt ostkrokar och kollade på film. Såg "Inception" och den filmen va ju bra men jag kan inte säga att jag fattade exakt vad som hände.. man måste verkligen hänga med varje sekund. Så eftersom vi köpt den filmen så kommer vi se den igen för att se om vi fattar nå mer. :)
Nu har vi precis ätit god middag och Jacke har åkt för att hyra film. Under tiden tänkte jag diska och koka kaffe så det är bäst jag sätter igång!
Veckans schema:
Måndag: Ledig
Tisdag: 13-21
Onsdag: 8-17
Torsdag: 7-16
Fredag - Söndag: Ledig.

Julhelgen tar sin början.

Idag börjar min jobbhelg. Som jag skrev tidigae veckan så ser mitt schema ut såhär:
Torsdag (idag): 13-21
Julafon: 7-21
Juldagen: 7-17
Annandagen: 7-21

Ska faktiskt bli en mysig helg. Fira jul med arbetskamrater och ensamma äldre personer. Det tycker jag är mysigt! :) Ska förstås hem till Jackes föräldrar då jag är ledig imorgon mellan 12-16. Så några timmar med en liten del av failjen blir det i alla fall.

Idag har agäntligen tvättstugan, vi har haft sån vansinnig otur med den. Det har varit renovering och fullbokat och allt möjligt så har inte tvättat på flera veckor. Tvätten svämmar över. Hinner dock ine tvätta allt idag eftersom jag börjar jobba 13 så tvätten skulle aldrig hinna torka. Har bokat en till tid på måndag så får tvätta resten då. Har kört fyra maskiner nu och tvättkorgen är fortfarande överfull, det är sjukt! Jacke tog dessutom lite kläder till sin mamma i början av veckan för han hade inga underkläder rena.

Igår blev vi äntligen färdiga med vardagsrummet, vi höll på hela dagen och satte golvlister och taklister och jag tycker det blev bra! :) Va så skönt igår kväll när vi plockade ut allt skräp och all täckpapp där inne och körde iväg allt på tippen på en gång! Så himla skönt så ni kan inte fatta! :)

Nu ska jag ner o hänga tvätt. Ha en bra helg!

Resa+jobb=slut.

Vår vecka på Tenriffa har varit helt underbar. Det har varit 25-30 grader varmt, härliga vågor att slängas omkring i och god mat och dricka. Sällskapet har ju förstås varit förträffligt och det var en välbehövlig vecka! :) Synd bara att en vecka är så kort - nu har vi bestämt att nästa gång åker vi 2 veckor! :)
.
Orkar inte skriva så mycket om veckan nu eftersom jag är helt slut. Resan hem gick bra men den blev lång.. ca 12 timmars restid, flyg, väntan och bilresan från arlanda som va segare än allt eftersom snön vägrade sluta falla.  Vi va hemma ca 03:30 inatt och det känns inte som man vilat upp sig än. jag klev upp vid 10, packade upp, lagade mat och sen drog jag iväg på jobbet. Har jobbat 13-21 och känner mig helt mörbultad nu.
.
Här kommer denna veckas schema:
.
Tisdag: 7-13
Onsdag: ledig
Torsdag: 13-21
Fredag (julafton): 7-21
Lördag (juldagen): 7-17
Söndag (annandagen): 7-21
.
NU ska jag sova - ha det bra!

Mobila..

Har ju inget modem nu eftersom det gått sönder och inte blivit ringt och fixat om.. Har iofs inte känts så viktigt med dator o sådär nu heller när vi håller på o renoverar varje ledig stund.
Jacke fixade iaf till vårat gamla mobila bredband igår så vi kan kolla mail o sånt där åtminstone.
.
Så nu tänkte jag ge er veckans schema om än lite för sent :)
Idag (onsdag): Jobb 8-13. Efter jobbet ska vi till Emilie o hjälpa till med lite belysning o sådär i köket.
Imorgon (torsdag): Ledig. Hålla på i vardagsrummet. Sen ut till birsta och handla lite.
Fredag: Jobb 15 - 21.
Lördag: Packa och sedan åka till Stockholm.
Söndag: Åker till Teneriffa. :)
.
Under veckans lopp måste jag tvätta lite kläder också.. nånstans.. för såklart så håller dom på o målar tvättstugan den här veckan och det var ju bra att dom satte upp lappar om det INNAN dom börja måla så man visste om det och kunnat planera annorlunda!
.
Nu måste jag göra mig klar för jobbet!
Ha en bra dag!

Nu är det påbörjat.

Japp, idag har renoveringen börjat.. när jag va ledig mellan 12-16 idag så va ja hem o hjälpte till att tömma vardagsrummet. Sen har älsklingen rivit bort tapet som varit lös och spacklat. Så imorgon ska han o en kompis börja tapetsera! :) Jag jobbar ju till 17 så jag får åka hem o hjälpa till då om det finns nåt för mig att göra.
Jag har bestämt mig för att vara så delaktig jag kan i den här renoveringen och verkligen hjälpa till ( vilket jag va ganska dålig på vid tidigare renovering). Jobbar ju en del men då jag är ledig så ska jag göra så mycket jag kan.

Nu blire till att sova så man orkar upp imorgon.
Gonatt!

Lite dator, mycket umgänge.

Igår när jag kom hem från jobbet så kände jag inte alls för att sätta mig vid datorn. Ville mycket hellre lägga mig i soffan med Jacke o glo på tv. :)

Igår morse blev jag klar hos tandläkaren för den här gången och räkningen slutade på hela 6080 kr. Men då fick jag tandvårdsbidrag 600 kr och statligt bidrag 1057 kr. Va det där statliga bidraget är för något har jag ingen aning om men det är bara att tacka och ta emot! Den slutliga summan att betala blev 4400, vilket var en summa jag räknat med så inga överraskningar där. :) Det är helt klart värt det - nu har jag fått ordning på tänderna och dom är himla fina, jag blir så motiverad att hålla ordning på dom nu med tandtråd och flourskölj bara för att dom är så fina. Nästan så jag undrar om dom nånsin varit såhär fina? :)

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig ordning för att promenera till jobbet i denna vidriga kyla.

Ha en bra dag!

Bra dag!

Än så länge har denna dag varit riktigt bra!

Va hos tandläkaren på förmiddagen och lagade 2 hål samt att dom putsade mina tänder så dom är vita nu, dom blev så fina så! :) Det lönar sig verkligen att va hos tandläkaren.

Sen har vi varit och handlat i Birsta. Försökte hitta bra vinterskor till Jacke men det var svårare det eftersom han inte hitta nån storlek nånstans. Han har helt enkelt för stora fötter. Jag hittade dock ett par skor till mig, inte för att jag vet om jag verkligen behövde dom men det var ju kul med ett par nya skor! :)

Ikväll ska vi på middag hos Jackes föräldrar och det var ju väääldigt längesen man träffade dom så det blir trevligt det!

Nu är han hemma.

Äntligen har min älskling klommit hem från Afghanistan!
När han klev in genom dörren igår kunde jag inte sluta le, jag blev så  otroligt glad.. kändes som en dröm. Och han gav mig sån energi att jag lätt hade kunnat suttit uppe o pratat hela natten. Men han stackarn hade ju rest i nästan ett dygn så gissa om han va trött! Trots det så har vi sovit dåligt inatt.. Jacke har vaknat flera flera gånger och sovit jätte oroligt vilket såklart har resulterat i att jag vaknat minst lika många gånger.

Nu är vi iaf uppe och redo för dagen trots att vi båda är sjuk. Lär väl inte bli något gjort idag direkt. Jag ska till tandläkaren kl 11 och sen blir det till att besöka apoteket. Ikväll är det middag hos Jackes föräldrar som står på schemat.

Ha en bra dag, för det ska jag - med mitt hjärta! :)

RSS 2.0