berätta eller inte?

Hade lite funderingar över telefon med min kära vän Carolin idag..

Det handlade om huruvida man ska berätta i ett förhållande om man skulle vara otrogen.
Min alldeles personliga åsikt i detta är att om nu min Jacke skulle va med nån annan på något sätt i något skede så skulle jag inte vilja ta del av den vetskapen. Jag skulle hellre gå runt ovetandes och hoppas på att han gör slut med mig av okänd orsak. Detta pga att jag inte tror jag skulle kunna bara glömma o gå vidare, och då har det ingen betydelse om man fortsätter är tillsammans eller inte. Jag skulle antagligen inte släppa det, skulle ta med det en lång tid framöver i min vardag.
Och skulle han berätta ändå så skulle jag kanske försöka förlåta beroende på hur omständigheterna är och i vilket skede och på vilket sätt detta "förhållande-brott" har utspelat sig. Men jag vet av egen erfarenhet att det inte skulle vara möjligt att bara förlåta och gå vidare och fortsätta bygga på ett förhållande. Förhållandet skulle antagligen för mig då kännas ganska dödsdömt eftersom detta då alltid på något sätt ligger emellan.
Detta är ju förstås bara min personliga syn på saken och det finns säkerligen många som inte skulle hålla med mig alls i mina åsikter.

Men samtidigt.. Skulle man kanke ändå vilja veta? Man pratar ju så ofta om ärlighet i stor utsträckning.. gäller ärligheten även detta ämne? Hur pass mycket ärlighet klarar man av?
Förstås så är väl detta en person fråga.. huruvida man tar detta ämne allvarligt eller inte och vad man är i för sorts förhållande.. och hur mycket man är beredd att skydda sig själv från att bli sårad?

Och om man själv skulle göra ett snedsteg, skulle man då känna att man vill berätta det? Vill man ha det från sitt samvete så man känner att man ändå gjort sitt bästa för att rätta till misstaget?


Dessa funderingar är kanske underliga just nu eftersom mitt nya söta lilla förälskade förhållande inte alls kanske är i denna situation.. men det bara kom på tal och då kan man inte annat än börja fundera på detta.

Så.. ska man berätta eller inte? Varar ärligheten längst?

myspysiga liv

Börjar vara så att jag nämner Mr J ofta här nu men de blir ju så när det bara är han jag umgås med nästan.. Igår iaf så kom han hit.. Vi konstaterade att vi måste försöka göra nåt så man inte slocknar genst. Så vi bestämde oss för ovanlighetens skull för att se en film.. Men denna gång siktade vi in oss på en riktigt bra film så jag skulle hålla mig vaken. Detta var något jag lyckades med rätt länge faktiskt.. Dock när vi flyttade oss från soffan till sängen pga min frusenhet så fick jag större problem att hålla mig vaken.

Imorse vaknade jag tidigt.. cirka 7:30.. Låg o kolla på tv o min kärlek när han sov. Han va lika trött som jag brukar vara varje kväll.. och han va så mysig att ligga o titta på! :)
Lite frukost och tidningen väldigt sent när Jacke äntligen hade vaknat..

Nu är jag hemma. Jacke skulle på nå släktträff-aktigt o köra gokart och sen skulle han ut o svira på stan. Jag ska också ut ikväll trots att jag hade tänkt ta en riktigt lugn kväll. Jag ska ut med Angelica "Agge" och de va ju inte igår man umgicks med henne! Blir Nice! :D

Nu borde jag få lite undanstädat o duscha o grejja innan hon dyker in. Tror ja ska ringa ett samtal till Ninni också o se hur läget är.

Hejdåå mina kära läsare!

jamen de e ju helg nu!

Det är otroligt skönt ikväll att bara ta de lugnt.. Man är ju ledig imorgon o de känns helt makalöst att man ska vakna upp imorgon utan nån bakfylla eller tvång till att kliva upp till något annat.

Idag fick jag infon om att Niklas nu är nergrävd i marken och det känns underligt.. Jag pratade senast igår om att jag så skulle vilja ha något ställe att gå till så jag kan "prata" med han. Och idag fick jag nyheten om att det nu finns de. Så overkligt allting så man kan inte alls förstå vad som händer. Funderar starkt på att besöka hans grav någonting imorgon eller under helgen. Hade velat åkt dit redan ikväll men avstog.



Denna dag har iaf varit bra. Jobbade ju till 15, sen va ja till Brittas jobb o träffa henne en sväng. Maria kom o hämta mig där o vi for med Electra till Sidsjön o promenerade ett varv. Så hiiimla sköönt!


Hem, mat o surr me pappa o Britta. Snart dyker väl jacksson upp men fram tills de tänkte jag sätta mig o se lite på hockeyn med pappa trots bristen på intresse.

Ha en bra kväll och helg mina vänner!

Tjolahoppla!

Nu är jag på jobbet, har lunch rast.. och det jag mest längtar efter är en dusch, morgonen har varit intesiv på många sätt och nu vill jag bara duscha och få känna mig lite fräschare.

Men idag efter jobbet ska ja skynda mig ner på stan - till banken o fixa lite och sen blire eventuellt Sidsjön med storasyster  Maria om vädret håller i sig någolunda. Det är så härligt med sol o grejert så man kan inte annat än njuta och jag är glad att Maria hörde av sig o fråga om jag ville komma med, för det skulle vara välbehövligt! Mer frisk luft kanske skulle göra mig piggare också?
Sen tänkte jag spendera så mycket tid som möjligt med Jacke i helgen eftersom han lämnar denna stad och åker i väg o jobbar på söndag... och min önskan är att bara ta de lugnt o njuta av att vara ledig denna helg. Det skulle vara sååå skönt..

Trodde att jag skulle ha svårt att somna igår när inte Jacke-Packe fanns vid min sida men faktum är att jag va så trött så jag orkade inte ens öppna boken jag håller på o läser.. lyckades få iväg ett sms men sen slog ögonen igen genast. Sen har jag ju sovit som en stock.. och det var verkligen djup sömn eftersom jag till o med försov mig imorse..helt otroligt vilken trött het! :)

Jepp jepp, nu har jag inte mycket mer att förtälja, see ya!


Gomorron

Idag försov jag mig.. känns inge vidare! Vaknade 6:40 när jag egentligen skulle ha klivit upp 6:00.
Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och fullständigt startklar att springa iväg så man hinner till jobbet. Idag jobbar jag 8-15 för den som känner för att veta de.. sen e jag leeedig! :D Wiiihoo!

Igår kom Jacke o hämta mig efter jobbet, vi åkte hit.. jag va som vanligt helt slut o nästan somna vid köksbordet. Vad är felet på mig?? Man kan ju för sjutton inte somna precis överallt varenda kväll! Och den här veckan har jag ju somnat så himla tidigt varenda kväll så jag borde ju få den sömn jag behöver.
Sonja pratade om B vitamin brist, järn brist eller depression. Jag personligen har ingen aning om vad det handlar om.. men jag är onödigt mycket trött iaf.

Yeees, nu ska jag springa iväg.

Ha en bra dag!

Jobba Jobba Jobba

Nu är jag på jobbet..igen..

Idag spenderade jag förmiddagen på stan med Johanna.. Shoppade ett par skor och ett par solbrillor :D Yees, va lovley! Sen blev det ett bankärende och också god fika på charm.

Igår såg vi en sämst film.. den va fullständigt värdelös.

Hejdåå

still happiness

Den nya frisyren och nya hårfärgen har gett mig ny energi! Känner mig så fin i huvet så man kan inte annat än känna sig piggelin :D

Dygnet som spenderades med Mli var helt underbart, vi måste göra detta oftare! Men vi tar oss ju aldrig tid för vi är så jäkla slöa båda två. Men grejen är ju den att man inte behöver göra så himla mycket, man kan bara vara..bara slö-glo på tv o njuta av varandras sällskap. Det är så vänner fungerar, så som vi gör, jag o min Emilie :D

Jacke kom o hämtade mig hos emsan igår.. o sen blev de "So you think you can dance" och mys i soffan. Jag somnade nästan - eftersom jag är världens roligaste sällskap..eller inte! ;P
Så det blev ganska snabbt i säng, jag var trött o irriterad och sängen obäddad så jag pusta o sucka men lyckades ändå med J's hjälp få sängen bäddad.. tänk vilket tålamod denna Jacksson har med mig, det är otroligt! :)

Just nu befinner jag mig på jobbet och efter jobbet ska ja träffa syster Johanna, ta en sväng på stan o fika. Sen måste ja handla o åka hem o fixa nån mat till Wille.. men vad ska jag laga för nåt????
Imorgon natt kommer pappa o Britta hem och det känns rätt bra.
Dock så känne rjag att jag måste städa o greja lite innan dom kommer.. men jag har ju typ inte varit hemma nånting alls de senaste dagarna så jag har faktiskt inte haft tid. Har ju nästan inte ens haft tid att sitta vid datorn.. det är makalöst vad fullt upp man har emellan åt!

Satt o tänkte idag på Nina som åkt tillbaka till Sthlm.. det känns så underligt.. och vi har inte ens haft tid o surra nåt. Hoppas verkligen de känns bra för dig gumman att vara tillbaka hemma med Patrik!

Jepp jepp, nu ska jag göra nåt annat resterande tid av lunchen.
Ha en bra dag!

underbart!

Dagen har varit bra. Jag o Mli tog en promenix ner på stan.. sen gick vi o träna och jag är ganska säker på att man kan vänta sig träningsvärk efter detta.
En sväng på stan, lunch på Coffee House och sen upp till Haga där Mli fixade mitt hår.

Nu sitter vi hemma hos Mli, har precis delat en biteline pizza, nyttigt o bra...eller?
Sitter o väntar på Mr Jacksson som är o grejar i Birsta.. Undrar vad han kommer tycka om sin nya tjej? ;P



Jag är så snygg i mitt hår nu så jag tror aldrig jag varit såhär nöjd nånsin. Tack världens bästa Mli! =)

image58

image59

ledighet

Va ett tag sen ja skrev nu igen känns de som.. Men de blir ju så då man har fullt upp!

Idag är min andra och sista lediga dag efter påskhelgen.
Först o främst ska jag berätta om gårdagen tänkte jag: Igår så vaknade ja o min bästa Mr Jacksson i ganska bra tid och jag va riktigt utvilad.. Men direkt när ja kom in i mitt vardagsrum på nedervåningen så ser jag att myrorna har tagit över.. dom va överallt o de va nästan lite obehagligt trots att jag inte alls e rädd för dom. Men dom fick jag bort ganska snarast.
Jacke åkte iväg o jag satte igång o tvätta o bytte sängkläder o greja lite. Sen drocg jag iväg med syrran till Sidsjön o promenera med henne o hennes hund Electra. Det var kanske hur härligt och behövligt som helst..
Efter en härlig och vacker promenad där så åkte vi o hämta lillasyster Johanna på alnö o sen iväg o handla innan ja o Johanna åkte hem o fixa mat åt oss o Wille.

Kvällen spenderades med världens bästa Emilie här i Haga.. Vi kollade på tv o surrade o gjorde inget jätte mycket speciellt.. men de va skönt att umgås lite.. inte alltför ofta vi gör de om man säger så! Men vi somnade rätt tidigt i soffan båda två.. och väcktes vid 23:30 då Jacke ringde.. så då förflyttade vi oss till sängen istället. Nu är iag jag piggelin o Mli börjar väl vakna till också verkar det som..

Denna dag lär bli minst lika bra som gårdagen om inte bättre! Idag ska vi iväg o träna, ta en raid på stan o sådär..

Jepp jepp, uppdaterar senare! Hej svejs!

men hua

Ja men hualigen va slut man kan va.. Idag håller ögonen sig just o just öppna. Tur man har kort dag och slutar om cirka 3 timmar redan, annars skulle de va tungt.

Jacke kom inatt o väckte mig igen.. och va vaken några timmar. Visserligen var det rätt söta timmar o jag fick höra fina saker som jag kanske iofs inte tar fullt på allvar då han va rätt full.
Går visserligen runt idag o funderar på om han faktiskt menade allt han sa och om det faktiskt kan vara på riktigt allt det här.. och jag hoppas faktiskt på sätt och vis att det är så. Men ändå.. har inte allting gått rätt fort? Samtidigt...vad spelar det för roll hur fort det gått? Kan man inte bara ta allt lite som det kommer? Måste man alltid vara så eftertänksam och taktisk när det gäller känslor?
Det va nästan lite tungt att lämna han där hemma i sängen imorse när jag skulle på jobbet..skulle så gärna ha legat kvar där med han o sovit..ja, under förutsättning att han slutat kasta sig runt i sängen så man inte behövde ta emot nå smällar. ;P Ja uscha va ja börja sakna han nu när ja tänker på att han ligger där hemma hos mig o sover sött..
Jag är iaf väldigt kär annars skulle jag inte orka med den här dagen för det enda som keeps me going är väl att jag vet att när den här dagen är slut får jag krama om min kära igen.

Men innan jag får krama om honom så ska jag spendera härlig tid med Eva, Johanna, Maria o Anders hemma hos Maria o Anders. Där ska de bli ordentlig middag och lite vin kanske. Ska bli härligt att umgås med familjen lite..inte alla dagar man gör det!

Imorgon kanske man ska umgås med Emilie min darling lite.. det skulle också va great.. Undrar om vi nånsin kommer tappa vår kontakt? Det har jag svårt att tro.. Vi kommer nog alltid va vänner! :)



lite sömn men massor av energi

Jobbar delad tur idag 7-12 och sen 16:30-21.

Inatt blev det inte många timmars sömn.. eller ja, gick ju o la mig redan 21:30 igår o somna väl strax efter 22. Men sen ringde kära Jacke o va på väg hit vid 1-2 tiden nån gång.. anlände gjorde han vid 2 iaf o då va ja tröööttt.. Men jag vaknade eftersom han va så himla söt då han druckit lite o ja tror att han kanske hade saknat mig lite! :P

Så vakna o surrade en bra stund o sen hade jag svårt att somna om.. Men iaf så lyckades jag kanske dra ihop till 4,5 timmars sömn inatt. Jag borde ju vara döslut nu men faktum är att jag känner mig rätt pigg ändå.. de va inga problem att kliva upp och inga problem att få en start med allt. Tror de beror på att jag är så himla lycklig som har världens underbaraste kille i min säng just nu.. det är lycka.

Men kommer att längta tills ja får gå hem på mina timmar idag klockan 12.. då ska ja komma hem o hoppa på Jacke o säkert vara trött o less för då lär man kanske ha hunnit känt av att man inte fått mycke sömn..


Nu ska jag kila. Ha en bra dag!

..................

Nästan varje minut går mina tankar till dig, allt har blivit verklighet fast ändå så förstår man inte hur det kunde bli på det här sättet.. Din begravning var fin, precis som du var en fin människa som ligger varmt i minnet..
Jag saknar dig Niklas..

en lång lång tid

Denna dag har gått rätt bra, har dammsugit och tvättat o grejat lite, känns bra!

Är rätt ledsen för att jag inte fått träffa Nina nåt idag dock. Visserligen förstår jag henne.. Men jag kommer sakna henne nu när hon åker bort! Så jäkla trist att vi inte hunnit umgåtts mer än vi gjort. Men den tid vi fått har vi behövt och det känns ändå bra att vi umgåtts mer nu än vi gjort på de tidigare 2 åren. Vi har behövt detta gumman, ,och jag ber om ursäkt för att jag jobbat så mycket och haft så mycket annat runtom.. känner mig så himla konstig just nu och känner mig inte alls tillräcklig.. för att vara ärlig så har min hjärna bara gått på halvfart tror jag, Niklas död har tagit hårt på mig.. men också så har jag så mycket lyckligt runt mig med dig, familjen o jacke, så konstigt att både ha de jätte bra o mindre bra.. hoppas du förstår gumman!
Jag älskar dig och känner iaf verkligen att vi står varandra närmare nu än vi gjort tidigare. <3



Nåt annat är att jag är så tacksam gentemot Jacke som alltid säger magiska ord.. inte dom man vill eller behöver höra eftersom jag har slutat förvänta mig bra och välbehövliga ord från det manliga släktet.. men han säger ofta så himla bra grejer så jag blir förvånad..
Det är så enkelt att umgås med min Jacke, så lättsamt att vara den man är utan att fundera, att prata om precis det man känner för att prata om, så skönt att veta att han verkligen lyssnar och finns till på riktigt.. jag hoppas han känner lika för mig och att jag är likadan mot honom.
Hoppas detta håller i sig...denna lycka!! :)



Så här är det:
Håkan Hellström - En lång lång tid





Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

För en lång lång tid...

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför vi måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid...

Bearbetande dagar

De senaste dagarna har varit underliga, det har verkligen snurrat i min skalle. Ingenting stämmer på nåt vis.

Har varit omöjligt slöö och trött, haft stoora problem att hålla ögonen öppna.. Va på bio med Jacke-Packe i måndas o somnade.. kan ni förstå? Det är inte ofta man lyckas somna på en biofilm, men jag hade stora problem med att hålla mig vaken istället, fruktansvärt jobbigt..
Igår efter jobbet så hämtade min söta Jacke mig och vi åkte hit så jag fick duscha o hämta nå grejer.. Sen hyrde vi film.. en film som jag inte såg många minuter av innan mina ögon slog igen trots att jag verkligen försökte skärpa till mig o va gott sällskap. Tur att Jacke tycker om mig ändå och är så förstående, annars skulle han kunna bli sur på mig då jag har varit sånt sämst sällskap dom här dagarna.
Men idag tror jag att jag börjar vakna till iaf, har ju sovit hur mycket och hur bra som helst hemma hos min jacksson de senaste 2 nätterna. Funderas på en liten utgång ikväll med Mli o Johan - skulle va nice eftersom jag ska jobba hela påsken nu! Och eftersom jag är så himla sugen på att göra nå skoj :P

Har de senaste dagarna också funderat väldigt mycket.. På Niklas framför allt.. det är så svårt att prata om det inträffade med nån.. det är på nåt vis så svårt att erkänna hur tungt det känns inombords, ungefär som att man vill visa sig stark så fort någon undrar hur det egentligen är, hur det känns.. Och framför allt är det svårt att prata om för då känns det så verkligt, det blir så verkligt.. det känns också som att man inte vill ge bördan till nån annan.
Men jag saknar honom, och det kommer jag alltid göra, han var en så varm människa och i mitt minne kommer han alltid finnas på det sättet.
Har drömt så mycket dom senaste dygnen, om så mycket som hänt, om saker man varit med om med Niklas.. även om det inte blir den exakta verkligheten i drömmarna så blir man ändå påmind om allt det som vi en gång hade. Alla minnen lever vidare. Jag hoppas vekrligen så innerligt att du har det bra nu Niklas..att ditt lidande har lagt sig och att du nu kan slappna av och vara den glada människa som vi alla sett dig som.





fullt upp i huvet

Igår kom min Jacksson o åt middag hos oss, de va ju nice. Men ja va dock väldigt slut.. efter jobbet va ja o sola me Johanna o slockna i solariumet..
Sen igår kväll va ja o Jacke på bio o även där somna ja o sov ganska stor del av filmen. Väl hemma hos Jacke sen så va ja fortfarande fullständigt slut.
Men inatt blev det ändå många timmars sömn och jag börjar känna att jag kanske kommer återhämta mig idag och få lite energi. Fast vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken ikväll när vi ska se film, brukar inte va min starka sida att kunna hålla mig vaken.

Vill träffa Nina imorgon men vi får väl se om hon har möjlighet!

Nu ska jag jobba, sen om några timmar kommer jacke o hämtar mig åsså ska vi hem till mig en sväng o hämta nå grejer o sådär sen blire väl film hos han.

Emilie min baby! Du måste fixa mitt hår

en ny vecka

En ny vecka börjar idag.. Denna vecka känns rätt lugn.. Jobbar ju en del men det känns ändå rätt lugnt. Är ledig onsdag o torsdag så det känns nice.
Dessutom känns det rätt lugnt med tanke på att Jacke faktiskt kommer befinna sig på hemmaplan nu ett tag, han åkte inte igår och åker inte idag som man är van vid att han gör..känns hur bra som helst att ha han hemma!

Planer i veckan då?

Ikväll. Va med Jacke, han ska äta middag med min family.
Imorgon. Jobbar 14-21... mest bara jobb tror jag.
Onsdag. Umgås med Nina innan hon ger sig av. Ev. bio me Jacke på kvällen..? Pappa o Britta åker mot varmare breddgrader.
Torsdag. Hitta på nå me Emilie min darling eftersom vi aldrig hittar på nåt.
Fredag. Jobbar 7-17.
Lördag. Jobbar 7-21.
Söndag. Jobbar 7-15.

Där har ni min vecka. Men nu ska ja på jobbet! Hörs

en känsla som kärlek

Senast igår satt jag o pratade med Sonja om det man kan kalla "pirret", det där pirret som brukar finnas i magen när man tycker om någon väldigt mycket. Det vi pratade om igår var att jag va osäker på om jag kände de där pirret och ifall det ens hade nån betydelse..

Idag kan jag säga att det kanske trots allt har lite betydelse.. för pirret har infunnit sig och det försvinner inte.. det är en underbar känsla, en lycklig känsla.. en känsla som jag skulle vilja lägga inom betydelsen som ordet kärlek har.

Att man kan få så mycket energi, såna lyckorus och såna här trygga varma känslor som jag har nu känns helt enkelt fantastiskt.. varför känner man såhär och hur mycket påverkar man dessa känslor själv?
Jag vet inte..som vanligt.. jag vet inte..



Jag använder ofta orden "Jag vet inte".. men nu kan jag utan tvekan säga:
"Jag vet vad jag känner och jag vet vad jag vill."


massa dagar

det har gått några dar nu sen jag skrev.. och detta pga tidsbrist o för att jag haft fullt hus =)

I fredags anlände Sonja hit till Sundsvall o de va hur kul som helst! Tyvärr så var jag tvungen att lämna Sonja ensam här hemma medan jag åkte iväg på Niklas begravning..
Begravningen var jobbig, mer än jobbig.. Och verkligheten slog till hårt i huvet..
Trots detta så valde jag att försöka bita ihop och göra det bästa av dagen eftersom jag skulle umgås med mina flickor Sonja o Nina. Det blev en sväng på stan, fika o shopping.. Jag va på dåligt humör, delvis för begravningen och delvis för att jag hade så ont i ryggen. Men även det ordnade sig så småningom.
Mysig förfest på balkongen, massa vin o surr o skratt. Myspysigt. Jacke kom också o förgyllde en del av vår kväll.
Ner på Oleary's o där va de värdelöst så vi drog till Stadshuset.. där var mycke folk, en del underligt folk och sen spelade ju också Melody Club - hur bra som helst! Det kanske inte va bästa kvällen men den va klart godkänd trots att denna stad är seg på fredagar! Subway mackor på natten och sen fick vi hämtning av Mr Jacksson.

Lördagen då.. Ja då åkte Nina hem med sin Kevin ganska tidigt. Och ja o Sonja åkte på stan o till Birsta med storasyster Maria och hennes vän Linda. Det var ganska tråkigt att gå på stan o i Birsta, men vi fick ju nåt gjort iaf :)
Väl hemma tog jag och Sonja en välbehövlig powernap som varade i en o en halv timme innan de va dags för mat, vin o dusch o sånt.
Det blev en lugn o harmonisk kväll här hemma för oss, vi drack o gjorde oss iordning i sakta o lugn takt, skönt! Nere på stan strax efter 23 o då blev de Oleary's..dricka, dans, en massa känt folk och bra stämning! Harmoni på hög nivå. Efter stängning tog jag, Sonja o Jacke en promenad till Max o där satt vi läääänge o diskuterade helt oväsentliga saker o kanske mest väntade på att jag skulle äta upp nån gång vilket jag inte alls lyckades med heller. Väl hemma så va ja o Sonja fnittriga o pigga men de blev ändå sängen rätt snabbt. Sonja lär väl ha somnat strax före 5 o ja o jacksson satt o surra till strax efter 6..
Idag. ja jag har haft en del huvvudvärk men i det stora hela är jag rätt pigg faktiskt. Och nu har Sonja åkt hem o Jacke likaså.. Jag ska ta en duch o föröska städa upp lite här o sen blire väl att va med jacksson ikväll.

See ya.

Här finns bilder från helgen: http://sweetie.bilddagboken.se

en ganska ok kväll

det har varit en rätt ok kväll.
Vi hade grillpremiär här hemma, nicke o anna kom hit å... och min kära lillasyster Johanna har fyrgyllt kvällen också! Lovley :)

Sen kom Nina med vovven o Kevin eftersom Kevin ska få va här me Bosse imorgon kväll när vi ska ut.. och det lär ska gå hur bra som helst tror jag! :)
Och än en gång uttrycker jag hur bra och tryggt de kommer kännas me Nina o Sonja, och framför allt ska det bli kul!

Surrade också med M.W ikväll, var längesen jag hörde hans röst..och de va väl inte mycket att prata om.. det var som vanligt, jag va trevlig, frågade saker o brydde mig..han..ja..han va som vanligt bara, lär inte brytt sig de minsta.. Men de kändes bra att prata med han.. lär inte göra det igen den närmaste tiden.. de e de enda jag behöver skriva :)


Och imorgon får jag äntligen krama om min Jacke.
Jag tycker om dig så jä*la mycke Jacke så de e inte klokt va jobbigt de är just nu när du är borta i dessa underliga tider. Skulle va så skönt att ha dig här just nu.

jag har ont i magen o allt känns tungt.. begravning imorgon.. och jag ska dit och hedra kära Niklas minne.. det blir ett bra avsked tror jag.. men dte är ändå så himla overkligt.


Allt ordnar sig på bästa vis.

igår fick ja ett himla trist meddelande av Nina att hon inte kunde vara med pga brist på hundvakt. Det blev lessamt och jag blev less, för då sprack ju allt på nåt vis!
Men de ordna sig :) För ja frågade min far om vovven kunde vara hemma hos oss när vi går ut på fredag kväll, och han sa att det är inga som helst problem! Snälla snälla Far, vad jag tycker om dig! :)
Och jag berättade om våra mysiga planer på sen inglasade balkongen o då sa han att Ja, där komme rni få de bra, vi fixar igång infravärmen åt er så kommer ni få de bra! Härlioga tider, oj va myspysigt!


Just nu är jag på jobbet och jag har ganska lätta uppgifter nu på morgonen så jag satte mig här en stund o fördrev tiden, men måste väl kila snart.


Imorgon är de begravningen och det känns så overkligt, känns som man ska se en begravning på film eller liknande. Känns inte alls som man ska dit själv. Men samtidigt så känns det att det är nära, är väldigt spänd moch underligt tom i huvet idag. På väg till jobbet imorse var tårarna på väg men som vanligt de senaste veckorna har jag tryckt undan det och försökt fokusera på allt annat.
Det som kanske känns jobbigast förutom att Niklas faktiskt inte finns mer är nog att imorgon måste jag möta det.. möta verkligheten i det här, se och känna sorgen.. vet inte om jag har lust med det, kan han inte bara leva istället? Jag vill inte tänka på hur det är just nu, för då saknar jag han så himlöa mycket.. Käraste Niklas med kära minnen.
Idag blir det en tung dag känns det som.

åååh, snart!

Jag ser så fram emot fredagen så man nästan räknar timmarna. Men de känns också konstigt att se fram emot fredagen eftersom det då också är begravning. Samtidigt ska det bli skönt att få gå på begravningen, att få ett avslut, ett avsked på något sätt.

Men annars så ser jag fram emot det, kommer få umgås med så underbara människor så de e inte klokt :)
Som jag tjatat om detta i denna blogg nu.. men det är ju så himla underbart hur skoj det ska bli att va med Sonja o Nina, myspysigt!

Igår surrade jag med Mr Jacksson också, och det är så kul o prata med han så ingen kan förstå.. Igår var det tungt  eftersom jag saknar han så mycket och tårarna kund einte låta bli att rinna.
Men Mr Jacksson funderar på att komma o säga hej till mig o mina flickor på fredag när vi förfestar. åååh, vad det ska bli underbart att få pussa o krama han! Och sen är han ju ledig 2 veckor så då får vi umgås massvis - fantastiskt! =)

Nu ska jag göra mig ordning, snart jobb!

See ya!

stunden är kommen

Det var nån dag sen jag skrev nu och då blir det alltis då svårt att veta vad man ska skriva om.

Min och mammas roadtrip gick iaf väldigt bra och den var inte alls så jobbig som man trodde. :) Visst är man rätt slut o sliten idag men inte så man inte klarar sig ändå =)
Var jätte skoj att få umgås med mamsen sådär nära inpå och så länge, det blev en del skratt och en massa surr om dittan o dattan o allt annat, hur bra som helst! :)

Kom hem idag vid 11:30 tiden och då va man inte energirik alls, hade tänkt åka till Haga o fixa håret, och va me Nina på stan men allvarligt talat så tog jag beslutet att stanna hemma hela dagen o kvällen och bara ta vara på den tid jag har idag att vila upp mig. Nina kom hit vid 16 och då fick hon väcka mig eftersom jag däsckat på soffan och inte hörde nånting..
Sötaste Nina hade varit på bageriet.. så vi fikade och hon hade överskotts energi till tusen och jag va slut så det blev lite oijämnt o jag kände mig inte som bäsat sällskapet. men jag är mycket glad att hon kom hit iaf och förgyllde min dag en stund. Innan hon åkte hann vi också se en film som var förutsägbar ända från början men som ändå va lite gullig på nåt sätt.

Imorgon och på torsdag jobbar jag o sen är det äntligen helg! Visserligen börjar ju inte min helg på bästa vis med Niklas begravning men det spelar ingen roll. Sen kommer ju antagligen Sonja upp o umgås med mig o Nina, så de blir party party! :) Ska bli så underbart skoj att va med Sonja o Nina så det går inte att beskriva.. och Sonja.. har ju inte träffat henne på länge nu - ojoj va jag saknar min SamSon! Tror de kommer bli jätte bra efetrsom vi alal 3 är riktiga danstjejer och som pririterar det rätt högt! =)

Och jag får inte glömma att nämna att världens bästa Jacke kommer hem på fredag också! Lär ju kanske inte träffa han då men kanske en stund på lördagen? Jag skulle vara nöjd bara jag får krama om han ordentligt.. ojoj, det är nästan så jag blir tårögd över hur lycklig jag ska bli då jag får träffa han. Det är tungt nu.. att längta så mycket som man gör..


Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig


nära

NU är man snart nära målet.. Målet är torsdag för då har jag min chans att vila lite. Fast bara en kort stund för att sen va spänd på begravningen på fredag. Men nära är man.

Idag jobbar jag delad tur. 7-12, 16:30-21. Så nu på timmarna har jag sovit o duschat o fixat lite inför att jag ska åka ikväll efter jobbet. Orten är fortfarande lite hemlig kan man säga.. Men det är en bit utanför sveriges gränser iuaf, kan se det lite som en snabb utlands-studieresa. ;P

Nu ska jag föröska städa undan lite gär så man kommer hem till ett någolunda undanplockat hem. See you!


KENT

Idag efter jobbet åkte jag raka spåret till Alnö, där åt jag fondue med Eva o Johanna. Sen blev de att fixa sig inför kent konserten i Timrå.
Och det går inte att beskriva hur bra dom va! I andra låten tror ja de va så börja ja i princip gråta, då kunde ja inte hålla igen längre, dom är så sjukt bra så man kan inte förstå det själv ens även fast man precis kommit därifrån. Och jag o Johanna upptäckte att nu vet vi att vi ska gifta oss helst med hela bandet ;P Så häftiga, underbara och bra! Live sången var dessutom helt felfri - hur häftigt som helst.

En lycklig tjej med en lång morgondag framför sig kryper nu lyckligt ner under täcket.


Krya på dig Emilie darling!

vet inte

Vet inte om det beror på förkylningen, allt jobbande och stress eller på det faktum att jag gjort illa min rygg idag.. Men jag känner mig gråtfärdig bara jag tänker på hur många dagar det är kvar tills allt lugnar ner sig lite, tills jag får träffa Jacke.. eller ens prata med han??
I det långa loppet.. om allt fortsätter som det gör och allt kanske blir snäppet seriösare..kommer man att orka?

Ikväll har jag haft en "surra med pappa kväll".. vi har surrat o surrat o surrat om allt mellan himmel o jord, från födsel till nu och framåt.

Imorgon äre Kent och sen på söndag bär det av.. och nån gång på måndag är man ute ur landet sverige för en stund. Vet knappt hur jag ska orka sova inatt för att hinna med mig. Det är stressiga tider man lever i nu :)

Roligt är att Sonja kommer på fredag, det ser jag hemskt mycket fram emot! Min SamSon ;P

Och Nina, det känns faktiskt lite jobbigt att du är i Gävle nu.. kom hem o krama mig o ge mig energi!

Vi hörs

a day with no regrets

Denna dag blev bra, jag har ju varit ledig - min enda lediga dag denna vecka.
Började med att ja stack ner på stan för ett möte med handläggaren, men hon dök aldrig upp så det blev inget möte. Gick o mötte Nina, vi fikade o gick på stan lite.. sen va vi o spela "lika old times" och vi gick båda plus vilket kändes skönt. Hem o drack kaffe, åt kakor o spelade ordspel.. Nina åt middag hos oss o sen va de dags för henne att åka hem till hunden Kevin.
Det va skönt att umgås med Nina idag :)

Kvällen har jag spenderat framför datorn - sett hela 3 stycken One Tree Hill avsnitt och gråtit som ett litet barn. ;P
Hoppades på att få surra med han som jag saknar väldigt mycket men det blev aldrig av och det är väl sånt man får stå ut med, sånt man får vara beredd på, att man kanske inte kan ha kontakt varje dag när han är där nere.

De följande dagarna - egentligen följande veckan känns tung på nåt vis. Imorgon jobbar jag till 17 och efter jobbet blire att packa o förbereda för lördagen och resan som tar sin början på söndag.
På lördag direkt efter jobbet blire att åka ut till alnö, äta middag med Eva o Johanna och sen ut till Timrå för Kent konserten som Eva ska bjuda mig o Johanna på, TACK! Ser fram emot konserten men ser kanske mest fram emot att få göra nåt roligt med bara syrran.
På söndag är det jobb som hägrar igen och direkt efter jobbet är det bara att sätta sig i bilen med mamma och umgås med henne ett och ett halvt dygn, det är en lång resa vi ska göra men jag ser förstås fram emot att få spendera tid med min mor.
Kommer väl hem nån gång på tisdagen och om jag hinner så ska Emilie fixa mitt hår då när jag kommer hem. Sen på onsdag och torsdag jobbar man. Och på torsdag kommer min kära Jacksson hem, då ska jag krama honom massor och hålla fast han så att han inte sticker nånstans...
Fredag är det begravningen..avslutet, avskedet..

Nu blire sängen. Vi ses!

jävulskap o kärlek

Jävulskapen är att halsen är ondare idag och att jag vaknade 7:30 o inte kunde somna om för det kändes som att alla vägar i hela kroppen var täppt med slem.
Det är en jävulskap att börja bli förkyld eftersom jag ska jobba hela helgen, samt se en Kent konsert och på söndag bär det av med mamma. Jävulskapen är också hur jag inte kan inse att det är begravning nästa vecka och jag känner mig som en så usel människa som på något sätt försöker stänga allt ute genom att bygga upp en mur gentemot Niklas död och allt runt den.

Men sen finns det ju också kärlek och lycka och massor av positiva saker som gör att jävulskapen kan glömmas bort lätt. Idag ska min Nina dyka upp o jag ska få umgås med henne - det är både kärlek och lycka för mig, man fattar liksom inte att hon snart kommer att befinna sig i sthlm igen och att vi då inte kommer kunna umgås när vi vill. Så vi borde verkligen försöka göra vårt bästa att umgås så mycket som möjligt nu.
Sen så kan jag säga att jag längtar efter Jacke, japps jag erkänner, jag saknar han.. Det är en vecka kvar tills han kommer hem nu. Man skulle kunna tänka att hur ska vi klara av att bygga upp ett förhållande på detta när han är borta så ofta? Men så känns det inte alls, så tänker jag inte alls.. Det känns mer som att det är härligt att sakna han emellan åt, och att ändå veta att om si eller så lång tid får jag se han igen.. och då när jag får det så vet jag att jag kommer vara grymt lycklig och att jag kommer ta till vara på den stunden då jag får vara i hans närvaro..

Gratulationer tillägnar jag också idag Markus. W som fyller år!
Och även gratulationer till Tessu.P som även han firar födelsedag idag! Congrats guys.

Nu ska jag duscha.. klockan 13:30 har ja möte med min handläggare som ja inte alls ser fram emot.




Underbara människor som gör livet mycket mer värt.



och en till dag passerar

Snart har en till dag passerat men kvällen är fortfarande lång. På jobbet gick det bra och det var skönt att sluta redan klockan 15. Efter jobbet mötte jag upp Johanna och vi åkte hem till pappa o fikade.. sen har vi ätit mat o jag har lockat henne till en introduktion av den underbara serien Californication.
Så ikväll när hon kommer från hockeyn ska vi först o främst se Melodifestivalen från i lördags.. sen blire väl kanske nåt Californication tror jag trots att jag redan sett hela första säsongen en gång.
Och jag har ju också sagt till Jacke att jag ska se den med han igen.. men de e inga problem, det är ju en så underbar serie så jag lär kunna se den hur många ggr som helst =)
Johanna skulle också köpa med godis till mig vilket gör mig glad för jag är så godis sugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart, behöver socker! :)

Idag anmälde min storasyster oss till begravningen som äger rum nästa fredag och då kanske allt blir lite mer verkligt, för just nu känns det som att man är i en tråkig film bara, allt känns så overkligt så när man tänker på det så är det som att folk bara pratar om nåt som inte hänt. Så underligt.


Annars så håller ja på o bli förkyld men de har jag ingen lust med.. eller ja jag vet inte om det är en förkylning men halsen gör så ont så man har lust att gråta eftersom det har satt sig i öronen också. Det är en molande och underlig värk. Hur trist som helst. Men också lite väntat eftersom alla i min kära familj varit sjuk utom jag, och Nina har ju också varit sjuk länge.. Så de e som sagt ganska väntat.
Tänkte att jag skulle skylla allt på Jacke eftersom de e rätt kul o säga att allt e hans fel men jag tror faktiskt jag kan få ät aupp de om jag skulle ha råkat smitta han :) Då blir han kanske inte så glad för då kan ju inte han vara på sitt jobb/sina övningar nere i karlsborg. Då kan han inte "springa runt med vapen o grejer" som ja kallar de ;P

Nu ska jag hänga tvätt, dricka kaffe o sen blire One tree hill.
See ya!

The Quiz

Hello Saferide - The Quiz




Lyrics.

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?
Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up? I
f I'd fall, would you pick me up?

rubriken

Jamen gokväll mina vänner! Ikväll är en bra kväll.. och dagen har varit bra! Jag jobbade 7-17 och det gick riktigt bra! Känner mig stolt som klarade denna dag så bra.. =)

Ikväll har ja tvättat o grejat lite samt surrat me Nina, Emilie, syster Maria och Jacke - bara underbara människor i luren ikväll. Nu tänkte ja se ett One tree hill avsnitt innan de blir sängen, ska ju upp tidigt imorgon igen. Den här veckan har jag ingen ork alls, allt jobb tar mycket av krafterna..
Men livet känns ändå rätt lätt just nu, allt har gått väldigt bra sen jag kom hem. I början såg det väl inte så ljust ut med skola o jobb o diverse.. men nu börjar det ju ta sig. Efter lite mer än en månad i detta land har man hunnit med att skaffa jobb, umgåtts med kompisar, lärt känna nya människor, börjat träna lite lätt, skaffat pojkvän och umgåtts massvis med familjen. Det är inte så illa ändå de :)
Och dessutom har man gjort en förändring i vardagen som verkligen behövdes, en förändring i sig själv på nåt vis.. har brutit en del dåliga mönster och rutiner och en livsstil som inte verkade ha några gränser.

Vad händer den närmaste tiden? Joo, den här veckan hägras ju förstås av jobb och utöver det vet jag inte om jag kommer få mycket gjort, men en fika med Nina är planerad på torsdag och kanske en fika med Angelica, eventuellt träna med Emilie, Kent kosert med syrran och en träff med Carolin som anländer till Sundsvall inom kort.
Sen på söndag bär det av med min mor och då blir vi borta till tisdag. Vi vill dock hålla lite hemligt vad destinationen och "uppdraget" är men bort ska vi iaf.
Och om det var nåt mer jag lovat eller sagt jag ska göra så har jag glömt det, så då får ni gärna påminna mig! =)

Nästa vecka blire lite jobb, bara onsdag o torsdag. Försöka umgås med Nina nånting in i veckan om vi hittar tid till det. Och sen kommer ju kära Jacke hem antagligen redan på torsdagen så då ska jag umgås med han. Fredag nästa vecka är det begravning och sen har det också planerats utgång med Nina.
Förhoppningsvis har Sonja möjligheten att komma upp från Sthlm! :) Min kära och saknade Sonja!

Nu blire helt klart sängen. Gonatt






När jag ska sova så saknar jag dig extra mycket..

image45

Vintern

Vintern har anlänt känns det som.-
Det är kallt som sjutton, eller ja egentligen är de väl inte de men man är van vid varmare väder så då känns 6 minus hur kallt som helst. Och denna snö! Det är otroligt va mycket snö det kom helt plötsligt. Nu har man ju vant sig vid att va utan snö och dessutom kä nns de lite väl sent med snö nu. Nu vill man ju gå mot varmare tider.

Ja det är väl bara att dra fram vinterstövlarna o mössan då...


Nu ska jag jobba! Hejdåå

stolt

Ikväll har jag känt mig nöjd med mig själv.. och stolt framför allt. Var nervös inför det här arbetsskiftet men det har ju faktiskt gått hur bra som helst så inget att vara nervös för!

Imorse kom Jacke hit så jag fick mysa med honom lite innan han åkte iväg och det är jag glad för. Han gör mig så himla glad. Allting känns på nåt sätt så lätt då ja är med han eftersom han är så positiv i sitt tankesätt. Nu väntar förstås en massa jobbiga dagar när han är borta men jag ska ju ändå jobba mycket o han lär väl ha fullt upp han med så tiden går ju fort.

Trots att jag jobbar mycket så vill jag också försöka umgås med Nina så mycket som möjligt nu när hon är här uppe. Va lite surt att jag jobbar så mycket som jag gör just nu då hon är här. Men vi måste försöka göra det bästa av situationen bara!

Nu är det dags att sova så man orkar upp imorgon. See ya!


en ny vecka

Igår kväll va de myspysigt.. J kom hit och vi drack kaffe o surra med pappa, eller ja..dom surra o ja satt mest bara där o lyssna. Sen åkte vi hem till J o jag fick träffa föräldrar o se hur han bor. Sen såg vi filmen 1408 och jag tror inte att nån av oss kommer att rekommendera den filmen till någon.. den va rätt seg och man trodde den skulle va bättre. Men nu har vi sett den iaf då, behöver man inte fundera mer :) Sen satt vi mest bara surra om dittan o dattan o kollade ett avsnitt av Fredsstyrkan, men faktiskt så somnade jag så jag missade ju allting...

Nu är det iaf en ny vecka och jag börjar jobba ordentligt denna vecka.. och jag jobbar alla dagar utom torsdag den här veckan - kan någon säga mig hur detta ska gå till? Jag är faktiskt väldigt nervös nu.
Får se om jag får träffa Mr J nåt idag innan han åker för sen dröjer de åtminstonde 10 dagar innan ja får se han igen.

Jaaa, kan inte komma på mer att skriva just nu.
See ya!

ja den underbara söndagen är här...

Kvällen igår blev trots allt rätt bra.. men de va en konstig fylla man drog på sig.. i början så bara efter att ha druckit väldigt lite så börja ja känna mig full, sådå tog ja en paus från alkoholen en stund.. Sen drack ja o drack drack.. men det hände inte mycket kan ja säga..
Men annars så var Mlis inflyttnings-förfest hur bra som helst, bra folk o härlig stämning. Very nice.

Oleary's blev det när vi kom ner på krogen.. Och där dansa vi o hade faktiskt rätt kul.
Ninas humör var inte på topp men det är också förståeligt, hon saknade väl sin älskling och ville väl hem till han. Och dessutom så brukar ju alkoholen kunna göra sitt. Så Nina tog min nyckel och åkte hem tidigare och jag avundas inte alls hennes natt och hennes mående nu.
Jag o Mli, drog shots o röjde på dansgolvet - hur bra som helst! Och sen blev de MAX med Mli, Johan o Jacke. Där i kön träffade jag min MAMMA, kan ni förstå?? NHar inte träffat henne på ett halvår och sen träffar man henne efter 3 på lördagnatt på MAX, helt jäkla sinnes..!?!?!
Men ni kan inte fatta min lycka att se henne, guuud vad vi kramades - min älskade älskade mamma.. ojoj vad jag saknat henne.
Jacke o jag fick sen skjuts hem av mamma och därmed var kvällen slut.

Nu ska jag gå upp me Nina o se om man hittar något snällt mot magen.

See ya!

http://sweetie.bilddagboken.se/

nu är ja glad

Nu är jag på betydligt bättre humör än tidigare. All irritation känns som bortblåst och magvärken har gått över. Tänk vad lite som kan ställa allt till rätta igen.

Jag o Nina har varit o handlat inför middagen och dessutom hämtat Johanna från Sporthallen.
Nu ska Ninas hår färgas och jag ska duscha och göra sig redo för kvällen. Tror de blir en himla bra kvääll när ja får va me NIna, måste va evigheter sen vi va ut tillsammans! nice shit :D

Nu är ja glad då ja får umgås med personer som jag tycker mycke om. Ninni, Johanna, Emilie o senare kanske J.

I'm a really happy girl right now.

men svara då!

Igår va ja på dåligt humör hela eftermiddagen, dels pga sömnbristen och dels pga att Niklas dödsannonser fyllde en sida i tidningen.. Och min käraste vän C ringde o va ledsen o då kom man tillbaka till vekrligheten, det var då jag förstod igen att Niklas är död. Och jag hade en samtal med pappa o Britta om det o det var så skönt att få prata med dom om de.. det har ju gått en vecka snart o vi har inte utbytt ett enda ord om detta.

Jaaa, gårdagen blev inte som man önskat men de blev hur bra som helst ändå.
Ner på stan o träffa Elina o Nina, va på Irish en stund o sen gick vi från ställe till ställe o bara tittade in genom fönstrena i princip. Hemma vid kanske halv 2, Nina o jag satt o titta på youtube filmer o skrattade till efter 3 o då va man riktigt trött o bara ville sova eftersom man nästan varit vaken ett dygn då. :)

Jag o Nina bestämde att ja skulle ringa o väcka henne idag men min stora fundering just nu är hur jag ska lyckas med det då hon inte svarar? Ska jag åka dit o rycka upp na ur sängen kanske? :P
Vi ska på stan idag, greja o dona, sen ska ja färga håret på Nina.. I eftermiddag kommer även min älskade syster Johanna hit o de blir en härlig familjemiddag+Nina. =)

Sen ikväll äre inflyttninsförfest hos Emilie min darling.. o jag kom på idag att de e en vecka sen ja träffade min sötjänta så de ska bli nice att träffa henne!

Jepp jepp, nu blire att försöka få tag på Nina.

Hörs


I really don't need this shit right now.

RSS 2.0