och en till dag passerar

Snart har en till dag passerat men kvällen är fortfarande lång. På jobbet gick det bra och det var skönt att sluta redan klockan 15. Efter jobbet mötte jag upp Johanna och vi åkte hem till pappa o fikade.. sen har vi ätit mat o jag har lockat henne till en introduktion av den underbara serien Californication.
Så ikväll när hon kommer från hockeyn ska vi först o främst se Melodifestivalen från i lördags.. sen blire väl kanske nåt Californication tror jag trots att jag redan sett hela första säsongen en gång.
Och jag har ju också sagt till Jacke att jag ska se den med han igen.. men de e inga problem, det är ju en så underbar serie så jag lär kunna se den hur många ggr som helst =)
Johanna skulle också köpa med godis till mig vilket gör mig glad för jag är så godis sugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart, behöver socker! :)

Idag anmälde min storasyster oss till begravningen som äger rum nästa fredag och då kanske allt blir lite mer verkligt, för just nu känns det som att man är i en tråkig film bara, allt känns så overkligt så när man tänker på det så är det som att folk bara pratar om nåt som inte hänt. Så underligt.


Annars så håller ja på o bli förkyld men de har jag ingen lust med.. eller ja jag vet inte om det är en förkylning men halsen gör så ont så man har lust att gråta eftersom det har satt sig i öronen också. Det är en molande och underlig värk. Hur trist som helst. Men också lite väntat eftersom alla i min kära familj varit sjuk utom jag, och Nina har ju också varit sjuk länge.. Så de e som sagt ganska väntat.
Tänkte att jag skulle skylla allt på Jacke eftersom de e rätt kul o säga att allt e hans fel men jag tror faktiskt jag kan få ät aupp de om jag skulle ha råkat smitta han :) Då blir han kanske inte så glad för då kan ju inte han vara på sitt jobb/sina övningar nere i karlsborg. Då kan han inte "springa runt med vapen o grejer" som ja kallar de ;P

Nu ska jag hänga tvätt, dricka kaffe o sen blire One tree hill.
See ya!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0