jävulskap o kärlek

Jävulskapen är att halsen är ondare idag och att jag vaknade 7:30 o inte kunde somna om för det kändes som att alla vägar i hela kroppen var täppt med slem.
Det är en jävulskap att börja bli förkyld eftersom jag ska jobba hela helgen, samt se en Kent konsert och på söndag bär det av med mamma. Jävulskapen är också hur jag inte kan inse att det är begravning nästa vecka och jag känner mig som en så usel människa som på något sätt försöker stänga allt ute genom att bygga upp en mur gentemot Niklas död och allt runt den.

Men sen finns det ju också kärlek och lycka och massor av positiva saker som gör att jävulskapen kan glömmas bort lätt. Idag ska min Nina dyka upp o jag ska få umgås med henne - det är både kärlek och lycka för mig, man fattar liksom inte att hon snart kommer att befinna sig i sthlm igen och att vi då inte kommer kunna umgås när vi vill. Så vi borde verkligen försöka göra vårt bästa att umgås så mycket som möjligt nu.
Sen så kan jag säga att jag längtar efter Jacke, japps jag erkänner, jag saknar han.. Det är en vecka kvar tills han kommer hem nu. Man skulle kunna tänka att hur ska vi klara av att bygga upp ett förhållande på detta när han är borta så ofta? Men så känns det inte alls, så tänker jag inte alls.. Det känns mer som att det är härligt att sakna han emellan åt, och att ändå veta att om si eller så lång tid får jag se han igen.. och då när jag får det så vet jag att jag kommer vara grymt lycklig och att jag kommer ta till vara på den stunden då jag får vara i hans närvaro..

Gratulationer tillägnar jag också idag Markus. W som fyller år!
Och även gratulationer till Tessu.P som även han firar födelsedag idag! Congrats guys.

Nu ska jag duscha.. klockan 13:30 har ja möte med min handläggare som ja inte alls ser fram emot.




Underbara människor som gör livet mycket mer värt.



Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0