jovisst

ÄLsklingen har anlänt, JIPPPI! :D Han är helt klart det underbaraste jag vet!

Något mindre roligt dock är att jag har nåt konstit i kroppen och jag hoppas innerligt att ja inte blir sjuk för de vill jag inte!! Ringde till sjukhuset idag, frågade vad dom tyckte om min onda hals men dom ansåg att ja skulle va hemma.. eftersom patienterna har så dåligt immunförsvar.

Så huvudet sprängs o halsen är ond, men mindre ond nu än när ja vakna.. Vägrar bli sjuk nu, bara så ni vet!!

Idag ska ja umgås me Jacke, min darling. Så himla skönt att han e hemma.

Nääära

Nu äre väldigt nära till Bulgarien. Helt otroligt.

Kom hem för ca en timme sen.. har suttit o surra me pappa o wille. NU drog ja precis igång en maskin me tvätt o ska slänga mig i duschen. Sen blire at packa inför vistelsen hos Jacke.. samt börja fundera över vad man ska ta med sig till Bulgaria.

Skulle ha tränat idag men de blev så sent innan ja kom från sjukhuset så ja struntade i de.. Gick o sola istället. Igår va ja o tränamed Johanna men de va nog seriöst sämsta träningen nånsin tror ja.. va så underligt slut i kroppen och varenda kraft-tag var extra tungt, kändes ba som man skulle spy. Hualigen..

NU blire duschen. Ciao!

Konstit

Ja inte vet jag varför de blev som de blev..

Igår när ja ringde jacke så blev vi av nån anledning nästan lite osams.. fast vi bråka inte, sällan vi gör de.. men vi blev bara kanske less på varann?
Och jag fattar inte varför..var det mitt fel kan jag undra?
Jag som hade saknat han heeela lååånga dagen och hade sett fram emot ett långt o bra samtal med han innan ja somna, ett sånt som vi ha varenda kväll nästan. Men så ville han sova, han sa: "vi hörs imorron". Och jag blev vrång o tjurig o less.. och ingenting hade vi bestämt heller.
Jag som är tidsgalen.. måste planera dagen före så jag vet på ett ungefär vad jag har för tid på mig till vissa saker under dagen.. så då vi inte bestämde hur de skulle bli ikväll då han kommer hem så blev ja ännu mer sur.
Eller sur är fel ord, jag var mer än sur, jag va nästan lite arg.. men egentligen kanske inte på Jacke..för när jag tog ut det över honom fick jag dåligt samvete.
Jag har iaf sovit gott inatt, och jag vet att allt är bra mellan oss nu, och jag hoppas han också sovit gott.

Det ja ville komma fram till me det här var nog bara att ibland är man dum, löjlig och lättretad o ja fattar helt enkelt inte varför.. :)

NU ska ja på min 3:e praktikdag på avd 17B på sjukhuset.

Seee you later.



Ser fram emot fin hemkomst älskling även om vi egentligen inte träffas så jätte mycket förrän imorgon kväll. I love you!

Så stolt

Jag är så stolt över mig själv nu att jag skulle kunna dansa en segerdans för mig själv :D

På mindre än en timme trots elak trötthet så skrev jag klart alla uppgifter och skickade in dom, trodde det skulle ta minst hela kvällen! Men icke sa nicke, de är fasen kul o plugga ändå när de flyter på så bra! Har fortfarande mycket som ska läsas i boken innan tenta o sådär men tänkte faktiskt va så smart att ja tar med mig boken ner till Bulgarien.

Wille fyller år idag, GRATTIS! Så vi har ätit massa tacos, äppelpaj o nu känner jag mig mätt o trött. Var massa folk här och nu känns de skönt att man faktiskt fick skolgrejerna fixade trots kalaset!

Nu blire slappa en stund innan sovdags. Ha en bra kväll folket!



Älskling, med ett hjärta av guld, fasen va ja saknar dig redan! Vad äre som händer? Du ha ju bara varit borta en dag o de känns redan ensamt. Kom hem och KRAMA MIG NU!!!!

snaaart

snaaart är det semester från hösten i Sverige. Inte för att jag klagar - igår fick jag äntligen plocka fram min snygga höst/vinterjacka som jag bara älskar!

Men snart är jag verkligen utomlands! Om en vecka mer bestämt, åååh va ja längtar! :)


Hur gör man?

Finns det någon vänlig själ som har nåt tips på hur man väcker en väldigt trött pojkvän?

Jag anser nämligen att nu är kl 13 o då borde man ha klivit upp för längesen.
Han brukar va jätte duktig o kliva upp vid 9-10 med mig så det är inte varje dag han sover såhär länge. Bara det att nu känner jag att nu är det dags att kliva upp så vi får nåt gjort idag..

Hur väcker man han på ett snällt sätt?

Söööndag

Igår vart de utgång med damerna Angelica o Anja då!
Först va vi hemma hos Angelica, drack lite o gjorde oss iordning och sen efter nåt samtal så bar det av mot ett hus i närheten av Hedbergska där innebandylaget City hade lagfest.
Kände ju faktiskt nåra där vilket jag inte trodde och vi hade ju faktiskt rätt roligt när vi lekte lekar som va enerverande :)

Ut på krogen: Dallan o sen Olles. Inte jätte kul alls. Så jag åkte hem vid 2.. lagomt full o glad.. Stackars Jacke som va tvungen o lyssna på surret mitt tills ja somna :)

Ja, har jag nåt mer att berätta? Tror inte de... Nu ska ja föröska få upp pojken ur sängen så vi kan få i oss nåt att äta för ja är huuungrig!

Ha en bra söndag!

Kanske?

Vad händer idag? Jag veeet inte! :)

Ikväll ska brudarna gå ut.. kanske jag ska me? Jag vet faktiskt inte.. känns konstigt o lämna Jacke ensam nu.. jag vet att även fast han inte säger nåt så känns det..inuti..mycket dessutom. Och jag vill verkligen finnas för min älskling nu om han skulle behöva mig. Visst att ja vill umgås me tjejerna också, va längesen vi umgick ordentligt alla.. men det kan vänta. Jacke är den som jag värderar högst i det här läget så vi får se vad som händer helt enkelt.

Jag vet att jag kanske inte är den lättaste människan att umgås med just nu, är lättretad och grinig och känslorna hoppar upp o ner precis som dom känner.. Vet ju inte vad detta beror på men försöka hantera det så gott jag kan. Tycker ju också att det är helt fel tillfälle för att vara lättretad o irrad.. det hade kunnat funnits bättre tillfällen.

 Anyway, nu ska ja iaf umgås med hjärtat mitt, se vad vi ska hitta på! I love him.


Nöööjd

Idag är jag nöjd med mig själv. Jag va o sola o träna på Ego, innebär andra träningspasset den här veckan - känns gött! :)

Sen va ja me Anja, Amadeus o syster Johanna på stan en stund innan en träningssvettig Jacksson kom o hämta mig. Ha ätit tacos med Jackssons föräldrar ikväll.

Ska kolla tv eller film eller nåt ikväll, ta de lilla lugna bara =)

Imorgon blire kanske utgång med the ladies! Men det beror på hur läget är imorgon.

Ha en bra helg mina vänner ! :D

Kom på ...

Kom på härom dagen när jag som vanligt gick o hade denna låt på repeat i lurarna att jag fasen måste älska denna låt väldigt mycket! Har lyssnat på den minst några gånger om dagen sen en månad tillbnaka ungefär. Det är sjukt hur man kan fastna för en låt på de här sättet.

Coldplay - Violet Hill




Plugg

Försöker lägga ner mycket tid o koncentration på plugget vilket känns bra. Det är mycket inlämningsuppgifter men inga problem eftersom man pluggar mycket och ofta och får en hel del gjort! Något annat väldigt positivt är ju förstås att jag har Cizzi att diskutera alla uppgifter med!

Igår blev det iaf cirka 6 timmars pluggande så en hel del blev gjort och inskickat! :) Känns gött.
Nu har jag än en gång satt mig här vid Jackssons skrivbord som jag fått erövra för mina studier, har läst lite i boken och försökt få lite mer gjort.
Nästa vecka äre fältstudier på sjukhuset. Börjar på månag kl. 7.
Och om en vecka är jag nästan på väg till Bulgarien! Tänk så skööönt de ska bli :) Men tror nog ja ska ta med mig pluggandet ner så jag får nåt gjort o inte hamnar efter nåt.

Ska väcka älsklingen nu o se till så vi får i oss nån frukost.

Hej då

Nuså

Igår var en ganska bra för kära mig.. Jag jobbade 12-16 men innan de så tog jág mig faktiskt till Ego o svettades i gymmet. Hur nice som helst! :)

På kvällen va ja me Anja o Amadesus o Agge hemma hos Agge, vi kollade fotbollen o drack kaffe. Nice shit.
KLockan 23:25 så kom min käraste hem så de e nice..

Idag ha ja varit flera timmar på Coffee House med Cizzi o pluggat, fick faktiskt en hel del gjort. Nu ska jag sätta mig o plugga här hemma hos Jacksson.. :)

Hörs :)

Svårt

Det är mer än svårt att sätta sig in i situationen, men man får göra sitt bästa att bara finnas till.

I'm here for you.


Saknar dig älskling.

Helgen!

Helgen har varit mer än till belåtenhet.
Ska försöka sammanfatta den.

Fredag: Jag o Jacke befann oss hemma hos mig med pappa och Britta. Vi åt gott grillat och drack vin, cider o diverse, satt o surra till 3 på natten om de mesta skitsnacket man kan komma på.

Lördag: Jag o Jacke begav oss ut i skogen på Skönviksberget, gick Fantomenstigen och jag blev besviken över att det inte är nån som underhåller den där stigen som man haft så roligt på då man var yngre.
Kvällen spenderade jag till viss del med Anja men också med massa annat folk eftersom vi befann oss på krogen. Jacke va på casinot men dök även han in sen på krogen. Kvällen var riktigt bra! Jag o Anja va nyktra, drack kaffe och va iofs rätt uttråkade en stund men det var övergående och slutade med att vi skrattade som aldrig förr!
Träffade jätte mycket folk som jag inte träffat på länge och det var jätte kul tycker jag.

Söndag: Söndagen blev det inte nå jätte mycket gjort. Vi köpte bingolottor och slog oss ner med dom kl. 19:00. Vann inget men det gör inte så mycket. Själva grejen var rolig iaf! :)

Idag har jag pluggat hela dagen. Vaknade 5:30 då Jacke åkte och kunde inte somna om efter det. Så ett kapitel i boken har jag läst och sedan och skrivit en inlämningsuppgift som jag lämnar in imorgon!
Idag saknar jag också Jacke vääääldigt mycket och vill bara att han ska komma hem snarast!

Men ha en bra kväll hörrni!

Helt makalös är han ju!

Gör en skiva med Lars Eriksson - Pleeeaaase! :)


Äntligen Fredag

Idag är de äntligen Fredag! :)

Har sovit helt fantastiskt inatt igen, och sååå skönt att bara vakna helt utvilad!

Idag kommer Jacksson hem, känns gött, har ju faktiskt verkligen saknat han jätte mycket! :)
Helgen blir nog jätte lugn, kanske jag firar min "friskhet" med ett glas vin, men i så fall bara ett eller två tror jag. Har inge behov av nå utgång eller dylikt alls och det vore bara idiotiskt att gå ut när jag inte alls tycker det är kul.

Nu ska jag återgå till vad som helst annat typ =)

Bjuder på en jäkligt bra låt som jag hörde på radion imorse. Den är skööööön!

Kings of convenience - I'd rather dance with you.



Yeees

Dagen har varit lugn som bara den.. har inte gjort mycke alls. Suttit vid datorn mest. Har lekt lite med hundarna och Bernhard är stark som en oxe. Kul va de iaf att löpa över gräsmattan med en galen hund runtom mig. =)

Vill också meddela att jag är lycklig som ska träffa min Jacke imorgon, ikväll fick jag en riktig saknadskänsla efter han när jag hade pratat en längre stund med han. Hur kunde jag bli så lyckligt lottad? =)




Oaktiv

I know, jag har blivit mycket oaktiv i mitt bloggande.. Orsaken? Ingen aning.
Har väl bara inte känt att jag haft nå vettigt att skriva egentligen.

Har iaf sovit gott inatt här i Utanede. Satt uppe med mamma till 2:30 men var inte alls särskilt trött då heller konstigt nog eftersom de var en lång och påfrestande dag igår.
Tror jag sov så bra eftersom jag fick sova i mammas säng o inte behövde sova i källaren :)

Idag vet jag inte vad som blir. Kanske en promenad med hundarna?
Skulle också behöva börja läsa lite i vård och omsorgs boken som ska göras. Vi fick i uppgift att läsa rätt mycket så ska nog göra de så fort som möjligt.

Imorgon bär det av till Sundsvall igen och då kommer älsklingen hem! Vi har inte haft så bra kontakt den här veckan känns de som även fast vi pratat med varandra flera gånger. Men vi har liksom haft mycket både jag o Jacke på varsitt håll.

 Tänkte ge er en bild på hunden som är som en vettvillig men sen får de va bra med skrivandet för nu.


Bispen

Befinner mig nu i Utanede, Bispgården.. med mamsen o hundarna. Igor är som vanligt gammal o lugn. Bernhard är orolig o nervös o överallt på en o samma gång. Men han är ju snäll så det går väl bra.

Nu sitter vi här i godan ro vid varsin dator..eller ja ro vet jag inte eftersom Bernhard är som galen. :)

Blir kvar här till fredag och uppdaterar mer vid tillfälle om de finns nåt att uppdatera om.

Heldag

Idag blir det en heldag i skolan. 8:30-16:30. Om det ska bli kul? Både ja och nej. Ska bli kul att komma igång med pluggandet men kanske inte är jätte kul att det är världens längsta dag..

Jar sovit halvbra inatt. Det som e bra e att ja somna innan 22.. men har vaknat hundre ggr efter det känns de som.

Ajaaa, nu ska jag kila. Ha en bra dag!

!!!


Jag saknar dig, Kom hem snart.

Tänker inte ta det här.

Goddag!

Vet egenltigen inte vad jag kan meddela efetr helgens gång. Jag är trött idag och har en fruktansvärd huvudvärk som förmodligen är till en viss del pga förkylningen.
Helgen var hur som helst väldigt bra och jag längtar redan tillbaka till mamma och Bispgården. Det var en helt perfekt dag igår. Jag o Jacke tog hundarna o promenderade ner till Esset. Lars, mamma, Sivan, Sune o Joel kom efter och där nere alldeles intill indalsälven grillade vi och umgicks i det vackra höstvädret. Helt underbart va fridfullt. Var hemskt längesen jag kände mig så avslappnad och kunde njuta så av naturen och den friska luften. Det var helt enkelt perfekt.

Kom att tänka på idag att jag nog har försummat vissa människor senaste veckan/veckorna.. Att jag kanske inte gett helhjärtat av mig själv och orkat lyssna. Jag kan be om ursäkt för det men tänker inte göra det för ibland blir det tyvärr så att man har tillräckligt med sig själv.
Och jag har tillräckligt med mig själv nu. Så denna vecka tycker jag inte nån kan förvänta sig nåt storartat av mig för även om jag kommer försöka hålla humöret uppe blir det nog en helvetesvecka som jag inte upplevt på många år.
Jag skulle gärna berätta vad det är, för jag har kommit på det nu att egentligen spelar det ingen roll vem som vet eller inte vet vad det är frågan om, jag kommer må lika skit den här veckan ändå. Men jag tänker inte ta det här.

Vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av dagen.. men kanske bara ladda inför skolan imorgon.

Ha en bra eftermidda och kväll.

RSS 2.0