rubriken

Jamen gokväll mina vänner! Ikväll är en bra kväll.. och dagen har varit bra! Jag jobbade 7-17 och det gick riktigt bra! Känner mig stolt som klarade denna dag så bra.. =)

Ikväll har ja tvättat o grejat lite samt surrat me Nina, Emilie, syster Maria och Jacke - bara underbara människor i luren ikväll. Nu tänkte ja se ett One tree hill avsnitt innan de blir sängen, ska ju upp tidigt imorgon igen. Den här veckan har jag ingen ork alls, allt jobb tar mycket av krafterna..
Men livet känns ändå rätt lätt just nu, allt har gått väldigt bra sen jag kom hem. I början såg det väl inte så ljust ut med skola o jobb o diverse.. men nu börjar det ju ta sig. Efter lite mer än en månad i detta land har man hunnit med att skaffa jobb, umgåtts med kompisar, lärt känna nya människor, börjat träna lite lätt, skaffat pojkvän och umgåtts massvis med familjen. Det är inte så illa ändå de :)
Och dessutom har man gjort en förändring i vardagen som verkligen behövdes, en förändring i sig själv på nåt vis.. har brutit en del dåliga mönster och rutiner och en livsstil som inte verkade ha några gränser.

Vad händer den närmaste tiden? Joo, den här veckan hägras ju förstås av jobb och utöver det vet jag inte om jag kommer få mycket gjort, men en fika med Nina är planerad på torsdag och kanske en fika med Angelica, eventuellt träna med Emilie, Kent kosert med syrran och en träff med Carolin som anländer till Sundsvall inom kort.
Sen på söndag bär det av med min mor och då blir vi borta till tisdag. Vi vill dock hålla lite hemligt vad destinationen och "uppdraget" är men bort ska vi iaf.
Och om det var nåt mer jag lovat eller sagt jag ska göra så har jag glömt det, så då får ni gärna påminna mig! =)

Nästa vecka blire lite jobb, bara onsdag o torsdag. Försöka umgås med Nina nånting in i veckan om vi hittar tid till det. Och sen kommer ju kära Jacke hem antagligen redan på torsdagen så då ska jag umgås med han. Fredag nästa vecka är det begravning och sen har det också planerats utgång med Nina.
Förhoppningsvis har Sonja möjligheten att komma upp från Sthlm! :) Min kära och saknade Sonja!

Nu blire helt klart sängen. Gonatt






När jag ska sova så saknar jag dig extra mycket..

image45

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0