Bojkotta den där hjärtedagen?

image35

Den där dagen som infaller den 14/2 varje år och kallas Alla Hjärtans Dag är inte en av mina favoriter. Detta är inte för att jag är bitter över att vara ensam för jag har bojkottat den minst lika mycket när jag varit kär o sambo. Så nää, varje år tycker jag det är sånt ståhej om denna dag.
Visst kanske det är bra att det finns en dag då vi ska vara lite extra snälla med varandra och ge varandra lite extra kärlek.. MEN.. är det inte så att vi ska visa varandra kärlek ALLA dagar om året??
Nu är det visserligen några dagar kvar till denna dag men ändå är det reklam och extraerbjudande från butikerna i princip vart du än vänder huvudet.

Jaja, et är väl inget att diskutera egentligen. Men på nåt sätt känns det inte som att den här dagen kanske tjänar sitt egentliga syfte längre (vad nu det var?), nu är det ungefär som med allt annat, ett sätt att tjäna pengar och ett sätt att bli lurad som konsument. Visst tanken finns ju där att vi ska visa vår käresta lite extra kärlek.. men jag vet inte.. tycker kanske att det skulle bli lite extra krystat bara.. ("endast min åsikt")
Exempel: Skulle min (icke existerande) pojkvän komma hem med blommor eller en present eller nåt i huvudtaget bara för att det är Alla hjärtans dag så skulle jag förmodligen bli förbannad. Okej, tanken är god.. MEN..
Krävs det verkligen att hela världen måste påminna honom om att han ska ge sin käresta något kärleksfullt? Kan han inte göra det någon dag när det finns en verklig anledning? Som det att man kanske lagat mat varje dag åt honom, eller att man städat, elelr bara varit en lojal flickvän.. eller kanske bara för att han älskar mig alla dagar om året lika mycket varje dag? Det skulle kännas som att han älskar mig lite extra bara för att nån har bestämt att "den här dagen ska vi älska varandra lite extra".

Nej nej, vet inte om nån nånsin kommer få mig att ändra tanke om denna dag.. men jag har mycket svårt att tro de..

Nu äre färdigt om detta ämne nåra dar ;P

Hejdååå och Gonatt!

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: mli

Tycker egentligen typ lika som dig. Men ska vi skippa den här dagen så kan vi ju lika gärna skippa, Halloween, julafton osv också.. :P

2008-02-11 @ 08:20:26
URL: http://mlish.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0